Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ha már közeleg a húsvét :lol:

Bree
lehet, nem véletlenül voltak kevesen :roll:

Itt is rossz idő volt, pedig délben szépen sütött a Nap, de nem sokáig tartott :(
Vendég

Lányok merre vagytok???
GYERTEK MÁÁÁÁÁÁÁ :lol:

Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Jó reggelt!

Kép

Kép
bree

Jó reggelt,

na itt vagyok én is, csak pörgős napok vannak mögöttem.

Bree,
sajnálom, hogy ilyen gagyi lett a vacsi :( . nem ért ennyi pénzt, ebben igazad van.

Képzeljétek keddre végre kaptam időpontot a fogorvosomtól, így megnézi a fogaimat. Szerváltunk egy új fűnyírót tegnap, önjárós, nagyon szuper, így annak most nagyon örülünk.

Ma nincs ovi, kiscsaládom otthon, én meg itt kornyadok egyedül a melóhelyen :? . Du. tojást festünk a Csibémmel, meg sütit sütünk, már nagyon várom.

Tegnap mozarellás, paradicsomos csirkemellet csináltam, rízzsel, olyan fincsi lett, hogy csak na! :D :D

megyek melózom, hátha elengednek korábban ma :wink:

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lányok,

látom nem nagyon vagytok erre, ettől függetlenül nagyon szép húsvétot nektek, jó pihenést és vigyázzatok magatokra, családotokra!

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!!!!!!!!
mi holnap megyünk állatkertbe!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita én most is ott vagyok (munkahely 8) 8) 8) )
Amúgy jó Nektek!
Én a városligetbe akarok sétálni menni délután...ha minden összejön...

Kép
bree

milyen állatok vannak ott melletted? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, jól felhúztam magam, ő kezdte velem a kiabálást, én meg nem hagytam magam Evil or Very Mad

Doki: Mi a panasza?
Én: Kezdeném mondani, de közbevág
Doki: Ez nem érdekel, miért jött, nem érek rá, sietek (pedig időpontra mentem Evil or Very Mad
Én: elmondom újra, amit először is akartam mondani.
Doki: ok írok fel fog. gátlót
Én: de nem akarok szedni
Doki: akkor én nem tudok mit kezdeni magával, menjen haza, és várja míg megjön Shocked
Én: de semmilyen vizsgálatot nem lehet csinálni?
D: nem! Miért nem akarja a fog.gátlót szedni?
Én: mert gyereket akarok
D: akkor vetkőzzön le, megvizsgálom (de csak megint kézzel, megállapította, hogy nem vagoyk terhes, de ezt amúgy is tudtam. Aztán megint felírta azt, amit múltkor, ha megjön, a 16. napon menni kell vérvételre (hogy ez eddig nem jutott eszébe???). És megjegyzi, hogy akkor valszeg hormonproblémám van. Na ne mondd??? Tényleg??? Evil or Very Mad

Na szóval jól felhúztam magam.

Ünnepek alatt nem jövök, minden nap megyünk vhova, így ezúton kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Vendég

Sziasztok,
mi is itt, nem kis izgalmak után.
Vasárnap Lilla leesett a csúszdáról, ügyelet, épp csak megúsztuk a mentőt...
Hétfőn már nem. Lénivel szirénázó mentő vitt minket a Madarász utcai kórházba, kétoldali vírusos tüdőgyulladással.
Infuzió, csövek minden, amit az ember nem szeretne a gyerekén látni. Ma engedtek haza minket, még hosszú gyógyulás vár rá, de legalább itthon vagyunk.
Alattomos egy szar betegség ez, hétfőn kilenckor még semmi baja nem volt, 11-kor már véres buborékokat fújt és nem lehetett felébreszteni, borzasztóan megijedtem...

KépKép

KépKép
beneildi

jézusom Ildi a hideg is kirázott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mielőbbi gyógyulást kívánok a kis Léninek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi Nita, most már jobban van, de nagyon ránk ijesztett :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi Úristen, rajtam is futkos a hideg!
Mindkét lányodnak gyógyulást kívánok és vigyázz ezekre a szépséges hercegnőkre nagyon!!!!
Millió gyógypuszi Nektek!!!
És nyugodjatok meg!

Kitty sajnálom ami a dokinál volt, ez is csak egy kretén a sok közül!
Keress másikat ha tudsz!

Na leléptem, megyünk kirándulni még a kutyával most 8)

Kép
bree

Ildi örülök,hogy már jobban vannak a lányok!!!!!!!!!
Bree jó kirándulást:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi
ezt még olvasni is rossz. Örülök, hogy nem lett nagyobb baj!

Bree
még vérvételre ehhez megyek, de utána többször nem! És ebbe a városba se :evil:

Mi ünnepek alatt nem voltunk itthon, vagy rokonoknál voltunk, vagy a barátainkkal.

tegnap barátainknak hozott a nyuszi Regina babát :D
Vendég

Sziasztok!

Szenvedek!
Büdösek a kollégáim: cigaretta, sokat szívnak és állott szaguk van..én is dohányoztam..eddig nem zavart..még terhesség elején sem....de mára olyan vadászkutya orrom lett,hogy okádok tőlük...
Büdös a főnököm..tegnap pálinkázott....még most is imbolyog..és a szája fingszagú.....Lááááááááááányok, hááááááááááááááányok :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
bree

Csajok akit érdekelhet, most találtam:
http://picasaweb.google.hu/113450104542833355775

Erre fáj a fogam leginkább:

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 0857333080
8642

Kép
bree

Sziasztoook!

Nem is tudom, mikor voltam itt utoljára :oops: :oops: :oops: :oops:

Visszaolvastam. Ráérek, éppen totál unalomban vagyok. Nászutasok vagyunk apával, Bogi Cicus a szüleimnél van. Nincs itthon a gyerek, nem is találom a helyemet :lol:

Láttam, hogy köszöntöttétek Bogit, köszönjük szépen,nagyon aranyosak vagytok :!: :!: :!: :!:

Sucer!
Gratulálok a kisfiúhoz! Így kell ezt csinálni :wink:

Nem tudom írtam -e... A szemészetnek szemüveg lett az eredménye. Bogi cicánk szemüveges lett. Ő választotta, bordó csillogós lett a keret.

Suzy!
Mindjárt jön Nórika is, pedig még csak most lett pozitív a teszted :shock:

Ildi!
Szörnyű lehetett a véres buborék. Most jól van Léni baba? Nagyon szép kisbaba!

Kitty!
Jól hangzik a párod állása :wink:

Nita!
Barni is mekkora már. Milyen szép nagy szemei vannak.

Bree!
Meddig dolgozol még? Gyönyörű a baldachin, amit kinéztél :wink:

Brigi!
Ti jól vagytok?

Hú, azt hiszem mindenkit írtam. Akit nem, bocsi! Nem szándékos volt, csak rövid az agyam :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok
elveszett bárány jelentkezem.
Nincs időm géphez ülni,két gyerek nagyon leköt.meg itt van a jó idő sokat vagyunk kinn.
ildi remélem a kislányod jól van már szörnyű perceket élhettél át...
Mi jól vagyunk Bálint egy nyugodt baba,akkor sir ha éhes,különben hangja nincs,nem hittem volna,hogy ilyen baba is létezik Patrik után.
Csajok nem hiszem hogy sűrűn jövök,mindenkinek szoritok hogy váljon valóra az álma,Babás anyucik vigyázzatok magatokra,millió puszika mindenkinek,Majd jelentkezem valamikor,Kistörpe

Kép

Kép
kistörpe

sziasztok lányok!

ildi,nagyon sajnálom a kislányodat :(

kitty

durva a dokid,fúj,utálom az ilyen közönyös marhákat :? :evil:

ma megjött 35 napra.....

KépKép
bettike83

Kistörpe azért néha tényleg gyere hiányzol!!!!!!!!
Gani bizony növünk mint a gomba.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Suzy vettél már ágyneműszettet?Esetleg azt,amibe beleszerettünk mindketten?
Csak kíváncsi vagyok jó e...
Mikorra vagy kiírva?
Meg van már mindenetek??
Mi jövő hétvégén komponáljuk össze az ágyat - polcot a falra - új komód a helyére és a cuccok meg mennek ide oda a szobából ahova a baba kerül...úgyhogy megszűnik a hálóban a tv állvány :? de Luca jobb lesz,mint a TV szerintem :twisted: :D

Bettike a 35 nap az nem rossz nem?
Bár inkább ne jönne már meg basszus... :?
Hékás és a többiek? :cry: Sehogy nem lehet életet lehelni ebbe a topicba...máshol akkora élet van bezzeg..

Kép
bree

Kép
MIRE VISSZAJÖVÖK ITT LEGYETEK!!! 8)

Kép
bree

Sziasztok!

Gani :D
ezer éve nem voltál! Ti hogy álltok amúgy a babaprojekttel?
Szemüveges Bogiról rakhatnál képet 8) (én is voltam ovis koromban, de aztán helyrejött, meg műtötték is, így már nem kell).

Betti
legalább megjött, én már ennek is örülnék :roll: Bár tudom, téged ez nem vigasztal. Te amúgy hova jársz dokihoz? (már csak azért kérdem, mert elég közel lakunk egymáshoz).
Vendég

Sziasztok,
mindenkinek drukkolunk, hogy hamar babás legyen.

Bree, én leveleztem a csajjal, akinek linkelted a ruháit, szép cuccai vannak. Csak emiatt a kórházas szarság miatt nem vágtam a rendelésbe bele, meg azért mert nekem most pulcsi-melegítő-ruha kellene inkább és abból keveset láttam.

Rólunk, tegnap volt nálunk a doktor néni.

Léna javul, kedden kell a kórházba kontrollra visszavinni. A mája tapintható a sok gyógyszer miatt, de ezt leszámítva eszik-alszik, jó baba. Mosolyog is, annyira édes.

Lilla hány-fosik-lázas. Idén annyiszor volt beteg, mint eddig életében összesen. Nála ezt vírus okozta, hogy honnan szereztük ne kérdezzétek, mert borzalmasan elegem van.
A lázas állapot miatt szívzöreje is van...

Én kikészültem, elfáradtam. Ha nyolc milliószor nem mostam Clarasepttel kezet, akkor egyszer se. Minden nap azon imádkozom, hogy Léna ezt a hányós szart ne kapja el, mert az újra kórházat jelentene most neki. Aludni 2-3 órákat alszom. És mivel bánatomban csokit ettem a rendes kaja helyett, így híztam is... na nem panszkodom tovább, megyek Lillát itatni, hogy legalább ő ne kerüljön rosszabb állapotba.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!
Bree én vagyok mindig és figyelek:)))))))))))
Ildi ezen mi is átmentünk.tudom ez most nem vígasztal........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

én is itt, csak idő hiányban szenvedek és kedvem sincs nagyon semmihez. Nem vagyok túl jól, örökös erős hányinger gyötör még pár falat után is. Most készülök dokihoz.

Ildi
Javulást itt is!!!

Bree
Úgy döntöttem nem veszek. :( Sokallom az árát, és végül is van. Nem engedek a csábításnak, de ha te megveszed, majd mutatsz képet ugye?:)
Május 24- re várjuk Nórit, de én úgy érzem hamarább fog jönni. Tegnap megvettünk apával majdnem mindent, pár apróság kel még, gyógyszertárból homeós cuccok meg ilyesmi.

Képet majd kérünk, hogy mit hogy alakítottatok!

Hékásékról annyit tudok, hogy húgyuti fertőzéssel kórházba voltak, de már jól vannak.

Kistörpe
Azért gyere majd, ha időd engedi, hogy mizu veletek!

Gani
De jó, hogy te is jöttél! Tényleg mindjárt itt az idő, és tényleg nem régen lett pozitív a teszt. csak pislogok! :shock:
Tényleg dobhatnál egy szemcsis képet Bogiról, bizti nagyon jól áll neki, abban is tündér!

Kép
Kép
susytunder

Susy ha kész a babaszoba hozz te is képet:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Suzy:-)))
Igen, képet jó lenne ha mutatnál..én is csinálok majd ha alakul...
Az ágyneműért ha kell strihelni is kiállok az M5-re egy napra :P :P :P :P NEKEM AZ A CUCC KELL!!! :D :D :D

Most is ki vagyok, mert már április 1-től 4 helyett 6-ig vagyunk elvileg....de mivel van 60 óra plusszom ezért nem vergődünk annyira még a 6-ért...de ma 5-ig kell lennem..és persze mikor máskor, mint ma pont úgy végez a férjem,hogy ha 4-ig vagyok jött volna értem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azzal vigasztalom magam, hogy ezzel is benzint spórolunk, hogy nem kerül erre értem, hanem egyből hazamegy...csak olyan soká érek innen haza, másfél óra legalább este...
Bánatomban eszek egy fagyit majd hazafelé...vicces, hogy olyan szomorú lettem,mint egy gyerek akiért később jönnek a bölcsibe a szülei :cry: annyira buzi lettem, legszívesebben a férjem seggébe lennék egész nap, pedig már 13 éve szívom a vérét... :P de biztosan a hormonok az okai, hogy ennyire hiányzik örökké....
Meg amúgy is ma annyira sietni akartam haza és egy kicsit pihenni, mert tegnap későn feküdtem le, meg sokáig volt dolgom este...keveset is aludtam...de mire hazaérek fél7, mosás, kaja, teregetés ez az és már este is van, kutyaséta, fürdés, alvás....tvzni sincs időm soha...

Hékás aranyos volt, írt nekem az iwiwen az egyik kép alá amit most tettem fel a pocakomról:)szóval meg van, csak a fórumon nem látom sajna :?

Ildi Lillának jobbulást GYÓGY Kép

Kép
bree

Ja Gani kérdezted, június végéig dolgozom elvileg, de szeretném június közepére csökkenteni és az utolsó két hetet szabival, vagy plusszokkal elboltolni..mert igazából járna ám..de ez kis cég...k.cs.g vállalkozó... :evil:

És az ágynemű tényleg olyan mesés, annyi félét láttam már 12-15 ezrekért,..ez is drága...de beleszerettem...amint tudok spórolok...de amibe beleszeretek azt megszerzem
:P
Eddig csak a babakocsi volt a fejlövésem, meg ez a szett...illetve hiába örököltem Aventes cumisüvegkészletet stb. egy Tommee tippees rózsaszín cumisüveget még lövök magamnak majd...illetve Lucámnak :shock: :D
Asszem 1500 körül láttam már a Minimanóban!
Ebben a hónapban ezt engedélyeztem :twisted: majd visszafogom magam fagyi terén :P a fagyipénzemből meglesz /anyuék mindig gyűjtik nekem az aprót kislánykorom óta ez szokás...egy kis dobozkába rakják hétközben, amit én hétvégén kipusztítok :twisted: van,hogy egy ezres is benne van :twisted: / na majd abból :D

Na jó eldugultam :D

ui:
itt a cumisüveg, élőben gyönnnnnnnnnyörűűűűűűűűűű

Kép

Kép
bree

Na leléphettem 4-kor még is 8) meghallgatták az imámat odafent:)

Hoztam képeket még,hogy ne unatkozzatok:
Kép
Van nálunk egy használt babaruhabolt...eszméletlen jó ruhák vannak fillérekért....és mivel itt a hirdetett cuccokról lecsúsztam amiket meg akartam enni, így ma kárpótoltam magam innen :lol: :lol:
A főnököméktől kapott Hello Kitys új bodyt elboltoltam két kisruhára :D a harmadikat fizettem ki csak...300 Ft volt :shock: :D :D :D :D :D BESZARÁS!!!

És ez a hálónkból a sarok, ahol Luca lakni fog...most így néz ki...aztán majd mutatom milyen lett :twisted: Kép

A virág lámpa már marad:)az az Övé:-))))

Kép
bree

Sziasztok!

Lányok babaszobánk nem lesz, egyenlőre Nóri velünk lesz, a gyerekszobába csak Kristóf lakik, később tervezem össze tenni őket, de ha kész a sarok, ami mellettem lesz akkor arról hozok képet.

Bree
Na én a fagyi pénzemet biztos nem költeném cumisüvegre. Nálam a cumisüveg mumus. :?
A szettel kapcsolatban megértelek, de én már lemondtam róla, vettem helyette szép kis rucikat. :)
A ruhácskák éééédesek! :)

Dokinál minden rendben 2075 grammos a leányzóm a többi adatot fejből nem tudom.

Kép
Kép
susytunder

bree ha ,meg lesz a lányzód még lehet sírni is fogsz a párod után.hú én bőgtem mint egy kutya..........
:oops: :oops:
most 25-én lesz nagy bababörze.tök occsóért kapsz gyönyörű uj ágyneműszetteket..........
én ott leszek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi! Jobbulást a lányoknak!!

Bree! Tetszik a cumisüveg! Hol lehet ilyet kapni? A kis rucik is aranyosak. Remélem, hogy nekem is kislányom lesz.Már alig várom, hogy tudjam a baba nemét.

Kitty! Az a doki egy bunkó f...! Szerintem is keress másikat.

Apával hétvégén szobát rendeztünk. Már alig várom, hogsy bennt legyen a babaágy is, meg minden :D :D :D .

Na, menni kellene dolgozni. Lassan indulok is!!!

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus Brendonba is lehet kapni ilyen cumis üveget........nekem nem jó a tapasztalatom ezzel a cuclival.......de ez csak az én véleményem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok, Susyhoz hasonlóan csak csendben mondom, ne cumiban gondolkozzatok :wink: , legyen egy vésztartaék, de semmi több :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Csak is vésztartalékként kell...(kölcsönbe van Aventes, amit ha nem kell nem használnék)akkora kannáim vannak, hogy remélem jó darabig nem lesz rá szükség...max vizet tenni bele "hosszabb útra" a melegben... :roll: :D
Szóval tudjuk..TEJ, AZAZ SZOPI MINDENEK FELETT :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a tanácsot amúgy csajok!

Még kérdezek...főleg Suzytól...terheléses cukorra kell mennem...mi a menete???Bajcsyba kellett menned??
Egy nap szabit fogok kérni ettől a buzitól és aznap kéne apehba mennem..előtte cukorterhelésre ami min. 3 órát vesz igénybe ha jól tudom... és még a védőnőt is be kéne sűríteni....8)

HELP! :? :)

Kép
bree

Bree
A tej mennyisége nem függ a cickók méretétől.
Terheléses cukorra a bajcsyba voltam igen, jó korán menj akárhová mész, utána 2 óra múlva ismét leveszik a vért. 175 grammos glükózt kell venni patikába, de van ahol zsömle tej van cukros lötyi helyett.

Kép
Kép
susytunder

Köszi Suzy!
Csak bízom benne, hogy a tejtől duzzad és fog is legalább fél éves koráig...D kosaras lett a B/C ből és lassan kicsi.. :x

Kép
bree

nekem mázlim volt mind a 2 gyereknél tej+zsömi volt a terheléses vizsgálat....... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
E kosaras melltartót vettem... :oops:

Kép
Kép
susytunder

Királyság..akkor számítok én is rá, hogy elérem ezt a méretet... :roll:

Ma nagyon feszül a hasam, majd kidurran és nehezemre esik minden...sok bosszúság is ért ma...szóval ki vagyok...kapkodom a magneb6-ot, mint a xanaxot... :shock: :? :roll:

A gyes/gyeden intézkedek-számolgatok, kocsival is vannak zűrök (biztosítások, súlyadók, egyebek)szóval keverés-kavarás...ááááá
Remélem holnap jobb napom lesz.

Mindenkinek puszi

Kép
bree

Bree
Azért az E kosarat nem hiszem, hogy eléred. :wink: Ne is akard.
Mit intézel te gyes/gyeddel kapcsolatban?

Kép
Kép
susytunder

Hát pedig necces, mert már most a D sem bő... :oops:
Gyes/gyed: "szarból várat építek" ha érted mire gondolok..

Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Kép Kép

Kép
bree

Ja és barnázok sajnos és mensiszerű fájásaim vannak...úgyhogy simogatom, becézgetem, nyugtatgatom két kamion között (jönnek az áruk ma egész nap...)és magnéziumozok folyamatosan..

Holnap 4D + vizsgálat is, remélem rendben találnak mnident és csak a feszkótól van, vagy a növögetéstől... :roll:

Kép
bree

Bree
Azért a B- s és a D- s között oltári nagy a különbség. :shock: :roll:
Vigyázz magadra, holnap pedig gyere a hírekkel!!!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik

Nagyon régen jártam, és visszaolvasnom is esélytelen, de remélem mindenki jól van!

Mi már jól vagyunk szerintem. Egy hetet kórházban voltunk Minkával, húgyúti fertőzése volt. Még szerencse, hogy a dokinkat nem hagyta nyugodni, hogy bár már láztalan volt a kontrollra, de 4 napig 39 fokos láza volt, egyéb tünet nélkül. Szóval irány a Bethesda, ahol kiderült, hogy hemzsegtek a bacik a vizeletében. Jövő héten kell kontrollra visszamenni, remélem már minden oké vele.

Én persze elkaptam valami nyavalyát bent, utána 1 hétig majd meg haltam, úgy köhögtem. De a doki nem talált semmit. Most már jól vagyunk, a gyerekek növögetnek. Épp selejtezem már ki Minka 62-es rucijait, és kezdem eladogatni. Marci meg... Hatalmas lett. Szobatisztaság, érthető beszéd, önálló evés még baromi messze van nála, de remélem idővel eljutunk eddig is.

Én elkezdtem a fogyókúrát. Még nagy szám van, jól bírom, de ez még csak a 2. nap

Megpróbálok majd jönni gyakrabban, de olyan ritka, hogy ilyen csend és nyugalom van, mint most.

Brigi

Kép

Kép
hékás

bree remélem semmi gond.pihenj mert még korai lenne kibujnia a kisasszonynak...................
Hékás de jó hogy jöttél.ha lesz még ilyen nyugalom hozz képeket a gyerekekről!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bree
tetszik ez a cumisüveg, én régebben egy kisvakondosat néztem ki :lol:
Aranyosak a kisruhák, biztos csini lesz bennük Luca ;)
4D után tessék jönni!

Gittus
keresek másikat, már van is egy, most nő a változatosság kedvéért, hátha többre megyek vele :roll:
Jöhetnél sűrűbben is :wink:

Ildi
jobbulást és kitartást :wink:

Hékás
jó, hogy te is előkerültél!
Remélem, ti is kimásztok végre ebből a betegeskedésből! Fogyihoz gratu és kitartást! Milyen módszert használsz?
Vendég

Nekem is e/f melltartóm van fajtától függően, Bree ne akarj utólérni, mert nagy szívás a melltartó vásárlás, bár Apának tetszik, ezen felül nem tudok pozitívat kiemelni erről a méretről :oops:

Brigi, jó hogy itt :wink: remélem a kontrollon minden rendben lesz.

Nekünk Lénit kedden kell visszavinni a kórházba megmutizni, hogy meggyógyult-e. Ill. akkor megyek a kórházasdi miatt elmaradt 6 hetes kontollra is a nőgyógyihoz.

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?