Új privát üzeneted érkezett!

Vbeni!
Halkan gratula... és ne haragudj, hogy nem reagáltunk a megszokott módon!

Kép
avarka

Sziasztok Lányok,

nemrég értünk haza és gyorsan átolvastam a történéseket...

Eszter! Egyszerűen én sem tudok semmi értelmeset írni neked, nagyon sajnálom, h. így alakult és iszonyatosan drukkolok nektek, h. minél előbb helyrejöjjetek lelkileg és a szervezeted is újra tökéletes legyen egy kisbaba befogadásához!
Kijavítottam a táblázatot :cry:
Hihetetlenül tisztellek azért, h. az egész történetet így le tudtad írni nekünk, de azt éreztem miközben olvastalak, h. a lelked még el/be van zárva... Remélem nagyon hamar újra a régi önmagad leszel és nyilván sosem fogod a kicsiket elfelejteni, de nem is kell! Tudom, h. tudod, ennek vmiért meg kellett történnie, csak valahogy el kell fogadnod és ez is eljön nemsokára!
Kívánom nektek a legjobbakat!!!
Nem tudom, gondoltál-e már rá, - és ezzel nem szeretnélek megbántani-, de ha nem tudod egyedül feldolgozni a történteket, akkor mindenképp kérj segítséget, h. a köv. nekifutásra már tökéletes lelkiállapotban legyél!!! (Ez csak egy ötlet, ami beugrott, de lehet, h. semmi újjal nem rukkoltam most elő... :oops: )

Pancsi, szóval "csak" egy babóca??? :D Még szép, h. ott volt/van a pocidban!!!

Vaya, én is jól vagyok már napok óta!!! Tudok inni is, de a gyümi még nem nagyon megy :( Nem akarom feszegetni a témát, de neked a wc-n is minden rendben? Csak mert a múltkor is kérdeztem, de nem válaszoltál... gondolom, mert minden okés...?! :wink: Na persze, ha nem eszem elég gyümölcsöt és zöldséget, akkor mi a fenét várok :roll:
Amúgy csak akkor vagyok rosszul, ha éhes vagyok és üres a gyomrom... olyan kis követelőző, állandóan enne... mármint a gyomrom, nem a baba :lol: Vérnyomásom is csak néha rendetlenkedik, de reggelente iszom egy kis kv-t!
Remélem, anyós nem akasztott ki!!!
Amúgy én mindent sósnak érzek...lehet, az is, csak mindenki letagadja :D

Rodi, szóval ne izgulj, mert én sem vagyok már olyan brutálul... sőőőőt... félek is, h. minden rendben van-e odabent! :shock:
Van persze, h. rosszabb, de inkább olyan, mint az elején... nem is értem!
Valszín szerdán megnézetem magam uh-gal és talán megnyugszom... tiszta őrület! :twisted:
Örülök, h. apukád jobban van!

Csucsu, baszki, nem igaz, h. mindig közbe kell jönnie vminek, de pont ilyennek... :roll: :shock: nagyon sajnálom!!!
Egyik barátnőmnek is a "máj-értékeivel" voltak gondok, de ő spontán három kisfiú anyukája, és neki azt mondták, olyan a mája, mint egy alkesznek :shock:
Kitartás! :oops:

Mieza, te szegény :cry: nagyon szorítok, h. elhúzzon a ciszta!!! És kezdhessetek időben! Próbáld nem elveszíteni a hitedet, tudom, h. kurva nehéz, de erős csajszi vagy te!
Akkor a táblit átveszed? Vagy most hagyjalak ezzel? :oops:

Muzsi, basszus, ne tűnj el lécci-lécci!!!
Ugye mimden rendben van?! Otthon vagy, csak nagyon húsvétoztok...?!

Zsuzsó, sajnálom :cry:
Ha te kérdezted a fogínyes izét, akkor: nekem is fájt, a legelejétől, de nem sokáig és az összes fogamnál...

Beni, most akkor mi van? Siker???? Gyerünk, mesélj! Senki nem tudja, mi a helyzet!!!

Jesszusom, nem tudom, kinek akartam reagálni még, mert most nem nyitottam meg kétszer a topicot és csak fejből írogatok :?

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: Én most olvasom a soraidat és rettenetesen sajnálom ami veletek történt. Azt hittem menni fog mint Tigriskénél. Van itt is egy fórum, ahol a babájukat elveszített anyukák írnak. Régebben olvastam őket (nem volt oka, csak érdekelt a lelkiállapotuk) és sokat segítettek egymásnak. Szerintem írj nekik, ők meg fognak érteni. Ők érzik át a fájdalmadat, mi el sem tudjuk képzelni. És még egyszer őszinte részvétem. :cry: :cry: :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

eszter

én most olvastam mi történt ......
őszintén sajnálom, ami keresztül kellett mennetek Lacival.
Hidd el, hogy a jó Isten nem hagyott magadra és úgy olvastam soraidban hogy ezzel tisztában vagy, sajnos vannak dolgok amik megmagyarázhatatlanok számunkra és most ez a 3 baba elvesztése is megmagyarázhatatlan, felfoghatatlan.... de ahogy az orvos is mondta hogy 10% esélyt sem kaptak volna, így elviselhetőbb, feldolgozhatóbb ez a fájdalom ami most körülvesz benneteket, mint 9 hónap után elveszíteni :(
Nagyon sok szeretettel gondolok rátok, és hidd el, hogy lesz még örömötök babában és babákban.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Navi,
ami az "illemhelyi" problémát illeti, magyon tudom ajánlani rá a hideg vízben áztatott csipkebogyóteát üresen! Próbáld ki, az íze sem rossz, és hatásos, ha valaki a rostszegény étrend híve :?

Vbeni!
Valahogy mindannyian kicsit átugrottuk az örömhírt, bocsi :oops: :oops: :oops:
Mindenesetre utólagosan is nagy-nagy GRATULA a sikerhez :!: :!: :!:

Kép
judit0713

ancsyka: Nekem ilyen volt a tesztem a 14. napon. Ha ilyen csíkod van, az már jót jelent. Bár ez nem olyan teszt volt ha jól emlékszem, mint amilyet te írtál.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

vbeni: Nem sűrűn olvasgatok itt mostanában, de természetesen gratulálok neked is.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok Lányok,

Beni,
gratulálok. lehet hogy lemaradtam, de akkor most akár 4 babó is lehet?!

Judit,
drukkolok hogy elinduljon a pozitív hullám újra. mikor tesztelsz pontosan?

köszönöm mindenkinek a biztatás és együttérzést.
volt valaki közületek, aki két inszemes hónap között nem a spontánkodást "választotta"? sajnos nálunk ez nem működne és már előre parázok az ügynöknő holnapi reakciójától, mikor ezt elmondom neki és megpróbálom megbeszélni vele a "hogyantovább"-ot... :-( :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok lányok megjöttem. Már tegnap fent voltam, de annyira elgyötört a testem, hogy nem reagáltam.

Beninek nagyon halk gratuláció. Nem vagy túl közlékeny én pl hiába kerestem a hozzászólást már nem találtam meg. Csak a lányok reagálásából sejtem hogy sikerült. Teszteltél? Vagy már voltál a dokinál? Akkor nagy a boldogság nálatok is.

Zsuzsó nagyon sajnálom hogy igy alakult. Drukkolok hogy valami megoldás legyen ma a továbbiakban. Miért nem működne a terminált?
Vagy most nektek az lenne?

Nava örülök hogy hányinger elhúzott a ...... Nálam is vannak ilyen gondok, de tuti hogy a terhességtól. Mert olvastam hogy ilyenkor lecsökken a bél tevékenysége. Lehet hogy ez is szülésfelkészítő? :lol: :lol: :oops:
Amúgy nekem még nem igazán van hányingerem, pedig az első kettőnél nagyon rosszul voltam már az 5. héttől. Na de ne kiabáljam el, mert lehet most köszönt be róka ervtárs.
Szóval pihiztem két három hete. És most a hétvégém olyan volt mint egy sétagalopp. Megmásztuk a kékestetőt. Egész három nap csak túráztunk. Amúgy én szeretek menni, de nem amikor teljesen el vagyok puhányosodva. Na de nem nyüszöghettem hogy kérem én terhes vagyok, de mindegy is mert volt egy csaj aki a 32. hétben volt.
És hozzá csapódtam, mondom csak nem fogja birni, és lepihenünk valahol, de nem jött be. Szóval alig vártam hogy haza érjünk, és hogy kipihenjem magam. De azért jó volt. Remélem a következő túra sokkal terhesbarátabb lesz. Na meg az utró felrakása szóval mit ne mondjak, elég viccesen sikerült. Már néha csak bekaptam, mert nem találtam helyet rá. Csaknem állhatok egy fa mögé és dugdoshatok, fuj.

Judit én is kipróbálom a csipkebogyóteát, már be is áztattam hideg vízbe. Meddig kell?

Kispatak nagyon szépek a virágok, ez rózsa igaz? És valami korai faj?

Rodina hogy alakult apud állapota? Végül megmondtátok neki a nagy hírt? És te hogy vagy?

Kép
Kép
pancsi76

Lányok engem a 7. hétre rendelt vissza az orvos, és szerintetek akkorra már lesz szívhan? Nektek akkor már volt? És az 5. héten a petezsákocska csak 7 mmes, az átlagos érték?

Kép
Kép
pancsi76

pancsi: Nekem ha jól emlékszem 8 mm volt a petezsák, úgyhogy szerintem az jó. És a 7. héten már lennie kell szívhangnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm Viky. Lehet nem itt kellett volna feltennem a kérdést? De most annyi a kimami itt.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok,

Drága Eszter,
Rengeteget gondoltam Rátok az elmúlt napokban is. És csak megismételni tudom azt amit a lányok is írnak, hogy köszönjük a bizalmatokat az erőtőket hogy ebben a hatalmas fájdalomban is velünk vagytok, hogy Veletek lehetünk.
Az a rengeteg szeretet, ami a soraidból, szavaidból árad, hihetetlen.
Nagyszerű emberek vagytok, a legnagyobb szeretettel ölelünk Benneteket.

Mieza,
Sajnálom a kialakult cisztát.
Giga drukk hogy a mensivel elhúzzon onnan, de jó lenne ha tényleg így történne. Jó spontánkodást 8)
Ajánljam a házi dokimat II. kerületben vérhalom téren ?

Csucsu,
Hely ahol keveset kell vv-re várni: passz.

Pancsi,
Ügyik voltatok pénteken.
Ausztrália ? hát messzebb már nem is mehettek volna, biztos nagyon rossz lehet, hogy ilyen távol vannak.
Kaphatok érzéstelenítőt, hiszen nem kerül be a véráramba, sőt volt rgt is a fogam miatt, persze kaptam extra vastag, nagy köpenyt előtte.
Jó kis mozgalmas hétvégétek volt.
Tuti hogy lesz már szívhang.

Ancsy,
Mesélj hogy sikerült a szülő meglepi ?
Utro ha nem kell ne szedd, Magne B6 görcsökre, és nyugi minden rendben van !
A csík az csík hiába halvány, nyuuuuuuuuugi !

Beni,
Mi van ????? olvasom a péntek esti üzeneted, mi van Neked ? + teszted van ????? Jól értem ?
Aham olvasom Macs is hasonló kérdést tett fel, izgalommal várom a végeredményt :lol:
Yes yes yes yes most olvasom hogy igen :lol: :lol: ))))
Hatalmas Gratula.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsó,
Olvasom, hogy nem sikerült. Istenem mennyire sajnálom.

Kispatak,
Merre van a nyári lak ? De jó is lehet ez a kétlaki élet.
Gyönyörű a virág, amit felraktál.

Kisbeeka,
Sajnálom munkahelyi mizériát, de lényeg ne foglalkozz velük, csakis magaddal.

Rodi,
Remek hírek hogy apudat kiengedik. Mikor mondjátok el a jó hírt, vagy megtörtént már ? Most ugye pihengeti fog ?

Macs,
Gyönyörűek a virágaid.

Avarka,
Hajrá kezdés.

Vaya,
Anyósnál minden oké volt ? Hőmérséklet, kaja ?
Sajna van annyi, Marcival maradt 10 rajtam, de azóta egy dekát sem híztam még, ez mondjuk nagyon jó hír. Mindenesetre a csontjaimra fogom, de kell majd egy erős diéta szülés-szopi után.

Lujzi,
Orvost csak meg kellene kérdezni erről a félidős pecsételésről.

Judit,
Ez a beszéd, nagyon pozitívan !

kubuspace

Magunkról:
jól vagyunk, aktív hétvégénk volt, Marci alvása eléggé rapszódikus, mindegy még bírjuk.
Voltak jó és sajnos rossz dolgok is hétvégén ami pici lelkemet nagyon megviseli, de ami az élet rendje az ellen nagyon tenni nem lehet. :cry:
Marcikám rengeteget megy mostmár, tegnap voltunk Szolnokon dédimamánál, akinek hatalmas lakása van és Marci sikongatva járkált kb. 2,5 órán keresztül. Lehet hogy most azt piheni (tegnap este 6 óta).
Holnap délelőtt fogdokkerozom, addig hugicám kiugrik munkahelyéről és tologatja Marcikát egy picit, délután pedig megyünk 4D-re megnézzük hugicát is.

kubuspace

Judit, köszike!
Nem arról van szó, h. a rostszegény táplálkozás híve vagyok, csak eddig semmit nem bírtam megenni :(
Amúgy, normál esetben, nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, csak most a hányinger és étvágytalanság miatt semmi nem ment, nemhogy ezek... Szóval most már kicsit jobb a helyzet táplálkozásügyileg, de még falkaparás van a klotyón és így nézek ki közben: :shock: :twisted: :shock: :lol:

Pancsi, te is fiam, Brutus... :( szegény, akkor te is próbálkozol a csipkebogyóval...? Lehet, gyagya vagyok, de ilyet lehet kapni herbáriában? Vagy magát a csipkebogyóteát áztatom és nem a "sima" bogyókat? :oops: Érdekes, de megpróbálom, az tuti!

Basszus, te ilyen kirándulásokat csinálsz, nem semmi nőci vagy! Én totál nyamvadt vagyok! Szóval még a 32. heteske is jobban bírta :D Ne csodálkozz, te most az első trimeszterben sokkal fáradékonyabb vagy!
Van ám külön szájon át szedhető Utro... biztos, h. ezt is lehet úgy? :?
Én is az 5. héten mentem petezsákot lesni (7 mm-es volt!!!) és a 7. héten szívhangot (addigra már a babó volt 11 mm!!!)! Szóval nem aggódni!
Ja és pihenj többet, ne most akard megmászni a Mount Everestet! :wink:

Kubu, igen, tegnap téged hagytalak ki a szórásból, de mire rájöttem, már kikapcsoltam a gépet! :oops:
Próbálkoztam ám a KalMaggal néha, de a'sszem hagyom későbbre :lol:
Szóval te sem tudsz még mindig normálisan pihenni, ejnye-bejnye :roll: Persze, nyilván nem tehetsz róla, csak ha megérkezik hugi, még ennyi időd sem lesz, gondolom...
Ha jól látom, azt nem részletezted, h. mik voltak, amik a lelkecskédet megviselték...? Ha úgy érzed, oszd meg velünk!!! Nem hiszem, h. a fogadra gondoltál! Ugye, nincs semmi komoly?! :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vbeni, szemfüles vagyok mi????? na :lol: :lol: akkor :lol: :lol: :lol: gratulálok! :lol: :lol: :lol: nagyon örülök :lol: ! Mikor mész eredményhitdetésre???? Nem talállak a táblázatban!

Zsuzsókám sajnálom!!! :(

Pancsi, hogy te mikre vállalkozol!!! :lol: :lol: Nem semmi vagy!!!! Én meg itthon pihegek, semmit sem csinálhatok, mert ezek itt :oops: az egész családom leharapják a fejem :roll:

Anyós kikészít... teljesen.....

Maccs
vörösmacska

Eszter!”Van úgy, hogy a Nap emlékszik a csillagok fényére, és leengedi közénk legszebbik álmainkat” Kiivánom, hogy minél hamarabb legyen ez iigy Nálatok, és minél előbb előbújjon a fény az alagút végén! Szeretettel ölelünk!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok! Remélem mindenkinek nagyon jól telt a Húsvét és feltöltődve vágtok neki a hétnek!!

Navared, köszi, jól vagyunk, tünetek leginkább: fáradékonyság napközben, álmatlanság éjszaka… :) Remélem, hogy ez az álmatlanság lassan lemond, mert ki szoktam tőle kicsit készülni… Felhúzom magam azon, hogy nem tudok visszaaludni.. ehh…
De a legjobb, hogy holnaptól elkezdhetem csökkenteni az utróadagot, szal jöv hét végén már teljesen cuccmentes leszek, VÉGRE!!
Mi az a nővédelmi? És milyen laborbeutalók kellenek neked, ha megkérdezhetem?
Látom, hogy téged rókakóma nem került el… :( De gondolom ez csak egy icipici üröm a hatalmas örömben! :)
A május 1 utáni születésekre már tényleg más fog vonatkozni. Én már átrágtam magam a kapcsolódó törvényeken és az OEP-pel is beszéltem. Mindenképp biztosiitottnak kell lenned a szüléskor ahhoz, hogy Tgyást és Gyedet is kapj; vagy legalábbis maximum a biztosiitott jogviszony megszünését követő 42 napon belül kell, hogy szülessen a baba. Különben nem járnak. A szülést megelőzően 365 nap biztosiitott nappal kell rendelkezz (itt nem kell, hogy folyamatos legyen a 365 nap, csak meglegyen). Persze nagyon összetett, mert ha valaki pl nappali tagozatos hallgató (is), akkor megint más vonatkozik rá. Szal jól utána kell járni.
De a legbiztosabb, ha az OEP-pel is beszélsz.
A táppénz is biztosiitott viszonynak számiit, de pl én úgy tudom, hogy álláskeresőként nem vagy jogosult táppénzre. Szal ha lejár az álláskeresői státuszod (ami szintén biztosiitott viszony), akkor ha nem szülsz 42 napon belül, vagy nem tudsz elhelyezkedni, akkor nem járnak ezek a pénzbeli ellátások. A tgyás, gyed összegének kiszámiitásához az is számiit, hogy pl mennyi időre szakadt meg a biztosiitott viszony. Szal nagyon résen kell lenni. Tényleg járj utána, de kérd ki az OEP véleményét is szerintem.
A Gyes az megint más. Én azt nem néztem, mert remélhetőleg a Tgyás és a Gyed járni fog.

Sajti, az orvosom azt mondta, hogy valszeg az utró miatt lehet a vérzés. Mármint azért, mert az utró a méhszájban vérbőséget okozhat; az én esetemben annyira okozott is, hogy egy kis nyomásra is vérezni kezdett. Ez abból a szempontból nagyon jó, hogy nem méhen belüli vérzés volt, tehát a baba nem volt tényleges veszélyben. Én iigy legalábbis megnyugodtam.
Biztos nagyon jó volt a csontkovácsnál. Én ezer éve terveztem, de nem jutottam el sajnos még, pedig nagyon hátfájós vagyok. Talán majd egy év év múlva..

Kispatak, remélem hamar találsz valami állást. Olyan utálatos ez a helyzet…

Rodina, remélem jól vagytok, apukád is!!

Luca, szia, mielőbbi babásodát kiivánok!!És tényleg nyer, aki mer!! :)

Pancsi, nagyon gratu az egy babushoz! Szerintem a férjed hamar beleszeret majd az egy gondolatába is! :) Nekem az utrót a 12. hétig kell 3*3 adagban dugdosni, majd 4 napig 3*2, megint 4 napig 3*1, majd VÉGE!!
Nekem volt sziivhang a 7. héten.

Vaya, nagyon szép babuska!! :)

Zsuzsó, sajnálom! Legközelebb remélem + lesz a tesz!!Addig feltöltődést és kitartást kiivánok!

Kubus, ez a fogproject jól elhúzódik. :( Nagy kár, hogy nem lehet egyszerre letudni mindent.
Örülök, hogy a gyerkőcökkel minden okés!

Csucsu, a HSG-hez gratu! A májfunkciós és az FSH-s értéknek utána kell akkor járni. Szoriitok, hogy minden rendben vagy legalábbis könnyen orvosolható legyen!

Avarka, ez remek, hogy újra kezdhettetek!! Túlstimu jelei lehetnek: haspuffadás, nehéz légzés, hányinger, láz. Ahogy én tudom. Remélem nem lesz semmi gond!!Mindenesetre, ha nem vagy jól, akkor inkább menj el egy kontrolra két ellenőrzés között is, sztem.

Mieza, semmiképp se vesziitsd el a hited!Nagyon szoriitok, hogy legrosszabb esetben ez a ciszta kiürüljön a menzivel!!Ebben egy kis testedzés is segiiteni tud, no nem drasztikus, hanem csak szépen, finoman végzett.

Ancsyka, hogy sikerült a húsvéti meglepi? Mit szóltak anyuék?:) Az iinygyulladás engem elkerült, nem hallottam még praktikát ellene, de remélem hamar elmúlik!

Vörösmacs, nagy gratu a cicukákhoz!!Gondolom megy a dorombolás ezerrel otthon! :) Cuki a vonalzó!

Judit, babaragacsokat küldök!++

Vnbeni!! Gratu a + teszthez!!! Mikor is lesz a vv?

M
muzsi

Kubu hát nekem is van még függőben levő fogam, amit most halasztok, de a 12. hét után megcsináltatom. Most egy kicsit megkönnyebűltem hogy írod az érzéstelenítőt. Én emlékszem a Lauránál is volt kettő tömés, érzéstelenítő nélkül. Merhogy kismamának nem adható. De nagyon rossz volt.
A kislányomért mindent, persze épp keretek között, de megmondom őszintén így útólag, nem nagyon hittem a lombik sikerében, és már rég le volt zsírozva. Tehát nem is lehetet volna másként. De a friss levegő, hát nem is tudjátok elképzelni milyen jól esett nekem.
Csak nem halál eset? Mert ha igy van részvétem.
Marcid várja már a hugicát? Én és a bátyusom között 13 hónap van. De ő nekem az egész világot meg akarta mutatni. Mindig forgatta a fejemet, hogy merre kell néznem. Szóval nagyon jó teokám volt.Még mindig. Bármikor számíthatok rá.
Még mindig a fogad, hol tartassz? Csak végett ér egyszer.

Nava hát Sz ügynök mondta hogy ezt is bekaphatom, de akkor csak 1 szemet mert erős nagyon.
A csipketeét szerintem csipkehúst vegyél. Én a tescoba vettem zacskós és naturlandos. Igaz 5-600 ft volt, de sok van benne.
Látod hogy követlek, szóval neked is 7mm volt. Kiváncsi vagyok hogy jövőhét csüt akkor leszek 7 hetes 1 napos. Mekkora lesz. Akkor mikor mész Uh-ra? Még a héten, vagy megvárod az időpontodat?
Nekem amikor terhes voltam ajánlott az orvos egy leovolak nevű szirupot. Pont a szorulásra. Ez teljesen természetes anyag. Utána a doktornő a csecsemőnek is ezt írta fel. Azt hiszem tesjcukor vagy valami ilyesmi. Egy evőkanál és jobb lesz. Persze nem okoz hasmenést!!! De vannak ilyen aszalt szílva, meg füge darálékok. Azt is a gyógyszertárba lehet kapni. Nem jó ha ennyire erölködsz. Már bocs hogy vesézgetem ezt az ügyet, de segiteni akarok, ha tudok.

Macs te tényleg pihizzél, neked kettő babucát kell növesztened. És olvastam hogy az iker terhességgel eggyütt jár a fáradékonyság is.
Jó hogy kimélnek, és vigyáznak mert külömben áskálodnál a kertben mi? Na nem most mert olyan az idő mint az április sírós. Csütörtökön te is mész szívhangra. De izgi. Nagyon szorítok nektek.
Mit csinál a nyanya megint? Most hogy nem dolgozol, és több mindent fogsz nyanyáról hallani, neked kell elhatárolódni tőle. Nehogy az ideged roncsolja. Vigyázz magadra nagyon!! De azért írd meg mit csinált, kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!!

Pancsi!!
Azért csak módjával mászd a hegyet!! :wink: Amúgy jól vagy ugye???Nem dolgozól jól emlékszem?? :lol:Jövőhéten mész a BMC-be???

Navi!!
Köszi,Én is bízom benne,ez a máj dolog orvosólható,sőt remélem csak,hogy a mostani vv-el jó lesz. :wink: És útálom,hogy mindig jün valami,ami matt tolódik az egész.,

Vbeni!!
Én is vissza olvastam,és nagy-nagy keresésbe kerűlt,mire megtaláltam azt a bizonyos mondatot.Most akkor lehet gratulálni???Mikor mész vv-re???

Macsek!!
Hagyd acsudába Anyóst!!!! :roll: :twisted: :twisted: Ne engedd magad felidegesíteni??MIt csinált már megint????Gondolom volt Nálatok Húsvétra?? :x

Kubus!!
Szegény Marci túlpörgött.Fogdokihoz részvétem,Én annyira úúútálom. :oops:

Zsuzsó!!
Fel a fejjel,sajnálom nagyon.

Kispatak!!
Szép a virágod,látom sikerűlt feltennni. Ja,tényleg merre van a nyári lak???

Rodina!!
Apudat haza engették??Jól vagytok???

Én ma megyek a körzeti dokihoz,csak délutános,remélem holnap reggel mehetek vv-re is.Valaki tudja ezt a máj mizériát máshogy is vizsgálják??Tegnap utána néztem a neten,rosszabbnál-rosszabb betegségeket olvastam,így gyorsan abba is hagytam.
Jövőhéten meg ha miki nem hagy cserebe,mehetek 3.napi vv-re,és kiderül,hogy lombik vagy inszem.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük ismét Mindenkinek, tényleg hatalmas erőt adtok!

Navi!

igen, jól érezted... a lelkem be van zárva még... a kórházban is végig be volt, és ha valaki nálunk van most, vagy beszélek róla bárkivel, akkor olyan tárgyilagos vagyok, mint ahogyan írtam ide a fórumba is!

Azért kezd felszakadozni egy kicsit, de főleg ha egyedül vagyok, illetve ha csak Laci van itthon velem.
Pszichológushoz jártam még annó a lombik előtt kb fél évig. Nem kifejezetten a baba projekt volt az oka, de a végére arra is kitértünk. Már pénteken írtam a pszichológusnak, hogy azt hiszem majd találkoznunk kéne, hogy segítsen beindítani a gyógyulás folyamatát, mert nem szeretnék úgy járni, mint 16 évesen, mikor apukám meghalt, hogy 4 évig sírni se tudtam, és csak utána kezdett felszakadni a seb.
Úgyhogy szemmel tartom magunkat!

Ma telefonáltam a BMC-be, merthogy ezt is le kell jelenteni. Beszéltem Ikrénkével...és olyan furcsa volt megkérdezni, hogy hogyan is kell majd újra kezdeni? mert teljesen elfelejtettem hogy hogyan indult az egész! ...biztosan hülye érzés lesz megint a konzultációtól végig járni majd a fokokat ismét...de ez még nem holnap lesz.

puszi

eszter82
Budapest

Nem, nem volt :roll: nálunk az ünnepre... én elhatárolódok, de a férjemet kikészíti... most szegénykémnek van munkája, de nem tud dolgozni, egy nap kétszer menni kell hozzá mert meg akar halni, úgy fáj a lába, aztán ha odaér férjem, jobban van... ez a lükém meg nem lát át a szitán... nagyon ideges... nagyon sajnálja... és nem érti miért nem tudnak segíteni a fájdalmán, úgy üvölt, hogy a liftnél lehet hallani, de aztán abbahagyja....most éppen elrohant megint hozzá mert nem veszi fel a telefont.... nem itt lakik a szomszédban, hanem bent a városban, mi meg kint a városszélén........én hiába határolom el magam, ha a férjem idegei teljesen tönkre mennek.... agyrééém.. így követeli ki a figyelmet, nem elég neki, amennyit eddig kapott, meg most amiatt is csinálja mert kisbabáink lesznek, ez a lökött Uram elmondta neki... pedig megtiltottam....

Maccs
vörösmacska

Jaj Csucsu én annyira szorítok neked. Biztos hogy az kavart be hogy ettél, és ne izgulj minden ok lesz. Azért nagyon kiváncsi vagyok a leletedre az már csütörtökön meg is van elméletileg. Akkor várd a pirit, és addig lazits. Most hívom Attilát a nyaralás miatt. Nem dolgozom, és valahogy nem is hiányzik. Annyira el vagyok itthon,rendezem a családom és mindig találok valamit. Csak az idő ne lenne ilyen ramaty, ki is feküdnék a teraszra. Ja és szombaton olyan nagyon sütött a nap hogy képzeld leégett a nyakam és az arcom. Nem is gondoltam volna hogy az ez a nap ilyen erős. A Laura nagyon kedveli a hegyeket, minden hegyről 10 percig legalább tud beszélni. Na azért remélem nem fog felnőttként hegyet mászni, mert megőrülők!! Kedvence a Csomolungma hát ilyet.
Igen jővőhéten csütörtökön megyek és úgy készülök hogy kidobnak onnan. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Jajjjj,Te szegény.Férjedet sem irigylem,de csak az Anyja. :cry: ÉN nem értem az ilyen Anyát,hogy tud a gyerekével így viselkedni???? :shock: :roll: Kitartás,most meg pláne.....ne idegeskedj..Egyszem gyerek a Férjed???

Drága Eszter!!

Én annyira felnézek rátok.Hihetetlen Emberek vagytok.Csodállak...Kívánom minél előbb találjátok meg az utat az újrakezdéshez.
csucsu99
Budapest

Pancsi!!!

Kösziiiii,tényleg ilyen hamar megvan a vv-el eredménye???Hűű de jó.Nem is gondoltam volna.
Laurád sem egyszerű,nem egy egyszerű sportot választana magának. :lol: Akár még csütörtökön össze is futhatunk. :lol:Tényleg Laura tudja,hogy jön a kistesó????Mit szólt hozzá???
csucsu99
Budapest

Eszterem Kép egyáltalán csodálom, hogy beszélni tudsz róla.... hihetetlen erőd, erőtök van! Pihenjél sokat, mert neked most meg kell erősödnöd. Hívhattad volna Katalint is. Jó, hogy tudsz szaksegítséget kérni és az is jó, hogy van kihez menned, biztosan fog segíteni. Kitartást és sok sok erőt kívánok!!!

Maccs
vörösmacska

Igen, egyszem gyerek a férjem. Vénasszonynak van öt testvére, mind hasonló korú, nyolcvanon felül, de egyik rá sem néz, mert mindenki utálja, még a saját testvérei sem kíváncsiak rá, mert egyszerűen senki sem tudja elviselni (a fián kívül) még fél órára sem!

Na megyek főzök valamit.

Maccs
vörösmacska

ez a vonyalzó nem jól számol, egy nappal túlszámláz :shock:

Maccs
vörösmacska

eszter: Minden tiszteletem a tiétek. És persze ha bármi segítségre szükséged lenne, csak szólj. Én most itthon vagyok, ráérek. Persze amennyit Barbus hagy. Mi a III. kerületben vagyunk. Ha csak társaságra van szükséged és nem érzed rosszul a kisbaba közelségétől magad (megérteném ezt is) akkor szívesen megyünk. Gyerek úgyis szeret sétálni.

vörösmacska: Nekem a várandós vonalzóm végig el volt csúszva egy nappal. Nem tudom miért.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy a méhnyálkahártya növesztésére mégis mennyi túrót kéne enni? Az a bajom a túróval, hogy csak körözöttnek tudom nyomatni és azt gyorsan megunom... az olajos tonhaltól hányingerem lett. Ha vannak variációk túrós dolgokra, mondjátok el légyce!
Vettem a tejboltba friss tejet és tartóstószermentes élőflórás (probiotikus) gyümölcsös joghurtokat. 200 g tízóraira, ugyanennyi uzsira.
Eszem a méhpempőt reggel éhgyomorra + 1 dl berry nectart reggel és este.
Azt olvastam, hogy a clostilbegit tabletta elvékonyítja a mnyh-t. :shock: Ez számomra nem jó hír, hiszen növeszteni szeretném...

Kismamik segítsetek ötletekkel, mert nagyon szeretném, hogy minden jó legyen!

Köszi előre is a válaszokat!

Avarka

Kép
avarka

Avarka, én úgy nyomattam a túrót, hogy lilahagymát, olivabogyót, tonhalat (van olyan, amit nem olajban, hanem "természetes lében" lehet venni), kaliforniai paprikát kavartam bele (minden apriitva) és egy kis citrom levével iizesiitettem. Ezt egyébként magában is ettem és piriitóssal is. Hát nem tom, hátha... :)

M
muzsi

Navi, ezt most találtam, itt tudsz böngészni az aktuális helyzetről és segítséget kérni a különböző tb ellátásokkal kapcsolatban: http://www.tbkisokos.hu/

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok!

Avarka: Tűró édes verzióim esetleg ha szereted..: tűró-vaniliás cukor + egy kis rendes cukor is, vagy édesítő.... és reszelt citromhéj.. ez az alap.... és hogy ne legyen unalmas, egyszer mazsola bele, egyszer pl. cukormentes barackkompót, vagy kivi, eper.. banán (ez a kedvencem) !!!! vagy persze bármi olyan gyümölcs amit szeretsz... így minden evésnél végülis ugyanazt a túró mennyiséget betolod.. de mégis mintha mindig mást ennél... Ha szereted, próbáld ki.... (ezen kombók bármelyikét egyébként palacsintába is ajánlom! :)..)

Csajok, nemtom ki hogyvan vele, Nektek nem fáj a fejetek?? Az enyém lassan szétmegy... de itt körülöttem az irodában is kókadnak rendesen...
andrea-1

Avarka a túrótól én is megundorodtam nagyon hamar :P a stimu alatt, már a beülti után egyáltalán :? nem tudtam megenni, max túróstésztaként. Egyébként én nem hiszem, hogy kimondottan a túrótól fog nőni a nyálkahártya, de ha a fehérjétől nő, akkor bármelyik fehérjedús élelmiszer segít benne. Én sok mandulát ettem pl meg nem olajos, hanem natur mogyorót, egyél tengeri halat rántva vagy párolva, vagy babot, lencsét. Szerintem. Igyál sok vizet. Closty valóban vékonyítja, de majd a többi tüszőnövelő szuri , a HCG injekció, meg a progeszteron szépen vastagítani fogja. Hajrá, nagyon drukkolok!!!!!! :wink:

Maccs
vörösmacska

Andi!!

Hű,köszi ezeket a túrós variációkat,Én imádom a túrót,mondjuk lehet,nem minden nap.De így édesen,és palacsintába..hmmmmmm :lol:

Fejem szét megy tegnap óta.....és ragadnak le a szemeim.Pedig már itthon vagyok,lassan indulok a körzeti dokihoz. :wink:
csucsu99
Budapest

Avarka!!

Hajrááááááá.

Barátnőmék ma voltak első konzin a béjemcébe. :lol:
csucsu99
Budapest

Fejfájásűző :arrow: Kép

Tüszőnövelő :arrow: Kép

Csakis pozitív teszteket :arrow: Kép

Anyósűző :oops: :arrow: csak nekem :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Avarka sokkol több fehérje van pl a babban, mint a túróban.
Én ezt töltöttem le:
mogyoró27
mandula28
mák20
tökmag34
ementáli28
trapista28
óvári30
szárazbab22
lencse26
szója41
túró16
husok halak abba is van rengeteg fehérje
Remélem tudtam segiteni. De a változatos étrend elmaradhatatlan. Sőt ha van módod, reggel éhgyomorra igyál meg 3 répa és egy fél cékla levét, gyümölcscentrifugába kicsavarva. Ez nagyon jó értisztító és mindannyian tudjuk hogy magzatunk táplálásába elengedhetelen. Én minden nap ezt csinálom. És igaz sok sok víz!!!

Kép
Kép
pancsi76

Köszönöm a gratulációkat. Már pénteken voltam vv-n.
Nagyon óvatos vagyok még ezzel a dologgal és nem is merem magam teljesen beleélni.
Jövő héten megyek petezsákot nézni.

Csucsu
Bálint labor 1116 Bp Fehérvári út 144. Tel:206-0732,382-6138
vnbeni

vnbeni
Szívből gratulálok!

Lányok köszi a sok túrós infót. Nem késő, ha mostantól tömöm magamba? Melyik jobb? A házi túró vagy a bolti?
A babot szeretem! :) Bablevest főztem szombaton, még van belőle. Csinálok babfőzit is. A gomba is fehérje!?
A folyadék mennyiség mennyi? 2-3 liter? Annyit ugyanis iszom!
Már érzem a pocim... lehet, hogy holnap meg fog jönni és akkor csütörtökön indulás :lol:
Nagyon izgulok! :roll:

Kép
avarka

Avarka mensimeghozó Kép

Maccs
vörösmacska

Macsek,
Jót nevettem az anyósűző varázslatodon :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Macsek,
Jót nevettem az anyósűző varázslatodon :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Hatott is a varázslat egy kicsit a boszira, Zuram most jött haza és egy kicsit kinyílt a szeme végre. :lol: :lol: Tudjátok miért nem vette fel a banya a telefont és roohant a párom hanyatt-homlok a vénasszonyhoz???????? Nem fogjátok elhinni!!!! Mert elment a barátnőjéhez :shock: :shock: :shock: beszarás!!!!! Közben meg meg akar halni.... most már a férjem is gyanítja, hogy keményen szimulál. Nyanya nem számított rá, hogy rajtakapja.... :shock:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Hát időbe telt mire visszaolvastam.

Eszter!
Iszonyatosan sajnálom ami veletek történt, ezt elhinni szinte nem is lehet. Szavak pedig nincsenek! Mióta olvastam, csak sírok meg sírok. Nem lehet a sors ennyire kegyetlen!!! Sokat fogok értetek imátkozni!!!!

Vörösmacsi!
Gratulálok a két picurkához.
Anyósnak meg üzenem, hogy mondjon le!! Nem semmi a vén szipirtyó /remélem nincs harag/, de ezt gondolom anyósodról!!!!

Vnbeni!
Gratulálok Nektek, de egy élménybeszámolóval még tartozol!!

Rodina!
Örülök, hogy apukád jobban van és remélem már otthon is van! Ne aggódj, nem lesz semmi baja a picikédnek!

Pancsi!
Gratulálok a 7 mm-es petezsákocskához!

Navi!
Bízom benne, hogy hamarosan megoldódnak Nálad is a "nagydolgok" és egyszerűen fog menni. Kérj a patikába valamilyen kismamiknak való bogyót!

Kubu!
Ti meg itt jártatok Szolnokon! Tök jó! Remélem hamar megoldónak a gondjaid! Kérünk majd 4D-s képeket!

Zsuzsi!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de ezzel már bizti Nektek is tele van a padlás. Következőnek már sikerülnie kell! Szívből kívánom Nektek!

Mieza!
Az a fránya ciszta, de mostmár komolyan lemondhatnának! Holnap ha minden igaz Én is megyek ciszta nézőbe, remélem már nincs ott!

Judit!
Drukk hegyek mennek. És remélem szép ++++++ tesztelsz!

Ancsy!
Gratulálok Nektek a spontán babyhez! Na ezt így kell csinálni!

Luca!
Üdv. itt! Remélem hamar bebabásodsz!

Sajti!
Remélem jól vagytok! Ti nemsokára kezdtek, ha jól emlékszem.
Remélem az elkövetkező hónapokban ismét sok +++ teszt lesz!

Bocsi, ha valakit kihagytam!
Puszi

gyoreneildi

Muzsi!
Tök jó, hogy csökkentheted az Utro adagodat! Azta mennyire telik az idő!

gyoreneildi

Macs!!!
Na,most majdnem írtam valamit az öreglányra :wink: :roll: Idegeiteken mászkál,nem szép tőle.Remélem Férjed ebből tanult,és máskor nem ugrik Neki minden szóra. :roll:

Vnbeni!!
Már voltál vv-en??És mennyi az annyi????Azért írhatnál 1-2 mondatot. :lol: Kell apozitív hír is. :wink: Köszi a laboros címet,de maradok az sztk-nál.

Mieza!!

Ciszta fronton mi újság????

Ildi!!
Te most hol tartasz???

Én voltam h.dokkernál,holnap megyek hasi uh-ra,mert azt mondja az epétől is lehet emelkedett a máj funkció,és az egyik érték,nem tudom mi a neve :oops: az erre utal.De mondtam Neki nem érzek semmit,nem görcsöl a hasam,nem fáj semmim,így kiváncsi leszek mi lesz az eredmény.Ha itt nem találnak semmit,irány a László korház hema..nem tudom miylen osztály,és ott vv-el. :oops: :roll: :shock:
Felakasztom magam,ha emiatt mondjuk nem kezdhetünk majd. :cry:
csucsu99
Budapest

Laptetőőőőőőőőőőőő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?