Sziasztok!
Pancsi:
A 45x45 és a 20x20 azok ciszták? Ezt mikor állapították meg?
Macs:
Részvétem a rokonod miatt.
Gratulálok a szívhanghoz, a virágaid is csodaszépek!
Mióta van neked túlsúlyod? Biztos az Elvarázsolt Kastélyban nézegetted magad...
Vaya:
Ééén lökött? Ááá, még soha senki sem modta!!!
Tesódnak halk gratula! Egypetéjűek vagytok?
Kubu:
Ó, szegény déditek, remélem javul az állapota.
Fogsorodnak mega drukk a jövő hétre, hogy szépen pompázhasson!
Marci már most püföli a hugit? Na csak bújjon ki, majd visszakapja.
Gyönyörű a cuncisod, formás a teste és a pofija is nagyon helyes!
Heni:
Á, én értem, hogy miért nem jöttél. De mostmár úgy látom kezded újjáépíteni lelked kastélyát, ismét van reménysugár, ráadásul egyre erősebb a fénye. Meglesz a zsé, aztán a baba is!
KPN:
6. inszem? Megy az idő rendesen, remélem ez lesz az uccsó és jön a gyerkőc! Apa eredménye pedig jó lesz, hogy nekifuthassatok az inszemnek, még a végén ZT-k leszünk.
Irdatlanul nagy drukk nektek!
Vikus:
Egész hamar kaptál ip-ot. Akkor hajrá május 19!
Nekem sem okozott semmi rosszat a Norculut. Az IR-t (inzulin rezisztencia vizsgálat) érdemes megcsináltatni, akár magánba is, mert nembiztos, hogy itt egyből elküldenek rá, pedig sokunknak van, ezt pedig kezelni kell. Remélem te ebből a szempontból egészséges vagy.
Csucsu:
De jó, akkor csütörtökön vérszívás és hamar legyen meg az eredménye!
Barátnédnak meg szurkolok az ET-re!
Mieza:
Anyukádnak jobbulást!
Gratu a hugidhoz, legalább gyakorolhatsz rajta egy kicsit. Énhugim is későbbi ismeretség, de annyira imádom!!! Kívánom, hogy neked is sok örömet okozzon!
Drnőnek igaza lehet vele kapcsolatban, szép feladat.
Babatémához: szerintem nem gonoszság amit érzel, hanem az általad átélt szenvedés, küzdelem árán neked is felértékelődött a gyermekvállalás fogalma. Inkább ezek az ismerőseid vannak igencsak lemaradva érzelmi és szellemi szinten egyaránt. Ezért te "kilógsz " a sorból. A bőgéssel ne törődj, így adod ki a felgyülemlett feszültséget ez a reakciód az érzéketlen viselkedésre. Mivel fejbe mégsem verheted őket, a tehetetlen düh, elkeseredés íly módon tör utat magának a külvilág felé. Ez még mindíg jobb megoldás, mintha bennrekedne és vmilyen betegség formájában jelenne meg. Ne fojtsd el, hadd szóljon! Nekünk nagyon nehéz elfogani, v. csak hallani ezeket a történeteket, miközben küszködünk évek óta és bármit megadnánk a gyermekáldásért. Igazságtalannak érzed a helyzeted, nem jó állapot, az tuti. Próbálj meg amennyire csak tudsz, függetleníteni, ne agyalj rajta, hogy neked nem sikerült, másnak miért, meg sem érdemli... Ezzel a miérttel nem szabad foglalkozni! Csomó energiát von el tőled, amit más hasznos dologra is fordíthatnál, ráadásul ezen agyalni felesleges, mert attól nem jutsz előrébb, neked nem lesz jobb! Fogadd el az utadat és haladj rajta a legjobb szándékkal a világ iránt és a legjobb tudásod szerint. Nem érdemes a "miértek" útvesztőjében időzni, mert annál később éred el az áhított célt. Ne okolj senkit, magadat pláne ne! Gondold végig, hogy TE, ill. TI mindent megtettetek már és ezek után add át magad az elégedettség érzésének (tudom ez furán hangzik) és bízd a döntést a természetre/teremtőre - amelyik szimpatikusabb. Így lekerül rólad a stressz okozta feszültség, felszabadultabban mehetsz tovább, a stressz nem vesz el már energiát tőled
tehát letetted a súlyos batyut az úton és ezért könnyebben lépdelsz a cél felé
gyorsabban éred el azt. Talán így a várt gyermek is hamarabb megfoganhat (egy nyugodtabb anyuci várja) és még a bevonzhatod a pozitív gondolkodással is. Szerintem...
Judit:
Sajnálom, hogy nega lett...
Nagy ölelés!
Rokonaid beszólásait engedd el a füled mellett, a picúrokkal pedig gyakorolhatsz.
Rodina:
De jó, hogy apukád javulóban!
Andrea:
Ó, hogy mindíg sz@rik vmit a kutya! Francos kandida!
Patikust ajánlom én is, hogy kérdezd meg. Ami viszont jól jöhet, az a tejsavas irrágáló lötty, amit a gyógyszertárban kutyulnak, potom pénzért. Nemtom receptköteles-e? Ez szépen helyreállítja a hüvelyflórát és nehezebben fertőződik meg az ember lánya. Kb. ugyanaz a szitu, mint antibiotikum szedéskor, h. célszerű probiotikumot is nyelni mellé.
Unokaöcséd miatt részvétem, ezek annyira megrázó, megdöbbentő dolgok...
Mara:
Üdv, mielőbbi babásodást!
Navi:
Szép eseménydús napok vannak mögötted, jól megcsapoltak. Most aztán mindent kielemeznek, még a bankszámládat és a pin kódodat is.
Rony:
Micsoda jó hír, h. belefogtatok ismét!
Nembaj, ha már nem lelkesedsz annyira, talán ez hozza meg a sikert. Drukkhegyek!
Dilemma:
Üdv, gyors pocinövesztést!
Spermainfót máshonnan is elfogadtak nekünk.
Eszter:
Szerintem ez már jó jel, hogy eszedbe jutott az utálatos várakozás élménye, talán elindult vmi... Bármi van, csak írj bátran, ha van kedved, mi meg megpróbálunk segíteni, legalábbis a szeretet és jószándék, együttérzés meglesz hozzá.
Avarka:
Drukk a leszíváshoz!!!
Nekem sosem kellett egyszerre 4-et szúrni, ebben nem tudok segíteni...
Olyanom volt, h. 2 merional, ahhoz elég volt egy oldószer...
GyIldi:
Gratu a cisztamentességhez, gondoltam ám rád!
Lukácsné:
Jaj de édes a várandós sztorid Sz ügynökkel!
Ancsyka:
A p.csába! Annyira sajnálom, ez egyszerűen hihetetlen, rettentő!!!
Most úgy érzed, h. soha, de kérlek ne add fel, hiszen van remény!
Nagy-nagy ölelés és lélekpuszi...
Szerintem mondd azt Sz ügynöknek, hogy naná, hogy nekiindulnátok a fagyisnak (mégha nem is így gondolod), de szeretnéd tudni az okát pontosan, h. miért történt ez meg veletek, van-e még olyan vizsgálat, amit javasol elvégezni neked és a párodnak is, akár magánba, akár az illetékes szakorvosi rendelőtökben. A vizsgálatkérő papírokat ő is megírhatja, attól még a saját szakorvosi rendelőtökben, v. magánban megcsinálják azokat.
Zsuzsó:
Szerintem nyugodtan válts ügynököt, nem lesz belőle semmi hátrányod. Fontos, hogy az orvosoddal mindent meg tudj beszélni és bízz benne.