kattkat, cuki a babó! olyan okosan néz, Berci is hasonló fazon (csak M-es méretben
)
micsoda egy trutymák idő van
Én meg ma mászkáltam egy halmot a városban, de mivel nincs bérletem, a jegyet meg sajnáltam pazarolni (bliccelni meg nem szeretek, el is kapnak ált.) - szóval főként gyalogoltam. Esernyőm nem vittem, nem szeretem, nem hiszek benne, maradt a sapka. Így viszont jól szarrá áztam
De mindegy, voltam a dokkernél, szerinte minden pöpec odalent, Reni, nekem is kicsit lejjebb van a méhszáj, aszondta ez normális, és simán megy még visszább. Apja nem panaszkodott, se keresztbe, se hosszába a méreteim miatt
(én se az ővéi miatt, szóval kvittek vagyunk) Vett citológiát, cicim visszaállt eredeti állapotába, semmi csomó, szóval örülünk.
Orvosi áldással mehet a keksz, bár most épp óvatokodni kell, mert UH-n látott egy érett petesejtet...
Tegnap ugyan leszálltunk a vonatról hatvannál, de kicsit kivert a víz, hogy mi lett volna, ha besikerül
Ha megjön a mensi, szaladok vissza a tablettámhoz! No kistesó projekt, még sokkhatás alatt állok
(ahogy birizgált, meg kenetet vett a doki, előjött a szülés 'élménye', és a gondolattól is összerándultam)
Aztán elcsattogtam a Mária boltba, mert egy ismerős ajánlotta a Dr Brown's cumisüveget, hogy attól nem nyel annyi levegőt, és nem fog fájni a hasa, a csaj szerint még büfiztetni is alig kell. Na, majd kipróbáljuk, vettem egyet, az se biztos, hogy elfogadja a ded
Erről beszélek:
http://drbrown.hu/index.html
Súlyról meg nasiról ne essék szó, nagy bűnöző vagyok, vissza is jött fél kiló
Még mindig rajtam van 3 kg a teherbeeséshez képest, és vagy 15 az ideális testsúlyomhoz képest...
De a keksz mellett az edzédre is megkaptam az áment, úgyhogy, ahogy Nóri mondta egyszer, csütörtökön már ott fogok dörömbölni az edzőterem ajtajában