Na, mostanra jutottam a végére. Újabban folyton lemaradok.
Először is, a g-mail...
Anita, a szoba szuper szép lett! Nagyon nyugtató a színe és olyan vidám! Jól kitaláltátok!
Ercsikati, Hibernia, jó nagy a pocitok, és tényleg nem csíkos... Irigylésre méltó....
Ercsikati, a kismama napot én is akartam küldeni! Regisztráltál már? Mert ha ketten megyünk legalább, akkor extra ajándékot kapunk! Együtt kéne regisztrálni! Én is szeretnék menni!
Na, és akkor sorban, a többi...
Charlott, a hasamon a csíkok nekem is mostanában jelentek meg. Én észre sem vettem, mert a köldököm alatti részt már nem látom. Férjem szólt, hogy már ott is van.
Én meg mondtam, hogy az ott is marad sajnos...
Azért akarok venni valami halványító krémet rá. Már mindenfélével kentem, de én nagyon hajlamos vagyok rá. Már amikor kamaszkoromban átnőiesedett a testem, akkor csíkos lett a combomnál, pedig nem híztam meg.
A szülésznő tök aranyos volt nekünk is, nagyon megnyugtat, hogy jó kezekben leszünk.
Ja, kicsit beparáztatott, mert mondta, hogy mikor is szülök, mert 23-tól 25-ig elutazik. Erre mondom, hogy 26-ára vagyok kiírva... ...kiderült, hogy ő áprilisban utazik el!
Törpilla, gondolom, már vettél is mosóport. Én azt hallottam, hogy mindegy, csak folyékony legyen, mert az nem ragad bele a ruhákba, így kevésbé okozhat allergiát. Én vettem kipróbálásra egy Auchan márkájú folyékony babamosószert. Aztán ha elfogy, lehet, kipróbálok mást. Mondjuk valami környezetkímélőt. Nem tudom.
Már én is többször álmodtam a babával és a szüléssel. Hát nem mindig jót...
Tegnap a szülőszoba-látogatás után kicsit élénken jöttek az álmok. Némelyik kicsit ijesztő volt, de hát tudom, hogy nem így lesz majd egyenesben.
Borotválkozás... A szőke szőrömet a lábamon havonta, kéthavonta húzom le -így télen... Viszont középen idegesít, ha szúr. Már egy ideje a férjem vette kezelésbe a dolgokat, de nem szívesen csinálja, mert fél, hogy megvág. Így újabban csak a tükröt tartja nekem.
Mosolyogtam magamban, amikor mutatta a szülésznő, hogy hol lesz a beöntés és a borotválás... Akárhogy is fáj a vajúdás, addig nem indulok el, míg nem intéztük el a borotválást itthon! Azt valahogy nem viselném, hogy egy nő csinálja...
Ja, a hasam nekem is pihés lett! Szerintem el fog tűnni valahogy a terhesség után. Vicces, amikor a napfényben felhúzom a pólóm, hogy megsimizzem Samut, és ott ágaskodnak azok a kis pihék!
Nadina, de jó, hogy kiengedtek! Nagyon vigyázz magadra! Nem lesz semmi baj!
Végül akkor ki sem derült, hogy mitől fájhat a hasad?
Cyntia, én nem az Uzsokiban szülök, de én sem akarok elmenni az EDA-ig, semmiképp sem. (Aztán ki tudja...?!) Szóval rákérdeztem a szülésznőnél, és azt mondta, hogy van valami fenékizomba adható koktél, ami a legtöbb nőnek elég is, és nem kérnek mást. Én igazából azt is csak akkor akarok kérni, ha tényleg nagyon nem bírom. Meg végig adnak infúziót, hogy pótolják a folyadékot, mert nem ihatsz (legalábbis a klinikán), és ahhoz tudnak azt hiszem adagolni No-spa-t, ami ugye görcsoldó. Nővéremnek az elég volt, azt is csak a vége felé kapott.
A munkához sajnos nem értek. Elvileg az számít, hogy előtte legyen meg a 365 nap munkaviszony, ami Neked megvan. De sajnos nem vagyok 100%-ig biztos ebben. Örülnék, ha a hivatalos ügyintézésben egyáltalán nem kéne részt vennem.
Szegény férjem rohangálhat majd minden után... Nem tudom, az egyedülálló anyák hogyan csinálják.
Mayday, milyen precíz vagy ezzel a listával! Eszembe sem jutott! Pedig jó ötlet!
Krisztáról tud valaki? Múltkor írta, hogy megjárta a dokit, mert azt hitte, elfolyt a magzatvíz, és azóta semmi! Csak nem kellett bemennie?!
Kedden akkor jön valaki az elsősegély tanfolyamra a Jánosba?