Sziasztok!
Ami a csütörtököt illeti: igyekszünk 11-felé befutni, csak tudni kéne a pontos címet, hogy tudjuk kb.-ra, hogy hol van jelenésünk. Nem tudom, hogy mennyi idö oda eljutni, ezért mondom a megközelítö idöpontot. Jelentkezem Évinél ill. Csillagnál mobilon a pontosítással, amikor már úton vagyunk, talán az lesz a legokosabb!
Aztán nem ér rossz idöt rendelni, vagy lebetegedni addig! Az én karom is úgy ahogy rendbejött.
Csillagom nagyon aggódom érted. Remélem, hogy nem Ircsinek van igaza, de bennem is ugyanez merült fel, mint lehetöség a vizesedés miatt. Mit csinál a vérnyomásod úgy mellesleg? A féloldalas bénulásos, zsibbadásos figura meg tán valami porckorongsérv indulási stádiuma. Nekem is volt már hasonló, nem megnyugtató. Pont ahogy leírtad. Vágj egyet a doki hátára, ha ennyire nem vesz komolyan!
Volt egy ismerösöm, akivel véletlenül összefutottam anno az Aldiban. Ö sem volt éppen keskeny méretü, de nem is kövér. Második gyerekét várta, sokat dolgozott állva, stb. Mondta, hogy hát a vérnyomása nem az ígazi és erösen vizesedik (gyors hízásnak mondta), mire én kérdeztem, hogy mit is szól ehhez a nögyógyásza. Az meg mondta neki, hogy minden rendben, az a 20-25 kg másra is felugrott már. Jó, jó, de nem így, nem ilyen tünetekkel, stb. Mondtam neki, hogy járjon utána, álljon a sarkára és erösködjön a dokinál, de nem fogadta meg a tanácsom. Legközelebb a gyerekorvosnál találkoztunk, könnyes szemmel borult a nyakamba tele lelkiismeretfurdalással és kétségbeeséssel, mert nekem lett sajna igazam és nagy baj lett a flegmájából, hogy nem vette komolyan és hitt a dokijának, akinek már sok bébi és anya sorsa szárad a lelkén, kész csoda, hogy még praktizálhat... Korababa lett, a baba is és az anya is majdnem rámentek, alig tudták öket sürgösségi császárral megmenteni és az anyát stabilizálni. Nem vicc ez Csillagom!!!
Na mentem, nehogy aztán még rémálmok gyötörjenek, csak hangosan aggódok...
Kitartás, jön a felmentösereg!
Puszi: BARBI