No, újra itt és végre ÉN kanalazhatom le a cappuccinómról a finom tejhabot, mert Peti alszik. Sajnos nagyon szereti, ha meglátja a bögrémet jár keze-lába, tátog és elkunyerál néhány kanálka finom édes tejhabot. Kénytelen vagyok sutyiban kávézni.
Humi
Férjecskédnek segitesz be, vagy Te vállalsz valamit? Remélem a spanyol nyelv elsajátitása kellőképpen leköti szabad kapacitásomat
Plusz Petit is most már VALÓBAN viszem úszni, valamint a saját, eleddig elhanyagolt testmozgásomat is felpörgetem. Öcsikém kiváló fallabda-partner, igaz, még egyszer sem sikerült elvernem, megfuttatni viszont igen, ennek látványa felér egy game-mel
. Páromra sajna szteroid-injekció kúra vár, igy eme sportot kénytelen lesz mellőzni ebben az évadban.
Krizsónak is hogy kivilágosodott a haja! Olyan kis cukika
Ági
Ja igen, aztán eszembe jutott, hogy Matykó februári baba.
Egykerekű biciklire gondoltál, ugye?
Nem tudom, mit örököl a felmenőitől, de anyu azt mondta én előbb álltam, mint ültem, Öcsém egy végtelenül lusta (najó: kényelmes
) baba volt, párom pedig mivel korábban érkezett, mint várták, sajnos ebből adódóan beteges bébi volt, igy ezek a mozgás-fejlődései kicsit eltolódtak. Hát majd meglátjuk, Petike szépen tegye csak amihez kedve van, nem erőltetjük
Ellenben korlátozzuk: tegnap kapott 1 járókát, ma össze is szerelem. Sajnos már a nappali szőnyege sem elég neki, 3 másodperc alatt a parkettán csattog, vagy a TV-állvány mágneses üvegajtaját rugdossa vagy nyalogatja. Félek ráborul a hangfal vagy valami. Nem tudom, mit szól majd a ketrechez, de muszáj...
Matykót ugye kislánynak szokták nézni? Olyan az arcocskája mint egy kisangyalkának
Mariann
Sajnos a flanel-ruhácska balesetet szenvedett és akkor most finom voltam
Csúnyán szólva Petike térdig lehányta magát (és engem) a reggelinél
Majd elviszem csütörtökön, addigra megszárad.
Pumika
Megvan a hálózsák mintája, lemásoltam, holnap feladom Neked postán. Petire még jó amit varrtam, de a karöltőtől kezdődően szabd bővebbre és a hosszára is engedj rá kb. 20 cm-t és akkor tavaszig tuti jó lesz.
Tetszik a csülkös-kép Nándiról
Karmen
Igen-igen, 8-14 a MAXI méret. Orsi is a MIDI-t viseli? Nem folyt ki belőle a pisi, bár kicsipicit rövidebb, mint a Pampers.
Ideje megnéznem a térképet, Budán sajna nem vagyok annyira ismerős, bár pont a MOM Parkot tudom merre van
Rita tudja, hogy végülis hányan és mikorra megyünk? Számoljuk gyorsan össze, s felhivom este, jó?
tehát érkezés: 1/2 11-től folyamatosan. Leszünk: hányan is?
Peti felébredt, jó sokat aludt ismét, dejó. Vagy fél órát. No sebaj, megyünk vasalni.
Hú, de van egy rossz hirem is
A sütőnk sajnos VÉGKÉPP felmondta a szolgálatot, igy a holnapi lomtalanitás alkalmával szomorúan megválunk tőle. Az új tűzhelyet pedig szombaton szerezzük be. Ananászos karikák helyett igy viszek valami nem általam készitett nyalánkságot. De lehet, elkészitem anyunál, csak akkor hagynom kell belőle kóstolót itt is, ott is, szóval elmegy a VÁM-on a fele...
Pussz, léptem Petizni. Rájött a mocsok, hogy a kiságy 2 rácsa forog, s mostanában azokat tekergeti.
Szilvus és Petike