Sziasztok!
Hát én is "befutottam"! Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de annyira nem volt kedvem semmihez, egész nap szinte csak pihentünk! Na megy aztán ultra sz@r idő volt, úgyhogy nem is lehetett mit csinálni! Elmentünk azért ettünk egy fagyit! Az nagyon jó volt! A kutyákat is csak "gyors" sétára fogtuk, mert az eső miatt nem akartam, hogy bőrig ázzunk!
Kinek hogy telt a húsvét? Szokás még nálatok locsolkodni járni? Mi úgy terveztük, hogy kirándulni megyünk, de aztán az idő keresztbe húzta a tervünket! Szóval így a kirándulás kimaradt!
Sajnálom, mert úgy készültünk rá! Viszont képzeljétek a párom tegnap este megkérdezte, hogy "Nem akarunk elmenni 7végén egy 4D-re?" Hát én úgy meglepődtem, nem is tudtam mit válaszoljak! Aztán mondta, hogy hívjam őket ma, és kérjek időpontot vasárnapra! Hát ez már megtörtént! Vasárnap 11-re megyünk!
Már alig várom!
Kismami!
Amit kinéztél tényleg szuper! Mondjuk élőben még szebb lesz! Én is így voltam bármit rendeltem! A képen tökre szép volt, de amikor megérkezett, sokkal, de sokkal szebb volt! Ha megérkezik készítesz róla képet, és feldobod, hogy lássuk, hogy az "otthoni" környezetben milyen?
Sikerült felvenni végül a csajszival a kapcsolatot? Remélem, hogy igen, és létre jön az "üzlet" és Te is meg leszel elégedve vele!
Ja! És köszönöm mindenkinek a szoba dícséretet! Most már csak a "kellékek" és Kendra Nina hiányzik belőle!
Mayday!
Nálunk is az apasági annyiból állt, mint Kismaminál! Nem kellett fizetni, és kb. 20 perc alatt készen voltunk! Kíváncsi vagyok, hogy nálatok milyen lesz! Majd gyere és mesélj!
Manofa!
Köszönjük, hogy megosztattad velünk a Te Történetedet!
Természetesen várunk vissza Friss Csigaby Hírekkel is!
Nektek hogy telt a húsvét? Volt tojásfestés meg a kertben ajándék keresés?
Kriszta!
Örülök, hogy tetszik a szoba! Eddig mindenkinek tetszett aki látta! Reméljük Kendrának is tetszik majd! Gondolom mennyire várod már a következő UH-t! Én is várom már, hogy dokihoz menjek, de előtte még elmegyünk egy 4D-re! Azt is nagyon-nagyon várom! Kíváncsi vagyok Kendra befordult-e már és hogy mekkora, megy milyen! Bár én úgy érzem, hogy a kis buksija még mindig a gyomromnál van!
Annyira izgatott vagyok ilyenkor!
Törpilla!
Nekem is tetszik a vonalzód! Ne cseréld le! Aranyos!
Mozgás:
Nálam eléggé egyértelmű, hogy a kisasszony mikor van ébren, és mikor alszik! Az alvás van inkább kisebb mértékben jelen számára, mert egyfolytában rúg-kapál!
Sőt! Most a legújabb, hogy teljesen kifeszíti magát, és simán meg tudom különböztetni, hogy hol van a kis buksija, és hol a kis térde! És képzeljétek, amikor így kinyomja magát és odateszem a kezem nem hogy elmenne, de még inkább feszíti magát, mintha azt akarná, hogy simogassam még! Annyira édes! És amikor apukája odateszi a kezét szintén ezt produkálja! Nagyon sokat mozog, és én ennek örülök, mert így tudom nincs baj!
Most ennyi! Majd még lehet jövök. Most szerintem egy kicsit ledőlök, mert ez az idő teljesen letargikus hangulatba hoz!