Új privát üzeneted érkezett!

Ancsyka jaj istenem ez szörnyű :( nagyon nehéz lehet most neked, küldöm vigasztaló öleléseim. tudom hogy nagyon el vagy keseredve és nagyon fáj most a kis lelked de remélem egyszer úgy érzed lesz erőd újra megpróbálni. Kivánok sok erőt nektek.

Kép
vayacon

Ancsyka!nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
kitartás!
vikus82

navared: Szerintem csak azért csinálták ezt a csőprofilnak nevezett vérvétel sorozatot, mert már nem tudtak mit kitaláni nekem amikor bent feküdtem. A tüdőérlelőt már megkaptam és mással nem volt gond csak a nyíló méhszájammal. De legalább tudom hogy a mérőm jó, nem mér annyira félre. Remélem neked jó lesz a cukrod, bár nekem a diéta arra jó volt, hogy nem híztam terhesség alatt. Nehéz volt, de most jó, hogy nem plusz kilók maradtak rajtam, hanem a szoptatás miatti hízással sem értem még el a teherbe esés előtti súlyomat. De azért azt a több száz szurizást mellőzni tudtam volna. (Egyszer megszámoltam de már nem emlékszem. Napi min. 3 cukormérés és 2 inzuin. Plusz az olyan apróságok mint ez a csőprofil.) De a babáért mindent.

eszter: És hogy vagy testileg? Sebeid gondolom vannak. Gyógyulgatnak? Laci hogy van? Biztosan őt s nagyon megviselték a történtek. Beszélgess vele sokat, a férfiak nem tudják kiadni magukbó a dolgokat. Azt mutatják, hogy milyen erősek és közben belül meg őrlődnek. A tanulás neked meg lehet hogy pont jót fog tenni. Ha oda tudsz koncentrálni, akkor legalább addig nem gondolsz arra ami történt.

woody: Már 23. hééét????!!! Hogy repül az idő.

ancsyka: Nagyon sajnálom. :( Anyukámnak volt egy ismerőse, aki hatszor vetélt el, mire a kisfia megszületett. És utána szült még egy kisfiút. Szóval kitartás, ha mégis megpróbálod. Genetikai kivizsgálást nem javasoltak? Nekik z volt ha jól emlékszem.

vikus: Nekem nem lett a norculuttól brutálisabb mensim mint egyébként.
vicky79
Budapest III. kerület

vikus
semmi "bajom" nem lett tőle, egyszer volt hogy "elöntött a Duna" de azért mert akkor már 2 is kimaradt amúgy normálisat hozott, nem volt semmi baj vele, ne aggódj nem tudom miért írnak rosszat róla.

ancsyka
nagyon sajnálom, de hidd el, hogy ha megtalálják az okát akkor lesz még babád.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csucsu99
Szerintem melletted csücsültem :) Zöld kardigánban voltam és néha idétlenül hangosan csengett a telefonom, nem tudtam mit csinálni vele ezért kikapcsoltam. Akárhogy gondolkozom nem jut eszembe az arcod, no de az utban lévő lábad... :lol:
Konc tanárúrnál haladt a sor :)

Ancsyka:
Nagyon sajnálom, de NEM feladni! Most még így gondolod, de ahogy telnek a napok enyhül a fájdalom és ismét előtérbe kerül a vágy a babairánt! Türelem, hiszen fiatal vagy.. van időd! Tessék erőt meríteni Esztertől.. :cry: Nem feladni, bízni és előre menni!

Lányok!
Senkinek sem volt fagyasztott spermával megtermékenyített petesejtje? Nincs tapasztalat? Izgulok emiatt! :roll:

Macs! Ma már én is megpróbálok kimenni a kertbe.. reggel 5-kor kelek és este 8 körül érek haza... alíg élek. Sajnos a kertbe nem jutok ki, de majd ma :P és akkor én is küldök nektek szép virágokat!
Apa mostanában kizárja esténként a macskuszokat a hálóból, mert már mindenki velem alszik én pedig nem férek el az ágyon... van egy jó kép erről majd megkeresem.

Kellemes napot nektek én megyek dolgozni..

Kép
avarka

Sziasztok!

Mit látok, enyém lett a laptetű? Hát ilyent?

Én már tegnap csináltam fényképeket, csak a férjem nem ért rá gépre tenni. Ma küldök nektek egy párat és remélem sikerül egy kicsi jobb kedvet csinálnom főleg Eszternek és Ancsykának. Nagyon sokat gondolok rátok, ne adjátok fel, lesz még babó!

üdv

kispatak
Vendég

Ancsy nagyon sajnálom ami veled történt. Vajon mi lehet az oka? Már volt hogy régebben elvetéltél? De ne add fel ez is azt bizonyitja hogy tudsz terhes lenni. És tessék letenni az a fránya cigit és csinálni egy tisztító kúrát, mert hidd el az is nagyban befojásolja a dolgok kimenetelét. Ne add fel, tudom hogy most nehéz, én is voltam hasonló helyzetben sajna.De lesz még neked picikéd. Nagy ölelés

Kép
Kép
pancsi76

Ancsyka!

Neked is úgy volt, hogy pozi lett az eredmény, majd mire visszamentél volna uh-ra kiderült hogy mégsem? Ugyanez volt nálam is, nehezen tudtam én is túllenni ezen. De feladni nem szabad. Ha eltelik majd egy kis idő, hidd el máshogy fogod látni a dolgot. Próbáld meg kiadni magadból valakinek ezt a dolgot, anno én magamba fojtottam és így utólag látom, nem biztos hogy jól tettem. Kitartást kívánok.

Lukácsné!
Jó, hogy leírtad Filip sztoriját, nagyon érdekes volt. Hát igen, a dokik értenek a hatásszünetekhez :D :D

Csucsu!
Az emeleten ültetek a bejáratnál? Lehet nem ugyanabba a BMC-be jártunk, de szerintem meg hihetetlenül sokan voltunk. :):):) Az emeleten kint álltam egy darabig, mert a váróban nem volt elég hely. Kár, hogy nem futottunk össze.

Avarka!
Ebben konkrétan nem vettem még részt, de úgy tudom, hogy ilyenkor a recin kell időpontot kérni mintaleadásra és utána lefagyasztják. Majd amikor szükség van rá akkor (talán szólni kell?) felengedik. Lehet hogy a fagyasztásért fizetni kell.

Köszi mindenkinek a biztatást, hamarosan jól fog jönni. A szurik sajna maradtak :cry: még hétfőig és ha minden igaz szerdán leszívás. Valami 20 tüszőt számolgatott a doki, de tudom hogy nem mindet lehet majd használni. Pénteken meg beülti lenne. Nem bánnám, mert akkor hétvégén tudnék pihenni, ehhez most ragaszkodni fogok. Aztán meglátjuk mi lesz......

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Avarka fagyasztással kapcsolatban tutod van tapasztalatunk, már beszéltük, de felhasználással kapcsolatban még nem. Ugyanis nem lett felengedve, mert úgy egyeztünk meg Kanyó doktornővel, hogy mindig megpróbálunk frisset vinni és ez össze is jött. Nekünk az csak a vésztartalék volt. De azt tudom, hogy 4 szalmával fagyasztottak először és arra azt mondta Kakatlin, hogy egyelőre elég, de amikor legközelebb vittük a fagyasztott petesejtek felolvasztásához a frisset, akkor mondta, hogy még fagyasztott abból is. Szerintem nyugodtan hívd fel és beszélj vele erről. Megnézik aznap amikor leadjátok, hogy mennyi és mire elég és ha kevés akkor kérnek még, úgyhogy szerintem emiatt ne izgulj. Meg ha ICSI-vel csinálják, akkor 1 petesejthez 1 sperma kell úgyis, szerintem.

Ancsyka :( :( nagyon sajnálom, hogy ez történt, és szóhasználatból ítélve nem először, ez nagyon fájdalmas lehet, de kérlek ne veszítsd el a hited, mert ez is nagy kics, hogy spontán is tud sikerülni. Kérlek ne add fel, mert erre van segítség, biztos vagyok benne. Nekem is volt barátnőm, aki többször járt így a 12. hét előtt és felkereste Konc Tanár urat a problémájával és a következő terhességnél kapott plusz progi szurit támogatásként és vele marad a babája, már több, mint egy éves.

Maccs
vörösmacska

kics=kincs :oops:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Ancsyka:
Nagyon-nagyon sajnálom! De nem szabad feladnod. Bíznod kell, hinned kell! Az élet egyszer ad, egyszer elvesz! :(

Ezt sajnos a mi családunk is tegnap megélte :( :(
Az unokaöcsém 35 évesen meghalt tegnap. :( Nagyon beteg volt, de most mégis hihetetlen hogy nincs tovább .... Ott volt az egész család a kórházban, és még legalább 15-20 barátja is.. nagyon-nagyon megható volt!! Csucsu kérdezted hogy vagyok.. hát így, könnyek között... Az élet most nálunk elvett... olyan igazságtalan ez, ilyen fiatalon... és ez az a helyzet, amin már nem lehet változtatni.. Minden más változhat, fordulhat jobbra!!!!!!! Ez tudatosuljon mindenkiben, akinek most fájdalma van!

Megyek, nem akarom a fórum hangulatát rombolni...

andi
andrea-1

Andi fogadd részvétem.
[quote]A írta:z élet egyszer ad, egyszer elvesz!
Sajnos így van, nekem azokban a napokban amikor otthon feküdtem beülti után az unokanővérem halt meg egyik napról a másikra, egy megfázásos valamiből kifolyólag sajnos. Ezek után úgy döntöttem, ha megtapad a pici babánk, és lányka lesz, akkor a második neve Mária lesz az unokanővérem után. ... és itt vannak...

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt!

Lányok, nagyon köszönöm, kedvesek vagytok...most nem válaszolnék külön-külön, ha nem baj :(
Igen, ez most a második korai vetélésem...az első januárban volt a lombik beültetés....azért hittem, hogy a mostani spontán baba csoda lesz, de nem jött be!! Ez most nagyon sok volt 3 hónap alatt két baba....Nem tudom ,hogy mikor fogom összeszedni magam, most egyenlőre a körzeti jár hozzám ki, mert injekciókat ad, tegnap óta csak hányok és fejgörcseim vannak az idegtől....
Biztos, hogy valami probléma van valamelyikőnkkel, a férjem kiskatona számain kivül is, ez nem lehet véletlen 3 hónapon belül kétszer is...a sors ismétli önmagát! Kedden vissza kell mennem a BMC-be kontrollra, mert még egyenlőre a méhen kivüli terhességet sem tudta Sz. kizárni, ha csökken a HCG akkor ismét felszivódik, ha nő akkor méhenkivüli. De valószinűbb a felszivódás, mert csak 366 a HCG-m. Ja, és Szűcs közölte, hogy ezt csak baromi nagy sziveségből csinálja velem végig, ezt a vetélést, mert spontán terhességről van szó.....tehát a végén meg kell egy kicsit támogatnom a köszönetemet szerintem. Amúgy, semmit nem mond, hogy mi lehet a baj, miért nem marad meg a baba, sőt már a fagyasztottat tervezi....na nem! Úgyhogy nem tudom, hova tovább, ha folytatjuk is, csak azután, hogy kiderült miért nem tudom megtartani a terhességet...csak egyenlőre tanácstalan vagyok, merre induljak el :(
Bocsánat, hogy önző módon csak magamról...de mindenkinek továbbra is ++++++++++++++++++
ancsyka

Andrea

Tőlem most vett el 2x rövid időn belül :?

Részvétem az unkaöcséd miatt :(:(:(
ancsyka

Macs

Neked is részvétem az unokanővéred miatt :(:(:(
ancsyka

Ancsyka köszönöm.
De azért ez nem szép Sz ügynöktől, :( hogy ezt mondta. :( Igen, a kontroll nagyon fontos, tényleg nehogy méhenkívül legyen :( :( , nekem sajnos már volt benne részem.
Szóval azért ha volt már Sz ügynöknél vetélésed, nem értem miért nem támogatta meg progeszteron injekcióval?! Lehet, hogy azért, mert spontán volt? De hát akkor is, jobban kellett volna figyelnie rád! Ne csüggedj, lesz babád, ebben biztos lehetsz. :lol:
De próbálj meg beszélni vele, hogy milyen vizsgálatokat lehetne csinálni a fagyis beülti előtt, pl. menjetek el összeférhetetlenségi genetikai vizsgálatra a géndiognasztatikai központba, vagy méhtükrözés vagy ilyesmi. De ne add fel!

Maccs
vörösmacska

Ancsyka!

Mi az Istenhegyi úton csináltattuk meg a genetikai vérvizsgálatot és abban ki tudják zárni hogy ha nem a genetikával van baj a párodnál. Az legalább előrelépés lenne, ha az nem mutat ki semmi extrát. Szűcs doki nem az a beszédes típus, de biztos hogy nagyon jó szakember és a mi érdekeinket nézi, és a munkájában nagyon alapos.

Andi!
Részvétem az unokaöcséd miatt :cry: :cry:

(Rodin)
rony77

Ancsy,
Először is jobbulást Neked, hogy a fizikális tünetek enyhüljenek, és ne legyen méhenkívüli!
Szerintem kérdezz, ha nem mondja magától Sz, hogy miért van már másodjára így, kérdezz rá, van-e valami vizsgálat, akár magánban is, amivel esetleg megtudhattok valamit...??
Tényleg érdemesebb úgy a folytatásban gondolkodni, ha kizárja az ember a megismétlődés lehetőségét, ill. pl. tényleg ezek a progi injekciók, amit a lányok írnak..

Macsek: Köszönöm! ... Puszi.. a kiscicusoknak is! :)
andrea-1

Kezdenek nyílni az új, tavaly ültetett tulipán-csodáim, majd ha kinyíltak, hozok róla vidító képet, valami gyönyörűek, már most látom, mert egyébként emlékezni persze már nem emlékszem, hogy milyeneket ültettem.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok!

Kedves Andrea!

Fogadd mély együttérzésem, nagyon sajnálom, hogy valaki ilyen fiatalon eltávozik közölünk, ez rák volt? Ez egy borzasztó betegség és főleg, ha fiatal korban támad.

Tudom hihetetlen, de van, hogy ebből is ki lehet gyógyulni. Ismerettségi körben volt korábban egy fiatal lánynál, neki sikerült meggyógyulni, igaz külföldön operálták. Másik ismerősöm rokona hasonló bajt nem élt tul huszonpár éves volt.

Ancsyka: neked is nagyon nehéz lehet, az idén már a második babó?! Ez nagyon rossz, nagyon sajnállak, de hogy a doki még ki is hangsulyozza a szivességet. De bocs a kifejezésért: a "jó" viszont, hogy tudsz spontán is terhes lenni, ez is nagy szó! Ha megtalálják az okát, talán tudnak segíteni, hogy veled maradjon a jövendőbeli kismanód! Tiszta szívemből ezt kívánom, és mielőbb nyugodj meg!

Macsek: megható, ahogy irsz a rokonodról és igy akarsz örökre emlékezni rá. Remélem szépen megszületnek az ikreid és talán kislány is lesz közöttük. Alattomos dolog egy megfázásból ilyen baj, de sajna a tüdőgyulladás nagyon veszélyes szövődmény lehet. Ezért kell az ilyen dolgokat nagyon komolyan venni, egészség csak egy van és nekünk kell rá vigyázni. Betegen és lázasan nem szabad dolgozni járni, az ember a saját maga de a környezete egészségét is veszélyeztetni (utóbbihoz tényleg senkinek semmi joga nincs, bár ezt sajna kevesen gondolják igy)

Este küldök virágképeket tulipáncsodák itt is kezdenek nyilni, de ahogy látom Macsek neked van számos papagájtulipánod is, nem?

minden jót

kispatak
Vendég

rony77
Köszi, a részleteket tudom már. A végeredmény érdekelne.

Macs, neked is köszi. Vésztartaléknak kell, mert tanárúrral történt előzetes számolgatásunk szerint pont a párom külföldön tartózkodásának idejére esik a petesejt leszívás napja :? Tudtam, hogy nekem nem lesz ez zökkenő mentes!
Katalinnal beszéltem, van papírom és jövőhéten csütörtökön, amikor megyek vissza a szurizás miatt, akkor viszem párom is. Megpróbál ott ügyes lenni a fagyasztáshoz. Ha nem megy, akkor még kedden ismét próbálkozhatunk akár otthonról.
Valóban ICSI-hez elég 1 db is, annyit biztos életre tudnak kelteni ugye? Jaj lányok szorítsatok, hogy ez a tömérdek injekció használjon!

Andi:
Őszinte részvétem! 35 éves :shock: Nagyon fiatal... nagyon sajnálom!

Ancsyka! Fel a fejjel! Lesz babócád!
Hugom története, amiből energiát meríthetsz:
7 évi próbálkozás: 2 vetélés, két méhen kívüli terhesség, petevezetők elvesztése, 3 sikertelen lombik /Kaáliban/ 4. lombik Konc tanárúrnál /teljes minden-mindegy alapon/ és SIKERÜLT! Eredmény három banya!

Tudom, hogy más sikere vékonyka vigasz, de talán.. Mindig van remény, soha sem szabad feladni!

Kép
avarka

Na én meg lépek, nem nagyon fogok jönni szerintem, mert a Zuram elment a fiáért, itt lesz a hétvégén, olyankor nem nagyon jutok (saját) gépemhez :shock: . De mostanában egyre ritkábban jön, most kezdett el csajozni, nyáron lesz 17.
Úgy volt boszorka jön holnap, de lemondta hála. Zuram jól gatyába rázta a héten, amikor lebukott, hogy meghalás helyett barátnőzött, azóta kussban van. :lol: :lol: :lol: Így elég ha naponta egyszer, vagy kétnaponta megy a férjem, visz neki, kaját, bevásárol neki, meg ilyenek...
Puszika mindenkinek.

Növesztgessétek szépen a tüszőket, a nyálkahártyákat, teszteljetek pozitívat, kismamik növesszétek a pocaklakókat, spontánkodjatok, rosszalkodjatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Lányok:
Köszönöm szépen az együttérzést! :(
Agydaganata volt sajnos....
andrea-1

Szia Andi!

Még egyszer együttérzés.

Tudom nem vigasz, de most gondolkodtam, vagy 15 éve az anyós kollégájáéknál is a tizenéves lánynak volt. Amerikai uton megoperálták és ma is él, már jóval tul a 30. éven. Tehát vannak még csodák, csak sajnos ebből van a kevesebb.

Ancsyka: Ahogy Avarka is irta, nem feladni, lesz még eredmény, kitartás és higgy a csodákban!

üdv

kispatak
Vendég

Eszter, szerintem jobb is ha otthon vagy, amíg jobban nem leszel, de aztán szerintem is kell vmi elfoglaltság, ami kicsit kizökkent a hétköznapokból!
Az biztos, h. veszélyeztetett leszel, de majd még jobban figyelnek rátok!
Azt hittem már megvan a diplomád? Nem baj, eljön annak is az ideje! Amikor majd a tárgyalásokról rohansz haza a gyerekekhez, és majd a kisfiú rendezi a hugit vagy fordítva!!!! :wink:
Gyorsan túl fogsz jutni mindenen, nagyon szorítok hozzá!!!

Dilemma, üdvözöllek én is!

Kubu, ne már, h. újra róka és migrén… nagyon sajnállak! :(
Képzeld, megoldódott klotyó mizéria… kop-kop-kop! Asztalt szilva, este alma és müzli napközben!
Nem is néztem a Kökörcsint… na akkor nemtől függetlenül lehetne így hívni… na persze nem fogjuk!

Avarka, nem tudom, mi a sperma fagyaszatás utáni sikerességi vagy felébredési arány… Szegény, pont akkor nem lesz itthon a párod, basszus! Már annyi szarságon keresztülmentetek, h. ennek sikerülnie KELL!

Gy.Ildi, de jó, h. elhúzott a ciszta!!!! Örülök! :D
Én mnyh-ra ettem méhpempőt tablettában és nekem nagyon bevált!

Lukácsné, emlékszem, h. máskor is leírtad ezt a Filipes történetet, de annyira jó volt olvasni újfent! Tök szupi, h. ilyenek is vannak!!!

Ancsyka, nagyon sajnálom!!! Azért Sz ügynök lehetett volna kicsit kíméletesebb is! :roll:
Szerintem is kellene egy kis progeszterontámogatás! Na meg a genetikai kivizsgálás sem ártana, nehogy ez még egyszer előforduljon!

Vicky, akkor azért jól megszenvedted ezt a terhességet, de hát emlékszem is, h. kórházban is voltál, stb… De most ott van neked Barbi baba, aki csodaszép és ez a lényeg! :D
Én eléggé rühellem a tűt, főleg, ha vénába adják, pedig az utóbbi egy évben volt hozzá szerencsém... és hát még mindig nem vagyunk jóban, de azért már jobb a helyzet!

Rony, 20 tüsző? Váo, bár sajnos ebből azért nem mindegyik használható, de ez szép szám! Kitartás, már pénteken babóca lesz a pocidban! :wink:

Macs, nekem a KAKATLIN jobban tetszett! Bocs, de ezen jót röhögtem, persze, tudom, én is írok annyi baromságot sokszor!
Részvétem az unokanővéred miatt!

Andi, neked pedig részvétem az unokaöcséd miatt! :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka!

Akkor félreértettem a kérdésed. Igazából arra lennél kíváncsi, hogy a fagyasztással több ill. kevesebb lenne az esélyetek?
Nem semmi az ismerősöd "előélete". Hát csoda hogy így kitartott, aztán csak meglett az eredménye :D :D :D

Navi!

Hogy éled napjaidat? Írj magadról egy kicsikét, mi van veled.
Ja, a 20-ból biztos nem lesz jó mind, mert múltkor is 16-ból lett 6. De tudod mit, az is elég lesz :)

Macs!
Kitartás anyóshoz. Aranyos volt, valaki írta hogy a siker érdekében az anyóst is bevállalná :D :D Jót nevettem rajta. Egyébként ültettem én is tavaly tulipánokat de a verebek kikaparták :cry: Na majd legközelebb

(Rodin)
rony77

Rony, köszi a kérdésed, egyre jobban vagyok... gondolom a szervezetem kezd hozzászokni a hormonváltozásokhoz! Nem minden nap egyforma, de ha már nem hány az ember és nincs is minden pillanatban hányingere, akkor szuper! :D
Most a legújabb, h. fájdogál az alhasam... remélem, csak a méhem növöget!
Igen, sajna, sok tüszőnél ált. ez van... nekem kb. 5-6-ot számolt leszívás előtt a doki még az uh alapján, pedig először tök sok pici volt, aztán lett összesen 3 érett petém, amiből 2-öt tudtak megtermékenyíteni és vissza is kaptam őket. Szóval nem a mennyiség számít, de nyilván minél több van, annél nagyobb az esély!
És mi az az 5 szuri, amit szúrsz vagy gonolom inkább napi 5x kell, mert muszáj elosztanod, akkora mennyiség? Nálam legalább is így volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, és az üdvözléseket :)
Sajnos amikor hívni tudtam a BMC-t, akkor épp nem vették fel, de majd a jövő héten próbálkozom :)

De jó nézni a virágaitokat! Az enyémek még alig nyílnak, igaz árnyákosabb helyen vannak, meg csak most lettek ültetve... az ibolyáim még csak most nyíltak ki :)

hofeherke

Sziasztok,

Rony: 20 tüszike,az nagyon jó :D abból még marad a eszkimónak is :D
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan megy ez a géndiagnosztika???az Istenhegyi úton van?mennyi idő amire adnak időpontot???mikorra van meg az eredmény?? ezt vérből vagy nyálból csinálják???Téged elküldtek vagy úgy döntöttél magadtól,hogy elmész????bocsi a sok kérdésért,de nekem azt mondták,hogy a 3.sikertelen lombik után küldenek el,de én ezt nem szeretném megvárni...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andikám,Macsek: részvétem az unokatesók miatt..

Ancsyka: rossz-fej volt Szűcs az tuti!!!de ,nem szabad feladnod!!!!egyszer neked is sikerülni fog!!!!!
Küldök majd neked privit!

Kép

kiss angyal

mara: Szia. Mi újság veled? Látom mész a bmc-be, sok sikert előre is. Megszoktad már a fővárost? Milyen a ház és a munka?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Hát sajnos most már biztos, hogy nem ez volt a mi hónapunk. Reggel teszteltem egy tuti negatívat, és a délelőtt folyamán meg is jött, Utro mellett!!! A 15. napon :shock:
Így hétfőn már csak konzultálni megyünk S ügynöknőhöz, hogy merre tovább. Szerencsére egyikünk sem esett nagyon maga alá, mert én éreztem hogy "nem érzek semmit", így felkészültünk lelkileg arra, hogy ez most nem lesz siker :?
A korunk miatt nem igazán szeretnénk több inszemet (csak időpocsékolás, hiszen olyan kevés az esélye), csak nem tudom, egy inszem után áttesznek-e rögtön lombikra.
Meg azon is gondolkodunk, hogy Apát is ki kellene jobban vizsgáltatni. Az OK, hogy nincs hormonális eltérés, de valami biztosan okozza az alacsony spermaszámot. Talán herevisszér? Ez állítólag elég gyakori, könnyű műtéttel javítani, és utána nagyban nő a sikeresség...
Hát nem tudom! Remélem S megmondja hétfőn, hogy mi legyen! Bár ő sem szokott bőbeszédű lenni :(

Kép
judit0713

Judit013: Sajnálom :cry: Írd össze a kérédseidet és ne hagyd magad lerázni...kérdezd meg amit akarsz!!!Annak örülök,hogy nem vagy kibukva,de arra is készülj fel,hogy nem hiszem,hogy 1 inszem után rá fognak bólintani a lombikra :roll: de próba cseresznye...

Kép

kiss angyal

Judit,
sajnálom hogy nektek sem sikerült most :-( nagyon drukkoltam. kíváncsi vagyok mit mond S. nem akarlak elkeseríteni, de szerintem 1 inszem után nem fog belemenni a lombikba. nekünk már kezdéskor megmondta, hogy minimum 3 alkalom, ha az inszemet választjuk. (mi pont határeset voltunk) velünk nagyon pokróc volt eredményhirdetéskor, drukkolok, hogy te jobb kedvében találd.

Eszter,
jó hogy jössz néha, mielőbbi gyógyulást kívánok nektek.

Heni,
persze hogy én is emlékszem, már annyit hiányoltunk. jó hogy visszatértél és remélem mielőbb tudjátok folytatni.

Ancsyka,
sajnálom ami veletek történt, de próbáld meg nem feladni.

Andrea,
fogadd részvétem.

Macs,
örülök hogy a szipirtyó dolog kezd normalizálódni, maradjon is így.

Rodi,
örülök hogy apukád jobban van, a jóhír biztosan gyógyítja őt is.

Lukácsné,
neked ki írta fel a norculutot? nekem a bmc-s dokim nem írja fel, azt mondja irassam fel a saját dokimmal. a régi dokim meg értetlenül néz, hogy miért nem írnak a bmc-ben, szóval elég béna helyzetbe kényszerülök... ezért érdekelne, hogy nálad egyszerűbb volt-e a dolog.

üdv az újaknak!

Vikus,
bmc-ben kezdés a vérzés 2 napján van. engem elhajtottak, hogy az hogy vérzés miként lesz, nem az ő dolguk, oldjam meg. nekem eddig a norculut bejött és nekem sem volt gondom.

rólunk: az első inszem tudjátok nem sikerült, az eredményhirdetés rémálom volt. nem a negatív eredmény, hanem a stílus miatt, :-( :-( nem akarom részletezni és rontani itt a hangulatot a negatívkodással. elgondolkodtam a dokiváltáson, csak hát elég rossz érzésem van emiatt, majd meglátjuk...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ZsuzsÓ: miért van rossz érzésed a dr.váltás miatt?Sajnálom,hogy nem elég a sikertelenség,még az ügynök is rosszfej volt :cry:

Kép

kiss angyal

Vicky: Köszi a kérdést. Egész gyorsan átálltam az itteni ritmusra, de sajna még nem igazán volt időm úgymond "turistaként" szétnézni kicsit. A munkahelyem is bejött, sokkal kevesebb a konfliktus. A ház is nagyon jó, bár fél évet vártunk rá, hogy beköltözzünk, de megérte. Szóval jó, hogy váltottunk. Az orvosváltásról nem is beszélve. A mensben elég rendesen helyretették a dolgaimat :)

És ti hogy vagytok? Hagy aludni a kis jövevény?

hofeherke

mara: Minden rendben, Barbus most kezdi végig aludni az éjszakát. Néha van egy kis hiszti, de melyik gyereknél nincs. Örülök, hogy nem bántad meg a költözést.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
most néztem meg Barbi legújabb képeit! hihetetlen mekkora már a kiscsaj! :-) és milyen édes! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Igen, Barbus nő mint a gomba. És már olyan kis ügyes. Megfogja egyik kezével a másikat és átfordul a hasáról a hátára.
vicky79
Budapest III. kerület

judit0713
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.. :(

Zsuzsi.. eredmény hirdetés rémálom :?: :?: :shock: Ki az orvosod? Na most rám ijesztettél... azt hittem mindenki kedves és figyelmes eredményhirdetéskor?!

Lányok Segítsééég!
Holnap reggel négy ampullát kell szúrni.. mind a négy oldószer felesleges, nem? De mégis a 4-hez mennyit kell felszívni? Elég lesz egy v. kettő?

Kép
avarka

Sziasztok!

Pancsi:
A 45x45 és a 20x20 azok ciszták? Ezt mikor állapították meg?

Macs:
Részvétem a rokonod miatt.
Gratulálok a szívhanghoz, a virágaid is csodaszépek!
Mióta van neked túlsúlyod? Biztos az Elvarázsolt Kastélyban nézegetted magad...

Vaya:
Ééén lökött? Ááá, még soha senki sem modta!!! :wink:
Tesódnak halk gratula! Egypetéjűek vagytok?

Kubu:
Ó, szegény déditek, remélem javul az állapota.
Fogsorodnak mega drukk a jövő hétre, hogy szépen pompázhasson!
Marci már most püföli a hugit? Na csak bújjon ki, majd visszakapja. :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű a cuncisod, formás a teste és a pofija is nagyon helyes! :)

Heni:
Á, én értem, hogy miért nem jöttél. De mostmár úgy látom kezded újjáépíteni lelked kastélyát, ismét van reménysugár, ráadásul egyre erősebb a fénye. Meglesz a zsé, aztán a baba is! :)

KPN:
6. inszem? Megy az idő rendesen, remélem ez lesz az uccsó és jön a gyerkőc! Apa eredménye pedig jó lesz, hogy nekifuthassatok az inszemnek, még a végén ZT-k leszünk. :)
Irdatlanul nagy drukk nektek!

Vikus:
Egész hamar kaptál ip-ot. Akkor hajrá május 19! :)
Nekem sem okozott semmi rosszat a Norculut. Az IR-t (inzulin rezisztencia vizsgálat) érdemes megcsináltatni, akár magánba is, mert nembiztos, hogy itt egyből elküldenek rá, pedig sokunknak van, ezt pedig kezelni kell. Remélem te ebből a szempontból egészséges vagy.

Csucsu:
De jó, akkor csütörtökön vérszívás és hamar legyen meg az eredménye! :)
Barátnédnak meg szurkolok az ET-re!

Mieza:
Anyukádnak jobbulást!
Gratu a hugidhoz, legalább gyakorolhatsz rajta egy kicsit. Énhugim is későbbi ismeretség, de annyira imádom!!! Kívánom, hogy neked is sok örömet okozzon! :) Drnőnek igaza lehet vele kapcsolatban, szép feladat.
Babatémához: szerintem nem gonoszság amit érzel, hanem az általad átélt szenvedés, küzdelem árán neked is felértékelődött a gyermekvállalás fogalma. Inkább ezek az ismerőseid vannak igencsak lemaradva érzelmi és szellemi szinten egyaránt. Ezért te "kilógsz " a sorból. A bőgéssel ne törődj, így adod ki a felgyülemlett feszültséget ez a reakciód az érzéketlen viselkedésre. Mivel fejbe mégsem verheted őket, a tehetetlen düh, elkeseredés íly módon tör utat magának a külvilág felé. Ez még mindíg jobb megoldás, mintha bennrekedne és vmilyen betegség formájában jelenne meg. Ne fojtsd el, hadd szóljon! Nekünk nagyon nehéz elfogani, v. csak hallani ezeket a történeteket, miközben küszködünk évek óta és bármit megadnánk a gyermekáldásért. Igazságtalannak érzed a helyzeted, nem jó állapot, az tuti. Próbálj meg amennyire csak tudsz, függetleníteni, ne agyalj rajta, hogy neked nem sikerült, másnak miért, meg sem érdemli... Ezzel a miérttel nem szabad foglalkozni! Csomó energiát von el tőled, amit más hasznos dologra is fordíthatnál, ráadásul ezen agyalni felesleges, mert attól nem jutsz előrébb, neked nem lesz jobb! Fogadd el az utadat és haladj rajta a legjobb szándékkal a világ iránt és a legjobb tudásod szerint. Nem érdemes a "miértek" útvesztőjében időzni, mert annál később éred el az áhított célt. Ne okolj senkit, magadat pláne ne! Gondold végig, hogy TE, ill. TI mindent megtettetek már és ezek után add át magad az elégedettség érzésének (tudom ez furán hangzik) és bízd a döntést a természetre/teremtőre - amelyik szimpatikusabb. Így lekerül rólad a stressz okozta feszültség, felszabadultabban mehetsz tovább, a stressz nem vesz el már energiát tőled :arrow: tehát letetted a súlyos batyut az úton és ezért könnyebben lépdelsz a cél felé :arrow: gyorsabban éred el azt. Talán így a várt gyermek is hamarabb megfoganhat (egy nyugodtabb anyuci várja) és még a bevonzhatod a pozitív gondolkodással is. Szerintem... :)

Judit:
Sajnálom, hogy nega lett... :cry: Nagy ölelés!
Rokonaid beszólásait engedd el a füled mellett, a picúrokkal pedig gyakorolhatsz.

Rodina:
De jó, hogy apukád javulóban! :)

Andrea:
Ó, hogy mindíg sz@rik vmit a kutya! Francos kandida! :evil: Patikust ajánlom én is, hogy kérdezd meg. Ami viszont jól jöhet, az a tejsavas irrágáló lötty, amit a gyógyszertárban kutyulnak, potom pénzért. Nemtom receptköteles-e? Ez szépen helyreállítja a hüvelyflórát és nehezebben fertőződik meg az ember lánya. Kb. ugyanaz a szitu, mint antibiotikum szedéskor, h. célszerű probiotikumot is nyelni mellé.
Unokaöcséd miatt részvétem, ezek annyira megrázó, megdöbbentő dolgok...

Mara:
Üdv, mielőbbi babásodást! :)

Navi:
Szép eseménydús napok vannak mögötted, jól megcsapoltak. Most aztán mindent kielemeznek, még a bankszámládat és a pin kódodat is.

Rony:
Micsoda jó hír, h. belefogtatok ismét! :) Nembaj, ha már nem lelkesedsz annyira, talán ez hozza meg a sikert. Drukkhegyek!

Dilemma:
Üdv, gyors pocinövesztést!
Spermainfót máshonnan is elfogadtak nekünk.

Eszter:
Szerintem ez már jó jel, hogy eszedbe jutott az utálatos várakozás élménye, talán elindult vmi... Bármi van, csak írj bátran, ha van kedved, mi meg megpróbálunk segíteni, legalábbis a szeretet és jószándék, együttérzés meglesz hozzá. :)

Avarka:
Drukk a leszíváshoz!!! :)
Nekem sosem kellett egyszerre 4-et szúrni, ebben nem tudok segíteni... :roll: Olyanom volt, h. 2 merional, ahhoz elég volt egy oldószer...

GyIldi:
Gratu a cisztamentességhez, gondoltam ám rád! :)

Lukácsné:
Jaj de édes a várandós sztorid Sz ügynökkel! :)

Ancsyka:
A p.csába! Annyira sajnálom, ez egyszerűen hihetetlen, rettentő!!!
Most úgy érzed, h. soha, de kérlek ne add fel, hiszen van remény!
Nagy-nagy ölelés és lélekpuszi...
Szerintem mondd azt Sz ügynöknek, hogy naná, hogy nekiindulnátok a fagyisnak (mégha nem is így gondolod), de szeretnéd tudni az okát pontosan, h. miért történt ez meg veletek, van-e még olyan vizsgálat, amit javasol elvégezni neked és a párodnak is, akár magánba, akár az illetékes szakorvosi rendelőtökben. A vizsgálatkérő papírokat ő is megírhatja, attól még a saját szakorvosi rendelőtökben, v. magánban megcsinálják azokat.

Zsuzsó:
Szerintem nyugodtan válts ügynököt, nem lesz belőle semmi hátrányod. Fontos, hogy az orvosoddal mindent meg tudj beszélni és bízz benne.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Velünk semmi extra, megfáztam és fáj a torkom, pici köhögés+nátha; amúgy várom Mary-t. Hétfőn megyek vv-re, ez az endokrinológusomnak kell, kíváncsi leszek mi lesz a kontroll eredménye.
Hajam változatlanul erősen hullik, annyira rossz érzés... Tudom, h. a pco-tól és az IR-től lehet, de akkor is... Elkezdtem szedni a Revalidot, hajszeszt is használok, gondolom időbe telik, h. hasson.
Most meg pont a Jóban Rosszban sorozat Dórájának is hullik - persze őneki a kemótól, de tiszta pánik utána a napom, ha végigsimítom a hajam, tuti bennemarad egy halommal. Minek is nézem ezt a szappanoperát?! :evil:

Vnbeni:
Nagyon eltűntél lányzó! Gyere mesélj egy kicsit, mizu veletek... :)
Vagy babonából nem írsz semmit? Azt is megérteném.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszi az együttérző szavakat, és a biztatást!
Három inszem minimum a lombik előtt :?: :!: Hát nem mondom...ez újabb fél évet venne el az életünkből, mivel most már ugye nem lehet sorozatban inszemezni, pihenni kell közben :?
Jól tudom, hogy egy-egy hónapot kell kihagyni?
Én a nyárom már a 39-et töltöm :!: :!: :!:

Zsuzsó,
de jó hogy írtál újra, nagyon örülök, hogy itt vagy :)
Persze, így már érthető, miért tűntél el egy időre. S ilyen durva volt :shock: Mondjuk mástól is hallottam már, hogy elég hangulatember, meg egyszer, amikor egy másik csajjal együtt voltam a vetkőzőben, azzal is összeveszett a vizsgálóban. Nem tudom, mit mondhatott neki, de a csajszi igencsak csapkodta az ajtókat :shock:
Szerintem ha úgy gondolod, inkább válts dokit! Az nem jó, ha ellenszenvvel viseltetsz iránta, mert így kevésbé bízol benne, a munkájában, és így közvetetten a saját sikeretekben is, mivel abban ő is közrejátszik! Márpedig ehhez a történethez szerintem feltétlenül szükséges a HIT :!:

A többiektől elnézést kérek, de most nem tudok mindenkinek személyesen válaszolni :oops:
De kellemetes vasárnapot, pihentetőt, kényeztetőt kívánok mindannyiótoknak :)

Jön valaki holnap BMC-be?

Kép
judit0713

Pá Drágáim!
sajt@

Judit:
Inszemek között mostmár egy hónap a kötelező pihi... Nemtom, ha kifizetné az ember, akkor egyből újraindulhatna-e, mint pl. a lombiknál. Ha nincs extra komoly indok, akkor bizony a 6 inszemet végig kell csinálni, ne legyen rá szükséged - azt kívánom. Én már végigcsináltam, mert nem volt olyan dolog, amiért egyből lombikozhattunk volna. Inszemből szerintem jobban esett volna babásodnom, az mégiscsak egyszerűbb módszer, kevesebb hormonterheléssel... Holnap kérdezz rá az ügynöködnél, hogy nem lehetne-e lombikra váltani, hátha... Drukkolok! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!

Ancsy!!
Anniyra sajnálom!!Ölellek!DE ne add fel,nem szabad. :cry: Sajnos nekem is van az simeretségi körömben,ilyen lány,aki mindig elvetél,de most talált egy orvost,oda mentek el,itt is ajánlották a csajok,egyszer írtam is Róla.

Avarka!!
Vagy az iwiw-en??Emlékszem egy csörgő telefonra,és szerintem tudom is,hogy hogyan nézel ki.Nem rtál véletlenül az NLC-re is??Mert a Barátnőm akivel voltam,az mondta,hogy ismerős vagy Neki,és mondta a Nevedet,de hülye fejemmel nem kapcsoltam,hogy Avarka,az Te vagy. :lol: :lol: :lol: Mire jutottataok,fagyasztás ügyben??Vagy majd csak holnap bezsélitek meg???

Rony!!
Mi lent űltünk,láttam Sz.mappáját,rengeteg dosszié volt benne.Kár,hogy nem taliztunk.20 tüszike??Hűűű,az jó sok,biztos jut a fagyóba is.

Andikám!!
Részvétem...... :cry: :cry: Sikerűlt beszerezni valami kenceficét????

Macs!!
Neked is részvétem a Rokon miatt. :cry: Pocak növöget???Kinél fogsz szűlni??Maradsz KOncznál??

Judit!!
Annyira sajnálom...Próbálj beszélni a dokiddal,hátha nem kell végigcsinálni az inszemeket.Mitőlünk megkérdzte Szűcs,hogy mit akarunk,mondtuk,hogy inszem,ha Ő is úgy látja,de Ő az orvos,szóval ha lobik,akkor lombik,de Án mondtam Neki,ha jók vagyunk inszemre,mi lenne ha 3-at próbálnánk,és ha nem sikerűl,akkor lombik,És egyből belement.Az már más téma,hogy aztán közben kiderűlt nem nagyon működnek a petefészkeim,szóval lehet lombik.

Sajti!!
Jobbulást,vigyázz magadra,ebben a hülye időben olyan hamar meglehet fázni.Pénteken még 22 fok,ma meg 6.brrrrrrrrrrrrrHideg van,épp most jöttünk haza,elugrottunk szavazni.
csucsu99
Budapest

Sajt@:
Én is göthös lettem és egy heti antibigyó sem hozott teljesen rendbe. Találtam egy all in one homeogyogyót, amitől már is jobban vagyok :D lehet, hogy neked is használ: meditonsin

Csucsu:
az nlc-n kezdtem először fórumozni, de igen haldoklott a dolog és kerestem egy olyan társaságot, ahol pörög az élet. Ezt találtam :roll: iwiwen már nem vagyok... jobb a békesség :wink: Fagyasztás jövőhéten... nem tudom, hogy mi lesz.. valami biztos. Most szurkálok :twisted:

Kép
avarka

Sziasztok!

Teljesen véletlenül láttam egy müsort a tv-ben - lombikhelyzet Magyarországon.

Több intézetet is bemutattak - én ugy gondolom nagyon jó helyen vagytok itt!

Tudom nehéz a sikertelenség és várakozás, de ahogy a biológus is mondta kitartás, türelem: van akinek 13. alkalommal sikerült!

Tiszta szívemből kivánom nektek, hogy ennyit ne kelljen várni és minél több baba szülessen

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok

Remélem mindenki jól van , akinek kell továbbra is ++++++++++++++++++++++

rony77

Küldtem neked privit!!!!!
ancsyka

Avarka, gondolom már beadtad és tárgytalan, de nekem kellett 4 ampulla Merional egyszerre! Én otthon elszarakodtam és 2 fecskedőbe adtam be, de a BMC-ben az utolsó alkalommal a nővérke a 4 port nem egészen 1 oldszerrel úgy belém nyomta, h. csak lestem... :shock: Szóval nem kell szarozni, csak mi hisszük azt, a lényeg, h. feloldódjon. Én is kérdeztem, h. akkor most jön a másik? Mondta, h. nem, készen vagyunk :D Olyan gyorsan összerakta :shock:

Judit, nagyon sajnálom :( Nem akarlak én sem még jobban elkeseríteni, de ha nem indokolt (kor nem számít, sajna), akkor nem lesz lombik, hanem még min. 2 inszem vagy csak 1, mert sikerül :wink:

Mara, én is üdvözöllek!!!

Zsuzsó, kiakasztott az ügynöknő... :roll: te szegény! Válts nyugodtan, ha úgy érzed!

Sajti, gyógyulgass! Ennyire hullik a hajzatod...? :shock: :( Basszus, remélem, hamar kitalálják, mi a probléma és helyrejön!!!

Én megvagyok, bár ma reggel kitettem a reggelit, meg kissé émelygek, de nem vészes! Tegnap görcsölgetett az alhasam, az kicsit ilyesztő, de azt moondják, ha enyhe, az normális, csak hát, mit tudom én, mi a normális... :oops: :D
Melleim már nem fájnak annyira, úh. többször tudok bújni a páromhoz és úgy örül, h. ha rám, azaz a cickóimra néz, akkor nem nyavalygok :lol:
Holnap jön védőnéni terepszemlére... mint a tanítónéni családlátogatásra :D Állítólag eléggé lelkiismeretes, lehet beugrik egy kávéra :lol: csak kár, h. nem kávézom (most h. már nem szédülök úgy, még nescafét sem iszom).

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?