Sziasztok
Újra itthon.
A repülőutat elég szépen bírtuk, csak le- és felszállásnál nyomult a babó, amúgy csendes volt - szegény...
A délelőtt mondjuk nem volt semmi, az aktív pakolás már nagyon szarul esett, guggolásból kb már csak támaszkodva tudok feljönni, nagyon cinkes. Emellett napok óta furcsa fájásaim is vannak, így belenyilall vmi a hasamba és akkor kiver a víz, de hamar elmúlnak, nem tudom, mik ezek, csak megerőltetésre jönnek elő, ezért nem gondolom, hogy jóslófájások... No de azért 10 kg-s cuccokat cipelni többet remélhetőleg már nem fogok.
A hasamon, fenekemen (kopp-kopp) még nincs csík, imádkozom, hogy így maradjon, kenegetem, mikor eszembe jut, de ennyi. A combom viszont elég narancsos lett, az borzasztóan néz ki.
Plasztika: Már én is nézegettem, persze csak a 2. gyerkőc után.
Elsősorban a hasamon lógó bőrt kell eltüntetni, ha lesz, mert az tudom, hogy iszonyúan fog idegesíteni, másodsorban pedig majd meglátom, hogy néz ki a cicim... De a hasam legyen szééééép mindenképp...
Még mindig 67 kg vagyok, nem tudom, ez nem gáz-e, kb 1-2 hónapja itt megálltam, pedig eszem egy csomó cukrosat is. Ez eddig 11-12 kg plussz.
törpilla: a hüvelyi nyilallás ismerős, először féltem, hogy nyílik a méhszáj vagy valami, de az uh-n azt mondták, tök zárt, úgyhogy szerintem biztos ott is csak tágul valami.
mayday: 33 kg-t hízott valaki? aztarohadt. az nagyon durva lehetett. de jó, hogy képes volt leadni.
csöpplány, egyél többet és ne stresszelj, bizti megérzik a babák is!
Aki úgy érzi, le van maradva, gondoljon rám, most kezdem el összeszedegetni a cuccainkat.
Most anyuéknál vagyok, ők épp a mi lakásunkban vannak, felújítanak ezt-azt a hétvégén és felviszik a franciaágyat, hogy legalább aludni tudjak ott... Jövő héten megveszem az alapvető háztartási cuccokat (tányér, evőeszközök, lábasok stb), megpróbálok berendezkedni, elintézni az apaságit és összekészítem a kórházi cuccost, mint elsődleges dolgot.. Ha most kéne bevonulni elég nagy nagy bajban lennék...
Ezek után megnézem, mit kapok a sógornőmtől (rucik, babakocsi, kiságy talán) és a többit dettó beszerzem, mert semmi sincs még itt... Ja és emellett az egyik szobában nincs tapéta sem, azt meg kell csináltatni vmi szakival hipp-hopp. Éééééééés kész is vagyunk.
Ami a mosást illeti, én azt hallottam, öblítőzni nem kell, ha azt szeretnénk, hogy puha legyen a ruci, ecetet használjunk. Ha vmi illatot is szeretnénk, egy illóolajas zsepi elég a ruhák közé. Minél kevesebb vegyszer éri a babaruhát, annál jobb. Szerintem én veszek vmi jó kis mosóport és maradok ennél az illóolajos, ecetes dolognál... Persze ez csak tipp.
Szőr: Nekem is kevesebb.
Én amúgy vakon "dolgozom", majd tükörrel kiegészítem.
Na, tuti kihagytam csomó mindent, de most megyek ki - süt a nap és iszonyú meleg van!!!