Új privát üzeneted érkezett!

Kakti, ezek szerint elmúlt Tesód láza? Sikerült megcsinálnod a kedvenc kajáját?

Funky, enyémgyerek általában egy ciciből eszik egyszerre, de volt már rá példa hogy ha nagyon rángatta, adtam a másikból is. Aztán vagy kellett, vagy kiderült hogy csak hisztizik. Nem mérem hogy mennyit szopik, 2 hónap alatt hízott 2 kilót, aggodalomra nincs okom. :)

Koszmó. Olyan fehér, "mintha hámlana" réteg nekünk is van, de védőnő azt mondta ez nem koszmó, mert az sárga. Én csak kefélni szoktam, de lehet hogy akkor beolajozom.

Kattkat merre van?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kismaki: szerintem se méregesd, ha hízik nem mindegy hogy 120 militől vagy 60 militől? A lényeg, hogy hízik. Inkább szoptatással szaporíts tejet, beszélj IBCLC-sel. Ha végképp szeretnéd a Szoptanítot:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=60
vagy
http://www.teszvesz.hu/item986922198_me ... zulek.html

zarja

Jó reggelt!

Még mindenki alszik? :lol:

Mi is 1 ciciből szopizunk. Amikor "rossz" volt a cicim akkor ettünk , mind a kettőből, meg gondolom majd akkor fogunk, ha megugrik az igénye megint. :roll:

Nekünk is olyan a kis fejecskéje, mintha hámlana, de nekem a védőnő arra is azt mondta, hogy koszmó... De jó, hogy ebben is ennyire egyetértenek a védőnők. :shock:

Tegnap volt az első este, hogy kézben kellett altatni a kis drágámat. Nappal már volt ilyen, de este még soha. Eddig mindig, ha este letettem akkor tudta, hogy alvás van. Most "csupaszem" volt és nem akart aludni. Remélem nem fogja ezt minden este eljátszani... :shock:

Jön a védőnő úgyhogy megyek kicsit összekapom a lakást.

Szép napsütéses napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Jó reggelt!
Lili tegnap volt 7 hetes, így meg is mértük: 4630 grammot mutatott a mérleg pőrén. Ez a születési súlyához képest +1300 gramm, a hazajövőshöz képest +1380. És ma éjjel is tartotta a 8 órás szünetet két kaja közt, csak miután korán ágyba került, így korán is kelt. Pláne, hogy az a ku... légzésfigyelő az éjszaka közepén elkezdett üvölteni, hogy most azonnal cseréljek benne elemet! Zsíííír! Fel is ébredt rá a Pindi! :twisted: :twisted: :twisted: Így ha már itt tartottunk, kapott enni is. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hahó

nekünk megint nagyon hasfájós esténk volt, alig lehetett elaltatni

és még mindig ébred éjszaka, szóval szó sincs átalvásról...

Most reggel 6kor meg bealudt 40 gramm után, egy óra múlva fent volt, hogy éhes, odaadtam a maradékot, most meg a ráetetéstől a haza fáj. De ha nem adom oda neki, akkor meg éhes és üvölt... Mi lenne a jó megoldás? Istenem, nőjje már ki....

Kaptam én is vonalzót, elvileg be is illesztettem, meg raktam új avatar képet.

Megyek, mert nyűgös...

boruska

na avatar nem műxik

boruska

Sziasztok,

Rólunk, tegnap volt nálunk a doktor néni.

Léna javul, kedden kell a kórházba kontrollra visszavinni. A mája tapintható a sok gyógyszer miatt, de ezt leszámítva eszik-alszik, jó baba. Mosolyog is, annyira édes.

Lilla hány-fosik-lázas. Idén annyiszor volt beteg, mint eddig életében összesen. Nála ezt vírus okozta, hogy honnan szereztük ne kérdezzétek, mert borzalmasan elegem van.
A lázas állapot miatt szívzöreje is van...

Én kikészültem, elfáradtam. Ha nyolc milliószor nem mostam Clarasepttel kezet, akkor egyszer se. Minden nap azon imádkozom, hogy Léna ezt a hányós szart ne kapja el, mert az újra kórházat jelentene most neki. Aludni 2-3 órákat alszom. És mivel bánatomban csokit ettem a rendes kaja helyett, így híztam is... na nem panszkodom tovább, megyek Lillát itatni, hogy legalább ő ne kerüljön rosszabb állapotba.

Koszmónk nekünk is van, jó csúnya, kezeljük, mi Lillánál is nehezen szabadultunk tőle, most sem reménykedem. Bár ha már csak ez lenne a bajunk annak nagyon örülnék.

Nekem az Anya taníts akkor bukott meg, amikor Lilla elmaradt mászása miatt szinte nulla feladatot tudtunk belőle megcsinálni a korosztályos feladatokból és akkor leszoktam róla. Majd most előveszem, de ahhoz egyenesbe kell jönnünk egészségileg.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, de jó, hogy Léni javul! :D Szorítok, hogy hamarosan meggyógyuljatok! Kitartás! Nem lehet most könnyű neked.
zuzmooo

Jaj Ildi!
De szar!!!! Jobbulást! Neked meg kitartás!
Luca sem mászott 9-10hós korig. Aztán 1hét alatt megtanult mászni, felállt. Előtte GURULVA közlekedett. Simán fel is ült belőle! :lol:

Én amikor nem tudott mászni kóstoltattam vele, meg tapintást meg ilyeneket fejlesztettem.

1évesen és 2naposan írattam be a Gekkoba. Ott csinálnak egy felmérési tesztet. Eleve le volt maradva, mert járni nem tudott, erre a 12-18hós tesztet csinálták nála. Naná, hogy alul maradt. Tud-e páros lábbal ugrani? Fellép-e a bordásfalra? Beteszi-e a kulcsot a zárba? Há! Persze b@szki! Meg 4nyelven beszél és SQL parancsokat magol mondókának! :twisted: :twisted:
Vendég

Nálunk Lilla 13 hósan kezdett el járni :lol: mászni 16 hósan döbbent rá, hogy lehet :lol: Addig fenéken csúszott.

Én nem hiszek a profitorientált fejlesztőknek, lsd. Gekko.
Mivel ugye enyim gyerek még mászni sem tudott, így alul maradt volna még jobban.
Most viszont mozgásban annyira előretört, hogy zsebre tesz 4-5 éveseket. Pont tegnap nézte a doktor néni. Mondta nem irigyell ilyen pörgős gyerek mellett. Viszont arra büszke vagyok mennyire ügyesen labdázik, ugrik vízbe, bukfencezik, fel-le mászik ugrál. Csak ugye veszélyes lsd. csúszda baleset.

Bár inkább ilyen legyen, mint beteg. Most saját szavaival élve fosik a wc-n :roll: megyek mert kész van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!
koszmónk nekünk is van, de mikor utánaolvastam hogy tulkép. mi az azota nem izgulok, és nincs is annyi, az esti fürcsinél jól megkefélgetem és kész..
mi ez az Anya taníts?
bár én mostanában örülök ha 2 szabad percem van mert a lányom nagggggyon aktív.
ez 2 hos kora óta van, szinte napra pontosan
addíg elbambulgatott az ölemben
most 1000rel pörög, játszik kapálódzik, de már én nem bírom a tempót
és folyamatosan emészt a drágám, 2 hete még dugult szegény, ma meg már 3x volt kaka
én már teljesen tanácstalan vok
ahogy mexokunk 1 rendszert, hirtelen vált
és ő vált, én nem kényszerítek rá semmit
egy ismerösöm azt mondta kezdjünk el kimozdulni,ha ugyse alszik nem mindegy hogy hol pörög alapon...
háááát....
nem kicsi még ehez
(kimozdulás:kocsiba be, elmenni ide-oda ügyeket intézni, bevásárolni, sétálni vhol 1et....)

zsó
Kép
pcd1985

visszaolvastam

a kivegyem-ne vegyem témára visszatérve:
ma leültem és néztem mit csinál az ágyában ha "kijátszotta" magát
épp smst írtam, amikor sírt de már immunis vok rá ezért megírtam az smst, amire elküldtem elaludt
negyed orára
10orai kaja után megint leraktam és elaludt, most nyekereg, de aludt kb fél orát ez is több mint a semmi

zsó
Kép
pcd1985

na itt tartok éna nagy napirend-mániás!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

zsó
Kép
pcd1985

Na itt volt a védőnéni. Totál idióta amúgy. 1 hete még azt mondta, hogy az a fején koszmó és olajozzam meg keféljem. Most azt mondja, hogy az nem koszmó csak hámlik a kis fejecskéje, de megelőzésnek jó az olajozás. :roll:

Nálunk is most volt mázsálás. Ma vagyunk 5 hetesek és 4430 grammosak csupin. Ez 1220 grammal több, mint ahogy hazajöttünk. Erre is azt mondta, hogy nagyon jól hízik, múlthéten meg beparáztatott, hogy keveset hízik. Igaz akkor 4030 gramm volt, de akkor is. Behozta a lemaradását, minek kell paráztatni...

Reggel óta még most sikerült csak elaltatni úgyhogy megyek is gyorsan főzök egy gyors tésztát.

Jaaaa. És majd el felejtettem. Mosolyog a kis drágám. :lol: Igaz rám kevesebbet, de az apjára úgy, de úgy, hogy majd kiesik a saját száján. :lol: Imádom.

bellerreni
Eger

Na volt támadónő! Kiábrándított: fogyókúra semmilyen formában nem mehet. Mozgás igen, de vkinél attól csökken tej. Nem mindenkinél. Cukrot lehet mellőzni. Méz mehet helyette, de kevés. Szénhidrát nagyon kell. Bühühü. :cry: De szte 6hósan ahogy kevesebb lesz a szopi jobb lesz, mert ő is hízott a szoptatás alatt. Inkább utána foglalkozzak ezzel. már csak 4hónap.

1cici-2cici: Asszem ahogy Lara írta, én is 90%-ban egy cici. 10%-ban 2cici. A bal max 100ml-t tud tárolni. A jobb max 200ml-t. Tényleg van kis mellű, bő tejelő köztünk? Mert én ugye nagy mellű vagyok, de az bóti. Szóval nekem alapból szúnyogcsípésem volt. A jobb nagyobb. De a tejtermelő képesség nem függ a mérettől. A tárolókapacitás viszont igen. Mivel a mirigyállományom nem nőtt a műtéttel :lol: így a tárolókapacitásom sem lett nagyobb. Ergo azért folyik állandóan, mert kis mennyiségnél is túltelítődik, és a felesleg kicsepeg. Mivel a bal eleve kisebb volt, az csak fele annyit tud tárolni. Abból a max mennyiség 80-100ml volt. Csak a jobból meg evett már 200-at is!
Vendég

Ja! Van még olyan, akinek ha jön a tejleadó reflex, akkor NAGYON fáj a cickója? Amikor 4órája nem evett, mint pl most, bekeményedik és fáj. Leereszt 20-30-40ml-t, majd csend. Amikor meg szívni kezd, 1-2perc után újra. Na akkor úgy ömlik a szájába, mint a zuhany. Olyankor szokott fulladni szegény. De ha azon túlvan, már szépen eszeget tovább... :roll:
Vendég

Nóri! Nekem amikor jön a tejcsi akkor olyan, mintha leforráznák a cickómat belürről. Nagyon kellemetlen... Egyébként mi számít kis cicinek? Mert nekem 75-ös volt. Az nekem kicsi :roll: amúgy nagyjából egyforma a cicim is meg a tárolóképesség is. Mind a kettőből eszik és 150-170-et kiszopizik és még 20-30-at fejni is tudok.

bellerreni
Eger

Mármint felváltva mind a két ciciből, nem egyszerre...

bellerreni
Eger

Sziasztok.

Még egyszer köszi a válaszokat pótlás ügyileg. :wink:

Nem akarok ráetetni, ha úgy látom, hogy már nem éhes, csak furcsa, hogy ilyen kis keveseket eszik. Na, de nem nagy étkű, van ilyen is. Pisi, kaki van napjában jó sokszor, nő is, úgyhogy nem érdekel.

Bár tegnap este már együtt sírtam a kis nunissal. Fájt szegénynek a hasa és nem tudtam már mit csinálni vele. Én meg már kivoltam ezzel a tej mizériával is és sírtunk együtt. :roll: De legalább megnyugodtam.

Reni: egyébként ezt a "nem tudom feladni" dolgot a hülye kos fejemnek köszönhetem. :wink:

Bal cici nekem sem tud tárolni sok tejcsit. Jobb az inkább, de mi kettőből eszünk,mert most megcsappant ugye a mennyiség.

Ja és megint vérezgetek. :evil: Ez már nem a gyerekágyi. Időpontot dokihoz meg keddre kaptam. Juhéjj. Pedig már össze akartunk bújni apával. :x
Vendég

Nóri!
Nekem is így szokott fájni a cickóm! Pont ugyanez! De olyan fájdalom, mint ha kést vágnának bele... :?

Ilyen lett a süti:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok.
élünk mi is. törpike kerekedik, már 6420gr :shock: levettem az adagját 180ml-re, de kemény 5 napig birta így, most vissza kellett emelnem 210 ml-re. 4óránként eszik, deeeeeee meg volt a második átaludt éjszakánk!!! most és előző éjjel is leraktam fél9kor este, és reggel fél6kor kelt enni!!! Aztán hami után még szuszmozott 8ig!

Edit

Kép
ézsóné

ja, és nálunk a törpe hosszra nem nagyyon nő. 50 cm-el született, most 57 cm-t mértem. nálatok? vagy enyimgyerek inkább arra gyúr, hogy széltében is annyi cm legyen, mint a hossza???? :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit:
max 3-4 centit nőnek havonta

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

enyim gyerek 12 cm-t nőtt 2 hónap alatt, bár nálunk Apci 193 cm, szóval a szülők mérete sem mellékes.

Én ma voltam gyereket mérni, mert amiért Levi ilyen hosszú, nem látszik rajta a súly. De az elmúlt két hétben is 380grammot hízott, így gondolom, hogy nem éhezik.

szopi: nálunk 1 ciciből, bár néha összeszorított ínnyel rázza mint valami kiskutya a papucsot, na akkor ráteszem a másikra és ott meg 5 perc alatt bealszik.

kaki: már nálunk is volt, hogy 3 napig nem volt kaksi, nekünk a gw segített, de most nem adtam neki szándékosan. Ami még kakihozónak bevállt: jó kis házias húsleves

edit: én is törpikének hívom :) Az apja meg fel van háborodva, hogy a gyerek igen is óriás :)

köszönöm a kommenteket kendő témában. Lehet hogy akkor érdemes befektetni.

zuzmooo. a tied milyen gyártmány? Vagy ez az amit kölcsön kaptál?

Majd teszek fel egy 3-as tesós képet, de megjött apjuk és ma van a szülinapja, úgyhogy gyorsan elhúzok a gép elől :)
stephie

szopi:
mi még mindíg 100 grammokon tengődünk, és adok hozzá napi 1x-2x tápot
hogy csináljátok ezt a 170 egy ciciből 1 alkalommal??????????????????????????????????????????????????????????????
nekem a kettöböl jön össze a 100
és eszek
és iszom a teát
és fejek
és szopik a gyerek.
és nincs 170
pedig volt rá példa, de azok az idök elmultak

zsó
Kép
pcd1985

Már napok óta be-be görcsöl a gyomorszájam. Délelőtt olyan mértékben, hogy alig bírtam kivánszorogni a konyhába... A gyomorfekély az hol fáj? Nem tudom mi lehet ez meg, hogy mitől, de jó lenne kideríteni, mert kész vagyok tőle...

bellerreni
Eger

úgy látom, ma ilyen védőnénis nap volt. tőlünk is most ment el.
Megdicsérte kisasszonyt, szépen fejlődik.....

Voltunk a sebészeten:
Megint leragasztották a sérvet.
Cunika jól viselte, még a 2 óra várakozás ellenére is.
Egyébként felháborító, hogy egy csecsemővel ennyit keljen várakozni.

Kép
bettike830

miért nem látható a vonalzóm?

Kép
bettike830

Kis mellű jól tejelő anya jelentkezik! :wink: Nóri, nekem is fáj a tejbelövellés, de inkább az, amikor csak úgy magától kicsit telik a mellem. Pl. tegnap kint sétáltunk kendősen, szorítottam ám össze a számat rendesen! Amikor szopi közben indul meg, akkor meg jólesik, hogy közben Manó üríti.

Fogyókúra: majdnem elszállt velem a ló, annyi édességet ettem. A gyümölcs édessége nem elégít ki. :( Próbálom visszafogni magam, csoki és sütievészet leállítva. Jövő héttől próbálok kicsit tornázni is, ha Bori újra oviban lesz (most szünet van).

Anya taníts engem: Bori fejlődéspszichológusa ajánlotta, azzal a kiegészítéssel, hogy nem szabad szó szerint követni, csak ötletbörzének használni. Különben úgy jár az ember, ahogy Ildiék. Nem írom, hogy Bori hány hónaposan miket csinált, jó? Gondolhatjátok. Bár a mozgásfejlődése egész jó volt, csak hát lassú.

Hozzánk holnap jön a védőnő! :lol:

Kakti,
írásodon felbuzdulva kiszámoltam én is Emő hízását: holnap lesz 7 hetes, mai állás szerint 4240 g, ez 1290-nel több, mint a születési súlya. Gmailra küldök pucér képet a sonkáiról...
ktc

Sziasztok!
Nóri, nekem akkor szokott fájni, ha nagyon, de nagyon tele van. Múlt szombaton amikor a számítógépet szereltem és hajoltam le, megnyomtam a lábammal, hát majd besz@rtam. Éjjel 1 óra volt, úgyhogy nekiálltam fejni. 130 ml le is jött pikk-pakk. Aztán kisgyermeket kihozta a nagy gyermek a nagyágyból és szemrehányt hogy hason aludt a kicsi, az orrát meg belefúrta a matracba. (új, hülye szokás hogy így fordítja a fejét rajtam is) Szóval ha már felébredt, cici után is szuszmákolt, a megfejt ciciből még simán jóllakott. De nekem ez a nagyobb cicim. Mondjuk amikor tele vannak tejjel, igen durván látható a különbség közöttük. :roll:

Képzeljétek, ma reggel 3/4 6-kor ébredt először. Tegnap ugyebár jó xar napunk volt, alig aludt napközben valamit. Este aztán jól kibőgte magát fürdés után, szopott és elaludt rajtam. Még kefélgettem a kis koszmós/nem koszmós fejét, meg ráadtam a hálózsákot, aztán letettem a nagyágyra. Erre hipp-hopp, hatalmas szemekkel néz rám. Na jó, újra szopi, megint elalvás. Kérdem apját, letegyem a kiságyba? Azt mondta, szerinte ne. Én meg azt mondtam, megpróbálom. (Naná, mert kekszet szerettem volna, de apa bealudt aztán mire én megfürödtem...)
Szóval letettem, gyermek meg nyöszörgött kicsit. Aztán abbahagyta. Aztán megint kicsit és utána csönd volt. Böfögött két hatalmasat, de fél 10-kor már tutira alukált. Hajnali 2-kor felébredtem mert nyekergett kicsit, imádkoztam hogy amíg kimegyek pisilni, ne verje föl az apját. Hát nem verte. Következő alkalommal fél 5-kor ébredtem, gyerek még mindig alszik és végül 3/4 6-kor kért enni. Aztán utána még sunytunk egy jó nagyot negyed 11-ig. Nagyon király volt. :lol:

Ildi, nagyon Rátok jár a rúd mostanában. :( Jobbulást a lányoknak!

Holnap jön a doktornéni, beoltja Milánt. Asszem megkérem anyukámat legyen itt délelőtt, hadd tudjak tanulni, mert így nagyon necces lesz a jövő hét. Na meg nem kéne itt lógnom állandóan.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Betti!

Beszéltem egy sebésszel. Ragasztani kell a köldököt!!!! Lélegző tapasszal. Rá kell tenni egy vattát, alulról-felülről ráhúzni a bőrt, majd rá a tapasz. Másnap meg a két oldalról húzod rá a bőrt. Ha rendesen ragasztva van, 100%-ban meg lehet úszni a műtétet!!!!

(a doki aszonta, hogy ők megtanítják anyukát ragasztani és akkor nem kell bejárni...)
Vendég

Volt itt a doktornő is. Kapott szurit. Észre sem vette! :lol: Hát a hurkák előnye! :D Viszont KOSZOS A GYEREK FÜLE MÖGÖTT!!!! Lerakódott cucc, szóval két hónapja koszos!!!! :x Apa le lett basva...
Vendég

Csajok

milyen fájdalomcsillapítót szabad bevenni szoptatás mellett? szétmegy a fejem :(

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri:
nagyon rendes vagy köszönöm.
Ez a dokibácsi ugyan nem tanította meg a ragasztást, járni kell,
de nem is biztos, hogy én megtudnám neki csinálni.
más gyerekének biztos segítenék, de a sajátomnak "fájdalmat" okozni?
Bár tudom, neki nem fáj de a látvány nekem fáj....

Kép
bettike830

Az összes gyerek orra folyik. Léninek is :( Valószínű a babalátogatóktól kapták el.. Porszívóval szívogatom, meg ha jól emléxem anyatejet kell belecseppenteni orrcsepp helyett. De hogy a fenébe cseppentsem bele a tejet abba a pici orrlyukba? hmmm...

Funky, ha lenne mérlegem, én sem bírnám ki a méregetést! De pont ezért nincs, így nincs kísértés :)

Vicky, jó lett a vonalzód!

Tejleadó reflex: nekem két szoptatás között többször is, valamit ha elkezd szopizni Léni, akkor fél perc múlva jön és nekem határozottan fáj. Ilyenkor tényleg ömleni kezd a tej, Léni azt csinálja, hogy ilyenkor abbahagyja a szopizást és csak tartja a száját, hogy szívás nélkül jöjjön bele a tej és csak nyel. Ha csökken az áradat akkor folytatja a szívást.
lara

Csajok!

Csodaszer koszmóra:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... land/15992

Felírva 183Ft! Nagyon jó! Azonnal hat!

Juti!

Ezt is megkérdeztem: Algopyrint. A paracetamolt a máj üríti. A babák fejletlen májjal születnek. Az Algopyrint a vese üríti és az a csecsemőknél tökéletesen műkszik. A sor úgy néz ki (a fene gondolta volna) amidazophen-ibuprofen-paracetamol!
Vendég

Juti:
algopyrin vagy nurofen

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Szopi: én is váltott mellből szoptatok, hogy mennyit, passz. Bár gondoltam már arra, hogy méregetem majd egy nap, ha ráérek és nem mászkálunk sehová a sétán kívül. Mondjuk estére szinte mindig kéri mind a két cicit. Én 75B voltam, az kismellűnek számít? De mennyi van benne, most nem tudom. Régebben szopi után fejtem ki 30-40 ml-t a jobbik mellemből. De szerintem nem vagyok nagy tejelő Riska.
Egyébként milyen érzés az, amikor csontra szívja a melled a baba?

Mindenkinek kijön a doki beadni a 2 hós oltást?! Mi a jövő héten megyünk először tanácsadásra. Szerintem akkor lesz szuri is. Legalábbis a védőnővel ezt beszéltük meg. Eddig a védőnő jött ki, szinte minden héten, de szerintem ezután már nem fog ilyen gyakran jönni. Egyébként nagyon rendes nőci, szerintem van valami telepátia is köztünk, mert szintre mindig akkor jött ki, mikor szükségem volt rá a kérdéseimmel, kételyeimmel. :P

Koszmószerűségünk nekünk is volt, de nem annyira durva. Én fürdés előtt kb. 1 órával beolajoztam, sapi rá, aztán lemostam és szép tiszta lett a buksija.

Kakti! Tesód jól van? Fura, hogy nem sikerült kideríteni, mi baja van/volt. A sütid jól néz ki, az egyik kedvencem. :wink:

Nóri! Házikó hogy áll? Apa szokott fürdetni? Enyém párom még csak most a hétvégén próbálkozott sikerrel. :P Noncsi ügyes volt a szurival!

Reni! Ha nem múlik a gyomorgörcs, szerintem konzultálj dokival!

Juti! Nekem védőnő Algopyrint mondott. Gyógyszerész nem ajánlott semmit a homeós bogyón kívül. Én bepróbálkoztam, eddig még egyszer volt rá szükségem és bejött. Csak nem mindegy milyen kell, nekem gyógyszerész segített.

Mennem kell....

Kép
Kép
molmar

csajok, törpe azota hortyog, meg szörcsög, hogy kibujt, és nemmulik. kell ezzel vmit csinálni? vettem ma a patikába tengeri sós orrspray-t, ezen kívűl vmi teendő? orrot kell szívni? vagy vmi? meg reggel kelés után tisztára azt hallom, mintha lenne vmi lerakodás, ugy adja ki a hangokat. tanács?

Edit

Kép
ézsóné

Nóri:
érdekes: nekem anno a szaliciles alkoholt a fülbelövésem után kellett használnom a lukra. :) Tény, hogy töredéke a Babénak...

Mi van Jucival és Hannával?

És Ézsóné-Edit!

Apa hogy van?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ja, és még valami :oops: :oops: magánházba vagyunk ugye, itt bent kb 20-21fok van. kell kis sapka a kobakra, vagy elhagyhatom??? anyám szerint kell. de bébi utálja :? szerintetek levehetem, vagy megfázik?

Edit

Kép
ézsóné

Apa? háááát, majd privátba gmailre megírom...ok? ezzel kapcsolatban is kéne tanács, csak itt nem akarom :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit.
Én azt a tanácsot kaptam, hogy a babának mindig plusz egy valami kell mint neked (ruha)
de szerintem 2 hós manónak 21 fokban otthon, a sapi már nem kell.
Nálunk is ennyi a hő, én nem adok rá.....

Kép
bettike830

ma letöltöttem magamnak egy jó kis meryl strip filmet, (bizti nem jól írtam bocsi)
altatás után meg is nézem: Egyszerűen bonyolult ez a címe.

Kép
bettike830

bettike az nagyon jooo film!!!!

levél gmailen...

Edit

Kép
ézsóné

Én SOHA nem tároltam/tárolom a gyereket itthon sapkában. Kivéve hajmosás után míg megszárad a feje/haja. És itt is 20-22 fok közt van a hőfok.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

és kakti, nálad milyen hőmérsékletű így a baba feje? mert enyimnek egy szűk óra után elég hideg...

Edit

Kép
ézsóné

szalicil a fölös hámréteget távolítja el! Fülre sztem a sima alkesz is jó!
Vendég

Sziasztok!
Ma utlevelet voltunk csinaltatni, kolok mindenkire bazsajgott, el volt olvadva az egesz ugyfelszolgalat.
Ezsone- enyim kolok is szuletese ota szorcsog, en legalabb minden este leszivom- de van hogy napjaban tobbszor is- eloszor cseppentek bele fiziologias oldatot, aztan leszivom. Egy hete, mikor mar ketsegbe voltam esve, hogy ez mar biztos nem normalis, beszeltem a doki nenivel, aki azt mondta, hogy de igen, normalis, es el fog mulni, de kaptunk csecsemonek valo orrcseppet-az a neve, hogy protargol- hatha igy hamarabb elmulik. Nalunk is 20-22 fok van, de soha nem adta ra sapkat, csak furdes utan, mig meg nem szarad a feje.
Babo raszokott, hogy ejjel cuppogassal kelt, hogy o mar nagyon ehes, es csak akkor sir, ha anya nem eleg gyors.
geri79

Edit:
nálunk a buksi-hőfokkal nincs gond... viszont írtam neked a gmailra...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?