Csilla!
Milyen ebay-kerdesed van? En kint sokat hasznaltam, hianyzik is nagyon.
Sapka: hat, az en fiaim lakason belul nem sok sapkat latnak. Max furdes utan rakosgattam Kristofra, amig meg pici volt, de mivel tok kopi volt, igy nem volt minek szaradnia, szoval eleg hamar elhagytam. Inkabb siman szarazra toroltem a kopasz fejet.
Most Eriknek ugye van nemi haja, de ez is akkora, hogy a kifogoval attorolve meg is szarad, plusz amig meg kenegetem, oltoztetem a furdoszobaban, addig meg is szarad, mert ott olyankor kanikulat rendezek. Igy o sem kap sapkat. Csak amikor elhagyjuk a hazat.
Koszmo: a Babe sampon szuper, a kerdes nalunk megoldodott. KOnkretan ketszer mostam vele meg a fejet, oblites utan a lerakodas szo szerint kifeheredett, ahogy oldodott fel. Csak le kellett torolni. Epp most neztem nappali fenyben, hogy mar nincs is koszmo.
Jah, es hangyaf.roknyi mennyiseget hasznaltam hozza, ha a jovoben heti ketszer ezzel mosom a hajat, akkor is kb egy eves koraig ki fog tartani a sampon. Szoval boven megerte.
Nalunk betegseg van. Kristof kedd ejszaka nagyon durvan lazas lett, aludtam is vagy ket orat hat reszletben. Tegnap nem tudtam dokihoz vinni, de ujra es ujra felszokott a laza. Ma delutan megyunk.
A Heim Palba volt valaki csiposzuresen?
Ugy dontottem, hogy megis odamegyunk, mert privatban sem uszna meg Feri a szabadnapot, szoval inkabb megsporolom azt a 15 ezer forintot.
Felhivtam a korhazat, idopont nincs, de elvileg 11-12 kozott kell menni es akkor soron kivul beengedik a pici babakat.
Tapasztalat?