Pancsi, megérkezett a hányinger?? Szegénykém. Nekem még mindig semmi és kezdek kétségbe esni, hogy miért vagyok ennyire jól, mikor két bogyóm van
Néha egy kis émelygés, vagy szédelgés ritkán...hirtelen rámtörő éhség, éjjel néha leszakadó cickók.. ennyi. De ma majd este megláthatjuk őket
. Mondjuk tegnap estefelé eléggé fájt valami a bal oldalamon, pintha a petefészek, vagy mittudomén, tény, hogy mindkettőben maradt egy-egy nagy ciszta, de majd a terhesség helyrerakja állítólag, lehet, hogy az fájt.
Angyalkám én nem tudtam, hogy fagyibaby ébresztgetés van nálatok... ha tudom előre, nagyon-nagyon drukkoltam volna
. Ennek valamiért így kellett történnie sajnos, ne feledd a legjobb kezekben vagy.. de látom tudod, az nagyon jó, hogy megbízol bennük.. nagyon jó páros.
Az idő csak repül-repül, ki vagyok akadva, hogy mennyire,
hamar eljön a ti időtök is.
Mieza, sok zsozsó
juhéééj
. Ez marha frankó, hogy így jössz ki ebből az egyezségből, ez lehet bárkinek példa....mert nagyon sokan vannak hasonló cipőben. Ciszta üző
Heniiiii
örülök, hogy újra itt
Nagyon hiányoztál ám!!!!!!!!
Csucsu, lehet hogy csak meg kellene ismételni a vérvételt, nincs is semmi bajod… lehet valami laboratóriumi tévedés is. De majd a Lászlóban megnyugtatnak. Cisztaűző
Vbeni, mesélhetnél….
Navi, én ha hosszú hozzászólásra készülök, wordben írom….
Sajnálom a dugulást
, nem kellemes, hála nekem nincs komoly bajom, bár nem olyan, mint régen, én Elevitet szedek a vashiány miatt. Aza bajom, hogy hízok tőle, már két kiló feljött, egyébként is jelentős túlsúllyal indultam, nagyon mérges vagyok, nem is eszek többet, ezért gondolom, hogy a vitamintól. Femibiontól nem híztam, lehet megbeszélem Tanár úrral, inkább szedem a Femibiont és írjon ki vasat, egyébként mondta is, hogy majd ma térjünk vissza a vasra.
21 mm-es már a Babókád????
De csodás, gratulálok!!!!!
Vikus, szia.
Nagyon jó helyre jöttél.
Jelentkezz be és minden megy magától,
hipp-hopp babásodást csiribú!
Andika, mensimeghozó
Gyildi cisztaűző
Avarka mensimeghozó
Woody, Muzsi örülök, hogy jól vagytok!!!!
Sajti, eszméletlen sztorijaid vannak
, tényleg jó lenne összeszedni
Hamarosan jó sokan lesztek akcióban
, nagyon örülök
, mert újra tömegbabásodás
várható
Tudom
érzem
Anyós???
valaki kérdezte, hogy hiányzik már egy kereke? Hát persze, ez nem vitás, ezt tudjuk, ez így van.... öreg már, úgy képzeljétek el, mint egy szenilis gonosz nagymamát, mert anyós szóra nem mindenki egy ilyen vénasszonyra asszociál, de ne feledjük, a Zuram 12 évvel idősebb nálam.