Na hello Csajok!
Ismét itt, csak eddig zug olvastam. Apa mostanság mindig elfoglalta a gépet, most is csak azért tudok írni, mert a Híradót bambulja
Hétfőtől viszont végre megint lesz melója (Zsuzsó születése után egy héttel rúgta ki a Pannon...), így napközben enyém a gép
Szóval végre fellélegezhetünk, mert megy dolgozni és van meló
Reni, múltkor kérdezted, most reagálok, nekem is fájt eleinte a gyomrom szopi közben, sztem a méh összehúzódással függ össze, gondolom a belek rendeződnek vissza, vagy mi. Bár most már szerencsére elmúlt. nekem is 5 hétig és néhány napig tartott a gyermekágyi, mostanra viszont teljesen elmúlt.
Kedden voltunk Doki bácsinál, mindent rendben talált, megcsodálta a gyereket, nagyon büszke voltam rá, mert végig aludt
Ja, a kinek a legkisebb a gyereke versenyt, jelentem, hogy mi nyertük: tegnap este volt 3530 g. De azért megnyugtattak a hozzászólások, hogy nincs mindenkinek akkora babája, mint gondoltam, már azt hittem, hogy csak mi vagyunk kicsik, de úgy tűnik, hogy az átlagba beférünk
Tegnap este f10-től ma reggel f7-ig aludt viszont a Törpe, akkor is én keltettem, mert már kezdtem szétdurranni
Szóval tényleg igaz, hogy egyik gyerek ebben jó, másik meg abban. Értem ez alatt, hogy van amelyik, nagyon hízik, viszont, sírósabb, és fordítva, szóval senki ne izguljon
Boruska, büszke vagyok rátok, hogy újra otthon, drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Gyönyörűek a babáink
Na megyek, mert megy a szokásos fürcsi előtti műsor és úgy tűnik nem akar megnyugodni...
Jó éjt Mindenkinek!