A biliborulasommal kapcsolatos kommenteket koszonom szepen! Legalabb tudom, hogy sokan aterzitek es nem vagyok egyedul a problemaimmal.
A kajarendelesen mar en is gondolkodtam, de elvetettem, mert egyreszt szeretek fozni, jelenleg ez az en szorakozasom es sajnalnam, ha meg errol is le kellene mondanom, masreszt Ferinek mindig itthonrol batyuzom a kajat, nemtom, hogy egyaltalan enne-e vmi ertelmeset munka kozben, ha nem vinne magaval fott etelt.
Masreszt a kolykok a fozest toleraljak a legnehezebben, meg a mosogatasi es konyhatakaritasi idot, szoval ha beket akarok es nyugodt gyermekeket, akkor lehet, hogy le kell rola mondanom hetkozben. Lehet, hogy felesketem Ferit arra, hogy o is rendel fott etelt a munkahelyere es akkor en is megprobalom itthonra. Vegulis anyagilag nem lenne huzosabb, mert ugysem kellene ket adag nekem es Kristofnak, mert nekem ugyis dietaznom kellene kicsit, Kristof meg nem eszik meg egy felnott adagot. Talan ket levesfele plusz egy masodik eleg lenne.
Nah, majd holnap szetnezek ezugyben.
Masik: lekopogom, de az elmult ket ejszakank jo volt. Gyanitom, hogy ez a tapszervaltasnak koszonheto, masreszt annak, hogy Erik belenott vegre a halozsakba. Jobban szeret ebben aludni, anno Kristofnal is halozsakra valtas kezdte meghozni az ejszakai jobb alvast.
(Erik meg nem csak belenott, de ha sokaig halogattam volna a probat, akkor ki is notte volna mindket zsakot. Nemtom miert, de meg mindig abban a tevedesben vagyok, hogy Erik sokkal kisebb, mint Kristof volt. Folyamatosan halogatom a kulonbozo ruhak felprobalasat es csak legyintek, hogy meg ugyis nagy, de az elmult heten ra kellett dobbennem, hogy a sok halogatas miatt Erik eleg sok 62-es orokolt rucit kinott, illetve a hosszu laba miatt sok rugdalozot csak karcosan tudok raadni. Hiaba hizik szepen es eleg sulyos mar (5500 gramm korul van jelen pillanatban), de meg mindig nem tunik olyan ducinak. Inkabb o olyan "long" fajta, mint en. A sulya nagy, a labak, kezek hosszuak, igy meg mindig inkabb pipacska, mint fodros.)
Szoval mindket este 8-8:30-ra alvo allapotban a kisagyba kerult. Tegnap reggelre 5-kor ebredt, ma reggelre 5:30-kor. Es ma meg siman visszaaludt, amikor elhuztam pisilni, nem sirt, csak emelgette a fejet, kicsit nyoszorgott, erre ebredtem, osszekevertem a tapot, elhuztam pisilni es mire visszaertem o megint szunyalt. De ebresztettem, mivel ugyis megyunk Pestre (csiposzures), ideje volt ebredni.
Nem bannam, ha ez igy maradna, mivel en is sokkal kipihentebb vagyok es javult az idegallapotom.
Kristoffal viszont most kicsit kegyetlen vagyok, manipulalom az alvasat. Ugyanis o mar jo ideje csak egyszer alszik napkozben, de akkor 2-3 orat siman kepes. Mindig magatol ebredt. Regen ez jo is volt, mert igy is beborult az agyba 9ig este. Ket honapja viszont mar nem, 11-ig siman elkuruttyol es jatszik, nagyon nem akar aludni. Nah, ket napja nem engedelyezek neki ilyen hosszu napkozbeni alvast, csak 1, max masfel orat. Es kegyetlenul ebresztem, motoszkalok mellette, amig magahoz nem ter. Ettol picit nyugod fel oran at, viszont 8, max fel kilenckor bealszik.
Azert ez sem mindegy. Szoval fel kilentol nekem mar nincs mas dolgom, minthogy lezuhanyozzak, esetleg kicsit pakolasszak es filmet nezzek kedves ferjecskemmel!
Oh, barcsak minden igy maradna!
A spiralon en is gondolkodtam, de valamiert nem birtam raszanni magam. En eleg sok spiral mellett fogant babarol hallottam mar.
Nekem a huvelygyuru jott be igazan, de azzal meg egy par honapot varni akarok, a huvelyem kicsit regeneralodjon meg.
Bogyot hosszu tavon en nem szedhetek, max egy evig, mert a majam nem birja. Ugyhogy most elkezdem, de osszel, vagy telen valtok huvelygyurure.