Sziasztok!
Mindenkinek utólagosan is boldog nyusziünnepet kívánok!
Próbálok jönni, és elolvasni úgy kutyafuttában tudlak titeket, de egyszerűen írni már semmi időm sincs. A kisasszony 24 órás gyerek, egész nap szórakoztatni kell, kb. 3 x fél órát alszik egy nap, ebbe néha benne van a séta is a babkocsival. Ezt a pici időt meg khasználom arra, hogy elmosogatok, beteszek egy mosást, lassan ez is luxus lesz mellette. Estére meg úgy lepurcanok, hogy fél 10-kor vele együtt dőlök az ágyba. És mióta jó idő van sokat vagyunk kint, régebben ilyenkor neteztem.
Gabi,
Hát zabálnivaló Boti, annyira édes, én olyan, de olyan jót nevettem. Mondjuk elhiszem, hogy már sírtál, én sem hittem volna hogy a lányom 5 hónaposan fel tud húzni a hisztivel, és hangosabban rászólok, de volt mikor már nekem is szakadt a cérna.......de egy ilyen bocsánatkéréstől el kell olvadni.
Elan,
Elképzelem, ahogy Gabi szaval hisztizve
Amúgy nálunk is állandó ordítás és sikítás van az autóban. Amit úgy 5 percig lehet bírni, de utána már komoly halláskárosodás a vége. Nagyon durva. Réka utálja a hordozót, mert be van kötve, utálja a babakocsit mert be van öltöztetve, dehát meztelenül nem vihetem ki. már átszereltük nyári babakocsira, mondván, ha majd klát bizti nem fog üvölteni. Hát tévedtünk. Egyszerűen utál beszorítva lenni, az egész környék tőlünk zeng, mindig tudják, hogy na Réka baba sétál. szerintem ennek csak akkor lesz vége, ha már jár. Nekem addig meg kihullik a hajam a sétáknál.
Erika,
Sajnálom Marcell műtétjét. Drukkolok, hofgy minden rendben menjen.
Málna,
Mi újság????
Benszi,
Te jó ég, már ovis beiratás, nemrég születtek. Emlékszem arra a hatalmas pocakfotóra, meg a párodra amint a 2 picit fogja, nemsokára meg már ovisok. Hihetetlen megy az idő. Az én lányom is mindjárt fél éves, pedig csak most született. Már nem sokáig lesz kisbaba
Gabi,
Tennék én fel képet, de nem tudom hogy lehet lekicsinyíteni. A múltkor valaki ajánlott egy programot, de az abszolút nem működött. Átküldeni nem tudok senkinek, hogxy felrakja, mert nem jó a gép, nem enged csatolni.
Rólunk: Kisasszony már majdnem mászik, a kúszást gyakorolja nagy szorgalommal, oldalra már tud mászni, csak még előre-hátra nem sikerül neki. Egy hajszál választja el, hogy felüljön. Hihetetlen szórakoztató, egyszerűen nem lehet beteleni vele, annyira huncut, és már tudja magáról, hogy az, mert zavarba jön, vigyorog és befú
rja a fejét a matracba. Két héttel ezelőtt nagyon nyűgös volt, fogzik ezerrel, nem is evett, fogyott is egy kicsit, ehhez még hozzájárult az is, hogy egyfolytában mozog-forog. Egy kicsit meg is voltam ijedve, hogy 200-300 grammot lefogyott, de azóta már majdnem visszahízta, meg már szépen eszeget főzeléket gyümölcsleveket is kap, a gyümölcspéppel viszont hadilábon állunk ha meg is eszik belőle pár kanállal, az meg megfogja, a múltkor már kúpot is kellett adni neki mert 4 -5 napig nem tudott kakilni.
Minden érdekli ami nem a saját játéka: távirányító, mobil, kulcs....és minden amit nem szabad neki.
A legviccesebb, amikor az apja plüssszarvasát levadássza és marcangolja mint egy vadállat, szegény szarvast már beutaltuk egy kis rehabilitációra úgy leamortizálta.
Maqjd megírom mi volt a dokinál, de most őfelsége úgy döntött nem internetezek,mert eldobta az egeret és berúgta a billentyűzete az asztal alá