Sziasztok!
Itt vagyok, nem vesztem el, csak kicsit, ilyenkor szép időben valóban sokkal többet vagyunk levegőn a kicsinyeimmel, és hát megmondom őszintén, annyi dolgom van, meg úgy lefáradok naponta, főleg estére, hogy csak annyira futja időmből és erőmből, hogy nagyjából elolvasom, amiket írtok, de mire válaszolnék, mindig közbejön valami, vagy kaját kell adnom, vagy fürdetni, vagy... stb, stb. Szóval bocsi, de ez van
Mares, gyönyörűséges a kisbabád, nagyon boldog lehetsz
.
Baba, köszönjük, jól vagyunk, most éppen nincs kórság az életünkben (persze ki tudja, mik lappanganak bennünk, de reméljük a legjobbakat!)
Kisfiam ma is udvarolt annak a kislánykának, akibe szerelmes az oviban, szívecskés lufit adott neki, vagyis adott volna, de a kislány olyan kis szégyenlős, nem merte elvenni.
Hát nem cukik?
A te kismanód hogy van? Tényleg tehetnél fel képeket még magatokról, olyan jó nézni a kedves kis lényeteket!
Chris, Kinga, hogy vagytok az ilyen szép napocskás napokon? Remélem, élvezitek a terhesség apró örömeit, no persze itt nem a rosszullétekre, meg poci-cicifájásokra gondolok
Ana, szerintem ne sokkold magadat a hőddel, hidd el nekem, én már olyan régóta hőmérőzök, és amikor azt várom, hogy magas legyen, sosem az. Próbálj picit ellazulni ezzel kapcsolatban, ha kell, úgyis magas lesz, akár akarod, akár nem, ha meg alacsony, akkor ez van, sajnos nem sok mindent tudsz tenni. A hőmérőzés csak megfigyelésnek jó, és nem szabad úgy felfogni, hogy idegeskedj miatta.
Leti, ez rád is vonatkozik ám! Elég görcsölni való van azon, hogy összejöjjön a várva várt kisbabu, nem szabad még a teszteken, vagy hőmérőzésen is rágódni, ezek eszközök azért, hogy megértsd a ciklusodat, hogy segítsen neked eligazodni, mikor mi zajlik a szervezetedben. Tessék inkább így felfogni, oks?
Ana, én a második mérést venném mindenképpen alapul!!!
Leti, én szerencsés vagyok, mert nem szedtem semmit, csak rohadtul sokat vártam, és spontán végül meglett mindkétszer az eredménye. De ha te nem tudsz várni, mert pl. szorít az idő, meg minek is várnál, akkor hallgass a dokidra, próbáld szedni a gyogyit, és elválik, hátha igaza van, és csak egy kis hozzásegítés kell a szervezetednek. Azért az mindenképpen fontos, hogy ezt az egészet orvosi felügyelet alatt tedd, tehát ha bármi bajod van, azért konzultálj a dokiddal, és nézzen meg rendszeresen UH-gal!!!
Ez az én javaslatom!
Lányok, én úgy gondolom, ha valaki nagyon szeretne már kisbabát, és próbálkoznak egy ideje, de nem sikerült még spontán, az nem feltétlenül kell, hogy várjon, ha úgy érzi, lépnie kell, akkor tegye meg, keressen meg egy HOZZÁÉRTŐ orvost, vizsgáltassa ki magát, a párját ezen a téren, és döntsetek hárman (te, párod, dokid), hogy mi a következő lépés a baba felé, így nem kell elpazarolni annyi időt várakozással. Én mondjuk nem kedvelem, ha teletömnek mindenféle gyogyival, meg vizsgálathegyeket végeznek az emberen, de inkább, minthogy ölbetett kezekkel várjunk, ha már minden adott egy baba érkezéséhez.
Na, most aztán jó sokat firkantottam, csak győzzétek olvasni
Ölelés, nem tudom, mikor és hogyan tudok jönni, de igyekszem!