Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok,

Elmentem ma uh-ra mégis, és a hír, hogy sajnos elvesztettük a harcot. :-( Egyszemke nincs többé. Nem hogy szívhang, de már embrió sem és szikhólyag sem látszik: üres a petezsák.

Egyrészt fel voltam rá készülve, másrészt pedig - lehet, hogy fura amit írok - de a szomorúság mellett meg is megkönnyebbültem. Az elmúlt hónap eseményeire sem lelkileg, sem sehogy nem voltam felkészülve, semmilyen hírt, véleményt, megjegyzést nem tudtam megfelelően kezelni, minden ijesztgetésre megijedtem és sajnos sokmindent horrornak éltem meg. Most sok mindent át kell értékelnem és gondolnom, úgyhogy elvonulok, csendben leszek.

puszi mindenkinek és a drukkokat köszönöm

drukkolok nagyon az akciózóknak és mindenkinek minden jót kívánok
kuglica

Drága Kuglica,
hatalmas ölelés Neked!((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,
drága Kugli, sajnálom. De értem a megkönnyebbülést is: végre valami egyértelmű. Jobb lett volna persze a másik eredmény, de sajna most ezt dobta a gép. Kapaszkodjatok egymásba a pároddal és helyrerázódtok, meglátod. Ölellek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a segítséget! Már fel is hívták az intézményt és hamarosan mennek! mondtam Neki, hogy jöjjön ide közétek, mert azért Nektek már több-kevesebb tapasztalatotok van!

Mindenkinek drukkolok, hogy minél hamarabb babázhasson! Mert mindent megér! (én is hasonló cipőben voltam, csak mi a Budai Meddőségibe jártunk)

Köszönöm
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

((((((Kugli)))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglikám, :cry: :cry: :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kuglica: Ölellek!! És nagyon sajnálom, mert ennyi várakozás és bizonytalanság után azt reméltem végre jó híreket kapsz. Ez egy őrület volt, amit átéltél az elmúlt hetekben és csodállak azért, ahogy ezeket a heteket végig csináltad.
Ahogy Alle írta, most próbáljatok meg egy kicsit együtt lenni és élvezni egymás társaságát, aztán folytatni kell!! De hát ezt Te is tudod!!

Zsuki: sajnálom, szorítottam nagyon Neked is.

Mindenkinek giga mega drukk és hajrá spontán topik-babák!!
roni34

Ó Kugli: Hát én annyira szorítottam értetek és úgy hittem benne, hogy sikerül. Sajnálom a sok rosszat amin átmentél remélem soha többet nem kerülsz ilyen helyzetbe!!!!!!!!
De egy biztos hogy NEM SZABAD FELADNOD!!!!!!!!
Bármi van írhatsz akár privit is de ezt már biztos tudod :wink:
Nagyon sok puszit küldök a most biztos fájó szívedre, hogy mielőbb begyógyuljon rajta a seb!!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Lányok, nagyon szépen köszönöm a hsz-okat és a priviket is. Nagyon aranyosak vagytok. Próbálok a szép dolgokra emlékezni. Utólag bevallom, hogy még a harc közepén, márc. 23-án voltam az Oktogon UH-Centrumban, ott láttam meg először Egyszemke dobogó szívecskéjét.. és a dr-nő mosolygott és gratulált, megfogta a kezem és megsimogatta a buksimat.. és azt mondta, bízzunk. Ezért a pillanatért megérte. Ott megengedték, hogy örüljek és tíz percig boldog kismama lehettem.

Egyszemke pedig igazi harcos volt, nagyon akart élni, nagyon küzdött. A kerek 8. hét végéig még dobogott a kis szívecskéje. Most már megpihenhet szegény. :cry:
kuglica

Nagyon sajnálom Kugli. Nagyon-nagyon. Én őszintén szólva aggódva figyeltem ezt az egészet, a sok hírt és infót és csodállak, hogy így bírtad. Eszembe jutott egyszer kétszer, hogy nem is tudom mi a jobb, tudni vagy nem tudni. Az látszik, hogy erős vagy és nagyon pozitívan tudsz gondolkodni és ez át fog segíteni és lesz ez másként is, én hiszem :lol:

Zsuki sajnálom, hogy ez most nem sikerült. Folytatjátok ugye?

Mindenkinek egy nagy adag drukk, amihez kell. Nani Te vagy most akcióban.

Én most olvasó üzemmódban vagyok, de igyekszem mindenkit követni. Belevettük magunkat a nyaralás szervezésbe, lakást keresek. Puszikám hogy vagy?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok !

Kuglikám, nagyon nagyon nagyon sajnálom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sajnos, nekünk sem sikerült, nyolchetesnek látszó petezsák, embrió nélkül...
hétfőn missed ab :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Jajjjjj Lányok, ez borzasztó!

Kuglika hatalmas ölelés neked! Minden csodálatom a tied, hogy így ilyen pozitív gondolkodással csiáltad végig az elmúlt heteket! Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, amikor olvastam a rossz hírt!!!

Viki! Hát nagyon megdöbbentem! Annyira szorítottam neked, hogy a spontán babuciddal minden oké legyen! Micsoda igazságtalanság ez a sorstól! De fel a fejjel, eljön még a mi időnk!

Puszi nektek és a többieknek is!

gigibp

Jajj csajok, én csak itt a háttérből olvasok néha, de most muszáj írnom....nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!

((((((((((((((Kugli))))))))))))))))

((((((((((((Viki))))))))))
leo50

Meli!

Az a kép a kenyérről nagyon-nagyon guszta! Én imádom az ilyen magos, barna vagy tk kenyereket!
Rögtön megintdult a nyáltermelésem... :D Nyami-nyami!
Ügyes vagy nagyon!
Majd elküldenéd a receptet, esetleg priviben?

gigibp

Viki,
na NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom!
Viszont tudjátok, hogy a következő sikeres lesz, és akkor nem lesz majd semmi gond!
Hatalmas ölelés Neked is!(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Gigi,
majd megkeresem a receptet, és elküldöm! :wink:

Kugli,
ahogy olvastam ezt az uhus storydat, még el is sírtam magamat!
Kitartást!

Hát Lányok, én nem érzek semmit!
3napja szúrom a Merionalt, hát kíváncsi vagyok mi lesz hétfőn, mit látunk majd!
Valahogy nem vagyok ráhangolódva erre a lombikra, de talán jobb is, mert nem görcsölök annyit!
Itthon vagyok táppénzen, de szerencsére feltalálom magamat, és a férjem letiltott a netről, csak kicsit enged fórumozni, de nem nézegethetek mindenféle szörnyű dolgot! :oops: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

((((((((Viki)))))))))
viszont már tudjátok, hogy LEHET babátok.És LESZ is, ebben biztos vagyok.

Csajok, valaki egy kis jó hírt mára, plíííííííííííííííz

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Viki, :cry: :cry: :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

(((((((((((((Kugli)))))))))))

(((((((((((((Viki)))))))))))))

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Viki :cry: :cry: :cry:

Ölelés Nektek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Viki - nagyon sajnálom. :cry:
kuglica

Viki, nagyon-nagyon sajnálom!! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Viki, Kugli
ölelés nektek!
Vendég

sziasztok!

Na, jól megrígattatok! :cry: :cry:
Kugli, amin keresztülmentél, nem kívánatos. De az a bizonyos szép pillanat ( uh,szívdobbanás), amit írtál, megmarad és erőt ad meglásd. Ezt sosem felejti el egy gyermekre vágyó nő. Ölellek.

Viki, rettentően sajnálom. De történt veled egy csoda, teherbe estél, és ez meg fog ismétlődni! Hinni kell benne! téged is ölellek.

Na most akkor azért feldobom a társaságot, hogy írjak némi jót is: elfogadták az ekg-mat, így megnyugodtam. ( annyira féltem, hogy altatás nélküli punkcióra számíthatok) tegnaptól pedig gonalozom, ma a ciklus 3. napja van már, így beindult a várakozás boldog öröme. :wink: Jövő szerdán uh.

Meli,drukk neked! Jó ,hogy otthon pihensz, nálam rettentő sok a munka, kifáraszt nagyon, csak a punkcio napján maradok itthon, és beültiig is dolgozom. Aztán utána pihi ezerrel.
Csak merionalt kapsz?
( ja,és nem fogytam semmit) :? igaz nem is híztam.

szép napot mindenkinek!
nani72

Kuglica, Viki: dobbentem olvasom :( :( :(
Nagyoleles nektek!

Nani: az jo, hogy elfogadtak az ekg-t (de mi volt a felelem oka? lemaradtam :oops: ). Egy punkciomnal talalkoztam egy lannyal, aki sajnos reggelizett a leszivas elott, es igy nem vallaltak az altatasat. Megcsinalta igy is, de mondta hogy k@@@-ra fajt :(. Remélem osszejott nekik a baba.

Meli: drukk

Mindenkinek pussz!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok Lányok!

Kugli, Viki
nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira bíztam, hogy jó vége lesz.

Nani,
Örülök, hogy elfogadták az ekg-t. Altatás nélkül nem lehet egyszerű, főleg, ha sok petesejt van. Mikor felébredtem nekem még így is fájt, persze 16 sejtet szívtak le és kaptam a fájdalom csillapítót folyamatosan, így hamar elmúlt.

Meli,
Én a leszívás napjától voltam nagyon ráállva a dologra. Viszont a szúrás első napjától már bebeszéltem magamnak, hogy kismami vagyok és számoltam, hogy hanyadik napnál járok a terhességnél. :lol: Idétlen dolog tudom, de azt mondta mindenki, hogy agyban dől el. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Viki: sajnállak, de tényleg arra gondolj, hogy spontán is teherbe tudsz esni!! már akár a következő ciklusban is. sokunknak itt sajna még ez az érzés sem adatik meg, csak a lombik az egyeteln lehetőség.

Meli, Nani, akkor mostantól megy a kiemelt drukk Nektek, rajtatok a világ szeme :wink:

Szép szerelmes 7végét csajok!
(esni fog...kimozdulni úgy sem lehet, hát bújjunk össze a pasikkal :lol: )
roni34

Kugli, Viki!
jajj ne máááár, ezt nem hiszem el :cry: :cry: :cry: hatalmas ölelés!

KépKép

Kép
keny

Viki:
Hát ezt nem hiszem el. :cry: (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))
Van egy biológus barátnőm aki azt mondta nekem a szervezet megjegyzi a terhességet még akkor is ha az sikertelen és ezért könnyebb a következő, mert már az nem egy idegen dolog neki.

Meli, Nani akkor most értetek izgulunk!!!!!

Gigi.
fogyással hogy állsz? Nekikezdtél valaminek?

szrityi

Sziasztok !

nagyon nagyon nagyon köszönöm , hogy ennyire törődtök velem !!! :D :D :D :D :D :D :D :D

optimista ember vagyok, így arra gondolok folyton, hogy összejött spontán, csak valami baj volt a babával és a természet kemény törvényei alapján nem volt szabad megszületnie :?
a doki nyolchetesnek látta a petezsákot és akkor még én szedtem a danoval nevű, tesztoszteron tartalmú gyógyszert az endómra

vvviki

Szrityi!

Sajnos még csak az elhatározás (inkább gondolat) van meg, de nem kezdtem bele semmibe, pedig nagyon kéne, mert nem érzem jól magam a bőrömben!

Veled mizu?

Tegnap egész délelőtt az Sztk-ban ültem, mert rosszul lettem előző nap és beutalt a doki egy-két helyre! Hát katasztrófa volt a sok órás várakozás! Az egyetlen pozitív dolog az volt, amikor soron kívül behívtak egy kismamát! (Aki egyébként már ott ült vagy fél órája...)

Szép hétvégét mindenkinek! Bár én sajnos dolgozom... :(

Drukkok mennek ezerrel!!!!

gigibp

Köszi Csajok a drukkokat!

Nani,
Te most hol tartasz?Mikor mész uhura?
Én adtam még a Suprefactot is 4napig, mostmár csak Meerional van.A múltkor Gonal volt, kíváncsi vagyok, erre hogyan reagál majd a szervezetem!
Te miket adsz?
Az jó, ha tartod a súlyodat!Szerintem most énis stagnálni fogok, mert nem tudom szigorúan tartani a diétát! :oops:

Lili,
köszike!
Én örülök, hogy most nem görcsölök rajta annyira, mint a múltkor, de valahogy sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok!És nagyon várom a babáimat! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

Keny, üzenem Kornélnak, hogy maradjon ott,ahol van! Szorítok csajszi!

Baba, örülök, hogy minden rendben veletek!

Meli, csak gonalt kapok, a mensi 2. napján kezdtem, 225-öt nyomok.
És KEDDEN kell mennem uh-ra. ( nem szerdán, mint korábban írtam)

Leo,hogy vagy? :wink:

Gigi, mi történt,hogy rosszul lettél? és kiderült az oka?

szép 7végét, jó pihenést!
nani72

Nanikám, annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(sokat gondolok rád, csuklasz? :wink: )

Meli, szép teljesítmény ez eddig is, ügyes vagy.

Gigi, mi volt a rosszullét oka?

Jó hétvégét mindenkinek!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok !

Gigi
mi baj volt ? minden rendben van ??????

mindenkinek nagyon nagyon drukkolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

még magam alatt vagyok, de már jobb a helyzet, előrángattam az optimista énemet
a hétfői műtéttől félek, de hát ez van :shock: :shock:

el sem hiszitek, mennyit segített, amit itt írtatok nekem !

ezer hála és köszönet érte !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

vvviki

Bocsánat, hogy megint csak magamról írok.
azzal bíztatom magam, hogy ez a terhesség az endót kinyírta egy jó időre...

Meli
csak így tovább !!!!!
a kolleganőm sok mozgással és a csoki,péksütemény elhagyásával fogyott sokat
hát én nehezen bírnám :oops: :oops:

vvviki

Keny
átolvastam a másik topikba..
nagyon drukkolok Neked ! a kisfiad pedig inkább kicsit feljebb focizzon anya hasában
South Park nagy kedvenc nálunk is !

vvviki

Sziasztok !

lelkiállapotom erősen hullámzó és már nagyon ideges vagyok a holnapi műtét miatt...

mindenkinek nagyon drukkolok !!

vvviki

Viki:
Hiába mondanám, hogy ne izgulj, mert sajnos úgyis fogsz, de szorítok holnapra neked, hogy minden rendben legyen!!!!
Puszi

szrityi

Vvviki!
Nagyon szorítok neked a holnap műtét miatt, hogy minden sima és lelki és testi fájdalommentes legyen!!!!

A munkahelyemen lettem rosszul! Igazából nem fájt semmi, csak látászavarom volt, aztán meg beszédzavar. Lányok, nagyon szar volt, hogy, amit megfogalmaztam az agyamban a számon nem tudtam kimondani, mert össze-vissza mekegtem, dagodtam és nyöszörögtem. Ijesztő volt!
Az ideggyógyász szerint ez lehet akár szövődményes migrén is... Mondom ez érdekes, mert soha nem fáj a fejem... Na passz!
Májusban még el kell mennem egy MR vizsgálatra, aztán majd hátha többet fognak tudni! Szerencsére azóta se volt semmi hasonló! :)

Szép és könnyű hetet mindenkinek!

Puszi nektek!

gigibp

Sziasztok !

köszi a szorítást és drukkolást !

most értünk haza,még fájok, de jobb lesz majd

holnap jövök, a párom ennyit engedélyezett mára ágy nélkül

vvviki

Szia Viki,

Többször benéztem ma ide.. vártam, hogy jelentkezz, csak nem tudtam mit írni, mert nincsenek szavak. :( Örülök, hogy túl vagy rajta.

Ölellek.
kuglica

Gigi - remélem, hogy már jobban vagy. Ez a látás-, ill. beszédzavar és a többi elég rémísztőek lehettek. :shock: Vigyázz magadra, pihengess.
kuglica

Sziasztok!

Viki,
léleksimi!
Regenerálódj, aztán majd gyere hozzánk vissza!((((((((((((((((())))))))))))

Nani,
holnapra drukkok!

Hát, megjártuk Pestet, és nagyon megdöbbentem, mikor uhuzott a doki!
Épp, hogy berakta az uhut, mondta, hogy nagyon szépek a tüszők!
Hát, ez volt az első sokk!!!!!!!
Jobb oldalon van 4db 21mm-es, és még 6db kisebb, bal oldalon 4db kisebb!
Tehát összesen 14db. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A 2.sokk, ma 00.30kor tüszőrepesztünk, és szerdán 11kor leszívás!
Meg is lettem dicsérve, hogy a nyh. is csodás!
Dokibácsi azt mondta, hogy már csak az i-re kell feltenni a pontot.Hát, rajtunk nem múlik! :D :D :D :D :D

Szóval nagyon boldogok vagyunk, és ez a Merional nagyon bejött most!
Azt mondta dokibácsi, hogy azért is lehet ez, mert fogytam, ugyanis a zsírszövetben elveszik a hormon, és nem tud nagy %a felszívódni!
Szóval, márcsak várni kell!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli - ez jól hangzik. Ügyes vagy. ;) Nagy drukk holnapra!
kuglica

Viki remélem jobban vagy, ölelés Neked.

Nani, Melinda hajrá, csak szépen így tovább!

Bols csaknem kisfiút vártok? De jó :lol:

Lili mindjárt itt van Dominik :lol:

Keny remélem jobban vagytok, majd átnézek a másikba.

A hét második felétől jön a jó idő :lol:

irises

Nanikám, mizujs?????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok!

Viki, nagy ölelés! Pihenj, regenerálódj.

Kugli, veled mi van?

Gigi, már jobban vagy? rémísztő lehetett ez az érzés.

Meli, ez jól hangzik,örülök! Akkor picivel előbb jársz ,mint én.

Nekem ma volt uh., jobb oldalon 3 db 10-esek, bal oldalon 5 db van, 10-16-ig mérte. Kaptam még gonalt , cetrotidot és napi 1 merional. Csütörtökön újabb uh lesz. Hétvégén, vagy hétfő tájára várható a punkció. Endo szép.

Tegnap színházban jártunk,borzasztó bugyuta darab volt, szünetben leléptünk. ( József Attila színház: Hallo,hallo c. darabja )

Kalkata puszi!
nani72

Nani, Meli nagyon ügyesek vagytok!! Csak így tovább, tessék csak növeszteni a kis tüsziket!

Én jól vagyok, azóta semmi tünetem nem volt, de jobban figyelem, hogy fáj-e a fejem. Jelentem többször is, de nagyon enyhe, inkább csak olyan, mint amikor fáradt az ember...

Most a férjem lett beteg... Lázas, meg fáj mindenel. Mintha influenza lenne... :(

Kugli, Vvviki hogy vagytok???

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?