Új privát üzeneted érkezett!

navared: Nálunk akkor volt kint először a védőnő, mikor hazajöttünk a gyerekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Amit igértem kicsit megkésve küldöm nektek. Legyenek ilyen szép napjaitok!

üdv kispatak

Kép Virágaim

Kép Orchidea és bromélia

Kép Ismét Kép Botanikai tulipánok
Vendég

Sziasztok Lányok!

Üdv. itt Vikus, Mara és Dilemma. Én is új vagyok itt, pár hete jelentkeztem be, nekünk már a 4. lombik lesz ebben az intézetben, az előzőek máshol voltak.

Köszönöm mindenkinek a sok infót, már meg is volt az első konzultáció Konc tanár úrnál. Nagyon szimpatikus volt. Indulnak az egyéb vizsgálatok a következő kezdés előtt. Úgy néz ki, hogy csak szeptember lesz belőle. Egyébként sem akarjuk elkapkodni, már tutira akarunk menni, de a tsh értékem nem lett jó, azt mindenképpen be kell állítani, ja és kért hysteroscopiát is, kicsit félek tőle, de a siker érdekében mindent. Volt már valakinek?

Kispatak: Nagyon szépek a virágaid. Én is orchidea mániás vagyok, már van egy pár fajtám. Hú, nagyon tetszik a papucs orchideád, nekem sima fehér van, épp most fog virágozni. Szerinted mitől lehet az, hogy a sima lepke orchideám virágszárán csak két virág nő? Az elvirágzott szárat anno nem vágtam le, az is tovább virágzik most, van az a szár, amin kettő van és most megint nő egy harmadik szár, de mindig csak pár virággal. Át- és szétültetéssel kapcsolatban vannak tapasztalataid?

Szép estét mindenkinek!
Luca
luca4

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét!! Remélem belefért egy jó kis szavazás is! :) És már otthon vagytok, nem pedig egy sorban... :evil:

Sajti, Pancsi, Kubuspace: köszi!A sógornőm szerencsére már rendbe jött. Azóta már volt uh-n is, és úgy látszik minden rendben van!

Pancsi, én okt. 20-ra vagyok kiirva az uccsó menzi alapján, de igazából minden uh-n más dátum jelenik meg a méret alapján. Mindenesetre október, váci kórház. És ti?

Sajt@, jobbulást!!

Vörösmacs, én is úgy vártam a hányingert, mint más a messiást... Nálam végül nem köszöntött be, és iigy utólag már tudok neki örülni. Nyugi, minden rendben van iigy is, nem mindenki érzékeny ilyen téren. (Ahogy olvastam, 60-40% az arány, rókakoma javára)

Mieza, Ildi, remélem a ciszta elmúlóban!!
Mieza, NEM vagy gonosz!! Ezt már az is mutatja, hogy attól tartasz, hogy gonosz vagy!! Szóval szerintem az a teljesen normális, ahogy te érzel, nem az, ahogy a sztorik szereplői viselkedtek, reagáltak. Vagy ha te gonosz vagy, akkor én is...
:oops: De ez nem lehetséges, úgyhogy nincs min aggódnod!! :)

Vaya, örülök hogy jól vagytok, te is, babus is és tesóék is!! :)

Kubu, remélem dédivel (is) minden rendben!!
Kiscsaj nagyon édi, hihetetlen, hogy már ekkora!!Szerintem nagyon is jól látszik, milyen szép! :) És már több mint fél kiló...De jó!!

Heni!! Gondolom, hogy nagyon nehéz felállni, de ahogy Te is iirod, muszáj! Nagyon örülök, hogy újra harcba szállsz, és biztos vagyok benne, hogy az új lendület segiiteni fog!!Nagyon szoriitok, hogy a kellő zsé minél hamarabb összejöjjön!! Az, hogy a meló nem stresszes, szerintem iszonyú fontos, és most akkor nem lebeg feletted a munkanélküliség kardja sem. Látod, látod, kezd összeállni a kép, kedves idei ZT-m!!

Vikus, remélem hamar kiderül, hogy mi a baj, és akkor már nem lesz akadály előttetek sem!

Andi, hát remélem már valamit használsz. Én használtam már a canesten combit, és engem pikk-pakk rendbe rakott. Biizom benne, hogy nálad is beválik!
Fogadd részvétem az unokaöcséd miatt.

Vörösmacs, nagy nagy gratu A és B babusnak, cseperedjenek csak szépen!!
Részvétem az unokanővéred miatt.

Rony, nagyon drukkolok hogy ez a lombik sikerüljön!!

Hófehérke! Üdv a fórumon, remélem a BMC lesz nektek is a befutó!

Dilemma, szia! Sajnos én nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert nem volt Koncz doktorral tapasztalatom. De talán ő tudna neked válaszolni a leleteid alapján. Remélem minél hamarabb eredményesek lesztek!

Eszter, jó hallani rólatok! Próbáljatok erőt meriiteni mindenből, amiből csak lehet!

Avarka, el fogtok jutni a lesziivásig!!És tovább is!!Megy a drukk már mostantól!Fagyasztott spermával kapcsolatban és nem tudok segiiteni.

Ancsyka, kiivánom, hogy hamar máshogy lásd a dolgokat. Nagyon sajnálom!!

Judit, nagyon drukkolok, hogy a következő alkalom sikerrel járjon. Ha lombikot szeretnétek, akkor beszéljetek erről a dokival. Ha mód van rá, akkor szerintem nem fog az útjába állni.

Zsuzsó, ha nem vagy elégedett a dokival, akkor szerintem válts mindenképp. Kell, hogy biizni tudj.

Navared, a hasam nekem is szokott fájogatni. A doki azt mondta, amiig enyhe a fájdalom, addig nem kell aggódni.
Védőnéni családlátogatásra megy? :o Hozzánk nem jött. Nem is hallottam még ilyet...

Rólunk: Csütörtökön voltunk uh-n, amin a Down-kór szűrést is elvégezték. Az uh értékek alapján minden rendben van velünk, a vérvétel eredményére még várunk.
Valósziinűleg (még) kevesebbszer fogok jönni mostmár, de azért nagyon szoriitok nektek és kiivánom, hogy minél hamarabb egy problémamentes terhességnek kezdhessetek neki!!
És ha bárkinek bármiben tudok esetleg segiiteni, akkor keressetek meg nyugodtan priviben is!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

muzsi: Örülök hogy minden rendben veletek. Azért majd néha adj magatokról hírt, akár a babát várunk fórumon.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi
nekem a BMC-ben írta fel Szűcs doki, minden hónapban egyszer helyettesítette Skriba dr-nő és ő is felírta.....
nem tudom mi ez az új módi most????

magunkról:
jól vagyunk egyre többet mocorgunk, és Filip naponta jön puszilgatni a kislányát, mert hogy így hívja... Anya adok puszit Hannának is.
ma volt egy jó sztorink, egyik ismerős családnál voltunk vittünk nekik sütit cserébe kaptunk almát.... 3at rakott a dobozba, mire megszólal a 4éves kisfiam, hogy de a kistesójának is kell mert Anya megeszi és lemegy a Hanna pocakjába. mikor mesélte azt se tudtam mit csináljak annyira édes volt.... jót nevettünk rajta hogy már gondoskodik róla.
Minden evéskor megkérdezi hogy Hanna is evett? tök cuki.
Még a héten dolgozok, aztán remélem már itthon leszek.
szép hetet mindenkinek, és szépek a virágok csajok én is hazahoztam a nárciszokat meg a tulipánokat a kertből.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt!
bánatos idő van :evil:
Zsuzsi!akkor most ne vegyem be a Norcolutot,hanem az időpontra időzitsem,talán addigra megjön?
Luca!és normálisak a BMC-ben?szép napot
vikus82

Jó reggelt,

Csúnya idő van.

Avarka,
Drukk hogy itthon legyen a párod és rendben legyen a leszívás. Összes kezeink csuriban.

Gyoreneildi,
Hurrá hogy nincs ciszta.
Köszi vukűzőt.
Végül nem mentünk Szolnokra, mamikánk kórházban és most kezelik, de kop-kop-kop nagyon ügyes !

Csucsu,
Barátnődnek nagy drukkok.
HÁ jár már egy ideje a BMC-be.

Lukácsné,
Szép a történetetek. Jaj Filip tüneményes.
Ne dolgozz sokat.

Ancsy,
Jaj istenem, nagyon sajnálom, potyognak a könnyeim. Sajnálom hogy Sz ügynök sem volt a legkedvesebb.

Vikus,
Ezt nem tudtam h a mnyh-t vékonyítja, masszírozás, torna esetleg ?

Andrea,
Őszinte részvétem. Istenem, borzasztó.

Macs,
Jaj de borzasztó ami történt Nálatok is.

Nava,
Szupi hogy minden oké klotyón. Éljen az alma szilva müzli.
Oh olvasom hogy a reggeli visszakívánkozott, sajnálom.
Lehet hogy a szalagok helyezkednek.
Védőnő, hozzánk is jött még várandósság idején: aztán kérdeztem, hogy szétnéz a lakásban, és ki volt akadva, hogy miért tenné, de mondta azt is, hogy sok helyen védőnő keresztbe kasul mindent megvizslat :shock:

Rony,
20 ??? wow.

Judit,
Ölelések, sajnálom hogy nem sikerült.

Zsuzsó,
Ha rosszul érzed magad az ügynökkel, válts ! lelkednek testednek is jót fog tenni. Biztos vagyok benne.

Vicky,
Nem mondod ? már átfordul Barbus ? az igen, nagyon ügyes a kiccsajod.

Sajti,
Köszönöm a kedves szavakat.
Jaj jobbuljál gyorsan gyorsan.
Hajhullás meg úgyis mindjárt abbamarad :lol:

Kispatak,
Gyönyörűek !

Muzsi,
Szupi hogy rendben van sógornőd.
Dédi jól van, kop-kop, kórházban megfigyelik, és sok olyan orvos vizsgálja, akik régen a tanítványai voltak, és Őt mindenki imádta az iskolában :lol:
Örülök hogy minden rendben Veletek, vigyázzatok Magatokra nagyon nagyon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok Lányok!

Megint esik ez a fránya eső.. nálunk tegnap olyan jégverés volt. Húú csak úgy pattogott a sok jéggolyó! A cicám ült a terasz ajtónál és az üvegen keresztül szerette volna mind becserkészni :lol:

Navared:
Tegnap reggel elmentem az ügyeletre, kettővel oldották fel. Délben, este és ma reggel a kislányom adta be és egy oldószert használtam. Olyan ügyesen beadja! Imádom! Mondtam neki, hogy amiért ilyen ügyesen csinálja már is biztos a siker!

Kispatak: nagyon szépek a virágok. Én is szeretem őket, de a nevüket azt nem tudom megjegyezni.. ha jobb idő lesz én is fényképezek :)

Muzsi: kellemes pihenést és nézz be hozzánk gyakran!

Lukácsné:
Nagyon édes a kisfiad! Jó pihenést neked is, ha otthon tudsz maradni!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! Nagyon rám fér! A múltkori stimulációnál nagyon fájt a fejem. Most 4x annyi cuccost szurok és eszek, de nem fáj. Tegnap délután vettem be a 2 clostilbegit tablettát és utána eladludtam a nappaliban.
Úgy néz ki, hogy van egy vásárló az üzletemre... nagyon jó lenne eladni. Reggel 5-kor kelek és 7 után érek haza.. fáradt vagyok..

Kép
avarka

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak is, akiket már nem ismerek (mert bunkó, trehány dög vagyok, és nem jövök ide, csak nagyon ritkán és akkor is csak olvasni). :lol:

Szóval van egy teljes doboz Utrogestanom, és 5 ampulla Merional 75NE (2010-11 lejárattal). Ha kell valakinek, szívesen átadom jutányos áron! Sajnálnám, ha kukába kellene dobnom! Akit érdekel, küldjön privit - meg tudunk egyezni! :)
Ja! Vagy postán tudom küldeni, vagy személyesen tudunk találkozni egyeztetett helyen.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anchy, nagy-nagy ölelés! Lesz még neked Anchybabád, hidd el!

Andrea, sajnálom, részvétem.

Eszter, nagy-nagy ölelés! Ha most nehéz is, nagyon jól csinálod, le a kalappal. Olyan erős vagy és ilyen hittel hamar össze fog jönni a következő! Most ez a várakozás és feltöltődés ideje van sajnos.

Rony, a 20 nagyon jó! Mi is nagyon sok tüszővel kezdtünk, de a végén csak egy indult be… Szóval, hajrá!

Csajok, köszönöm hogy leírtátok, hogy sokan vagytok így a „kóbor”babákkal kapcsolatban, akik máshová pottyantak, mint ahol várják őket :D Jó tudni, hogy nem zakkantam meg ebben a nagy lombiklázban. Persze nem görcsölök rajta, meg próbálom elengedni, hogy azok mások, mi meg mi vagyunk. Viszont ott van bennem a kis irigy ördög, hogy ha ilyet hallok… De akkor ez normális, megnyugodtam.

Hófehérke, úgy 12-2 óra között próbáld és sokszor kell, nem igazán veszik fel. Nekem volt, hogy 3 napig próbáltam éjjel-nappal.

Magamról: csüt este megyek nőgyógyászhoz, teljesen be vagyok rezelve… Remélem, hogy nem fog cisztát látni. Mert ha igen, akkor sajnos mihamarabb szeretném műtetni, hogy a lombik ne húzódjon… Mert már február óta várom.

Judit, neked is nagy ölelés! Kell egy nagy kivizsgálás és után hajrá a következő!

Ahogy látom, most főleg kismamik és elkeseredettek vannak itt. Én is a második csapat vagyok, úgyhogy szedjük össze magunkat csajok, mert belőlünk is lehetnek még kismamik. Emlékszem én még elkeseredett Navira vagy Macsra is :D

Szűcs dokihoz: én imádom, elfogult vagyok. Viszont tény, hogy van csendesebb napja, akkor egyáltalán nem kommunikál. (a hétfőket utálja, ahogy megfigyeltem, ahogy telik a hét, úgy legyél vidámabb és beszédesebb). Tényleg a legjobb taktika, hogy ha összeírod a kérdéseidet és bombázod. Olyankor tök jó dolgokat mondd. Szerintem ez minden dokinál így működik, nem lehetnek folyamatosan vidámak. Szóval, kérdezzetek-kérdezzetek-kérdezzetek. Mert egy dokitól a válasz kicsit profibb, mint ha itt a fórumon :D
mieza

Lányok!
Jó pár napja nem voltam itt, sok minden történt azóta! Eléggé pörgösek a napjaim, holnap sem tudok jönni, mert apukámat viszem le a szívkórházba Füredre. Este meg korán fekszem, mivel így úszom meg legjobban a hányingeres részt!

Judit!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi viszontagság után, most nem sikerült! Próbálj meg beszélni S ügynöknővel, hátha mégis lehet lombik! A következő biztosan sikerülni fog, ne add fel!

Ancsyka!
Végtelenül sajnálom, hogy ez történt veled! Hidd el, lesz még olyan nap, hogy kezedben a kisbabáddal, ez már csak egy rossz emlék lesz! Nagy ölelést küldök neked!

Kubu!
Remélem, Dédi jól van! Imádkozom értetek!

Vörösmacs!
Nagyon szépek a virágok! Örülök, hogy minden rendben veletek, és szép nagyok vagytok! A másik, novemberi topikban is olvastam a jó hírt! Gratula!

Navi!
Hihetetlen, de lassan betöltöd a 10. hetet! Mikor is mész legközelebb uhura?

Pancsikám!
Hogy bírod még ki ezt a 3 napot? Jaj, én akkor már mindig nagyon izgulok! Olyan jó lesz látnotok megint a kis bébit! Hogy állsz a hányingerrel?

Rony!
Nagyon szurkolok, hogy most minden úgy legyen, ahogy álmaidban!

Mieza!
Hát neked sem könnyű! De ahogy talán kispatak írta, szegény kislány nem tehet róla, hogy a Földre csöppent! Gondolj arra, hogy most előre gyakorolhatsz, és sok mindent meg tudsz mutatni neki a világból, amire egész életében emlékezni fog!

Andrea!
Őszinte részvétem az unokaöcséd miatt! Rendkívül szomorú, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia!

Gy.Ildi!
Örülök, hogy már a cisztának már csak a hűlt helye volt!

Sajti!
Mikor lesz meg a mai vv eredménye? Jaj, nagyon szurkolok, hogy nagyon jók legyenek az eredmények!

Muzsi!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Hol csináltattad a vizsgálatokat? Hogy rohan az idő!

Avarka!
Örülök, hogy minden szépen halad a siker útján! Remélem sikerül eladni a boltot, jó áron! Azért próbálj sokat pihenni!

Csucsu!
Te saját ügyedben mikor mész ismét a BMC-be?

Bocs, ha valakit kihagytam, majd pótolom!

rodina74

BMC babaprojekt

Csá Csajócák!

Muzsi, szóval még ennél is kevesebbet jössz, hát már én sem vagyok a régi :lol:
Örülök, h. jól vagy és rókaica elkerült!
Nekünk már csak ilyen lelkiismeretes a védőnőnk :D De nem nézett körül, mármint nem mászkálta körül a lakást és jót dumáltunk! Van vmi statisztikájuk, amit vezetniük kell és pár kérdést tett fel, de amúgy nem kellemetlen nőszemély, úh. felőlem jöhet, ha akar :D

Kubu, a'sszem kiakadtam volna, ha mindenhova benéz, de sejtettem, h. nem ilyen tapintatlan és nem hiszi azt, h. csak az ő kedvéért van rend és csak a nappaliban... :roll:
Ja klotyómanó beijedt és most már rendben mennek a dolgok szerencsére!

Rodi, már szerdán a 10. hétbe lépek, úh. lassan abba lehet hagyni p.golyót :D komolyan alig várom!!!
Szóval alvás segít, az jó! Amúgy nekem is!
Amúgy amennyire jól voltam, most pár napja megint lázadozik a gyomrom, de ha teletömöm, akkor jól van!

Kispatak, nagyon szépek a virágok!!!

Avarka, akkor megoldva a sok szuri! Milyen ügyes a lányod, gratula neki! Még a végén az eü-ben fog dolgozni, úgy megtetszik neki a bökdösés... :D

Mieza, jah, h. a ciszta... bocs, de nem jutott eszembe :oops:
És teljesen normális vagy, ne aggódj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kispatak nagyon szépek a virágok!!!

Avarka mennek a drukkok ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: Szurizást csak ügyesen! Oldószert látom ügyesen megoldottátok. :lol:

Navi, férjem mesélte, hogy náluk anno a védőnő amikor kiment terepszemlére, (17 éve) átnézte a szekrényeket :shock: :shock:

Roni nagyon drukkolok neked is :arrow: :arrow: :arrow: , szépen állsz tüszőügyileg. :lol: :lol: :lol: Tudósíts kérlek!!!!!!

Mieza a cisztádat szerintem már rendben elűztük 8) 8) !!!!! Természetesen megy a csütörtökig is a szorítás :arrow: :arrow: :arrow:
[quote]E írta:mlékszem én még elkeseredett Navira vagy Macsra is
így van, de még mennyire el voltam sokszor keseredve!!!!!

Eszter nagyon sokat gondolok rátok.

Kismamik szépen növögessenek a babócák :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Látom megint kezd pörögni a topic :D

Navi,
örülök,hogy már minden rendben! És a védőnéni sem sárkány, ez szuper! Ugyanis ha meglesz a baba, elég gyakori látogató lesz. (nekem anno gyomorgörcsöm volt, ha tudtam hogy jön :shock: )

Rodi,
régen írtál már, de látom, nem azért mert gond van :)

Avarka,
csak így tovább a szurikkal, aztán hajrá a babáért :!:
Drukk, hogy sikerüljön az üzlet!
Azért ne hajtsd ennyire magad, pihenj is, mert ennyi szuri bizony szintén terheli a szervezetet!

Kispatak,
gyönyörőek a virágaid!

Mieza,
nem vagyunk mi elkeseredettek, csak várakozók, nem :?: :!:
Menni fog ez nekünk is, csak még egy kicsit várat magára...de nem adjuk fel, ugye Csajok???
Leszünk még mi is zebrák :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mieza: Tapasztalom, hogy nem veszik fel... :) Fél nyolckor még nyerő voltam náluk, de azt mondták dél és 1 között érdeklődjek. Akkor meg nem vették fel.... (Mondjuk épp csak egy szünetnyi időm volt hívogatni őket, de kitartok ;)

Kispatak: Nekem is tetszenek a virágaid ;)

hofeherke

Ja igen, és a mai napom a BMC-ben:
persze ők is megállapították, hogy nem lesz most baba...jó vicc, már a 3. cn-on vagyok!
Viszont S nagyon rendes volt, megkérdezte, mit szeretnénk?
Mondtam, hogy vagy minél előbb lombikot, vagy ha nem lehet lombik, akkor már ebben a hónapban a köv. inszemet.
Erre mondta, hogy jó, vetkőzzek le, megvizsgál, és ha úgy van, akkor kezdjük a köv. inszemet...persze nem lett úgy, mivel maradt egy kb. két centis cisztám :cry: , és ennek bizony fel kell szívódnia.
Akkor mondta, hogy ez sajnos csak májusi kezdés lesz, de öltözzek fel és várjam meg kint, beszélünk.
Azt találta ki, hogy mivel már elég vén vagyok, és sajnos Apácska mintája az inszemnél nagyon gyenge volt, megpróbál valahogy áttolni minket lombikra. Kérte, hogy csináltassunk még egy spermavizsgálatot, amire úgy adjunk mintát, hogy az tuti rossz legyen. :oops: Akkor a két rossz minta, és a kor alapján talán áttesznek minket :!:
Szóval most mindenképp spontánkodás, de a májusban induló csapathoz már lehet hogy lombikosként indulunk :)

Navi,
javíts kérlek ezek szerint a táblában!
Köszönöm :wink:

Kép
judit0713

vikus: Erre még nem tudok neked válaszolni, mert az első konzultációnk a magánrendelőben volt. Holnap kérjük az első időpontot az intézetbe, de eddig minden nagyon pozitív.
luca4

Judit!
Jaj, de jó! Végül is akkor S ügynöknő nagyon rendi volt! Ez végül is nektek jó hír, mert gyorsan megcsináljátok a vizsgálatot és májusban jöhet a lombik! Az pedig pitty-putty sikerülni fog!

rodina74

Na, a BMC-s táblicskuban az én porontyom semleges nemű lett (csak ő szerepel zöld színnel)... :lol: De lehet, hogy a csalfaságunk miatt van... Amúgy a 2. inszem lett sikeres. Ha valaki majd megtenné, hogy javítja, megköszönném!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a drukkot :!:
Haladnak a napok és kezdek parás lenni... :? A leállított stimulációmnál fájt a fejem, érzékeny volt a hasam ... most semmi! Ez jó vagy rossz jel?

Jó éjt!

Kép
avarka

Kedves Lányok!

Olyan régen nem írtam, hogy már senki sem ismer, én se ismerek már sokmindenkit.

Rony, drukkolok neked!

Sajti, gyógyulj meg! Nekem is hullik a hajam, de csak a tavaszra fogom, de ha megíjedtél akkor gondolom nem kicsit.

Heni, örülök, hogy újra "ringbe" vagy:) Ezer éve írtam neked egy privit.

Kpn, veled miújság?++++

Velünk: Egy ideig befejeztük a BMCs pályafutásunkat. Elindítottuk az örökbefogadást, ami most kitölti a mindennapjainkat, a gondolatainkat. De boldogok vagyunk, hogy előbb vagy utóbb tuti lesz egy kisbabánk.
lugi

Ja, bocsánat!

Nagyon szurkolok mindannyiotoknak!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Sziasztok!

Kicsit előjövök a zugból :oops:
Nem nagyon olvastam vissza, bocsi :oops:

Láttam, hogy mi történt Eszterrel.
Kedves Eszter! Nem ismétlem a többieket. Egyszerűen azt kívánom tiszta szívemből, hogy mihamarabb ajándékozzon Nektek a Jóisten egy egészséges kisbabát!

A kismamiknak pedig nagy gratula :D

Rólunk: Mi még mindig várakozunk, de lassan indul a mandula :D
Lenne pár kérdésem: Zeke doki azt mondta, hogy nem kellenek új vizsgálatok. Viszont nekem a hormonvizsgálat és a hsg 1 éves lesz, mire visszamegyünk. Szerintetek így is lehet indítani a stimut? Vagy lehet, hogy a doki arra gondolt, hogy ha nyárnál hamarabb kezdünk, csak akkor nem kellenek a vizsgálatok?

Légyszi segítsetek, mert nem vagyok képben :?

Előre is köszi: Angi :D
angi81

Sziasztok lányok.

Mindenkinek nagyon drukkolok, és látom vannak jó fejlemények is. Kicsit eltüntem, mert életem nem túl jó korszakát élem. Vagyis jó és ezek a mellékhatásokat elviselem, bár nagyon nehéz, mert egész nap nagyon durván róka van. Na látjátok hiányoltam a drágát. És még a hangulatom is nagyon labilis, bizti minden kismami átélte ezeket. Ezért most nézzétek el nekem hogy nem jelentkezem de amint tudok jönni jövök és mindenkinek írok. Minden nap olvasgatlak titeket.

Sajnálom Judit hogy nem sikerált, de május lombik szuper hogy rendes volt a dokinő és kezdhettek.

Zsuzsó ne félj a dokiváltással kapcs, nem vagy egyedül ezzel. Szóval csak a te érdeked nézd, és ne foglalkozz más véleményével.

Csucsu hogy alakulnak a dolgok? Alig várom a nyaralást!!!

Kispatak gyönyörüek a virágok köszönjük!!

Nava már 10 hetes? szuper akkor tényleg próbálj meg elbúcsuzni nemsokára utrótól.

Sajti jobbulást drágám!!! Nem ciszta hanem ovárium de szégyellem nem tudom mi az. Tán petefészek?

Avarka no para. Nagyon ügyi a lánykád, de te is csak így tovább, és csak pozítívan. Nem történhet meg mégegyszer a leállítás!!!

Macsi mami de jó neked nincs hányingered, szupi nem semmi a védőnő 17 éve. Szóval ott is vannak sztorik.

Lugi nagyon izgi hogy lessz egy sajátotok! Nagyon tisztellek titeket ezért. Milyen jó helyre fog kerülni!!!

Angi ha Z ügynök azt mondta nem kell, akkor nem kell. Szerintem ő tudja. Bár az én véleményem az hogy nem árt a vizsgálat, de bizti sporolás szempontjából van.

Hófehérke kitartás, nagyon nehéz hívni őket ne add fel.

Kubu dédike hogy van? És te fogacskáid kész vannak már?

Andikám szörnyű öszinte részvétem. Ő már jó helyen van, nincsenek fájdalmak és béke uralkodik ott.

Zsu mikor kezdtek? mensire vársz?

Mieza drukk a csütörtök miatt tünnyön el a ciszta!!!

Vaya most nem tudom a 4D uh is benmne van? Te már megkérdezted?
Jól vagy?

Rodina mikor is mész? Szita az agyam!!

Angyal hajrá lombik mindjárt kezdtek. De jó

Kép
Kép
pancsi76

Szép reggelt mindenkinek :)
Bár az időjárás nem éppen szívderítő :?
Nálam elkezdődtek ismét a munkanapok, így kora reggel már bentről írok.

Angi,
ha jól tudom, két évig fogadják el az eredményeket, utána kell újra végigcsinálni a vizsgálatokat (nem vagyok tuti biztos benne, de a kolléganőméknek így volt).

Lugi,
ismeretlenül is szorítok nektek, remélem így sikerül szívetek vágya :!:

Avarka,
szerintem ne parázz! Amikor nekem februárban leállították az inszem előtti stimut, nekem is feszült a hasam, felpuffadt és érzékeny is volt.
A márciusi stimunál meg semmit nem éreztem, és az mégis eredményes volt...bár maga az inszem nem, de az más kérdés :oops:
Szóval fel a fejjel, célegyenesben vagytok :wink:

Kép
judit0713

Jó reggelt Csajócák!!

Hát iylen fos időt,ami van,tiszta ősz van. :roll:

Judit!!
Ma már dolgozól???Azért az jó hír,hogy lehet tudtok tovább menni lombikkal.Főleg,hogy S-is így áll hozzá.

Avarka!!
Hajrá szúrás,ügyes a Lányod!!!!!!!!!Telóztál fagyasztás ügyben???Vagy csak átsiklottam felette?? :oops:

Pancsi!!!!
Sziaaaaaaaaa!Már írni akartam sms-t,de nem akartalak zavarni,mondom hátha pihensz.Hülye róka koma,küldjed ide hozzám. :lol: Mi is várjuk már a nyaralást,remélem jó időt fogunk ki,tavaly,nagyon meleg volt,víz 26 fokos.Én most várom mikit,tegnap kellett volna jönnie,de megint késik,kivagyok már tőle,hogy nem bír megjönni pontosan,de hát mondta Sz,hogy a FSH-tól jön össze-vissza.És mennék 3.napi vv-re.Aztán ha minden igez,és nem találnak Nálam semmi nyavaját,májusban kezdhetünk.
Ja,csütörtökön megyek a Jánosba,a hepatológiára,8-ra.Te hányra mész,mert akkor összefuthatnánk,egy-pár percre. :D

Rodina!!
Szívkorház nagyon jó,szuper orvosokkal,Apukám is volt ott 3 hetet.Jobbulást Neki!!

Mara!!
Ne add fel a telefonálgatást,nehéz őket elérni,de kitartás kell hozzá.

Macsek!
Ez nem ér,Rólatok nem is írsz.HOgy vagytok????
Barátnőm árul kismamarucikat,nincs már rá szüksége,L-es farmer nacik,ha érdekel,szólj.Itt vannak Nálam.Banya most nyugiba van???

Sajti!
Hogy vagy??Elvagy tűnve.
csucsu99
Budapest

Csucsu ment pü

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt,

Fántásztikus idő van. :twisted:

Avarka,
De ügyi lányod van.
Drukk hogy az üzleteladás is összejöjjön.
Naná hogy jó jel ! Minden jó jel, rosszat nem vonzzuk be !

Mieza,
Drukk hogy csütörtökön doki ne lásson cisztát.

Rodina,
Jó utat Nektek mára. Lehet tudni hogy apud meddig lesz lent ?
Köszönöm aranyos vagy nagyon, dédi jól, nagyon figyelnek rá. Reméljük lesz ereje a sok mindenhez.

Nava,
Örülök hogy jól sikerült a védőnős tali.

Macs,
Neeeeee átnézte a szekrényeket ? úh de gáz.

Judit,
Ez a beszéd, naná hogy nem szabad feladni, lesznek itt még pozitív tesztek halomban :lol:
Rendes volt S ha így meg tudtátok beszélni.
Mértékkel tessék dolgozni 8)

Lugi,
Mielőbbi jó híreket kívánok Nektek, és kevés várakozást.

Pancsi,
Sajnálom mostani rossz időszakot, pihenj sokat, aztán rókát tessék elzavarni.
Dédi jól van, apósom minden nap látogatja, átköltözött most Szolnokra hogy ott legyen a közelben.
Fog: holnap reggel lesz egy 10 perces beavatkozás, valószínűleg uccsó előtti alkalom és jövő héten végre vége, pihenek egy kicsit majd később folytatom, talán van még 1 lukas fogam.
Doki: ha nem kér a szülésért akkor mennyibe kerül a terhesgondozás ?

Mi jól, Marci még mindig alszik, hihetetlen alvókája van, nem is értem, de valószínűleg az idő is elnyomja most.

kubuspace

Akkor javítottam, amit kértetek... ha van még valami, tessék szólni! :wink:
BMC babaprojekt

Pancsi, te szegény, akkor téged sem kerül el ez a szemét rókakoma... nagyon sajnállak, átérzem és neked még el kell látnod az egész családot :roll: Nekem "csak" a páromat és magamat, de szerencsére főz anyukám, mert a szagok, ill. a konyhában ácsorgás kikészít... de reméljük most már nem sokára vége és főzöcskézhetek!

Csucsu, nálunk is ragyi az idő, de még mennyire... mindjárt jön anyukám és elmegyünk a leletekért, persze a város másik végén van a kórház :roll:
Na akkor májusban ti is kezdhettek remélem!!!

Judit, ez szuper!!! Mármint nem a ciszta, hanem, h. lehet már lombikkal indítotok! Nagyon rendes volt S ügynök! Lé á káláppál! :D

Kubu, akkor lassan fogmizéria finish, de jó!
Marci sokáig alszik és gondolom sokáig fent is van, nem? Talán ez a legrosszabb variáció...

Macsek, szép lett volna, ha védőnő benéz a szekrénybe, a'sszem lett volna hozzá egy-két keresetlen szavam!
Te még mindig jól vagy?

Kakti, bakker nekem fel sem tűnt, h. a lányok világossal, a fiúk pedig kékkel vannak :oops: :D Javítottam!

Lugi, sok sikert az örökbefogadáshoz! És pici babát szeretnétek vagy lehet nagyobbacska is?

Avarka, nekem is csak az elsőnél fájt a fejem, meg bepánikoltam és hánytam is, de hamar elmúlott, a másodiknál nem volt semmi bajom, pedig nagyobb adagot kaptam... engem nem tudott túlstimuzni... meg nyilván nem is akart :wink:

Angi, szóval várakozás... sajna nem tudom, mit fogadak el és mit nem, de szerintem a hsg-nek 1 éven belülinek kell lennie... :?

Én kissé nyomi vagyok emiatt az idő miatt, meg kicsit szurkál néha a petefészkem környékén... nem tudom miért? :? :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

nem ragyi, hanem ratyi, azaz qkrva kaka az idő :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, csütörtökön megyek 20.napi vizsgálatra, a férjemnek meg sperma vizsgálat lesz, aztán, ha megjön akkor leveszik a 3napi vért és ha minden okés, akkor kezdhetünk!
Vendég

Nava,
de jó hogy ott van Anyud segítségnek.

nananana nem mondtam hogy sokat van fent :lol:

tegnapi nap: 9-kor ébredt 11.40-kor már aludt 5-ig ! jó mondjuk 1-ig tévéztünk együtt hármasban, szóval így érthető hogy 11.15-kor ébredt ma, de tudom hogy nem fogja bírni 2-nél tovább :-)
mindegy ma nem engedem hogy sokat aludjon délután.

most családi napközi keresésben vagyok, brutál árak vannak, havi szinten 50-60.000, a heti bérlet sem jobb, persze nekem alkalmak kellenek, mert sajna nem találok bébiszittert sehol és néha kell mert jön a vizsgaidőszak is, és a férjem nyakába nem varrhatom a gyereket munkaidőben.

kubuspace

Sziasztok Csajok!

Ancsy!
Tudom, hogy már a padlás is tele van, de akkor is nagyon sajnálom. De legalább tudjuk, hogy spontán is sikerülhet. Lehet, hogy nem ártana magánba valamilyen kivizsgálás, hogy nem e esetleg valamilyen probléma van.

Judit!
Sajnálom, hogy Neked sem sikerült. Küldök Neked cisztaűzőt :arrow: :arrow: :arrow:. Nekem segített :wink:
Hajrá lombik!!!!

Pancsi!
Nagyon sajnálom, hogy meglátogatott a róka család. Üzenem Nekik, hogy húzzanak el, de jó messzire. :arrow: :arrow:

Navi!
Örülök, hogy kicsit jobban. Kívánom, hogy minél hamarabb Te is főzőcskézhess.

Macsi!
Pocak simit küldök a két kiscicádnak!

Kubi!
Dédinek jobbulást kívánok. Irigyelek egy kicsit, hogy már nemsokára végzel a fogdokinál. Jaj Nekem is mennem kellene, de nem visz rá a lélek.

Lugi!
Hogy álltok az örökbefogadással? Tanfolyamon túl vagytok már? Képzeld mi ma kaptuk meg a Tegyesztől, hogy 30.- ak vagyunk. Így most egy kicsit felvillanyoztam, mert mikor kezdtünk, akkor voltunk a 43-ak. Ha valamiben tudok segíteni akkor szólj.

Mieza!
Küldöm Én is Neked a cisztaűzőket :arrow: :arrow: :arrow:

Bocsi, ha valakit kihagytam nem volt szándékos!
Ja és üdv. az újaknak! Mielőbbi pocakosodást kívánok Nektek!

gyoreneildi

Sziasztok

Itt vagyok, csak egy kicsit tüntem el.
Visszaolvasok és jövök még.
vnbeni

Vbeni kérlek mesélj! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Csáááá!!! :lol:

Vnbeni:
Inkább mesélj, hogy vagytok, majd utána visszaolvasol! Lécci-lécci léééééccciiiiiííííííííí!!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mindenkinek köszi, már egész jól vagyok. Alig van orrfújás és köhintés. Azthittem tovább tart és dögrováson leszek, de semmi extra!
Vettem igazi pempőt a méhészeti boltban. Egy havi adag 1610,-Ft és savanyú az íze. Közben még tolom a hársmézet is, talán ettől is vagyok jobban... :roll:
Az endokrin leletem egy hét alatt meglesz, majd be is jelentkezem a dokkerhez.

Avarka:
Köszi a gyogyó tippet, anyóskámék nagyon vacakul vannak, majd mondom nekik is. Annyi frinc-francot beszedtek már pedig (penicilin, stb...) és mégsem látványos a javulás.
De jó, hogy te már böködsz! A macsekod nagyon jópofa lehetett az ablaknál! :lol:
Szurkolok, hogy sikeráljon túladni a boltodon. :)

Navi:
Ó, látom ismét vannak pocós tüneteid, tehát minden oké!!! :lol:
A védőnő látogatásáról nekem is egyből a sulis családlátogatás ugrott be. :)
Örülök, hogy szimpi a néni, az egyik ismerősöm pl. be sem engedte az övét, mert nem tetszett neki. :lol: Furi egy csajszi, kis paranoiával spékelve.

Muzsi:
Gratulálok a jó eredményhez, a többi is rendben lesz! :)

Vicky:
Ahány ház, annyi ööö... védőnő. :) Mindegyiknek más a stílusa, módszere.

Kispatak:
Becsempésztél egy kis napsütést a csodás virágaiddal ebbe a vacak időbe! Köszönöm! :)

Luca:
A hysteroscopyától ne félj, nem fáj, altatásban megy. Nem lesz semmi baj, hidd el. Én is nagyon be voltam tojva előtte, de minden rendben volt. Veled is így lesz! :)

Lukácsné:
Hááát Filip nagyon tündér! Biztos jó bátyuskája lesz a kis Hannának. :)

Kubu:
Akkor most dupla drukk a nagyidnak, gyógyuljon fel szépen! :)
Messze van tőled a XV. kerület (Pólus Center környéke) ?

Mieza:
Ne parázz, rendben leszel!!!

Rodina:
Füreden nagyon jó helyen lesz apukád, egyik barátunk is ott lábadozott és igazán dícsérte.

Macs:
Úúúha, nem semmi védőnő!!! Asszem mielőtt páros lábbal kitessékeltem volt, befogtam volna egy kis takarításra is! :lol: :lol: :lol:

Judit:
Scully ügynök baromi rendes volt! Nagyon szorítok a lombikhoz, mielőbbi kezdéshez, a ciszta meg monnyon le!!!

Lugi:
Én még emlékszem rád... :)
Minden tiszteletem a tiétek, hogy bevállaltok maj a szívetekben született babát! :)
Mik az esélyeitek az örökbefogadásnál, mennyit kell várni, mennyi diős babát kaphattok, van vmi megkötés? Hol tartotok az ügyben?

Angi:
Ti is lassacskán kezdte, ez nagyon klassz! :)
A vizsgálatokhoz nem tudok érdemben hsz-ni, nekem mindegyik ósdi (több éves, pl: HSG 2006. 03. 21-én volt) és nem kérték még újra... Igaz tavaly decemberben volt hysteroscopya.

Pancsi:
Gratu, beléptél a Vuk-klubba! :) Remélem hamar elmúlik és jöhet az élvezetesebb része várandósságodnak. Laurának mikor is szeretnétek elmondani? Olyan kíváncxsi lennék az arcára, majd elmeséled.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Óóó, megint ez van... :cry: Megjövök, ti meg eltűntök....

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Pocsék az idő. :? Egyedül vagyok egész nap. Ha jó idő van és süt nap ki lehet ülni a kertbe beszélgetni a virágokkal, meg olvasni, de így???? :roll: :roll: :roll: ilyenkor még a macsekom is csak húzza a lóbőrt egész nap... Legyen már jó idő!!!! :lol: :lol:

Pancsi sajnálom, hogy nem vagy jól :( :(

Luca, de jó, hogy elindultatok! Mondtam, hogy jó kezekben leszel. Mikor voltál Tanár úrnál? Csütörtökön?

Úgy látom hamarosan sokan lesztek akcióban, mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: . Avarka neked is extragiga :arrow: :arrow: :arrow: Ne izgulj, nekem sem volt tünetem, másodikra nem is éreztem a petefészkeimet a végén sem

Csucsukám nem sok írnivalóm van magunkról. Nagyon jól vagyunk, semmi extra. Ma egy kicsit fáj a keresztcsontom, de nem vészes. Ma elsétáltam kenyérért, jól esett, aztán főzőcskéztem francia hagymalevest és rakott krumplit, ennyi elég is mert ennyitől kidöglök. Olvasgatok, tévézek, ilyesmi.

Zsu mindjárt START!!!!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Zsu!szia!én még új vagyok,Május 19re kaptam időpontot a BMC-be,tudsz róluk mondani vmit,most gondolkodom,h be vegyem a Norcolutot amit a dokim irt,mert február 12-én menstruáltam utoljára?de vért meg csak akkor vesznek ha megjön!Help :shock: :shock: :shock: :shock:
Ne haragudjatok,de közben olvasgatok vissza kivel mizu,mnert nem akarok bunkó lenni,h csak a magam bajával utatok!szép estét
vikus82

Na jó csak vicceltem!!! :lol:

Képzeljétek vettem bőrös libahájat és most olvasztom a zsírját, csak ez vmi fittnesz lúdbanda lehetett, mert nagyon diétás mennyiségű zsírszövet volt rajtuk... :roll: Azért nem kell félni, összejön a lilahagymás zsírosdeszkára való belőle!
Itt állok a lábas mellett és Schóbert Norbit idézem... "Égjen a zsír" :lol: :lol: :lol:

Tegnap medvehagyma krémlevest gyártottam. Az árus megdobott ingyé kicsit fonnyadt medvehagymával (a csarnokba simán eladták volna a boltosok a nagyérdeműnek, szerintem kutya baja sem volt), hogy ő már rá sem bír nézni, úgysem eszik meg otthon, mert folyton ezt főznek és ha nem sért meg elfogadnám-e... Há én nem vagyok egy sértődős fajta! :lol: Fini lett!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.04.13 16:20-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!

Ekkora egy fos időt,komolyan... :oops:

Macsek!!

Örülök,hogy jólk avgytok,növeszd a kiscicáidat.Én hétvégén csináltam rakott krumplit. :lol: Pihizgessél.Cicusod jól van??? :D

Vikus!!
Szia,üdv itt,bocsi ha még nem üdvözöltelek. :roll: Igen vv-el, a 3.és a 22.napon van,szóval ahhoz kell mensi.És nem vagy bunkó,itt mindenki egy ügyért van itt. :D

Sajti!!
Na végre,hogy itt vagy!!És még jobban is vagy,szuper!!!!!!!!!Hol vettél pempőt?????

Vnbeni!!
Gyere már,és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Kiváncsi vagyok...

Avarka!!
Barátnőmnek,akinek tegnap volt a beültije,mondta ismer!!! :lol: És tényleg egymás melett ültünk,vagyis Ő ült melletted.Még mondta is a Nevedet. :lol:

Kubus!!
Hűű,basszus,ilyen drága a napközi???Nem semmi. :shock: :roll: Dédinek üzenek gyógyulgasson. :wink: Fogorvoshoz kitartás,úúúúúútálom. :roll:

Navi!!
Leletekkel minden oké???

Mikim sehol,tegnapra vártam,ez az Én sorsom,mikor menni kéne és csinálni,persze késik.Derekam leszakad,hasam fáj,szóval szerintem itt toporog már a kapuban. :lol:
csucsu99
Budapest

Akkor Sajti kedvéért,de Mindeniknek

Ma voltam petezsák kukucsun. Van 1 db 1 cm petezsákom ami jó hír.
Az pedig nem, hogy a doki néni valami kis vércsíkot látott a méhemben és mától feküdnöm kell.
Persze receptet elfelejtettem kérni, úgyhogy valahogy majd meg kell oldanom.
vnbeni

Sajti!!

Fitnessz libák.. :lol: :lol: :lol: Húsvétkor kacsát sütöttem,azokon sem volt sok zsír,de azért finom ropogósra sütöttem a bőrüket.Lilahagymás zsírosdeszka??? :lol: Tudtok élni. :D :D De finom is az... :lol: :lol: csipázzuk az ilyen diétás kajákat.
csucsu99
Budapest

Zsírosdeszka lilahagymával :lol: nyami nyami :lol: ez nálam mostanában nagyon nyerő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Vnbeni:
A vércsík nem lehet egy kis hajszálér repedéséből? :roll: :shock: Nem mondta mitől van? Nem lesz baj, szépen fekszel és rendbejön, Rutascorbint nem kell szedned? A párod is beugorhat a receptért szerintem.
Az 1 cm-es petezsákocskához szívből gartulálok! :)

Csucsu:
Nekem is meg kéne jönni, már érzem a cickóm.

Kérünkszépen Macsikától bládihozó varázslatot!
Rázva, nem keverve! :lol: 8)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Látom nem csak Én mozdultam rá a Sajti zsíros deszkájára. :lol: :lol:

Vnbeni!!
Gratulálok!!!!!!!!!Milyen recept kellene??Én megyek csütrörtökön a Jánosba???Nem tudok segíteni??? :D :roll:
csucsu99
Budapest

Vbeni nagyon örülök :lol: :lol: és végre, hogy hírt adtál! :lol: Vércsík a méhben? Így mondta szó szerint? Az meg mi a fene lehet? De nincs vérzésed gondolom, mert azt írtad volna....
Milyen recepted nincs? Progeszteron? Beszélj Irénkével vagy dokinővel telefonon, hogy írja ki és a recepción vegye át valaki, férjed, vagy aki be tud menni. Nem jó ötlet??? Te csak pihizzél!!!!!

Maccs
vörösmacska

Laptetőt ezennel feldobom, mint az esküvői csokrot, aki elkapja, azééééééé!

Kép

Hajrá! Reeepül!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?