Hú, majd egy hete nem voltam, gyors helyzetjelentés, aztán villámolvasás:
Az ünnepeket a párom családjával töltöttük Sopronban, a picur jól viselte a hosszú utat, az idegen körülményeket és a rengeteg új rajongóját
Mindenki őt akarta dédelgetni, de mi csak módjával hagytuk.
Viszont nagy bánatunk van
, jó egy hete nem tud rendesen kakilni. Naponta egyszer, mikor már nagyon sír, szélcsővel segítek rajta, de hát az mégsem rendszer, hogy mindig külső beavatkozás legyen. Teáztatom, hátha lazítja, de eddig nem sokat ért. Nem tudom, mitől van, a doktornéni azt mondta, tegyek 5 g cukrot 100 ml kamilla teába, és ebből adja neki 30-30 ml-t délelőtt, délután, állítólag a kamilla csak cukrozva fejti ki hatását. Van valakinek valami tippje, mit lehet még csinálni? Esszük a sab simplexet, a gripe watert is, meg én is bőszen iszom a kamillát. (brrrr) A hajfájás természetesen ordítással párosul, hol vannak már azok az idők, amikor hangját se lehetett hallani a kis drágának
Kinőtte az 56-os ruháit, 8 hetesen 4770 g volt. A hét második felében jön az oltás, remélem, nem viseli meg nagyon.
Szerencsére a húsvét alatt jellem voltam, és nem zabáltam magam halálra, ami kész csoda, annyi finomság volt.
Remélem minden baba és mama jól van! Nekiállok felzárkózni..