Új privát üzeneted érkezett!

-j-!

Nagyon várom a híreket, bíztató a görbicsek nagyon.Iszonyúan szorítok értetek!!! :lol:

Gota!

Gyönyörű Rebekátok van, és ez a "hajszerkezet", nem semmi!

Jucus!
Gratula a kisfiúhoz, várom a történetedet, egész szép méretei vannak, ahhoz képest hogy még lett volna ideje.
Fotót is dobjál ha lesz.

Kép
mók

Juli????

Meli!
Ügyes vagy, hogy magadat mered szúrni! Hova jársz dokihoz?
Ha mégiscsak volt/van/lesz peteérésem. Akkor ma vagyok a 14. napon.
Sajnos a 9. napon mentem a nődokihoz. A munkahely miatt a héten nem tudtam volna menni.

Crissy!
Én a Mensmentisbe jártok belgyógyászhoz. Nődokihoz is oda mentem, de ezt ingyé megcsinálja a kerületi orvos is.
franci

sziasztok!
teszt nincs :oops: uh-n semmi nem látszik, mensis görcsök maradtak ?:
egy hét múlva újra megyek, hacsak addig meg nem jön :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Gratulálok a friss babásoknak :)

Nekem jó hírem van. Jók a friss eredményeim, így csökkentették a gyógyszeradagjaimat, és kérhetek időpontot meddőségi intézetbe is :)

hofeherke

Mara,
örülök, hogy javulgatsz!
Hajrá meddőségi!!!!!!!!!!!!!!!!

Juli,
remélem holnap azért majd tesztelsz egyet! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Helló Lányok! :)

Rég nem voltam, de most van miről írnom! :)
Ma reggeli termésem:
Kép

Remélem Ti is látjátok amit én! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Éljen, éljen, éljen, hurrráááááá Kacsi!!!

Jön a baba utánpótlás!!! :D :D :D

Annyira örülök, hogy győzött a spontánkodás, closty nélkül!!!!

Kérjél gyorsan utrót, pihenj sokat, nagyon vigyázzál magatokra!!!!

Millió drukk!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Tavalyról még maradt pár szem utróm, egy már bennem van! :) Most hívtam a nőgyógyászatot, jövő kedden megyek dokihoz, addig még kitart!

Egyébként annyira nehéz felfogni, mert igazából még nem érzek semmit! De most egyáltalán nem aggódom, tudom, hogy minden rendben lesz! :)

Kacsi

kacsi80

Arnoldhoz mégy vissza, Kacsi?

Eclipse
eclipse
Budapest

Egyébként neked is ajánlom nagyon jó szívvel azt a fantasztikus UH-s helyet, ahová mi járunk, meg Hajni tüszőcskéket nézni!
Ha itt lesz az ideje, és érdekel, szívesen megadom!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek a jó hírt, a tegnap esti és a ma reggeli lh tesztem full pozi! Ma este megyek uh-ra tüszőt nézni!

chrissy81

Kacsi!

Ezernyi gratula,nagyon örülök nektek, lesem a híreket. :shock:

Kép
mók

Kacsi!

Gratulálok, minden jót kívánok!
Most minden redben lesz és 8 hónap múlva a karodba foghatod a kisbabádat!

Bea
hobea

Kacsi!

Jajj,de jó!!!!! Nagy garatulám!!!!! :D :D :D
Mutizol nekem görbét? Szívesen megnézném nálad milyen. :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Most olvastam vissza, Kacsi ismeretlenül is gratulálok! Nagyon szép tesztet hoztál!
Örülök az ilyen pozitív híreknek, ebből tudunk mi is erőt meríteni!

chrissy81

Gota: gratulálok a gyönyörű hajasbaba kislányotokhoz!

kacsi: Neked is nagy ám halk gratula :D :D :D
Vendég

Jajj lányok, olyan aranyosak vagytok! :)
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, tényleg nagyon jól esik! :)
Eclipse!
Nem Arnoldhoz megyek vissza, nem kell a hétről-hétre következő para és vérvétel! Egyszerűen használom az utrót, kedden meg sztk-ba megyek ahhoz az orvoshoz, aki tavaly műtött. Nagyon jó fej és így, hogy ismeri az előzményeimet, tuti, hogy felírja az utrót.
Az uh-s helyet, ahova jársz már ismerem, kétszer már voltam is ott kísérőként! Tényleg szuper hely és 2 utcára van a munkahelyemtől! :) Ha 4d-re akarok majd menni, biztos, hogy oda fogok!

Kacsi

kacsi80

Nanicke!
A kedvedért itt a görbe! :) Két napja már teszteltem egyet, de azt negának ítéltem, bár volt rajta egy alig látható szellemcsík száradás után. Amúgy a pét én 17-18. napra tenném...
Kép

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Kacsi!

De jó!!!!! Gratulálok!!!

Gota!

Hát nem semmi, amin keresztül mentél!
Gyönyörű Rebeka!!! Mehet a fiam csajozni?

Most van egy kis időm:
A történetem:
Márc.25-én (csütörtökön) befeküdtem a kórházba megfigyelésre, mert én úgy éreztem, hogy szivárog a magzatvíz. Mindenféle vizsgálatot végeztek, aminek az eredménye az lett, hogy ez nem valószínű, de mindenesetre pár napot bennfognak.
Éjjel ¾ 12-or elfolyt a magzatvíz nagy része, s megindultak a fájások is. Már előtte is voltak szabálytalan időközönként kisebb görcsök, amire magnéziumot kaptam. Ja és a nyákdugó szerintem kedden távozott. Én ennek nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, mert hallottam, hogy ez igazán nem jelent semmi konkrétat, csak azt hogy vmikor szülni fogok, ami lehet 1-2 órán belül vagy akár egy hónapon belül is.
Másnap du. 1-ig vajúdtam, többször nézték mennyire tágulok, hát nem eléggé, ezért kaptam rá még olyan szert, bocs a neve most nem jut eszembe, amivel még jobban tágulhatok. Na ezt már én sem bírtam, de a baba sem, mert leesett a szívhangja. Ekkor döntött a dokim úgy, hogy császár. 13 óra vajúdás után ez már nagy megkönnyebbülés volt számomra.
A műtét jól sikerült, a babánál is mindent rendben találtak, kereken 4 héttel jött előbb, mint a kiírt időpont.
Nagyon kedves volt velem mindenki, mondjuk ezt tudtam már előre, mert már többször feküdtem ebben a kórházban.
Nekem semmi negatív élményem nem volt.
Tejci szerencsére van, bár eleinte nehezen ment a szopi, de a kisfiam most már rájött, hogy mi a jó. :D

Képet amint tudok dobok fel, lehet még ma.
jucus80

Kacsi,
én ezt abszolút jó döntésnek tartom, pont azért kérdeztem!
:wink:

Jucus,
örülök hogy jól átvészeltétek ezt az időszakot! Hajrá szopika!
Várjuk nagyon a képet!

Nanicke,
először nekem is 39. napi pé volt, 54 napos spontán ciklusban, tavaly nyáron. Soha nem felejtem el, fájt mint a fene, aztán a többi már nem.

Eclipse
eclipse
Budapest

Kismamák időrendi sorrendben:

Princzike
HMeme
Csibuc
Deepgirl
Eclipse
Lucuzs

Kacsit saját kérésére ideírom :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest

No, mit szóltok az új vonimhoz? :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Nagyon szuper a vonalzód! :) A babás mikor lesz esedékes? :)
Egyébként én is fogok majd járni kismamajógára, eddig is jártam sima jógára és otthon pilates-eztem. Nekem ez a két mozgásforma vált be a legjobban, a sok sétán és ezeken kívül mást nem is csináltam. Nagyon jól átmozgat és formál.

Kacsi

kacsi80

Milyen hírekre jövök??????

Kacsi,
hát persze, hogy lehet látni a csíkocskádat!
Hatalmas gratula hozzá!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszi Meli!
Örülnék, ha Te lennél a zebrapárom! :)
Persze a többiek közül is bárkinek nagyon örülnék! :wink:

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
te kis zugzebra!
Nagyon gratulálok, pihizz sokat és vigyázz a kis tulipánkádra.
Vendég

Kacsi,
köszi :D szerintem hótt nyálas, de most ilyen hangulatban vagyok :D Még kb. 2 hét a baba voniig :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest

Kacsi! Köszi! :D Szép a görbid is!
Akkor már ezekszerint a szellemcsík is mutatta már. :)

A pé-t én is oda tenném,főleg ha észlelted is.

Eclipse!

Az haggyján,hogy 40. nap de én nem éreztem semmit és semmi tünetet nem észleltem,csak kicsit görcsiztem mint mikor megjön.
Még annó a 15.napkor észleltem a tüneteket,de akkor nem lett pé.
Ja és nemtudtam,hogy ilyenkor is lehet pé így nem is törődtem semmivel,mert nem vártam. :? :?
De most tanultam belőle és már tudom. :)

Most meg csak várok és nem merek már tesztelni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kacsi, gratulálok! Vigyázz magatokra!
mókica

KACSI!!!!! Aztamindenit!!!! Micsoda hírek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula!!! Nagyon örülök nektek!!!! Dejódejó!!! Hát jól megleptél minket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szuper!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi!
De jó ilyen fotóra jönni!!! :D Vigyázz magadra,és drukk jövő keddre! :wink:

Jucus!
Örülök,hogy minden rendben,és jól vagytok! :D Sok-sok tejcit ennek a kislegénynek! :D

Kép
Kép
zazzy

Köszi mindenkinek továbbra is a gratulációkat és a jókívánságokat!

Lucuzs, Eclipse!
Ti mennyi utrót dugdostok? Én 2×1-re gondoltam... Szerintetek elég? Csak mert ha többet kellene, akkor nem elég az adagom keddig!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!!

Kacsiiiii millió gratula!!Dejóóóó!!! :)

Eclipse: Te jó ég...Princzike után én jövök???? :shock: De furi :) Olyan... jó, de kissé rémisztő érzés :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

jucus: Gratulalok! kis turelmetlen volt a babatok :)

Kacsi: neked is gratula, kivanom, hogy minden rendben legyen. en 2x1et dugdostam a 9tol a 12 hetig. de mindenki mondta, hogy hamarabb kezdjem, szerencsere nem volt gond.

nalam annyi hir van, hogy 98% hogy kislanyunk lesz :)

tul sok mindenhez sajnos nemtudok hozzaszolni a forumon de figyellek am beneteket! :)

Kép
deepgirl

ja eclipse nem akarok josolgatni meg ilyesmi csak enis feltunoen lanyos es nyalas kedvemben voltam a terhessegem elejen (pl rozsazsin telefont vettem pedig utaloom a rozsaszint ) es mar akkor gyanakodtam, hogy kislany lesz a dologban ;)

Kép
deepgirl

Szia Deepgirl!
Gratulálok a kicsi lányhoz! :)
Eclipse-nek pedig én is kislányt jósoltam! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Nekem az inszem után 2x1-et írtak fel, de mivel elkezdtem vérezni, felemeltem 2-1-2-re, majd később 3x2-re.
Szerintem neked ok a 2x1!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi!

Gratulálok én is! De szeretnék már a nyomodba lépni :)

hofeherke

kacsi

gratulálok!!!!!!!! :) :) :)

KépKép
bettike83

sziasztok

lenne hozzátok egy fontos kérdésem egyik ismerősöm elég félre érthető tesztet csinált szerintem. A kép mellékelve.
Tünetek: szédülés, hányinger egyszer hányt, nagyon éhes mindig , rengeteget nőttek a mellei, feszül a hasa, megeszik olyat amit eddig utált, nem bírja a kávé illatot, aluszékonyság. A teszt délután készült. A nem tervezet esemény kb 7 hete volt azóta egyszer már megjött neki nagyon sok késéssel és csak alig. Ja igen és hirtelen nagyon elkezdet hízni hasra. És nem szerencséjére pont peteéréskor volt vele együtt védekezésnél nélkül és utána többször is. Szerintetek mennyi az esélye hogy terhes?

Kacsi: gratulálok
Magamról: ma voltam a mentsben és szerintem is nagyon aranyos tűű doki. Kép Teszt
horibol

bocsánat ha hülyeséget kérdeztem de fogalma sincs hogy a másodiknak kicsit is szabad e látszani , amúgy a második kicsit erősebb és messziről is látszik. Várom a véleményeteket mert nagyon fontos lenne és bocs hogy ezzel zavarlak titeket.
horibol

Horibol!
Én úgy tudom, ha látszik már egy csík akár halványan is az terhességet jelent.
A vérzésről meg annyit,hogy a barátnőm ugyanígy volt,később jött meg neki és nem rendesen és mégis terhes volt.
Úgyhogy szerintem tutira babás. És jobban teszi ha minél hamarabb elmegy egy dokihoz.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!

Kacsi!
Aztaaaaaaaaaaaa! Óriási gratula4Ez egy gyönyörű zebrás teszt!!!Spontán ciklus "termése" ugye?
jajj, aaaanyira jó látni egy pozi tesztet, és még jobb, hogy a tiéd!!!!

Horibol!
Első ránézésre ez pozi....DE! Mi lenne ha a barátnőd ilyen tünetekkel lőne mégegy másfajta tesztet, vagy elmenne egy hcg vérvételre, akár fizetősre is....vagy mondjuk dokihoz?
Amúgy milyen típusú a teszt, mi a neve? Csak azért kérdem mert ismerős a fajtája, nekem már volt ilyenem mármint így nézett ki és baromira nem volt megbízható eredményű...meg mintha egy régi topikban lévő lánynak is volt ilyen tesztje egyértelmű poziként,de rossz volt a teszt.
Bocsánat ha kissé nyersre sikeredett néhol az írásom, csak tényleg nem értem hogy miért nem dokihoz megy ilyen tünetekkel, vagy miért nem másik tesztet csinál.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2010.04.08 20:06-kor.

hajni...
Budaörs

ugye ez olyan teszt amin az a fehér ki valami elcsúsztatható és eltakarható vele a kis ablak ahol a csíkok vannak?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Uh-n voltam, cisztám eltűnt, bal petefészkemben 20 mm-es tüsző, ma vagyok cn 13., méhnyálkahártyám 9 mm, doki adott tüszőrepit, azt ma kell benyomnom. Lehetőség adott, de nem akarok görcsölni rajta, majd alakulnak a dolgok, ha nem most, akkor nem sokára összejön. Tudom, érzem.

Deepgirl, gratulálok a kislányhoz! :D

chrissy81

Chrissy!
Széééééép tüszőőőőő!!! :wink:
Hajrááááááááááááááá, mindent bele!!! 8) :wink:

hajni...
Budaörs

hajni: igen ez olyan teszt
a csaj most készül az érettségire és reménykedik benne hogy nem terhes de ezek után már főleg nem hiszem. Probálom rábeszélni az orvosra. A teszt neve egyébként Maria Romed kazettás egy lépéses terhességi teszt.

A válaszaitokért pedig örök hála.
horibol

Horibol!
Akkor meg végképp csináljon szigorúan első pisiből másik tesztet minél előbb!!!!Ha lehet na pisiljen sokat éjjel, vagy ha igen akkor tegyen félre pohárba pisit reggelre....

hajni...
Budaörs

Horibol!
Már csak ezért is csináljon másikat!-------->
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... eg__483379
Én is így jártam anno, hogy pozi volt, de másikon nega és doki is a negát támasztotta alá...

hajni...
Budaörs

próbálok beszelni vele de nem egyszerű most is duzzog mert mondtam menjen el orvoshoz. iszonyú csökönyös ráadásul férjem húga akivel egy házban lakunk. azért köszönöm szépen a segitséget
horibol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?