Új privát üzeneted érkezett!

Mieza:
Nődoki szólt az anyajegy miatt? :shock: Milyen rendes és figyelmes. Nekem is el kéne menni szűrésre, már rég voltam... :oops: Szerencsés vagy, hogy rendben volt még!
Azért te sem vagy piskóta! :lol: Totál lepergett előttem amit írtál a gyertyázásról, nagyon jót nevettem! :lol:
Az az ötletem támadt, hogy szerintem megérné könyv formájában - mindenkinek magának kiadni a vicces sztoriját, már én is annyit leírtam. Ha lesz időm és ingerenciám, vmikor nekifogok és összegyűjtöm a magam humorzsákocskáit, ha másért nem, majd a gyerekeimnek. :) Ötletem levédve, stipi-stopi!!! 8) :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hát csak virulok lányok mik történnek veletek.

Sajti ez a csomolungma sztori szakadtam a nevetéstől. És akkor még meg fejelted ezzel a kontaktlencsés üggyel. Hát látnál hogy virulok itt mindig rajtad. A férjem meg kérdezi min nevetsz ennyire? Á mondom te úgysem értenéd... Milyen rendi a férjed, hogy időt és verjtéket nem kímélve halász egy aranyeső ággal. Azér bizti megdicsérted. Szóval van ott fantázia, hústű meg aranyeső hihihih.

Mieza veled is ez a gyerty sztori. Én annyira vizuállis alkat vagyok, és elképzeltem az egész szitut. De gondolom azért te meg is rémültél kicsit. Nem tüzijátékot gyujtottál véletlenül? Most pénteken mész jól vettem ki? Akkor küldöm a cisztaűzőket!!!
Nem semmi hogy tényleg egy gerinc mr kimutatta a nőgyogyi dolgot. Azért jó hogy az ember orvoshoz jár, és tényleg valaki figyel is.
Levették az anyajegyedet végül?
Jó lesz ez a kis plusz pénz nektek, igy legalább nyugiba megy a lombik.

Hencsike én is örülök neked hogy visszatértél, sokat gondoltam rád. Látom rendeződött a helyzetetek, és nemsoká indulhattok a tuti befutóért. Most már gyere sűrűbben, mert hiányoztál.

Csucsu elképesztő a sztorid. De látom neked is nagyon rögös az út, ezt mindenki megjárta, legalábbis sokunk. De amikor elkezdődik a menet akkor olyan felgyorsult lesz az esemény hogy el sem hiszed. Csak kapkodod a fejedet, majd gondolj erre ha ott tartasz. És eszedbe se jusson a karnisokt leszaggatni!! Én azért örülök neki hogy ilyen alaposan kivizsgálnak. Lehet hogy egy hónappal később kezdesz, de mi az az egy hónap. Legalább sikeres lesz!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina bogyókád ma 8 hetes gratulálok. Laptető hajrá!!! Apukád már otthon van? De jó érzés lehetett elmondani, én is alig várom.
Mikor mész dokihoz? Maradsz végül Skribánál? Megbeszéltétek? Hogy van a cisztád?

Kispatak te asztmás vagy? Akkor tök jó neki a hegyi levegő. Hajrá virágoskert. Látom nagyon szereted őket.

Vaya megnéztem az orvost, és nagyon szimpinek tűnik. Végülis hogy benne van a 4D uh meg a kombi teszt nem is olyan drága, mert a szülésért nem kell fizetni ugyebár. Jól értelmeztem?

Nava te most is használod a progi krémet, még az utron kívül? És a dokker mondta hogy lehet? Több mint 2 cm a babucid hát gratula. Hányinger még van? Most nekem is megérkezett. Reggel ettem egy banánt és fuúj. Pedig azt hittem jobb lesz. Na rögtön te jutottál eszembe.

Kubu mi volt a 4D? Láttad a kis drágát? Képet azért kérünk. Kérdeztem hogy meddig kell még fogidokihoz járnod? Vagy még előre nem tudni?

Sajti éljenek a colosok!!! Régen én sem tudtam a magasságommal mit kezdeni, most is csak barátkozok vele. De még jó hogy az uramra felnézek!! De Csucsukámra és rád is legalábbis nem kell letekintenem!!
Ja és van egy lány akit szintén a BMC ben ismertem meg,ő valami 183cm ha jól emlékszem.

Muzsi de jó lesz majd neked, ha utró nélkül élhetsz. Most én is megyek a körzetihez, mert szerintem Sz ügynök úgy elszámolta a bogyóimat, hogy vasárnap el fog fogyni. És ugye én csak csütörtökön megyek. Szóval nem lesz mit dugdosni. Ráadásul itt nálunk nem egy keresett gyógyszer és reggel meg kell rendelnem hogy estére itt legyen. Muzsi jóbulást a sogornődnek. Akkor két baba fog a családban születni? Hát nem sok van köztetek. Mikorra vagy kiírva? És hól fogsz szülni?

Judit hogy vagy?

Avarka én is magamnak szúrtam mindent, úgyhogy szeintem te is megtudod csinálni. Fölleg hogy sokat fogsz kapni. A MNYH meg nő magától. Ne izgulj olyan vastag lesz hogy pont jó lesz a babának. És nem is kell vastagabb. Csak tényleg sok víz, és fehérje.

Zsu hajrá kezdés.

Vikus üdv itt nálunk. És ez már tuti hogy a férjednek ez a problémája? Vagy majd itt kivizsgálják. Mikorra kaptál időpontot? Minden rendben lesz itt jó kezekben vagy!!

Mieza most olvasom hogy majd csak csütörtökön mész. BMC-be? Mert én is, akkor talizhatunk. Hova mentek wellneszezni? Rátok fér egy kis pihizés.

Gyildi péntekre tünjön el a ciszta!!! De lehet hamarabb is

Woody örülök hogy Lili jól fejlődik. Te hogy vagy, pocak már kerekedik?

Angyal hát nagyon sajnálom ami a fagyisokkal történt. De igazukvan K éknak hogyha ők úgy látják jónak. Inkább bizti legyen. És május mindjárt itt van. Tavaszi babátok lesz!!!

Kép
Kép
pancsi76

KépPancsi, megérkezett a hányinger?? Szegénykém. Nekem még mindig semmi és kezdek kétségbe esni, hogy miért vagyok ennyire jól, mikor két bogyóm van :roll: Néha egy kis émelygés, vagy szédelgés ritkán...hirtelen rámtörő éhség, éjjel néha leszakadó cickók.. ennyi. De ma majd este megláthatjuk őket :lol: :lol: :lol: . Mondjuk tegnap estefelé eléggé fájt valami a bal oldalamon, pintha a petefészek, vagy mittudomén, tény, hogy mindkettőben maradt egy-egy nagy ciszta, de majd a terhesség helyrerakja állítólag, lehet, hogy az fájt. :roll:

KépAngyalkám én nem tudtam, hogy fagyibaby ébresztgetés van nálatok... ha tudom előre, nagyon-nagyon drukkoltam volna :? . Ennek valamiért így kellett történnie sajnos, ne feledd a legjobb kezekben vagy.. de látom tudod, az nagyon jó, hogy megbízol bennük.. nagyon jó páros. :wink: Az idő csak repül-repül, ki vagyok akadva, hogy mennyire, :lol: hamar eljön a ti időtök is. :lol: :lol:

KépMieza, sok zsozsó :lol: :lol: juhéééj :lol: :lol: . Ez marha frankó, hogy így jössz ki ebből az egyezségből, ez lehet bárkinek példa....mert nagyon sokan vannak hasonló cipőben. Ciszta üző :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Kép Heniiiii :lol: :lol: :lol: :lol: örülök, hogy újra itt :!: :!: :!: :!: Nagyon hiányoztál ám!!!!!!!! :lol: :lol:

KépCsucsu, lehet hogy csak meg kellene ismételni a vérvételt, nincs is semmi bajod… lehet valami laboratóriumi tévedés is. De majd a Lászlóban megnyugtatnak. Cisztaűző :arrow: :arrow: :arrow: Kép

KépVbeni, mesélhetnél…. :?

KépNavi, én ha hosszú hozzászólásra készülök, wordben írom…. :roll: Sajnálom a dugulást :( , nem kellemes, hála nekem nincs komoly bajom, bár nem olyan, mint régen, én Elevitet szedek a vashiány miatt. Aza bajom, hogy hízok tőle, már két kiló feljött, egyébként is jelentős túlsúllyal indultam, nagyon mérges vagyok, nem is eszek többet, ezért gondolom, hogy a vitamintól. Femibiontól nem híztam, lehet megbeszélem Tanár úrral, inkább szedem a Femibiont és írjon ki vasat, egyébként mondta is, hogy majd ma térjünk vissza a vasra.
21 mm-es már a Babókád???? :lol: :lol: :lol: De csodás, gratulálok!!!!! :D :D :D

KépVikus, szia. KépNagyon jó helyre jöttél. :lol: Jelentkezz be és minden megy magától, :lol: hipp-hopp babásodást csiribú! :arrow: :arrow: Kép

KépAndika, mensimeghozó :arrow: Kép

KépGyildi cisztaűző :arrow: :arrow: Kép

KépAvarka mensimeghozó :arrow: :arrow: Kép

KépWoody, Muzsi örülök, hogy jól vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

KépSajti, eszméletlen sztorijaid vannakKép, tényleg jó lenne összeszedni :lol:

KépHamarosan jó sokan lesztek akcióban :lol: :lol: :lol: , nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , mert újra tömegbabásodás :D várható :lol: :lol: Tudom :lol: :lol: érzem :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Anyós??? Kép valaki kérdezte, hogy hiányzik már egy kereke? Hát persze, ez nem vitás, ezt tudjuk, ez így van.... öreg már, úgy képzeljétek el, mint egy szenilis gonosz nagymamát, mert anyós szóra nem mindenki egy ilyen vénasszonyra asszociál, de ne feledjük, a Zuram 12 évvel idősebb nálam.

Maccs
vörösmacska

sziasztok

Judit én is csak a 10. nap után kezdtem érezni a tüneteket, de valakinek még az sincs. ugyhogy nyugodtan bizz benne, bár sztem mindenkinél van ilyen hullámvölgy. de remélem már túl vagy rajta

Navi remélem tudsz valami megoldást hogy ne csak azt a kis pénzt kapd meg. Majd irok privit, hogy ismerősömék hogy oldották meg. Kökörcsin? Nem hangzik rosszul :D Gratula a kis 21 milishez, jó hogy láthattad :)

Sajt fene tudja ezt a laktózérzékenységet lehet egyszer utána kéne járni. de nem olyan vészes ám a dolog úgyhogy egyelőre nem foglalkozom vele. mondták már hogy lökött csaj vagy? (kontaklencse és társai)

Vikus nagyon jó helyen jársz, sztem rendesek a bmc-ben. mondjuk arra számitani kell hogy rengetegen járnak oda, sokan úgy érzik futószalagszerű az egész. szóval tulságosan nem fogják a lelkedet ápolgatni mert nincs rá idő. de nagyon profik és ez sztem fontosabb

Mieza cisztaűző folyamatosan megy.. remélem beválik a talpmasszázs. na látod milyen ügyi vagy hogy a cég fizetni fog? sztem kénytelenek lesznek rá, mert a perrel gondolom még többet veszthetnek

Heni de jó hogy visszatértél én is úgy látom megnyugodott a lelked. csak előre a következőnek sikerülnie kell. örülök hogy tudtatok pénzt szerezni

Angyal sajnálom a fagyit de a következő sikerülni fog!de jó már nemsoká kezdhettek

Csucsu hát nem egyszerű ami veled történik nem csoda hogy kivagy. de sztem is jó utánajárni ennek a dolognak, hogy nyugodt lélekkel tudjatok majd kezdeni. az a fontos hogy tudd teljesen rendben vagy

Zsu hajrá április vége :)

hamarosan sokan kezdhettek és jöhetnek az új kismamik :D

Pancsi örülök h szimpi a doki. szülésért nem fogad el semmit a doki, ezt külön kihangsúlyozták. és összességében szerintem sem vészes az ár, mivel benne vannak azok a vizsgálatok amiket irtál. ráadásul nem egyszerre kell kiadni nagy összeget ez is ideális.hányingert sajnálom remélem nem tart majd soká

Macs ne aggódj lehet hogy csak ilyen tipus vagy aki ennyire jól birja a terhességet. valaki az égvilágon semmit nem érez.

Én is teljesen jól vagyok fáradtság sem olyan vészes már. tegnap egész nap mászkáltam igaz tudtam hunyni egy kicsit délután ami kellett is mert reggel már 5 előtt kukorékoltam. voltam vérvételen a jános kórházban brutál sokan voltak a főbejáratig álltak. de kismamiként előre mehettem szerencsére ami jó volt mert már kezdtem ájuldozni az éhségtől. elmentem házi orvoshoz is de kiderült hogy oda kell vinni a labor eredményeket is. + keresztfiammal bandáztam voltunk játszón, shoppingolni aztán még uncsihugaimmal bátyám lánykáival is találkoztam. annyit mászkáltam hogy mára izomlázam lett.

és még ami nagy hír (amit még csak halkan súgok) hogy ikertesóm úgy néz ki várja a második babát van egy pozi tesztje. Kb egy hónap lesz a babáink között egyszerre fogunk pocakosodni vicces lesz :) egyébként ők csak későbbre tervezték a másodikat de nem bánják hogy végül is igy alakult nagyon örülnek

Kép
vayacon

Jó reggelt Mindenkinek,

Nem sikerült a tervem, este eldőltem, és most ébredtem, asszem fáradok. Sokat írtam, előre is bocsi.

Nava,
KalMag nálam bevált, de tényleg, nagyon kis mennyiségű vízzel oldom fel, majd pedig narilével felöntöm és nyami nyami semmit nem is érzek.
Bosszúságra: mielőtt elküldenéd amit írsz Ctrl C a biztonság kedvéért, vagy én pl úgy csinálom hogy egy wordben írom amit szeretnék aztán azt bemásolom. Látom Sajti/Macs is hasonlót javasol, ugye akik már többször megjárták :lol:
Drukk hogy legyen valami kiskapu mindenképpen érdeklődj, de pl itt is megteheted: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/1198857/3/
Szupi a 21 mm-es. Hurrá.

Nava, Pancsi, Vaya, Sajti,
Köszönöm kérdéseteket, háááát baj van, nagy, de optimisták vagyunk és remélem, hogy a mi imádott 91 éves dédink is az, akire ráparancsoltam hogyha már Marci születésénél is ott volt szíveskedjen úgy programoznia magát hogy aug-ban is van már egy fix progija.
De lehet hogy csak hetekről beszélünk. Brühühü.

Macs,
Kitartás anyóshoz. És PIHENNI !
Jáj olvasom anyóst, nem semmi a nyanya tényleg amit leművel. Olvasok tovább, behalás, barátnőzik, közben meghal a fájdalomtól ? ajaj ez nagyon jól jött ki így, kiváncsi vagyok hogy próbálta kimagyarázni magát.
Aham akkor a Zurad 32 éves :lol:
Beszámolót majd a ma estéről !

Muzsi,
Jó hogy írsz. Hurrá mindjárt utró-mentesség lesz.
Fog: hát igen, de már látom a végét 8) Mindenesetre nagyon rendes, alapos, becsületes a doki és ez jó !
Sógornődnek jobbulást.

Pancsi,
Marci továbbra is csak rötyög ha a hasamról beszélek neki, néha simizi, de sokszor odacsap egy nagyot :shock:
Hajrá jövő hét csüt kidobás.
Na akkor én nagy feketepontot kaphatnék Tőled magzattáplálásilag, soroljam ? sok szénsavas üdítőt iszom, édesség, kevés normál kaja, sőt van olyan nap, mint pl tegnap este 8-kor ettem először.

Pancsi, Sajti,
Fog: tegnap levették a nyomatokat, jövő héten próba és gondolom utána héten készen is vagyok. Juhéj, lenne még egy lukinca, de szerintem azt vizsgaidőszak, szülés, felsőfok utánra hagyom, hogy akkor se unatkozzak :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu,
Kezem csuriban hogy rendben legyenek az eredmények. Ápr 20 ? jó sokára, a fene vigye el hogy mindig találnak valamit !
Fejed jól van ugyi ?
Igazad van nyitott szemmel pihenek, mondjuk van még mit tökéletesíteni :lol:

Andrea,
Kop-kop-kop én a nagy migrénes napok óta fájásmentes vagyok juhéj. Biztos a légnyomás a ludas.

Avarka,
Drukk hogy rendben indulhassatok.

Gyoreneildi,
Bizony bizony és megyünk most szombaton is Szolnokra.
Hozok majd képeket, ahogy végigolvastam mindent :lol:
Remélem nem lesz ciszta.

Vaya,
Szupi hogy jól sikerült a hétvége.
Fejfájás remélem elmúlt.
Nem mondod hogy a dokid nem fogad el a szülésért pénzt :-) Nem semmi.
Halk gratula ikertesónak.

Sajti,
Csomolungma 8) jó kis szitu lehetett.
Meghalok a dumádtól.
Nagyon ügyes a Zurad, csőlátás 8)

Rodi,
De jó, örülök hogy elmondtátok a szülőknek, és annak is hogy apud otthon van.

Kispatak,
Jobbulást. Budai hegyek ? ennyi ? Semmi közelebbi ? :lol:

Vikus,
Üdv itt. Nagyon jó helyre kerültetek !

Mieza,
Hajrá wellness.
Wow wow megjött az eszük ? helyes !
Romantikus gyertya :lol:

Heni,
Mumus ? én mindjárt fenékbe billentelek, ilyet mondani !
Kis kócosod jól van, már hiányoztál neki :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök, hogy jöttél, drukkolok hogy kezdhessetek hama hama.
Párodnak is van munkahely, szupi. Akkor délután is tudsz netezni :lol:
Én kivi vagyok, írhatnál privit :lol:

Woody,
Szupi hogy rendben vagytok.

Angyal,
Ölelések mennek.

Zsu,
Ne legyen baci !

kubuspace

Zsu!

Bocsi, neked nem is írtam, de csak az utóbbi pár nap hsz ait olvastam és akkor nem írtál, ezért felejtettelek ki :oops:
De jó, ne aggódj ezúttal minden rendben lesz, nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!!!

Muzsikám!
köszi, úgyahogy rendben vagyok, de még mindig nagyon fáj a lelkem, de fel kell állnom és harcolnunk kell!!!! Elképzelhetetlennek tartom, hogy nekem/nekünk ne legyen gyerekünk!!!!!! Úgyhogy nem adjuk fel!!!! Csak olyan nehéz, de ti csajok tudjátok miről beszélek!!!!
BMC be még nem mentünk vissza, pont azért amiket Angyalka írt, ill azt én is tudtam, hogy fizetős vizsgálatok várnak ránk, és előbb szeretném ha meglenne rá a zsé. Most ez nem az a hónap, hogy meglesz a pénz, 1-2 hónap múlva tervezem, hogy visszamegyünk!!!! Nyugis melóm van, hálistennek!!!!!

Sajtikám!
Te is nagyon hiányoztál nekem, ha hiszitek, ha nem minden nap eszembe jutottatok, csak fájt a szívem nagyon, és csúnya ilyet mondani, de nem akartam fájdítani mégjobban a lelkemet, hogy rajtam kívül mindenkinek sikerült!!!! Persze nem a rossz irigység bújkált bennem, csak olyan kilátástalannak éreztem a helyzetemet!!!! telefonsex???? Na végre egy jó ötlet!!!!! :wink: :lol: Írok privit!!!!!
Csőlátás?????? Hát látom te ugyanolyan lökött vagy, mint voltál :lol: :lol:

Vikus!
Üdv itt, én nem is üdvözöltelek!!!! Ne aggódj, teljesen bizti, hogy jó helyre kerültél. látod a vonalzómon, hogy mi hol tartunk, de ennek ellenére teljesen megbízom a szaktudásukban!!!!!!
Körülményekhez képest sikerrel?????? Hát naná, csak bíznod kell benne, +++++ gondolkodás, nagyon sokat segít!!!!
Drukkolok, mindent bele!!!!!

Mieza!
de jó, hogy úgyahogy sikerült megegyezned a céggel, ez a legkevesebb ami jár neked, nagyon örülök neki!!!! Nehogymá''' iruljá' piruljá', ha nekik volt akkor bőr az arcukon, hogy ezt tették veled, akkor legyen neked is, és szó nélkül fogadd el!!!!! Ez parancs!!!!:)

Pancsi!
köszi ari vagy, hát szerintem év vége felé lesz valami az ügyből, de ez nem is olyan rossz ahhoz képest, hogy azt hittük nem lesz belőle semmi, soha!!!!

Rodina!
Annyira nagyon nagyon örülök a kis Bogyódnak, nagyon vigyázz RÁ!!!! Pihenj sokat, semmi stressz!!!!!! Látom apukád miatt legalább nem kell már aggódnod, további jobbulást neki!!!!

Macsek!
Ne feledd 2 babóval több hízás lesz, de az elevit tényleg szar ilyen szempontból! Beszéld meg , szerintem is Tanárúr bizti partner lesz ebben!!!!
Annyira nagyon örülök a sikerednek!!!!!

Angyalkám, majd neked is írok egy privit!!!!

Pusssz mindenkinek, csodálatos időnk lesz, töltődjetek!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Mi jól vagyunk, elkéstem tegnap a 4D-ről ekkora majmot mint én, rosszul írtam be az időpontot, de szerencsére az utánam érkező csajszi is késett így majd egy óráig voltunk bent.
Persze kisasszony nem sokat mutatott magából befordult a méhlepénybe sőt a kezei is állandóan az arca előtt voltak, pedig benyomtam fél liter kólát a 4D előtt, de semmi, habár Marci is ugyanezt csinálta, róla sem készült igazán jó kép anno. :lol:
521 gr a csajszi és minden rendben van vele.
rakok akkor két képet ha nem baj

Kép

Kép

kubuspace

Sajtikám, kérésed parancs. Persze vagyok csak zugban. Nálunk most nem történik semmi. Apjuk jövő szerdán megy tökmagot leadni, mert a bacivizsgálat lejárt. Április végén esedékes a 6. inszem.

Eszter, ha már itt vagyok, nagyon sokat gondolok rád, de a hozzászólásaid alapján alapvetően derűsnek, erősnek és optimistának ismertelek meg, nem féltelek titeket, hamar talpraálltok ++++++++++

Minden kismaminak gratula és drukk

Heni jó hogy itt vagy!
kpn

Sziasztok!
Na bejelentkeztem a Budaiba... :oops:
Eljön az igazság pillanata!Mjus 19-én kell mennünk!
Pancsi!én gyanítom,h ez a problema,mert az egyik here elsorvadt,az tuti már nem müködik,de a másiknak semmi baja,azt mondják felnőtt korban veszélyes a mumpsz ő meg csak 11-12éves volt!vki azt mondja nem lett meddő vki azt,h igen!
Nem tudom de most,h bejelentkeztem olyan jól érzem magam,mintha közelebb lennék a babához is! :D :D :D :D
Köszönöm csajok a válaszokat!
Ja és mi történik az első alkalommal?
vikus82

52napja nem menstruálok,tegnap megnézte a dokim ultrahanggal nincs sehol senki!azt mondta hétvégén csináljak tesztet,múlt héten csináltam az negatív!
44-45naptól kb.3napig rózsaszínes barnás vmi jött de még a tisztasági betét is sok volt....
Most Norcolutot irt fel,h megjöjjön,tudja vki milyen hatású a gyogyó mert olvastam róla és azt irták durva!
Szép napot :D
vikus82

Kubu: nagyon szép Babád van :D :D :D

Navi,Heni: ment p.ü.

Sajt: csőlátásod van :?: :D :D :D Ezen behaltam :D :D :D

Macs: minden rendben van veletek :!: :!: :!: nem baj ha jól vagy szerintem :D :D :D Majd gyere és mesélj,hogy milyen volt :D

Vaya: ikertesódnak halk gratula :D

Vikus82: Üdv nálunk :D gyogyóval kapcsolatban nem tudok segíteni :cry:
Első alkalommal csak elmondják a folyamatot...ha van valami leleted azt vidd magaddal...lehet,hogy érdemes lenne 1-2 vizsgálatot megcsináltatnod előre...Pl: terheléses cukor és inzulin,spermavizsgálat....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vikus!!

Üdv itt és hajrá,május mindjárt itt van,jó kezekben lesztek. :lol:

Kubus!!
Micsoda képek!!Elájulok..... :lol: De édes.Ezt a nyitott szemes alvást kivitelezhetnéd jobban is,aztán súgd meg hogyan működik.Nekem nem megy... :lol: :D Köszi,fejem jobban,de ma is mintha ülne rajta valaki. :lol: Jön valami front,lehet azt érzem.

Macsek!!
Igen, a hepatológián megismétlik a vv-elt,de ma telóztam a Jánosba,mert utána néztem ott is van hepatológia és,jövőhét csütörtökre kaptam is időpontot,Így oda megyek,mégis csak előrébb van,leakarom tudni minél előbb.
Ma mész kukucsra ugye????????????? :roll:

Pancsikám!!
Hányinger,hess-hess... :D Én szívesen átveszek tőled egy kicsit,és minden kismamitól.Küldjétek nyugodtan. :D Te kinél fogsz szűlni??Melyik kórházba??laura hol született??

Sajti!!
Behalok az írásaidon.... :lol: :lol: :lol: Szét nevettem magam. :D Elképzeltem ahogy kotorásztok a lefolyóba. :D :D

Mieza!!
Gyertyás sztori szintúgy,haláliak vagytok. :D

Vaya!!
Tesódnak halk gratula. :D Látom bírod a strapát. :D
csucsu99
Budapest

Macs még hogy komoly túlsúly. Röhögnöm kell. Szerintem most bizti hogy az iker terhesség miatt növekedett meg a súlyod. Én Laurával nem híztam semmit vagyis 8 kg de abból a gyerek volt 4,5 meg a többi. Úgyhogy amikor kijöttem a korházból kevesebb voltam mint amivel kezdtem. És végig szedtem az elevitet. Persze nagyon résen kell lenni mit eszünk. Semmi értéktelen tápanyag. Persze én beszélek reggelire kakaóscsigával inditottam. De olyan fincsi volt.
Nekem is szurkáll a hasam, méghozzá a petefészek oldalam. Kaptam egy papirt a dokkertólés az van rajta hogy a bal ovárium 45x45 és a jobb az pedig20x20 és nekem pont a jobb oldalt fájdogál. Tudom hogy ott van az endóm is. Majd azért rákérdezek Sz ügynöktől.

Kubu nagyon jó ez a kép a lányodról. Dehogy szídlak meg, de azért éhen ne halj!! Este 8, és nem voltál éhes vagy nem volt ídőd? A fogad miatt van ugye? Na akkor már látod a végét. Az orvos havi szinten kéri el azt a pénzt amit más a szülésnél.

Vikus az első alkalommal felveszik az adataitokat, kaptok egy sorszámot. Férjed nem musz hogy ott legyen, de a papirjai kellenek.
Kapsz egy csomó beutalót hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni. De mindent ott a BMC-ben. Kell a háromnapos hormon, mindenféle ellenanyag szűrés. Hiv teszt meg stb.. Férjednek sperma vizsg. Neked átjárhatósági vizsgálat. Aszem ennyi, de majd a lányok még kiegészitik. Nagyon izgi most mindenre fényderül. Igaz hogy közelebb kerültél a babához!!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina, jövő csüt megyek még csak nőgyógyászhoz, hogy a ciszta hogy van. Remélem sehogy :)
Bmc majd csak 20 nap múlva, már számolok vissza :) Persze csak ha nincs ciszta...

SAjti, igen, levettek 2 anyajegyet tavaly tavasszal. Szépen megcsinálta a dokinéni :)

Hát, a pénz csak így első hallásra sok, elmegy az hamar. elsőként, hogy úgy döntöttünk az urammal, hogy most fél évet kihagyok, nem megyek dolgozni, nyugi lesz, meg harmónia, meg a saját vállalkozást nyomjuk...
Szóval, a céges pénz hamar elmegy majd:
- bejelentem magam a most alapított vállalkozásunkba és fizetem magam után a járulékokat fél évig-egy évig
- a cégbe is kell fektetni, hogy mihamarabb beinduljon
- lombikra, meg mindenféle vizsgálatokra
- meg egy kicsit elrakunk babakelengyére tartalékba, hátha hamar kell majd :)
- jó lenne egy kiciócó nyaralás is, de lehet, hogy már az nem fér bele.
Szóval, nem veszünk limuzint és nem utazunk a Bahamákra...
De nagyon örülök, hogy szurkoltok. Szerintem még jó sok kör lesz, ezért én titokban azért a perre készülök. Aztán ne legyen igazam :)

Vaya, ez annyira jó, hogy lesz a közeledben hasonló korú baba :)

Amikor mi összeházasodtunk csaknem 5 éve, még senkinek sem volt a hatalmas baráti társaságban. Akkor mi még nem akartunk, mert jövőt építgettünk. (26 évesen még ráértünk) és most már mindenkinek van, csak nekünk nincs...

Szóval, tök jó, hogy jön a pénz a cégtől, mert nem tudom, hogy máshogy hogy oldottuk volna meg :) De tudom... dolgoznék és lenne pénzem :)))
mieza

Csajok, van egy kis lelki problémám és hát ki is érthetné meg jobban, mint ti. Megteszitek, hogy elmondjátok hogy nektem mi a véleményetek vagy, hogy esetleg volt-e valakinek ilyesmi?

Először csak gondolatok voltak, most viszont már látom magamon, hogy gonoszodom :twisted: és ez nem jó. De lehet, hogy természetes és nem is kéne foglalkoznom ezzel az érzéssel...

Szóval, amikor elkezdtük a lombikot egy éve, jó sokat beszélgettünk erről a párommal. Akkor úgy gondoltuk, hogy mi teljesen normálisak maradunk. (hahaha)... Szóval, nem értettem, hogy a lombikosoknak miért esik rosszul pl. ha valahol születik egy kisbaba...stb. Ismeritek.
ilyen fóbiám nincs, minden kismanónak örülök, főleg itt a fórumon, mert itt tudom, hogy olyanok vannak, akik tényleg akarják, tényleg vágynak rá...

Viszont ha olyan storykat hallok, amiben nem várt baba, vagy a nem rég mesélt 10-es iq-s szomszéd lány terhes, apját nem tudja... vagy a barátnőm az abortuszával... vagy pl. nem rég jelentkezett apunak egy régi kalandja, hogy van egy 7 éves hugom.. A nő nagyon primitív, apu 64 éves... (most volt apasági, tényleg az övé..)... Szóval, ezeknél annyira el tudok szomorodni...

Vagy pl. az egyik kolléganőm tök utálja a gyerekeket, sosem akart, munkamániás, karrierista. És most 42 évesen összefutott egy sráccal és ahogy mesélte " viccből" kipróbálták, hogy teherbe tudna-e esni és természetesen elsőre sikerült. Gyorsan el is mesélte, hogy hogyan kell ezt csinálni és mitől nem megy nekem... meg, hogy majd az utsó percig dolgozik és reméli, hogy talál egy jó fej bébiszittert, mert menne vissza dolgozni, tuti nem marad otthon 24 órát szórakoztatni egy kismajmot...

Szóval, az normális, hogy ilyenkor bőgök dühömben? Hogy nekik miért? Ugye tök normális? Nem lettem valami irigy p*csa...
mieza

Na, lemondtam a wellnesst, mert anyuval mentem volna és lekapta a Calici-t.. most megy a has, rókakoma... ahogy kell...

nem baj, majd itthon dolgozgatom és férjezgetek :) és cisztát maszírozok :)
mieza

Mieza!!

MIntaha Magamat hallanám..Normális dolog,Én ugyanezeket érzem.

Pl:
Egyik simerősünknél 2 kislány,egyiket sem akarták,azóta 3 abortusza volt a nőnek,koszos,mocskos,gyerekek elhanyagolva,stb.Barátnőm első próbálkozós hónapba terhes lett,azóta mindig azt mondja,"hát nem értem miért nem jön Nálatok a baba"Már sikerűlnie kellett volna,stb....

Szóval megértelek,Én is dühöngök Magamba,és nem értem Nekünk miért nem,hiszen úgy képzeltem az életemet,30 évesen már 2 gyermekes Anyuka leszek.Na erről lemaradtam,most a cél a 35.

Apukád sem semmi,egy kis hugi?? :roll: Ismered a kiscsajt????
csucsu99
Budapest

Maccs. Akár hatalmas gombóc is lehetsz, majd le adod :)
A lényeg, hogy két gyönyörű babóca van a pocidban. Én cserélnék veled most, még anyóst is bevállalnám :)))
Na jó, csak vicceltem :)
mieza

Köszi Csucsu, most jobb egy kicsit...

Hát, igena kishugi... Apu már nem az a fiatalapunak való. Konkrétan fogalma sincs, hogy mit kell vele kezdenie... stb. Most már 3x találkoztam vele, aranyos, most a Húsvétot velünk is töltötte. Mondjuk nem gondoltam, hogy az egész húsvét arról fog szólni, hogy gyereket nevelek (reggeli, ebéd, öltözködés, odafigyelés, programok, kullancsvizsgálat, zuhanyzás, fogmosás... persze egyiket sem akarta, mindenért könyörögni, veszekedni, trükközni...)
Közben meg bőgtem a budiban, hogy én nem a 64 éves apám lányát akarom pesztrálni, hanem az unokáját... Nem a kislánynak akarok játékot venni, hanem az enyémnek...

Ja, jó hétvége volt...
De voltam a sajtiféle lélekgyógyásznál és ő megdícsért, hogy nemes feladatot vállaltam be, hogy aput és a nemsejtett lányát összehoztam és, hogy mennyi jót tettem a kislánnyal, mert most már nem csak a primitív anyuja van neki, hanem kapott egy családot és kicsit kinyílt neki a világ és ez szép feladat volt, ügyin teljesítettem. Úgyhogy most büszke vagyok magamra. egy kicsit.
mieza

Sziasztok Csajok!

Húha, látom alaposan le vagyok maradva, időbe telik mire visszaolvasok mindent :shock: :shock: :shock:

Mindenesetre Kubunak nagggyon édes a kislánya :!: :!: :!:
Asszem itt mindannyian valami hasonlóra vágyunk. Na jó, pár cm eltérés bizonyos helyen megengedhető :lol: :lol: :lol:

Én sajna még mindig kicsit negatív vagyok :cry: Enyhe derékfájáson, és néha hasszurkákon kívül semmit nem érzek :? Ez meg akár az utróval visszatartott mensi jele is lehetne. Ma van a 13. napom... azt gondoltam, szombat reggel tesztelek, az már a 15. nap lesz...hátha :oops:

Na nem rontom itt a hangulatot, mikor mindenki gurul a röhögéstől...bár Sajti hsz-ei engem is megnevettetnek :lol:

Látom jó kis csapat gyülekezik májusra...ha esetleg mi most negák leszünk, akkor mi is májusban újrázunk :oops:

Kép
judit0713

Mieza,

nehogy már egy percig is hibáztasd magad!
Szerintem ez természetes, hogy ha ilyeneken néha kiakadsz. Én a húsvét hétfői családi banzájunkon is kifeküdtem, pedig mindkét sógornőmnek és az unokatesónak is aranyos a babája (22, 19 és 18 hónaposak). Csak valahogy nem esett jól, hogy miért pont mi rendezzünk nekik húsvéti gyerekpartyt, mikor tudják, hogy mi itt éppen nyűglődünk. Ráadásul állandóan nyaggatnak, hogy igyekezzünk már, mert majd nem lesz kivel játszani a miénknek, mert ezek is kinövik őt, az enyémek meg ugyebár már majdnem felnőttek :?
Szóval ne aggódj, ezzel szerintem minden babára vágyó pár így van, néha betelik a pohár.

Kép
judit0713

Mieza!

Ne aggódj, itt mindenki így érez!!!!! Én is az ilyen emberekre irigy dög vagyok, persze aki meg nagyon szeretné, annak nem sikerül, tehát itt közülünk senkitől nem irigyelném, mert tudom, hogy mennyit harcolunk érte!

heni77

Halihó lányok!

Pancsi!
Igen, apu már otthon van! Hát elmondani nagyon fura érzés volt, nem is tudtam, hogy mondjam! 19-én megyek Skriba doktornőhöz, de már magánba. A cisztám jól van, talán egy picit nőtt, de valahogy nem izgatom magam miatta.

Hányinger, émelygés elért már? Ja, már látom, hogy elért! Mennyire brutál?

Nekem tegnap éjjel megint brutál éjszakám volt, hajnali 5-kor sikerült elaludnom, annyira rosszul voltam. Hajnali negyed háromkor bele is kiabáltam a wc kagylóba! Szóval szerencse, hogy ez nem mindennapos!

Vörösmacs!
Ne aggódj, ha nincs hányinger. Az én anyukámnak sem volt, sem velem, sem a húgommal. Én is ebben reménykedtem, de látom, feleslegesen!

Lányok én Femibiont szedek és hozzá vas vitalt, és nekem nincs semmi bajom a „nagy dolgokkal”! Bocs, nem tudtam jobban leírni!

Vaya!
Örülök, hogy minden rendben veled! Azért kíméld magad! Gratula az ikertesódéknak, és nagyon jó, hogy ilyen kis különbség lesz a babák között!

Kubu!
Remélem, a dédid még gyűjt egy kis erőt és látni fogja még a legújabb dédunokáját! Sajnálom a dédidet! Erőt kívánok neki! Csuda jó a képek!Hihetetlen ez a mai technika! Az orra olyan kis édes!

Sajti!
Hát én is szétröhögtem magam! Én is lencsés vagyok, és néha rémálom, ahogy bénázok, még belevarázsolom a szemembe, pedig vagy 7-8 éve használom, minimum!

Mieza!
Szurkolok, hogy te és a ciszta megváljatok egymástól addigra, és indulhasson majd utána a lombik!

Szerintem teljesen természetesek ezek az érzéseid! Én is így voltam vele! Sőt, körülöttem mindenki terhes lett rövid idő alatt, és nekem nagyon fájt, hogy én miért nem. Ilyenkor sok minden jár az ember fejébe, düh, elkeseredettség, csalódottság. Én még egy kicsit a testemre is haragudtam, hogy miért teszi ezt velem. Szóval nyugodj meg, nem lettél irigy p*csa, csak ember vagy, aki nagyon szeretne egy babát!

Judit!
Ne kenődj el, én úgy érzem sikerülni fog! Küldök millió babaragacsot!

rodina74

Mieza: Én is szoktam bosszankodni az ilyen dolgokon.... de látom nem vagyok vele egyedül... megértelek!

Bocs csajok, hogy ritkán jövök, de helyettesítős helyen vagyok a héten még biztosan, de még lehet utána is, koleganő gyerekét műtötték vakbéllel... jó lesz itt az őrültekházás helyen kezdeni majd.. :-/

Lányok: az előbb majdnem idegbajt kaptam... még mostis györcsben a gyomrom..... MOndtam, hogy jövő héten indulnánk.. gondoltam felhívom a béjemcéjt, hogy miazábra rákszűrésileg.. Hát még mondják hogy nincs női megérzés..... ember eredménye ugye jó volt, ezt már tudtuk... hát hívom a recit..mondják, hogy rákügyileg ok..de van valami pozitív odanemvaló ótvar.. de beszéljek a dokival, mert ők nem beszélhetnek nekünk ilyenekről.. Felkapcsoltak Sz-hez, épp vizsgált, de később el tudtam érni... Hát valami gomba pozitív az eredmény: kandida meg kicsi gyulladás.... Sz-szel megbeszéltem, hogy mensiig használjak ilyen patikában kapható gombaölőt... 2-3 napon menjek inszem indításra, szóljak hogy van velem ez a műsor, és ha elmúlik lesz egy újabb kenetvizsgálat, ha még nem tirhult ki ez a szar, felír majd rávalót és így az inszemig rendbejövök...

Gondolhatjátok, míg ezt megtudtam: víz kivert, lezsibbadtam.. meg minden amit el tudtok képzelni...csak január óta várjuk hogy indulhassunk... a fax tele van ezzel, hogy mindig van valami istenverése.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na akkor a kérdés: szeirntetek mit vegyek amit mensiig kell használnom: Van ez a canesten-kombi cucc.. szerintetek az jó????????????? Ötleteket kérek, ha valaki tud jobbat, amit patikában recept nélkül hazafele meg tudok venni!!!!!!!!

SOS.. SOS.... SOS..... SOS......SOS...... :)

Előre is köszi!
andi
andrea-1

andi!

Én használtam már, jó volt, de kérdezd meg a patikában mit tudnak adni ebben az esetben recept nélkül. A patikus csak jobban ért hozzá

Gombaölőket küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Vagy csak magába kúpot kérj, nem kell a kombi, hiszen nem viszketsz, a krámet úgysem használnád.

heni77

Heni Drága köszi... krémet nem használnám lehet...de hogy embert bekenném vele...az biztos... mert nem akarom hogy oda-vissza buli legyen....
andrea-1

Andikám: ó bakker,hogy mindig jön valami nyavalya...szerintem is kérdezd meg a patikában,ők jobban judják,de szerintem a canesten az jó...

Mieza: amint látod ezzel mind így vagyunk...és amit Judit is írt azt a kérdést is "imádom": mikor lesz már baba :?: legszívesebben megrugdosnám a kérdezőt....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Canesten tájékoztatóján:

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN KOMBI ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

Különböző gombák - általában Candida fajok - által okozott hüvelyfertőzés és hüvelygyulladás valamint a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás bőrbetegségeinek kezelésére alkalmas. A Canesten Kombi hatóanyaga (klotrimazol) széles spektrumú gomba ellenes hatással rendelkező imidazol származék.

Akkor elméletileg jónak kell lennie.......
andrea-1

Sziasztok Lányok!

Mieza és Többiek is: elhiszem én nektek hogy nagyon szeretnétek már a babócát. Teljesen természetes, hogy igy éreztek. De ne törődjetek más mit kérdez, mondjátok, hogy majd ha lesz örültök neki. Sajnos van ahová nagyon gyorsan érkezik a nem kivánt "áldás" máshová pedig. Erről nem ti tehettek!
Mieza: hát érdekes lehet ez a féltestvér dolog. De gondolj arra, hogy az a kislány nem tehet arról, hogy a világra jött. Biztos nehéz lehet testvérként szeretni, de majd lesz neked sajátod! És bizony a gyereknevelés nem könnyü dolog, egy biztos kis gyerek kis gond, nagy pedig nagy - ezt elhihetitek nekem aki ezt már tudja, mert végig élte/éli.

Mielőbbi babásodást ill. jó babavárást

üdv

kispatak
Vendég

Szép Napot Mindenkinek!

Bocsánat, bocsánat, hogy ennyire eltűntem, de nem túl jók a napjaim mostanában....a vérnyomásom az egekbe és hasgörcsök néha...igy fekvéssel töltöm az időt, amit csak lehet
Látom, hogy nagyon termeltetek...holnap megpróbálok visszaolvasni :roll:
Köszönöm a kérdést, szüleim nagyon meglepődtek, ahogy én is, hogy ennyi idő után spontán......anya először nem találta meg a virág halomban, de kicsit rásegitettem neki, hogy keressen meg valamit a kosárban :):)

Holnap reggel első UH Sz. ügynőknél....jön valaki reggel???????

Akinek kell addig is +++++++++++++++++++

Ja, és Angyal, nekem is fagyis beülti lett volna, de el kellett tolni a beültetést....véletlenek nincsenek....spontánkodjatok :):):)
ancsyka

Laptetűre gyúrokkkkkkkkkkk :):):)
ancsyka

Ááááááááááá, és még mindig nem :)

Macs a múltkor is jól jött a varázslásod :oops: kérhetnék most is egy kicsit a holnapi UH-hoz?! :) Köszi :P
ancsyka

Sziasztok!

Most nincs időm írni, de erre muszáj reagálnom. Judit, nekem az elején ugyanezek voltak a tünetek: enyhe derékfájás és hasszurkák. És itt van a baba a pocimban. Úgyhogy ezen ne elkenődni tessék, hanem örülni, ezek jó jelek! :lol: :lol:

Kép
vayacon

Ancsy!!

Én megyek holnap,de csak kisérő leszek.Barátnőm megy uh-ra+ vv-re,és elkisérem,ne unatkozzon.Jövőhéten lesz neki egy fagyis beülti.Kérem Neki a drukkokat csajok,ez már a 3.lesz Nekik.

Andi!!
Hogy az a ...fene enné meg.Hát erről beszéltem tegnap,nem hiszem el,mikor már az ember ott áll az ajtóba,és puff,rácsukják az ajtót. :roll: :cry: Sajnos gyógyszerben nem tudok segíteni,de olvasom,hogy jöttek már tanácsok.Írtsad ki azt a fránya bacit.

Amúgy a levett kenetek mennyi idő alatt vannak meg a bmc-be???
csucsu99
Budapest

Csucsu

Hatalmas drukk+++++++++++++++++a barátnődnek :)
Te felismersz engem? Nekem oltári rossz az arc memóriám :( Soha nem ismertem fel a csajokat a BMC-ben, mindig ők engem.....
Vagy hivtak telón, igaz Sajti?! :lol: :lol: :lol:
ancsyka

Ancsy!!

Most megnéztelek iwiw-en,de nem garantálom,hogy megismerlek.Ugye Navikám??? :lol: :lol: Multkor ha nincs ott Navi,simán elmegy mellettünk Rodina és Pancsi is. :oops: :lol: Hányra mész????Mi 9-re.
csucsu99
Budapest

Csucsu
Hát szerintem én reggel korán,nyitásra
mert utána munka van még :(
ancsyka

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így bepofátlankodok, de lenne néhány kérdésem, amire ti biztosan tudtok válaszolni.

Nemrég költöztünk Pest környékére, és mivel a Városmajor mellett dolgozom, így azt gondoltam a BMC nem csak a híre, de a közelsége miatt is ideális lenne a folytatáshoz.

Kicsit magamról: Tucatnyi probléma és 4 inszemináció után, egy éves költözési és endokrinológiai szünetet követve zöld utat kaptunk, és most időpontot kellene kérnem.

Na ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim :)
- A Szent János kórház területén merre kell keresni az intézetet?
(telefonszámot találtam a neten)
- Esetleg tudjátok-e hány hetes várólista van?
- Lehet-e kapni időpontot délután 2 vagy 3 utánra?
- és egy rettegett kérdésem: 2 éve volt laparom meg hisztroszkópiám ahol endometriózist találtak, vajon számíthatok újra egy műtétre?

Visszaolvastam, és láttam, hogy vannak régi ismerősök más fórumokról :) Üdv nekik :)

hofeherke

Szia Hófehérke!!!

Üdv itt!!Jó helyen vagy!!!Szent János kórház,9.épület.Ha előről mész,akkor hátul van.Mi december közepén jelentkeztünk be,és január 5-re kaptunk időpontot,szerintem 3-4 hét a várakozási idő.Sona vannak,és elég futószallag,de nagyon jó orvosok vannak.Mindegy kihez kerültök,jó kezekben lesztek.Első konzultáción nem történik semmi a megbeszélésen kívül,vigyétek az eddigi összes leletet.Felveszik az adatokat,és a szükséges vizsgálatokhoz megkapjátok a beutalókat.Mi délre mnetünk az első konzultációra,azt hiszem mindenkinek ígí adnak időpontot.
De mint a vérvétel,sperma vizsi,az reggel van,dokihoz szerintem jobb 13ó körül menni,akkor már kevesebben vannak,legalábbis ez az Én tapasztalatom.
De majd jönnek a többiek és mesélnek,Én még fiatal moto
ros vagyok itt. :D :lol:
Engem is műtöttek laparral,endó miatt,de nem kellett még 1 műtét,ez függ a kialakult endó végett is.Kiújult???Viszont Nekem HSG-t az csináltak még 1-et,mert a laparnál volt,de az régebben.
csucsu99
Budapest

Mara!
Az eddigi inszemeket hol csinálták???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást, nyugtatást, drukkokat! Hát nem véletlen hogy az ember lánya ehhez a fórumhoz csatlakozott..csupa kedves, megértő, IGAZ EMBER...köszi csajok :!: :!: :!:

Rodi,
már 8 hetes :?: Hogy repül az idő! Sietünk utánatok :)

Csucsu,
drukk a barátnőnek!
Dédinek pedig jobbuló egészséget, hogy karjába vehesse még az új jövevényt :!:

Ancsy,
örülök, hogy sikerült a meglepi! Holnap pedig végre láthatod is Őt :)

Andy,
a Canesten tuti jó lesz. Nekem is volt anno gombám, és ezt írta fel a doki, használt is. Aztán kiderült, hogy akkorra már terhes voltam a fiammal! És nem lett a kölöknek semmi baja!!! Szóval szerintem nyugodtan használd az inszem előtt :!:

Szia Hófehérke!
Dehogy haragszunk! Ez egy befogadó, támogató kis csapat! Gyere csak!
Sajna én nem minden kérdésedre tudok válaszolni, de amire igen:
- a BMC a kórház területén a 9. sz. épület. A főbejáratnál van egy térkép az alapján tuti eligazodsz.
- a várólista elég hosszú, akár 2 hónap is lehet :? De ez lerövidíthető, ha valamelyik dokihoz privátban elmész először. Igaz, hogy így az első alkalom pénzbe kerül, de rögtön megtudod milyen vizsgálatokat tudsz megcsináltatni, és azonnal "bebocsájtást nyersz" hőn szeretett és becsült intézményünkbe :wink:
Mi így csináltuk, így két hét lett a két hónap az első konzultáció előtt.

Kép
judit0713

Csucsu: Köszi a gyors választ :) Nyíregyházán csinálták őket.
Ezzel a déli időponttal lehet, hogy bajban leszek, mert tanítok, és nekem nincs szabadság, meg egynapos táppénz sem, de majd kérek szívességet ;) És egyébként is már csak két hónap van a nyári szünetig :)

hofeherke

Ja,Judit még Neked akartam írni,szita az agyam.

Nem csüggedni,sikerül és késsz. :lol: :lol: :lol: Nem Én írtam a Dédis sztorit. :lol:
csucsu99
Budapest

Tényleg, nyárra bezárnak valamikor?

hofeherke

Mara!!
Hát nehéz,de meg kell oldani,gondolom azért a béjemcével is lehet egyezkedni,csak vannak időpontok amik fixek.Meg ugye ha jól tudom,de javítsatok ki,3-4-ig vannak délután. :roll: :roll:

Addig csináltassatok meg 1-2 vizsgálatot,ami esetleg régebbi,és ha nyáron akartok kezdeni,addigra megvannak aleletek,és nem kell várni.
csucsu99
Budapest

Vaya,
Az jó, hogy hasonló korú gyerkőc lesz a közelben! Én látom a sógornőim babáin, hogy milyen jól eljátszanak.
Fura, szerintetek ez gyakori jelenség az ikreknél? Mert van egy kolléganőm, aki az ikertesójával 3 hét eltéréssel lett terhes...
Köszi a biztató szavakat!

Nagyon reménykedem, vettem is tesztet, de itt a nagymarosi patikában csak 25-ös érzékenységű HCG-line volt. Használt már valaki ilyet?

Mieza,
hát zajlik nálatok os rendesen az élet!
De a sok zsé az JÓÓÓÓ! Drukkok mennek,hogy ne csak igéret legyen, hanem szép szó (és sok-sok pénz) is :arrow: :arrow: :arrow:
És persze cisztaűző is megy, hogy végre kezdhessetek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Hűű,ez jó kérdés,de szerintem tuti nincs nyári szabadság,csak a dokiknak,egymást helyettesítik.
csucsu99
Budapest

Ez valami égi jel????????????? :lol: :lol: :lol:

Ancsy Neked adom holnapra,ja és mára Macseknak!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?