Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Kacsi!
De jó!!!!! Gratulálok!!!
Gota!
Hát nem semmi, amin keresztül mentél!
Gyönyörű Rebeka!!! Mehet a fiam csajozni?
Most van egy kis időm:
A történetem:
Márc.25-én (csütörtökön) befeküdtem a kórházba megfigyelésre, mert én úgy éreztem, hogy szivárog a magzatvíz. Mindenféle vizsgálatot végeztek, aminek az eredménye az lett, hogy ez nem valószínű, de mindenesetre pár napot bennfognak.
Éjjel ¾ 12-or elfolyt a magzatvíz nagy része, s megindultak a fájások is. Már előtte is voltak szabálytalan időközönként kisebb görcsök, amire magnéziumot kaptam. Ja és a nyákdugó szerintem kedden távozott. Én ennek nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, mert hallottam, hogy ez igazán nem jelent semmi konkrétat, csak azt hogy vmikor szülni fogok, ami lehet 1-2 órán belül vagy akár egy hónapon belül is.
Másnap du. 1-ig vajúdtam, többször nézték mennyire tágulok, hát nem eléggé, ezért kaptam rá még olyan szert, bocs a neve most nem jut eszembe, amivel még jobban tágulhatok. Na ezt már én sem bírtam, de a baba sem, mert leesett a szívhangja. Ekkor döntött a dokim úgy, hogy császár. 13 óra vajúdás után ez már nagy megkönnyebbülés volt számomra.
A műtét jól sikerült, a babánál is mindent rendben találtak, kereken 4 héttel jött előbb, mint a kiírt időpont.
Nagyon kedves volt velem mindenki, mondjuk ezt tudtam már előre, mert már többször feküdtem ebben a kórházban.
Nekem semmi negatív élményem nem volt.
Tejci szerencsére van, bár eleinte nehezen ment a szopi, de a kisfiam most már rájött, hogy mi a jó.
Képet amint tudok dobok fel, lehet még ma.