Új privát üzeneted érkezett!

Nadina szia!!! :D Végre!!Szerencsére még Te is egyben vagy!! :wink:
Jó,hogy már otthon vagy,a lényeg,hogy pihenj sokat.Ez a pár hét már hamar elmegy,úgyhogy kitartás!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Szia Nadina!! De örülök, hogy meglettél :D
Pihizz sokat!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Szia Nadina!Örülök hogy megkaptad.Már kezdtem aggódni hogy nem válaszolsz,de így már értem!Azért tök jó hogy viszonylag minden rendben van veled.Pihenj sokat

Mayday:én lemaradtam valamiről?Hogyhogy 4-5-én szülsz?Ha jól látom a vonalzódat akkor csak 19.-én,nem?Végre normális volt a védőnőd is.Biztos volt előző nap kamaty :P De gonosz vok! :lol: De tényleg akkor szokott az ember harapósabb lenni,ha nincs semmi :lol:

hibernia:üdv újra itthon.Azért remélem igy is fogsz tudni jönni dumcsizni.Hajrá beszerezések!Tényleg hozzánk képest talán te vagy a legjobban lemaradva.De szerintem már normális hogy mindenki aggódik hogy kész lesz-e időben.Már nagyon a végét járjuk! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

"Végre normális volt a védőnőd is.Biztos volt előző nap kamaty "
Csöpplány! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez de jó volt!!Majdnem bepisiltem!!! :D 19-re vagyok kiírva,csak én érzem a 4-5-öt.

Kép

KépKép
mayday

Zsu,most nézem,hogy végre Te is otthon vagy.Mennyivel jobb már "semmit sem csinálni",ugye? :wink:

Kép

KépKép
mayday

Nem akarok bunkó lenni, de el sem tudom képzelni, hogy lehet 40 kg-t hízni... :oops: Úgy értem, én itt elég sokat eszem, jégkrémtől kezdve kekszeken át mindent, nem hiszem, hogy valaki nálam energia dúsabb étrendet tudna követni. :lol: Persze ez is biztos genetikus, mint a haskörfogat szerintem. Mondjuk ahogy itt mondjátok, hogy a végén ugrik meg a súlyunk + a hasunk, kicsit azért parázom, mi lesz. :? Már így is nehezen mozgok, mi lesz később??

Mayday: ez a vérnyomás nem túl alacsony? Nem mondta a védőnő?

Nadina: Ez kemény lehetett... :? De a lényeg, hogy minden oké. Nem siet a baba. :)

Csöpplány: Köszi. :) Úgy vagyok vele, hogy ha stresszelek, akkor sem lesz meg hipp-hopp minden... :) Szerintem a legfontosabb a kórházi cuccos, a többi nem is nagyon idegesít, max. vki behozza / elhozza / megveszi a szükséges dolgokat, míg mi a kórházban leszünk ne adj isten... Annyira azért nem kell sok alapvető dolog a kezdetekben, ezzel vigasztalom magam... Kell egy ágy, ahol vízszintesen feküdhet, egy hordozó esetleg, jó sok pelus meg pár ruha. Ennyi. :lol: A többi kialakul. Mondjuk durva, hogy már nincs két hónap szinte senkinek... :roll:

hibernia

Sziasztok !

Már rég voltam itt fent. Remélem jól van mindenki. Mi is jól vagyunk a picurral. 34 hétben járunk és minden rendben van. Azt mondta az orvos, hogy mire megszülöm a kislányomat, lehet 4 kg-os is. Pedig csak a terhesség első 4 hónapjában szedtem a terhesvitamint , utánna már csak 2 hetente 1 tabi. Így a vége felé eléggé fáradékonynak érzem magam.
Nektek van már " tervetek" hogy ki hogyan fog szülni ? Én konkrétan félek ettől az epidurális érzéstelenítéstől. Tudtok valami más érzéstelenítési módot is ? Én az Uzsoki kórházban fogok szülni, aki ott szült mostanság , elmondaná milyen és mik a lehetőségek ?
Ti szerintetek, ha határozott idejű a munkaviszonyom 2009.06.15-2010.06.15 ig tart, és jövő héten elmennék betegállományba, de majd csak május 27-re vagyok kiírva, akkor jól fogok járni anyagilag ? Mármint a szülést megelőzően van 365 napos folyamatos biztosítási időm, munkaviszonyom. Ha szülést követően szűnik meg az állásom a határozott idő miatt, akkor onnantól kapok tgyást és majd később gyedet ?

Üdv.
Cyntia
cyntia2009

Hibernia,a vérnyomim alacsony,tudom,mindig ilyen volt.De nálam ez a normális,én a 120/80-nál vagyok rosszul.Bár nyáron,a 40fokokban még leljebb esik,és akkor nagyon sokat szédelgek.l :? Szóval sehogy se jó ez. :roll: Védőnő meg annyit mond,hogy inkább ez,mint a magas.
Cuccokról csak annyit,hogy nekünk sincs még meg minden,sőt...Hatalmas respect azoknak,akiknél már minden kész van.
Én azt csináltam,hogy írtam egy listát,kiakasztottam a konyhába,és ha vettünk valamit,azt kihúzom.Így ha én már a kórházba leszek,apa egyedül is átlátja a dolgokat,és megveszi ami még hiányzik.Ennyi.Mióta ebben maradtunk nem idegeskedek legalább ezen.
Cyntia üdv újra itt! :D Jó hír,hogy minden ok!Szerintem először kapod a tgyást,később a gyedet.De még én se jártam rendesen utána,hülyeséget meg nem akarok mondani. :oops:

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Bár nem hiányoltatok :D, azért jelentkezem. Kész a gyerekszoba festése. Képeket küldtem a gmailra. Tegnap voltunk uh-n, minden ok, 2500 gramm Vince, 88.9mm a bpd-je. Holnap visszaolvasok, de most bezuhanok az ágyba....

Jóéjt Mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Hahó!
Most nem tudok reagálni mindenre, csak azért jöttem, hogy szóljak küldtem friss képeket, vagyis POCAK KÉPEKET! :D

Holnap jövök és reagálok!
Szép estét, és jó éjszakát minden pocakosunknak! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Na, mostanra jutottam a végére. Újabban folyton lemaradok. :oops:

Először is, a g-mail...
Anita, a szoba szuper szép lett! Nagyon nyugtató a színe és olyan vidám! Jól kitaláltátok!
Ercsikati, Hibernia, jó nagy a pocitok, és tényleg nem csíkos... Irigylésre méltó.... :)
Ercsikati, a kismama napot én is akartam küldeni! Regisztráltál már? Mert ha ketten megyünk legalább, akkor extra ajándékot kapunk! Együtt kéne regisztrálni! Én is szeretnék menni! :wink:

Na, és akkor sorban, a többi...
Charlott, a hasamon a csíkok nekem is mostanában jelentek meg. Én észre sem vettem, mert a köldököm alatti részt már nem látom. Férjem szólt, hogy már ott is van. :) Én meg mondtam, hogy az ott is marad sajnos... :D Azért akarok venni valami halványító krémet rá. Már mindenfélével kentem, de én nagyon hajlamos vagyok rá. Már amikor kamaszkoromban átnőiesedett a testem, akkor csíkos lett a combomnál, pedig nem híztam meg.
A szülésznő tök aranyos volt nekünk is, nagyon megnyugtat, hogy jó kezekben leszünk. :) Ja, kicsit beparáztatott, mert mondta, hogy mikor is szülök, mert 23-tól 25-ig elutazik. Erre mondom, hogy 26-ára vagyok kiírva... ...kiderült, hogy ő áprilisban utazik el! :D

Törpilla, gondolom, már vettél is mosóport. Én azt hallottam, hogy mindegy, csak folyékony legyen, mert az nem ragad bele a ruhákba, így kevésbé okozhat allergiát. Én vettem kipróbálásra egy Auchan márkájú folyékony babamosószert. Aztán ha elfogy, lehet, kipróbálok mást. Mondjuk valami környezetkímélőt. Nem tudom.

Már én is többször álmodtam a babával és a szüléssel. Hát nem mindig jót... :) Tegnap a szülőszoba-látogatás után kicsit élénken jöttek az álmok. Némelyik kicsit ijesztő volt, de hát tudom, hogy nem így lesz majd egyenesben.

Borotválkozás... A szőke szőrömet a lábamon havonta, kéthavonta húzom le -így télen... Viszont középen idegesít, ha szúr. Már egy ideje a férjem vette kezelésbe a dolgokat, de nem szívesen csinálja, mert fél, hogy megvág. Így újabban csak a tükröt tartja nekem. :) Mosolyogtam magamban, amikor mutatta a szülésznő, hogy hol lesz a beöntés és a borotválás... Akárhogy is fáj a vajúdás, addig nem indulok el, míg nem intéztük el a borotválást itthon! Azt valahogy nem viselném, hogy egy nő csinálja... :P

Ja, a hasam nekem is pihés lett! Szerintem el fog tűnni valahogy a terhesség után. Vicces, amikor a napfényben felhúzom a pólóm, hogy megsimizzem Samut, és ott ágaskodnak azok a kis pihék! :D

Nadina, de jó, hogy kiengedtek! Nagyon vigyázz magadra! Nem lesz semmi baj! :) Végül akkor ki sem derült, hogy mitől fájhat a hasad?

Cyntia, én nem az Uzsokiban szülök, de én sem akarok elmenni az EDA-ig, semmiképp sem. (Aztán ki tudja...?!) Szóval rákérdeztem a szülésznőnél, és azt mondta, hogy van valami fenékizomba adható koktél, ami a legtöbb nőnek elég is, és nem kérnek mást. Én igazából azt is csak akkor akarok kérni, ha tényleg nagyon nem bírom. Meg végig adnak infúziót, hogy pótolják a folyadékot, mert nem ihatsz (legalábbis a klinikán), és ahhoz tudnak azt hiszem adagolni No-spa-t, ami ugye görcsoldó. Nővéremnek az elég volt, azt is csak a vége felé kapott.
A munkához sajnos nem értek. Elvileg az számít, hogy előtte legyen meg a 365 nap munkaviszony, ami Neked megvan. De sajnos nem vagyok 100%-ig biztos ebben. Örülnék, ha a hivatalos ügyintézésben egyáltalán nem kéne részt vennem. :) Szegény férjem rohangálhat majd minden után... Nem tudom, az egyedülálló anyák hogyan csinálják. :shock:

Mayday, milyen precíz vagy ezzel a listával! Eszembe sem jutott! Pedig jó ötlet!

Krisztáról tud valaki? Múltkor írta, hogy megjárta a dokit, mert azt hitte, elfolyt a magzatvíz, és azóta semmi! Csak nem kellett bemennie?!

Kedden akkor jön valaki az elsősegély tanfolyamra a Jánosba?

KépKép

KépKép
barbazso

Szép napot mindenkinek!

Nálunk süt a nap,és fúj a szél. Remélem ma még nem fog esni......
Mi jól vagyunk. Utolsó vérvételemnél volt egy kis kix, nem gondolkodtam,és reggeliztem indulás előtt. Igy a cukrom 7 lett. Az egész család parázott, hiába mondtam,h ez vszeg nem valós eredmény, de visszamentem megint, és kaja nélkül, ébredéstől 3 óra nemevészet után az alsó határ alatt voltam picivel. Vagyis no para!

Nálunk nagyjából megvan minden,még csak a pelus,törlőkendő, nekem hálóingek, meg ilyenek hiányoznak. Ja meg kisfésü az én pici fiamnak. És kész. Ti milyen orrszivót fogtok használni? Én azt a porszivósat elég brutálisnak tartom, találtam szájjal szivósat, meg is vettem.
Olvastam,hogy sokaknál még nincs légzésfigyelő. Hát én olyat nálunk nem is láttam, csak babyfont. A védőnő szerint,ha a baba légzésrendszerével gond van,az már a kórházban kiderül. Egyébként meg ne aludjon hason, mert bár a fejét tudja mozgatni, nem biztos hogy mindig lesz is rá ereje, és ha a babák orra,arca elé kerül valami,akkor ők automatikusan nem lélegeznek, és ebből lehet a baj. Féloldalt kell fektetni, és hátulról kipárnázni. Legalábbis én igy fogom csinálni. Persze nappal ha alszik,és mellette vagyok,akkor akár hason is lehet, ott leszek,ha gond van. Ez mind éjszakára vonatkozik,meg ha nem vagyunk mellettük.

Szülés-terveim szerint nem fogok érzéstelenitőt kérni, de persze ez még majd elválik. Bizok a légzéstechnikában, csak ki lehet majd birni valahogy. Itt még nem divat az apás szülés,bár már engedélyezik, de a mi apusunk nem igazán vágyik rá, és hogy őszinte legyek,én sem.

Ez a szőrnövekedés dolog tényleg érdekes. a lábamon nekem is kevésbé nől, a hónomalatt viszont annál inkább...ki érti ezt?

Mostanság annyira jól érzem magam, hogy szinte nem is várom, hogy kibujjon. Jó,hogy itt van bent, talán csak most tudom megóvni mindentől, aztán már nehezebb lesz, mert valljuk be, az élet nem piskóta!!! De azért ne értsetek félre, már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam. Vagy bonyolult vagyok?

Szépek a babaszobák, mindenkinek gratula hozzá! Nálunk tegnap vonultak el a piktorok, lassan pakolunk be, bár még nincs szőnyeg, lámpa, függöny...apróságok!

Ahogy elnézem,a pocakok igen változó nagyságúak, én talán a középmezőnyt erősitem. Csikjaim eddig nem voltak, mostanában meg nem is kerestem őket. Talán nem lesznek...

Puszi mindenkinek, élvezzétek a várandóság minden pillanatát!
Igyekszem sürübben jönni!

Kép
dixus80

barbazso:én is úgy vagyok a borotválással mint te rendületlenül szőrtelenítek bár nagy kínok árán sikerül csak de nem adom fel
Józsikánál megúsztam a beöntést hát nem is tudom bár inkább a beöntés mint hogy a baba maga előtt tolja majd amit odacsinálok :roll:

na éjjel egész jól aludtam de azért marha fáradt vagyok

na puszi mindenkinek még jövök majd

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Szép reggelt!
Én is itt! :) Az idő nálunk, hát mit is mondjak??? Süt a nap, de nincs az a banánérlelő meleg! Amikor lementem a kutyákkal azt hiszem fáztam egy kicsit! Egy pulcsi volt rajtam, aztán azon gondolkodtam, hogy fel kéne venni még valamit..... aztán ez elmaradt! :D
Az éjszakám nekem is viszonylag jó volt! :) 3x voltam csak pisilni. De viszont a tegnapi napom tiszta pörgés volt! Délelőtt após után porszívóztam a lecsiszolt falat, hogy ne hordjuk szét - persze ennek ellenére sikerült - aztán mentem fodrászhoz, anyához kajálni, haza, közben hazajött a párom elmentünk kutyakajáért, közben benéztünk a Tesco-ba, a JYSK-be, aztán volt vagy 7 óra mire haza értünk! Szóval fürdésnél észre vettem, hogy úgy be volt dagadva a lábam, kicsit meg is ijedtem, ezért elterveztem, hogy ma anya kaját kihagyom, és egy emelettel feljebb megyek anyóshoz kajálni! :D Holnap visszük tesómat a repülőtérre, mert utazik vissza, aztán 11-re megyünk 4D-re!

Barbazso!
Én már regisztráltam a kismama napra, csak azt nem tudom, hogy ugye azt írják, hogy kizárólag kismamáknak, vajon a páromat beengedik majd? Csak mert szerintem senki nem megy a párja nélkül, ha nincs egy pocakos barátnője, akivel együtt tud menni!? Mert ő is kíváncsi rá, hogy milyen lehet! Hát elmegyünk aztán maximum haza jövünk! :D De ha jöttök, akkor mindenképpen szólj, hátha megismerjük egymást! Mondjuk a pocak nem lehet ismertető jel! :D

Kismami!
Hogy állsz a dekorgumikkal? Elkezdted már gyártani a dolgokat?

Most el kell mennem, de jövök még!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Végre nem a kórházban keltem és nem fél 6-kor, hanem normális emberi időben :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli az embert pár nap kórház, de mondjuk nem voltak a legkellemesebbek a dolgok. Meg hát nagyon aggódtam a baba miatt, nehogy baja legyen a görcsöléstől, de szerencsére ő viselte az egész tortúrát a legjobban :D Mindig mocorgott, minden ultrahangon ébren volt és mozgolódott, meg produkálta magát, ásítozott, nyitogatta a száját, szóval ez megnyugtató volt.

Az epidurális érzéstelenítésről írnék nektek valamit: van a kórházban minden héten pszichológiai csoport terápia, amin részt kellett venni nekem is, mert a bent fekvő kismamák előbb-utóbb bedepiznek (persze ez érthető) Szóval tök jó volt, a nőci elmondta, hogy hogyan zajlik az EDA, szerinte ha fájást lehet valamilyen módon csillapítani, akkor kell is, mert hát úgyis van elég szenvedés a szüléssel, minek szenvednénk többet feleslegesen. Engem meggyőzött. Állítólag nem fáj sokkal jobban, mint egy vérvétel, annyi, hogy görnyedten kell ülni, kitapintják a csigolyákat és beszúrnak egy tűt egy mozdulattal. Arra erősítik a vékony gumicsövet, az egészet odaragasztják egy tapasszal, hogy hátra lehessen dőlni, mert ez rugalmas, és ettől kezdve folyamatosan tudják adagolni a fájdalomcsillapítót. Csak a tolófájásokat lehet majd elvileg érezni, de azokat is valamivel kisebb mértékben. Szerintem én ennél maradok.

KépKép

KépKép
nadina01

Amúgy úgy vettem észre, hogy a Máv kórházban elég gyakori a császáros szülés. Sokan voltak, akik bementek szülni simán, aztán ha valami fennakadás van, akkor inkább hamar megcsászározták, minthogy hagyják szenvedni fél napokat. Ez nem tudom jó-e, de mondták, hogy mindenesetre erre is fel kell készülni, hogy lehet, hogy császár lesz a végén. Ja és volt egy kismama, aki 3 nappal hordta túl a babát és már be is fektették, pedig semmi baja sincs. Elvileg neki meg is indítják az 5. napon, ha addig magától nem megy. Azt mondják, hogy tovább nem szoktak várni, mert baj lehet. (én eddig azt hittem 10 napot lehet még várni)
Ja és a Mávban van olyan vajúdó szoba, ahol van labda meg mindenféle alternatív cucc, ott mondjuk nem voltam, csak mesélték. Szülőszoba látogatásra nem megyek. Nem akarom a kórházat látni, csak max. ha már a fájásaim jönnek, vagy a magzatvíz elfolyik
:lol: Addig én a közelükbe se vagyok hajlandó menni :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Örülök hogy mindenki jól van!Krisztáról azóta én se hallottam semmit!

Gmail:Pocakok szép nagyok!Én majd hétfőn csinálok,és majd küldöm a táblázattal együtt.Anita a szoba nagyon édes lett,jók a színek!
Én a kismama napra szívesen elmennék de én akkor még vidéken leszek,pont 19.-én reggel jövünk haza.Na mindegy.Azért köszi az infót!

Én marha sz@rul aludtam ma.Legalább 5-ször voltam wc-re,és majdnem sírtam annyira kellett és alig tudtam kipréselni.Be is görcsölt a hasam.Szerintem Balázs nyomta el megint a dolgokat.Egész éjszaka vergődtem,alig tudtam aludni,nem találtam a helyemet.Most meg olyan vagyok mint a lőtt kutya.
Viszont anyu csinál fánkot! Kérdezte hogy mit szólok hozzá!Hát még szép hogy támogattam az ötletét! Úgyhogy mindjárt indulok is át hozzájuk.
:lol:

Huu,most csak ennyi.Délután nem leszek mert megint talizunk az anyatanyás pocakosokkal! :D Legalább én is kimozdulok kicsit,párom ma úgyis dolgozik.
Na halihó! :)

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Csöpplány: sajnálom, hogy nem volt nyugodt az éjszakád. :( Valószínűleg a baba nyomhatott el valamilyen szervet, vénát.

Nadi: nem lehetett könnyű a kórháza napok és végül mire jutottak a doki, mi volt a probléma?

Ercsikati: gyönyörű a pocid, csíkoktól mentes. Irigykedem! :oops:

Én ma voltam a gyógyszertáraban Tena betétet venni és csodálkoztam, hogy csak 30 darabos kiszerelésben lehet kapni. Gyorsan utána olvastam általában szülés után nagyon vérzik a kismama, ezért inkább 2 csomaggal szokott fogyni belől. :shock:

A stirákra, csíkokra is próbáltam kenőcsöt szerezni, erre a kiszolgáló mosolyogva kérdezi: most akarja el kezdeni kenegetni? Már nem sokat ér ezzel.
Így nem vettem meg a drága készítményeket, kenegetem sima kenőccsel. :roll:

KépKép
charlott

Hellotok Csajok!!!

Én ma nagyon ügyes kislány vagyok,már ki van takarítva a nappali,a fürdő,és mostam is egy adagot+ Bálintom ruhácskái is már kimosva,kivasalva,összehajtogatva a szekrényébe. :D Már csak ebédet kell csinálnom,de mivel magam vagyok,ráérek vele.Úgyis csak halrudacska lesz hasábkrumplival.Az meg 10 perc.
Nem is csoda,hogy ilyen friss vagyok,tegnap már 8 körül aludtam és reggel 9kor keltem! :shock: Nem semmi,apát nem is láttam már 2.napja. :cry:
Jók a g-mailes képek,Ercsikati 6almas pocid van :shock: !!!
Anita a szoba nagyon jó,nekem nagyon tetszik. :D Én is ígértem képet,de széttört a f.gép memókártyája,úgyhogy szívás.Majd csinálok telóval.
Hibernia,Te is szépen gyarapodsz,és aranyosak a rucik is! :D Főleg a kapucnis pulcsi jön be,én nagyon imádom az ilyen vagány ruhákat! :D
Csöpplány tök jók lehetnek ezek a talik,kár,hogy erre felénk semmi ilyesmi nincs. :cry:
Hozzám duán egy bnőm jön be,örülök neki,már 2 hónapja nem láttam.Koleszos és messze van a sulija,szóval ideje nem sok...

EDA:én azt szeretném,de mintha azt hallottam volna,hogy itt nincs,csak vmi gázos car... :? Mármint kb 1 éve még az volt.Szerdán azt is megérdeklődöm dokimtól.El se hiszem,mindjárt szülni kőőő!!! :lol: :shock:

Kép

KépKép
mayday

Mayday: mit jelent, hogy Te előbbi dátumra érzed a szülést?

Barbazso: örülök, hogy Nektek is szimpi volt a szülésznő! :-)

Hibernia: nagyszerű, hogy épségben és egyben hazaérkeztetek és nem semmi, hogy nem csak a babaszoba berendezése van még hátra, hanem egy komplett lakásé. Sok erőt kívánok hozzá és ne erőltesd túl magad!

KépKép
charlott

Sziasztok

hát jól lehűlt az idő... :? egész otthon érzem magam, tegnap már "fullasztó" volt a meleg. :)

cyntia: üdv. mennyi volt a legutóbbi uh-n a baba? hány gramm? gyere gyakrabban. :)

anita: szép nagy babód van neked is! :) Most voltál uh-n?

barbazso: miért vagy ilyen eda ellenes? amúgy ti tudjátok mi a különbség az epidurális és spinális érzéstelenítés között?

dixus: vigyázz a cukorral. mész még ellenőrzésre? én még nem filóztam orrszívón, de számomra nem zavaró a porszívós, én pl csak úgy aludtam el, ha bekapcsolták mellettem... :oops: ha a gyerek ezt örökli, nyert ügyünk lesz...

nadina: tök jó, hogy körbenéztél. :) én most összeírom, miket kell intézni jövő héten, aztán beosztom, mikor hová megyek... :?

ercsikati: jók a pocakfotók! :) növünk, növögetünk. :)

mayday: de jó neked, hogy ilyen aktív vagy. vigyázz, tegnap olvastam, a szülés előtt nagy energia szállja meg az embert. :lol: köszi a ruci dicséretet... kíváncsi leszek, jók lesznek-e rá...

csöpplány: veséddel most mi a pálya? valami ellenőrzés? lehet, a frontot érezted meg... én is szarul aludtam, folyton bedugult az orrom, nyomott a hasam. :?

charlott: köszi. :) igyekszem nem stresszelni, de mindig van vmi... :? jó lenne már augusztus lenne!

kismama-nap: lehet én is mennék... :oops: mondjuk tuti férj nélkül... :( szóval barbazso, ha még nem regisztráltál... :)

vizesedés: mit is csináltok ellene? ma reggel arra ébredtem, hogy nincs bokám. :shock: sosem láttam ilyet... nem tudom, mit csináljak vele, elég ronda... meg gondolom nem is jó jel...

hibernia

Charlott,ez csak egy megérzés,mint ahogy azt is éreztem,hogy fiam lesz.Aztán ki tudja,hogy bejön-e a máj. 4-5.Lehet csak azért hiszem,mert szeretnék már túllenni a szülésen,nem tudom...
Neked nincs ilyen megérzésed?

Kép

KépKép
mayday

Hibernia,a vizesedéssel tényleg nem nagyon lehet mit csinálni.Asszem Anita írta,hogy krumplit kell enni,sülve vagy főve,só nélkül.És amikor csak tudod polcold fel a lábad.
Amúgy én úgy tudom a vizesedés akkor gáz,ha magas vérnyomi társul mellé.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok !

A legutóbbi uh-n 1985 gramm volt a picur. De nagyon bújós. :D :D Azt mondták lehet 4 kg-os is mire megszületik.
Ma picit magas volt a vérnyomásom nekem is, lehet, hogy az idő miatt is. Azt hiszem megyek enni egy kis epret tejszínhabbal. :D :D :D :D
Küldök én is fótót a legutóbbi uh-ról. Csak a kezét nagyon oda tette az arca elé. Így a száját nem lehet látni.

Jó hétvégét mindenkinek.

Később jövők.

Cyntia Kép
cyntia2009

Halihó!

Mégse mentem a talira.Nagyon durván fáj a vesém.Sehogy se jó.Szinte csak fekszem meg ülök.ellenőrizni nem kell elvileg.Csak figyelnem,hogy nem-e csíp a pisi meg nincs e valami furcsa rajta.De nem tudnak vele mást csinálni max tesznek fel egy katétert.Azt meg nem szeretném,inkább kibírom ezt.Legalább treníroz a gyerek a szülésre! :D Kolléganőm lányának is ugyanez volt és neki jobban fájt ez mint a szülés maga.

Orrszívó:én mindenképp porszívósat veszek.Lehet hogy durvának látszik,de én kipróbáltam és nem rossz.Nekem kellemetlenebb amikor azzal a spray-jel fel kell fújni az orrba.A porszívós ráadásul gyorsabb és hatékonyabb mint a sima kézi.Bár én sima kézit is vettem,hogy ha esetleg útközben valahol kell akkor is le tudjam szívni az orrát.Nekem herótom van amikor látok egy pici babát és tiszta takony,meg folyik neki az orra,anyuka meg semmit nem csinál.

Valószínű hogy a hidegfrontot érzem,mert hajnalba a fejem is fájt,de még tudtam tőle aludni.Most már azért jobb,csak a vesém fáj mindig.De érzem is hogy Balázs tökre a jobb oldalamnál van és ráadásul tök magasan.Próbálom arrébb nyomkodni de mindig visszamászik! :lol:

Fájdalomcsillapítás:http://www.kismama.hu/babavaras/szulesi_fajdalomcsillapitas/2914/
Itt mindenféle fent van!

Vizesedés:én is csak a felpolcolt lábat tudom.Még ezt találtam hozzá:http://baba_mama.blogter.hu/187052/terhesseg_es_vizesedes

Cyntia:nagyon édes a babád,és szép súlya lesz!Bár mondták hogy az orvosi súlybecslést nem lehet készpénznek venni,mert tévedhetnek akár fél kilót is.

Na megyek ledőlök.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Üdv mindenkinek,

nagyon nem jó ez az idő,rossz kedvem van,ráadásul olyan fáradt vagyok hogy csak na,és még a fejem is lüktet szerintem megint magas a vérnyomásom.

Nadina örülök,hogy kijöttél a korházból :lol: és nincs semmi baj veletek.

Most nincs sok kedvem írni,mert takarítok,mosok...,de ez érdekel!!!

Mayday mi van akkor,mit csinálnak ha magas vérnyomáshoz vizesedés társul?
Nagyon nagy baj?

Kép

KépKép
torpilla

Köszi a tippeket. :)

Csöpplány, jobbulást!! :? Hát igen, ramaty idő van, én sem lépnék ki... :)

Cyntia: Nagyon aranyos baba, múltkor a minénk is folyton a szája elé gyömöszölte a kezét. :lol:

törpilla: Vizesedés + magas vérnyomi = toxémia jele lehet, mint csigabynál. De ehhez kell még a fehérje is a pisiben, azt viszont otthon nem tudod csekkolni...

Nekem még mindig nagy a bokám, tök furi, hogy van ilyen. :) Tegnap kb egyszer-kétszer voltam pisilni, lehet, az tett be... Most kb 5x voltam már reggel óta. A hasam durván keményedik viszont, óránként elég gyakran, nem napi 5-6x... :(

hibernia

Cyntia nagyon édes a babád.Tudjátok mi lesz?

Köszi hibernia
Nagyon félek,hogy nehogy terheségi mérgezésem legyen,habár a vizeletemben nem volt fehérje,de vizesedek meg a vérnyomásom is magas,de már írtam.
Csütörtökön voltam védőnőnél akkkor nézte a pisit. :oops:
Mit lehet ellene tenni?
Csigabinál is ez volt?Nem is emlékszem rá.Na de nem is csodálkozom,mert mindent elfelejtek mostanság :oops: :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Jajj olyan szupi, de fárasztó napunk volt..nagyon sokmindent vettünk :D
Pl babakocsit, légzésfigyelőt, mellszívót, cumisüveget, cumit, ágyneműt, matracot..jajj olyan jó végre valami!

Hős férjem meg összetette a bababútorokat bár még csak épp ott vannak ahol érte őket a vég.. :D viszont lassan de biztosan haladunk..nemsokára én is tudok képeket küldeni a bővülő babacuccokról :D

Uzsokiban szült a barátnőm! Lehet kérni EDA-t, de csak ha előre rendeled.. ha épp ott jut eszedbe az már késő..ez nincs mindenhol így, de azt első kézből tudom, hogy ott az van

Amúgy érzéstelenítésről már beszéltem a dokimmal, beadja ha kérem..én nekilátok anélkül aztán meglássuk... nem akarok úgy járni, hogy annyira lefoglal és kifáraszt a fájdalom, hogy nem tudok a fiam születésére koncentrálni..

Hú nadina, a MÁV-ban sok a császár...remélem minket megkímálnek. Bár a dokim nekem azt mondta akkor császároz, ha az szakmailag megalapozott mert súlyos szabályok vannak erre.... meglátjuk.

Barbazsó, én megyek kedden jánosba, most már meg is ismerlek :D Priviben holnap elküldöm a gyári számot és regisztráljatok rá Te/Ti is!

Anita, tök tuti lett a szoba..nagyon tetszik! És jó, hogy jelentkeztél!! :wink:

Ercsikati, Hibernia szép pocak!!!

A pocakomon nekem sincs még csíkom, de nekem az összes súlyfeleslegem a cobomra ment szinte..borzalmas és csíkosodik is :( De ez van...
Csöplány, kitartást és jobbulást!! Remélem csak az időjárás teszi a fájdalmakat!

Tgyás. gyes ilyenek: www.adozona.hu
ott tudsz kalkulálni, mert nem mindegy mikortól van munkviszonyod!

Húú most ennyi sorry, ha valaki vagy valamilyen téma kimaradt!
Ja! Cíntia...szép baba :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Ja, majd elfelejtettem:

BEADHATOM A SZAKDOLIMAT :lol: :D :D :lol:
Nagyon boldog vagyok :D Ez is letudva..na megyek vár a mosogatás :?

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Halihó!

Törpilla:hidegfront volt/van ma és valószínű azért voltunk mindannyian rosszul,vagy volt rossz kedvünk.

Hibernia:én nagyon sokat pisilek.Párom már mindig röhög amikor felállok az ágyból,mert tudja hogy wc-re megyek.Legalább dupla annyiszor megyek mint alap esetben.Este is voltam vagy 5-6-szor.

Tényleg Csigaby-ról van valami újabb hír?Na és a pici Annáról?

Merre vagytok lányok?

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, nem akarok megint napokra eltűnni :? :?, inkább csak helyzetjelentés mint mindenre reagálás lesz, előre is bocsi.

Pénteken bejefeztem a csütörtökön kezdett ablakpucolást, délutánra teljesen kipurcantam, kiültem a teraszra olvasni, de egy jó kis szunyókálás lett belőle a gyönyörű napsütésben :oops: :wink:, remek arcszínem lett cserébe :D. Ennek ellenére úgy vonszoltam magam este, mint akin átment egy úthenger, semmihez nem volt kedvem, 9-kor már durmoltam.
Ma is egész nap pörgés volt, gyerekszobában lévő raktár felszámolásának folytatás - jelentem, fogynak a dobozok!!! Megjöttek a függönyeink is, többek között Nórikáé is, mosás után fel is raktuk, remekül néz ki 8), majd küldök képet gmail-re. De ma is sikerült rendesen kifáradnom, és még mindig nem végeztünk :o :shock:. Folyt.köv holnap és kedden.

Néhány reakció, tényleg a teljesség igénye nélkül mert nagyon fáradt vagyok...

Barbazso mi is kedden megyünk az Angelcare-es tanfolyamra :)

Nadina, örülök, hogy néhány nap után újra köztünk, remélem legközelebb már tényleg csak szülni mész :). Állítottak valamit a diétán különben, vagy minden maradt a régiben és csak vizsgálgattak, megfigyeltek?

Hibernia, üdv itthon :) - és kitartás a rengeteg munkához, de azért tényleg ne erőltesd meg magad, csak óvatosan.

Cyntia nagyon aranyos a babád, és tényleg szépek a méretei!

Torpilla, szerintem egyenlőre próbálj megnyugodni, ha marad a vérnyomásod is és a vizesedés is, akkor beszélj a dokiddal hétfőn sztem. Addig meg nyugi, sok pihi, lábfelpolcolás.

Csöpplány, sajnálom, hogy megint nem vagy jól :(, jobbulást.

Mára tényleg ennyi, megyek ejtőzni, a gép előtt sem esik jól ülni :(. Holnap-holnapután sztem nem nagyon leszek - hétfőn doki, aztán egész napos rohangászás a városban. Kedden jövök beszámolni :).[/b]
kovmarti

Még meg se írtam és máris itt van zsu és Barbazso. :lol:

Zsu:gratula hogy ennyi mindent meg tudtatok venni.Akkor haladtok most már ti is szépen.A szakdolihoz meg sok sikert.

Barbazso:te is kezdj most már pihenni,az ablakpucolás már nem nekünk való.Nekem párom fogja csinálni.Alapból ő szokta! :lol: Jó dolgom van,nemde? :lol: Mindig megosszuk a házimunkát,annak ellenére is hogy én folyton itthon vagyok,ő meg dolgozik.Övé a mosogatás,porszívózás,wc,fürdőtakarítás(nem akarja hogy vegyszerekkel érintkezzem,meg egyébként is mindig ő csinálja) :D Enyém meg a mosás,takarítás,teregetés,hajtogatás,portörlés stb.Ő soha semminek nem tudja hol a helye,csak elővenni tudja a dolgokat,valahogy visszafelé már nem megy neki! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Én is vagyok, de csak olvasó üzemmódban! Azt hiszem ez a front nekem is betett! Egész délután csak úgy voltam! Aludtam is egyet, mondjuk az az egy 2,5 óra volt! De annyira jól esett! De ehhez képest most is olyan fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna semmit! És most megyek is aludni, mert holnap azt hiszem hosszú napom lesz! Kelek 3:30-kor, mert tesómat visszük a reptérre! Aztán 11-re megyünk 4D-re, a kettő között szeretnék aludni pár órát!

Szóval mára ennyi! :cry: Bocsi! Ígérem holnap írok, és küldök képeket Kendra Nináról Nektek! :)

Legyen szép estétek, és nyugodt éjszakátok!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsi:jó éjszakát,szép álmokat!Holnap pedig várjuk azokat a fotókat! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Tényleg, de jó Neked! Holnap 4D! Remélem, Kendra megmutatja magát, és jó képek készülnek! Nekünk is az utolsón sikerültek a legjobbak.

Csöpplány, Kovmárti pucolt ablakot... :) Én hetek óta azon gondolkodom, hogyan vegyem rá a férjemet. Amúgy nálunk hasonló a munkamegosztás, mint Nálatok. A mosogatástól már nagyon fáj a hátam, kb két hete szó nélkül a férjem csinálja... :) Porszívózni eleve mindig Ő szokott, és az állatokat is Ő látja el (macskaalom takarítás, nyúltakarítás, kutya, macska etetés). Mondjuk Ő jobban óvna mindentől, mint én magamat, de azért vannak munkák, amit nagyon szívesen átpasszolok Neki. :)
Szörnyű lehetett az éjszakád, remélem, ma fogsz tudni pisilni, és aludni! :)

Kismami, elsőre nem is akartál beöntést? Én bevallom, inkább azt viselem el, mint telibe kakiljam a doki arcát, amikor ott csücsül a terpesztett lábaim között, és alulnézetből figyeli, mikor bújik ki a fejecske... :D Tudom, hogy nekik ez természetes, de nekem nagyon égne a fejem. :) Mondjuk azt hallottam, hogy sokaknak eleve hasmenésük van szülés előtt, mert méregtelenít a szervezet.

Hibernia, ez nagyon jó hír! Bevallom, Benned bíztam, mint férj nélküli, mert az enyém nem akar jönni. :) Van magyarországi mobilszámod?
Nem vagyok EDA ellenes, csak kicsit úgy vagyok vele, mint a császárral, hogy csalódnék, ha nem tudnám végigcsinálni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés a szülés, és hogy mire vagyok képes. Ki szeretném próbálni magam. :) Persze nem zárkózom el tőle, ráérek ott dönteni, de tudod, nekem félnek is beadni... (Amit írtam a g-mailre...) Az EDA és a spinális között egyébként annyi a különbség (leegyszerűsítve), hogy a spinálist mélyebbre nyomják, az úgynevezett spinális térbe. Császárhoz azt adnak, sima szüléshez EDA-t. Legalábbis a klinikán... A spinális után emiatt tovább kell feküdni, mert nem érzed a melled alatti részét a testednek, így nem is tudnál lábra állni.

Mayday, szeretnél olyan gázt kérni, vagy még nem döntötted el? A klinikán beszüntették, mert állítólag bekómál tőle a baba is, és lassan ürül ki a szervezetéből. De még nem hallottam egy olyan sztorit sem, amiben így született babának baja lett volna a későbbiekben. Ha kérsz, arra vigyázz, hogy ne vidd túlzásba a szipuzást, mert hányingered lehet tőle, azt hiszem. :) Ha nagyon durva lenne, be lenne tiltva, szóval én nem félnék tőle.

Zsu, köszi! Várom a privit! :) Tényleg! Megvettétek a pelusokat? Én folyton nyitogatom, pakolgatom őket, és simogatom azt a finom, puha belsejüket. :)
Gratula a szakdolgozathoz!
És a mosogatást lassan passzold át Te is az erősebbik nemre. :) Ekkora hassal már nem férünk oda... :D

Kovmarti, tök jó, hogy Te is jössz! Remélem, megtaláljuk egymást! Zsu azt mondta, lesz utána szoptatási tanácsadás. Maradsz/-tok azon is? Vigyek fényképezőt egy közös kismami képre?
Hibernia, Te nem jössz?

Lehet, ma is én leszek az utolsó író... Én képtelen vagyok 2-fél3 előtt elaludni... :(

KépKép

KépKép
barbazso

Cyntia, nagyon édes a baba! Te mikorra vagy kiírva?

Tök durva, hogy 2-3 hét múlva már egyikünk babája sem lenne koraszülött, ha megszületne! :) Nagyon közeleg a vég! Azt hiszem, át is nézem a kórházi csomagot, és követem Mayday listás módszerét! (Nagyon félek, hogy itthon marad a fényképezőgép, ezt meg kell előznöm valahogy...) :)

Na, jó éjt mindenkinek! Vagyis jó reggelt, mert szerintem itt a következő olvasó csak reggel fog jönni... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!

Először is Barbazso,bocsánat,úgy látszik a terhesség ráhúzódott a szememre is :lol:

A ma estén jobb volt,"csak" 3x mentem wc-re,de mind3 sikeres volt! :lol: :lol: Egész jól aludtam.Most keltem 3/4 10kor.Engem meg most hívott anyu,hogy tegnap hugomék nem tudták megvenni a vonatjegyet,mert az üdülési csekket csak az használhatja fel akinek a nevére szól.Marha jó,ma mehetek be személyesen én.Elmennek a p...-ba.mondta a hugom hogy a tesóm kért meg,de nem hatotta meg.Nem tudom,szerintem az se hatotta volna meg ha mondja hogy terhes vagyok és nem akartam mászkálni.Na mindegy.Van egy plussz utam.Valaki nem tudja esetleg hogy Kőbánya Kispesten is elfogadják-e az üdülési csekket?Vagy be kell mennem egész a nyugatiba?Hahhh! :?

Kismamis képet tényleg csinálhatnátok! :D

Barba:nálunk is ő csinálja az alomtakarítást,csak nem szereti,ezért van hogy a tudta nélkül én csinálom meg.Ilyenkor kesztyű fel és nem nagyon veszek levegőt arra a pár másodpercre.Nekünk olyan alom van ami összecsomósodik,így csak azt a részt kell kidobni és feltölteni.A mellékhelyiségben van az alom,közvetlen a wc mellett,így csak átdobálom gyorsan az elhasznált részt.Nem értem miért esik páromnak mégis olyan nehezére! :D Na ezt a témát jól kibeszéltem! :lol:

Na megyek,csinálok valamit,párom alszik,reggel jött haza majd fél 12-kor keltem.Addig meg elütöm valahogy az időt.

KépKép
Kép
csöpplány

Syastok!!!

Amilyen aktív voltam tegnap,ma annyira vagyok kókadt. :? Elég car,hogy általában ilyen fáradt vagyok.Nagyon remélem,hogy Bálint születésével elmúlik. :roll:
Ercsikati olyann jó,hogy mentek 4D-re!!!Vagyis már ott is vagytok. :D Mesélj ám,nagyon kíváncsi vagyok,de szerintem nem csak én. :D

Barbazso,megmondom őszintén,én még nem tom,hogy szeretnék-e olyan gázt,az az igazság,hogy nem akarok totál kómásan szülni.Szóval passz.Szerdán doki,azt megdumálom vele,hogy mi is légyen. :wink:Bár még olyan távolinak tűnik,pedig már csak kb 5 hét,ha bejön a megérzésem akkor csak 3.Húúúú,vazzzeee!!! Ugye,hogy jó ez a listás megoldás? :wink:

Cyntia,aranyos a picurka!!! :D

Zsu,akkor már Ti is rendben vagytok nagyjából.Alakul már mindenki szépen! :D

Csöpplány veséd jobb már?

Kép

KépKép
mayday

Cyntia: nagyonédi a babókád gratulálok hozzá!

Ercsikati:hát most rendeltem meg a gumit a betűkhöz apánk meg csinál nekem betűsablont !aztán nekiállok majd rakok fel képeket
bár a gyerekszobát csak akkor csináljuk meg ha már Józsikához tudom tenni Alinát először a mi szobánkban lesza drága hogy ne zavarja Józsikát

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Mayday:igen,már olyan közeli és mégis néha távoli!Pedig már itt van a küszöbön.Vesém már jobb,klehet hogy tegnap a front is rátett egy lapáttal.De ma már a kedvem is jobb.Remélem így marad egész napra!

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány-Mayday :mi versenyezünk egymással kiváncsi vagyok ki fog előbb megszülni hármónk közül

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

barbazso: ne aggódjnem marad itthon semmi azért nézd át a cumót a biztos mi is összerakjuk a kiságyat és kész minden úgy örülök
Józsikánál 36 héten befektettek és minden uramnak kellett beszereznie tiszta ideg volt mire mindent megvett azon izgult vajon nekem megfelel-e ?

Annyit írtatok nem bírom követni szóval bocsika de nem reagálok mindenre .
Ja elfelejtettem mondani hogy az én nagy fiam már egyedül kitörli
:)
talán hülyén hangzik de én olyan büszke vagyok rá .

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsba bekukkantottam hozzátok, mert időm az sajna nincs semmire.

Szeretném megköszönni mindenkinek a biztatást, tényleg nagyon jól esett.
Tudom ígértem, hogy írok majd részletes beszámolót, de még sajnos nem jutott rá időm. Talán hamarosan...

Röviden annyi, hogy a körülményekhez képest jól vagyunk.
Anna a születése után 980 gr-ra fogyott vissza, ma még nem mérték, 2 napja 1050 volt, úgyhogy lassan eléri a születési súlyát.

Szerencsére szépen eszik, önállóan lélegzik és a leletei is rendben vannak. Úgy tűnik, hogy összességében 2 hónapos kórházat jósolnak nekünk.
Most még maradunk itt az intenzíven amíg túl nincs a kritikus időszakon, aztán átszállítják egy másik kórházba, ahol már csak a súlyra gyúrunk majd :-)
Oda már én is szeretnék befeküdni, mert akkorra már kikerül a zárt inkubátorból és lehet majd megfogni, dajkálni.

Egyenlőre még csak az inkubátorba benyúlva érhetek hozzá, de már tettem tisztába, etethetem én, bár egyenlőre csak üvegből kapja az anyatejet.

Nemsokára felteszek képet a gmailre. Ne ijedjetek meg, mert nagyon kis sovány és tényleg ijesztőnek tűnik, de jól van. A normál súlyt akkorra fogja elérni, amikor ténylegesen meg kellett volna születnie. És itt kint azért nem nő olyan ütemben, mint méhen belül nőhetett volna.

Még egyszer köszönöm a kedves szavakat és manofának is, hogy segített :-)
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok !

Köszönjük szépen a gartulákat. Kislány lesz a picurka. 2010.május 27-re vagyok kiírva, de azt mondták 1 héttel idősebb. Elneveztem pocoknak, mert a pofikája, olyan mintha az ételt elraktározta volna. :D :D :D :D :D :D
Cyntia Kyra lesz a keresztneve.

Legyetek jók, boldog baba várást mindenkinek .

Üdv.
Cyntia
cyntia2009

Sziasztok!

CsigabyNagyon örülök a híreknek,ez szerintem nagyon szép eredmény amit írtál Annáról,Az a két hónap hamar el fog telni és már mehet is haza veled a kis hercegnőd.

Remélem sokáig lesz tejcsi és te is tudod majd szopiztatni,nem csak üvegből.Sok sikert hozzá.

Annáról várjuk a képeket,sok puszi neki.

Neked pedig sok erőt és kitartást kívánok!!!!

Kép

KépKép
torpilla

hol vagytok kismamik?

Kismami most nézem hogy milyen nevet adsz a kislányodnak hát ez nagyon gyönyörű név,még nem is hallottam de nagyon megfogott.tényleg nagyon jó :lol:

Remélem mindenki jól van,ettől a hülye időtől.
Most nem írok többet megyek feküdni,mert nagyon be van dagadva a bokám biztos a víztől,de nagyon ilyesztő nekem még ilyen nem volt.

Na pihizetek sokat
Majd lehet még jövök

Kép

KépKép
torpilla

Csigaby,mégegyszer gratulálok így "személyesen" Annához!!!Jó egészséget Mindkettőtöknek!!! :wink:
Tényleg kis picurka,de egy tünemény!! :D Örülök,hogy jól vagytok és,hogy Anna is szépen fejlődik.
Vigyázzatok Magatokra és kitartás erre az időszakra!!! :wink: Ha van időd gyere ám mesélni!
Millió puszi Nektek!!!

Kép

KépKép
mayday

Nem tudom ki,hogy van vele,de én ma nagyon oda vagyok. :cry: Ideges vagyok,türelmetlen,lobbanékony...stb.Sőt,még a fejem is fáj.Megpróbáltam picit aludni,de semmi,valamiért nem megy...Asszem átmegyek H.P-be!!! :lol: :lol: :lol: Na azt azért nem.Inkább hajat mosok. :D

Kép

KépKép
mayday

Csigaby! Nagyon örülök, hogy írtál..na meg annak amit írtál :D
Szépen fejlődik a kislány, és biztos továbbra is tartani fogja a súlygyarapodást...

Kitartást Nektek és sok erőt! Na meg sok puszi is :D

Várjuk majd a híreket!

Hiheteletlen... Anya vagy!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?