Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

SzilvusKép
Olyan kíváncsi vagyok, mit varrtál, tudsz feltenni képet? Funpicen hangosan nevettem, sőt, most is felnyerítettem, mikor írás közben eszembe jutott.
Én éjjeli fejés közben Star Trek Enterprise-t szoktam nézni, kár, hogy ma jön az első évad utolsó része, és több nincs már meg nekem. Ki kell találnom valami újat.

HumiKép
Drukk megyKép Bár felesleges, mert úgyis minden rendben van. De, jobb félni, mint megijedniKép
Nálunk az íróasztalon a számlák és egyéb bizonylatok a menők, Nádja azokat akarja nmegkaparintani. Kristóf informatikus lesz, Nádja meg könyvelő. Nem, inkább Kristóf Bill Gates lesz, Nádja meg Warren BuffettKép

Na jó, már nagyon idióta vagyok, húzok Enterprise-t nézni.

Mariann
tmarianna

Jó reggelt!

Nagyon friss vagyok ma, a család még horpaszt.Kép

Humi!
Remélem hogy nincs semmi baja Kristófnak! Olyan tündéri a képeken.

Szilvus!
Hogy megnőtt ez a Peticica. Már farmer nacit hord meg világos kék inget. Kép Csúcs ez a kép az öcsédről. Peti jól kifáraszthatta, ha így bealudt. Kép
Petike és Matyus között közel 1 hónap van Matyi javára (02.26), úgyhogy elképzelni sem tudom Peti 7 hónaposan mit fog csinálni. Talán vegyetek egy biciklit, hátha azzal majd beéri!

tali: Útvonalat írjon nekünk valaki!!!! Mariann említettél valamit, hogy zuglóban kellene leszállni. Nos én totál káosz vagyok Pesten, de azért ha leírjátok merre menjünk Karmennel odatalálunk.

Apa is megunta már a harcot a klviatúráért ezért Matyika is megkapta első számítógép alkatrészét! Kép

Kép

Még benézek.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Köszi a krumplis tippet. Kiprobáljuk zöldségekkel, mert magában nem volt nyerő.
Peticica nagyon ügyes Kép Lehet, hogy fogatlan bébi, de korához képest nagyon sok mindent tud már Kép Nekem 8-9 hónaposan jött az első fogam, a férjemnek 6 hónapos korában, erre Nándinak ma reggelre átszúrta az ínyét a bal alsó fogacska csücske Kép
Olyan jót nevettem az öcséden KépKép
Köszi a hálózsák ötletet, akkor polár anyagot veszek, és flanelt. Nem akartam belülre a polár anyagot, mert az műszálas, azért gondoltam először pamutra. De a flanel az kitűnő, pihe-puha, meleg Kép A szabásmintának nagyon örvendenék, ki is javítom a mail címemet a profilomban, mert ami ott van, azt nem nagyon használom.

Humi, Ági Kép
Aranyosan a számítógép-zsenik Kép Én még nem hoztam Nándit gépközelbe, de ami késik, nem múlik Kép

Üdv,
Pumi
pumukli

Így alszik most a párnái között, természetesen lábkilógatva Kép
Kép
Kép

Pumi
pumukli

Szilvus! nem 8-14 hanem 7-14kg pelus van a Liberónál. Egyébként Orsinak is mindig késöbb jókKép Nagyon édekes a képek, nekem föleg az öcséd tetszik nagyonKép

Ági! Én irtam ne irjanak útvonalat, mert pont ez az egyetlen rész amit ismerek Pestböl, hála az Oracle tanfolyamnak anno. Pont oda kell menni nem messze töle, szóval bizz bennem, odatalálunk. Neten utánanéztem hogy hol szállunk le, melyik megálló van közelebb Ritáékhoz. NyugiKép Hát Orsinak is kell hamarosan egy billentyüzet, nálunk is úgy néz ki.

Lányok, ugye Pesten fel lehet vinni a villamosra a kinyitott babakocsit? Csak mert nálunk alig van ilyen járat, az is másik vonalon, igy én gyalog szoktam járni. Sajna minden ajtónál korlát van középen, ezért kérdem Pesten mi a helyet ez ügyben.

Humi! Biztos nem lesz semmi gond, Kristóf nagyon jol néz ki! tetszik hogy elcsente a kenyeretKép

Pumi! édes ahogy bealudt!Kép A flanel az jo meleg, én direkt abbol varrattam télen Orsinak lepedöt.

egyébként úgy tünik jól van, nem lett baja a tegnapi baleset után, de ma kedd van, ezek után hogy tegnap felhivtam a védönöt ma biztos benéz. Mindig kedden jár erre.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Zuglóban fogunk leszállni? csak hogy meddig vegyem a jegyet? nem izgulok, én is megnéztem a térképet. Mennyi idő alatt érünk oda Ritáékhoz?

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

KarmenKép
Zuglót csak azért írtam, mert Szilvus említette anno, hogy arról a környékről tudna valakit fuvarozni. Ez kilőve, mert ugye Timiért megy Csömörre. Szerintem Ritáékhoz a Nyugati van közelebb. Legjobb lenne, ha felhívnád Ritát, és tőle kérdeznéd meg, hogy lehet a legkönnyebben eljutni hozzájuk.
Bp-i tömegközlekedésben nem vagyok igazán járatos.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Vonatosok! Ha a Nyugatinál szálltok le, akkor találkozhatnánk ott! Mi metróval mennénk odáig. Majd villamossal a Moszkva térig, onnan 61sel a MoMparkig. Mindkét járgányra felrakható a babakocsi, a tömeget lesz...juk. Jó így? Mikorra érkeztek?

Megyek ebédet főzni, majd jövök még.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ági! A nyugatiban. Egyrész onnan kényelmesen 2 villamossal eljutunk oda, másrészt Zuglobol nem ismerem az utat. Illetve a Nyugatiban van idönk szép lassan lecuccolni, kényelmesebb ott. A jegyet km-re adják szerintem nem olcsobb Zuglóig sem, ua. kell oda is,nem?

Ed! Igen én is igy akartam eljutni pont erre gondoltam. Elvileg a 7:20-assal szegedi gyorssal megyünk kb. 10re ér fel, most nem emlékszek pontosan majd késöbb megnézem. Ha csak miattunk jönnél a Nyugatiba akkor köszi ismerem az utat, odatalálunk, ha amugy is ott szállnál le akkor találkozhatunk. Térkép szerint rövidebb az ut ha a Márvány u-nál szállunk le mint a MOM parknál. Nem igy van?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ági,
Aranyos Matyika a billentyűzettel. Még a végén versenyre kellnek egymással a kis számítógép tudoraink. Kép Valahogy le kellene pucoválnom ezt a használt, koszos selejtet, mert Kristóf is mindenáron meg akarja kostólni. Te mit csináltál vele?

Mariann,
Ezek szerint nincs szükséged iratmegsemmisitőre, ez Nádja feladata?! Kép

Pumi,
Édi a szundikáló Nándi a párnáival. Kép

Megyek én is főzni

Pusza:
Humi
humi

Sziasztok,

Bence ma egy pillanatra kinyomta magát négykézlábra ! Aztán pofára esett.
Ma adtam neki elöször banánt, nevetve tátotta rá a száját, az elsö falat után. Egy harmadnál többet nem mertem adni neki, így elsöre.

A billentyqzet nálunk is menö, Humi és nemes egyszerüséggel - mivel ugyis selejt - lemostam forró mosószeres vízzel.

Puszi

Timi
kismaszat

Ed!
Örülnék neki ha találkoznánk a nyugatinál. 3-an könnyebb utazni, mert amíg a babakocsikat pakoljuk ide-oda a fennmaradóra van aki vigyáz. No meg egyébként is. 10.05-re ér fel a vonatunk a nyugatibaKép

Humi!
Én szétszedtem a billentyűzetet, beáztattam, kicsit mostam rajta és már mehetett is a fiatalúr kezébe.Kép

Timi!
Bence nagyon ügyi, sok mindent megtanult már ő is!

Pumi!
Nagyon sajnálom hogy nem jöttök el a talira!!!!
Nándinak meg üzenem, hogy nem harapni ám! (mint néha Matyika). Lassan ki kell írni a kapura: "Vigyázz a gyerek harap" Kép

Most lépek, mert nagyon elmászott a kis "gaz".

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

Rögvest olvasok ám!

Humi
Hű, akkor nagyon izgulok Krizsóért, biztosan nem lesz baj.

Ujjszopási módszer Kép Te Humi, ezek a manók könyvből olvassák, vagy telepatikus agyhullámeszmecserét folytatnak? Ime egy kép...ismerős??Kép Kép

Főzök egy cappuccinót és folytatom.

Puszzzzzz
Szilvusék
Kép
szilvus

No, újra itt és végre ÉN kanalazhatom le a cappuccinómról a finom tejhabot, mert Peti alszik. Sajnos nagyon szereti, ha meglátja a bögrémet jár keze-lába, tátog és elkunyerál néhány kanálka finom édes tejhabot. Kénytelen vagyok sutyiban kávézni.Kép

Humi
Férjecskédnek segitesz be, vagy Te vállalsz valamit? Remélem a spanyol nyelv elsajátitása kellőképpen leköti szabad kapacitásomatKép Plusz Petit is most már VALÓBAN viszem úszni, valamint a saját, eleddig elhanyagolt testmozgásomat is felpörgetem. Öcsikém kiváló fallabda-partner, igaz, még egyszer sem sikerült elvernem, megfuttatni viszont igen, ennek látványa felér egy game-melKép. Páromra sajna szteroid-injekció kúra vár, igy eme sportot kénytelen lesz mellőzni ebben az évadban.

Krizsónak is hogy kivilágosodott a haja! Olyan kis cukikaKép

Ági
Ja igen, aztán eszembe jutott, hogy Matykó februári baba. Kép Egykerekű biciklire gondoltál, ugye? Kép Nem tudom, mit örököl a felmenőitől, de anyu azt mondta én előbb álltam, mint ültem, Öcsém egy végtelenül lusta (najó: kényelmes Kép) baba volt, párom pedig mivel korábban érkezett, mint várták, sajnos ebből adódóan beteges bébi volt, igy ezek a mozgás-fejlődései kicsit eltolódtak. Hát majd meglátjuk, Petike szépen tegye csak amihez kedve van, nem erőltetjükKép Ellenben korlátozzuk: tegnap kapott 1 járókát, ma össze is szerelem. Sajnos már a nappali szőnyege sem elég neki, 3 másodperc alatt a parkettán csattog, vagy a TV-állvány mágneses üvegajtaját rugdossa vagy nyalogatja. Félek ráborul a hangfal vagy valami. Nem tudom, mit szól majd a ketrechez, de muszáj...
Matykót ugye kislánynak szokták nézni? Olyan az arcocskája mint egy kisangyalkánakKép

Mariann
Sajnos a flanel-ruhácska balesetet szenvedett és akkor most finom voltamKép Csúnyán szólva Petike térdig lehányta magát (és engem) a reggelinélKép Majd elviszem csütörtökön, addigra megszárad.

Pumika
Megvan a hálózsák mintája, lemásoltam, holnap feladom Neked postán. Petire még jó amit varrtam, de a karöltőtől kezdődően szabd bővebbre és a hosszára is engedj rá kb. 20 cm-t és akkor tavaszig tuti jó lesz.
Tetszik a csülkös-kép NándirólKép Kép

Karmen
Igen-igen, 8-14 a MAXI méret. Orsi is a MIDI-t viseli? Nem folyt ki belőle a pisi, bár kicsipicit rövidebb, mint a Pampers.

Ideje megnéznem a térképet, Budán sajna nem vagyok annyira ismerős, bár pont a MOM Parkot tudom merre vanKép Rita tudja, hogy végülis hányan és mikorra megyünk? Számoljuk gyorsan össze, s felhivom este, jó?

tehát érkezés: 1/2 11-től folyamatosan. Leszünk: hányan is?Kép

Peti felébredt, jó sokat aludt ismét, dejó. Vagy fél órát. No sebaj, megyünk vasalni.

Hú, de van egy rossz hirem isKép A sütőnk sajnos VÉGKÉPP felmondta a szolgálatot, igy a holnapi lomtalanitás alkalmával szomorúan megválunk tőle. Az új tűzhelyet pedig szombaton szerezzük be. Ananászos karikák helyett igy viszek valami nem általam készitett nyalánkságot. De lehet, elkészitem anyunál, csak akkor hagynom kell belőle kóstolót itt is, ott is, szóval elmegy a VÁM-on a fele...Kép

Pussz, léptem Petizni. Rájött a mocsok, hogy a kiságy 2 rácsa forog, s mostanában azokat tekergeti.

Szilvus és Petike
szilvus

Szilvus! akkor nem csak Orsi csavargatja néha még rángatja is szerintem késöbb kivenni sem kell, kitörik az hamarabbKép
Pelus nekünk jo volt a Libero, de aztán sokkal olcsobban jutottam Mamiához, azt használjuk ill. maxit most vettem Pamperst az is jo nekünk. Pisi a midiböl kb. 5,5 kg-ig kifolyt pedig ez 4-9kg.
Kaki meg amig csak szopizott, azota nincs gond.
Ennek föleg apa örül nem kell naponta dörgölnie a ruhákbol.

Orsit meg folyton fiunak nézték, amig nem volt fülbevaloja. Most meg eltakarja a sapi azértKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Ági, akkor várlak titeket nyugatinál. 10re kint leszünk. Amúgy is arra mennénk.

Ma reggel kellett volna Kincsinek megkapnia az agyhártyagyulladás elleni védőoltást. Tegnap 7 gyógyszretárban is voltam, de egyikben sem kaptam oltóanyagot. Ma megrendeltem, csütörtök du kapja szegény. Remélem nem lesz tőle beteg, mert pénteken megyünk temetésre.

Kincsőt is gyakran nézik fiúnak, még a sárga, bordó ruhában is.

Még mindig nem tudom, mit viszünk csütörtökön. Szerintem útközben benézek a boltba és veszek valamit.
Most lenne időm sütni, de nem vásároltam semmit hozzá.

Humi, Léna, a lesz...om tablettát már régóta bevettem, de Apukmat sajnálom. Ő nem ismeri ezt a csodaszert.

Kincső még nem mászik, csak a fenekét emelgeti, illetve a pocakján hintázik és így tud forogni. De úgy érzem, hamarosan bekövetkezik a mászás. Remélem addigra már elköltözünk. Az új otthonunkban már úgy fogjuk berendezni a szobát, hogy a gyerek szabadon tudjon jönni-menni. Valahogy én nem szertném otthon járókába tenni.

Kincső végre alszik, megyek mosogatni, bébipapit készíteni neki.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Karmen
Azért folyt ki, mert bő volt? Mert nekünk az volt az ok. És persze az anyatejes végtermékKép Hányszor öltöztünk mi is emiattKép
Orsit FIÚNAK nézik? Hihetetlen, hisz annyiradeannyira lányos. Azok a szemek!!

Petit mindig kislánynak vélik, pedig oly ritka, hogy rózsaszinben van Kép Viccen kivül, tiszta kék-sötétkék göncben pompázik s a kérdés: hogy hivják? Kislány ugye? Mondom igen, Petikének hivják. És akkor csúnyán szoktak vala nézni reánk..Kép

Ed
Mit eszik ma Kincsi? Nálunk ma sütőtök-alma-pipihusi volt a menü. Utána pedig a HIPP-es banán-barack a desszert.
Sajnos kell a járóka, amikor berendeztük a lakást 2 éve nem éppen bababarátra sikeredett: üveg vitrinek, földön álló méteres hangfalak, szóval csupa-csupa olyan, ami sérülést okozhat egy csetlő-botló féktelenül kiváncsi babának....

...aki most már MEGINT az üvegajtót rugdossa. Szerintem tetszik neki, ahogy a mágnes csattog. GrrKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

Bence is elaludt végre, két órai ordítás és karban ringatás-énekelés Kép után

nem tudom mi baja van, nem akart elaludni a világért sem, csak hisztizett.

Ed, én valahol biztos nagyon lemaradtam, elköltöztök ? Merre ?
Ilyen tablettát mondd meg lécci hol lehet kapni Kép Szörny Rt ellen lehet nekem is hatásos lenne.

Nálunk a Szörny Rt csinált járókát, 1,50 x 1,50 es csak még nem tudom hogy jön fel az emeletre ?
Szerintetek mit tegyek bele, nincs alja csak egy kerítés, tehát valami kell bele, nem tudom szQnyeget, vagy polifoamot, vagy mit tegyek bele ? Én mindenesetre valami szép színes mintás dologra gondoltam, hadd nézegesse. Szörny Rt szerint elég ha sima fehér lepedQt teszek bele. De az olyan uncsi, szerintem, azon mit nézegessen szegény gyerek ?

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Újra itt vagyunk és sikerült végre visszaolvasnom.
Nincs túl jó napunk, mondhatnám, ilyen nyűgös még soha nem volt a kis maszatom. Tegnap megkapta az 5 hós szurit, ma pedig nem lehet bírni vele.
Mindehhez még egy kis nátha is párosul, beteg az egész társaság.

Olyan jó Nektek, hogy taliztok. Én sehogy sem tudom összehozni. Időm lenne, csak túl mesze van hozzánk. De sebaj, egyszer úgyis elmegyünk!!!

Szilvus, nagyon jót nevettem az öcséden. Mit szólt a képhez?
Különben Levi is fogatlan. Hetek óta szenved velük, az ínye is begyulladt, de még sehol fogacska.
Leírod nekem az ananasz-karika receptet? Meglepném vele a családot.
Hű, egy jó kis cappuccino nekem is jólesne. Már csak a tejhabosító hiányzik. Hol lehet beszerezni?

Pumi, nagyon édi Nándi a kis párnái közt.

Ági, gyönyörű Matyika. Csak irigykedek, hogy már ilyen ügyesek a babáitok. Azt várom már, hogy Levi is üljön, akkor már sokkal könnyebb lesz.Fekve útál lenni, ülni pedig még egyedül nem tud.
Hogy vannak a sógornődék gyerkőcei? Alszik már a kissrác?
Levi kitolt velünk. Nyaralás alatt szinte semmit nem aludt. Nappal egy angyal volt, élvezte a társaságot, bezzeg éjjel végíg ordított. nem tudom, mi lehetett a gond, de vasárnap már kifejezetten rossul voltam a fáradtságtól. (na meg a náthától)

Humi, remélem minden rendben van Krizsóval. Bizti nem lesz semmi gond.

Megyek, megfőzöm a capuccinót. Bébike végre bealudt.

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

Ollllllyan édesek ezek a bébikKép
Már megint sz@raxik az a gépünk, ahonnan képeket tudnék feltenni, pedig már úgy mutatnék keresztelQsöket.
Na, mind1

Szilvus, mi meg mindig fiúk vagyunk, bár Sára fülében ott figyeg az a kis izé, ami általában csak lányokéban szokott...
pBár Q sokat szerepel kékben, talán mert ez anyuci kedvenc színe...KépKép

Lányok, mi holnap megyünk a Metroba pelusért, és nem tudom ki irta, (talán Kitty, hogy elmennének, de messze van)szal azt akarom mondani, hogy aki rábukott erre az akciós Pampersre, és jön a talira annak veszek szívesen, csak mondja meg mekkorát.

TMariann,kicsit feljebb írtad(már vagy 1000 éve)hogy 2en beférnének hozzád.Kérdeztem,csak biztos elsiklottál felette, hogy lehetnénk-e Sárával mink ketten azok ketten?Kép

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

SziasztokKép,

Úgy látszik ma van valami a levegőbe. Nádja is rettenetesen nyűgös. Hetek óta nem volt ilyen napunk. Délben bevetettem a végső fegyvert, lefeküdtem vele, hogy az ágyban, cicin el tudjon aludni. És még így sem akart megnyugodni, csak köpdöste, rángatta. Végül feladtam és zsuppsz, beraktam az ágyába. Kb 20 percig sírt és üvöltött, 3 percenként benéztem hozzá, aztán elaludt. De még álmában is hüppögött egy darabig. Szegény, úgy sajnáltamKép De előtte a kezemben is ugyanígy üvöltött. Majdnem 2-ig aludt, bár néha felsírt pár másodpercre.
Lehet, hogy fogacska bántja? Vagy csak az ocsmány időt nem bírja?

Mariann
tmarianna

LénaKép

Küldtem mail, hogy megyek értetek. Nem kaptad meg?
Az a cím jó, ami a babanetes táblázatban van? Sárát gondolom autós ülésben hozod, babakocsi meg nem kell. Meg be sem férne. Majd 10 körül megyek érted, de úgyis felhívlak, mielőtt odaérünk. Általában eléggé kiszámíthatatlan a menetidőm.

Mariann
tmarianna

Timi
Az pedig szép nagy járókaKép Hagyd azon a helyen, ahol a legtöbbet tartózkodtok Bencével. Polifopam jó ötlet az aljára, nem gyömöszöli össze mint pl. a lepedőt.

Era
A Media Markt-ban pl. van tejhabositó. Mi a METRO-ban vettük, 2 ceruzaelemmel megy, olyan, mint egy mini habverőKép
OK, ananászos karika recept a végén megy. Nagyon 1szerű és nagyonfini. Hüjje sütő.Kép

Naakkor:

Ananászos karikák

Hozzávalók:
1 cs. mirelit levelestészta
2 konzerv ananász karika
kb. 2 ek. méz
kb. 5 dkg vaj

A mirelit tésztát nem túl vékonyra kinyújtani, az ananászkonzervdobozzal (megmosni!) karikákat szaggatni belőle. Karikákat egy kicsivel kisebb átmérőjű pohárral picit benyomni, ezáltal peremük képződik, majd ráhelyezni az ananászkarikát. A tetejét az olvasztott vajjal összekevert mézzel megkenni, majd zsupsz be a sütőbe. Szép aranysárgára sütni, végül porcukorral meghinteni. Jó sok lesz ám az egy doboz tésztábólKép

Jó étvágyat.

Szilvusék
szilvus

Szilvus! erre még a nyál is összefutott a számban, de fincsi lehet!!
igen tul bö volt a pelus akkor folyt ki a pisi. Mi is 2-4kg-sal kellett kezdjük mert a 2-5 tul bö volt anno.
Pedig tényleg fiunak nézik, de én nem vagyok sétödös. Peti meg szerintem igenis kisfius!!

Ed! köszi, akkor együtt megyünk.

Nekem senki sem ajánlotta még fel, pedig kérdeztem ki vinne el Ritától babakocsival 13:45-kor a II. Bimbó utra? lehet csak nem olvastátok?

Léna! Orsi is csak azota szeret hason amiota tartja a fejét, nem veri folyton a földbe.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mariann ! Nálunk is ilyen volt a helyzet ma alvásügyileg, aztán fél 3 kor elaludt, azóta alszik.2x felsírt, kicsit megsimiztem és aludt tovább.

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, aztán megyek gyerekezni. ez a hét... No comment.
Mariann, a cicin lefekvős a végső fegyver volt nálunk is, hál istennek bejött - nem tudom, mit csináltam volna, ha tovább ordít. Fog lehet? DE SE HÍRE, SE HAMVA!!!!! Még mindig több a fülek száma, mint a fogakéKép

Elhívtam a barátosnémat is csütörtökre a Ritáékhoz. (Humi, megy a mail.)

Szilvus, átmásoltam a listát- az időpont miatt már hívtam múlt héten, a létszámot még nem tudjaKép

TALI

2004. szeptember 30, csütörtök, fél 11-11 felé, Ritáéknál - az időpont miatt már hívtam múlt héten, a létszámot még nem tudjaKép

Móki : gyümölcssaláta
Timi: pogi
Mariann: tonhal saláta
Ági: fonott kalács
Kata: majd még kitalálja
Moncsi: gyümis-túrós édesség
Humi :üdcsi
Szilvus: ananászos karikák
Ed
Léna
Karmen: v.mi finom édesKép
Judit(a barátosném) v.mi fini
Claire: ő is jelzett, hogy jönne

A gyerkőcök gyönyörűek!!!!!!!!!!

pusza,
Móki
móki

Sziasztok!

Móki, írtam, hogy viszek szénsavas üccsiket, meg mqanyag poharakat, tányérokat.

Lányok!Senkinek nem kell akkor Pampers?Tudjátok a 3 csomag+doboz +2 csomag tk.+ táska=9100Ft?
Holnap délig még várom a jelentkezQket.

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok,

Hát volt termés mióta nem néztem be, az biztos. Még vissza sem tudtam olvasni az egészet. A képeket viszont megkukkoltam, egyre szebek és ügyesebbek a babák.

Ági, a családban valahol nagyon-nagyon messze lehettek vörös hajúak Kép . Nem tudom, valóban vörös haja lesz-e Edinának, az új hajacska szőkésebb. Aztán , hogy a kék szeme kitől van? Hát nem tőlünk, az biztos, mert mi tökbarnák vagyunk. Úgy látszik, működésbe léptek a recesszív gének. Amúgy én sűrű koromfekete hajjal jöttem a világra, most barna hajam van, a férjem kis szőkeség volt, most nagyon is fekete. Kép

Mi Szentgyörgytől szűk 40 km-re lakunk, nagyon sokat járunk oda, én oda jártam a terhesség alatt, és ott is szültem, mert az itteni viszonyok nem igazán bizalomgerjesztőek. Ja és a Matyika egy fenomén. Tényleg. Én még nem láttam babát, aki ilyen bámulatos gyorsasággal fejlődött volna.

Szilvus, itt sajnos nincs tároló, így marad a cipekedés Kép Jót nevettem az öcséden, na meg a Peti ágyszerelésén. Vajon nem tudja kihúzni a rudacskát? Nekem bébikoromban sikerült, anyukám nem győzött csodálkozni, hogy a csudába kecmeregtem ki az ágyból. Kép Amíg meg nem lesett, azt hitte, hogy átmásztam a tetején.

Én is nagyon szeretnék találkozni veletek, de nagyon messzi vagytok Kép Talán jövőben kivergődünk Magyarországra, hátha akkor összejönne.

Humi, szorítok, remélem Krizsónak nincs semmi baja. Milyen kis élelmes, eleven fickó Kép Edina is nagyon rágcsálná a kenyeret, de még nem engedtem meg neki. Viszont megkóstoltattam vele az almát és nagyon ízlett. Csak nem akarom elsietni a hozzátápit, még most tölti az 5 hónapot.

Nekünk is van ám számítógép-zsenink.Megpróbálom feltenni a képet.

Puszi mindenkinek, Melinda

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

TMariann, megkerestem az emiledetKéppont oda küldted, amit már nem nagyon használok.Ezért gáz, ha az embernek 3 emil címe van.Majd a profilomba beteszem a jótKép
Nem tudom milyen cím van a táblázatban, mert nekem az nincs meg, annak idején a szemét outlook express törölte a táblicskut, mert nem biztonságosnak ítélte meg.Eh...
A mél címedre holnap küldöm a címünket.És még egyszer kösziiiiiiKép

Humi, mi újság Kristóffal?Tudtok már vmi újat?

Mi holnap megyünk megint az Amerikai útra.BleeeeeeeeeeKépKépKép
Bár, már az egyik neurológus azt mondta, hogy minden ok, azért még Qk beleszólhatnak.De úgy útálom a dr nQ stílusát.
Majd holnap beszámolok.

Pá, Léna

nuska

Sziasztok!

Szilvus, a mai menü: tök + alma + banán. A tök bébiétel, natur nem ette meg. De így vegyesen megevett egy adagot. Este pedig kapott szőlőlevet és egy kis kenyérhéjat. Szerintem holnap is hasonló lesz a menü.
Járóka: ha holnap elindulna, akkor igencsak bajban lennék. Kirakott puzzle, két cdtartó állvány, számítógépházak, virágok hevernek a földön. Az volt a tervünk, hogy átrendezzük a szobát, ha tudjuk. Ha nem, marad a járóka. De most az új szbát fogjuk tervezni.

Timi, igen költözünk Nagytéténybe. Sajna Anyósom meghalt (Ő nem volt sosem szörny rt tag, mintaanyós volt, akiről mindenki csak álmodna) és költözünk haza Apóshoz. Most tart a lakásfelújítás.
Hogy mi a gyógyszer? Talán a legfontosabb, hogy nem lakunk együtt apámékkal. Még csak az kéne!

A szörny rt -nek eddig 2 tagja van. lehet még jelentkezni Kép Kép

Nálunk is bejön a szg, mint játék. Mostanában nem viszem gép elé, nem lenne jó, ha hamar tudná használni. Akkor kéne még egy gép.Kép (Én netezek, Apa zenét hallgat. Ez ám a családi élet, hihihi)

Mi még mindig nem kaptuk meg a liberos tekit. Ma írtam szerelmes levelet nekik. Kiváncsi vagyok a válaszra.

Mely, hát ti tényleg messze laktok! Most kerestem meg nagymagyarországon a városotokat. Majdnem határ. Még jó, hogy van a falon egy térkép.

Húha, holnap Apának csinosan kell mennie dolgozni és vasalni kell. Megyek.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Kép

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Akkor, ha jól számolom a listát 13 Anyabanya és 14 baba plusz Ritáék. Holnap reggel rácsörizek Ritára, iylen este már inkább nem.

Timi, ahogy letettük a telefont Peti rázenditett, s egészen a fürdésig tartott a koncert, hiába, ez a nemalvás vége. A kis gyomra a sirástól görcsben lehetett, megette a 250 ml tápját egyszuszra - nem engedett szünetet tartani - majd az egészet a nyakamba okádta. Meg a fehér kanapéraKép Majd édesen bealudt.

Mely
Edina milyen áhitattal nézi a monitortKép De cukika!!!Kép
A rácsot nem tudja kiszedni - még -, csak forgatja, de azt nagyon tudományosan. Remélem egyhamar nem jön ráKép
Látod, nálunk is a recessziv gének dolgoznak PetikébenKép Ezt magyarázom a páromnak, az Ő anyuja kékszemű, nekem az anyai nagyapám volt az, mindketten hordozzuk, hát Petiben PONT ezek a gének találkoztak. Persze eme vitának mindig a postás a vége. Most már tényleg megnézem milyen szeme van.

Ed
Akkor fini ebédje volt Kincsinek! Vettem egy patisszont, holnap azt főzöm meg krumplival és pipihusival. A kenyérhéjat elmajszolja Kincső? Nem harap le belőle nagy darabokat és nem tömi az egészet a szájába? Kipróbálom holnap. Kép
Családi élet nálunk is zajlik: Apa alszik a kanapén, én meg netezekKép

Nuska
De hisz azt irtad, már OK Sára koponyacsontja és az izmai is. Mit néznek még rajta? Kontroll? Sajna egy egy dokival szemben (még ha undok is) nem lehetünk okosak, legfeljebb szépekKép Szal ügyesek legyetek a Leánnyal!ű

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Lányok, köszi az optimizmust mindenkinek. Kép Még nincs eredményünk. Holnap kell hívnom a kórházat. Majd beszámolok róla.

Mely,
Én sem akarok még Kristófnak kenyérhéjat adni, mivel ő is kicsi még hozzá (csak 3 nappal idősebb Edinánál). Vacsi közben az apja az ölébe vette kópékát; ő pedig egy óvatlan pillanatban kinyúlta apja tányérjából a kenyérhéjakat és villámgyorsan beletömte a szájába. Írtó boldog volt vele. Kép
Ma Kristóf is gyümizett: 2/3 banán + 2/3 alma összekutyulva. Nem tudtam olyan gyorsan adni neki, hogy ne balhézzon érte, pedig most evett életében először banánt. Olyan jópofa, mert minden falat után kiveszi a kanalat a kezemből és mégegyszer visszanyomja a szájába, hátha van még rajta valami. Így mi már most 2 kanállal eszünk és "minden falatnál cserélünk" Kép. Amúgy én sem viszem még túlzásba a hozzátápit: 1x, de max 2x kap egy héten gyümit, a többi még mindig szopi.

Hajszín: Lacus tejfölszőke hajjal született, Kristóf pedig feketével (bár már ő is egyre szőkébb). Esküszöm, hogy én szültem mindkettőt. Kép

Timi,
Én a Soroksári úti Megatoysban csináltattam matracot méretre a járókánkba, színes, gyerekmintás huzattal, korrekt áron. Ha kellenek a részletek írj mailt vagy hívj!

Erika (PEra),
Megnéztem a térképet és egyáltalán nem laktok messze hozzánk. Én autóval megyek, csak már egy kissé megteltünk (3 felnőtt + 3 babóca). Max. még egy felnőtt + babóca fér be (ölben), de gondolom a kislányod is hoznád, úgy pedig már nem férünk el. Ha ő mégsem jönne írj és elgurulok értetek tali előtt.

Timi, Ági,
Ma én is megpucoltam a selejt klaviatúrát. Mit gondoltok tisztán is ilyen izgalmas játék lesz? Kép

Szilvus,
Jófej Peticica. Kép No igen, ez a kép valahonnan ismerős ( a fotel, a szájban lévő ujjak száma... Kép ). Egy különbség van. Kristóf a tökéletes eredményre törekszik. Kép Balhézik, ha nem fér be valamelyik ujja a szájába, neki muszáj mind a 4-et betömni. Kép
Nem a férjecskémnek segítek be, hanem időnként bevállalok kisebb programozási munkákat, amit aztán hol egyikünk hol másikunk csinál meg; mikor miről van szó.
Petit lánynak nézni? Aki ilyet mond az még nem látott kisfiút!

Karmen, Léna,
És hogy lehet ezeket a lányokat fiúnak nézni, amikor olyan kislányos arcuk van?! Hmmmm.

Ma talán végre korábban fekszem le.
Megyek is.

Pusza:
Humi
humi

Sziasztok!

Léna, bocsi, a lsitáról lemaradt az üdcsi+pohár! Ugye nem lesz öri-hari!!!Kép

A fiatalúr még alszik, így van egy kis időm. iszonyú termékeny a társaság, nem könnyű viszaolvasgatni.
A hét kérdése számomra: hozzátápi. De nem fárasztok senkit, holnap megbeszéljükKép

A gyümit habzsolja Andris ( Humi, nálunk is a 2 kanalas módszer vált beKép), de a krumpli nem nagyon jött be. A muris volt, hogy nem fintorgott édesem, hanem öklendezett. Okos anyja gondolta, túl sűrű.(amíg higítottam, pár kanál almával enyhítettem a sürgető éhségetKép). megint öklendezett, megint higítottam. Harmadszorra megoldotta a keleti kérdést. Laza mozdulattal megmutatta, mit is lapátolt be az előző pár percben. Gyors telefon anyunak, hogy mi lehet a baj(jó kérdésKép . "nem ízlik neki, kislányom" "De akkor miért nem fintorog????????" Na most már tudok olvasni a jelekből, remélem.

Szilvus, édi a tesó a játszóka alattKép

Csatolok egy képet Andrisról, a villámkezűről(mindig bemozdultKép )

Kép

Csak lesek, hogy milyen gyorsan fejlődnek a babák!

Megyek, felébredt a csemete.

Pusza,

Móki
móki

Jó reggelt!

Már kelődik a kalácsnak a tészta! Remélem jól sikerül, ha nem akkor vmi zörgős zacskós akármit fogok vinni. No de miért ne sikerülne!!!

Már nagyon várom a talit, remélem nem jön be amit az időjárás mondogat, hogy esni fog az eső. Kép

Móki!
A krumplival mi is így jártunk, magában útálja, de ha valamivel keverem (répa, tök, alma, brokkoli) gond nélkül megeszi, fő hogy ne érződjön ki az íze. Nagyon öklendezett tőle, ha lett volna már benne kaja tuti hogy megnézhettem volna újra.

Szilvus!
matyust tényleg lánykának nézik. Még soha nem fordult meg 1 idegennek sem hogy a csupa fiús cuccokba öltözött apróság esetleg tényleg fiú!Kép

No rohanok mert asszem felébredt.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Csak egy gondolat:
Talival kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ha jól látom csak ketten viszünk innivalót, Léna és én. Ez nem nagyon lesz elég, úgyhogy aki még nem tudja mit hozzon, szerintem ne ennivalóban gondolkozzon.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Gyors kukk, épp Timivel egyeztettük a cimet.

Pumi
Irtam emilt, kellene a cimed, hogy feladjam a szabásmintát. Ha erre jársz, kérlek ird meg emilben.

Megyek, séta jöve, szép idő vanKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Humi,
akkor én is viszek innivalót, lehet, hogy tényleg többre megyünk azzal, mintha kuglófot sütnék, mert végül azt találtam ki.

Tegnap voltunk oltáson. Egyébkén is borzalmas nap volt, mert Máté egész nap sírt, oltás után pedig egyenesen üvöltött. Aztán kitalálták végre, hogy lehet, hogy azért nyűgös, mert éhese. 1 hónap alatt 30 dkg-t hízott és nem nőtt semmit. Mindezt úgy, hogy már főzelékeket is eszik. ÉN mondtam eddig is, hogy nincs tej, hiába csinálok bármit. Talán most már megoldódik a helyzet. A ma éjszkát teljesen átaludta: este 8-tól reggel 7-ig. Ebben persze segített a kúp is. MOst is alszik.

ÉN sem tudom, hogy hova kell menni holnap. Lehet, hogy írtátok már, de nem tudok mindig olvasni, ezért lécci írjátok meg még egyszer!

Moncsi, akkor jöttök velünk??

Hajat kellene festeni, de nincs kedvem Kép

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!

Humi, nem is tudod, mennyire jólesik, hogy gondoltál rám!! Sajnos, Dorka nélkül nem tudok menni, mert nincs kire bízzam. Talán legközelebb. A héten már kétszer kértem anyósomat, és nem akarom "terhelni".
Különben nálunk is lehet majd találkozni.
Érezzétek jól magatokat holnap! Remélhetőleg ilyen gyönyörű idő lesz, mint ma.

Szilvus, megvettem a tejhabosítót, mindjárt ki is fogom próbálni.
Ja, és ha minden igaz, az ananászos karikát is megcsinálom. Feltéve, ha hagynak a gyerekek.
Levi ma is elég nyűgi. Most ide egy szomorú arcocska kerülne, de fogalmam sincs hogy kell idevarázsolni. Segítsetek, hol találom ezeket az arcocskákat!

Mit szólt Petike a járókához? Levi tűri egy darabig, de hamar megunja. Amíg szép idő volt, kinthagytuk a kertben. Hát azt nagyon élvezte, tetszett neki, ahogy a szél fújja a nádat. De itt bent nem annyira érdekes...

Azért érdekes lehet, ahogy megkérdezik, hogy Peti kislány-e? Akkor milyen egy fiú???

De most megyek, kéne még főzőcskézni.

puszi
pera

Humi,

Remélem Krizsóval minden OK ? Megvan az eredmény ?

Én viszek Karmen helyett batyut, megbeszéltem vele, hogy egykis sós rágcsi mellé rostos iszit vettem elvinni, úgyhogy Ö is hoz iszit.

Csók mindenkinek,

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Tegnap nekünk is elég rémes napunk volt, estére teljesen lefárasztott az Ördög. Szerencsére este 1/2 9-kor már aludt és reggel 1/2 9-kor kelt. Kárpótolt. Most meg szépen eljátszik magában.

SzilvusKép
Nekünk halványlila kanapénk van, büfifoltos mintávalKép Az őszi trend Kép
Nádja is az összes újját próbálja begyömöszölni a szájába, a hüvelyk újjával még sosem próbálkozott.

MókiKép
Andris tényleg villámkezűKép

KataKép
Rita címe benne van a táblázatban.

Ma nem kaptuk meg az oltást, mert Nádja kicsit megfázott. Nem komoly, köhécsel a Drágám, kaptunk rá hurutoldót. Meg időnként orrszívózunk.

Mariann
tmarianna

Szilvus, még egy kérdés. Milyen oldalon lehet kvízt kitölteni?
Válaszoltak a reklamálásodra?

Erika
pera

ErikaKép

Bár nem tőlem kérdezted, én ismerek egyet:
www.kvizpart.hu

Nevető fejKép : ) csak szóköz nélkül, szomorú fejKép : ( szintén szóköz nélkül. Vicsorgó fejKép : O szóköz nélkül.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ananászos kareszok kész vannak (igaz, a fele almakarikákkal, mert nagyon vacak volt az ananászkonzerv, szétestek a karikákKép ), Peti a járókában gajdol én pedig habos-babost kortyolgatokKép

Era,
hogy sikerült a habozás?Kép
A kvizeket én a www.kvizkiraly.hu oldalon szoktam töltögetni. Sok a komolytalan, de vannak nagyon jó nehéz kvizek is. Válaszoltak, köszönték az észrevételt és javitották is. Az egy pontomért nem reklamáltamKép

Katca
Szegényke! Peti minden egyes szurinál üvöltött, mint akit nyúznak. Remélem kialudta Máté a rossz emléket és már mosolyogKép Nahát, most jöttek rá, hogy éhezik a baba? vagy eddig szépen gyarapodott? Nekem sem hittek anno, kifejezett kérésemre irták fel pótlásnak a tápot. Egyébként - tapasztalatom alapján - a táptól végképp nem indul be látványos, azaz számszerű hizás. Viszont nem éhezik a baba. Amióta tápolunk, jó ha fél kilókat/hónap gyarapodott a csemete. Kiváncsi vagyok holnap mit mutat a mázsa, igaz, kicsit hamis lesz az eredmény, mert egy kiadós reggeli után (250 ml) megyünkKép Persze ezt majd elsunnyogom, de azért magamban levonom a mért adatból. Csak a miheztartás végettKép A tippem maximum 7500 gr.

Humi, Nuska
Mi az eredmény?

Mariann
Nekünk is elég gáz volt a tegnap. Peti szinte semmit nem aludt napközben. Jó hamar ágybadugtuk, s reggel 8-ig a hangját nem hallottam. Valszeg hasonblóra számithatok ma is, a kiadós ebédet röpke fél órás alvással jutalmazta. Megpróbálom uzsonna után is letenni, hátha....Most a járókában brűgöl (= zümmög, kántál, stb. Szóval szenvedKép )

Na nézem aRitához vezető utat. megirtam Neki sms-ben, a létszámotKép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Nagy- nagy sajna-bajna, de nagyon valószínű, hogy holnap mégsem tudunk talizni veletek. Történt ugyanis, hogy együtt fogzok a babócával. Tegnap este - ki tudja hanyadszor? - elkezdett nőni a bölcsességfogam. Reggelre felpüffedt a fél arcom, a fülemtől a torkomig a jobb fele fájt, megspékelve egy kis hőemelkedéssel. Alig aludtam valamit az éjjel és semmivel sem lett jobb reggelre, úgyhogy délután már bevettem (jobb meggyőződésem ellenére) egy Panadolt, mert már a fejem is szét akart esni. Ehhez már csak csekélyke adalék, hogy Levinek jönnek a fogacskái. Az egyik talán már kibújt. 3 napja szinte egyfolytában üvölt, éjjel két és fél órábként felébred és sír. Éjjel-nappal szopizni akar. Ez utóbbi nem zavarna, hogy elmenjünk a talira, de én a csapnivalóbbnál is sokkalta rosszabbul érzem magam. Pedig úgy készültem, hogy megyünk. Mindenesetre meglátom, hogy holnapig változik-e valami. Ha egy kicsit is jobb lesz a helyzet - megyünk, de azért jelenleg ne nagyon számítsatok ránk.

Megyek, mert megint üvölt a bébi. Fényképek ugye lesznek????

Moncsi
monyó

Köszi Mariann, de úgy látszik nagyon béna vagyok, mert nekem csak nem sikerül.
És köszi a kvízoldalt is!

Szilvus, habozás remekül sikerült. Hogy mennyire finomabb így a kávécska... Az ananászkarikákról nem is beszélve! Nyamm-nyamm, nagyon fini lett!

Moncsi, jobbulást Nektek!

Megyek, Dorka mindjárt szétszedi kicsi fiamat.
Ja, és a nap legédesebb eseménye. 2 éves kislányom etette Levit. Ilyen szépen még soha nem evett a kis gézengúzom. Sőt, bevágta az egész adagot. Életében ma először.

puszi

Erika
pera

SZIASZTOK,

AKIT ÉRDEKEL, MA TALÁLTAM. WWW.MARTIRUHA.HU
olcsó babaholmik.

sziaszutok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Köszi lányok az érdeklődést, minden oké, most már véglegesen.
Hát a doktornőről most is tudnék mesélni, de inkább nem is gondolok rá, úgyse látom többet.

Tudod Szilvus, ez úgy van, hogy 2 úton indultunk el, anno, mert az Amerikai Úti Idegseb.-en van anyunak ismerőse és oda is elvittük(ott mondták a műtétet)a körzeti viszont a Bethesdába irányított minket.Ezért kellett két helyről a "felmentő határozat"

Mariann, mikor indulsz értünk?Mert Sára ma kapott oltást, és rettenetesen viselte.Arra gondoltam, hogy ha holnap reggel lesz láza, akkor küldök sms-t mielőtt indulsz, hogy ne gyere.A VII. kerületi címem van meg?
BÁr úgy rémlik, hogy már itt laktunk, mikor ment a táblázatKép

Akkor holnap tányér, pohár, és üdítőKépKép

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok!

Megint énKép
Végre elkészült a keresztelős album, ide sajna nem tudok egyenlőre képet kitenni,mert nagyok, de majd jól meggyógyítom őketKép
Itt találjátok:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3523
Ha érdekel vkit, akkor hajráKép

Móki, elfelejtettem írni, hogy öri hari ugyan nincs, de álmatlan éjszakám volt ámKépKép
Persze, hogy nem haragszom, rád, ugyan mááá.Kép
Küldtem mélt.

Tényleg pá nektek, LÉna

nuska

Sziasztok! Kép

Többé-kevésbé sikerült visszaolvasnom, jól belehúztatok az elmúlt 2 napban.
Látom megy a szervezkedés a holnapi talira, biztos nagyon jó lesz Nektek. Irígy vagyok.

Elkezdtem az angoltanfolyamot, hát jó sokat felejtettem az elmúlt 2 évben. Jó erős csoportba kerültem, tanulhatok ezerrel. De tetszik. Jó pörgős.

Humi, Nuska!
Ugye rendben vannak a babók eredményei?

Mariann!
Köszi az infót a rizspehellyel kapcsolatban. Állítólag kedden itt is lesz, így aztán kiválthaton néha a krumplit rizzsel.

Moncsi!
Jobbulást Neked. Fura lehet együtt fogzani a picivel. Így még jobban át tudod élni, mit érez szegény Levi ilyenkor.

Szilvus!
Ha már nem tudok ott lenni a talin, megsütöm az ananászkarcsikat.
Tegnap vettem pelust és napocska volt hozzá. Ha Peticica elfogyasztaná a meglévőket szóljál! Szerintem iskolás koráig ellátva a betévő napocskájával.

Tegnap végre szülés óta először eljutottam a fodrászhoz festésre is. Szinte új embernek érzem magam.

Na lépek. Talizók érezzétek jól magatokat holnap, várom a beszámolót. Fényképezőt vigyetek!!!

Puszi,

Kitty
kitty123

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?