Szia Suzy:-)))
Igen, képet jó lenne ha mutatnál..én is csinálok majd ha alakul...
Az ágyneműért ha kell strihelni is kiállok az M5-re egy napra
NEKEM AZ A CUCC KELL!!!
Most is ki vagyok, mert már április 1-től 4 helyett 6-ig vagyunk elvileg....de mivel van 60 óra plusszom ezért nem vergődünk annyira még a 6-ért...de ma 5-ig kell lennem..és persze mikor máskor, mint ma pont úgy végez a férjem,hogy ha 4-ig vagyok jött volna értem...
Azzal vigasztalom magam, hogy ezzel is benzint spórolunk, hogy nem kerül erre értem, hanem egyből hazamegy...csak olyan soká érek innen haza, másfél óra legalább este...
Bánatomban eszek egy fagyit majd hazafelé...vicces, hogy olyan szomorú lettem,mint egy gyerek akiért később jönnek a bölcsibe a szülei
annyira buzi lettem, legszívesebben a férjem seggébe lennék egész nap, pedig már 13 éve szívom a vérét...
de biztosan a hormonok az okai, hogy ennyire hiányzik örökké....
Meg amúgy is ma annyira sietni akartam haza és egy kicsit pihenni, mert tegnap későn feküdtem le, meg sokáig volt dolgom este...keveset is aludtam...de mire hazaérek fél7, mosás, kaja, teregetés ez az és már este is van, kutyaséta, fürdés, alvás....tvzni sincs időm soha...
Hékás aranyos volt, írt nekem az iwiwen az egyik kép alá amit most tettem fel a pocakomról:)szóval meg van, csak a fórumon nem látom sajna
Ildi Lillának jobbulást
GYÓGY