Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Reni: használod fürdetésnél a védőhálót? Milyen?

zarja

zarja: Barbus most olyan 4,3 kiló körül lehet pucéran. Bulcsú mennyi? Ne felejtsd el, hogy korábban születtek, be kellett hozni a lemaradást.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon szépek a képek. Vagyis a babucik a képeken :lol:

Eszter, az a baj a hálóval, hogy csak nagy vízben jó, mert kis vízben csak nedves lesz és az hideg. Apjuk meg nem bírja be a teli kiskádal a fürdőből :evil: úgyhogy nem tom lesz-e használva :roll: de így hogy ketten fürdetünk nincs rá szükség, de egyedül biztos nem tudnám ezt megcsinálni, hogy fogjam is meg fürdessem is... :roll:

Mindenkit várok szeretett Egerben akár tavasszal akár nyáron akár ősszel akár bármikor :lol: :lol: :lol: Nagyon jó lenne, ha minél több csajszival tudnék személyesen is talizni. :roll:

Nekem egyre többet mosolyog most már rám is a kis mackó és gagyorászik. Hason fekve beszél a legjobban, meg a zenélő forgónak nyomja ezerrel... :P

És íme képecske rólunk is:
Kép

Kép

Kép

bellerreni
Eger

Eszter, igenis tegyél fel képet Bulcsúról!

Reni, Zsubika is nagyon helyes kispasi. Kerekedik szépen.

Viki, Barbus csini nagyon, de augusztusban még jó lesz rá a 68-as ruha?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Édes Milán a sok rózsaszínben... :-)

Eszter!

Jaja! Képet!!!! Mi az, hogy legkisebb súlyú???

Viki!

Jó lesz rá! Tuti!!!
Vendég

Nóri, a malacot eredetileg én kaptam tesómtól a császárheg melletti vérömleny kitisztítása miatti kórházbavonulás alkalmából vigasztalásként. Az ágyban viszont már lassan nem férek el az állatoktól, így betettem Milánnak. :lol:
A hálózsák rózsaszín-sárga és még anyós szerezményezte Beninek anno a csehektől.
A fal meg apa választása.
Vagy ne magyarázkodjak mi, mert csak sz@rabbul jövök ki belőle. :lol: :lol: :lol:

Kattkat hová tűnt? Már napok óta nem írt. Talán a gépcsere miatt?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kérünk képet Bulcsúról is! (miért lenne ő a legkisebb súlyú? ő a legidősebb babánk)

Ma fél 10-től fél 7-ig aludtunk! Csúcs! És Lili olan jókedvűen ébredt, hogy csak na! Akkorákat vigyorgott rám, hogy potyogtak a könnyeim! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter, enyim gyerek elég jó súllyal született és most csak 4,5 kg, nem evős Lilla ilyenkor 5 kg volt :lol: szépen nő, szépen eszik, hízik a betegség ellenére is. Mint írtam, mi a felnőttkori hízásban vagyunk jók :oops: :oops: :oops: te se aggódj Bulcsi miatt.

Viki, tuti biztos jó lesz rá. Lilla fél évesen hordta a 68-as cuccokat és ez ugye ruha, ami még ha kisebb is nem olyan veszélyes.

Ez a body keresztapuka műve:
Kép

Kép

Na itt egy lány, csupa kékben. Nóri pedig még az se mondhatom, hogy kaptuk, mert én vettem a szopi párnát és a hálózsákot pedig tudtam, hogy két csajos anyuka leszek.

És egy tesós:
Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Fél kezes vagyok... Megpróbáltam a 7 órás szopi után a mi ágyunkban eleltatni, hát nem jött be úgyhogy most megy a hiszti, mert fáradt.

Minden Zsolt apacinak boldog névnapot.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Túléltük az éjszakát, este volt egy nagyobb hiszti, sehogy nem lehetett megnyugtatni, és meg rohadt álmos voltam...

Anyu meg férjem átvitték a gyerekszobába én meg belaudtam fél 10kor...

Fél 11kor volt kaja, azt apa menedzselte, 3kor meg átvettem én, megúsztam nagyobb nyafi nélkül, aztán 6kor evett, közben én is szunnyantottam még egyet.

Viszont 8kor fent volt, és csak 9kor kellett volna ennie, hogy legyen legalább 3 óra a kajálások közt. Visított, mint a fába szorult, de apja nem engedte, hogy megetessem 9ig, úgyhogy fél órát az ő kezében sírt.

Most nyügi, úgyhog felkötöttem kendőben magamra, és kenny g-t hallgatunk, amíg apa összeszed magát, aztán sétika ebédig

ez a kendő egy csoda! egyrészt babó is nagyon szeret rajtam lógni, meg nekem is olyan furcsán jó érzés, kicsit, mintha még mindig a hasamban lenne :) lehet, hogy nekem magamra kell kötnöm, hogy kötődjek?:)

boruska

Most már muszáj vagyok helyesbítést kérni, mert már megint elfelejtkeztetek rólunk :oops:

Levente a legidősebb baba 01.15 :oops: :oops:
stephie

Eszter
mi is még csak tegnap voltunk 4240 grammosak...

Viki
nagyon szép a kisruha:) meg persze Barbus is...

Reni, Ildi, Csuppancs
babócák:) hát mindegyik nagyon aranyos:)

Edit
Örülök a jó híreknek:)
az írásodon felbuzdulva megpróbáltam ma Blankát a kiságyban altatni. ő ugyanis szintén nem akar nappal, csak a babakocsiban aludni ittbent is. 8 perc alatt elaludt, a hátát kellett paskolgatni:)

Bori
én eddig kétszer oróbáltam Blankát a kendőbe rakni. az elől keresztben 1 perc után üvöltött.
a másik nem tudom mi volt ilyen féloldalas, abban azonnal ordított :roll: :roll: Te hogy kötöd fel?

én is rakok fel képet rólunk Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti, de helyesek vagytok!

Nekem csak a zsebes elöl kereszt működőtt, tehát a babó függőlegesen van benne, mindjárt keresek vmi videót de egy picit módosítotam rajta ahhoz képest, a lába nem lóg ki

boruska

Oh, Stephie!

Sorry, sorry! Bocsánat! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: mi megyünk haza április 27-én, ha jó idő lesz összefuthatunk egy sétára. :wink:

Eszter: kérünk képet Bulcsúról. :)

Mi most reggel a nagyágyban aludtunk. Pedig, hogy mondtam én, hogy a gyerek nem fog az ágyunkban aludni. Na, de ez van.

Az éjszakánk piszok szar volt. Üvöltött, nem tudtuk baja van. Szopiztatni akartam, de már a cicin is üvöltött. Előtte félóránként evett, nem volt neki jó semmi. Kb. éjfélkor aludt el és fél hatig aludt, utána evett és most mintha már semmi baj nem lenne.

Mindjárt pakolok fel én is képet mazsoláról.
Vendég

Kép Bealudva

Kép Félig mosolyogva
Vendég

cukik a babók mindenhol!!!

boruska

Ildi: gyönyörű haja van Lilla babának!

Hát altatással nincs gondunk. Lehet, hogy azért mert elválik a mell a kajától. Ha nem alszik el magától (ami nagyon ritka kb 3 hetente 1*) akkor mellre teszem, és azon tuti bealszik, de a kendőben is mindig bealszik…

Boruska: igen, erősíti a kötődést a kendő anya oldaláról is. Nyugodtan 4-8 órát is felkötheted, ha bírod fizikailag. Sőt nekem a meztelen összebújást is javasolták ugyane okból. Rajta is egy pelus, rajtad is egy bugyi csak és takaró alatt összebújtok bőr a bőrön. Próbáld ki, megéri! Egy idő múlva jobban fogod érteni a jeleit.

zarja

Hát 2. babaként most érte el az 5 kilót (és hát még koraszülött sem, csak az első 3 hét fogyást nem tudja behozni)

Ökölvívónak készül:
Kép

Kettecskén:
Kép [/img]

zarja

Legfeljebb felnőtt korban éri utól a nagy D-t. Katkat nagyobb babát szült, mint az én 3 hónapos fiam. Uh akkor is szörnyülködtem, de most már tényleg minden tiszteletem Katkatté.

Ettől függetlenül mi már 68-asban nyomjuk, mert a 62-es rövid.

zarja

Juti: helyesek vagytok a nagyfiúk között!

Kismaki! A helyedben nem problémáznék, szép hurkás a fényevő!

zarja

Köszönöm a ruci dícséreteket. Szeptemberre terveztem a névadót, arra is jó lehet. Mondjuk ha a haverkájára gondolok, hát lehet hogy nem is lesz rá jó. Mi 1hónappal idősebbek leszünk és még nagyobb súllyal is született. De akkor is megérte, mert Barbus nagyon szép benne. Mi most még 56-osakat hordunk.

Az első babák mindjárt 3 hónaposak lesznek. Repül az idő.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: csudiszép a ruha 8) 8)
csajok!

nálatok babo nyűgös ma? enyim nagyon, biztos ez a fos esős idő...

képzeljétek, tegnap, meg tegnapelőtt teljesen magátol kakilt törpike!!!! erre ma, a reggel 6os etetés után nem tojt...bele is keményedett a szar a gyerekbe, megint szélcsövezni kellett :cry: :cry: pedig azt hittem már beállt neki végre :( ilyen nem volt még sose, hogy két napig egymaga elintézte, már ugy reménykedtem. vagy lehet az volt a baj,h nem birta kinyomni a nagy kemény hurkát?

Edit

Kép
ézsóné

bocs a témáért :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Én is dobok gyorsan három képet - egy kézzel, mert felcsatlakoztattam a gyereket a töltőre. :lol:

Anyapuszi:
Kép

Cuppogja az öklét:
Kép

Kimenős cuccban (hazaérkezés után, éhesen üvöltve):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ja, és Nóri, én iwiwre nyomtam fel pár képet törpéről, asszem te kérted a képeket :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit:
bocsi, de nem emlékszem - Csani anyatejes vagy táposcsirke? Mert ha tejes, nem mindegy az sem, hogy te mit eszel. Ha tápos, akkor meg lehet, hogy másikat kéne keresni... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

edit: Barbus is magától kakil és szerencsére minden nap. Nagyon nehezen állt be, nekünk még a szélcső sem vált volna be, mert az csak akkor jó ha a lázmérő is bevált. Hát nekünk arra sosem kakált. Nekünk a kamilla tea volt jó. De nem bánom hogy az sem kell. Mondjuk nálunk is elég sűrű lett a kakija.

kakti: Lilike nagyon szép. Barbusnak is az ökle állandóan a szájában van.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!

Te mit kötsz és hogy??? Kezd a saját repertoárom kimerülni.... Zsebest asszem kinőtte! :lol:

Majd leszek rendesen is, de már voltam festékeket választani, megvenni, bevásárolni. Sütöttem oldalast, krumplikat és most megy a sütőbe a mákos-diós kalács. Közben meg vendégek is voltak. Ja és beállt a derekam. Szóval faszán elfáradtam!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky:
mi sosem lázmérőztünk de a szélcső működik...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok! Nekünk híg a kaki és még naponta többször is van. Az ugye nem baj? Mi anyatejesek vagyunk...

Képzeljétek. 170-et evett a kölkec :shock:

Nóri! Én nem tom te hogy csinálod ezt... Van egy bébiszittyód aki a gyerekekkel foglalkozik amig te sütsz-főzöl? :roll:

Hát csajok meg kell, hogy mondjam, hogy a februári topic babái a legszebbek a világon :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

reni: Egyetértünk.

nóri: Én sem tudom hogy csinálod. Le a kalappal.

kakti: Lehet hogy jó lett volna a szélcső is de suerencsére már mem kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: köszi. Bulcsú baba is nagyon szép, nem is értem miért nem akartad felrakni a képét.
:wink:
Vendég

Bori
Köszi:)

Zarja
széepk vagytok nagyon!!!

Kismaki
Tényleg nem úgy néz ki a kiscsaj mint aki éhezik:)

Kakti
nekünk is van ilyen rucink:)

csajok...ocsmáyn a bcg-nk. kell ezzel valamit csinálni????támadónő azt mondta hogy ha kifakad tegyek rá gézlapot... még nem fakadt ki, de olyan mint egy nagy ragya ami bármikor kifakadhat :roll: :roll: ez nem gond, ugye?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri!

Máté 3280gr-al született. :)
Igazi pasi, szererti a hasát.

Juti
Nekünk is ilyen volt a bcg. Nem fakadt ki hanem sebes lett. Nekem azt mondták nincs veleteendöm

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Édesek a babák :)

Én egyenlőre nem tudok feltölteni, mert a fotogépben vannak. Le kéne tölteni, de mivel vagy1000 kép fér a kártyára, igy nem szoktam elsietni a dolgot.
(már csak 300 szabad hely van :roll: )

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Hát lányok meg kell, hogy mondjam, a mi topikbabáink a legszebbek. Egytől egyig

Akik olyan szép közeli képeket csináltak, nektek miylen fényképezőtök van? a Miénk elég egyszerű és úgy sajnálom, hogy igazán jó képeket nehéz csinálni vele.

zuzmoooooooo: hol vagy? minden rendben?
stephie

Tündériek a bébik! :)

Mi voltunk ma a Tesco-ban meg a Brendon-ban, megvan a játszószőnyeg. Ez az 1 darab volt.
Gyermek jól viselte, nézelődött a kocsiból, csak a végén szakadt el a cérna, amikor már éhes volt.
És ma mosolygott rám igazit! Háromszor. Elbőgtem magam. :lol:
Ja, és még egy "öröm" ért. Megjött. Úgy látszik egy az egyben sikerült lemásolni az első gyereknél történt rosszakat is. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, BCG szerintem nekünk is kifakadt. Volt legalábbis fehér közepe mint a pattanásnak, de egyik estére eltűnt. Mutattam csütörtökön a gyerekorvosnak, azt mondta nincs vele teendő.

Most kínlódunk a szél miatt. 1 órát volt hajlandó aludni a teraszon.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Juti: neked is köszi, mondom én hogy fényevő a lányom. :D

Reni: nekünk is volt olyan rugink mint amilyen a képen Kornélon van.

Voltunk ma sétálni. Azt hittem rosszabb idő lesz, de megörültem, hogy nem esik az eső és lementünk kendőzni.

Bcg helye nekünk most kezd látszani, még csak piros. Gondolom később lesz pattanás szerű.
Vendég

kintre sima keresztet, ua mint a zsebes, csak nem elölről indítod hanem hátulról, így nem keletkezik zseb, csak a kereszt két szára tartja. Először aggódtam, de felesleges, mert eléggé tart a kötés.

Lenyugtatni: meg ezt:
Kép

Holnap amikor a Zsolti hazatér, csinálok róla egy home made videót. Ez most készült, mert Bulcsú is eléggé raplis ma. Felkötöttem, idejöttem, elolvastam a hozzászólásokat mire kimentem fotót csinálni, már bealudt. Most még egy kicsit állva ringatom (lehet, hogy elmosogatok?) utánna meg kendőstül leteszem.

zarja

Bcg: nálunk is olyan volt, mint egy nagyon nagy és csúnya ragya. Nekünk is azt mondták, hogy ne csinálunk vele semmit. Erre Zsolti az egyik fürdetés alatt dobálta Bulcsút és belekapott a hegbe. Na ki is fakadt, azóta csak egy nagy piros búb látszik.

zarja

Lányok olyan szépek ezek a babák!!!! (örömömben sírós szmájli)

Hogy hogy van időm ennyi mindenre? SEHOGY! Leszakad a derekam. Este fél9-re jött értünk a tesóm tegnap. Noémi éjfélig rinyált a tegnapi borsófőzim miatt. :evil: Aztán elaludt és 7-kor álometettem. Fél11-kor kelt. Addig elintéztem a bevásárlást meg a lakás dolgokat. Hazajöttem, kelt Luca, felöltöztettem és levittem anyuhoz. Betettem a kaját a sütőbe, bedagasztottam a kalács tésztát. (kézzel) Itt ébredt Punu. Megetettem, felkötöttem és folytattam a sütést. Fél órát aludt rajtam, közben itt jártak a rokonok. Nem nagy szám. Mondjuk annyi, hogy nem ültem gép elé egész nap. Meg a tesóm itthon van, így ha nem is foglalkozik a gyerekkel, legalább amíg alszik elszaladhatok bevásárolni.

Kriszti!
Jó ég! Az 3kg hízás! De komoly! :D Szépen csendben lehagytátok Noémit is!!! :shock: :lol:

Ildi!
Lilla is ilyen volt kicsinek? Most én még nem annyira látom Léniben a nővérét!

Lara! Nagyhajú Lénáról is kérnénk képet!!!

Meg Blankáról, A NAGY D-ről, Ábelről, Pammut Leviről, Erikről, Csipi Viviről, Naomiról, Kittiről... és még sok más babáról, csak hirtelen ennyi jut eszembe!! :oops:
Vendég

Csajok! A napi többszöri híg kakira tud valaki válaszolni? Ugye nem baj?

BCG. Nekünk még sajna nem látszik semmi, de a dokinő azt mondta, hogy a göb már a bőre alatt érezhető...

bellerreni
Eger

Jah és nekem még mindig van a gyermekágyi "vérzésből"... :? Pedig jövőhéten már mennem kellene 6 hetesre. Jah és még odalent nagyon nincsennek rendbe a dolgok. Még mindig ott lent van minden. Legalábbis amennyire mosakodásnál érzem... :oops: Kezdek aggódni emiatt. Már rég vissza kellett volna húzódnia. Nem?

bellerreni
Eger

Reni: nálunk is napi többször van híg kaki. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy anyatejes babáknál természetes, hogy többször van, de ha nincs egy nap és a babát nem zavarja akkor az sem baj.
Nekem is volt még 6 hetesen is vérezgetés, sőt még utána is, de elmúlt.
Vendég

Sziasztok!
Reni! nekünk is többször van naponta híg kaki.. és nekem is még a 6hetes vizsgálat előtt 2-3nappal még volt némi barnás cuccom..
Nóri!!!! olvastad a rotas hozzászólásomat??? komolyan gondoltam, hogy hogyha tudsz valami titkos helyet ahol még van, akkor engem is érdekelne! :lol:
Kép Blanka sétál..és kékben van.. :-)
Kép A barátaival... :-)

Kép
Kép
ronci

Igaz én nem vagyok valami aktív tag,
de azért mindég olvaslak benneteket,képben
vagyok...
Babókák mind gyönyörűek!!!!
Eszter Hanna is most 5100 gr (kb)ő sem tudja behoni azt,hogy szinte 18 napig semmit sem hízott az anyatejtől... :roll: (én nem vagyok jó milka...)
Nekem most lesz a 6 hetes vizsgálat :oops: (dokinő szabadságon)

Én is teszek Hannusról egy képet Kép

Kép
Kép
szintus

És az, hogy nem húzódott még vissza a méhem? Vagy nem is tudom mi... :? Remélem nincs semmi gond. Azért annak már vissza kellett volna mennie. Hát remélem jövőhéten el tudok menni dokibácsihoz és megnyugtat majd.

Ne megyek készülődünk a fürcsire..

Jó éjt mindenkinek

bellerreni
Eger

Na hello Csajok!

Ismét itt, csak eddig zug olvastam. Apa mostanság mindig elfoglalta a gépet, most is csak azért tudok írni, mert a Híradót bambulja ;) Hétfőtől viszont végre megint lesz melója (Zsuzsó születése után egy héttel rúgta ki a Pannon...), így napközben enyém a gép :D Szóval végre fellélegezhetünk, mert megy dolgozni és van meló :D

Reni, múltkor kérdezted, most reagálok, nekem is fájt eleinte a gyomrom szopi közben, sztem a méh összehúzódással függ össze, gondolom a belek rendeződnek vissza, vagy mi. Bár most már szerencsére elmúlt. nekem is 5 hétig és néhány napig tartott a gyermekágyi, mostanra viszont teljesen elmúlt.

Kedden voltunk Doki bácsinál, mindent rendben talált, megcsodálta a gyereket, nagyon büszke voltam rá, mert végig aludt :D

Ja, a kinek a legkisebb a gyereke versenyt, jelentem, hogy mi nyertük: tegnap este volt 3530 g. De azért megnyugtattak a hozzászólások, hogy nincs mindenkinek akkora babája, mint gondoltam, már azt hittem, hogy csak mi vagyunk kicsik, de úgy tűnik, hogy az átlagba beférünk :)

Tegnap este f10-től ma reggel f7-ig aludt viszont a Törpe, akkor is én keltettem, mert már kezdtem szétdurranni :shock: Szóval tényleg igaz, hogy egyik gyerek ebben jó, másik meg abban. Értem ez alatt, hogy van amelyik, nagyon hízik, viszont, sírósabb, és fordítva, szóval senki ne izguljon :)

Boruska, büszke vagyok rátok, hogy újra otthon, drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Gyönyörűek a babáink :D :D

Na megyek, mert megy a szokásos fürcsi előtti műsor és úgy tűnik nem akar megnyugodni...

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Ági
agic83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?