Új privát üzeneted érkezett!

választási kabaréműsor: én néztem a koncert kivételével. Mit mondhatnék, ezek elmenni sem tudnak szépen!! :(
Vendég

Erre emlékeztem Nóri. Többiek?

Én Lilluval szedtem, semmi gondot nem okozott. Ill. egyet utána belefutottunk a nem jött össze gyorsan a kistesó mederbe, nem tudom volt-e köze hozzá.

Igazából kényelmes lenne a gyógyszer, de ugye szoptatok és szeretnék is, de az esőköpenyes keksz nem megy, ha így folytatjuk lassan kistesó lesz, amihez ugye Apa elég öregnek érzi magát, én meg hajmeresztő ötletnek látom ilyen kis különbséggel, főleg a múlt heti összes gyerekem beteg program után.
Igazából nekem még beleférne egy harmadik poronty, de ugye ezt csak Apa beleegyezésével, plusz nem ártana nekem is felmutatni valamit addig, visszanyerni önmagam (súly stb.) és befejezni a doktorim legalább.

KépKép

KépKép
beneildi

Hááát... ez a ruhában keksz tényleg nem az igazi, de ugye (mint írtam korábban) nekünk csak ez marad. Egyszer egy ismim úgy fogalmazta, hogy ez olyan, mint ruhában fürdeni. :lol: De inkább elviselem nyár végéig, aztán meg hajrá... :) Ha összejön még idén a kistesó, max úgy járunk, mint Bea (és majd jövőre sikítozva fogom tépni a hajam, hogy mekkora állat vagyok), ha meg nem, még mindig próbálkozhatunk egy darabig. De én nagyon szeretném, ha lenne legalább egy kistesó. (Kettő sztem csak akkor, ha egyszerre jönnek.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea
anno nekem is kis különbséggel születtek a fiúk, bár nem ennyire (2 év).
az eleje tényleg húzós volt, bár az idő már megszépítette, mostanában azon gondolkodtam hogy bírtam, mert most az egy pici is néha soknak tűnik...de valahogy már nem emlékszem a nehézségekre.
kaját én rendeltem a baba féléves koráig...
most meg a takarításban van segítségem...
viszont idővel egyre könnyebb lesz és olyan jól össze fognak nőni, nagyon jól el fognak játszani együtt, szóval van előnye is a dolognak :lol: :lol:
szegény Blankámnak nem nagyon lesz társasága, fiúsítva lesz :lol:

más
bcg-nk kifakadt, tegnap láttam a trutyit a bodyján. remélem nem lesz vele már gond...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rettenet fos az idő! Megfagyok! Ittam kávét, 9-ig aludtam, de így is elalszom állva. Még pizsiben... :shock:
Éhes is vagyok, de üres a hűtő. Viszont bazira nincs kedvem vásárolni menni szakadó esőben. Kb 500Ft virít a tárcámban, így a rendelés kizárt! :roll:
1hete nem ettem csokit. Még túrórudit meg pudingot sem. Az egyetlen édesség egy szelet mákos kalács volt hétvégén. Súly: 2000kg Én vagyok a kétgyerekes "bridzsit dzsonsz". És még Ti sem írtok! Rémes! :? :? :?
Vendég

én itt vagyok, de nem hiszem, hogy tudnék olyat írni, amitől jobb kedved lesz... :?

dalika

Nóri
ügyi vagy hogy bírod csoki nélkül....én most jártam rá a húsvéti nyúlra....és még amire rá vagyok kattanva, győri édes zabfalatok....csokis......na a plusz 5 kilóm nem is mozdul.....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na találtam pénzt a táskámban... :lol: Rendeltem dupla sajtos pizzát. Én nem a kaja miatt hízom, mert viszonylag keveset eszem. Ez a pizza elég lenne 3főétkezésre. :lol: Csak hát a tömérdek nasi... Mert mindig megvárom, amíg szédülök az éhségtől és akkor kell valami gyorsan. Egy falat csoki, rudi, pudingocska. Mellé némi kakaóscsiga és lekváros bukta. Cukros teával nyakonöntve. Én kérem tartom magam, pedig tele vagyunk Milka és Kinder csokikkal, gumicukorral, nyalókákkal és egyebekkel nyúlról. :x

Felszámoltam a kuplerájt, bedobtam a mosást, kipakoltam a bőröndöt. Bepakoltam a mosogatógépet. Hurrá. Még 4nap és újra bepakolhatom a bőröndöt és kezdődik elölről!

Ronci!

Beszéltem a dokival meg a patikussal. Nem tud róla, hogy visszahívták volna a Rotarix-et. De ha igen, akkor is csak bizonyos szériát hívhatnak vissza. Nálunk van a patikában, de nem vettem, mert még nincs recim hozzá. Sztem próbáld meg! Ha nincs, küldd el a recit és postázom a cuccot. (azt ugye nem kell hűtőzni, mert por és használatkor keverik be, nem?)
Vendég

Szebb napot mindenkinek, mint az időjárás.

Remélem hamarosan kisüt majd a napocska, mert így én is befordulok. :?

Úgy irigylem a jól alvó babák szüleit. Kislányunk éjszaka is háromóránként kelt enni. Napközben is örülök neki, ha a két etetés között alszik egy órácskát. Nagyon nyugtalanul alszik most is.

Fogamzásgátláson én is gondolkoztam, de lehet, hogy Hatvannál apát kiszállítom, mert a zoknis megoldás nekem sem és apának sem jön be.

Boruska: én is holnap megyek hathetes kontrollra, de már mi is kipróbáltuk milyen is a helyzet odalent. :roll:

Én rengeteg édességet eszem (ezért nem is fogyok), bár most annyi a súlyom, mint a terhesség előtt, de le szeretnék adni egy 5-öst. :idea:
Vendég

jaj ezek a húsvéti nyulak nekem is ellenségeim :lol:

nekem az baj, hogy már eleve voltak plusz kilóim, így a fogyás ellenére is maradt mit eltüntetni :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Hi!

Nóri! Nógrádban, mint megyében. Azaz Rétságon.
Nyugdíjas korukra vettek ott a szüleim egy parasztházat, mert eddig csak a panelben lakásból sikerült rutint szerezniük. Apu nagyon vágyott már egy kertesre műhellyel (imád barkácsolni). Még sok a renoválni való, és amíg ezek nem készülnek el (apu által sk.), addig nyaralóként funkcionál egyelőre. De ezek csak saját szájízre alakítások lennének, amúgy tökéletesen lakható állapotban van.

Domó mostanában úgy eszik, hogy közben rátámaszkodik a karjával a mellemre, mint ha valami kocsmapult lenne :D

Majd ha jól lakott keresgélek róla képet és felrakom.

Dalika! Tarts ki valahogy. Az idő is híg kaka. Rontja a kedélyállapotot. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Nóri! Az a baj, hogy receptem nincs, merthogy már nem írta fel a doki, mert a gépe nem engedte.. itt is azt mondták a gyógyszertárban, hogy megtudják rendelni, de csak recepttel adják ki.. szóval ha sikerül felíratnod, szólj már légyszi! mert akkor megkérnélek, hogy írasd ki nekünk is, mert itt nem írják fel.. :cry:
Én is non-stop édességet ennék..mondjuk egyszerübb is benyomni valami péksütit, mint egy csülökpörköltöt..
Kinek milyen a napja? mert mi nagyon sokszor eszünk..szokott ébren lenni, akkor vigyorog, nézi a forgóját, de nem sokat van el nem kézben.. szóval valamit rosszúl csinálok, vagy másnak is ilyen a gyermeke? /éjjel 9től reggel 6ig alszik../

Kép
Kép
ronci

Pffff. Csajok én hasra meg oldalszalonnára gyúrok. :lol: Úgy nézek ki, mint a 16 hetes kismama sógornőm :lol: Minden kajálás után azt néztem, hogy mit lehetne nasizni. Mondtam embőcnek, hogy ne hozzon nasit, de ha ő nem hoz akkor én megyek le a boltba venni. :oops: Egyszerűen nem bírom megállni... :cry:

bellerreni
Eger

Kattkat!

Gondoltam, hogy a megye lesz... :lol: :lol: :lol: Sebaj! Rétság is jó hely! A Zulu Café-ban baromi jókat lehet enni! :lol:
Vendég

Kattkat! A barátnőm anyukája Rétságon lakik :lol:

bellerreni
Eger

csajok
a nasizás a szoptatás miatt van...
én méregetem magam hogy ha már nem fogyok, legalább hízni ne hízzak :lol: :lol: :lol:

Ronci
nálunk tegnap volt ilyen nap, mára ideért az eső és egész nap alszik.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

kattkat: hát ez nagyon jó :) :D :D kocsmapult. Egyébként már többször sétáltunk együtt Zsuzsával, sőt, babaklubban is voltunk, ahol mi voltunk a két legfiatalabb poronty (pocaklakók kivételével :)

kistesó témában csak annyit tudok mondani, hogy nálunk ugyebár 5-5 év van a gyerekek között. Szerintem ideális. Nem volt féltékenység, hiszti, erőszakoskodás a kistesóval, mert nekem olyan jó, hogy ilyen okos nagylányom van :) Épp ezért sajnálom azokat akik a kis korkülönbség miatt negatív dolgokon mennek keresztül

spirál: én is az aggályaim miatt nem merek feltetetni, nálunk gyógyszer kizárt, hatvannál szintén (na ahhoz nem lenne se türelmem, se nem tudnám magam úgy elengedni, ha végig azon stresszelnék, hogy el ne felejtsen kiszállni), gumi, eddig működött, de 3 gyerek,36 év leginkább az elkötés mellett meditálok

kaja: Nórihoz hasonlóan nálunk is sorakoznak a fagyóban a kiklopfolt, bepanírozott husik, natur főtt tészta,rízs illetve néhány készétel, de mi most rendelünk hétközben, hétvégén főzök

boruska: örülök, hogy kezdesz jobban lenni

reni: én is azt hittem, hogy tök gáz vagyok odalent de dokker bácsi felvidított, hogy minden flottul néz ki

a változatosság kedvéért Szandika megint beteg :(
stephie

Sziasztok!
Hat, a nasi sajnos nalam is megy. Husvetra csinaltunk vagy 5 fele sutit, aminek a nagy resze az en fenekemen kotott ki. Mar orultem, hogy kezdenek fogyni, errefel ma van Joco szulinapja, muszaly volt tortat sussek. Nori, igy utolag is koszi a Limara-s linket, nagyon jo receptet talaltam, mert szegeny Joco dietazik, es nem tud akarmit megenni.
geri79

Húsvéti nyulak eltüntetésére van egy remek muffin receptem. Csak egy baj van vele. Nem lehet abbahagyni...

Nóri, asszem te írtad, hogy szereted Márait. A Libriben most akció van: 2t fizet 3t vihet Máraiból. A honlapjukon láttam.

Pihentem egy kicsit míg aludtak a lányok. Kicsit jobb színben látom a világot. Lehet, hogy sütök egy kis sajtos rolót.

Érdekes, hogy mindenki mennyire ódzkodik ettől a spiráltól. Na majd látjuk hogyan válik be...

dalika

Csajok! Aki nem a doktor által felírt fürdetőt használja az mivel fürdeti a babót? Próbálta már valaki azt a nyugtató Johnson's-t amit itt is reklámoznak? Mikortól lehet azt használni nekik?

bellerreni
Eger

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.07.10 22:16-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jajj Kattkat! Gyönyörű nagyfiú :lol:

bellerreni
Eger

Geri! Jocódnak boldog szülinapot!

Nóri, csatlakozom hozzád, kb. 5 napja én sem eszem édességet. Muszáj visszafognom magam. Ha nagyon édességre vágyom, megeszek egy kekszes görög joghurtot vagy eszek sajtot, gyümölcsöt. Nem könnyű, de muszáj. Húsvétra szerencsére kevés édesség jött, mert mindenki tudja már, hogy Bori nem eszik csokit, így inkább pudingot, banánt hoznak neki. Viszont volt vendégeskedés, hozzánk jöttek, s ami abból megmaradt aprósütemény, másnap vittük magunkkal a másik vendégségbe.

Hangulatom nekem is ingadozó, s sokszor csapnak össze a hullámok az én fejem felett is. Bori rákezdett, hogy ő is ordít, ha a kicsi épp panaszkodik. Kibírhatatlan ilyenkor a helyzet. Szegény nagyobbat szoktam leszúrni, hogy ő legalább ne óbégasson, pedig alapvetően örülök ennek a reakciójának, mert ez is azt jelenti, hogy szociálisan kezd érzékenyebb lenni. Ja, ráadásul gyakori, hogy apa arra jön haza, hogy a két gyerek ordít, anya meg a haját tépi. Hát, neki sem lehet könnyű ezt látni! Ma is aggódva hívott, hogy hogy boldogultam a két kicsivel az esőben. Mondtam, hogy bezacskózódtunk, aztán mentünk.

Gmailra átküldtem a linket, én az alapján tanultam meg kendőt kötni, most is úgy szuszog rajtam a kisebbik. Liliputi rugalmas van, baromi hosszú, pedig s-es. Meddig lehet használni ezt a kendőt? (Megtaláltam a honlapot, csak nincs időm keresgetni rajta, egyszerűbb tőletek megkérdezni. :oops:

Ildi,
jól vagytok? Ijesztő, ami veletek történt!

Ja, el ne felejtsem: szombaton volt nálunk Bori neurológusa, megnézte Emőcit, s mindent rendben talált. Csomót beszélgettünk is, tök jó volt. Családi jó barát, de egyébként nagy név a szakmában.
ktc

:oops: Kösz a dicséreteket! :oops: egyszerűbb volt videót készíteni mint nyomozni a youtube-on.

Voltunk hallásvizsgálaton: az én csendes fiam persze ott mutatta meg, hogy van ám hangja. Vagy egy hete nem hallottam sírni. Itt a Siketek iskolájába kell menni (mert a kórházban elromlott a messze nem ilyen korszerű mérőgép), gyönyörűen felújított az iskola, sziper szuper. Nagyon kedves idős bácsi fogadott minket, azt mondta bármit tehetünk, csak a Bulcsú ne rángassa a fejét, kicsit még sírhat is. Hát el is kezdte. Én meg ott ültem tanácstalanul, hogy ilyenkor mit is kéne csinálni, hát mellre tettem. Így sikerült a balt lemérni. De hát kiürült, elkezdte rángatni, így a jobbra felszereltem a Szoptanítot, és gyönyörűen le lehetett mérni. Szal mindenképpen vigyetek valami nyugtatót. Ha nyugodtan eszik, akár arra is időzíthetitek (legalábbis itt), hogy evés alatt vizsgálják, vagy alvás alatt. A lényeg, a Ded hall rendesen.

Jól meg sz*patott az éjjel kivételesen ő engem és nem fordítva :D Hajnali 3-kor felébredt, hogy ő biza piszok éhes. Na becibáltam a Szoptanítot félálomban magamra szereltem, rácuppant éééés bealudt. Levenni nem tudtam, mert rögtön közölte, hogy ő biza még nem végzett. Én meg félájultan fejeltem le a szekrényt. Ááááh, aztán egy óra nyűglődés után azt mondtam, na ebből elég, szépen tudsz te aludni mell nélkül is (kb 20 milit bírt begyűrni ennyi idő alatt) és úgy is lett. Tud aludni nélküle. De úgy dobálta magát, nyüszögött, sikítozott álmában, hogy én már többet nem tudtam aludni. Úgy ébredtem - mit ébredtem, úgy jött el a reggel, hogy én olyan voltam, mint a mosott sz*r. Reggel 7-es etetésnél átvittem Zsoltinak a nappaliban, és visszafeküdtem aludni.

Választási műsor: hát izé, én átaludtam, reggel néztem a tv-t, hát valami ilyesmire számítottam, de hogy milyen idióták vannak a tv-nél és az állam vezetésnél. Hogy mit szaroztak ezen a kampánycsenden. Én betereltem volna őket egy vagy két hermetikusan lezárt teremben (pl nálunk tanterembe) onnan egyesével mehetnek szavazni, az országban meg feloldani a kampánycsendet. Neeem, 1 órára feloldták, aztán újra bevezették. Nem csak én vagyok liba.

Kakti: Bátrak vagytok, hogy már most belevágtok a Tesóbabába.

zarja

Kattkat:
nagyon helyes ez a kölök
Nóri és a többiek:
szerintem hízásban én viszem a pálmát, ez tuti!!!!!!!
én nem zabálok, nem nassolok, napi 3 kaja(azért az jóllakós)
de a plusz 20 kg az maradt, hiába ment le rolam a rengeteg víz, és talán még gyarapodtam ks az utóbbi idöben de mérlegre már nem állok
védönö azt mondta h, én is meg a lányom is jól hasznosítjuk a táplálékot, azért vagyunk kevés kajátol is gömböcök..
Cicalány is hiába eszik kevesebbet mint 1 hosan, így is nő..

más téma:összevesztem apával
nemtom ki emléxik, de én ugy mentem szülni, hogy elötte felhívott az ex, hogy hogy merészelek én itt szülni, másnap lett meg a Mirc..
azota is minden hétvégén van valami apro cseprö balhé, de elröhögjük.
de most kicsit komolyabb lett, egy másik ex jött a képbe, hiába, az én párom biztosra megy, nem keres uj vadászmezöket, a régjól bevált dolgokat kedveli.
hát kellett nekem fél év ismeretség után gyárék.....

fogamzásgátlás:pffffffffff zokni

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!

Szép vagy Te is, Mirci is! Ha apának más kell, menjen, lógassa bele az összes pocsolyába a kukacát. Hogy ettől boldogabb lenne, azt kétlem! Te meg csak foglalkozz magatokkal! Ha nem ő lesz a lánykád apja, aki felneveli, majd jön más! Ne higgye, hogy csak utána állnak majd sorban! Szépen lemegy Rólad az a 20-as. Bár Te gebe voltál, elég lesz 15 is. Oszt futhat meg biciklizhet utánatok a fiatalember. Jön még kutyára gyorsvonat!!!! :twisted:
Vendég

Nóri:
Pöttyös Guru ISTENI FINOM!!! :lol: De azért a piros pöttyös az igazi! És persze a méret a lényeg, tehát az óriás a csúcs. :lol: :lol: :lol:

Zarja:
nem feltétlen bátorság. Csak (asszem, párszor már ezt is írtam) nekünk időhöz van kötve a dolog. Lili születésétől 4 évünk van, hogy összehozzuk Tesókát (a megelőlegező szocpol miatt). És miután Lilire is 2005 óta vártunk (2009 elején kezdtünk a meddőségi centrumba járni), így benne van a pakliban, hogy HugiÖcsi sem jön össze hipp-hopp. Szóval kicsit próbálgatjuk magunk, aztán ha nem hoz eredményt, nekivágunk az újabb kezeléseknek. Hát ennyi.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri:
gebe az sose voltam, amugy meg köszi, tök jol esnek az ijen szavak, meg hogy elolvassátok,
főleg h. egyáltalán nem élek közösségi életet amiota hazaköltöztem 5 hos terhesen.
itten se barátok, senki, csak a nyugdijas rokonyok :D
de nem panaszkodom, csak talan az esö miatt vok kicsit depi

következő kölök téma:
én is meglepődöm néha saját magamon, de bevállalnék még 1 kölköt, a szülési macerák és apa hülyeségei ellenére, illetve, apátol függetlenül, szal az érzés megvan, hogy lehetne, de gyakorlatban ettöl nagyon messze vagyunk

zsó
Kép
pcd1985

lányok! husis combikra melyik pelus vált be nektek? mi most a liberoból állandóan kiázunk...

Kép
Kép
ronci

Noshát, a sajtos roló az nem sikerült :oops: a tészta belesült a formába, úgyhogy csak lemorzsálni tudtam róla a rolókat... tökéletesre akartam, mint mindig, de ez most nem sikerült. Erre a lányom megkóstolta és azt mondta: Anya, ez nagyon finom!

Kell ennél több??

dalika

Zsófi: nekem is kevesebbet eszik, mégis hízik.

Tesóbaba: mi is szeretnénk majd. Nálunk is ugye problémák vannak apaci részéről és ki tudja mikor jön majd össze. Bár mi nem vettünk fel szocpolt. Másrészről viszont itt is olvasom, hogy két kicsivel milyen nehéz, meg én sem tudom mit csinálnék kettővel, szóval még meggondoljuk mennyi is legyen az a korkülönbség. :)

Sikerült aludnom fél órácskát. Juhéjj. Most meg vár a vasalni-való, de nincs hozzá semmi kedvem. :?

Ronci: talán nekem kollégám a huggiest mondta, husis combra, mert kislányának is az volt, de nem vagyok benne biztos.

Kattkat: D zabálnivaló kiskölyök. :D
Vendég

kattkat, cuki a babó! olyan okosan néz, Berci is hasonló fazon (csak M-es méretben :) )

micsoda egy trutymák idő van :(

Én meg ma mászkáltam egy halmot a városban, de mivel nincs bérletem, a jegyet meg sajnáltam pazarolni (bliccelni meg nem szeretek, el is kapnak ált.) - szóval főként gyalogoltam. Esernyőm nem vittem, nem szeretem, nem hiszek benne, maradt a sapka. Így viszont jól szarrá áztam :)

De mindegy, voltam a dokkernél, szerinte minden pöpec odalent, Reni, nekem is kicsit lejjebb van a méhszáj, aszondta ez normális, és simán megy még visszább. Apja nem panaszkodott, se keresztbe, se hosszába a méreteim miatt :) (én se az ővéi miatt, szóval kvittek vagyunk) Vett citológiát, cicim visszaállt eredeti állapotába, semmi csomó, szóval örülünk.
Orvosi áldással mehet a keksz, bár most épp óvatokodni kell, mert UH-n látott egy érett petesejtet... :oops: Tegnap ugyan leszálltunk a vonatról hatvannál, de kicsit kivert a víz, hogy mi lett volna, ha besikerül :shock: :shock: :shock:
Ha megjön a mensi, szaladok vissza a tablettámhoz! No kistesó projekt, még sokkhatás alatt állok :)
(ahogy birizgált, meg kenetet vett a doki, előjött a szülés 'élménye', és a gondolattól is összerándultam)

Aztán elcsattogtam a Mária boltba, mert egy ismerős ajánlotta a Dr Brown's cumisüveget, hogy attól nem nyel annyi levegőt, és nem fog fájni a hasa, a csaj szerint még büfiztetni is alig kell. Na, majd kipróbáljuk, vettem egyet, az se biztos, hogy elfogadja a ded
Erről beszélek: http://drbrown.hu/index.html

Súlyról meg nasiról ne essék szó, nagy bűnöző vagyok, vissza is jött fél kiló :( Még mindig rajtam van 3 kg a teherbeeséshez képest, és vagy 15 az ideális testsúlyomhoz képest...

De a keksz mellett az edzédre is megkaptam az áment, úgyhogy, ahogy Nóri mondta egyszer, csütörtökön már ott fogok dörömbölni az edzőterem ajtajában :)

boruska

én holnap megyek a megkésett hathetes kontrollra :lol: jó lenne már túllenni rajta, nem szeretem a macerát, bezzeg pocakkal hogy vártam az uh-ot :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ma már 2x is hívtam a dokit és nem veszi fel... :x

Boruska, nekem nem lejjebb van, majdnem kilóg :shock: :? Kíváncsi vagyok rá, hogy a doki mit mond majd rá. Anyu szerint köldökön keresztül vissza tudják húzni valami módszerrel. Hát nem bánnám, ha nem kellene kórházba menni. Elég volt egy darabig az tuti.

Kistesó: Amig itt vagyunk ebben a lakásban (még max 4 év) addig nem hinném, hogy lenne másik csöpp, de nem is baj. Kb úgy terveztem a korkülönbséget.

Hiányolom Editmk-t és Funkyt is. Ki még aki régen jelentkezett?

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Kattkat, Domó gyönyörű baba, és kábé annyi haja van, mint Milánnak. :lol:

Én Beni után anno a Rigevidont szedtem, megérezte a tejen. Aztán szedtem gyógyszert és nagyon sokáig hatvani módszerrel védekeztünk. Egyszer sem csúszott hiba a gépezetbe és mint Milánnál kiderült, nem azért mert baj lenne. Én most megcsináltattam a végleges megoldást. Egyrészt azért mert 2 gyereket terveztünk, másrészt a nyavalyám miatt, harmadrészt mert elég gáz volt a terhesség vége, negyedszer meg mert apa aszonta ő már öreg, harmadik nem lesz. Kicsit szomorkodtam utána, dokinéninél rá is kérdeztem hogy akkor ez most tényleg végleges-e, de aztán megnyugodtam. A lényeg, hogy aki emellett dönt, az tényleg jól gondolja meg. Ha korábban téma ez, lehet hogy én is a spermalefagyasztásos, vazektómiás módszert választ(at)om apával. Megkérdeztem, belement volna.
Anno egyszer felírattam a spirált, ki is váltottam, de nem tetettem föl. Onnantól kezdve hogy utánaolvastam, "abortív eszköz", inkább nem kellett. :)

Tegnap azt hittem hogy mégsem jött meg, mert egész nap csönd volt, de este már piros is volt, úgyhogy haleluja. Pedig ellettem volna nélküle.

Ma felhívtak a téhómtól, hogy van tányéros tévéjük és havi 2.600,- Ft az 54 csatorna. Lehet hogy átnevezünk arra UPC helyett.

Nasi nálam is megy. Ha más nincs, akkor kakaópor kanállal. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Grrrr. A tököm ki van a férfiakkal... Úgy volt, hogy elmegyünk a Tesco-ba, mert semmi nincs itthon, de előbb elszalad egy pár percre, jön mindjárt. Jó akkor nem megyünk sétálni a gyerkőccel, pedig ilyenkor szoktunk egy jó nagyot levegőzni. Szerintetek hazaért még? Dehogy ért, pedig már lassan fürdetés lesz... :x

bellerreni
Eger

Csuppancs!
Azért van ám haja, csak olyan kis selymes.
Oldalt már lekopott, de még hátul van neki olyan Gollam-szerűen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.07.10 22:23-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

beneildi: Ha mész a dokikhoz nem kérdeznéd meg hogy meg van-e már a trónörökös? Már meg kéne hogy legyen. Mikor is mész? Csak mert nekem is be kéne ugranom hozzá gyógyszert íratni. Összefutthatnánk végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végre itt. Apa ma mégsem kezdett még az új helyen, talán majd a héten valamikor. Én már várom, mert férfi embernek nem tesz jót, ha nincs munkája hosszútávon ;) Most elment Közgyűlésre, asszem ezért ma debütálok egyedül fürdetésből, ismerve a ház lakóit, meg Apa beszélőkéjét ;)

Viki, csak május 2-re vannak kiírva, de állítólag meg lesz április 30-ig, tudod, hogy még a régi rendszerbe essenek... De én is kíváncsi lennék, mi újság, majd megkérdezem a rokonyunktól, neki oszt társa volt a Doki felesége.

Kattkatt, annyira édes Domó :D

Ja, akartam mán kérdezni, hogy másnak sem egyforma a két melle tejadás szempontjából? Nekem a bal a "gyengébb". Sztem ezzel nem lenne gond, csak Anyós ijesztget, hogy majd, ha befejezzük a szopit felemás leszek látványra is, azt meg nem szeretném. Szóval szerintetek érdemes csak egy mellet fejni, hogy felfejlesszem a mennyiséget, vagy ne foglalkozzak vele? Reni, egyébként a fejésről is szoktatással lehet leállni. Nálam fokozatosan maradt el, pedig terveztem, hogy fejek (talán majd újra el is kezdem, csak úgy unom...). Ez ezt jelenti, hogy 3-4 napig kihagysz egy fejést, aztán utána még egyet és így tovább... Tudom, hogy félsz a mellgyulától és nem is lebeszélni akarlak, csak gondoltam, megosztom a tapasztalatokat...

Nasizás: én egész nap csokizom, sütizem :D De ennek ellenére mennek le a kilók, már most kevesebb, mint terhesség előtt. De ne utáljatok, sztem ez típus kérdése... És nem dicsekvésként írtam, csak, hogy ilyen is van :oops:

Ma egyébként nyugi volt nálunk, úgy látszik elnyomta Zsuzsót az időjárás. Nekem azért hiányzik a séta, meg a napsütés. Dehát majdcsak megérkezik a tavasz végre :D

Na megyek dolgomra,mindenkinek NYUGIS estét!

Kép

Ági
agic83

Domi nevében köszönöm a bókokat! :lol: :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

agic: Köszi a dokinkról az infót. Azt mondta nekik a nagyobb fiúk is hamarabb jöttek. Szerintem azon a pár napon nem múlik. Egyébként nekem is mindig kevesebb volt a bal mellemben és nem lett felemás az apadás után sem.

Ma levittem Barbust a dokihoz, mert állandóan enne. Kiderült, hogy 2 hét alatt 400gr-ot hízott! Most jó ez, vagy felfújja a táp? Minél előbb el szeretném kezdeni nála a hozzátáplálást. Szerintetek 3 hónapos kora után már nem gond? Mi lehet a baja tőle?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.04.12 19:22-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Ronci: Kristofnak volt vastag combja (meg most is az van) es nekunk a huggies jott be. Sok szempontbol. Tulkeppen csak azt hasznaltam jo sokaig, amikor nyult kicsit, akkor mertem probalkozni egyebbel.
Vendég

Ronci, nekünk a Libero is bejön, a tesco-s és a pampers nem. Annak meg kifejezetten örülök, hogy a terhesen vett axxo elfogyott. Annál majdnem mindig öltözködés volt, mert kifolyt belőle pisi, kaki.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Viki!

Ne viccelj már! 3hósan hozzátáplálni! Olyan bélfertőzés meg allergia lehet a vége... :oops: Ne érts félre, nem kioktatni akarlak, de Barbus pici súllyal született. A helyedben minden dekának örülnék, mint majom a farkának. Inkább hízzon többet, mint aggódj azért, mert nem eszik, vagy alig hízik. A bnőm kislánya 12kg 8hónaposan. De már egyedül áll, maholnap el is indul. Kis Hurkagizi! Majd szépen lemegy róla! Luca akkora volt, mint egy elefánt 4-5hósan. Most meg teljesen normális gyerek. A gyerekorvossal-védőnővel nem tudsz elbeszélgetni erről? Sztem egyáltalán nem kóros a hízása. Nem fog minden héten fél kilót hízni. Enyim 6kg fele jár. Az 2600g-mal több a születési súlyánál. 3000g-mal a hazahozatalinál. Az 3kg!!!!! Mégsem aggaszt. És ameddig megy a szopi , csak azt kap. 6hónál előbb nem adok neki semmit. Talán nyáron vizet. De azt sem túl valószínű.

Kattkat!

D. egy tündér. Mennyire jófej gyerek lehet! :D

Zsófi!

Mirci baromira hasonlít ám Rád!!!!
Vendég

nóri: Ezért kérdeztem, hogy mit okozhat. A védőnő azt mondta, hogy tápos baba 4 hónaposan kezdhet enni. Csak most meglepett ez a hízás, meg hogy nincs az az adag lassan, ami elég lenne egy pár napja. Én azt hittem, hogy jobb a kaja mint a táp. Meg régen anyáink is etettek minket elég hamar, mert nem volt más. Én is 3 hónaposan kaptam kaját, mert semmi más nem volt jó. Meg a barátnőm védőnője leb@szta, hogy 6 hónaposan még nem eszik az anyatejen kívül mást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.04.12 20:11-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Akartam írni, hogy kissé korai a hozzátápi 3 hósan, de Nóri megelőzött...

S.O.S.!!!

Egész nap rohadt nyűgös Lili. Most sem tud elaludni. Folyton felsír és nagyon keservesen adja elő. Nem tudom, mi a baja. Büfi, puki, kaka működik. Talán a hülye esős idő (meg a levegőzés hiánya) okozhatja. Nincs ötletetek, mit tudnék vele csinálni???
És szerintetek mehetünk sétálni kendőben, esernyővel? És ha igen, mennyire öltöztessem fel?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki!
En sem kezdenek harom honaposan hozzataplalni. Meg a vilag minden kincseert sem. Az en gyermekemet. Ezt azert irom, mert mindenki maskepp csinalja.
Te vagy az anyja, latni fogod hogy mikor eleg erett ahhoz, hogy tejen kivul mast is kapjon. Kristof nem volt kicsi, amikor szuletett, utana is rohamosan nott, de harom honaposan meg olyan kis pondrocskanak tunt igy is, annyira kis magatehetetlennek, hogy egyszeruen nem volt eleg erett a hozzataplalashoz.
En azt vallom, hogy vannak annak feltetelei: tartsa magat szepen, ne kelljen hat iranybol tamasztania a fejet, ne lokdosse ki a nyelvevel a kanalat, sorolhatnam.
Nem birom elkepzelni, hogy egy harom honapos baba lehet ehhez eleg nagy!
Erik eleg durvan hizik, a heti fel kilot nyomatja!Es tapos!
Es nem erdekel, sot, en perverz vagyok es meg orulok is neki! Most mar nem igazan eszik tobbet, mint a doboz szerint kellene, keri a jussat minden tovabbi nelkul es megis tok jol hizik. Szerintem ez jo dolog. En szeretem az eros, massziv babakat, en akkor lennek depis, ha meg mindig olyan kis sovanyka lenne, mint amilyen szuletesekor volt.
Vendég

kakti: Mi kénytelenek voltunk ma hordozóval kimenni. Mivel nem tudtam betakarni, ezért a lábán zokni, harisnya, farmer és tutyi.
vicky79
Budapest III. kerület

Én sem aggódnék a hízás miatt. Pontosan azért, mert ahogy mi is jártunk nem egyformán hízik még hetek alatt sem. Ahogy mi is jártunk 1 hét alatt 180 g hízott és beparáztatott a védőnő, hogy az kevés, majd a következő héten meg 430 g-ot. Csak behozta az előző heti lemaradást. Nem biztos, hogy jövőhéten is ennyit fog hízni.

Kakti! Én levittem sétálni ma esőben is. Igaz, hogy csak egy kicsit voltunk lent utána meg az erkélyen hagytam még aludni.

Szép álmokat mindenkinek

bellerreni
Eger

ananácska: Ha anyatejet enne, akkor én sem gondolkoznék el rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?