Sziasztok!
Nóri, nekem akkor szokott fájni, ha nagyon, de nagyon tele van. Múlt szombaton amikor a számítógépet szereltem és hajoltam le, megnyomtam a lábammal, hát majd besz@rtam. Éjjel 1 óra volt, úgyhogy nekiálltam fejni. 130 ml le is jött pikk-pakk. Aztán kisgyermeket kihozta a nagy gyermek a nagyágyból és szemrehányt hogy hason aludt a kicsi, az orrát meg belefúrta a matracba. (új, hülye szokás hogy így fordítja a fejét rajtam is) Szóval ha már felébredt, cici után is szuszmákolt, a megfejt ciciből még simán jóllakott. De nekem ez a nagyobb cicim. Mondjuk amikor tele vannak tejjel, igen durván látható a különbség közöttük.
Képzeljétek, ma reggel 3/4 6-kor ébredt először. Tegnap ugyebár jó xar napunk volt, alig aludt napközben valamit. Este aztán jól kibőgte magát fürdés után, szopott és elaludt rajtam. Még kefélgettem a kis koszmós/nem koszmós fejét, meg ráadtam a hálózsákot, aztán letettem a nagyágyra. Erre hipp-hopp, hatalmas szemekkel néz rám. Na jó, újra szopi, megint elalvás. Kérdem apját, letegyem a kiságyba? Azt mondta, szerinte ne. Én meg azt mondtam, megpróbálom. (Naná, mert kekszet szerettem volna, de apa bealudt aztán mire én megfürödtem...)
Szóval letettem, gyermek meg nyöszörgött kicsit. Aztán abbahagyta. Aztán megint kicsit és utána csönd volt. Böfögött két hatalmasat, de fél 10-kor már tutira alukált. Hajnali 2-kor felébredtem mert nyekergett kicsit, imádkoztam hogy amíg kimegyek pisilni, ne verje föl az apját. Hát nem verte. Következő alkalommal fél 5-kor ébredtem, gyerek még mindig alszik és végül 3/4 6-kor kért enni. Aztán utána még sunytunk egy jó nagyot negyed 11-ig. Nagyon király volt.
Ildi, nagyon Rátok jár a rúd mostanában.
Jobbulást a lányoknak!
Holnap jön a doktornéni, beoltja Milánt. Asszem megkérem anyukámat legyen itt délelőtt, hadd tudjak tanulni, mert így nagyon necces lesz a jövő hét. Na meg nem kéne itt lógnom állandóan.