sziasztok,
hú, végigolvastam a hetet, de olyan sokat irtatok, h elfelejtettem
gyerkőcök gyönyörűek!!!
Némóka: de jó h szépen alszik Réka!!! akkor most kipihentebb vagy most végre!
Dita: Miló nagyon ügyes, h szépen eszik! van olyan anyuka, aki nem tartja be,h egyik nap 1 kanál kaja és mindig 1el több, vki már rögtön 50-100 gr-ot ad a gyerkőcnek. ha birja Miló, nem fáj a hasa, nem hány, szerintem nyugodtan adhatod neki a nagyobb mennyiséget.
Vikimami: boldog születésnapot!!
Boni: Zsigi nagyon édes lehetett!! nagyon kis gondoskodó!
Monic: Nándus még csak 9,7 kg, de tiszta apja, vékony csontú és vékony. rengeteget mozog, igaz rossz evő, de eszik annyit, amennyi kell neki, hisz akkor nem lenne ennyi energiája, és mindig van rendesen kakija is. nem kell hizlalni a gyereket. mondom én , aki mindig azon izgul,h nem eszik eleget és nem hizik eleget a gyereke.
Nándus hónapokig ette a sinlacot és a tejpépet , nem hizott tőle!! ma minden nap megeszik 5-6 dl tápot , 10kor v túrókrémet v pudingot, 12kor 1 almát, 4-5 kor főtétel és utána 1 túrórudi, és 7körül még pár falat vmit van h semmit már. most ha többet enne, többet kakilna, mivel lenne jobb. Nándi nem hizik semmitől, apja fajta. nem úgy én! én ha a kenyérre nézek már hizok tőle
Névdilemma , ne aggódj, mindig az első megérzés a legjobb!!
Linácska: sajnálom az esést! nagyon gondoskodó vagy ! sógornőmet többször küldte a védőnő dokihoz, mert állandóan lemaradt a mozgásban a fia, de nem törődött vele, mert a férje és annak 3 testója is későn kezdtek el mozogni, ő ezt elfogadta, mert igy volt egyszerűbb. aztán mikor már elmúlt másfél éves a fia és mindig nem járt, jól lecseszték, h hol volt eddig. 5-6 alkalom után indult el. igazából az volt a baj, h mindent késve kezdett , és minden fázis sokkal tovább tartott, és nőtt a lemaradás. és nem azért nem mozgott mert lusta volt, hanem mert gyenge volt az izma. csoda, h Levi kibirta szopi nélkül 1 napig.
Vicky: Barbus nagyon gyönyörű a ruciban!! nehogy meggondolja magát a vőlegény!
Évi: gyerkőcök nagyon édik!! sajnálom Eszter hisztijét!! dunapartra jártok a játszóra, v találtál közelebb?
mi jól vagyunk!! végre jó idő volt, kint voltunk de és du is 1,5-1,5 órát. dui alvásból felébredve Nándus már menne is ki rögtön a játszóra újból hintázni, mondja, h tinta-tinta. uh gyorsan megebédel, és irány a játszó. ma de nagyon virgonc volt, nagyokat futkározott, kergettem és nagyokat kacagott. ez annyira tetszett egy ismertős 2éves kislánynak, h ő is akart kergetőzni velünk. mutatott rám és mondta, h néni, és ő is futni kezdett. vicces volt! mostanában jól el is fárad Nándus megint, pik-pak elalszik!
most 1 hét alatt olyan sokat változott Nándi, h végre nagyon jó idő van és 2szer is kint vagyunk a játszón és tele van újra a játszó! a játszón mindenkire vigyorog, és nagyon előzékenyen odaadja a játékokat másnak. nagyon büszke vagyok rá!!
Nimród név Nándinál is felmerült, de aztán elvetettük, már nem tudom miért. még nem tudjuk, h ki lesz Öcsi, de nem is volt idő foglalkozni vele.
elalvás: szerintem nem baj, h magától elalszik a gyerkőc! nálunk Nándus cumizik, morzsolja a fülét, és volt, h mormogott is mellé. ezzel nyugtatják magukat, és altatják magukat. nincs ezzel semmi gond!! örüljetek neki, megtanult magától elaludni a gyerkőc!! ez a cél és nagoyn sokaknak a vágya! nem normális álva féllábon ringatva altatni, mint ahogy én altattam nagyon sokáig Nándit. még leülni sem ülhettem le, h úgy ringassam, csak állva!
puszi mindnekinek!!!jó hétvégét!