Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Ballagyo!
szuper a bringa. Az én kisfiamat egyáltalán nem érdekli sem a motor, sem bringa. nem ül rá, úgy tetszik neki, hogy más csinálja, de ő nem.

nekem úgy döntöttek, hogy meg kell csinálni a magzatviz vizsgálatot, ez tegnap megtörtént.

hát érdekes volt, nem tudom neked Bibar hol csinálták, de nekem a Baross utcán.

Szúrás után 1 perccel mehettem a betegfelvételre, hogy papíron bekerüljek a kórházba utána haza. Simán utcai ruhában csinálták. Ez engem nagyon meglepett hiszen egy vetélési kockázattal járó beavatkozást szerintem nem lehet ennyire lazán kezelni.

Kecskeméten egész délután, sőt van amikor éjszaka is ott kell maradni.

4 hét múlva eredmény. addig 2 hét múlva ultrahang a szalag miatt.

megnézett a professzor asszony is, aki szerint rendben van a baba, próbáljak minél kevesebbet gondolni a szalagokra, mert szerencse kell hozzá. nem lehet semmit csinálni vele.

ezt azért is könnyű mondani mert előtte megnézett egy másik uh-os aki nem tudta eldönten, hogy nem e benne van a szájában az egyik szalag. kérdeztem tőle, hogy ez okozhat - e az arcán sérüléseket és azt mondta, hogy igen.

a professzor asszony szerint nyalogatta a szalagot, de nincs beakadva bele a baba. ez azért engem nem nyugtatt meg. szeretném már augusztusban a kezemben fogni.

Witch én is nagyon sajnálom!!!Kitartás!

Bibar neked mennyi időre lett eredmény?
málna79

Sziasztok!

Málna Jó volt olvasni soraidat. Örülök, hogy a professzor asszony szerint rendben a baba. Nekem a magzatviz vizsgálatot az I női Klinikán csinálták. Teljesen ambulánsan. Rögtön utána mehetünk haza. 3 hét után eredmény hirdetés volt. Továbbra is szoritok nektek, hogy augusztusban éppen, egészségesen ölelhesd át a pici lányt.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Málna!

Úgy örülök, h írtál! És én is naggyon szorítok!!
ballagyo

Szia Málna!
Jó, hogy jelentkeztél! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
vuki124

Málna,
nagyon drukkolunk Neked! CSAK arra gondolj, hogy minden rendben lesz. Higgyetek benne!!!!!
share

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az együttérző szavakat, már kicsit jobban vagyok, a varratokat kiszedték, és a katétert is, a belsőt 4 hét múlva veszik ki. Sokat fekszek még, nagy a seb (egy Nike jel, mondtam is, hogy oda tetováltatom Just do it :)), Jamikát nem emelgethetem sajnos, de látom, ittvan puszilgathatom és ez sokat jelent...

Málna!

Szorítok neked nagyon...

az összes baba gyönyörű, a képeket megnéztem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
pihenj sokat! Jobbulást!
share

Witch,

Örülök, hogy már otthon vagy és aránylag jól vagy! Csak így tovább, kitartást! Jamina mindenért kárpótol.

és

Boldog Születésnapot
kívánunk Neked!

puszi
Uche és Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Witch
Örülök,hogy jobban vagy!Vigyázz magadra!!És boldog szülinapot!!!

Málna
Azért ez durva,de remélem minden rendben lesz!Kívánom,hogy neked gyorsan teljen el ez a pár hónap!!!Itt fogsz szülni megint a Szt Imrébe?

Ballagyo
Cürik Soma :D :D ,szupi a bicikli,majd megtanul előre is menni :D

Lányok!
Mi holnap délelött megtalálhatóak leszunk a Kopaszi-gáton,ha van kedvetek gyertek ki!!Akivel még nem találkoztam személyesen annak Ismertetőjelem Boti :D Őt már úgy is láttátok többször.
gabicsibe

Sziasztok,

Witch, nagyon sajnálom, ami Veled történt, és jobbulást kívánok! Tündér a lányod, hogy ilyen jól viselte a távollétedet és hogy kímélnie kell most Téged, biztosan gyorsan meggyógyulsz így!

Erika, Gábor sajnos nem játszani ébred fel, hanem álmos, de nem tud visszaaludni és csak vergődik. Szerencsére most épp olyan korszakát éli, hogy volt pár átaludt éjszakánk, ha meg ébred, akkor gyorsan vissza is alszik. Különben Gábor is korán kelő, 6-6:30-kor már kukorékol, igaz, fél9-9 körül már leteszem aludni este.

Vuki, nagyon ügyes Anna az almával! Mi még nem tartunk itt :D

Gabicsibe, most úgy állunk a darabos kajával, hogy a már említett borsó, bab és az almán kívül mindent megeszik Gábor, igaz, a húst nagyon picire összevagdosom neki, a tésztát, ha keményebbre sikerül, villával kicsit összetöröm, ilyesmi. De a lényeg, hogy a turmixoláshoz már nem szeretnék visszatérni, ha nem muszáj. Ahhoz kell még hozzászoknom, hogy az ilyen darabos kajákból sokkal kevesebb csúszik le neki, mint a pépekből, rá is ún egy idő után az evésre, de hát éhen halni csak nem fog.

Ballagyó, nagyon klassz a bicikli! Soma most hány éves? A kismotort szerette?

Málna, annyira sajnálom, hogy izgulnod és aggódnod kell, én is biztosan végigparáznám a terhességet. Mégis, valahogy próbálj meg hallgatni a professzornénire és minimálisra csökkenteni az aggódást, ne érezze a picur, hogy stresszelsz. Szorítok az eredményhez! Mit várnak amúgy a vizsgálattól? Elmondták?

Nálunk szuperhisztis időszak van, erről most nem is tudok többet írni... egyszerűen semmi, de semmi nem jó, minden apró-cseprő dolog miatt áll a bál. Dackorszak, de ilyen korán?
Holnap utazunk vissza Budapestre, kíváncsi leszek, mit hoz a környezetváltozás... Majd írok bővebben, de most le vagyok harcolva.

Kép
elan

Málna

nekem a bajcsyban volt,és be kellett rendesen feküdnöm egész napra,utána pihizni stb,2 hét mulva volt eredmény!szoritok nagyon!!!!!!!!!!!mit mondtak nektek mikor lesz??

Elan
hiszti korszak nálunk is,jóóó hosszú :oops: :oops:

Ballagyó
szupi a canga,már én is akarok valamit Olivérnek :wink:

Witch
boldog szülinapot :lol: :lol: :lol: és kitartás neked :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!
Witch, örülök, hogy írtál! Vigyázz magadra és minden rendben lesz! Utólag is boldog születésnapot kívánok!

Málna, nagyon drukkolok értetek!

Én csütörtökről péntekre virradóra nagyon szarul lettem Hasmenés, láz, rossz közérzet. Szerencsére lezajlott 1,5 nap alatt. Most meg férjem és a szüleim vannak benne. Nem tudom, Zéti hogy fogja megúszni? Kész csoda lenne, azért reménykedem.

KépKép
süni76

Witch!
Örülök, hogy már kicsit jobban vagy! Vigyázz Magadra, nem lehet könnyű nézni, hogy mások emelgetik helyetted Jamikát (én csak pár napra voltam eltiltva Anna emelgetésétől, az is elég volt), de ezt most ki kell bírni! Mielőbbi gyógyulást!
Boldog szülinapot utólag!

Süni!
Jobbulást a családodnak, drukkolok, hogy Zéti ne kapja el!

Elan!
Engem megijesztett anyukám azzal, hogy találkozott olyan gyerkőccel, aki még 3 évesen se volt hajlandó darabosat enni. (Hozzá képest Gábor nagyon jó úton halad.) Meg utálok turmixolni. Így Anna már a kezdetektől csak villával törve eszi a krumplit, répát. De amúgy is nagyon érdekli minden, amit a szájába vehet: most már velünk eszik, mindent elkunyizik a tányérunkról. Tegnap meg a zöldségesládát kezdte el pakolni, amikor főztem. A paradicsomot arrébdobta (talán a választási kampányokra készül? :wink: ), aztán megfogott egy kígyóuborkát és elkezdete rágni...

Kép
Kép
vuki124

Elan
Na mit hozott a változás?Szerintem a dac korszak is előrébb tolódik,Boti is táncol néha az idegeimen!Sőt nála elkezdődött én mindenkiét használhatom,de az enyémet senki korszak!

Süni
Jobbulást nektek!Bizzunk benne,Hogy Zéti megússza!

Vuki
Én azt vettem észre,hogy a kislányoknál már benne van a génjeikben a fogyókúra :D Az jó ha sok zöldséget,gyümit eszik,Boti most a semmit nem eszünk korát éli :( Nincs gyümi amit megenne,még a szőlőt sem hajlandó.Paradicsomot,paprikát kiköpi,tegnap újhagymát adtam neki az végre izlett.

Végül nem voltunk a gáton,Botinak elindult a második szemfoga is,hát az éjszakánk nem volt egyszerű!Aztán elkezdett elég csúnyán köhögni és berekett,tegnap kikötöttünk az orvosnál.Kapott valami brutál szirupot(3-5 napig adható csak) a hörgőire,mára be is lázasodott :( Éjszaka nem sokat alszunk,mert annyira köhög.Végre itt a tavasz mi meg dekkolunk a lakásban :(
gabicsibe

Elan!

Boldog Névnapot kívánok Gabinak! :)

Gabi!

Szegény Boti! együtt érzek Veled. Nálunk szintén ez a helyzet!! Úgy látszik a tavaszi rügyekkel a fogak is "kihajtanak" :D
Ati péntek óta náthás, mi sem aludtunk túl sokat éjszakánként, de vettem Lándzsás útifű szirupot és most 2 napja mi is tudunk pihenni.
Ma végre be tudtam nézni a szájába, és a bal alsó metszőn kívül még jön Neki az őrlő is. :( De legalább lesz foga, úgyis azt hittem, hogy örökké 6 foggal fog élni. :D

Vuki!

Édes lehetett Anna! :)

Süni!

Jobbulás Nektek! Remélem Zéti nem kapta el!

Kép
nika28

Málna!

Nagyon szorítok Nektek!!

Kép
nika28

Sziasztok!

Mindenki jól el van túnve, de hát érthető, végre kitört a tavasz. Mi is kint vagyunk, amikor csak lehet, holnaptól úgyis esni fog.., remélhetőleg nem sokáig.

Bibar, én nagyon várom ám a 92-es fiú ruhák fotóit, majd linkeled, ha lesznek? IMÁDOK válogatni :)

Süni, remélem Zéti nem kapja el a vírust! Szopik még?

Gabicsibe, jaj szegény ti :( Gábort is nagyon megviselte az összes szemfoga... nagyon félek a nagyőrlőktől, remélem, az még odébbvan egy kicsit. Különben nálunk is éhségsztrájk van időnként, gyümölcsből alig tudok valami adni neki, de hát nincs is nagy választék. Nem csodálom, hogy már unja az almát meg a banánt, őszintén szólva, én is unom. Most körtézünk...

Nika, így megy ez, rohamokban jönnek a fogak. Csak a baj van velük, komolyan :) A nátha lehet az őrlőktől, Gábornak 1 hónapon át patakzott az orra, amikor jöttek...

Nálunk szerencsére nincs betegség, élvezzük a játszóterezést, meg úgy általában, hogy nem overálban kell kuksolni. Gábor átment medvébe, képes délután 4 órákat aludni (már 4-5 napja ez megy), és csodák csodájára az esti altatással sincs gond, meg éjjel is csak egyszer ébred inni... lehet, hogy tavaszi fáradság vagy valami nagy dolog készül, mittomén, okosodik? :D
Vasárnap óraátállítás, hát kíváncsi leszek, mikor sikerül átállítani őt is :)

Málna, írj magatokról!!!

Vikkata, mizujs nálatok?

Rebe, láttam a csajszikat iwiwen, tündérek!

Kép
elan

Nika
Elvégre tavasz van :D ,ilyenkor a fogak is nőnek ám rendesen :D Mi az örlőkkel(is) megszenvedtünk,egyszerre jött 3.

Elan
Úgy tűnik tavaszi fáradtság,mert Boti is így alszik napok óta!Eddig délután 2 körül aludt el most meg már 1-kor magától megy aludni és 2 perc alatt elalszik,este Fél 10-10 körül aludt el most meg már 3/4 9-9-kor alszik.Az is lehet,hogy többet mozognak mióta nincs overáll és hótaposó,így gyorsabban el is fáradnak.Már most van az óra átállítás :shock: ,nekünk macera volt a téli is remélem ezt jobban fog menni.

Süni
Megúszta Zéti a betegséget?

Bibar
Engem is érdekelnének a 92-es méretek!

Botinak tegnap óta nincs láza,nem sokat evett viszont tegnap egyáltalán nem volt hajlandó semmit megenni.Végül egy joghurtot bele tudtam diktálni uzsonnára!Kiderült azért nem eszik,mert két hatalmas afta van a szájában és fáj neki.Most Gengigéllel kenegetjük remélem gyorsan elmúlik!
gabicsibe

Elan,Gabi
rakok majd most kevés van ebből a méretből azért nem raktam :oops: :oops: bevallom lányból 100 szor több van :oops: :oops: de pótolom igérem :wink: :wink:

Gabi
szegény Boti,az fájhat neki :cry: :cry: remélem van kis husi tartalékja neki!!! :oops: :oops: jobbulást!!

Sünikém
akkor meg is irjam a számlaszámot?egyenlőre ennyi ruci? :wink: :wink: tényleg manód nem lett beteg??

Málna
mi volt???

Benszikém
mindig eszembe jut hogy csörögjek,csak mindig későn :cry: :cry: állandóan ruházok,hála az égnek van rendelés csak ki sem látok a melóból,aztán meg Olivér,na meg Kamilla :wink: :wink: de pótolom igérem!!

bibar

Sziasztok!
Zéti megúszta a betegséget kopp-kopp-kopp. Eddig minden oké. Egyszerre kijöttek a felső metszők is. Egész jól viselte. (de lehet, hogy ezt már írtam).
Én banánt, almát, körtét, fagyasztott őszibarackot és fagyasztott szilvát szoktam neki variálni. Meggyet még nem próbáltam, de állítólag banánnal nagyon finom. Na, majd egyszercsak. :D

KépKép
süni76

Elan!
Jó, hogy írtad az óraállítást, nem is tudtam, hogy már most van! Gabi hogy viselte? Annának még nem sikerült átállni, tegnap este még 9 után is kukorékolt (igaz, délután 3 órát aludt ő is), reggel meg 1/2 8-kor nekem kellett keltenem.

Gabi!
Jobbulást Botinak!

Süni!
Én is ezeket variálom Annának, meg most már narancsot is kap néha. De a banán a sláger: imádja, és azt a legkönnyebb útközben is odaadni neki. Meggy banánnal tényleg finom!

Kép
Kép
vuki124

Gabi!
Sztem ez Annánál nem fogyókúra, sőt: mindent megeszik! S ha nem kapja meg, amit szeretne, újabban visít, mint a kismalac. Persze, az jó, hogy a zöldség, gyümi is megy, de a válogatós időszak lehet, hogy majd később jön.

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a köszöntéseket és a kedves szavakat :)

Málna!

Szorítok, remélem minden rendben...

Gabi, Elan!

Nektek ilyen nehezen viselik a fiúk a fogakat? Jamikának kint van a négy szemfog, az utánuk lévő, és jönnek a nagyobb örlők, de egy pici nyügin és hőemelkedésen kívül sosem volt semmi... Szegény fiúk, kitartás...

Elan!

Kitartást a hisztihez, érdekes ez a darabos kaja evés... Ezt mi okozhatja? Mármint hogy nem akarja megenni darabosan... Komoly küzdelmek lehetnek...

Süni!

Jobban vagy már? Nekem február elején volt két hétig hasmenésen vírusom (Jami szerencsére megúszta), azt hittem végem van... Gratulálok a fogacskákhoz :)

Vuki!

Édes lehetett Anna a kígyóubival :)

Gabi!

Botival se lehet könnyű, hogy nem eszik... Jamika se akar mostanában enni, mondjuk torokgyuszival nem is várom tőle... Szegény Boti, az afta fájdalmas lehet..

Nika!

Kitartás a fogakhoz, lessz ott több is :) nekünk szerencsére már 16 fogunk van, és rág mindent az én kis pockom :)

Gyümi téma: én adok Jamikának ananászt (cukormenteset), és kiwit is, de a magok nélkül, kap almát, banánt, körtét, és a felsoroltakat. Várom már az epret (azt is magok nélkül)...

Rólunk: Jamikának vírusos toroknyavajája van, és már egy hete lázas, kezdtük cataflam cseppekkel aztán augmentin, és most valami nagyon ütőset kapott, mert csak 4 napig adhatom neki..., persze mellette a napi 3x1 Mexalen kúp is megy, de már nem a baby, hanem a 10 kg feletti... Enni nem akar csüng anyun, és rajtam is csüngene, de emelgetni még nem tudom... Sokat alszik... Rossz látni ahogy szenved...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan
Na hogy élitek meg az óra átállítást?Boti meglepően rugalmasan kezeli a dolgot,minden úgy megy mint régen.Szerencse,hogy vasárnap délután nem otthon aludt ezért csak 2 órát sikerült,így este a szokásos időben feküdt.

Bibar
Nem kell annyira sietni :DPörög a lányod is ezerrel?

Süni
Örülök,hogy Zéti nem kapta el!Ezt a meggyes banánt sztem kipróbálom,majd beszámolok mit szólt hozzá a kisfiam :D Konzerv ananász az megy,de a barack nem,fagyasztottból eddig semmit nem sikerült megetetnem vele.Próbáltuk az epret,szilvát,barackot.A meggy is fagyasztott vagy befőtt?

Vuki
Az jó ha minden evő a lányod és főleg ha követeli is :D barátnőm kislánya és unokatesómé sem hajlandó rendesen enni,mindig ezen görcsölnek szegények.

Witch
Örülök,hogy jobban vagy viszont sok gyógypuszi a lányodnak!Tudod a fiúk mindig rosszabbul viselik a betegséget,fájdalmat. :D
Az afta tényleg nagyon fáj néha nekem is szokott lenni,de csak 1-1 hólyag viszont Botinak a két pofiján belül egybe függő volt.Használt a gengigél,már csak egy pici foltja van.Szombaton Anyóséknál voltunk és szerencsére ott vissza jött az étvágya is, a nagyi tud valamit :D
gabicsibe

Lányok, nem tudom, hallottátok-e. Én is most olvastam a másik topikon, hogy meghalt Mártika? Arról tudtam, hogy már egy ideje nem dolgozik. Nagyon sajnálom :cry:

KépKép
süni76

Süni!

Most, hogy írtad, beleolvastam.....
Szegény! Nagyon sajnálom!! Szerettem, végtelen kedves nő volt! :(

Kép
nika28

Süni
Nagyon megdöbbentett a hír!Őszinte részvétem a családjának és a Bmc dolgozóinak!Nagyon sajnálom, kicsit szigorú volt,de végtelenül kedves és segítőkész.Egy jó emberrel kevesebb a földön :cry:
gabicsibe

Sziasztok!

Már egy ideje nem írtam, pedig lenne miről beszámolnom, és fogok is, jól vagyunk, bár a fogzás nagyon megviseli Rékát és egy hete nagyon keveset eszik, éjjel meg pótol fogyott is egy kicsit, már kóstoljuk a főzelékeket, van ami bejön, van amit kiköp, a gyümölcsöket azonnal kiköpi. Majd jövök részletesebben, de sok volt a program az elmúlt hetekben, dokihoz is járok, mert baj van a gerincemmel, találtak valamit egy MR vizsgálaton, eléggé fáj, ma megyek dokihoz, majd megírom mi volt meg akarok egy pár tanácsot kérni a gyerek kajálásával kapcsolatban. Ami miatt gyorsan bejelentkeztem, hogy olvastam meghalt Mártika. Teljesen megdöbbentem, bár a hír sajnos nem lepett meg teljesen, mert tudtam, hogy régóta nagyon beteg. Én rendszeresen leveleztem vele, és egy ideje nem válaszolt, hát ezért.....most nagyon magam alatt vagyok, mert mindig azt mondta ő a pótmamám ott bent.......hát igen a védőangyalom volt valamilyen szinten és nagyon fog hiányozni.........nagyon sok lányt szeretett közülünk és aki igazán megismerte az tudja mit veszített vele a BMC.

Drága Mártikám!

Nyugodj békében! Sajnálom, hogy már csak itt tudok elbúcsúzni Tőled.... Őszinte részvétem az egész családnak és a BMC dolgozóinak!
vic12

Sziasztok!

Nagyon eltüntem. Most is csak egy gyors jelentkezés.
Remélem később sikerül visszaolvasni.

Szomoruan olvasom Mártika halálát. Nyugodjon békében!
Velem nagyon rendes volt. Mikor kétségbe esve, sirva mentem a bmc-be, hogy a volt dokim azt mondta nincs szivhangja Marcellnak, azónnal intézte, hogy Szűcs doki megnézen bennünket. Velem örült mikor kiderült, hogy minden renben a fiammal.
Pont vasárnap mentünk el a János korház előtt és láttam a fekete zászlót. Mondtam is a páromnak, hogy halotja van a korháznak. Utána olvastam itt, hogy Mártika.

Rólunk: Túl vagyunk a hányás, hasmenés járványon. Gyerek kezdte, utána mi fojtattuk. Most megint beteg. Folyik az orra, köhög. Már hétfőn ugy kibuktam, hogy ebben az évben jó ha 3 hetet nem volt beteg a gyerek. Minden héten dokihoz viszem. Ennyi gyógyszert megenni mint ő, szörnyű.
Voltunk kontrollon Heim Pál Ortopédián. Ott sem kaptunk jó hirt.
A dévény torna jó volt a nyakának. Lazák az izmok, de ahogy az orvos vizsgálta, majd mutatta, magyarázta, ez kevés volt.
Műteni kell a nyakát. A nyaki izmok jóval vastagabbak mint kellene. Fejlődési rendelenesség. Ha nem 2 évesen, akkor 10 évesen nagyobb mütét lenne. Ősszel ujabb kontroll és időpont egyeztetés mütétre. Meg kell várni, hogy 2 éves legyen.
Nem tudom hogyan tovább. Egyenlőre mélyponton vagyok.
Mentem volna vissza dolgozni, de igy hogy? Rögtön tp-zel kezdjek? Nem tudom, hogy milyen mütét, hogy viseli meg, stb...?
Bocs megyek bőgök egy sort, meg próbálok rendet tenni mig alszik.

Majd jövök és vissza olvasok. Bocsánat a negativitásért.

Jerika

Kép
jezsoerika

Őszinte részvétem Mártika családjának, barátainak, munkatársainak!
Nem tudtam, hogy beteg volt, fiatalon ment el. Nyugodjék békében!

Witch!
Jobbulást Jamikának!

Erika!
Sajnálom a sok betegséget, és a rossz hírt! Biztos nem lesz könnyű végigcsinálni a műtétet és utána a lábadozást, de talán jobb minél előbb túllenni rajta, ha tényleg muszáj!

Kép
Kép
vuki124

Erika!

Sajnálom ezt a sok betegeskedést, a műtétről nem is szólva! Kitartás!

Már én is éppen "el akartam sírni" magam, mennyire fáradt vagyok! Egy perc szabad időm sincs, Soma reggel 6-tól este 9-ig foglalkoztat. Lehet, h valamit elrontottam, mert képtelen egyedül játszani, egyáltalán egyedül lenni is.. Ha nem foglalkozom vele, csak kel-fekszik, szenved :? Másoknál is van ilyen? Komolyan mondom, néha már irigykedve nézem reggelente a konyhaablakból, hogy mások mennek bölcsibe, oviba :oops: annyira szeretnék egy kicsit pihenni!

Mártikát NAGYON sajnálom! Nyugodjék békében! Részvétem a családnak, az ismerősöknek!
ballagyo

Vic
Majd képet is kérünk a tündéredről :D Gerinced miatt ne izgulj,esetleg sérvet diagnosztizálhatnak.Rengeteg gyógytornával,mélyizmok erősítésével kordában tartható.Sok-sok úszás és méregdrága cipő!

Erika
Én tudom milyen az,hogy egyfolfytába beteg a gyerek.Nálunk is a leghosszabb idő ami betegség nélkül telt az 3 hét volt!Most már jön a jó idő csak kilábalnak belőle!Sajnálom,hogy Marcellt műteni kell!DE ne izgulj nekem is volt 33 évvel ezelött!!!Azóta pedig rengeteget fejlődött az orvosi technika!Mjd anyut kikérdezem én hogy viseltem.

Ballagyo
Nm rontottál el semmit!Boti is ritkán és keveset játszik egyedül,ha meg nem figyelek rá mert pont főzök akkor megy a hiszti ezerrel míg be nem fejezem.

Tegnap már én is annyira kiborultam,hogy sirva fakadtam!Kezdődött a délelötti folyamatos hiszti,aztán délután pocsojába tapicskolt a kérésem ellenére!Ahogy közelítettem felé annál jobban csinálta és még el is szaladt,így megvártam míg befejezte.Irány haza,mert vizes lett a cípője,zoknija,nadrágja,otthon átöltözés.Megyek a fürdőbe kezett mosni,de még arra sem volt időm,hogy kezet mossak szólt,hogy Boti kiöntötte a vizet.Csurgott lefelé a szekrényen,a gyerek újból vizes.Immunrendszerem a padlón,szarul vagyok legszivesebben feküdnék,úgy néz ki a szám mint egy bantu négeré,tele herpesszel,még az orrom alatt is van!Na ez volt az utolsó csepp a pohárba a könnyeim csak folytak,egy szót nem szóltam csak tettem a dolgomat.Elkezdett vigasztalni,hogy anyucika nem sir,anyucika nem szomorú,Botika megpuszilgatja.Simogatott,puszilgatott én meg mindet megbocsájtottam neki :D
gabicsibe

sziasztok

most olvasom Mártikát :cry: :cry: :cry: nagyon szerettem :oops: :oops:

Gabi
küldtem privit,jaj a lányom is pörög ezerrel,birja a gyűrődést :wink: :wink: én vagyok egyre fáradtabb!!jaj de cuki Boti,Olivér is azt mondja nekem mindig hogy nem kell szomorúnak lenni :wink: :wink: neked jobbulást és kitartás :wink: :wink:

Elan
a vegyesben vannak fiú rucik is,nézd meg hátha találsz valamit :wink: :wink:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... bumVegyes#

meg persze aki szeretné :wink:

ha valkit érdekel most már nagy lány méretem is van,szóval bátran kukk :wink: :wink:

Olivér most beteg,megfázott,pedig nagyon régen volt már,most antibigyó is kell :oops: :oops: Kamilla meg már majdnem 1 kiló cuki manó :wink: :wink:

jövök mahd csak ebéd :wink: :wink:

bibar

Bibar
Köszi,átnézem!

Lányok!
Mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepeket! Kép
gabicsibe

Gyors bekukk,sajna régen voltam!

Mártikát nagyon sajnálom,megdöbbentő!

Átfutottalak titeket csak nagy vonalakban!Ha nem mindenkinek reagálok,ezer bocsi!

Málna!
Remélem minden rendben lesz a lánykáddal!

Vikkata!
Hatalmas gratula a spontán babához!

Jerika!
Sajnálom a műtétet,de hidd el ezek a picik olyan rugalmasan kezelnek mindent,sokkal könnyebben viselik a nehézségeket,mint mi!

Witch!
Szörnyű,amin keresztül kellett menned!Remélem már jobban vagy!

Bibarkám!
Jövőhéten hívlak!

Beteg gyerkőcök jobbulást nektek!

Mi jól vagyunk,sokat vagyunk a szabadban!Kaptak egy hatalmas nagy trambulin és jól kiugrálják magukat benne!Általában egyedül nyomom a kölkökkel!Apa sokat dolgozik,alig látjuk!Rettenetesen kevés az időm!Kűzdünk a nem evészettel!Az alvással már nincs gond!Úgyhogy csajok van remény!Lusták dumálni!Kézzel-lábbal magyaráznak!Pár szót azért mondanak!Jövőhéten megyek ovodai beiratásra!Úgy megy az idő!Majd teszek képeket is ígérem!

Boldog húsvétolást mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gabicsibe, nagyon sajnálom a nehéz időszakot... remélem, kis vígaszt nyújt, hogy nálunk is kábé ez a helyzet, tegnap már kiborultam én is az egész napos hisztitől + attól, hogy este is alig bírtam elaltatni a srácot, mert ordítva Katona bácsi haptákba-t szavalt.

Bibar, köszi, megnéztem a ruhákat, egyelőre nem találtam semmi számunkra érdekeset, de majdcsak lesz olyan is :) Jobbulást Olivérnek!

Witch, hogy vagy? Sajnálom Jaminát, remélem, azóta javult!

Erika, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megúszni a műtétet :( De igaza van Benszinek, majd meglátod, milyen könnyen túl lesz Marcell az egészen! És nem is emlékszik majd rá...

Ballagyo, Gábor se nagyon játszik el egyedül. Ha zuhanyzom, akkor be van szegény rácsozva a szobájába, na, arra a 10 percre elfoglalja magát, de egy csomószor van, hogy áll a rácsnál és néz engem :D Persze olyanról nem is álmodom, hogy csukott ajtónál zuhanyozzak, még ez is szerencse, hogy a gyerekszoba szomszédja a fürdő...

Benszi, hát igen, rohan az idő. Szeptembertől ovi? Ohtejóég. Hol fogsz melózni? Visszavárnak?

Óraátállítás viszonylag simán megvolt nálunk, 2 nap alatt átállt
Gábor. Azóta reggel fél7-kor kel, de legalább délben le tudom rakni
értelmes időben aludni. A darabos kaják már flottul mennek,
turmixgépet több hete nem láttam :D Egyedül persze még mindig nem eszik, pedig tudna, csak lusta. Hát ez van, mit csináljunk.

Ahogy már írtam is, nálunk is megy a hiszti, de olyan masszívan, hogy néha csak pislogok... igyekszem nem felemelni a hangom, mert csak rosszabb lesz tőle, de amikor a kocsi gyerekülésében visít egész úton, miközben próbálok vezetni, hát bizony előfordul, hogy hangosan rászólok. Nehéz következetesnek lenni, és még nehezebb nyugodtan tűrni, hogy a földhöz csapkodja magát a játszótéren, mert nem akar még hazamenni. Viszont azt olvastam, hogy ez az egész nagyon fontos mérföldkő a gyerek mentális fejlődésében, úgyhogy csak tűrjünk hősiesen, anyáim :D

Ma voltunk Dömösön szalonnátsütni, Gábor beleszerelmesedett a Dunába, annyira, hogy az apjának kellett kihúznia belőle, vádliig beleugrott. Persze váltóruhát nem vittünk, mert az eredeti terv az volt, hogy egy erdei tisztáson leszünk, de igyekeztünk nem csinálni ügyet belőle. Odacsaltuk a tűz mellé, és hamar megszáradt :D

Vígan kalimpálva:

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Teljesen ledöbbentem a Mártikával kapcsolatban, nyugodjék békében!! Előttem mindig az van, hogy reggelente nagy habos kávékkal jött-ment, vitte a többi dolgozónak.

Így nem is rakom fel a viccesnek szánt Húsvéti képemet,
mindenkinek Boldog Húsvétot kívánok!!

Itt az én kis "nyuszis" lányom.

:lol: Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánunk!

Marcell, Erika

Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Kár, hogy ilyen szomorú hírre jöttem. Részvétem Mártika családjának!

Jövő héten nálunk is ovis beíratás, úgy elszaladt az idő. Lányok egyre okosabbak, nagyon sokat mondókáznak, énekelnek, meg lehet őket zabálni. Egyre többet emlegetik Pannát, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd, ha itt lesz.

Május 7-én úgy néz ki, hogy programozott császárral érkezik közénk, hipp-hopp itt lesz!

Én még pörgök ezerrel, most csináljuk a gyerekszobát, plusz lányok is formában tartanak :wink:

Judit
Kép Kép Kép

jucicuki

Elan
Olyan jót nevettem ezen a szavaláson :D ,tudom neked nem volt az,de olyan muris lehetett :D Igen vigaszt nyújtottál a hisztivel kapcsolatban,legalább nem az én gyerekemben van a hiba!Bocsi,de megnyugtató,hogy más is ilyen cipőben jár!Édes nagyon Gábor a képen,de remélem nem lett beteg a korai lábáztatástól :D

Benszi
Már ovi :shock: ,tényleg rohan az idő!majd csak megszólalnak,viszont a kajával eddig nem volt gond nem?

Vicuska
Húúú mekkora már Ramika,kész hölgy!!irhatnál magatokról egy pár sort!!!!

Juci
Édesek a csajok :D Miért kell a programozott császár?A vonalzód alapján pedig 3 héttel előbb lesz!Atyaég mindjárt itt van és nem is olyan régen újságoltad a nagy hírt :shock:

Nálunk lezajlott a húsvét kétrészletben.Vasárnap Anyumnál voltunk,kapott egy mágikus rajztáblát,így rajzolhatja oda a pont,pont vesszőcskét.ma anyóséknál voltunk.Szépen elmondta a locsolóverset,mindenkit meglocsolt,még a papát és a dédipapát is megszerette volna :D Kapott egy szerszám készletet,így minden meg lett ma szerelve :D Sajna a kertben eldugott tojáskeresés elmaradt,helyette a nappaliban csináltuk meg.Nagyon élvezte,minden Kinder tojásnak megörült.Ennyi csokit még életében nem evett és ha hagytam volna vacsora helyett is azt evett volna!Abban bízom,hogy ma tele ette magát és holnaptól eszébe sem fog jutni!Nem szeretném,hogy olyan legyen mint az anyja,remeg egy kis édességért :oops: Képoet majd holnap megpróbálok rakni!
gabicsibe

Gabicsibe, a lányokkal függőlegesen vágtak és túl nagy a vágás a méhtesten is, így nem meri vállalni a dokim a hüvelyi szülés kockázatát. 26-án megyek majd UH-ra, akkor még a méretek alapján módosulhat az időpont.
Lényeg, hogy Panna rendben legyen!

Szerintem is durva, hogy elszaladt az idő...

Judit

jucicuki

Juci
Ez érthető,csak furi volt hogy ilyen korán lesz a kiírt időponthoz képest!

És az igért húsvéti fotók :D
Anyósom készítette
Kép Kép Kép Hová tünt a nyuszi füle?
gabicsibe

Sziasztok!

Mindenkinek utólagosan is boldog nyusziünnepet kívánok!

Próbálok jönni, és elolvasni úgy kutyafuttában tudlak titeket, de egyszerűen írni már semmi időm sincs. A kisasszony 24 órás gyerek, egész nap szórakoztatni kell, kb. 3 x fél órát alszik egy nap, ebbe néha benne van a séta is a babkocsival. Ezt a pici időt meg khasználom arra, hogy elmosogatok, beteszek egy mosást, lassan ez is luxus lesz mellette. Estére meg úgy lepurcanok, hogy fél 10-kor vele együtt dőlök az ágyba. És mióta jó idő van sokat vagyunk kint, régebben ilyenkor neteztem.

Gabi,
Hát zabálnivaló Boti, annyira édes, én olyan, de olyan jót nevettem. Mondjuk elhiszem, hogy már sírtál, én sem hittem volna hogy a lányom 5 hónaposan fel tud húzni a hisztivel, és hangosabban rászólok, de volt mikor már nekem is szakadt a cérna.......de egy ilyen bocsánatkéréstől el kell olvadni.

Elan,

Elképzelem, ahogy Gabi szaval hisztizve :lol: :lol: :lol:
Amúgy nálunk is állandó ordítás és sikítás van az autóban. Amit úgy 5 percig lehet bírni, de utána már komoly halláskárosodás a vége. Nagyon durva. Réka utálja a hordozót, mert be van kötve, utálja a babakocsit mert be van öltöztetve, dehát meztelenül nem vihetem ki. már átszereltük nyári babakocsira, mondván, ha majd klát bizti nem fog üvölteni. Hát tévedtünk. Egyszerűen utál beszorítva lenni, az egész környék tőlünk zeng, mindig tudják, hogy na Réka baba sétál. szerintem ennek csak akkor lesz vége, ha már jár. Nekem addig meg kihullik a hajam a sétáknál.

Erika,
Sajnálom Marcell műtétjét. Drukkolok, hofgy minden rendben menjen.

Málna,

Mi újság????

Benszi,

Te jó ég, már ovis beiratás, nemrég születtek. Emlékszem arra a hatalmas pocakfotóra, meg a párodra amint a 2 picit fogja, nemsokára meg már ovisok. Hihetetlen megy az idő. Az én lányom is mindjárt fél éves, pedig csak most született. Már nem sokáig lesz kisbaba :cry: :cry: :cry:

Gabi,

Tennék én fel képet, de nem tudom hogy lehet lekicsinyíteni. A múltkor valaki ajánlott egy programot, de az abszolút nem működött. Átküldeni nem tudok senkinek, hogxy felrakja, mert nem jó a gép, nem enged csatolni.

Rólunk: Kisasszony már majdnem mászik, a kúszást gyakorolja nagy szorgalommal, oldalra már tud mászni, csak még előre-hátra nem sikerül neki. Egy hajszál választja el, hogy felüljön. Hihetetlen szórakoztató, egyszerűen nem lehet beteleni vele, annyira huncut, és már tudja magáról, hogy az, mert zavarba jön, vigyorog és befú
rja a fejét a matracba. Két héttel ezelőtt nagyon nyűgös volt, fogzik ezerrel, nem is evett, fogyott is egy kicsit, ehhez még hozzájárult az is, hogy egyfolytában mozog-forog. Egy kicsit meg is voltam ijedve, hogy 200-300 grammot lefogyott, de azóta már majdnem visszahízta, meg már szépen eszeget főzeléket gyümölcsleveket is kap, a gyümölcspéppel viszont hadilábon állunk ha meg is eszik belőle pár kanállal, az meg megfogja, a múltkor már kúpot is kellett adni neki mert 4 -5 napig nem tudott kakilni.
Minden érdekli ami nem a saját játéka: távirányító, mobil, kulcs....és minden amit nem szabad neki. :lol: :lol: :lol: A legviccesebb, amikor az apja plüssszarvasát levadássza és marcangolja mint egy vadállat, szegény szarvast már beutaltuk egy kis rehabilitációra úgy leamortizálta.

Maqjd megírom mi volt a dokinál, de most őfelsége úgy döntött nem internetezek,mert eldobta az egeret és berúgta a billentyűzete az asztal alá
vic12

Most olvastam csak a szomorú hírt, megdöbbentő volt számomra, nagyon sajnálom Mártikát, kedves volt, segített, amiben tudott,
bár az elején amikor még kezdtük csak a vizsgálatokat volt egy félreértésünk, de tisztáztuk és utánna jóban voltunk!

Őszinte részvétem a családnak, barátoknak, kollégáknak és aki ismerte mindenkinek!!

Kép
baby.81

Vic!
Nekünk a szilva vált be széklethajtó gyüminek. Asszem az Univernek (vagy Kecskemétinek?) van alma-szilva gyümölcspépje. Vagy vehetsz mirelitszilvát és ezt keverd az alma- vagy a banánpéphez. Vagy keverhetsz a gyümipéphez szőlő- vagy mandarinlevet. Amennyire tudom: alma, banán fog; szilva, barack, szőlő, mandarin hajt.

Elan, Gabi!
Jót nevettem, amiket írtatok (szavalás, vigasztalás), persze nem irigyellek a hisztikért. Mostanában Anna is sokat nyűglődik: kapaszkodik belém, nyafog, dobálja magát. Pelenkázást, öltöztetést szinte mindig bőgés kíséri! OK, most jön a foga, meg húsvét előtt bekapott valami vírust is, volt egy kis láza, meg hasmenése. Most már majdnem rendbejött, de lehet, hogy a kipirosodott popsija miatt is viselte nehezen a pelusozást. Meg persze utálja, ha korlátozom.
Viszont evésben egyre jobb: ma már a borsólevest is simán megette úgy, hogy nem nyomkodtam szét.

Juci!
Gyönyörűek a csajok! De izgi, mindjárt itt a hugica is! Röpül az idő, mintha csak most jelentetted volna be a nagy újságot!

Benszi!
Várjuk a képeket a mindjárt-ovis ikrekről! Kemény lehet kettővel, engem Anna egyedül is lefáraszt. Persze a háztartás (bevásárlástól a takarításig minden), gyereknevelés nálunk is egyedül az én reszortom. Apa keresi a pénzt, meg kétnaponta rohangál az építkezésre. Én meg alvásidőben próbálok neki asszisztálni (napközben egy kicsit, meg este nyolctól éjfélig). Csak legyünk már túl a felújításon-költözésen! Bár utána meg nálam is jön a nagy ház takarítása plusz a kert rendezgetése, szóval unatkozni nem fogok!

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!

Vicuska, Rami nagyon édes :)

Jucicuki, szépek a csajszik! Nálatok készültek a képek, nektek vannak westiejeitek? Jól kijönnek a gyerkőcökkel?

Gabicsibe, szerencsére nem lett Gábor beteg, lekopogom, nagyon ritkán beteg... ha jól számolok, tavany koraősszel folyt utoljára az orra, arról is kiderült, hogy a kisőrlők jöttek. Pedig járunk mindenfelé, zenebölcsibe is. Boti már tud pont-pont vesszőcskézni? :-o Nagyon ügyes! Nálunk még csak a kesze-kusza vonalak mennek. Hatalmasat nőtt Boti és egyre jobban hasonlít Rád, ugye jól látom? Nekünk is ilyen bodynk van :) Milyen magas most Boti?

Vic, vannak babák, akik nem szeretnek autózni, sajnálom, hogy kifogtad. Pont Te, aki állandóan jönne-menne! Nálunk mostanság csak azért van gond, mert Gábor a vezetőülésen szeretne utazni, ahol annyi érdekes dolog van. Szerencsére most 3 napja már nem reklamált, talán ráunt? Miért voltatok dokihoz?

Vuki, nem lehet egyszerű az építkezés... csodállak, hogy még ez is belefér az életedbe, és egyáltalán, hogy éjfélig fent birsz maradni, én legkésőbb fél 11-kor beájulok :) Mikor lesz kész a ház, hogy álltok?

Nálunk jól teltek az ünnepek, vasárnap kirándulni voltunk a közeli kis erdőben és főleg az erdei játszótéren, mert Gábort nem lehetett kirobbantani belőle :D, hétfőn meg az Eleven Parkban voltunk. Hát, ez utóbbiról annyit, hogy ne esőben, ünnepnapkor vagy hétvégén menjetek :D Ezermillió ember, levegőtlenség... azért Gábor élvezte, csúszdáztunk meg boboztunk egy csomót, meg a 4 emeletes labirintus is bejött neki. Azért nem bántam, amikor hazaindultunk.

Ma reggel volt egy balesete, leesett a nappaliban a dobogóról, rá a sámlira, és egy pillanat alatt elborította a vér; de nemcsak őt, engem is. Nagyon durva volt, patakzott, az egész feje vörös volt és ragadt, még a fülébe is jutott, és persze én is kaptam rendesen. Szerencsére hamar elállt és a gyors mosakodás és átöltözés után kiderült, hogy csak egy picit elharapta a száját. Most persze fáj neki ha eszik meg iszik, de hát ennyi bajunk legyen. Már azt hittem, leharapta tőböl a nyelvét, amennyi vér volt mindenhol... később mondta mindenki, hogy az ilyen szájsebek rettentően tudnak vérezni, nem tudtam :)

Kép
elan

Elan, igen nálunk készültek a képek. A szüleimé a két kutyus, de ugye közös a telek, így a lányoknak is van kutyájuk :wink: Jól elvannak a csajokkal, főleg a kisfiú, ő eredetileg anyuék kutyája, a kislány eredetileg nem a mienk, csak pároztatni hordták, aztán itt ragadt, mert a gazdija nyugdíjas és nem tudta ellátni, anyuék meg bevállalták. Rá oda kell figyelni, mert ha valami nem tetszik neki, akkor morog és kapkod, mondjuk még soha nem bántotta a csajokat, meg már ők is megtanulták, hogy őt nem lehet húzkodni.

Vuki, ti sem unatkoztok akkor. Soká lesz még készen, hogy álltok?

Vic, megnézném a leányzót a szarvassal :lol:

Judit

jucicuki

Vic
Milyen ügyes már a jánykád :D Ha megnyugtat az én fiam is ilyen volt alvás,-utazás-,babakocsi terén!Autóban az egész utat szinte végig bőgte,aztán próbáltuk a hosszabb utakat kaja utánra időzíteni hátha alszik.Kb 3/4 órát csönd volt a többit folyamatos üvöltés kisérte.Aztán jött a ropievés addig csönd volt :D Egy pár hónapja mióta kilát rendesen inkább nézelődik. Babakocsi detto ugyan ez,barátnőm kislánya aludt végig az én gyerekem meg üvöltött,aztán úgy sétáltunk,hogy toltam a kocsit,Boti meg kenguruban figyelte a világot :DA mobil,távirányító a mai napig nálunk is favorit :D
Én ezt a programot használom a kicsinyítéshez is,ez is ingyenes
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58575/

Vuki
Pelenkázáskor nálunk ennyi idősen az éneklés vált be,az lekötötte és nem mozdult.Kedvence a virágéknál ég a világ és az egy kis malac volt.ma már sajna nem segít,inkább bohóckodunk neki.Most az a mániája,hogy én ráadom a pelust ő meg leszedi magáról,szóval gyorsank kell lennem a body bekapcsolásával.Épitkezéssel járó maceráért nem irigyellek,de ha beköltöztök nagyon jó lesz nektek.

Elan
Nem ijedtél meg nagyon,ennyi vér láttán?Boti is voplt már,hogy elharapta a száját,de nem volt vészes.A játszón az egyik kisfiúnak úgy felszakadt a szája,hogy kiharapott belőle egy darabot,dőlt a vér aztán futottak vele a kórházba,de szerencsére nem kellett össze varrni.Kár hogy nem szóltál,hogy itt vagytok a szomszédba!Elmentünk volna mi is!Mindig sokan vannak és a legnagyobb fájdalmam hogy hétköznap nincsenek délelött :(
Boti is kusza vonalakat rajzol csak közben mondja a pont pont vesszőcskét :D Méretet nem tudok,majd alkalomadtán megpróbálom lemérni,de nem lesz egyszerű eset.Apukája gyerekkori képei alapján még mindig apja,a grimaszai inkább az enyémek :D
gabicsibe

Sziasztok!

Jó régen voltam megint..... :? :oops:

Juci!

Nagyon édesek a csajok! Kész hölgyek! :)

Erika!

Sajnálom, hogy mégis szükség van a műtétre!! De akkor inkább tényleg most, talán könnyebben viseli Marcell, mint később!

Elan!

Jó lehetett a Dunai fürdő jelenet! :) Helyes pasi lett Gabi! :)
Én is megijedtem volna a rengeteg vértől.....
Ati a múltkor a csőszekrény vas ajtajához csípte be a kezét. Hála az égnek semmi komoly nem történt, de azt hittem frász kapok.

Gabi!

Csuda édes Boti! :)

Vuki!

Nem irigyellek az építkezés miatt, viszont annál jobb lesz, ah kész lesz. Sok erőt kívánok Nektek!

Málna!

?? Hogy vagytok?

Vic!

Nálunk is volt egy időszak amikor Ati végigüvöltötte a sétákat.
Aztán amikor már stabilan ült a kocsiban is és tudott nézelődni onnantól már semmi baj nem volt. :) Még élvezte is.
Nekem is van egy ismerősöm aki szintén úgy csinálta, mint Gabi.
Tolta a kocsit, a srác meg a kenguruból nézelődött. :)

Rólunk:
Ati száguld ezerrel. Mindig úgy rohan, mintha valami sürgős dolga lenne. :) Úgy félek, hogy egyszer egy baromi nagyot perecel......
A játszótéren csak és kizárólag a hinta létezik. Ha beülünk minimum 1 óra hossza, míg ki tudom imádkozni. Aztán esetleg rá tudom beszélni a homokozásra vagy a csúszdára, de végül csak a hintánál kötünk ki ismét. :D
A beszéddel is jól haladunk. Az Apa és a Papa szót olyan áhítattal tudja mondani, hogy az illetékesek teljesen elolvadnak Tőle. :D
Én meg csak simán ánnyá vagyok. :D

Más:
Tegnap megszületett a keresztlányunk. Sajnos 2 hónappal korábban a vártnál. A sógornőmnek HELLP szindrómája( a máj funkció felborul és a vérlemezkék szétesnek) lett. Nem volt mérlegelési lehetőség, azonnal császár. Panna 1340 gr. Hála az égnek idáig minden oké volt, nincs szükség lélegeztető gépre, szépen működik a tüdeje, minimális oxigénre van szüksége. Ma már kapott 2 gr tápszert.
A sógornőm is javulgat. Kapja az infúlziót, remélhetőleg minél előbb kilábal belőle.

Bocsi az off-ért......

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?