Ezt most elkuldom mert nem tudom miota irok de ha kitorlodik megvadulok az tuti
Na latom azert itt sedm kellett olyan hude sokat elolvasni de en most multhet hetvegetol olvasok es ugy valaszolok ill. irok oke?
Csibuc
Multhet penteken hajnalban fekudtem mindig akkor szoktam vegulis
Ti mikor mentek legkozelebb?Lesz kep?Ha nem kaptok csinaljatok teloval vgy valahogy
Kivancsian varom a valtozast!Es mik a neveitek?Vgy csak feluletesen olvastam es kihagytam?
Gyomorrontasod elmult?
lassan nalatok is ngy dolgok tortennek majd!!!!
Festonek lerugtam volna nekifutasbol a fejet
mekk mesteren jot rohogtem
Lujzi
Videok a nyulaszrol
Igen voltam na persze nem msn-en mert arra nem volt idom,hogy csetelgessek bar 7-8an irtak meg hivtak mint allat....nekem automatic bekapcsol mikor bekapcsolom a gepet de nem mindig erek ra csetelni sooot altalaban soha
Milyen
Hat igen a fel le szalllas sem semmi meg amikor dobalja a szel a gepet na en akkor tojok csak be igazan
Melyik ikaeban jartatok csak nem az orson?
Olyan semmittevos napom volt csak teniszezni voltam talizhattunk volna ott
Na mostmar akkor meg tappenzen is vagy
pont jokor ha most kezdessz kifaradni kicsit azert azt a pocakot cipelni is kell
Mekkor mar a kiscsaj?Nalatok mi a nev?
Anyosek egyedul erzik magukat azert cseszeget...
Tok megertem ha egyedul van...anyu is ilyen mindenki mindig csak jojjon
most latom nem ott laknak a tobbiek is na akkor passz vgy mondjuk normalis tarsasagra vagyik
na most latom 2200gramm
Ugy tudom most mar annyir novekedik meg teliti ki a helyet a kisasszony hogy sajna atol vannak a hanyingerek
Csak azt tudom mondani kitartaaaas
Most jot mondtam mi
Babicsek
Meg az utolso napokat probaltam kihasznalni teljes mertekben...kesoig fentmaradni nekem sdemmiseg csak a keles az ami nehezen megy utana
Ne legyel hipohonder ha jon a baba jon ha nem akkor igyse ugyse...teljesen mindegy mit erzel mert van aki semmit sem erez van aki meg csomo mindent...szal nyugi no para mikor tesztelsz ma
Na most olvastalak...szerintem lojj el egy tesztet siman en mar holnap elkezdenem
Lh-s jostesztelesrol annyit bar en nem hiszek benne!Nekem sosem jott be alitolag 70%ban bejon es jot mutat
folyamatosan kell nezni es ha erosodik akkor lehet remenykedni!
"Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni, azaz jósnak, mert ez a terhességet már néhány nappal korábban kimutathatja, mint egy terhességi teszt. Nem én találtam ki, számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy az LH és a hCG molekula immunológiai teszteknél (amely az otthon végezhetö teszteknek is a müködési elve) keresztreakciót adhat. Ez abból adódik, hogy az LH, FSH, TSH és hCG molekulák két alegysége közül az egyik mindegyiknél teljesen megegyezik, a másik mutat csak bizonyos eltéréseket. Az immunreakció specifitása attól függ, hogy melyik molekulacsoport ellen fejlesztették ki az adott ellenanyagot, amelyet a tesztben is használnak.
Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálison kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt..." bovebben itt
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
Na es akkor meg egyszer utoljara ne agyalj es ne gondolkozz semmin!!!!!Teljesen felesleges minden irasodban ezt teszed ezt erzem azt erzem ez van az van...nyugiiiiiii
Kajakat most soroljam?Kimchi,japan popcorn,specko sajt,ropogtatnivalo,leves,edemame stb stb
Hat ezen a feladason meglepodtem...tudod hanyan ezt teszik babaval a pocijukban
na inkabb nem mondok semmit...azert bizni kell mert ha te nem bizol sajat magadban akkor ki fog?Vgy hogy varsz csodat?
Betty
Linket koszi megkaptam
de mint a cikk is irja ngyon ngy mazlija volt a csajnak
szal ez nem olyan surun tortenik meg mint pl a rossz sperma ertekeknel valo spontan baba
de azert koszi
ez kb szamomra olyan lenne mint az 5-os lotto kizart dolog hogy en nyerek pedig lottozom
Nalunk tok jo ido volt marmint siofokon is meg aztan vasarnap pesten hetfo az kaki volt
LH nem termelodik a ciklus vegen!!sot ciklus vegen es elejen lent van csak a ciklus kozepen magas ugy mint az fsh!
Chrissy
En is ngyon meglepodtem a Daroczis dolgon es amilyen allapotban Claudia volt
hat ha belegondolok en is neztem igy ki par honappal kesobb miutan parommal megismerkedtunk es volt egyket nehezsegunk...mert igenis lehet az ember marha szerelmes mar par honap utan is sooot
Veled mizu?Jol latom,hogy elovulaltal?
Puszi
Babatemarol nem kerdezunk akkor egy darabig...nekem bar vannak terveim de en sem szeretek errol beszelni
Ugyhogy szinten zenesz
Igen aznap utaztam kedden es szerda reggel ertem ide...majd probalok jonni ahogy van idom jovok
Panny
Hematomia szokott latszodni mas terhessegeknel is?Mert en azt hittem az ugymond "elmegy" barinomnek is az volt
De azt mondtak az felszivodik