Új privát üzeneted érkezett!

na szülinapi ajándék megtette a hatását, de talán jobb lett volna Apára bízni.
Vettem neki egy kapus kesztyűt. Megnéztem itthon milyen van és hasonlót próbáltam, persze többféle méretben, ujjformában, anyagban jönnek, így kiderült, hogy amit vettem az jó volt, csak az övé még plusz valami merevítős, hogy ne legyen ujjsérülése, úgyhogy szegény vihette vissza cserélni másikra. Viszont teljesen meg volt hatódva (szerelmes smiley)

csilla: kérdezni akartam, hogy a kérdőívet láttam, hogy jelen/inkább jövőre vonatkozik. Akkor aszerint töltsem? Vagy hogy annó amikor gyerek mellett jártam egyetemre? Ha jól sejtem ezt is úgy kell mint a táblázatot, előbb lementeni aztán kitölteni, majd visszacserélni a mellékletet.. ugye?

zuzmooo: holnap 10 vasutas? Az a Szarvas utca ugye? Nem tudom, hogy a szopi hogy jön ki, jó lenne tényleg elmenni, kipróbálni :)

Ildi: örülök, hogy Léni jobban van

beigért kép:
Kép Kép
stephie

Levi inkább Szandi mint Eszter,nem? Nagyon helyesek! :)
Vendég

Edit, nekünk 2-3 hétig volt szörcsögés. Addig porszívóztunk, meg még tengeri sós orrspray is volt, aztán elmúlt. Ébredés után viszont általában még mindig olyan "náthásan" veszi a levegőt, de néhány percig csak.

Anita, van benne múltra vonatkozó kérdés is, meg jövőre is. A többiek szerintem úgy csinálták hogy lementették a saját gépükre, kitöltötték, elmentették, aztán új levélhez csatolták és mentették piszkozatban.

Nóri, vagy aki otthon van e-bay témában, segítene? Én még nem vettem onnan semmit, viszont a játszószőnyeg óccsóbb mint itthon nálunk.

Molmar, nálunk azért jön ki a doki, mert húsvét hétfőn oltottak volna -hétfőnként van nálunk rendelés-, a jövő héten meg lehet hogy a választás miatt nem lesz a védőnő, mert ő a póttag és mivel én most nem vállaltam az elnökösködést, valakit be kell hívni. :) Holnap meg a szomszéd faluban van rendelés, így utána bejön és olt. 2 héttel nem akarták túltolni már az oltást, ma vagyunk így is 9 hetesek.

Szaliciles alkohol nekünk is van itthon, én eddig ezt pattanásokra használtam.

Mai mérlegelés eredménye: 5,46 kg.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita: a vasutas művház a Toldin van, a csatorna (Gangesz) mellett.
http://www.vokevmh.hu/index.php?option= ... &Itemid=85

Bocsi, másra most nincs időm reagálni
zuzmooo

Nóri: érdekes, hogy ezt mondod, mert tényleg mindenki ezt mondja, hogy inkább Szandi. Nekem mindkettőre hasonlít, bár nem annyira mint Luca+Noémi :)

zuzmooo: huh tényleg. Az tőlünk elég messze van. Na majd meglátom hogy alakul.
stephie

Jó reggelt!

Tegnap Benő aludt egy nagyot! :) 9től 3ig. Nem hiszem hogy ebből
rendszert csinálna, inkább csak kifáradt a kétnapos nyűglődésben.

Sapit mi is csak a fürdés után teszünk rá. Egyébként nagyon utálja még sétálásnál is a sapkát.

Edit: azt hogy fázik-e a tarkóján vagy a hasán kell nézni. Enyimgyereknek a keze mindig hideg.
Olvastam a leveleid. Egyetértek a többiekkel. Imádkozok értetek, hogy minden megoldódjon és legyen erőd! Kép

Az Egyszerűen bonyolult filmet már 3x próbáltam megnézni az elmúlt napokban, de persze a kölök mindig félbeszakított. De jó kis film :D

Nekem a szaliciles alkohol azért kicsit fura koszmóra, mert rendesen szárítja a bőrt, tehát fokozza a hámlást. De ha beválik, tényleg jó áron van (mi pattanásokra használtuk)

Benő is szokott szörcsögni, vagyis inkább "hörög", olyan mintha a torkán lenne váladék. De mivel főleg sírás után produkálja ezt, nem nagyon aggódok miatta. Még soha nem szívtuk le az orrát. Félek is tőle, ha majd először kell a porszívót használni :roll:

Anita: gyönyörű a kis-családod! :D Remélem el tudtok ma jönni. A Jerevántól már nincs is olyan messze ;)
zuzmooo

Csilla!

Milyen ebay-kerdesed van? En kint sokat hasznaltam, hianyzik is nagyon.

Sapka: hat, az en fiaim lakason belul nem sok sapkat latnak. Max furdes utan rakosgattam Kristofra, amig meg pici volt, de mivel tok kopi volt, igy nem volt minek szaradnia, szoval eleg hamar elhagytam. Inkabb siman szarazra toroltem a kopasz fejet. :D
Most Eriknek ugye van nemi haja, de ez is akkora, hogy a kifogoval attorolve meg is szarad, plusz amig meg kenegetem, oltoztetem a furdoszobaban, addig meg is szarad, mert ott olyankor kanikulat rendezek. Igy o sem kap sapkat. Csak amikor elhagyjuk a hazat.

Koszmo: a Babe sampon szuper, a kerdes nalunk megoldodott. KOnkretan ketszer mostam vele meg a fejet, oblites utan a lerakodas szo szerint kifeheredett, ahogy oldodott fel. Csak le kellett torolni. Epp most neztem nappali fenyben, hogy mar nincs is koszmo. :D
Jah, es hangyaf.roknyi mennyiseget hasznaltam hozza, ha a jovoben heti ketszer ezzel mosom a hajat, akkor is kb egy eves koraig ki fog tartani a sampon. Szoval boven megerte.

Nalunk betegseg van. Kristof kedd ejszaka nagyon durvan lazas lett, aludtam is vagy ket orat hat reszletben. Tegnap nem tudtam dokihoz vinni, de ujra es ujra felszokott a laza. Ma delutan megyunk.

A Heim Palba volt valaki csiposzuresen?
Ugy dontottem, hogy megis odamegyunk, mert privatban sem uszna meg Feri a szabadnapot, szoval inkabb megsporolom azt a 15 ezer forintot.
Felhivtam a korhazat, idopont nincs, de elvileg 11-12 kozott kell menni es akkor soron kivul beengedik a pici babakat.
Tapasztalat?
Vendég

jó reggelt!

Na zuzmooo az aranyos kis családom serdülő nagylánya felnyomta bennem reggel a pumpát :twisted: :x :lol: :lol:

A kisasszony úgy gondolta, hogy ő majd az ÖSSZES iskolai cuccot szépen ma beviszi, mivel szünet előtt mindet haza kellett hozni.Ez legalább 10 -12 kiló könyv. Mondtam neki, hogy csak azt a cuccot viheti amilyen órájuk van ma. Erre a sok huzavona, sérvet kapsz, tönkre megy a gerinced,add ide-nem adom szöveg után kis kinyílt csipával rámnéz:

"Ez az én testem és azt csinálom vele amit akarok"

:lol:
(persze úgyis az van amit én akarok, de mi lesz még később???) Kamaszodó, kamaszkoron átment anyukák, hogy bírtátok?

De jó ilyenkor azoknak akiktől még távol áll ez a korszak!!!! :)

Én már az avatart nézném meg, bár mostanában semmilyen filmet nem töltöttünk le, mert az oldal ahonnan töltöttem, megszünt. Esetleg ha tudtok valami helyet, akkor priviben írja már meg valaki.

Pár napja beszéltetek valamilyen másik fórumról történt dologról. Azt is küldje már el valaki, hogy hol keressem.

zuzmooo: Levi most ébredezik, akár még jó is lehet a 10 óra, remélem nektek is jó, mert egyedül nem megyek :)

Bea: remélem Kristófnál csak múló dolog lesz, bár a magas láz általában betegséget mutat. Remélem, hogy Erik megússza.
stephie

Jó reggelt!
Mi ma babamasszázsra megyünk 10-re. :)

Az a letöltős oldal engem is érdekelne.

Stephie:
ha nagyon fájdítani akarod a szíved, megírom neked a másik fórumot...

Bea:
örülök, hogy nektek is bevált a babe. :) Én a heti 1x-i babés mosásra gondoltam. A többi meg a sima fürdetős.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mielőtt elfelejtem:

ZSÓFI:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita: nagyon szépek a lányaid. Levi meg csudababa.

Szörcsögés: nekünk is volt. Egyik barátnőm szerint kifejezetten Darth Vaderes. :D Én is porszívóztam esténként (Stérimar orrspré után) aztán megsajnáltam. A lakást teleraktam vizes tálcákkal, a szobába teregetek, kimostam a szőnyegeket – növeltem a párát a levegőben. Azóta már csak Luke Skywalkeres a légzése.

Sapi: ááááh, itthon soha nem adtam rá, csak ha kimegyünk (vagy kiteszem az erkélyre) most már csak egy pamutsapiban nyomulunk. Egyébként is eggyel több ruci, mint mi, és az elég neki. Mostanában hideg Bulcsú keze, de nem azért mert fázik (a feje, teste meg meleg) hanem azért mert kapálózik, és állandóan a szájában.

Öltözés: lehet, hogy nagyon neglizsent vagyok – ítéljetek el – de mivel folyamatosan egy szobában vagyunk, úgy gondolom, szól, ha fázik. Írtam, már, hogy reggelente meztelenkedünk: illetve úgy, hogy a pelust lebontom, egy használt ócska törölközőre fektetem és csak egy hosszú ujjú body van rajta, meg betakarom egy ócska takaróval (gondolhatják, ha a hátán fekszik és rúgkapál, mennyi ideig marad rajta). Így szokott egy órácskát szellőzni a kis popsija. Mivel nem nagyon sírós, ha felsír és nem éhes, akkor az a baja. Felöltöztetem, és máris röhög rám tele szájjal. És egyébként tökre élvezi, mert mikor megérzi a türcsit és bontom ki már riheg röhög. Éééés emelgeti a kis seggét, elősegítve a depelenkáltságot. Mondjuk az is igaz, hogy általában erre az időtartamra időzíti a kakit (esküszöm, hogy kontrollálja!) Kimosom a gyereket és dolgunk végeztével bepelenkázom.

Eddig hányt (vagy bukott, kinek mi tetszik), mellesleg jegyzem meg, hogy iszonyú büdös a táp. Most váladékot váltottunk: nyáladzik. Nem is kicsit, a ruhám eddig a tejtől és a félig erjedt táptól volt büdös, most már nyálas is. Mennyiféle váladék van még a gyermekben??? (hála égnek se lepisil se lekakil)

Csak nagyon apróbetűben, mert tudom, hogy már eleget van belőlem. De olyan büszke és boldog vagyok, nem bírom magamban tartani a jó hírt. Bulcsú kb 1 hete ráérzett a mell ízére. Már nem kapálózik meg hisztizik, hanem felcuppan a csupasz (!!!) mellre és cuppog rajta (ugyan sok minden nincs benne a 3 hónap ingerszegény környezet miatt), de ÉLVEZI. És tegnap előtt volt egy alkalom, amikor nem kérte a Szoptanítos kiegészítést! Nem akarom elbízni magam, de nekem már ez is elég, azok után, amik után átmentünk.

zarja

Eszter!

Hajrá - az apróbetűshöz! :lol: Ügyik vagytok!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter, ez szuper! :D Megérdemeltek minden apró sikerélményt :)
zuzmooo

Eszter, ez a kitartásod jutalma, ha nem görcsölsz rá és folytatod tovább javulhat a helyzet :wink:

Bea, mi ott voltunk csipőszűrésen. Igaz nem vártuk ki a 11-12-es időpontot, hanem korábban sorszámmal bementünk. Ha így akarod, akkor érdemes korán menni. Különben kényelmesebb a 11-12.
Gyorsan haladnak, alaposan megnézik a gyereket. Viszont uh csak baj esetén csinálnak, így nekünk nem volt. Megjegyzem Karolina úti klinikán ugyanez a helyzet, én Lilluval ott voltam.
Amikor kijöttünk azt gondoltam lehet elmegyünk egy magán uh-ra is. Aztán ugye elkezdődött egy fél óra múlva ez a kálvária. Mai helyzetünkben már azt kívánom, csak orvost ne lássak, ha nem muszáj, szóval majd csak 4 hós kontrollra megyünk. Amúgy Léni csípője ok, én láttam már laza és feszest is, ő pont tökéletes ezen a téren. Azt meg érthetitek miért van elegem a dokikból...

Egyébként ma aludtunk éjszaka :lol: én már kicsinek is örülök.
Bár Apa is hányt, meg ugye férfi és szenved is, de egyszer csak véget érnek a bajaink.

KépKép

KépKép
beneildi

Lara összes gyerekednek jobbulást kívánunk :wink: nem irigyellek, nekem a két beteg gyerek is eléggé leszívta az energiámat :oops: hátha csak egy kis orrfolyással megússzátok.

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!!

Bejegyezték a tulajdonjogot a házra! Csodával határos módon rosszul írták apa nevét! GRRRRRRR!!!! :x :x :evil: :? :shock:

Zsuzsa: a koszmó nem hámlás, hanem felrakódás. Pont az a lényege, hogy valami lehámlassza a cuccot. Noénak volt egy pici folt a fején. És este kislámpánál öltöztetek és nem látszott. Viszont a nappali fényben a pelenkázón igen. Áttöröltem vele és le is jött. Azonnal! De azért Babe sampont is vettem... :lol:
Vendég

Zsófi: Boldog Szülinapot!!!!!!!

(hű én olyan egy butyok vagyok, nem tom mások honnan tudják, hogy ma van. Bizti mondtad, de én akkor is butyok vagyok! :oops: )
Vendég

Zarja: gratula az apró betűshöz. :D

Zsófi: Boldog születésnapot kívánunk.

Tej ügyileg nem tudom mit csináltam magammal, de visszajött a tejem. Ki tudja meddig, de tegnap óta ömlik, szó szerint dől a tej mindkét cickóból. Ittam sört, fejtem meg ettem ezt az aranyárban mért more milk kapszulát. (bár azt már vagy két hete, lehet most jött meg a hatása) Éjszaka folyt a cickókból, eddig azt sem tudtam milyen az, sőt át is kellett öltözködnöm napközben, mert simán átáztattam. Nem tudom meddig tart, de most élvezem. :)

Nóri: fül mögötti kosz nekünk is volt, a védőnéni hívta fel rá a figyelmet. :?

Edit: kiss apkát én sem adtam rá/adok rá, csak akkor ha a haja meg lett mosva.

Most evett a leányzó és elkezdett csuklani, de úgy idegesítette, hogy nem bírt elaludni. Kapott citromlevet (csak egy pöttyöt) csuklás abbamaradt és simán elaludt magától a kiságyban. :)

Remélem szép idő lesz ma is, mert ezer felé kellene menni.

Lányok van valakinek Ford típusú autója vagy olyan akinek párja ért hozzá? Ki lehet kapcsolni az első ülésnél a légzsákot valahogy?
Vendég

Kismaki: nincs Fordom, de tippek: kesztyűtartó belseje, ha kinyitod az ajtót, a műszerfal oldala.
Nekem Opel van, abban egy gombbal kell a műszerfalon. Apának is ki lehet. A Toyota Avensisben (2003) nem lehetett pl.

Milyen típus pontosan? Utánanézek. (Boruskának meg Larának asszem Fiesta van...)
Vendég

Jaj, enyim éjfél óta alszik. 7-kor etettem rajta álmában. Most is szunyál. Imádom! De mennék sétálni is! :lol:

(2napja a reggeli kávét leszámítva nem eszem cukros cuccot. Olyan szarul viselem. Irigyen néztem Lucát a Túrórudival :oops: :roll: )
Vendég

Nóri: Ford Mondeo kombi. Néztük mi is a kesztyűtartónál, de nincs gomb, se ahová a kulcsot be lehetne dugni. :( Volvo S40-ben sem lehetett kikapcsolni.
Vendég

Kismaki!

Extra felszereltség a kikapcsolható légzsák a Fordnál. Utólag 25eFt körül van a beépítés. Viszont 15kg-ig nem kapcsol be a súlyautomatika. Szóval ha úgy érzékeli, hogy nem ül ott senki, nem kapcsol be a légzsák. De ezt nem érzem olyan biztonságos megoldásnak....
Vendég

köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!! :oops:
(nóri:nem mondtam, de ki van írva iwiwen....) :oops:
rí a gyerek
amugy szüli napi aji:
1 ciciböl 140 gramm

zsó
Kép
pcd1985

köszi csajok, végül algot vettem be csak már nem tudtam jönni mert annyira szarul voltam....

Kismaki
tej:) szupi:)
nekem Ford Focusom van és nem lehet kikapcsolni a légzsákot. így hátul viszem a csajt.

Zarja
Ügyi vagy:)

Anita
szépek vagytok:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

lányok, nagyon köszönöm a sorokat, sokat segítetek. és Eszter, nem vagy unalmas! 8) 8) és gratula a sikeretekhez Bulcsival.

Szeretlek titeket csajok :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Zsófi, Isten éltessen!!!!

Zarja, gratula én is a cicizéshez!

Edit, írtam a gmailen!

rövid vagyok, kajatime :)

boruska

köszi-köszi

zarja,nagyon megérdemelted ezta "sikert" közülünk te küzdöttél a szopival a legtöbbet, és lám itt a bizonyíték nekünk hogy nem szabad föladni
drakulálok :P
lemaradtam
sapitéma:
a szobájába nincs sapi, de ha kihozom a többi helységbe ott van, mert elvileg 20C' van mindenhol, de én is 2 pulcsiba vok, és szerintem nincs annyi
de senki ne hallgasson rám, mert én hajlamos vagyok tulöltözetni, most kezdünk lazulni, hogy anyám 1 szál poloba és rövidnaciba flangál kinnt

zsó
Kép
pcd1985

nna épp pont most visított föl a gyermek és megnéztem és a nyaka be volt izzadva-életében elöször-melege van
hát beárnyékoltam neki, mert a 2 pokrócot ugye nem raktam már rá
a kiskabátot szétgomboltam és szétterítettem rajta
alva nam vatköztetem..

zsó
Kép
pcd1985

Nóri: köszi a választ. Hát biztos nem raknám így be, még ha nincs is 15 kg. Inkább beszereltetem utólag.

Hazajöttünk a sétából, hát jól elfáradtam. Most megyek és letusolok, mert olyan meleg volt kint, meg főzök valamit.
Vendég

Zsófi: Boldog Szülinapot!!!!!!!

Zarja! Gratula neked. Meghozta az eredményt a kitartásod... :wink:

Kismaki! Nekem meg most csappant meg a tejem... :cry: Ma nem nagyon tudtam fejni. Bár amig elég neki addig jó. :roll:

Nóri! Nekünk azt a szaliciles izét a köldökére írta a doktornő, én azzal kezeltem nem alkohollal, de jó tudni, hogy a koszmóra is jó :lol:

Sapi nálunk sincs bent bár nálunk fűtés nélkül van 25 fok.

Képzeljétek ma tanácsadás után elmentünk bútorboltba, mert vennünk kell egy ágyat és 30 fok volt a kocsiban :shock: Nagyon vártam már a meleget. Juhééé, csak maradjon is így. Jah amúgy tanácsadáson is minden rendben volt. Azt mondta a dokinő, hogy a szörcsögés is normális, le kell szívni az orrát amikor szörcsög és nincs más teendő vele.

Edit! Én is szeretlek :oops: :lol:

Olyan jó kedvem van, hogy süt a nap, hogy az csuda... :P

És egyre többet mosolyog a kiskrapek rám is. Majd el olvadok tőle... :oops: :roll:

Megyek olvasni a gmailre.

bellerreni
Eger

Jah még az jutott az eszembe, hogy ti az én helyemben mennyire takarnátok be mondjuk éjszakára a gyermeket. 23-25 fok van akkor is.

bellerreni
Eger

Reni!

Nálunk is annyi van kb. De én nem is használok takit. Csak hálózsákot. Eddig a vastag thermot. Én pizsiben altatom. Olyan vékony pamut szar. Tesco, Next, meg H&M kínálata. Olyan kezeslábas pizsi meg zokni, ha nincs lába. És hozzá most vékonyabb pamut hálózsák. Kb olyan vastag, mint egy melegítő. Ha nincs zsák, akkor egy félbehajtott babapokrócot tennék rá a helyedben. És semmi esetre se adj rá thermo rugit éjjelre!!!!! Plüsst se nagyon. Inkább valami vékonyabbat!
Vendég

Nóri! Köszike a gyors választ. Akkor jól altatom :oops: Én is olyan pizsiben altatom, mint te és kettéhajtott babapokróc van rajta. Sajna a 62-es hálózsák még legutóbb nagyon nagy volt rá, de lehet most előveszem és megnézem belenőtt-e már az én nagy fiam :lol: Mégegyszer köszke.

bellerreni
Eger

Jesszus a nagy babáink lassan 3hónaposak lesznek! :shock: :D
Vendég

Edit! A többiek már mindent leírtak, amit én is írhatnék... :roll:

bellerreni
Eger

Reni!

Az nem baj, ha alul van 3km üres hely a zsákban. A karjánál, meg a nyakánál is kedvez, ha kicsit bő. Szóval sztem használd ki, mert hamar kinövik a pulyák! :lol: Én vettem 56-os meleg zsákot. 2szer használtam. Most 74-es van... :P

Én kolbászos csónakot sütök sok sajttal. Nyamm. Ha édesség nem lehet, hát legyen sós. Kenyeret úgysem vettem!
Vendég

Nóri! Márakié... :lol: Mi még az 1 hónapot is éppen, hogy átléptük :lol: Na jó nem, de azért tényleg milyen furcsa, hogy februári topic vagyunk és van akinek már 3 hónapos a babája az enyém gyerkőc meg csak 1... :P

bellerreni
Eger

Nóri! Előkotortam és már tényleg nem tűnik olyan nagynak :roll: de amikor hazajöttünk beleesett a nyakán a gyerek :lol:

bellerreni
Eger

Zsófi: boldog szülinapot!

Enyimgyerek éppen az ágya fölé lógó bohócoknak magyaráz. Ez kb. egy hete van, hogy tök jól elvan magában 10-15 percekre, és motyog/gagyog. Játszószőnyeget még mindig nem tudtam venni, pedig úgy látom, már nagy igény lenne rá. Ha Apa ma korábban jön, elrongyolok a Máriába, az itt van pár sarokra és beszerzem.

Csodálattal olvastam, hogy kinek mennyi teje van, mi maradunk a hozzátáplásnál. Kb. 2/3 anyatej, a maradék meg táp. Már nem csinálok lelki problémát belőle, ezt adta az anyatermészet. Viszont már kétszer voltam eddig tornán és úgy fest, nem csökken a tejmennyiség tőle. A csajszi nem kímél minket, regenerálás címszó alatt ha tegnap nem csináltam 300 hasizomgyakorlatot, akkor egyet se. Jól be is kentem este Richtofittal, mert ha nem, szerintem felkelni sem tudtam volna.

Nálunk holnap lesz szuri, de a csak a kötelező, a pneomococcus (nemtomhogyírják) oltást később kapja. Furi, mert a védőnő meg azt mondta, hogy az is most jár. Rákérdeztem a rotára, azt meg állítólag csak 3-4 hónapos korban kezdjük.

Múlt héten voltunk Csöppel fotózkodni annál a lánynál, aki a babás képeket is csinálta rólam, nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.

Nálunk 23 fok van a hálóban és rugi+ body fölé egy takarót kap.

Kép
juci-77

Egy kérdés: a gyerkőc éjjel rendszeresen nyög. De nem kicsit. Felváltva rohangálunk megnézni, hogy minden ok-e, olyan hangosan és keservesen. Közben ide-oda tekergeti magát, de alszik. Ha felvesszük, megnyugszik, majd ha visszarakom, nyekereg tovább. Gondolom a pocija. Viszont ha napközben alszik- akár ugyanúgy 4 órát egyhuzamban, mint éjjel - akkor nincs nyögés. Mi lehet ez? Ti is tapasztaltok ilyet vagy hasonlót?

Kép
juci-77

Na még valami, aztán eldugulok: a tornának egy baja van. Olyan éhes leszek tőle, hogy háromszor annyit eszem utána, mint egyébként. Ilyenkor a szervezet még jobban hasznosít, magyarán frankón lehet tőle hízni :?

Kép
juci-77

Juci!

Én is kérdeztem, mi az oltási terv. Az a lényeg, hogy most lesz oltva először a ded. Most teszteli az oltóanyagot. Ha most lázas lesz, bedagad a helye, nyűgös...stb, akkor máskor is hasonló reakció várható. Tehát nem érdemes egyből két szurkával leterhelni szegényt, amikor nem tudod, mi várható.
Nálunk menetrend:
2hó: kötelező (ez tegnap megvolt, semmi reakció)
3hó: kötelező+pneumococcus
4hó: kötelező+Rota
5hó: Rota2+Pneumococcus 2. (a rota csak szájba fecskendezős cucc)

Utána fakultatívan választjuk, hogy a meningococcus és a bárányhimlő elleni mikor jöjjön (nálunk kell ezt is 1év alatt, mert Luca közösségbe jár). Ezt leszámítva a kullancs elleni cucc jöhet még szóba. Azt Luca most kapta. Már az elsőt. Jövő hónapban a 2.
Vendég

Köszi az infot Nóri!

félkézzel ügyeskedek, ded visszakívánkozott cicire.
újabban másfél óra egy étkezés. cici után bealszik, majd 10 perc múlva ébred és ordítva tápot követel. általában elsőre nem elég neki, amit kap, újabb adagot kér, majd újabb 15 perc pihi után ismét cicit akar. próbáltam eleve rendes mennyiséget adni neki, de nem vált be, mert utána ugyanúgy követelőzött és iszonyúan hízott. nálunk az nem igaz, hogy majd abahagyja, ha jól lakik, bélpoklos a szentem, korlátlan gyomorkapacitással.

Kép
juci-77

Tudtam, hogy elszóltam magam. Ma megint össze vissza evett. Tuti, hogy megérzi, mikor bízom el magam, és akkor produkál valami újat. Vagy csak a hagyományos, hagyyyyáááááá, nem köll, nem érted hogy éhes vagyooook!!! lemez megy.

Juci: nálunk alapból 1 óra a kaja. Meg fél óra a fejés
Erre mondja a védőnő, hogy nyugodtan mozduljunk ki túrázni. He? Arra az 1-1,5 órára? Liba.
Annyira de annyira dühös vagyok rá. Na bedugulok.

szép az idő ma, így dokker óta kinn van az erkélyen (kivéve, mikor eszik, bár erősen gondolkodtam, hogy az erkélyen etetek (legalább szép barna lesz a cicim :D)

zarja

Zarja: nálunk is ez van. Tegnap ömlött a tej, ma meg már nincs annyi. Már nem idegesítem magam.

Tegnap megvettük a szoptanítot. :)

Délutánonként nektek is nyűgösebb a gyerkőc. Nálunk mindig ez a menetrend. Délelőtt alszik, eszik. Délután nyűglődik. Most felkötöttem kendőbe és ott békésen alukál.

Nálunk is megy a nyögés, de lánykánk napközben is csinálja. Éjszaka megmondom őszintén nem hallom, mert alszom. :roll:
Vendég

Lányok. Tudtok nekem olyan kendő megkötést mutatni, amiből ha bealszik ki tudom venni, vagy le tudom rakni a kendővel együtt, úgy hogy ne ébredjen fel.
Vendég

Juci, nálunk is megy a nyökögés éjszakánként...
ezért nehéz nekem vele egy szobában, mert felébredek rá

boruska

Halihó!

Megvolt nálunk is az oltás délelőtt. Szegénykém olyan keservesen sírt, hiába vannak nekünk is zsírpárnácskáink.
Utána jól bef.s.tt, még lepedőt is kellett cserélnem a kiságyban. Aztán gyorsan termelt még egy adagot. :lol:

Eszter, akkor se add föl. Mint azt már többször írtam, én a nagyfiamat 10 hetes korában tudtam a meztelen cicire szoktatni.
Ma én is a teraszon szoptattam. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, a rotából hány alkalommal kell kapni?
én is szeretném, Lilla nem kapta, de most már elegem van a vírusainkból
:cry:

KépKép

KépKép
beneildi

A Rotarix-ből 2-t. A másikból 3-at. Szóval mi ez előbbit adatjuk. Nálunk bevált. Én két napig rókáztam és lázas voltam. Laci emellé fosott is. Após és anyós is. Szó szerint egy korty víz sem maradt meg bennem. Luca meg vihogott a kiságyban... :lol: Asszem olyan szarul még sosem voltam... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?