Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon rövid leszek, csak ma is vannak pozitív csigaby-híreim. Szóval mindketten jól vannak, Annával annyira rendben van minden, hogy a doki nem is nagyon tudott semmit sem mondani csigabynak :lol:
És végre elkezdett gyarapodni is a mai mérés szerint. Az inkubátorban is lejjebb vették a hőmérséklette, de onnan csak akkor lehet kikerülni, ha elérte az 1500 grammot. Na de az most már reméljük pikk-pakk megvan. A cukra is teljesen rendben van, szemvizsgálat is volt, szóval továbbra is drukkoljunk nagyon, főleg ilyen ügyesen.
Csigaby pedig fej rendületlenül, és egész nap bent van. A víz folyamatosan megy ki belőle, de még mindig rengeteg van a lábán. De napról napra optimistább a hangja is, és hát belerűzódik ebbe a nehéz időszakba. Aludni nem sokat alszik, de megnyugtattam, hogy lesz ez még így se :lol:
Na megyek, megfuttatom a Kicsi Lányt újra :lol:
manofa

Ja jamjdnem elfelejtettem: Anna annyit izeg-mozog, hogy a nővérek is csak pislognak. Csigaby rögtön át is nevezte Duracell-nyuszinak :lol:
Álmában is ide-oda megy, állítólag tiszta apja :lol:
manofa

Micsoda jó hírek! Nagyon örülök, hogy minden rendben van velük! Azt hallottam, hogy nagyon sokat kell inni, hogy a vizesedés lejjebb menjen (annak ellenére, hogy nem így gondolnánk), és hát az a tejtermelésnél is hasznos... :) Jaj, annyira jó, hogy tájékoztatsz minket! De tényleg! Nagyon köszönjük Neked! És pusziljuk őket! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Tényleg nincs mit, szívesen hozom nektek a híreket. :oops:
Na azt nem is tudtam, hogy vizesedésre is sokat kell inni, de tolmácsolom neki. Egyébként ő amúgy is sokat iszik szerencsére, tejtermelérshez meg mondtam, hogy nagyon fontos, úgyhogy ezzel amúgy sincs gond szerencsére, de külön jó, hogy a vizesedésre is az kell (amúgy tényleg furcsa :) .
Puszikat átadom (egyelőre virtuálisan, mert mi is csak jövő héten tudunk találkozni).
manofa

http://www.babazo.hu/9honap/20090603-va ... ehuzodasok

annnyian keményedünk már gondoltam elküldöm hátha valakit megnyugtat a cikk

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Na haliho!!!

Kismami,jó ez az oldal,jó kis dolgokat találtam!!! :D

Manofa tényleg köszi az infokat,az meg külön jó,hogy ilyen remek híreket hozol nekünk. :D :wink:

Megint egyedül 4 napig,de király!! :? Mindegy,ez van,ezt kell szeretni.
Apasági:annyi volt az egész,hogy bementünk a gyámügyre,aláírtunk egy-egy papírt,azt kész.5 Ft-ba nem került.Így már tuti,hogy Sz.... Bálint Áron lesz a Kincsem.Hazafelé nyaltunk egy jó kis fagyit,bár én többet is ettem volna... :oops:
Holnap kell mennem a védőnőhöz,már alig várom,hogy lecsesszen a súlyom miatt.De lecarom.Pont tegnap futottunk össze egy volt koleganőmmel,aki 33 kilot hízott terhesség alatt,9 hónapja szült,és most 59 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Barbazso,olvastam amit g-mailre írtál,elég "cifra" szitu.A dokit mondjuk nem értem,eddig nem tudta,hogy mi van?

Jééé,meggyógyult a vonalzóm,de jóóóó!!!! :D :D :D

Többiek merre vagytok?Ugye még nem szültök? :roll:

Kép

KépKép
mayday

Hibernia,Kriszta,szerintem ne aggódjatok a méretek miatt,teljesen pontosan nem tudják lemérni.Bálintnak 31+5 naposan mértek 84-es BFD-t,ami mindenhogy nagynak tűnik... :? A doki viszont megnyugtatott,hogy rendben van,minimális csúszás előferdül.Szóval no para!!! :wink:
Hibernia,Te ma utazol,gondolom már repülőn vagy,azért kellemes repülést,majd mesélj,hogy bírtátok.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én már nagyon szellemképesen: hányinger, szédülés és hasfájás, erre a hétre nagyon jellemző. A alhasamon csúnya vonalkák, foltok jelentek meg. Ez már örökre így marad - rossz rájuk nézni.

Barbazso: én is ma megyek szülésznőhöz! :-) ez lesz az első konzultáció és remélem végig ő fog maradni és fel tudja váltani a terhesgondozóban lévő dokit. :wink:
Különben gyerekkoromban nekem is volt olyanom, mint Neked, de ezt még nem említettem egyik orvosnak sem, mert akkor azt mondták, hogy egyszeri eset még nem jelent semmit. Remélem... :roll:

Mayday: én mindjárt megyek a védőnőhöz (is), persze egynapon a kettő konzultáció, és biztos engem is lecsesz a súlyom miatt, de már hozzászoktam, hogy mindenki első mondata: hú mekkora a poci, biztos nem koplalsz.... :evil:

KépKép
charlott

Charlott,én úgy tudom,hogy ezek a vonalkák idővel elhalványulnak,ha teljesen nem is tűnnek el... :? Legalább is bízom benne,mert nekem a fenekemen(mikor volt az már fenék... :roll: ) van egy pár.Nem szép látvány.Egyik este mutattam páromnak,ő meg riadt fejjel megkérdezte,hogy "ez már örökre így marad?" .Köszike,én is szeretlek "köcsög"! :? :cry: :evil:

Kép

KépKép
mayday

mayday:örülök ha hasznos bárkinek !ja ma úgy elfáradtam egyre lassabban megy minden és egyre többet görcsölök és keményedek és a lábam is görcsöl meg mintha vizesedne a bokám mondjuk istenes Józsikánál előbb vizesedtem :(

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

mayday:párod tól nemszép hogy ilyet kérdez nekem 2 hete jelentek meg a kékségek a hasam tetején meg kétoldalt pedig azt hittem nem lesz olivaolajjal kenegettem de állítólag a 100%mandulaolajtól tuti nem leszel csíkos a húgom azzal keni de aki hajlamos rá az kenhet rá kiskutyagumit akkor is olyan lesz :cry:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Na itt vagyok :lol: egy kis kimaradás után.

Ja míg el nem felejetem ti milyen mosószert fogtok használni a kis ruhák mosásához? Vagy mindegy milyen, ha sensitiv öblítőt használsz és persze ki is van vasalva.
Hát ezt értelmesen írtam le de remélem érthető volt.

Tegnap vettem szopis melltartót 690 Ft-ért.Nagyon kényelmes és jó.

Csíkok:Hát nekem a 28.héttől kezdtek kijönni éa hiába kenem(milupa)terheségi csíkra való krémmel nem ér semmit.Szerintem.

Charlott nekem is a hasam alatt jöttek ki és mostmár csúnya is,de azt mondták elhalványul.

Ma voltam védőnőnél Hát 15 kg-nál tartok :cry: ,magas a vérnyomásom 157/95 ,vizesedek,az elmúlt 4 hétbe 3 kg-ot híztam :cry: .

Azt mondta hogy menjek jövőhéten is mivel lehet hogy problémák lesznek ez miatt.

A gyomorsavra a rennie-t ajánlotta,a lábgörcsre meg kalciumot.
Na azt hiszem ennyi

Kép

KépKép
torpilla

Ja a mosóport azért kérdeztem mert most akarok elmenni megvenni.
Segítstek hogy milyet érdemes venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi

Kép

KépKép
torpilla

Kismami nagyon jó ez az oldal amit küldtél,most azt bújom :lol: elolvasom minden részét! :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Törpilla,én Ariel pro-zim7-et használok,védőnéni szerint jó,ha az öblítő bababarát,asszem Dreftet mondott.De anyukák szerint tökáletes a Lenor vagy aSilan is.

Kép

KépKép
mayday

Kismami,már ne nagyon csinálj semmi megeröltetőt,nehogy baj legyen.Lustizz,dvdézz,olvass,szóval csak pihizz. :D Már amennyire megoldható egy gyerek mellett.

Kép

KépKép
mayday

mayday:hát nem vagyok egy seggre ülős típus de nem tudok pihenni mindenhol 5 percig jó aztán kényelmetlen :cry:

de próbálkozok Józsika elég izgága most is kivittük barátnőmmel a játszótérre szünet van a héten az oviban de bevallom alig várom hogy mehessen akkora hassal már nem tudok vele úgy játszani ahogy szeretné :oops:
na de jól van már nem sok idő van vissza könnyebb lesz ha ,ár kint lesz a picikém

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

törpilla: örülök hogy te is hasznodat veszed az oldalnak puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Védőnő:hát kicsit leszídott,mert napi csak 3szor eszek.Reggeli aztán majd csak 2-3 körül meg este.Azt mondta hogy ez kevés,és legalább 5ször kellene enni.Mondta hogy lehet hogy emiatt is kisebb a babó,de lehet hogy csak az alkatom miatt,mert hogy nem vagyok alapból egy nagy darab.Kifaggattam a málnalevél teáról.Azt mondta betöltött 35. héttől lehet inni.Elmondta hogy mikor induljunk kórházba,milyen jelekre figyeljek.mondta hogy jó lenne ha megszervezném hogy ki visz be a kórházba majd.Kicsit csodálkoztam rajta,mondom ennyire itt tartanánk már? Kicsit csodálkozott hogy még nem szedtem össze a kórházi pakkot.azt mondta hogy jó lenne ha azt is összekészíteném már.Kicsit aggódik hogy éreztem már mensis fájdalmakat keresztirányban,mondta hogy lehet hogy ez már jósló.A derekam nekem is fáj,meg elég sokat keményedik a pocakom.Mondta sok-sok pihenés,mert ezek már előjelek lehetnek.Még jó hogy mamámnál tényleg ki leszek kímélve,és sokat fogok tudni pihenni.Remélem azért Nem jön Balázs ennyivel előbb,vagy legalább megvárja míg hazaérünk.Nem szeretnék vidéken megszülni.

Ma kicsit idegesebb is vagyok a keleténél,remélem ez nem csinál problémát babónál.Ma hajnalba rosszat álmodtam és hihetetlenül vert a szívem,Balázs meg szinte vergődött odabent.Úgy kellett vigasztalni meg beszélni hozzá,hogy nyugodjon meg nincs semmi baj.Biztos érezte hogy rosszat álmodtam.Olyan aranyos volt Hihetetlen ez a kötődés. Aztán felidegesített a macska mert kaparta az ajtót hogy be akar jönni a szobába.Elzavartuk aztán mikor sikerült visszaaludnom megint elkezdett kaparni.Úgyhogy a 4. ilyen alkalomnál feladtam.
Férjem nővérénél meg a nagyobbik fiú idegesített fel.Én nem tudom hogy hogy tudja a sógornőm elviselni amit művel a gyerek.De nem írom le,nem akarok senkit se untatni vele,meg aztán így is hosszúra sikeredett amit írtam.
A lényeg hogy az én gyerekem biztos nem lesz ilyen!Ezt velem biztos nem fogja megcsinálni!

Torpilla:én persil sensitiv folyékonyat vettem,öblítőből meg coccolino sensitivet.Meg persze vasalva lesznek a ruhák.Nekem azt mondták hogy a mi sima mosóporunkkal is moshatunk,akkor kell gyengébb sensitivet használni ha a baba bőre nem bírja.Én inkább vettem ilyet,nehogy baj legyen,meg hát le volt akciózva! :lol:

Bocsika hogy ismét nem reagálok mindenre,de megyek inkább lefekszem.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Én is vagyok ám! De ma annyira jó idő volt, hogy szinte az egész napot a szabadban töltöttem! Na jó nem, kicsit hazudtam! :oops: Aludtam is délután egy kicsit, mert éjszaka nagyon rosszul aludtam, és úgy voltam vele, hogy egy pár percet - lett belőle 1,5 óra - pihenek! :) Hát ez van! Utána levittem a kutyákat, kb. 1 órát lent voltunk velük, mert közben megjött a párom is! :D Jól elfáradtunk, a kutyák is, és mi is! :)

Kismami!
Szerintem is inkább most már pihizz! Ne végezz megerőltető dolgokat! Nálunk após holnap kezdi a folyosót festeni, aztán meg jön a konyha! Hát a hátam közepére sem kívánom, de muszáj! Mondjuk a 7végére mondja a rossz időt, aminek nem örülök, de ezen sajnos változtatni nem tudok! :(

Törpilla!
Nálunk mosópor és öblítő téren a tesóm az akire "támaszkodom"! Ő mind végig az ő mosóporukkal - Ariel - mosott, és Lenor babás öblítőt használt! Azt amin egy kisbaba van a fején egy kis törölközővel! Én már vettem is, akcióban volt a Tesco-ban. Én ezt tudom ajánlani! Csak azért mert mi - tesóm is és én is - eléggé érzékeny bőrűek vagyunk, és azért gondoltam, ha a két srácnak nem lett baja akkor Kendrának sem lesz semmi! Ja! És ő egyébként csak és kizárólag gyógyszertári cuccokkal kente, és fürdette mindkét fiút! Gondoltam ez is hátha segít!

Csöpplány!
Nyugi! szerintem ez most a legfontosabb! Balázs tudja mikor kell jönni, ne aggódj! Nekem a védőnő még nem mondta, hogy szedjem a Cuccomat :D! Bár nálam ilyen mensis görcsök nincsenek, csak érzem, hogy a csontjaim mennek szét, és van, hogy arra kelek, hogy állatira fáj mondjuk a szemérem csontom, vagy a derekam! A doki legutóbb azt mondta erre, hogy azt lehet, csak mensis görcs ne legyen! Szóval azért minden esetre rakd össze a cuccokat, biztos ami biztos! Tuti, ha már össze van rakva nem fog előbb jönni Balázs! Ez Murphy! :)

Mayday!
Nálunk sem került semmibe az apasági! Nem is értem, hogy máshol miért húzzák meg az embert több ezer forinttal!? :? Nekem nincsenek csíkjaim, és nem is nagyon szeretnék. Én már elég régóta kenem a hasamat és a cicimet Motherlove krémmel! Nekem bejött! Mondjuk 3.500,-Ft-volt, de úgy érzem most, hogy megérte! A cicim mondjuk nem nőtt még annyit, de úgy érzem, hogy az utolsó hónapban fog "meglódulni"! Azért azt is kenem, mert írja, hogy a cicikre is jó! Hát eddig úgy tűnik ez bejött! :)

Már akartam kérdezni, hogy Ti még nem álmodtatok a születendő gyermeketekkel? Mert én már 3x is álmodtam! A szülésről még egyszer sem, de már 3x láttam Kendrát, és mind a 3x ugyanaz a kislány volt! A legutóbb - tegnap előtt - azt álmodtam, hogy a szülőszobán vagyok, és a kezemben tartom azt a csöpp kis drága kislányt! Annyira szép volt! 2x pedig teljesen ugyanaz volt! Egyszer a babakocsiban igazítottam meg neki a sapit, egyszer pedig a kiságyból vettem ki! Olyan furi! De annyira jó érzés volt! :)

Most megyek! Majd jövök még szerintem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ooopsz! Az én vonalzóm is meggyógyult! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés mára.
Barbazso, bizony, én már málnalevelezek - ez már a 36. hetem, hihetetlen! Védőnéni azt mondta, innentől már bármikor elindulhat a drágám :o - azért győzködöm, hogy ej ráérünk arra még, ma is jógán erről győzködtem, sztem vette az adást :). Pocakom most már tényleg határozott, de épp ideje volt :)

Manofa, köszönjük a remek híreket, igazán jól alakulnak Csigaby és Anna dolgai eddig, szurkolok, hogy ez így is maradjon!
Mayday, szerencsétek volt, hogy ennyivel el tudtátok inétzni az apaságit, én még mindig azzal szívok :evil: . Kitartás az egyedülléthez!

Csíkok - nekem még eddig nincsenek, de ugye csak most kezdett igazán nőni a pocakom, szóval meglátjuk. Én is azt hallottam, amit Kismami is írt, ha hajlamos vagy rá, bármit csinálsz, meg fognak jelenni. Én egy DM-es olajjal kenegetem.

Mosópor - Torpilla, én is pont tegnap vettem, már régóta terveztem környezetbarát mosószer kipróbálását, és most a baba miatt még egy jó okom volt rá, hogy ne halogassam tovább, azt olvastam, hogy mivel kevesebb és kevésbé káros hatóanyag van benne, a babáknak is jobb. Még nem próbáltam ki, de majd megírom a hatékonyságát, mert attól azért tartok egy kicsit, hogy mennyire lesz hatékony.

Hízás - nekem pont az elmúlt 3-4 hétben lassult le, megálltam +10,5-11-nél és azóta nem moccan. Azért remélem Nórika növekszik, csak én nem...Torpilla, óvatosan azzal a vérnyomással, meg a vizesedéssel, pihenj sokat, lábakat felpolcolni, sok folyadék. Kismami, te is vigyázz magadra, pihenj amennyit tudsz, meg amennyit Józsika enged :).

Csöpplány, te mge próbálj meg kevesebbet idegeskedni. Az étrended eddig nem volt téma a védőnéninél? :shock: Tényleg jobb lenne, ha gyakrabban tudnál enni, de nem értem, ez miért csak most jutott eszébe?

Na, ennyit a gyors bejelentkezésről - ismét litánia lett belőle, bocsi :roll:
kovmarti

Na végre Csajok,már aggódtam,hogy mi a helyzet. :oops:

Csöpplány szerintem is próbálj megnyugodni,ne stresszeld magatokat.Védőnővel ne foglalkozz,ő csak mondja amit mondania kell.Engem épp azért csesztet,mert nem napi 3szor eszek,hanem többször. :? Szóval tényleg nyugi!!Balázs okos kis csávó,tudja mikor kell jönni,előbb tuti nem fog!! :D

Ercsikati,már én is álmodtam Bálinttal,eddig 2szer,és ő is naon szép baba volt,gyönyörű kék szemekkel!!Szerinted nem lenne még késő elkezdeni a krémet?Jó,nem vészes az a pár halvány kis vonal(kopp-kopp),csak félek,nehogy eldurvuljon... :?

Megmértem magam itthon,és hát nem vagyok túl happy...+21 kg!!!! :shock: Asszem holnap kapok a pofámra. :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Kovmarti 36.hét????Becarok,az már nagyon a finish. :D Kitartás hozzá!!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Mayday!
Azt írja a tájékoztató, hogy a már kialakultakat is halványítja valamennyire! Szerintem lehet érdemes megpróbálni, ha nem sajnálod rá a pénzt! Én úgy voltam vele, hogy engem meggyőztek róla, hogy jó, és ezért kezdtem el kenni vele magam! Mondjuk nálunk a tesómon sem volt egy csík sem, egyik terhességénél sem, ezért arra is következtetek, hogy lehet nem is vagyok rá hajlamos! De én azért a tutira mentem, és még kenem is magam! :D
Én mondjuk +8,5 kg-nál járok! Nálunk a védőnő nem szól, a doki sem, de ha szólnának is nem érdekelne! Addig amíg nekem és Kendrának jó, addig szerintem gond nem lehet! :)

Nem is írtam! Holnap megyek fodrászhoz! Már alig várom! Észre vettem, hogy mióta kismami vagyok, azóta sokkal gyorsabban nő a hajam! A lábamon viszont a szőr sokkal kevésbé! :D Na ennek nagyon örülök! :) Most már nem tudok epilálni, ezért borotvához folyamodtam, és képzeljétek kb. 3 hete borotválkoztam :D és alig van szőr a lábamon! Hurrrrá! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Jajjj,elfelejtettem!!Csöpplány a cuccot szerintem is szedd össze,csakhogy legyen meg.Lehet Te is nyugodtabb leszel és legalább nem a 37.héten kell vele bajlódni. :wink:

Bálintom bedugta a lábiját a bordám alá. :? Nem kellemes.

Vacsoracsata...Edit... :roll:

Kép

KépKép
mayday

Ercsikati hol lehet kapni a kencét?Mindenképpen veszek,nem kockáztatok.Bár Anyum se volt csíkos,ha jól emlékszem,de biztos,ami biztos. :wink:

Fodrászhoz éln hétfőn megyek,igazi felüdülésnek érzem így terhesen.Legalább a hajam szép lesz... :?

Kép

KépKép
mayday

Borotválkozás elég vicces,a lábamat még csak-csak,de a .... :oops:
Amúgy tényleg lassabban nő a szőr,meg szerintem ritkább is.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

A védőnő a szokásos dolgokat megcsinálta (szívhang, vérnyomás, adatrögzítés) és megadtam, hogy melyik háziorvost választom. Lényegében ennyi.

Most értünk vissza a kórházból, ahol szülésznővel találkoztunk. Nagyon aranyos, nagy dumás nőcike - mindkettőnknek szimpatikus volt. Remélem mi is neki. Elmondta, hogy az utolsó hónapban milyen vizsgálatok lesznek és nekem milyen jósfájásaim, amitől nem kell parázni. Mit kell a kórházba hozni feltétlenül, mit nem érdemes megvenni. A születési dátumaimon ő sem tudott kiigazodni UH-k alapján és inkább behívott a jövő hétere, hogy CTG-n meghallgassa Krisz szívhangját.

Szóval a csíkokat kenegethetem, de nem biztos, hogy eltűnnek? :roll:
Azt én is észrevettem, hogy lassabban nő a szőröm, de hajam ugyanolyan tempóban. :-)
Álmodtam egyszer a csöppségről. Nálunk volt éppen a szüleim és babóca felsírt és én felveszem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.04.08 18:45-kor.

KépKép
charlott

Nekem a védőnő azt mondta hogy a babe-nak van nagyon jó kréme terhességi csíkra,de 6000 forint én drágálom,és ki tudja mindenkinek más a bőrtipusa és nem biztos hogy ami neked jó az nekem is.

Meg ennyit nem adok ki érte,de nagyon dühít hogy 12 kg után kezdett kijönni,más meg hízik 16 kg-ot és nincs egy db csíkja sem.

Ez annyira elszomorít :cry:
Na de mindegy,a lényeg hogy a babó jól legyen,érte mindent :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Mayday!
A krémet az Auchan-ban vettem. Mondjuk nem is az Auchan-ban, hanem szokott ott lenni egy elkerített rész, ahol egy kicsit drágább és jobb cuccok vannak! Külön kosárral van felszerelve, meg minden. Én mondjuk a Budaörsiben vettem, ami tőled egy kicsit messze van :(. Külön pult van neki. Interneten is meg lehet rendelni, de állat drága a postaköltség! Keresem neked a linket ahol megtalálod őket!!....................... Pill...................

Kép

KépKép
ercsikati

törpilla: hát ez tényleg drága, és nem is biztos, hogy tud segíteni.
meg ha jön a tesó, akkor megint csak kiújul ez a csúnya csíkhalmaz...szóval, kenegetem majd, de ez az anyasággal járó nyavaja... :-)

KépKép
charlott

Szóval itt a link!
Itt mindent megtalálsz róla! :) Remélem tudtam segíteni! :)

http://hu.motherlove.eu/

Kép

KépKép
ercsikati

Charlott eltűnni nem fognak csak teljesen kihalványulnak.Elvileg.
Legalábis anyunak is van és neki is nagyon vékony és halvány

Jaj ne is mondjátok olyan szívesen elmennék én is fodrászhoz.Csak nincs időm,meg melíroztatni szeretném.
Ja amúgy lehet ilyenkor melíroztatni a hajat,mert ha nem akkor nem is megyek.
Nektek olyan volt már hogy a hüvelybe belenyilalt a fájdalom?Most olyat érzek.És nem tudom hogy ez jó-e.
Tegnap valami lett a talpammal is,mert nagyon fáj és nem is tudok rálépni nagyon. :cry:

Kép

KépKép
torpilla

Charlott!
Örülök, hogy szimpi volt a szülésznő, biztos Ti is "tetszettetek" neki! Jövő héten már CTG? Nem semmi! Én jövő héten megyek dokihoz, aztán majd meglátjuk, hogy mit fog mondani! A 36. héten van valami vizsgálat amikor valami bacit néz a doki, aztán valami nagy labor újra, és utána CTG! Legalább is én így tervezem! Aztán ember tervez.... Kendra végez! :):D

Kép

KépKép
ercsikati

Hát ez meg a másik,úgyis lesz neki tesó,akkor megint ki fog jönni,ez van.
Mondtam a páromnak,hogy ha meglesz a második babó is akkor elmegyek plasztikai sebészhez :lol:
Úgyis olyan olcsó mostanság :lol:
Na jól van csak vicc volt

Úgy táncolnék most nézem a vacsora csatát és megy a jó kis ABBA szám

Kép

KépKép
torpilla

Tényleg én is most nézem hogy hogy jövőhéten már CTG?

Kép

KépKép
torpilla

Étrend:eddig nem mondott semmit,csak hogy van e étvágyam,meg mondta hogy sok zöldséget gyümölcsöt egyek meg ilyenek.És hogy mindent egyek amit éppen megkívánok és kb ennyi!

Csíkok:én a babe-t használom.Nincs egy csíkom se.Na most hogy ez a krém miatt van,vagy mert alapból kicsi a pocim és még nincsenek,vagy alapból én nem vagyok "fogékony" rá,nem tudom.Ez szerintem már nem fog kiderülni.

Nyílalás:nekem egyszer volt pár napja azóta nem tapasztaltam de eléggé megijedtem.

Kilók:70,8 vok most,64-ről indultam.Szerintem én nem fogok 10 fölé csúszni.

Borotválkozás:én egyedül neki se merek állni.Már hónapok óta a párom végzi :oops:

Szőrnövekedés:hát én ennek ellenkezőjét tapasztalom.Sokkal jobban nő,és főleg a hasamon én többnek látom.Ami mókás hogy csak úgy merednek az égnek! :lol: Nem tudom mitől lehet,de remélem elmúlik szülés után,mert ez elég viccesen néz ki! :lol:

Én azért reménykedem benne hogy Balázs kicsit korábban jön,úgy a 38. héten megelégednék vele!Nem szeretném a végéig kihúzni,nem tudom miért,de én úgy érzem hogy így lesz.Egyébként a május 13.-át álmodtam meg szülés időpontjának.Ezzel ki lennék békülve!

Álmok:én már 3 szor szültem meg álmomban Balázst.egyszer nagy hassal betoltak egy kerekesszékbe egy szobába és Balázzsal a kezembe jöttem ki.Egyszer a régi emeleteságyunk tetején szültem otthon.Egyszer meg egy ismeretlen házban.Kórházba sosem.Meg volt egy két olyan álmom amikor már nagyobb volt és vittem babakocsiba és a sapiját igazgattam,meg ilyenek.Hát hiába,már a tudat allattinkba is beférkőztek! :lol: Szerintem mindenki kezd ráhangolódni kicsit a szülésre és azért álmodunk róla egyre többet!

KépKép
Kép
csöpplány

Itt nálunk elvileg a 36. héttől van ctg.Kérdeztem az orvost,azt mondta a 36. hétig már semmilyen vizsgálat nem lesz.Majd azon a héten lesz egy uh,ctg,meg egy nagy labor,meg valami kenetvétel is.
Ez még lemaradt! :D :lol: Szitaagy :D

KépKép
Kép
csöpplány

Ercsikati köszi a linket.Itt tényleg nincs Auchan,de megoldom.

Ctg:én is jövő hét megyek dokimhoz,akkor már tuti lesz szó róla.Szülésznő meg alapból ott van a dokimmal,szóval 2 legyet 1 csapásra.Az ilyet szeretem!! :D

Nyilalás mintha 1szer lett volna,de félálomba,szóval lehet csak álmodtam,nem tudom... :oops:

Törpilla én melíroztatok szöszire,szerintem tuti lehet. :wink:
Pont hétfőn lesz a fodrászom kisfia 2 éves,arra gondoltam veszek neki vmit,csak nem tom mit.Talán egy mese dvd-t.Szerintetek?

Mit akartam még...Szitaagy,szitaagy... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Plasztikai sebész:nem hülyeség szerintem.Ha a második babó után úgy találom,én rendbe hozatom a pocim,meg ha musz a cicim is.Bár ne legyen rá szükség.

Kép

KépKép
mayday

ercsikati:én már álmostamhogy lányom született és Aurórának neveztem el de csak 1x azóta se álmodtam a szüléssel

törpilla:én mosóporból a Tide sensitivet vettem mert imádom az illatát és a sensitive coccolinót öblítőnek de a vasalás úgy is fertőtőlenít és a napsütés is

olyan carul aludtammegint nembírom már itthon meg annyi a meló és Józsikát is elég nehéz lekötni apánk meg annyit dolgozik hogy csak este látom az ágyban meg reggel mikor elmeg y :(

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

mayday_ hát rajtamis hagyott nyomott a terhesség sajnos acicim csíkos lett meg a hasam is de ha lenn rá pénzem se csináltatnám meg szerintem nemérdemes kockáztatni mostanában annyi rosszat hallani főleg a mell és hasplasztikáról én nem merném

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Hát ez az itthonlét..új dimenzióba lépett az életem...úgy érzemmagam mint legutoljára 9 évesen nyári szünetben :D Ez a lelki felüdülés, hogy nem jön az ügyfél, hoyg oldjam meg az anyagi problémáit, nem izélget a főnök, nem kapok e-mailen tervszámokat stb..hihetetlen!! És fantasztikus!!!! :D Ezt mindenkinek ki kéne próbálni egyszer, hogy nincs z a stressz hogy de holnap, 1 vagy 2 hét múlva vissza kell menni dolgozni..tényleg tök jó! Volt időm szépen kitakarítani, elkezdtem kipakolni a dobozokból stb... :D

Amúgy a lényeg, nálunk babával anyával minden ok, én ápr 20-án megyek dokihoz, gondolom akkor már ctg is lesz mert az lesz a 36. hét... akkor megyek védőnőhöz is..majd kapok én is a súlyom miatt :D Bár itthoni mérleg szerint stagnáltam a +15 kilónál... de ez nem jelent semmit...

Plasztika..gyereke után egy mellfelvarrást én is előjegyeztem..sajna azzal nem tudnék megbarátkozni... a hasam remélem rendbe jön, én veszek hasfűzőt, nekem ajánlották és segíti az izmokat visszarendeződni na meg a szöveteket...

Csigabynak meg Annának nagyon örülök.. csak így tovább :D

Nadinával mi lehett???? Remélem minden okés!
És mindenkinek örülök aki jelentekezett és jól van.. de azért az kemény, hogy az első kismami betöltötte a 36. hetet... ez már a finish bármit teszünk :D

Ja..kórhái csomag..eddig 0-án áll de hétvégén megveszük mindent, ha tudunk...fő ami tuti, legyen meg, akkor baj nem lehet. :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

baccus fogytam fél kilót lehet lassan szülök Józsikánális így volt :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Mayday:szerintem aranyos tőled hogy viszel a kisfiának dvd-t.Jó ötlet.Én is akarok majd még menni fodrászhoz szülés előtt,utána ki tudja mikor fogok oda keveredni.

Plasztika:én ilyenen még nem gondolkoztam.Majd meglátjuk hogy mennyire fogja igénybe venni a mellem a pici,meg hogy lesz-e majd második baba.Ez majd csak a jövő zenéje részemről.Na meg persze a pénz se egy utolsó dolog,meg majd meglátjuk mennyire fog zavarni.

Tényleg nadiná-ról van valami hír?

Kórházi pakk nálam szana szét.Sok minden megvan,van ami hiányzik,remélem megvár míg hazaérek! :lol:

Lányok nagyon el vagytok tűnve ma!Remélem csak mindenki sütkérezik ebben a szép időben! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok

Újra itthon. :) A repülőutat elég szépen bírtuk, csak le- és felszállásnál nyomult a babó, amúgy csendes volt - szegény... :) A délelőtt mondjuk nem volt semmi, az aktív pakolás már nagyon szarul esett, guggolásból kb már csak támaszkodva tudok feljönni, nagyon cinkes. Emellett napok óta furcsa fájásaim is vannak, így belenyilall vmi a hasamba és akkor kiver a víz, de hamar elmúlnak, nem tudom, mik ezek, csak megerőltetésre jönnek elő, ezért nem gondolom, hogy jóslófájások... No de azért 10 kg-s cuccokat cipelni többet remélhetőleg már nem fogok.

A hasamon, fenekemen (kopp-kopp) még nincs csík, imádkozom, hogy így maradjon, kenegetem, mikor eszembe jut, de ennyi. A combom viszont elég narancsos lett, az borzasztóan néz ki. :?

Plasztika: Már én is nézegettem, persze csak a 2. gyerkőc után. :lol: Elsősorban a hasamon lógó bőrt kell eltüntetni, ha lesz, mert az tudom, hogy iszonyúan fog idegesíteni, másodsorban pedig majd meglátom, hogy néz ki a cicim... De a hasam legyen szééééép mindenképp... :oops:

Még mindig 67 kg vagyok, nem tudom, ez nem gáz-e, kb 1-2 hónapja itt megálltam, pedig eszem egy csomó cukrosat is. Ez eddig 11-12 kg plussz.

törpilla: a hüvelyi nyilallás ismerős, először féltem, hogy nyílik a méhszáj vagy valami, de az uh-n azt mondták, tök zárt, úgyhogy szerintem biztos ott is csak tágul valami. :)

mayday: 33 kg-t hízott valaki? aztarohadt. az nagyon durva lehetett. de jó, hogy képes volt leadni. :)

csöpplány, egyél többet és ne stresszelj, bizti megérzik a babák is! :)

Aki úgy érzi, le van maradva, gondoljon rám, most kezdem el összeszedegetni a cuccainkat. :lol: Most anyuéknál vagyok, ők épp a mi lakásunkban vannak, felújítanak ezt-azt a hétvégén és felviszik a franciaágyat, hogy legalább aludni tudjak ott... Jövő héten megveszem az alapvető háztartási cuccokat (tányér, evőeszközök, lábasok stb), megpróbálok berendezkedni, elintézni az apaságit és összekészítem a kórházi cuccost, mint elsődleges dolgot.. Ha most kéne bevonulni elég nagy nagy bajban lennék... :? Ezek után megnézem, mit kapok a sógornőmtől (rucik, babakocsi, kiságy talán) és a többit dettó beszerzem, mert semmi sincs még itt... Ja és emellett az egyik szobában nincs tapéta sem, azt meg kell csináltatni vmi szakival hipp-hopp. Éééééééés kész is vagyunk. :lol: :lol:

Ami a mosást illeti, én azt hallottam, öblítőzni nem kell, ha azt szeretnénk, hogy puha legyen a ruci, ecetet használjunk. Ha vmi illatot is szeretnénk, egy illóolajas zsepi elég a ruhák közé. Minél kevesebb vegyszer éri a babaruhát, annál jobb. Szerintem én veszek vmi jó kis mosóport és maradok ennél az illóolajos, ecetes dolognál... Persze ez csak tipp.

Szőr: Nekem is kevesebb. :) :) Én amúgy vakon "dolgozom", majd tükörrel kiegészítem. :lol:

Na, tuti kihagytam csomó mindent, de most megyek ki - süt a nap és iszonyú meleg van!!! :)

hibernia

nekem a volt munkatársam 40 kilót hízott és 160 cm de leadta az összes fölös kilóját 8 hónap alatt :oops:
azért durva

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Hibernia üdv itthon!!! :D :D Örülök,hogy rendben megérkeztetek! :D :D Ha másért nem is,a jó időért tuti megéri itt lenni! :wink:

Irigyellek Titeket "vékonykákat",szerintem örüljetek,hogy csak enyyi jött Rátok,úgyis az uccsó 3-4 hétbe nő a babó sokat,és legalább akkor se lépitek túl azt a "kritikus" 15 kilot.

Mai védőnőnél való méreckedés után tartok pontosan 21 és fél kilonál.Nem semmi!! :shock: És még nincs vége!De most legalább lecseszést nem kaptam,inkább együttérzést. :wink: Picit vizesedem,a vérnyomim 85/61,szóval még így is p.csa.Szerintem én el fogok ájulni szülés közben... :? Balkó szívhangja is OK,szerencsére.Jajj,a legjobb!!!Nézi a védőnéni a naptárat,hogy ,mikor is jöjjek legközelebb,aztán megszólal:május 7. :shock: He,mondom jó vicc,én 4-5-én szülök,úgyhogy bocsi,de nem jó. :oops: Nem nagyon hitte el,hogy 2 héttel előbb megszülök,de azért beírt 30-ra.Ez van. :D

És,hogy véletlenül se teljenek nyugodtan az uccsó hetek,reggel arra ébredtünk,hogy beázott az egyik szoba(szerencsére az,amit csak sufniként használunk),és csak most tudták megcsinálni,mert a fűtés vízzel volt vmi gikszer a fölöttünk lakónál.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok kismamatársaim! :lol: :lol: :lol:

Végre újra itt vagyok!
Nagyon köszi, hogy gondoltatok rám és Csöpplány üzijét is megkaptam. De gondoltam most már tudok jönni, így inkább itt írom meg, hogy mi volt.
Szóval 4 napig kórházban voltam, de szerencsére kiengedtek és nincs is most igazából bajom most. De ez a hét brutál volt :( Már húsvét óta szarul voltam és feküdtem, és már kedden nem bírtam tovább, felhívtam a nődokimat, hogy mi legyen. Igazából nem is a hasam fájt, hanem a bal oldalon a hesam fölött, de nagyon. Doki mondta, hogy menjek be a kórházba, megnéznek legalább, meg néznek egy baba szívhangot, hogy mindenki megnyugodjon. Bementünk délután, de onnan már nem engedtek haza, csak ma délben :shock: Benn töltöttem 3 éjszakát. Vizsgálgattak, meg a cukromat nézték állandóan, hátha attól van valami, de nem találtak semmit szerencsére. Cukrom épp a határon mozog, nagyon kell már figyelni, de ennyi szerencsére. Most jöttem haza kb. 1 órája, vagyis nem is haza, hanem anyuékhoz, mert nálunk a lakás romokban hever a festés miatt. Egyenlőre pihennem kell sokat, meg mivel még mindig fájdogál azért, így csak óvatosan mozoghatok.
Egy lapot olvastam csak vissza, de nagyon örülök, hogy mindenkivel minden rendben van! Megpróbálok még majd lassan visszaolvasni teljesen.

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?