Sziasztok!
Húsvétra hazamegyünk anyuhoz, úgyhogy csak gyorsan, mert még pakolnom kell.
Viki: Végül babylove-os 3-as ízesítetlen tápszert vettem. A Humana dupla annyiba került, és gondoltam próbának jó lesz, úgyse fogja Niki meginni. De! Ugyan nem sokat, 60-100ml-t, de megiszik belőle, és úgy veszem észre, hogy nem azért nem iszik többet, mert nem ízlik neki, hanem menni akar játszani, minden más eltereli a figyelmét. Ezt a mennyiséget is úgy issza meg, hogy 20-30-szor megáll közben, szóval jó sokáig eltart, de legalább ennyit megiszik.
Tegnap összeszámoltam, hogy mennyi tejtermék ment bele a kiscsajba. Joghurtot zabáltattam vele ezerrel, így 520ml-t sikerült.
Linácska: Köszönöm a hiteles választ! A kamatot nekünk is folyamatosan emelték, persze amikor csökkentett alapkamatot a svájci jegybank, azt viszont nem vették figyelembe. Ez a 3 év türelmi idős konstrukció tényleg jó olyan esetben, amikor tudja az ember, hogy csak átmenetileg lesz kevesebb bevétele, pl. gyermekszületés miatt. Tök jó, hogy kitalált ilyet a bank!
Twist: Szerintem a pici babáknak még nincs hallásuk. Nekem és főként apának eléggé fahangja van, Nikinek mégis tetszett nagyon, amikor énekeltünk neki. Sőt még most is szereti, de mostmár kezdi jobban favorizálni a zenés énekes gyerekdalokat, úgyhogy szinte egész nap ez szól nálunk.
Locsolkodás: Szerintem egyikőtöket se locsoljanak meg kölnivel. Nálunk Niki nem akart szopizni, amikor tusfürdőt váltottam, pedig valami szenzitives volt, semmi intenzív illata nem volt, úgyhogy el kellett mennem mégegyszer zuhanyozni, és utána már minden rendben volt.
Zsuzska: Autogramot hol mikor lehet kérni a kis sztárodtól?
Dita: Én szerettem Mártikát, ugyan kicsit szigorú volt, de ez kellett ahhoz, hogy a reggeli nagy káoszban rendet csináljon. Sajnálom, hogy eltávozott.
Monic: Sajnálom a bacit!
Drukkolok, hogy jól elpusztuljon a gyógyiktól, és nem lesz semmi gond. Sajnálom a szeparációs szorongást is.
Remélem, hamar rájön Danci, hogy nem kell aggódnia, hogy nincs mellette mindig anyuci.
Czinke: Gratula a II. kiskukishoz! Nekem a Csanád név nagyon bejön!
Tegnap voltunk sétálni, és tök sokat sétált Niki a saját lábán. Önállóan még nem tud járni, de egy kézzel vezetve nagyon szépen sétálgat, és egész nagy távokat megtettünk így. Volt, hogy a babakocsit tolta, és úgy mentünk.
Egyre ügyibb, okosabb. Tegnapelőtt megtanítottam neki, hogy mutassa a fejét, lábát. Nagyon édi, amikor kérdezem tőle, hogy "hol a fejed?" és a kezeivel megfogja a fejét, időnként beleakad a keze a fülébe.
A hasára még nem mutat, pedig azt is sokat mondogattam neki.
A kedvenc játékait is kérésre odahozza nekünk, szóval nagyon ügyi, én meg büszke.