Új privát üzeneted érkezett!

Kinga

Én 35 leszek 16.-án a párom 39 lesz. Ez a második gyerek lenne, már van egy 12 éves lányom. MI most szeretnénk másodikat, most jött el az ideje. Mi is dec óta próbálkozunk. Nov-be vették le a spirálom, de igazából jan óta figyelem a pe -t. Én már ideges vagyok, hogy mért nem sikerül, hát ha most.

Nekünk is nagy lagzink volt, de márt most nem csinálnék. Fölösleges pénzkidobás.
anabana

Én nem tűntem el, dolgozom. Közben néha olvasgatlak benneteket.
Vendég

Ana
Akkor az a veszély nem fenyeget,hogy nem jön össze a gyerek,csak idő kérdése. Milyen jó lesz ennyi év után újra babázni.

A lagzival úgy vagyok,hogy ha készen lenne a lakás,nem érdekelne,de arra is kell pénz,és ilyen villámlagzit se szeretnék,de ha nagyon akarja a drágám ám legyen,ne ezen múljon a boldogság. Azért majd megpróbálom lebeszélni róla.

Leti
Mikor mész dokihoz?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Elnézést, csak tegnap is uram itthon melózott és ő bitorolta a gépet.

Ma voltunk kora reggel uh-n, hasi volt, 12hét 5 napnál vagyok, a mérete alapján 12hét 4 napos, 60,6 mm a kis drága. Dokker bácsi akart mérni valamit még az elején, aztán azt mondta: na felébredt, mert most pörög-forog.... a kis drága! Képet nem kaptam , hanem lementett a doki párat és majd elküldi nekem. Nemét nem mondta vagy gondolom még nem látható. Volt vérvétel is a kombinált-hoz, 4 hét múlva vizsgálat, 6 hét múlva 18hetes uh.
Szegény párom meg lemaradt az uh-ról, mert még rágyújtott egyet, közben meg doki meghívott, remélem nem csüggedt szegény ettől, majd a képeken meglátja!

Leti: brrrrrrr buta piri..... de lesz ez jó, mert jónak kell lennie!

Betti: hát igen, akkor el nem hervadtál!

Kinga: urad nagyon édes volt a dumával, és grat a picúrkához!

ANcsy: helyzet?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kinga,
Tegnap nagy ijedelmemben (hogy nem is jön meg és nem is pozi a teszte) bejelentkeztem és kikönyörögtem a holnapot. Erre éjjel elöntött, mint Moszkvát a hó (vagy mi) és most valószínűleg átrakatom jövő hétre.

Mares, ez csodálatos! Nagyon jó érzés lehet! Most már lassan élvezheted is az állapotot, nem? Ugye nincs már róka???
Vendég

Ana, mostantókl én is szájban mérem a hőmet. Kipróbálom ezt is. MAres, te is ott mérted, ugye?

Képzeljétek, nagy nehezen szerváltam egy higanyos hőmérőt - erre a hétvégén ledobtam és meghalt - ott üldöztem a higany-golyókat.
Vendég

Sziaszotk!
Köszönjük, mi jól vagyunk, csak a drágám éjjel nemhagy aludni, így reggel sokáig szunyálok, utána meg Manózok :)
Leti fráááánya piri :( Holnaptól már szájban mérd a hőd, az úgy jobb...
Mares gratulálok nektek :)
Ana új hónap, új remény :) Kicsit várat magára, de utána annál édesebb lesz...
Kinga sztem is fölösleges pénzkidobás a nagy lagzi... nekünk is nagy volt, de most már nem csinálnék, csak egy szűk családit... a barátokat megcsak a templomba, vagy anyakönyvezetőhöz hivnám el... De ti tudjátok, attól még lehet hatalmas nagy habosbabos fehérruhád, mint a filmekben... meg pici lagzira is lehet jóóóó sokat költeni...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Én egy hónapon belül 2 dbot törtem el. De van egy kis patika ahonnan fű alatt szereztek nekem. így van még 3. próbáld meg fű alatt kérni. Kisebb gyógyszertárakban biztos hogy van.
anabana

MIndegy, mert már megbarátkoztam a digivel. Addig kell mérni rajta, amíg el nem alszik (vagy én). Na tehát ha kivárja az ember, akkor pontos. Sípolás után még megy sokkal feljebb is a hő. Úgyhogy mi összebarátkoztunk.
Vendég

Leti!!!

Én 10 percig mértem mindig a digivel... nem nagyon érdekelt, h sípolt e vagy sem, mert mindig ment feljebb :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba: de jó hogy itt vagytok ismét!!! Jól vagytok már teljesen???

Leti: igen, szájban mértem, higanyossal, de szerintem a digi is jó csak ne az első csipogásnál vedd ki... .mert igen, még megy feljebb.... de több mérőt is lehet tartani :D én is néha megnéztem digivel is...

sétáltunk, persze nem valami jól bírtam, már induláskor émelyegtem, aztán alig vártam hogy hazaérjünk, és jöttem , mint a nyugdíjasok.... tiszta gáz.... pedig szeretnék visszamenni melóba.... de így hogyan?? nem akarom hogy melóhelyen kiakadjanak rám!

persze uramnak és nekem is csak a kis pocaklakó a fontos! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én is csináltam új vonalzót mert a másik behalt :D

megyek tv-zek apival :D legyetek jók pusssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba
Nekem még nem jött meg 15 -én kellene nem megjönni. Én csak parázok hogy nem jött össze.

Lettinek jött meg.

Nekem nagyon szorítsatok

Maresz jó az új jelződ. De jó neked, elment az első trimeszter. Tervezgetsz? Milyen legyen a szoba, stb.
anabana

Ana SZORÍÍÍÍÍÍÍÍÍTOK!!!!!!!!!!!!!
Mares köszönöm, mi jól vagyunk... ne izgulj hamar túl leszel ezen, remélhetőleg, lassan mozdulj ki és ne maradj sokáig :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Mares: Szép nagy már a babó:-) Remélem és is jókat látok,hallok 19-én.

Baba: Örülök,hogy már jobban vagy.
Vendég

Sziasztok!!

Chris , ti is minden szépet és jót fogtok látni!!! én szoríííítok!

Ana: ha még nem jött meg az jó hír!!! Addig lehet bármi, de inkább csak egy dolog legyen :D

BAba: igen, már sétálgatok, tegnap is urammal, csak valamit ettem délben és attól kevergett a gyomrom egész délután meg este. Most meg azon dilemmázok, hogy vissza kéne menni melóba, csak uram szerint mivel igen változó, hogy éppen hogy vagyok, nem biztos , hogy napi 5-6 órát meg tudnék tartani. Szerinte hősnőt akarok játszani, de én csak cikinek tartom, hogy itthon vagyok, akkor is ha tudom, hogy nem mindig 100as ahogy érzem magamat, nem vagyok kirobbanó formában.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSajszik!

Az is normális hőgörbe, ha valakinek nem megy feljebb feljebb, hanem 37,9 re beáll? VAgy nincs ilyen hogy normális? Pl a Mareszé ment feljebb feljebb.
anabana

Sziasztok!
Azt hiszem Judy írta h kismami vok és kórházban voltam 10 napot..van egy fránya hematóma a babuci mellett...múlt csütrörtökön egy ici-picit ment össze a hematóma és így hazaengedtek de csak úgy hogy isi-bizi meg kellett ígérnem hogy itthon is fekszem...ezt többé.kevésbé be istartom mert tudom h muszáj a cél érdekében!!!De már nagyon nehéz...főleg úgy hogy a srácaim se nagyon látom..a kicsik anyunál vannak,csak Márk jön haza..velem fekve is tudok tanulni,meg ő már szinte öneállátó.

12.-én megyek megint uh-ra...fosok is tőle nagyon :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:

Bocsi de nem tudtam visszaolvasni...ülnöm se nagyon szabad sokáig.

Mindenkinek pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!

Gratulálok a babóhoz! Örülök,hogy minden rendben van.Pihenj sokat,és vigyázz magatokra!
Vendég

Szia Panny: gratula a babóhoz!!! CSak feküdj, mert igazad van, a cél érdekében mindent!!! ( mondom ezt én aki folyamatosan vissza akar menni dolgozi hihihi :lol: )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: én görbém ugye nem teljes, mert még mérhettem volna, de még múltkorinál is néha egy tizeddel feljebb, majd lejjebb ment, de az ilyen egyenesre szokták mondani, hogy vonalzót nyelt! A babát tervezők oldalon sok görbét láthatsz példaként, én sokat nézegettem azokat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bébike:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lányok!

Mares, az a bébi tényleg egy kis cukorfalat!!!!!!!

Ana, mi a helyzet? Szorítok ám!

Panny, pihenj, pihenj, pihenj!!! NAgyon ügyesek vagytok, te tényleg összehoztad :wink: !

Baba, most éjjel rakoncátlankodik a Babó?

Tegnap voltam orvosnál. Megnyugtatott. Vittem a görbéimet, megnézte, meghallgatta a panaszokat, azt mondta, nincs akkora baj - háááááát persze kicsit már kifele megyek a korból (36) de azért megoldjuk, azt mondta.
Adott ilyen Clostit, napi 1 db-ot 5 napon át. Azt mondta, hogy szerinte elég lesz, mert csak az a feladat, hogy a ciklus első felét lerövidítsük. Ha mégse lenne elég, a következő mensinél már napi 2 szemet kell bevenni. Annyira nem bízhat az első verzió sikerében, mert rögtön 2 dobozzal írt fel. De én reménykedem. Szerintetek? Azt mondta, peteérésem van és nem baj, ha annyit szúr a jobb petefészkem. Persze megvizsgálni nem tudott, mert hát ugye a rohadt Piri itt van. De legalább van Piri - másnak az sincs, ez is lehet szerencse.
Most várom a csodát. Tök jó lenne, ha előbb lenne PÉ, mert 19-től megyek szabira - ha sikerülne lerövidíteni, akkor pont a szabim alatt lenne pé. Októberben is szabin voltam, amikor megalkottuk az angyalkánkat.

Na, LÁnyok, szép napot mindenkinek! GYönyörű idő lesz! Többet ma nem jövök, mert iszonyat sok a melóm....
Vendég

Gyerekek, ki szedett már ilyen Closti bogyót??

Én iszonyat szarul vagyok tőle...vagy nem attól?
Vendég

Leti: én csak hallottam azt, hogy többen nem jól voltak tőle, én egy adagot szedtem be, de nem volt különösebb bajom tőle. Nincs valami ráírva, hogy lehet rosszullét? Mert szerintem mindenkire máshogy hat, mint minden buta gyógyszer....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, igen megnéztem, van mindenféle - amiket érzek az pont a gyakori tünetek között van.
Vendég

Hát ez jó... .szegényem, én is így voltam a Torecan hányáscsillapítóval, ami rajta volt azt mind éreztem meg persze a hányingert is.... ezért abbahagytam..... kibírom, de te ne tedd, mert sokaknak nagyon jó a Closti.....!!!! Napi ketszer egyet kell szedned?
Hődet most hol méred?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,

Napi 1-et, mert azt mondta, szerinte ez is elég. Ha meg nem, akkor a normál 2x1-et célozzuk meg, az persze majd a köv. mensinél derül ki.
A hőmet mosz szájban mérem, ahogy többen is tanácsoltátok - és láss csodát: azóta nem ugrál! Mondjuk még csak 3 értékem van, de akkor se.
Reméljük a legjobbakat.
Vendég

Maresz: Nagyon édes bébid van.

Letti: ez jó hogy már voltál is dokinál. Most már minden rendben lesz, remélem megnyugodtál!?

Én nem aludtam semmit. Nagyon ideges és feszült vagyok. Most vagyok a pe után 9 nappal szerintem. Nektek volt már ilyenkor tünet?
Maresz? Baba?KInga?

22-01,30 ig aludtam ekkor 36,7 a hőm
aztán mértem a szokásos időben 6 kor kb 3 óra alvás, mert félkettőkor felkeltem pisilni, aztán forgolódtam egy sort.: 37,1
Na melyik a jó?

tiszta stressz ez nekem, valamit tenni kell mert annyira ide koncentrálok, hogy ez már megbolondít. 13 évig eszembe nem jutott hogy szüljek még egyszer, most meg tessék itt van. És annyira akarom, hogy azért nem jön?
anabana

Leti én nem szedtem clostyt, de ha a doki aszongya jó, akkor jóó :)
Ana nyuggiii :) Görcsölést éreztem, mintha megakarna jönni, csak erősebb fájdalom volt... más csak a 7-8 hétben jött...
Mares cukorfalatod nagyon édi :)
Chris ne izgulj, tuti minden rendben!
Panny feküdj sokat, és minden rendben lesz :)
Ana nekem a luteális fázis végén nem ugrált beállt egyre mindig, babásat nem tudok végig, mert csak a legvégén kezdtem mérni, mikor görcsöltem...
Ehcs hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: cija, de régen írtál! új képek a bébikéről vagy rólad?Nagyon mozgékony a kis drága???

Ana: naná , hogy az ember ideges, és könnyű azt mondani, hogy nyugi, mikor az ember úgy várja a 2 csíkot... de valami mással kösd le magadat, ... nekem az egyálalán nem akar megjönni és még görcsölni sem görcsölt eset volt... csak azt éreztem, hogy jól vagyok, de te már csak tudod, egy gyerekhez türelem kell, ahhoz is hogy megfoganjon.... türelem bébikét terem :D

Panny: sokat pihenj és minden rendben lesz ha meg van éppen kis időd, majd írj hogy mi van veled...

Csillagom: remélem a jó időben kint vagytok sokat és azért nem látunk itt!

Chris: centi, visszaszámlálás, és a végén tutti boldogság és siker lesz!!! Meg persze a kis maszatka a monitoron :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Mares,Baba:köszi a bíztatást,naná,hogy minden rendben lesz.

Leti: Én szedtem a clostyt több hónapig is,nekem napi 3x1 volt az adagom,én a progeszteronra kaptam,mert nem volt túl magas.
5 hónap után,még mindig nem emelkedett tőle,akkor kaptam mellé medrolt.de szerintem tuti az átjárhatósági segített:-)
Nekem semmi mellékhatása nem volt a clostynak.
Várvételt nem csináltak? TSH,Progeszteron.Az sok mindent elárul.
Vendég

Ana
Nekem a mellem feszült mint a kórság meg egy kicsit éreztem a hasam alját. Ja,meg pisilek állandóan
Már csak a has maradt,meg kezdek émelyegni,főleg este ,mikor elfekszem. De ma már nappal is többször rám jött.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Itt vagyok, nem vesztem el, csak kicsit, ilyenkor szép időben valóban sokkal többet vagyunk levegőn a kicsinyeimmel, és hát megmondom őszintén, annyi dolgom van, meg úgy lefáradok naponta, főleg estére, hogy csak annyira futja időmből és erőmből, hogy nagyjából elolvasom, amiket írtok, de mire válaszolnék, mindig közbejön valami, vagy kaját kell adnom, vagy fürdetni, vagy... stb, stb. Szóval bocsi, de ez van 8)

Mares, gyönyörűséges a kisbabád, nagyon boldog lehetsz :) .

Baba, köszönjük, jól vagyunk, most éppen nincs kórság az életünkben (persze ki tudja, mik lappanganak bennünk, de reméljük a legjobbakat!) :)
Kisfiam ma is udvarolt annak a kislánykának, akibe szerelmes az oviban, szívecskés lufit adott neki, vagyis adott volna, de a kislány olyan kis szégyenlős, nem merte elvenni. :lol: Hát nem cukik?
A te kismanód hogy van? Tényleg tehetnél fel képeket még magatokról, olyan jó nézni a kedves kis lényeteket!

Chris, Kinga, hogy vagytok az ilyen szép napocskás napokon? Remélem, élvezitek a terhesség apró örömeit, no persze itt nem a rosszullétekre, meg poci-cicifájásokra gondolok :)

Ana, szerintem ne sokkold magadat a hőddel, hidd el nekem, én már olyan régóta hőmérőzök, és amikor azt várom, hogy magas legyen, sosem az. Próbálj picit ellazulni ezzel kapcsolatban, ha kell, úgyis magas lesz, akár akarod, akár nem, ha meg alacsony, akkor ez van, sajnos nem sok mindent tudsz tenni. A hőmérőzés csak megfigyelésnek jó, és nem szabad úgy felfogni, hogy idegeskedj miatta.

Leti, ez rád is vonatkozik ám! Elég görcsölni való van azon, hogy összejöjjön a várva várt kisbabu, nem szabad még a teszteken, vagy hőmérőzésen is rágódni, ezek eszközök azért, hogy megértsd a ciklusodat, hogy segítsen neked eligazodni, mikor mi zajlik a szervezetedben. Tessék inkább így felfogni, oks?

Ana, én a második mérést venném mindenképpen alapul!!!

Leti, én szerencsés vagyok, mert nem szedtem semmit, csak rohadtul sokat vártam, és spontán végül meglett mindkétszer az eredménye. De ha te nem tudsz várni, mert pl. szorít az idő, meg minek is várnál, akkor hallgass a dokidra, próbáld szedni a gyogyit, és elválik, hátha igaza van, és csak egy kis hozzásegítés kell a szervezetednek. Azért az mindenképpen fontos, hogy ezt az egészet orvosi felügyelet alatt tedd, tehát ha bármi bajod van, azért konzultálj a dokiddal, és nézzen meg rendszeresen UH-gal!!!
Ez az én javaslatom!

Lányok, én úgy gondolom, ha valaki nagyon szeretne már kisbabát, és próbálkoznak egy ideje, de nem sikerült még spontán, az nem feltétlenül kell, hogy várjon, ha úgy érzi, lépnie kell, akkor tegye meg, keressen meg egy HOZZÁÉRTŐ orvost, vizsgáltassa ki magát, a párját ezen a téren, és döntsetek hárman (te, párod, dokid), hogy mi a következő lépés a baba felé, így nem kell elpazarolni annyi időt várakozással. Én mondjuk nem kedvelem, ha teletömnek mindenféle gyogyival, meg vizsgálathegyeket végeznek az emberen, de inkább, minthogy ölbetett kezekkel várjunk, ha már minden adott egy baba érkezéséhez.

Na, most aztán jó sokat firkantottam, csak győzzétek olvasni :lol:

Ölelés, nem tudom, mikor és hogyan tudok jönni, de igyekszem!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi Csillag,megvagyunk! Épp fájdogál a pocakom,de a mellem már rendben van,de nem mondta a doki,hogy ez gond,sőt,azt mondta görcs lehet,a vérzés lenne gond.

Mares!
Nagyon édes a kép,már én is szeretném ha annyi idős lenne,hogy látszódjon,na majd 27-én! :)

Egyébként nagyon jó ez a tavaszi napsütés,élvezem,csak nagyon fáradt vagyok és egyre többet émelygek,tegnap este 8-ra értem haza melóból,reggel 6-ra mentem. Papír- és vasgyűjtés,udvarrendezés volt. 2 órát sétáltam a fűnyíró mögött,meg kapáltam egy keveset,de nem esett jól,inkább a fűnyírást választottam. Kimerítő nap volt. Na majd ma kipohenem.
Tegnap meghívtak minket holnapra bálba,párom szeretne menni,nekem nincs sok kedvem,el is alszom,meg táncikálni sincs sok humorom,de majd meglátjuk. Addig még sok idő van.

Kép
Kép
k_inga

CSillag: Köszönöm. Én is így gondoltam, hogy a második a jobb.
anabana

Sziasztok

Csillag: Köszi nagyon jól vagyok,leszámítva azt a kis félelmet,ami bennem van.De már csak 9 nap,és újra látom maszatkát,aki nagyon jól van,és egészséges:-)
Vendég

Sziasztok!

CSillag: hát fiacskád nagyon cuki lehetett, annyira édesek ilyenkor, mert még kis ártatlanul szeretnek :D meg kell őket zabálni :D

Kinga: max nem maradtok sokat a bálban, bár az elején én örültem, hogy élek :D Fűnyírózás??? Családi házban laktok??

Ana: mai hőd milyen?

Chris: naná hogy rendben van minden :D máshogy nem is lehet... meg bakker amennyit én még mindig rosszul vagyok.... finnyás a kis cukorfalatka, nem mindig tetszik neki a kaja , amit leküldök :D

Tegnap voltam bent a suliba, hát jött a főnök, meg kis főnök, persze kollegák is , várnak, de megértik, ha nem megyek, jöttek gyerekek is, olyan édesen kérdezték: Judit néni, szerdán már maga lesz velünk!?! Komolyan örlődök, nem tudom mi lenne a jó, baba miatt nem merem kockáztatni , hogy megterheljem magamat, vagy valamelyik diák felhúzzon, vagy elkapjak valamit, de ahogy mindenki fogadott az jól esett, és sajna nekem hiányoznak a kis drága kölkök, még a rosszacskák is... de suli után még uram elvitt Hervis-be hogy valami cipő akció van , persze nem találtunk semmit, majd hazajöttem és ettem egy szeletelt kenyeret vajkrémmel meg sajtival meg utána pár szem töltött kellogs szerűt, na és utána totálisan rosszul lettem... így meg ha ez rámjön a suliban akkor mit teszek.,??? :( brrrrrrrrr ezen filózok már szerda óta....

ma még itt Pécs környékén szép idő van, remélem máshol is használjátok ki, mert jövő hétre esőt mond!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Édesek vagytok, h ennyire hiányoltok, de délelőtt alszom :P Dominika nem hagy északa, nappal meg Manózok...
Nálunk nagyon rossz az idő, borús... de tegnap nagyon szép idő volt...
Kár, h megint esős idő jön, pedig elterveztem Manóval egy állatkertezést, de így :S :(
Chris de jó neked 9 nap múlva látod, remélem nekem is úgy alakul, h hamarosan megpillanthatom újra, és kapok róla végre kézzel fogható képet is :)
Ehcs Kismanó jól van, ő bátor gyerek udvarol mindenkinek, de csak ha ismeri és feloldodik... egyszer hallotta, hogy a bnőmnek mondom, h: Te Wiki huuuh de dögös vagy...Nah azóta :D :lol: Mondja ő is :) De oviba tuti szégyenlős lesz, de nagyon, mert idegennek nem meri mondani.... sőőőőt még ismerősőknek is, ha mondom megyünk hozzá, akkor szétpuszilgatja, meg mindenhol megpuszilgatja, ha meg meglátja kell vagy negyed óra mire feloldodik :P
Hidd el a nagyobbik fiacskád egyszercsak úgy jön haza az oviból, h anya megfogtam a kezét... utána meg csak a reménykedés marad, h ugye nem fogja letámadni... Aztán ki tudja mit tanul az oviban a nagyobbaktól :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Maresz!

Hosszú a 9 hónap otthon, de az előzményeket ismerve ne kockáztass.
Ráérsz még az életben dolgozni, dolgozhatsz eleget. Köszönöm a kérdésed 36,9 a reggeli hőm ma a 10 nap van pe után.

Baba: Majd te is tegyél fel képeket.

Letti: hogy vagy?

Akinek nem írtam annak egy nagy puszi.
anabana

Mares
Igen,családiban lakunk,de az oviban nyírtam a füvet,mindent magunk csinálunk,az önkormányzat nem ad semmi segítséget és van egy focipályányi udvarunk,sok játékkal. Egy élmény volt! és én csak 2 órát nyírtam,de az egész 5 óra lenne,annyit kell kerülgetni a hintákat,fákat,bokrokat. :x

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Ana, köszi a kérdést, ma jól vagyok. Aludtam egy akkorát, mint 1 ház (10,5 óra). Lehet, hogy tegnap a hidegfrontot éreztem, mert délutánra beborult...
Hallod, te is olyan típus lehetsz, mint én: adj Uram-Isten, de rögtön! De hát ez van, én tuti nem fogok megváltozni. Nem is akarok :)

Köszönöm a sok véleményt a Clostiról. Úgy döntöttem, hogy ennek a kis dózisnak adok 1 esélyt, utána nem szedek többet. Álljon helyre magától a szervezetem. HA eddig nem siettem, most se kell.

Mares, szerintem várj még 1 hónapot a döntéssel, nem? Gondolom, szívesen mennél dolgozni! De még szerintem ne dönts - ez a rosszullét szerintem 1 jel volt. Kérdeztem már, hogy it tanítasz? Mit is?

Csillag, nagyon aranyos lehetett ez a két kis "szerelmetes" gyermek...:) Meg tudnám ilyenkor zabálni őket!

Baba, a tied is: cuki lehet, amikor közli valaki nőszeméllyel, hogy "dögös vagy"... :lol: Király

A fodrászom kisfia most a hajakra van rákattanva. Mindenkitől kérdezgeti, hogy "ki csinálta a hajad?" és akkor kicsit megfogdossa - "aha, jó lett". Olyan cukipofa!

Hú, tegnap beszélgettem 1 csajjal, aki már 2 éve próbálkozik, a Closti - + még 2 gyógyszer hatására 15 kg-ot hízott. Na, ilyet nem szeretnék. Inkább megyek futni.

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Haho mindenki!

Képzeljétek aludtam ebéd után egy nagyot. Felkeltem és csináltam egy tesztet természetesen -. De utána nem sokkal észrevettem hogy barnázok, nagyon kicsit pecsételek. A hőm fent van a 25 napon vagyok a 29-30 napos ciklusban, tehát mensi nem lehet. Amúgy
pe után 10. nap. Ugye lehet hogy beágyazódás? Szerintem tuti az, de remélem, hogy nem esek pofára. A 14 napon még nem volt pé, tehát ha után számolok nem lehet mensi. Fertőzés sem lehet, honnan?

Írjatok szerintetek?
anabana

Ana, én úgy hallottam, lehet az is. De nem vagyok szakértő.

De sajnos nekem is a10. napon jött a barna műsor... aztán be se fejezte mensiig. De nem akarlak elkeseríteni, ugye nem érted félre????????!!!!!!! Annyira átérzem a helyzetet! Drukkolok ezerrel!
Vendég

Letti

nem akarom hitegetni magamat. Örülök a véleményednek. Én bízom benne....

A gyogyidról annyit, nem biztos hogy hízni fogsz, pláne meg nem is nagy az adagod, plusz még sportolsz is. Én is imádok futni, csak az a baj nincs kivel, vagyis most az egyik pedagógus a gyerek sulijából kérdezte nem e futnék vele, de elmondtam hogy most nem merek, mert ....
Neked mitől volt a barnázás? Mondott a doki valamit.
anabana

A barnázást elfelejtettem neki mondani..:(

Menzesz előtt nekem régen is volt. Futni most újra szeretnék elkezdeni. Október óta elveszett a motiváció. Egyébként én egyedül szeretek mert akkor magamba tudok szállni, csak magamra kell figyelni. HAsználok pulzusmérőt is. Reggel szoktam, mert agyilag nagyon helyretesz. Holnaptól megyek és minden nap fogok. Hallgatom közben a Class FM-en a Sebestyén-Vadon-Rákócz triót. Akkorákat szoktam rajtuk röhögni, hogy aki lát, azt hiszi, hülye vagyok..:)

Igazad van, bizakodj! Küzd és bízva bízzál - ezt már más is megmondta!
Vendég

De pé után ne menj. Csak előtte. Köszi én nagyon küldöm a poz energiát. Mivel már volt egy terhességed, nincs semmi nagy gond, meglátod újra sikerül.

Pussssszzzzi
anabana

Kösz Ana, én is küldöm... Neked is pussz
Vendég

Sziasztok!

Lányok a hőm fent van, mégis vérezgetek. Mi lehet ez?
anabana

Csillag mondj már valamit!
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?