Új privát üzeneted érkezett!

Én is kész voltam D.D.-on, sajnálom C.-át nagyon,... a videót még mindig nem tudtam végignézni, túlterhelt a szerver,.. :roll:

Köszönöm a szíves viszontlátást! :D
Öribaba "ügy" jól áll nagyon, ma beszéltem az ügyintézővel, megvan a papírunk!!!! Csütörtökön elküldték a határozatot az illetékes gyámhivatalnak, tehát 30 napon belül kezünkben lesz a papír, amivel aztán mehetünk az alapítványokhoz!!! :D

Chrissy: ha nem felejted el, holnap postázol? :oops: Köszi!

Babi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty: jaja, vendégek jöttek-mentek, sütés, főzés, takarítás, ablakpucc, kertrendezés, aztán mi is mentünk szülőkhöz, barátokhoz,... :)

Jó éjt!!! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
de jóóóó, akkor halad az ügyetek, ennek nagyon örülök :D
Én az előbb néztem egy videót, de gondolom van fent egy rakattal nem :?: :!: :roll: De én meg tudtam nézni...

Ééés, csak nem lapaljám volt :shock: :?: most nézem hehe :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Na mi is átvészeltük a húsvéti ünnepeket, utaztunk is egyet meg összeszedtem valami enyhe gyomorfertőzést, amiből már mászom kifelé. Sütijeimnek sikere volt, locsolás sem maradt el, úgyhogy elvagyunk...
Kicsit hanyagoltam a fórumot a lábadozás miatt, de azért olvastalak Benneketek.

milyen: nem sokára itt van a bababörze, már várom. Lánykád neve tetszik :)

puszi: örülök, hogy jobban vagy, hát még a jó híreknek!

babi: fel a fejjel, remélem furcsa hasfájás meg egyéb rossz érzések már egyhültek...

Bri: utazást hogy vészelted át? Remélem minden OK.

betty: gratu a lapaljához :D

chrissy: köszi a hiányolást. Olvastam én is a másik topikot, kicsit kiakadtam a honi kórházatok ápolónőjének hozzáállásán... :evil: Még jó, hogy nem lett komolyabb baj.

Na menek kicsit takarítani, bár jövő héten amúgy is szétbombázzák a lakást, mert cseréltetjük a beltéri ajtókat és komplett festés is lesz. Készül a manólak :)
Vendég

Hellóka!

Bridget

Szerencsésen megérkeztél?milyen volt a repülőút?

Chriss

Ovuláció??Megvolt?

Betty

Gyűjtögesd a lapaljákat szépen! :wink:

Puszi

Tök jó hírek!És utána mik az esélyek?mennyit kell kb várni ?

Babi

Kerted hogy áll??Nálam most kezdenek nyílni a tulipánok,most épp a narancssárga,na meg a jácint...olyan illat van ha kilépek,pedig csak 3 tő!!!

Csibuc

Naná,hogy várom a börzét!!!

Most jöttem dokinénitől,kisasszonyka 2200 gramm körüli és rendes fejtartásban van-érzem,mert alig bírok lépni :wink:
Azt mondta dokinéni,beszéljem meg vele(mármint a gyermekkel),hogy ne repesszen burkot,előbb engedjen jó erős fájásoknak utat,és akkor nagy az esély a hüvelyi szülésre!!

Te mikor mész újra?

Ja lányok,még mindig várom az ötleteket gyomorsav ügyében,mert újra hányok nap mint nap... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit, még melóhelyen vagyok, már nem dolgozom, csak van fél órám a buszig és gondoltam addig írok nektek.

Puszi: üdv újra a csapatban, nagyon hiányoztál ám :) Örülök az öribaba projektnek.

Chrissy,Milyen: én is nagyon elborzadtam a Daróczi Dávid halálán, hiszen sugárzott róluk a boldogság, nem igazán tudom, mi vezethetett ahhoz, hogy öngyi lett. Mindenesetre szégyelje magát mindenki, aki úgy támadta szerencsétlen Claudiát. Olvastam a tv2.hun durva hozzászólásokat, hogy még ki sem hűlt a holttest, ő meg már gyertyagyújtást szervezett, meg nyilatkozik, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy ezeknek az embereknek az élete a nyilvánosság előtt zajlik, ergó máshogy KELL viselkedniük, mint nekünk. Egyszerűen a szakma megköveteli tőlük ezt a hozzáállást, Szerintem.

Bri: Jelentkezz,amint tudsz, bár láttalak ms-en, úgyhogy talán minden Ok.

Betty: mizu veled? Örülök a lapaljádnak:-)

Csibuc: ej-ej, csúnya gyomorbaj..... Milyen színű lesz a babaszoba fala?

Milyen: jobban vagy? Lenne egy kérdésem, lehet, hogy írtál már ilyesmit korábban, de azért kérdezném. Nekem MA meg kellett volna jönnie a mensinek, mivel késik, előfordulhat, hogy pont akkor megjön péntekre, viszont én a hajamat be akarnám festeni. Igaz az, hogy olyankor nem szabad?

Babi: én is drukk ++++++++++++++++++

Velem,velünk: nincs semmi extra. Hétvégén jönnek a pesti barátaink, már nagyon rá vagyok kattanva a dologra. MEg megkapom a telómat is, kinéztem magamnak egyet szülcsinapomra és ár szombaton megkapom. Húsvéttal semmi extra nem volt, kaptam csomó csokit, Totyim meg egy csomó nasitápot, meg almafaágat.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Nem volt még ovum... Lh nega. Remélem ma már mutat majd valamit...
Holnap uh. Ha nem más akkor mindenképp meglátjuk, mi a helyzet...

Lujzi, de örülök Neked! Soraidból azt érzem, hogy jó passzban vagy.
Baba nem lehet? jó, tudom én, hogy mi a szitu, na de csodabébik lehetnek... vagy akkor miért nem jött meg vajon?

Milyen, húha, baba már be is fordult? Már bocs, de hogy hogy érzed, hogy ott a feje? :oops:

Csibuc, örülök, hogy rendben vagytok.

Mennem kell, jöttek értem.

chrissy81

Lujzi

Szépen leírtad a Daróczis ügyet!!Egyetértek!

A hajad nyugodtan fesd,nagyon ritkán a szőkítéssel szokott gond lenni,de azzal is csak annyi,hogy nem szívja ki tökéletesen!
Szerintem semmi gond nem lehet!
Vendég

Helló!

Milyen: háááát, 1-2-3-4 évet, majd kiderül. Ha kezünkben a határozat, akkor megyünk az alapítványokhoz, és majd ott megmondják, de remélem inkább csak 1 év lesz... :oops: Már nem melózol, igaz? Hajrá hüvelyi szülés! Melyik topicban volt a Clau-szidás?

Csibuc: óóóóó, jó kis gyomorfájós ünneped volt,.. :( :

Lujzi: tetszik a vonalzid!!! :D És az új képetek is iwiwen! :wink:

Chrissy: bocsi, hogy "otthagytalak" msn-en, csak hazaért Párom. Remélem este még elkaplak!
Kiváncsian várom mit mond a dokid! Hajrá ovu!!!!

Betty: te merre?

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy:
úgy tűnik pozitív vagyok, pedig pont nem jó a lelkiállapotom. Nem érzem magam olyan rosszul, de annyi gondom van anyámmal, hogy már nem tudok mit kezdeni az érzéssel. mensiől annyit, hogy szerintem nem volt pém, és ezért késik.

Puszi:

Köszi a bókot, párom utálja, ha fényképezik, pláne azt, ha én szórakozok vele.

Milyen:

köszi az infót....

lujzedli

Pozi az lh-m! Hurrá!!!! 8) :D

chrissy81

Chrissy: szupi :)

lujzedli

Chrissy: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
errefele vagyogatok :lol: :lol: de nem tudok mit mesélni :roll: nincs semmi...

Chrissy
képed nincs róla :?:

Milyen, Lujzi, Csibuc, Bri, többiek....puszóka nektek is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: puszi neked is, CSillagvirág

Kép

lujzedli

milyen: én is várom a bababörzét... Mi majd ápr. 28-án megyünk dokihoz legközelebb. Savra nincsen ötletem sem sajna :(

lujzi: örülök, hogy jobb kedved van. Napsütötte sárga lesz a babaszobánk fala.
A festésről van egy jó sztorim: kértünk 3 árajánlatot a munkákra, mert párom nem mutatott különösebb érdeklődést, hogy saját kezűleg csináljuk. Eljött az egyik szaki, mondott egy árat egy nagyjábóli felmérést követően. Másnap jött a másik, lézeres kütyüvel felmért (csak összenéztük, hogy ezek vérprofik lesznek és tuti megkérik az árát), ők 40ezerrel :shock: kevesebbet mondtak. Ma jött a harmadik pasi, undi, idegesítő szaki, egy igazi tudálékos fütyi, besértődött hogy szóltam: cipő levesz a szobaajtóban majd szépen kioktatott a saját lakásomban, hogy a festéskor is kosz lesz. :twisted: A legvégén csak röhögtünk párommal Mekk mesteren és meg sem lepődtünk, hogy a másikakhoz képest dupla áron akarta vállalni és természetesen négyszer annyi határidővel a munkát. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy egy 2 szobás lakásról lőn szó, amit a normálisabbja 4-5 nap alatt kifest, Mekk mesternek minimum 40 nap kellene erre.... :lol:

chrissy: pozi az LH? Gratu! :D

puszi: ez komolyan akár 3-4 évig is eltarthat? :shock: :shock: Lehet naív kérdés, de mitől függ tulajdonképpen, hogy mikor érkezik Hozzátok/más szülőkhöz az öribaba?

Cupp mindenkinek!
Vendég

Csibuc: minden alapítványnál van várólista, meg más-más szempontok,... de erről majd a jelentkezések után tudok én is többet. :oops:

Betty: szijjja! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Csibuc: akkor gondolom a lézeres kütyüsöket választottátok.

lujzedli

Itt vagyok. Kikapcsolódásképpen benéztem. Olyan a fejem, mint egy felfújt lufi. Agyilag levagyok merülve.

Milyen: Alakul a kertecském. :) A nárciszok már szépen virágoznak, mondjuk van vagy 5 db kinyílva. Tulipánból is kb ennyi lesz, de azok még csak bimbósak, viszont van egy díszbarackfánk, az olyan gyönyörű. Megálltam ma alatta, de az illata is olyan igazi tavaszi. Csodaszép cukorrózsaszín. Majd ősszel meg szidni fogom, mert a barack ehetetlen rajta és vödörszámra hordom a kukába.
A jácintot én is imádom.

Chrissy: Szuper, akkor hajrá! :wink:

Nektek mi a véleményetek az LH-s jóstesztelésről? Én csináltam tegnap, meg ma is, de tegnap még volt csík, ma meg semmi. Szóval szerintem nem vagyok babás, viszont nemtudom mitől fájhat a hasam. Most is szurkál. Arra gondolok, hogy vagy az utrótól, vagy pedig attól, hogy volt jobb oldalon is egy 15 mm-es tüsző és lehet hogy az bent maradt és amiatt.

Mennem kell, mert apus itt piszkál, kell neki is a gép.

Kép
babicsek

babi: én alkalmanként jósteszteltem, de nem jött be a dolog. Volt hogy pozinak mutatkozott a nem várt előtt, volt hogy semmit sem mutatott és olyan is volt hogy full nega volt. Igaz az is, hogy nekem PCOS-m van és nálunk gyakran téves eredményt mutat a jósteszt. A babatervezők otthonán számtalanszor megnéztem a leírást, de ott is az áll feketén-fehéren, hogy nem mindenkinél működik a jóstesztelés. Erre én nem adnék olyan sokat.

lujzi: igen, a lézer kütyüs pasit és csapatát választottuk végül.
Vendég

Csibuc :lol:
jók voltatok a festékesbácsival hehe :lol: :lol:

Lujzi
ejjj, micsoda csókot kaptam ééén :lol: :lol:

Babi
Csibucnak igaza van, a jóstesztelés semmit sem ér szinte, mert menszi előtt nekem is erősödni szokott, viszont azért, mert a szervezet már készül a kövi pé.-re, és el kezdi termelni az LH-t...becsapós lehet nagyon.
És igen, valakinél működik, de többet hallottam negatívumról ezzel kapcsolatban, mint pozitívumot.

Puszi
szijja :!:

Chrissy
hajrá, hajrá, talán már neki is álltatok :?: :!: 8) :D

betty615

Csibuc, Betty: Köszi hogy elmondtátok a véleményeteket. Én is olvastam róla hogy nem tuti. De ababatervezők otthonában olyan szép a tesztsorozat. :?

Kép
babicsek

Most csak gyors olvasásra futotta az időmből,holnap reagálok!

Babi

Csak Neked most:én egyszer "jósteszteltem",de nem a 9dpo-tól,hanem a 28.napon kezdtem,5 vagy 6 napig csináltam,nekem erősödött és végül a 34-en (asszem) pozitív lett a hcg-m.
De én csak poénból csináltam,nem hittem hogy terhes vagyok,csak volt pár lh tesztem és ellőttem őket!
Vendég

milyen: lesem a vonalzódat és csak kamillázok babám. Hogy elröppent az idő. Csak most esett le a tantusz hogy a 60 nap nagyon kevés, mindjárt ott lesz a karodban a pici lányotok :) Aztén szépen lassan jövünk mi is :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Gyönyörű időnk van!
Tegnap már nem jöttem, fáradt is voltam, no meg más dolgunk is volt! :lol:
Ma reggel csináltam még lh-t, full-full pozi, teljesen. Ennél nincs is pozibb szerintem. Szinte kiverte a szememet.
Ma este megyek dokihoz, a már felszívódott cisztámat csekkoljuk, na meg persze ezt a szép kis tüszőt, ami növöget.

Betty, Neked is telnek ám a napok, fogy a vonalzód rendesen!

Lujzi, csak előre nézz! Anyukáddal ne foglalkozz, saját életed van, próbáld okosan alakítani.

Csibuc, jó kis mesteremberek ezek! Nagyon nehéz megfelelő szakit találni, remélem nektek sikerült. Az a lézeres cucc nem túl drága, viszont tényleg vérprofinak mutatja az embert.
Pco-s topikba is mentem igen, gondoltam magamra szedek némi infot... Majd meglátjuk. :wink:

Milyen, bizony-bizony telik az idő! Mesélj, milyen otthon? Hogy telnek a napok?

Bri, gyere mesélj mizu?

Puszi, én léptem le msn-ről, nem Te... Csak már indultam haza. Otthonról meg nem jöttem, mert vasaltam meg tornáztam. Utálok vasalni.

Babi, ne keress jeleket! Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de tényleg ne! Lh-ra én nem adnék jóstesztként semmit... Nekem például mindig van 2. vonal a luteális fázisban.

Jók legyetek, megyek melózni.

chrissy81

Chrissy
mára neked+++++++++++++++++++++ a csekkoláshoz :!:
Majd gyere a hírekkel :wink:

Bri :?:

betty615

Sziasztok!

Talán hallottátok hogy kórházban voltam és hogy kismami vok :wink:
Múlt csütörtökön hazajöttem mert egy icipicit ment össze a hematóma...isi-bizi meg kellett ígérnem hogy fekszem..ez többé-kevésbé be is tartom...már nagyon unom ezt a sok fevést de tudom h a cél érdekében muszáj!!

12.-én megyek megint uh-ra...hát fosok is tőle rendesen :roll: :roll: :roll:

Ne hari de nem tudok visszaolvasni...nem szabad ülnöm se sokáig.

Jól jönnek a drukkok!!

Mindeninek pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Puszi

Már nem melózom... :roll: na jó,ma elugrottam a fodrászom haját befesteni,na meg az enyém is elkészült közben 8)
Most akkor mennek a drukkok,h mihamarabb kapjatok gyermeket!!!Mekkorát szeretnétek?Úgy tudom,ezt meg is kell jelölni előre,ugye?

Chrissy

Gratula a teszthez,ééééééés...tegyétek a dolgotokat :wink: Tessék nyúlmódra szorgoskodni!!!
Hogy telik itthon??Még nem nagyon tudom,mert egyenlőre sok az intéznivalóm,bár már fáradok nagyon.De sajnos a kolléganőm-aki most vette volna át a vendégeimet-bejelentette,h terhes és nem tud dolgozni....most intézkedem,hogy jó kezekbe kerüljenek átmenetileg a vendégeim!!
Ja és kérdezted a béjbi fejét:hát össze nem téveszthető,mert ott tök kemény a hasam,na meg futkosok pisilni non-stop!!

Csibuc

Hát én is betojtam,ráadásul már csak ötvenpár nap... :roll: húúúha!!Ma jön az asztalos ,helyére kerülnek a bútorok,úgyhogy hétvégén neki is állhatok a babacuccok mosásának,pakolásának,még el kel hozni a babaágyat,összeállítanunk a normál ágyat,képeket fúrni,függönyt felrakni,abalkot pucolni stb. stb. :D (csak,h tudd,mi vár rátok :wink: )

Lujzi

Magaddal törődj,ne anyud hülyeségeivel,mert csak lehúz!!Oké??

Panny

Örülök,h jók a hírek ,kitartás,majd gyere,ha tudsz!!

Betty

Nálatok is röpül az idő....hogy vagy drága fitneszlédi???

Babi

Ma kinyílott a tulipán is,na meg a pink jácint!!Olyan szééééép!!!
Nyugiiii!!! :wink:

Bridget???

Tegnap voltam dokinál.gyermek már 2200 gr és még mindig lány!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

36.cn-en vagyok :? :? :?

Helló,Milyen. Bizony,nemsokára itt a nagy nap, jaj, de várom már, na persze mindenki :)

lujzedli

Milyen: csecsemőt szeretnénk.

Lujzi: egy teszt esetleg? Tudod, Csodák léteznek! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: ááááá, nem hinném.... Vannak csodák,élő példa rá Milyen, de még kivárok...Semmit nem érzek, néha-néha beleszúrkál a bal petefészkembe, van, hogy összetojnám magam, annyira fáj, de ennyi.

lujzedli

Panny, örülök, hogy jól vagy, csak pihizz sokat :!:

Milyen, ééén meg a fitneszlédi az két külön fogalom :lol: :lol:

Lujzi
azért én is csinálnék egy tesztet a helyedben :wink:

betty615

Betty: már érzek pici görcsöket,úgyhogy jön a mensi, csak késik.

lujzedli

Sziasztok!

Uh-n voltam, ciszta eltűnt, bal petefészkemben 20 mm-es tüsző, méhnyálkahártya 9 mm, tüszőrepi benyomva. Lehetőség adott. :wink:

Nem nagyon foglalkozom most a dologgal, majd alakulnak maguktól!

chrissy81

Chrissy: ezek nagyon jó eredmények! Úgyhogy hajrá ma meg holnap is, csak ügyesen! :D

Kép
babicsek

Chrissy
juhééééjjj, akkor hajrá van most, mindent beleeeee 8)
+++++++++++++++++++++++++drukk, drukk neked :!: :!: :!:

betty615

Chrissy: itt is yippppppiyeeeee!!! :D :D :D

Jocca Lányok! *

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Micsoda hírekre jövök :D

chrissy: kezem-lábam csuriban, deukkolok Értetek :)

panny: jó hogy újra itt vagy, remélem most már minden rendben lesz...
Vendég

Jó reggelt!

Jaj, lányok én is nagyon örültem a tegnapi uh eredményeknek, képzeljétek a dokinál nem volt senki és 35 percen keresztül csak velem foglalkozott, már a végén én mondtam, hogy na lépek... :D

Kedvenc topikunkon megint kiakadtam, valaki már megint mindenféle vizsgálat nélkül clostit szed. Dokik hogy tehetnek ilyet? Még egy uh sem volt, nem hogy hormonpanel... :roll:
Azt hiszem, aki kicsit is komolyan veszi önmagát az nem szed be hormongyógyszert vizsgálat nélkül... Semmi cikluskövetésről nincs szó úgy látom. :twisted: Felháborító! remélem valaki azért megírja majd, hogy ez nem a leghelyesebb megoldás...

Bri, mikor jössz már???
Panny, remélem minden rendben lesz, gratulálok Neked!
Lujzi, mensi???

Pusszantás

chrissy81

Sziasztok.

Chrissy: a clostit én is gy szedtem két éve, de akkor még nem ismertelek titeket. Mensi sehol....

lujzedli

Lujzi, csinálj már egy tesztet, please!!!!!!!!!!!!

Closti ügyet ne vedd magadra, bár gondolom utólag Te is felelőtlenségnek tartod... :oops:

chrissy81

Chrissy: még kivárok, azért gondolom, hogy meg fog jönni,mert ha a hasam aljához nyúlok érzem a petefészkeimet. A clostis dolog nem is az én részemről,inkább orvosi részről volt felelőtlenség. Egy naiv, laikus ember nem tudhatja, hogy azt úgy nem szabad szedni. szerencsére én rosszul voltam tőle és én magam mondtam a dokinak, hogy rajt van a papírján, hogy vérvétel kell hozzá,stb... Azt mondja, ne foglalkozzak vele, nem úgy van az. Aztán nem szedtem többet, és nem is mentem őhozzá.

lujzedli

Chrissy

Akkor mindent bele,nagyon jók a hírek!!!

Puszi

Remélem mihamarabb megkapjátok a kis csodátokat!

Lujzi

Amíg piri nincs,remény van!
Többieket csókoltatom,és bocs a szűkszavúságért,de belelendültünk a babaszoba elkészítésébe,tegnap helyükre kerültek a szekrények,férjem most ágyat szerel én meg elkezdtem mosni,ablakot pucolni stb.

Azért majd bekukkantok :wink:
Vendég

Chrissy
én is olvastam, de sztem nem kell vele foglalkozni.
Majd később rádöbben az ilyen, mikor már késő is lesz.

Milyen
jó pakolászást :wink:

betty615

Csibuc
kiakadtam ezen az iwiwes dolgon, ilyet még nem is hallottam :shock:
Megírtam a kis levelemet a "kedves" ismeretlennek :twisted: :twisted: :evil: :lol:

betty615

Megerkeztem csajok ut szupi volt...minden nap telezabalom magam a jobbnal jobb kajakkal amiket csak itt lehet kapni,mint amikor valaki bekerul egy kozertbe 1havi kajamegvonas utan :lol:

Az ido tegnap szep volt 8) 20fok lesz ma is megyunk setalni lesz sok foto es indul majd a naplom is csak kerdes mikor lesz idom :oops:

Hotel szupi apacska pedig 1het mulva jon :wink: Vettem egy telot 8) ilyen feltolthetos es egy csomo ismim mar megkeresett aminek ngyon orultem ezek szerint hianyoztam itt :) Ma megyunk kirugunk a hambol 8)

Csajok most fejeztem be a lombikos topik visszaolvasasat most meg irok a masikba mert ott keveset kell visszaolvasni egy oldal sincs aztan jovok ide is oksi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget: Örülök hogy szerencsésen megérkeztél. Mik azok a finom kaják amiket csak ott tudsz enni? Most veszem csak észre hogy milyen éhes vagyok.

Lujzi: HAnyadik napon vagy?

Én feladtam csajok. Igaz hogy csak hétfőn lenne a vérvétrl, de tudom hogy nem sikerült. Ezt érzem. Ezt mondjuk a hülye jósteszt is alátámasztja. Sajnos ilyen vagyok, nem bírok magammal. Full nega volt a mai is.

Úgyhogy nemtudom hogyan tovább, apussal még nem beszéltük meg. Egyébként szerdán vérvétel, aztán majd megkérdezem a dokit hogy nem lehetne e stimulálni clostival. Az mégsem olyan drága, mint a Gonal. Nekem attól is szép tüszőm nőtt mindig és nem kellett belőle csak vagy 5-6 szem. Akkor meg minek szurkáljam magam egy vagyonért. Úgyhogy ha így lehetne akkor valahogy rávenném apust hogy ne adjuk fel. Ő ugyanis nem inszem párti, de eddig szó nélkül ment és csinálta a dolgát. Szóval szerintem így is lehetne inszemezni. Na majd meglátjuk mi lesz.
De a lényeg hogy én már leírtam ezt a hónapot, most próbálom magam összevakarni a földről és ismét talpra állni. UTÁLOM ezt. :(

Kép
babicsek

Ezt most elkuldom mert nem tudom miota irok de ha kitorlodik megvadulok az tuti :shock: :shock: :twisted: :lol:

Na latom azert itt sedm kellett olyan hude sokat elolvasni de en most multhet hetvegetol olvasok es ugy valaszolok ill. irok oke? :wink:

Csibuc
Multhet penteken hajnalban fekudtem mindig akkor szoktam vegulis 8) Ti mikor mentek legkozelebb?Lesz kep?Ha nem kaptok csinaljatok teloval vgy valahogy 8) Kivancsian varom a valtozast!Es mik a neveitek?Vgy csak feluletesen olvastam es kihagytam? :oops: Gyomorrontasod elmult? :roll: lassan nalatok is ngy dolgok tortennek majd!!!! :wink: Festonek lerugtam volna nekifutasbol a fejet :twisted: mekk mesteren jot rohogtem :lol:

Lujzi
Videok a nyulaszrol 8) :lol: :lol: :lol: Igen voltam na persze nem msn-en mert arra nem volt idom,hogy csetelgessek bar 7-8an irtak meg hivtak mint allat....nekem automatic bekapcsol mikor bekapcsolom a gepet de nem mindig erek ra csetelni sooot altalaban soha :lol: :lol:

Milyen
Hat igen a fel le szalllas sem semmi meg amikor dobalja a szel a gepet na en akkor tojok csak be igazan :shock: Melyik ikaeban jartatok csak nem az orson? :shock: Olyan semmittevos napom volt csak teniszezni voltam talizhattunk volna ott :roll: Na mostmar akkor meg tappenzen is vagy :shock: pont jokor ha most kezdessz kifaradni kicsit azert azt a pocakot cipelni is kell :wink: Mekkor mar a kiscsaj?Nalatok mi a nev? :roll: Anyosek egyedul erzik magukat azert cseszeget... :roll: Tok megertem ha egyedul van...anyu is ilyen mindenki mindig csak jojjon :lol: most latom nem ott laknak a tobbiek is na akkor passz vgy mondjuk normalis tarsasagra vagyik :oops: :lol: na most latom 2200gramm Kép Ugy tudom most mar annyir novekedik meg teliti ki a helyet a kisasszony hogy sajna atol vannak a hanyingerek :? :roll: Csak azt tudom mondani kitartaaaas :wink: Most jot mondtam mi :lol: :lol:

Babicsek
Meg az utolso napokat probaltam kihasznalni teljes mertekben...kesoig fentmaradni nekem sdemmiseg csak a keles az ami nehezen megy utana :lol: :lol: Ne legyel hipohonder ha jon a baba jon ha nem akkor igyse ugyse...teljesen mindegy mit erzel mert van aki semmit sem erez van aki meg csomo mindent...szal nyugi no para mikor tesztelsz ma 8) :lol: Na most olvastalak...szerintem lojj el egy tesztet siman en mar holnap elkezdenem 8) :lol: Lh-s jostesztelesrol annyit bar en nem hiszek benne!Nekem sosem jott be alitolag 70%ban bejon es jot mutat :roll: folyamatosan kell nezni es ha erosodik akkor lehet remenykedni! :wink:

"Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni, azaz jósnak, mert ez a terhességet már néhány nappal korábban kimutathatja, mint egy terhességi teszt. Nem én találtam ki, számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy az LH és a hCG molekula immunológiai teszteknél (amely az otthon végezhetö teszteknek is a müködési elve) keresztreakciót adhat. Ez abból adódik, hogy az LH, FSH, TSH és hCG molekulák két alegysége közül az egyik mindegyiknél teljesen megegyezik, a másik mutat csak bizonyos eltéréseket. Az immunreakció specifitása attól függ, hogy melyik molekulacsoport ellen fejlesztették ki az adott ellenanyagot, amelyet a tesztben is használnak.

Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálison kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt..." bovebben itt :arrow: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Na es akkor meg egyszer utoljara ne agyalj es ne gondolkozz semmin!!!!!Teljesen felesleges minden irasodban ezt teszed ezt erzem azt erzem ez van az van...nyugiiiiiii :roll:

Kajakat most soroljam?Kimchi,japan popcorn,specko sajt,ropogtatnivalo,leves,edemame stb stb :lol:

Hat ezen a feladason meglepodtem...tudod hanyan ezt teszik babaval a pocijukban :roll: na inkabb nem mondok semmit...azert bizni kell mert ha te nem bizol sajat magadban akkor ki fog?Vgy hogy varsz csodat? :roll:

Betty
Linket koszi megkaptam 8) de mint a cikk is irja ngyon ngy mazlija volt a csajnak :roll: szal ez nem olyan surun tortenik meg mint pl a rossz sperma ertekeknel valo spontan baba :? de azert koszi :wink: ez kb szamomra olyan lenne mint az 5-os lotto kizart dolog hogy en nyerek pedig lottozom :roll: Nalunk tok jo ido volt marmint siofokon is meg aztan vasarnap pesten hetfo az kaki volt :roll: LH nem termelodik a ciklus vegen!!sot ciklus vegen es elejen lent van csak a ciklus kozepen magas ugy mint az fsh!
Kép
Kép

Chrissy
En is ngyon meglepodtem a Daroczis dolgon es amilyen allapotban Claudia volt :shock: hat ha belegondolok en is neztem igy ki par honappal kesobb miutan parommal megismerkedtunk es volt egyket nehezsegunk...mert igenis lehet az ember marha szerelmes mar par honap utan is sooot :roll: Veled mizu?Jol latom,hogy elovulaltal? :shock: Kép Kép

Puszi
Kép
Babatemarol nem kerdezunk akkor egy darabig...nekem bar vannak terveim de en sem szeretek errol beszelni :roll: Ugyhogy szinten zenesz :oops: Igen aznap utaztam kedden es szerda reggel ertem ide...majd probalok jonni ahogy van idom jovok :wink:

Panny
Hematomia szokott latszodni mas terhessegeknel is?Mert en azt hittem az ugymond "elmegy" barinomnek is az volt :roll: De azt mondtak az felszivodik :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
Az a baj a clostit illeto lannyal hogy en anno irtam neki privit es szepen "lekocoltatott" merthat az lh tesztsorozata alapjan erosen pcos vgy pco na most nem jut eszmebe szal gyanus folyamatosan pozi lh :roll: azaz ketcsikos de nem pozi :? na mind1...hagyjuk is...hun vgy neztelek msn-en de nem latlak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
Neztelek skype-on de csak jottel es mentel is :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bebicsek: 37.cn-en vagyok. Fel ne add nekem, szorítok,jó?

Betty: milyen iwiwes dologról van szó? :?

Bri: lesznek videók, de nem volt időm még feltölteni. Igyekszem...Én holnap kapok új telót. TE miylet vettél?

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?