Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi
köszönöm szépen a választ! :wink: :roll: Nem tudom, hogy sürgősségi császárnál mi van,honnan "szereznek" aneszteziológust, de remélem nem is fogom megtudni. De majd megpróbálom finoman kideríteni. :wink: Még egy kérdésem lenne: az orvosi egyetemen milyen szinten tanultátok a kémiát, milyen ágait tanultátok? (gondolok itt: ált kém, szervetlen kém, szerves kém, gyógyszerkémia, fizkém, bioszervetlen kémia??? csak kíváncsi vagyok, hogy a kémia alapszakunkból, ahol mi szinte mindent tanulunk, mennyi nektek a fontos, mennyi átfedés van kémiából :roll: )

Na jól van, megyek Tomival BL-meccset nézni, pont a 2 kedvenc csapatom játszik egymás ellen... Nem tehetek róla, nagyon szeretem a focit, apás lány voltam/vagyok... :oops: :wink: És van 3 unokabátyóm, akik bátyám helyett bátyáim voltak. 8)

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
barbcsi

Bocsi, nem olvasom most vissza a délután írtakat, majd holnap munkaidőben! :)
Most csak csatolok egy képet a "malac" külsőmről!

Kép

Kicsit riadt az arckifejezésem :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika, aki rád azt mondja, hogy malac vagy, annak nagyítós a szemüvege, de 20x-os.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Ami a csütörtököt illeti: igyekszünk 11-felé befutni, csak tudni kéne a pontos címet, hogy tudjuk kb.-ra, hogy hol van jelenésünk. Nem tudom, hogy mennyi idö oda eljutni, ezért mondom a megközelítö idöpontot. Jelentkezem Évinél ill. Csillagnál mobilon a pontosítással, amikor már úton vagyunk, talán az lesz a legokosabb!
Aztán nem ér rossz idöt rendelni, vagy lebetegedni addig! Az én karom is úgy ahogy rendbejött.
Csillagom nagyon aggódom érted. Remélem, hogy nem Ircsinek van igaza, de bennem is ugyanez merült fel, mint lehetöség a vizesedés miatt. Mit csinál a vérnyomásod úgy mellesleg? A féloldalas bénulásos, zsibbadásos figura meg tán valami porckorongsérv indulási stádiuma. Nekem is volt már hasonló, nem megnyugtató. Pont ahogy leírtad. Vágj egyet a doki hátára, ha ennyire nem vesz komolyan!
Volt egy ismerösöm, akivel véletlenül összefutottam anno az Aldiban. Ö sem volt éppen keskeny méretü, de nem is kövér. Második gyerekét várta, sokat dolgozott állva, stb. Mondta, hogy hát a vérnyomása nem az ígazi és erösen vizesedik (gyors hízásnak mondta), mire én kérdeztem, hogy mit is szól ehhez a nögyógyásza. Az meg mondta neki, hogy minden rendben, az a 20-25 kg másra is felugrott már. Jó, jó, de nem így, nem ilyen tünetekkel, stb. Mondtam neki, hogy járjon utána, álljon a sarkára és erösködjön a dokinál, de nem fogadta meg a tanácsom. Legközelebb a gyerekorvosnál találkoztunk, könnyes szemmel borult a nyakamba tele lelkiismeretfurdalással és kétségbeeséssel, mert nekem lett sajna igazam és nagy baj lett a flegmájából, hogy nem vette komolyan és hitt a dokijának, akinek már sok bébi és anya sorsa szárad a lelkén, kész csoda, hogy még praktizálhat... Korababa lett, a baba is és az anya is majdnem rámentek, alig tudták öket sürgösségi császárral megmenteni és az anyát stabilizálni. Nem vicc ez Csillagom!!!

Na mentem, nehogy aztán még rémálmok gyötörjenek, csak hangosan aggódok... :(

Kitartás, jön a felmentösereg!

Puszi: BARBI
Vendég

Barbcsi
Orvosi kémiát tanultunk (2 félév), ez általános, szervetlen és szerves kémia volt.
Biokémia (2 félév), szigorlat belőle.
Ezek voltak a kötelezőek.
Kémiai analitika alapjai, bioszervetlen kémia, biopolimerek, biomolekuláris kémia, biotechnológia (ezeket lehetett választani)
Gyógyszertan is kötelező volt.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Anyám.... én sose leszek ilyen vékony :oops:
Akkor rám mit mondanának? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi
Én is remélem, hogy nem lesz igazam!!!!!
(Sajnos, altattam már kismamát 24. héten eclampsia miatti sűrgős császárhoz :cry: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bmass!
Írtam emilt :)
Remélem nem lesz semmi komoly...és hamar elmúlik ez a "valami"
Köszönök mindenkinek-mindent!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na estére mi is hazaértünk de még van 4 oldalam amin átugrottam, majd pótolóm ígérem.

Tünde kutyus, hogy van?

Csillag remélem nem lesz semmi gond nálad nekem sajnos nincs tapasztalatom így nem is tudom mi is lehet veled, de ne hagyd magad.

Clarika :shock: :shock: :shock: te malac???? Na oda se figyelj igazán nagyon csinos kismama vagy légy büszke a pocakodra. Neked ott kisfiú lakozik, tipp nagyon előre nősz csak.

Királylány remélem legalább olvasni lesz időd, mert lehet másképp lemaradsz.

Barbi ügyes vagy, hogy a vizsgákon túl vagy és látom szorgalmasan készülsz a lagzira és még inkább a szülésre.

Évilány ne törődj a kilókkal de próbálj főtt kaját is enni. Nekem a családi orvosnőm azt tanácsolta naponta egyek gyümölcsöt, tejterméket, húst és zöldséget. Bár én sem tudom mindig betartani. Szerinte a helyes táplálkozás sokkal fontosabb mint a kinézett, mert soha nem tudhatod később milyen baja lehet a kicsinek csak mert terhesség alatt nem kapott elegendő valamit. Bár ő inkább a terhes vitamint ajánlotta ismerve az átlagos ember étkezését. Na de azért nem kell zabálni!

Ircsi te meg mindig azt írod amit a dokim, ti jól megegyeznétek. Ha a családi orvosnőm etetne ő visszatart mondván egyek változatosan de ne hízzak, mert a cukorbetegség és a magas vérnyomás nem játék. Kicsit megdorgált a sok édesség miatt de én imádom terhesség alatt az édeset és naponta eszem. Erre azt mondta, hogy akkor sem szabad és csak a gyerekemre kell gondolnom, mert fel kell neveljem és talán nagymama is akarok lenni. (Mondom egyeznétek). Kérdezte van valami panaszom? Mondom nincs erre ő ok, mert úgy sem adott volna sokat rá. Mondta ezt miután megvizsgált alaposan és mondta, hogy ő egy tökéletes terhességet lát így tuti nem lehet reális panaszom sem
:lol: Mondta mindent csinálhatok csak a sulyomra vigyázzak nagyon :lol: ja már van + 5-6 kg :oops:

Én kis pingvinnek érzem magam, mintha bicegnék is. Én tettem a cipőmre is sajnos meg kicsit a seggemre is :oops:

Bamass kicsi fiad jobban van már?

Vanilla a húsos képekre immun vagyok a sok sonka és hús után de az epres sütid nagyon guszta, sarokülő meg nagyon szép :wink:

Szilvás munkanap látom te is megvagy :lol: otthon nem jutsz "szóhoz" mi?

Többieknek puszi!

Kép
Kép
melisch

Jó Hergelt Mindenkinek.

Ma én voltam friss?

:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.07 06:20-kor.

szilvás76

Kép

szilvás76

Ez az éjszakai baglyoknak megy:

Kép

szilvás76

Szia Szilvi!
Megelőztél :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Kriszti.
Hogy vagy ma?

szilvás76

zsibbadósan...de megvagyok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi

A párom családja nem csak velem ilyen, a párommal is...
Olvass bele a gmail-ra feltett kisregénybe.....

A BMI szerint amit te tettél fel, már csak 1 kg-t hízhatnék!
Az sztem hétvégéig simán meglesz!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

írtam neked levélkét :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Főleg, hogy a gyermekem még csak 500g..... így tuti nem állok meg a 13 kg-nál....

Clárika
Kép
clárika

Barátném 40 kg-ot hízott a leányzójával :(
Én 26-ot a fiammal... :(
Nem hinném hogy 16-18 alatt meg tudok állni...eleve hajlamos vagyok a hízásra :(
Nyugi Clárika!...mennyinél tartasz most?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem a táblázat alapján nem sokan híznak annyit amennyit "lehetne"...többségünk sajnos túlszárnyalja...-nekem ez a tapasztalatom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

eltóntetek? :shock: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megint nem fognak a billentyűim :D
eltűntetek? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bár én nem tudok montázst csinálni és nem mindig ugyanabban a ruhában vagyok...de a pocaknövésemet azért valahogy én is megörökítettem...
Ne ez mangalica vagy disznó??????? :) :) :)
Inkább hasonlítok én az Állatkákra,mint ti :D

Kép

De nekem ez tetszik...hiszem babás :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

rájöttem :D
kis pici csüngőhasú vagyok :D
nehogy komolyan vegyetek...
csak azt nem értem miért kell embereknek sértegetni egy kismamát?
én jól helyben hagynám az illetőt...így viszont elpoénkodok vele.
Anno apukám mondta nekem is:
-Lány olyan vagy már mint egy 2 ajtós fridzsider :) (fiamnál)
-Töltöttgalamb (lányomnál)
De apukámnál ez a kedvesség jele...és mosolygott közben ezerrel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vagyok, csak a blogommal elmaradtam egy kicsit, azt pótoltam. :-)

Visszaolvasgattam egy kicsit.

Meli. Igen, otthonról már ritkábban jelentkezem. Hazaérve Bendézek, teszek-veszek. Este vacsi, fürdés, mese, fektetés. Mire magamat is rendbeteszem, elmúlik 9 óra is, akkor már nincs kedvem bekapcsolni a gépet. Inkább olvasok pár oldalt, de leginkább kidőlök, mint egy darab fa.

Clárika. Ez akkora hülyeség és tahóság. Tök vékonyka vagy, csak a pocid dudorodik. De basszus, ez a DOLGA. Hogy fejlődjön a baba, és legyen HOL.
Ez csak rosszindulat. Hidd el. Ránézésre sem vagy kövér! Pedig a fotók általában csalnak, és nem kedvezően!
A lényeg, hogy egészségesek legyetek!!!

Kriszti. Csüngőhasú! Ez aranyos. :-)

szilvás76

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hogy ti mennyit "malackodtok"! :) Igazán lányok! Ne vegyetek minden ilyen kedves megjegyzést ennyire a szívetekre! Persze, hogy kismamaként érzékenyebb az ember lelke, de azért mégis! :)
Föleg te nádszál Clárika! Te aztán szülsz egyet és már veheted is fel a normál ruhatárad. Tök jó neked!

Holnap akkor jövünk! Nem fenyegetésnek mondom, csak ne parkoljak már egy halom pécsi autó között egyedül... :)

Most indulok a hivatal berkeit kifürkészni, hátha szerencsével járunk. A gyerekeket meg kicsapom a férjemmel a játszótérre ott a közelben. Remélem nem lesz belöle nyaktörés... :)

Puszi: én
Vendég

Barbi várlak-várunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Hozd el holnap a nacit, megnézem, hogy "rámjön-e" :D
Én csak 1/4 5 fél 5 között tudok csatlakozni! -remélem még lesz kikhez!

Tünde
Aszerint amit belinkeltél kg-ban már elértem a 40. hetet! :D

Nem tudom ki kérdezte már, sokat kellett visszaolvasnom, de: 12 kg eddig!

Bmass
Még mindig a normál ruháimat hordom, csak felsőt kellett vennem párat,mert kilóg a hasam :D
Na meg remélem nem lesznek már nagyon hidegek, mert a kabátomat se tudom már becipzározni :?

Tegnap is elég hülyén néztem ki:
Fújt a szél, rajtam a kabát, mellnél összeszorítottam, mert ott persze összeér :) , a hasam meg kukucskált :lol:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt
Mindjárt irom a dolgokat csak hozok egy kávét...rémes éjszakám volt,baba fél éjjel szétrúgott,átköltözött bal oldalra így oda nem fordulhatok nagyon,de most háton is balhézott arról nem is beszélve hogy nem is kényelmes,tudom az a dolga hogy rugdosson de én félek mindig hogy ilyenkor azért rúg(oldalt)mert ráfekszem a kis buksijára :oops: :( így csak pörögtem,majd megadtam magam 5-kor kimentem enni valamit,mondom hátha éhes(én az voltam) na akkor elcsitult,így most sikerült kelnem,egy alapos lábikragörcsre juj de jó volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megállt a vonalzóm?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szia Évi! :D
Clárika én kérdeztem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hűűű
Évi
Megállt bizony!

Ma Bébibogyó is fél 5kor ébresztett..... remélem elhagyja "jó" szokását!

Lassan készülődök, anyagokat kell vennem, aztán irány az iroda. :?
Utána meg siethetek haza jönnek a kuncsaftok :)

Clárika
Kép
clárika

Na kivittem az ebedéket sétálni...hozok a biztonság kedvéért tesztcsíkot a fehérjéhez :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na vagyok.
Mindenféle dolgaim elvégzése után(ami nálam élmény és ritkaság számba megy :oops: :? ) ráálltam a mérlegre,jelentem kerek 1 hónap alatt 1.3 kg-t híztam aminek örülök(a számnak amit összességében mutat kevésbé) persze mire a védőnőhöz érek(12-re megyek)lesz az még +2 de majd felvilágosítom :)

Clarika hát fogalmam sincs hol van rajtad 12 kg,jó a mérleged??
Nagyon szép a hasad!!! Végülis mentek 4d-re? Mikor derül ki,kit rejtegetsz?

Csillag remélem azért jobban vagy. Vérnyomásod?

Most akkor végülis mikor találkozunk????
Tünde és Clarika fél 5 körül érnek oda az OK,Csillag? Nekem a délelőtt elmegy takarítással,készülődéssel,de du-tól ráérek.

Szoktam én főtt kaját enni aki olvas az tudja,csak a húsvéttal besokalltunk,tegnapra pont jó volt a melegszendvics. Majd ma lesz töltött káposzta,nemtom,az jobb? :roll: :lol:

evilany

Na mindegy elvileg ma 22+6.

evilany

Csillag én is úgy gondoltam, de nem mertem írni, hátha mégse! :lol:

Clárika
Kép
clárika

Még 17 egész hét van vissza...
Hihetetlen mennyire megy az idő!!!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Jaja,lassan itt a kis terrorista :lol:

evilany

Megyünk, a 28 hét körülre tervezzük, mert akkorra javasolják....
Ha jól tudom, mostanság kell kérnem majd időt, hogy be is jussak szülés előtt :)

Keresek egy képet mindjárt, hogy miről is indultam, remélem találok!

Clárika
Kép
clárika

nah egy kép, hogy semmi nem volt ratam, csak a bőröm:

Kép

:shock: Lehet, hogy a mellem nyom 12 kg-t :lol:

Clárika
Kép
clárika

Rendben.
Én meg elmosogatok addig.

Ha itt lesztek (Csillag,Bmaas) írjátok meg a tali időpontját.
Ma megyek fodrászhoz,meg védőnőhöz,meg nézek vmi kismama felsőt,holnap kozmetikushoz,főzök vagy 2 napra,(cicavigyázóba jön Miki öccse,neki is legyen) meg porszívózok,(ma meg vasalok is hajajj) meg bepakolok mert pénteken ugye utazunk.Ezért(is) kéne tudni...

evilany

Hát lehet hogy nőtt a melled de azon kívül szerintem semmi más,se a karod se semmi.

evilany

Hali-visszajöttem :)
Barbiék márdélelőtt lejönnek...az övék vagyok :D
Ti meg csatlakoztok amikor tudtok :D
De szerintem úgy is csörgünk rátok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most nézem milyen jó szinem volt...
Most meg világítók kint a mentő autó :?

Clárika
Kép
clárika

Csillag OK,nekem du-tól jó.

evilany

megcsináltam a tesztet is
Gabriel= általános állapotfelmérő vizelettesztcsík
-Fehérjevérsejt
-Nitrit
-Fehérje
-pH
-Vér
-Fajsúly
-Glukóz

Ezeket nézi a teszt...mindegyik negatív illetve normál értékű :)
rakok fel képet is :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az nagyon jó, Csillag,jó hír.Örülök.
Irtam pü-t.
Na megyek készülődni a védőnőnihez.

evilany

Na ma már elvileg néz a védőnő szívhangot :lol:

evilany

Az új vonalzóval nem ismerem meg a hozzászólásaim. pedig csak én irok hihi.
Hétfőn doki,azt is várom már,vajon ő is lát e már kukacot.Meg asszem mennem kell a terheléses cukorra,a 24.hétre írják
:?

Basszus lehet éjjel éhes volt a babám?? :( vagy csak sikerült a leküldött kajával(gofri,joghurt) "agyonnyomni"?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?