Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá, leptető! Bár nálam nem releváns, tablettázom. :oops:
Vendég

Twist,
az, hogy Levinek használnak-e a cseppek, majd csak hónapok múlva fog kiderülni. Szerintem egy üveggel be kell szednie, csak utána lesz kontroll, 3 hét alatt jó, ha az egy tizede elfogyott.
Lili jól van az oviban, sőt, itt nagyon jól érzik magukat, csak hát nem végleges megoldás. Amúgy nem csak az anyuka van velük, hanem a kirúgott kedvenc óvónénijük is. Aztán szeptembertől állami ovi. Az lesz az április 12-i program, hogy elmegyünk a 7 gyerekkel együt, és beiratkozunk. Hát eléggé félek tőle, nem akartam oda járatni.

Czinki,
mi volt Uh-n?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

köszi a gratulációkat!
hát aki lányt szuggerált, ,,sajnálom,, nem sikerült.
kistesó is fiú!! :lol: minden ok volt, afp rendben, nyitogatta a száját, és egy olyan képet kaptam, ahol oldalt látszik az arca és tisztára kis ufonak látszik! :lol: majd megpróbálom felrakni. doki kérdezte, h mit szeretnénk , de végül is mindegy, mert ez van. és amikor mondtam, h mindenki lányt akart rajtunk kivül, mondta, h hát a döntő pillanatban nem voltak ott. :lol:
most viszont gondolkodhatunk a neveken. anyós rögtön bedobta, h legyen Péter v Attila. sajna nekünk egyik se jön be. de a névválasztás a miénk, max még Nándus szól bele, de szerintem ha rajta múlna, akkor v pacika, v porszika (porszivó) v tiko (trikó) lesz v zigizege (vmi halandzsa), mert ezek a kedvenc szavai. Nándinál az utolsó 3 a Nándi, Csanád és a Rajmund volt, de Rajmundot leszavaztuk azért mert nem magyar, a CSanádot, mert Csabának a név hallatán a Czinke CsaLád jut eszébe. szóval még okoz majd egy kis fejtörést a névválasztás, pár hétig még el fog tartani.

puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Linácska,

sajnálom, hogy az államiba kell Lilinek járnia, de legalább a kis barátai vele lesznek, így nem lesz annyira idegen a környezet.

Vikimami,

a bölcsibe már ilyen korán be kell iratni a gyereket? Akkor én is kezdjek bölcsit keresni Danikának? Mondjuk államiba nem fogják felvenni mert én itthon vagyok, de kb 100 m-re van tőlünk egy magánbölcsi, oda be szeretném adni szeptembertől délelőttre, hogy egy kicsit utolérjem magam itthon Dávidkával. Annyira aranyosak a kicsit, a házunk előtt szoktak elsétálni, meg tudnám zabálni őket.

Ma voltunk játszótéren, Danci életében először. Anyukámék felé van egy nagyon színvonalas elkerített játszótér, ott voltunk, hintáztunk, csúszdáztunk(ez tetszett a fiamnak a legjobban) és még libikókáztunk is, szerencsére ott volt apukám velünk így segített fogni Dancit. A fiamnak annyira tetszett minden, hogy hangosan kacagott.
Délelőtt meg ringatóban voltunk, úgyhogy ma az egész nap Dancikáé volt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Czinki,

mégegyszer gratulálok nektek!
Vártam, hogy megírd, én nem akartam lelőni a poént.
Hát most egy kicsit én is bizonytalan vagyok a Dávidban, mert hetek óta a Zalán név motoszkál a fejemben, de a férjemnek még nem álltam elő vele. :oops:

MI a szülés várható napja? Mivel te pontos szülő vagy, így jó lenne tudni, hogy melyik napon jön a pici. Vonalzót is csinálhatsz ha lesz egy kis időd :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Czinki, gratula Kiskrapekhoz!!!!! Teljesen megértelek, azt látom,hogy itt a topikban fiú után, fiú gyün, tartsátok meg jó szokásotokat :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: me én is ezt ceretnék :lol:

Kép
pgsuska

Czinki, gratula a kis kukacoshoz! Látod, neked lett igazad, mert fiús anyuka szerettél volna lenni, mert megszeretted ezt Nándus mellett és lám, igazad lett:-)

Monic, a Zalán név is nagyon szép! Sőt esetleg Zétényhez mit szólnál? Olyan szépek ezek az ősi magyar nevek!

Linácska, szerintem az állami ovi jó lesz. A pokoli óvonéni már nem lesz ott, tehát csak jó lehet. Remélem, hogy Levinek a cseppek is hatnak.

Ugye, húsvétkor a kisbabát nem szabad meglocsolni? Mert nálunk nagyon sok a rokon és nem szeretném, ha bekölniznék a kiscsajt. Igazából engem sem kéne, mert nem érződik majd rajtam a tej illat, nem?
Vendég

Sziasztok,

Twist,

szerintem sem kellene egyikőtöket sem locsolni, Dorkát még vízzel sem nehogy megijedjen.
Tavaly én senkinek nem engedtem meg, hogy meglocsoljon a szoptatás miatt, meg hát gondold végig mire át tudsz öltözni addig ott "illatozol" az ezer kölnivel befújva és ha fel kell venned Dorkát akkor ő is azt szipákolja be.
Zétényt már próbáltam de a párom teljesen elzárkózott tőle :? Válaszul jött azzal, hogy miért nem lesz Sándor ahogy őt is hívják. Azt pedig én nem engedem 8)

Kép}
monic80

Hát nekünk meg szeparációs szorongásunk van szerintem, mert ma éjjel kétszer is felzokogott Danci, ha cumit adtam eldobta, hogy vizet adtam eldobta és zokogott tovább, csak úgy nyugodott meg ha járkáltam vele aztán összebújva aludtunk :roll: És tegnap is ez volt.
Az a gondom ezzel, hogy olyan hirtelen zokog fel a nagy csendben, hogy mindig enyhe szívrohamot kapok, aztán ahogy járkálok vele Dávidka is felébred a pocakban és még azután is rúgkapál, hogy Danci már visszaaludt, ezáltal én nem tudok rendesen pihenni.
Azt hiszem már most átérzem a két pici gyerekes anyukák életét :lol:

Kép}
monic80

Persze apa ilyenkor szóba sem jöhet, úgy tolja el őt magától, hogyha cumi lenne lehet el is dobná...

Kép}
monic80

Sziasztok!

Húsvétra hazamegyünk anyuhoz, úgyhogy csak gyorsan, mert még pakolnom kell.

Viki: Végül babylove-os 3-as ízesítetlen tápszert vettem. A Humana dupla annyiba került, és gondoltam próbának jó lesz, úgyse fogja Niki meginni. De! Ugyan nem sokat, 60-100ml-t, de megiszik belőle, és úgy veszem észre, hogy nem azért nem iszik többet, mert nem ízlik neki, hanem menni akar játszani, minden más eltereli a figyelmét. Ezt a mennyiséget is úgy issza meg, hogy 20-30-szor megáll közben, szóval jó sokáig eltart, de legalább ennyit megiszik. :) Tegnap összeszámoltam, hogy mennyi tejtermék ment bele a kiscsajba. Joghurtot zabáltattam vele ezerrel, így 520ml-t sikerült. :)

Linácska: Köszönöm a hiteles választ! A kamatot nekünk is folyamatosan emelték, persze amikor csökkentett alapkamatot a svájci jegybank, azt viszont nem vették figyelembe. Ez a 3 év türelmi idős konstrukció tényleg jó olyan esetben, amikor tudja az ember, hogy csak átmenetileg lesz kevesebb bevétele, pl. gyermekszületés miatt. Tök jó, hogy kitalált ilyet a bank!

Twist: Szerintem a pici babáknak még nincs hallásuk. Nekem és főként apának eléggé fahangja van, Nikinek mégis tetszett nagyon, amikor énekeltünk neki. Sőt még most is szereti, de mostmár kezdi jobban favorizálni a zenés énekes gyerekdalokat, úgyhogy szinte egész nap ez szól nálunk. :)
Locsolkodás: Szerintem egyikőtöket se locsoljanak meg kölnivel. Nálunk Niki nem akart szopizni, amikor tusfürdőt váltottam, pedig valami szenzitives volt, semmi intenzív illata nem volt, úgyhogy el kellett mennem mégegyszer zuhanyozni, és utána már minden rendben volt.

Zsuzska: Autogramot hol mikor lehet kérni a kis sztárodtól? :D

Dita: Én szerettem Mártikát, ugyan kicsit szigorú volt, de ez kellett ahhoz, hogy a reggeli nagy káoszban rendet csináljon. Sajnálom, hogy eltávozott. :cry:

Monic: Sajnálom a bacit! :( Drukkolok, hogy jól elpusztuljon a gyógyiktól, és nem lesz semmi gond. Sajnálom a szeparációs szorongást is. :( Remélem, hamar rájön Danci, hogy nem kell aggódnia, hogy nincs mellette mindig anyuci.

Czinke: Gratula a II. kiskukishoz! Nekem a Csanád név nagyon bejön! :)

Tegnap voltunk sétálni, és tök sokat sétált Niki a saját lábán. Önállóan még nem tud járni, de egy kézzel vezetve nagyon szépen sétálgat, és egész nagy távokat megtettünk így. Volt, hogy a babakocsit tolta, és úgy mentünk. :) Egyre ügyibb, okosabb. Tegnapelőtt megtanítottam neki, hogy mutassa a fejét, lábát. Nagyon édi, amikor kérdezem tőle, hogy "hol a fejed?" és a kezeivel megfogja a fejét, időnként beleakad a keze a fülébe. :) A hasára még nem mutat, pedig azt is sokat mondogattam neki. :roll: A kedvenc játékait is kérésre odahozza nekünk, szóval nagyon ügyi, én meg büszke. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Boniko mikor jön haza? Majd kéne már a mei tai, izgatottan várom:)
Vendég

Köszi lányok a tanácsokat, én is úgy gondolom, hogy ne legyen locsolás. Mert pl. mi van ha allergiás lesz a baba a kölnire? Csupa illatmentes cuccot lehet csak rákenni, vigyázni kell.

Graula, hogy Niki önállóan ilyen sokat tudott menni, kis vasgyúró:) És édi lehet, ahogy mutatja a testrészeit, okos bige!

Nálunk az van, hogy Dorka hasonfekve tolja előre magát. Félünk, hogy az arca le fog horzsolódni, mert az arcán tolja magát.))) Felnyomja a popsiját és hajtja magát előre, kiabált és erőlködik. Nagyon cuki:)
Vendég

KEllemes nyuszimuszit mindenkinek! csak ennyit tudok bocsi, de nagyon jól érezzük magunkat!!!
Vendég

sziasztok,

egy pár kép.

Kép
Kép
Kép
Kép

Dituli: mint látod, Nándus még belefér a babahordozóba. igaz ,,kicsit,, lelóg és felemelni sem birnám :lol:

most azt játsza Nándus, h a babahordozóba bepakolja a pacit, tigrist és a csacsit és hintáztatja őket, és énekli, h tinta-tinta. persze ő is imád hintázni, és simán elalszik a kinti hintában, de most elaludt a babahordozóban fél órára rajta az állatokkal, miközben hintáztattam. :lol:

Kisöcsiről ezt tudtam késziteni, éppen ihatott, mert nyitogatta a száját.
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok

nekem sincs egyszerűen időm..... ráadásul beteg lett Miló.
Valszeg én vagyok a ludas mert a füle fáj szegénynek és lehet hogy azért mert vékonyabb sitykát adtam rá a kelleténél.... :oops:
De olyan meleg van néha hogy egyszerűen nem tudom eldönteni hgoy mit adjak rá mert azt sem akarom hogy túlöltöztetem mert akkor még nagyobb az esélye hogy megfázik ha megizzad.

MONIC
Sajnálom a picsogós éjszakákat. Épp most fakadtam ki én is tegnap hogy kb. félidős terhességemtől mostanáig egy szem éjszakát nem tudtam végigaludni. Már annyira ki vagyok merülve emiatt.
De most már legalább megmondtam a páromnak hogy jövő hét utántól rendeljük a kaját, nem érdekel még ha homok íze is lesz mert annyira hulla vagyok és a főzés veszi el a maradék energiámat. A 4 szoba takarítása megvár, a vasalás is, de enni sajnos kell a mai világban pedig már annyiféle lehetőség van ráadásul van hogy olcsóbban is jön ki az ember mert nem fogy annyi energia.

Hát megértelek gyógyszer ügyben, a párom egy hete majd megfullad, persze orvoshoz ma ment de nem piros hanem vörös a torka. Kapott rá gyógyszert nem is egyet. 8 ezret hagyott ott a sajátjára, az enyémre 4000-et, és akkor még majd holnap reggel megyek kiváltani a Milóét ami szintén lesz min. 5000 ha nem több.
Antibiotikumot is kapott + valami cseppet a fülére és orrába meg C vitamint és valami fájdalomcsillapítót.

Én a hajamra valami kutyulékot. A vérvétel napján elkezdtem szedni a vasat hátha amiatt hullik a hajam de most kiderült hogy nem vagyok vashiányos. Fasza. Kiváncsi leszek ez a trutyi megállítja-e a hajhullást mert komolyan mondom hogy lassan kopasz leszek.

SUSKA
Rövid az eszem, tudtam hogy valamit elfelejtek az újságosnál.
Na majd holnap megveszem a lapot de csak akkor ha majd kapok is rá később dedikálást Olcsától.
Mlyen sokat fog majd érni ha híres zenész lesz?

BONI
Örülök hogy jól érzitek magatokat a nagyszülőknél.
REmélem Miló is ellesz mert nyáron sokat szeretnék menni vele.

CZINKE
Gratulálok még egyszer!
Nekem van egy ismerősöm akit Rajminak hívnak, azelőtt nem is hallottam ezt a nevet de neki nagyon jól áll és azóta nekem is bejön ez a név. A régies nevektől nekem hidegrázásom van nem tudom miért de ha fejemhez tartanának egy pisztolyt akkor sem adnám a gyerekemnek.

MONIC
Sztem maradj meg a Dávidnál..... persze ez a te döntésed de ennél jobb név nincs, a Danika is annyira jó választás volt.

DENIKA
Örülök hogy az új tápszerből már több fogy.
Nagyon ügyes Niki, teszel róla majd videot ha lesz időd?
A bababás is nagyon aranyos volt. :)

TWISt
Én ugyan nem szoptatok de tuti hogy nem fogom engedni hogy össze-vissza locsoljanak. Nagyon rühellem a húsvét eme részét.
Eddig szerencsére mindig találtam valami kifogást hogy ne kapjak a pacsulikból. Tavaly a terhességem miatt, előtte meg szerencsére pont akkor mangóztam be és még illatosított tusfürdőt sem szabadott használnom hát még kölnit.

LINACSKA
A mi hitelünk is az égig emelkedett már.
Voltam a bankban hogy mit lehetne csinálni mert ezt már nagyon nehéz törleszteni a gyedből. Nem emlékszem pontosan mennyi de olyan hatvanvalahányezer/ hó és akkor még egy 50-es a kocsi a biztosítással együtt. Mindig röhögök a reklámon hogy ne hagyjuk feltorlódni a törlesztőrészleteket mert van segítség és forduljunk bizalommal a bankunkhoz. Hát én fordultam még terhesen és most egy hónappal ezelőtt de semmi okosat nem tudtak mondani hogy mivel lehetne megkönnyíteni a helyzetünket.
Ennyit erről.
Ti melyik bankhoz mentetek át?

A másik oldalra már nem emlékszem bocsi. Megyek aludni mert éjfélig még van két órám, bár tegnap már 11-től rakosgattam a cumit Miló szájába. Én nem tudom hogy mi van ezzel a gyerökkel de már kezdem nagyon bánni hogy rászoktattam a cumira.
Tiszta zombi vagyok és már azon is elgondolkoztam hogy rácelluxozom a fejére mert ahogy kiesik felébred rá és megy a hiszti. Néha annyira vissza akarja keríteni a szájába hogy hasra fordul, pedig félálomban van. Már azon is filóztam hogy esetleg valami idegrendszeri baja van mert éjjel-nappal olyan nyugtalanul alszik már kiskora óta és minden szaron megijed.
Van hogy még tőlem is. Tudom hogy nem vagyok mostanában valami szép látvány de azért ez már túlzás. :roll:

Jó éjt!

(bocsi akinek nem írtam semmit de csak erre az oldalra futtya az erőmből)

dita75

CZINKI
Pont egyszerre írtunk! :)

Tényleg ufós de nagyon édes.
Amúgy én nem tudom de Miló már a pocakban szégyenlős és érzékeny volt. Egy normális képet nem lehetett róla csinálni.
Amikor a lába közét akartuk nézni akkor keresztbetette és még a köldökzsínórt is odacsapta.
Amikor a pofiját akkor meg a térdét húzogatta oda meg az kezeivel takargatta. Kész voltam tőle. Nincs egy nyamvadt jó uhus képem róla pedig többször is voltam 4D-n :twisted:

dita75

Monic: aug 28.án fogunk szülni, holnap töltjük a 19. hetet. majd csinálok vonalzot.

aki kitalálta azt a hülyeséget, h nagytesó nem mehet bölcsibe, oviba, mert anya otthon van a kistesóval, elmehet a fenébe!!!

Ditulika: ezért is kell kihasználni legjobban az időt, és nem házimunkával hanem a gyerkőccel lenni, mert nem tudhatjuk, h mikor kell visszamenni a munkába és bölcsibe, oviba adni a gyerkőcöt. az első 3 év a legfontosabb. kitartás és puszi nektek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Dituli: megnéztem a fotóalbumodat, gondolom anyukád kezében van Miló, nagyon hasonlitasz rá, Miló nagyon édi és a könnycseppes kép közel a szemeiről nagyon jó!!!

ma egyedül vagyok , a párom céges bulin van, ha egyedül vagyok, akkor általában hajnalban fekszek, de min éjfélkor. utálok egyedül aludni!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok

Bocs de nem tudok visszaolvasni nincs időm Darinka melett jönni .

CSak azért jöttem hogy mindenkinek

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánjunk!!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Mindenkinek, nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok!!!!! Sok locsolót a csajsziknak és a fiúknak pedig kellemes első locsolást!! Olcsa is megy apjával idén!!! Pussssz mindenkinek!!
Kép

Kép
pgsuska

Mi is Mindenkinek Áldott Húsvétot kívánunk!

Nagyon sajnálom,hogy nem tudok jönni,de a három gyerek mellett vissza kellett térnem a teljes munkába,így sajnos semmi másra nincs időm.
Örülök,hogy mindenki jól van...talán legközelebb tudok írni magunkról is! :P

Kép
f.ancsi

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Czinki, nagyon szép a nagyfiad is éa a pici is már szép fejlett kisfiú a pocakodban:)

Ditus, na elhiszem, hogy jobb az ételrendelés, ha ilyen kevés időd van. Az az egy baj van bele, hogy nagyon keveset adnak. Amikor az ember házilag készíti a kaját, akkor jó nagy fazékkal, több napra elegendőt főz és lehet zabbantani. A kimért kaják elég kevesek (úgy tapasztaltam).
Szerintem Milónak semmi baja sincs attól még, hogy éberen alszik és mindentől megijed. Bár én csak egy babát ismerek, mármint Dorkát, de ő is minden zajra megriad és felébred. Azért szoktam altatás után inkább a szobájába vinni és a kiságyába tenni és behajtani az ajtót, hogy csöndben lehessen. Ha csönd van körülötte, tovább tud aludni.
Amikor mellettem alszik el és ottfelejtem, akkor minden alkalommal, ha a másik oldalamra fordulok, máris felébred. Tőlem is megijed és összerezzen néha, aztán néz, és felismer és vigyorog rám. :)
Ó, a takarítás... na, arra nekem sem jut időm. Akkor szoktuk összecsapni a lakást, ha vendég jön és 30 perc alatt mindent meg kell csinálni. Mondta is a férjem, hogy jó, hogy hetente jön valaki, mert így hetente takarítunk legalább.)
Vendég

Na mától hivatalosan is Kurenkov Levente Szlávának hívják a fiamat, megvolt a keresztelő. Kb. 10 percig tartott az a rész a húsvéti misében, mikor keresztelték, hát az egészet végigberregte, köpködte, meg akarta szerezni a virágot a szószék elől, matatott volna mindent. Mikor lelocsolták, akkor kicsit elszontyolodott, de végül nem sírt. Aztán ki kellett végül vinni, mert nagyon kiabált. Bár anno az "eligazításon" mondta a pap, hogy nem kell kivinni, tudják, hogy milyen egy kisgyerek, és ez igenis az ő napja, na de tényleg nagyon kiabált. Amúgy a pap házaspárnak is 1,5 hónapon belül születik a gyereke, úgyhogy egy kismama keresztelte (református lett)
Ha a férjem behozza a kocsiból a gépet, akkor teszek fel képeket.

Dita,
az Aegon hitelintézethez mentünk. Már elegem volt az emelgetésből. Bár igazából már egy éve nem emelték, de akkor is. Csökkenteni persze nem csökkentenek.

Czinki,
gratulálok a második számú kiskukishoz. Megálmodjam a nevét úgy, mint Monicnál? :lol:

És még el nem felejtem? Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

KELLEMES HÚSVÉTOT ÉS KELLEMES PIHIT KIVÁNUNK MINDENKINEK!!

Monic: eszembe jutott, amikor 7-8 hós volt Boni Zsigivel és a párja bizonytalanodott el a névválasztásban, nehéz dolog, ez a ti döntésetek!

Lina: tényleg megálmodtad Dávid nevet Monicnak?? aranyos lehetett Levi? tök fura, h csak ennyi egy keresztelés? sógornőméknél is a mise végén pik-pak volt , szintén református.

ma voltunk anyuéknál. Nándi mindig jól érzi magát ott. sajna nem volt túl jó idő, de sikerült azért kijutni a kertbe is. megnéztük a pipiket, hintáztunk. auchanban vettek anyuék egy függőágy-hintát 100 kgig bir, én is beleültem , Nándus jött és ráncigálta a pulcsim és mondta, h Nándika :lol: elmentünk egy rokonhoz, akiktől kapott csokibocit és -csibét, odament az ajtóhoz és mutatta a teraszon lévő kutyáknak őket és mondta, h vauvau, mintha azt mutatta volna nekik, h nézzétek ezt kaptam. olyan édi volt!!!
holnapra sajna nem mondanak jó időt, pedig úgy elmentem volna a szabadba kicsit csavarogni.
nekiálltunk a névvadászatnak, mit szóltok a Czinke Holló, Czinke Harkány v a Czinke Sólyom nevekhez?? azt hiszem nagy kiszúrás lenne a gyerekkel!

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jó reggelt!

Kép
20150601134430

Czinki,
igen, mikor még csak azt tudta Monic, hogy tesóbaba kisfiú, de nevet még nem választottak, akkor volt egy álmom, ahol Monicnak két kisfia volt, és a kicsit Dávidnak hívták. De nem árultam el, csak hogy az álmomban már volt neve. És mikor kiválasztották a Dávidot, egyezett az álmommal.
Neked most nem sikerült álmodnom (pedig próbáltam :lol: ), de most nem sikerült. Csak mikor lefeküdtem, akkor beugrott egy név, de ez nem álom volt, csak hogy szerintem jól hangzik.

Keresztelő szerintem teljesen rendben volt. Ugye az egész mise Úrvacsorával együtt volt kb. 70 perc, az elején énekek, némi beszéd, aztán jött a keresztelő, teljesen korrekt szöveggel, ja, és mivel anyós tagja az ottani énekkarnak, eljöttek, és két dallal még ők is köszöntötték Levit, miután megkeresztelték.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, Levi keresztelője volt? Gratulálok neki! Lett másik keresztneve is, ez még szokás?
Nekünk is kb. a baba féléves korában lesz majd.
Czinki, legyen Nimród, az szuper név. Mit szólsz? Már van különben olyan név, hogy Sólyom. Durva.....

Viki, köszönjük a locsolóverset, hozzánk jöhet Lackó, van piros tojás:)
Vendég

Nagyon boldog Húsvétot mindenkinek!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Twist,
eddig is így hívták Levit, így van anyakönyvezve.

Czinki,
nekem a Roland ugrott be, de ne kérdezd miért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok hoztam pár képet.

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Kép
Kép

Holnap hajnal 4:30-kor indulok dolgozni, és csak szerdán jövök haza. Hát nem tudom hogyan fogjuk kibírni Levivel egymás nélkül. Lili miatt nem aggódom, ő már sokat volt nélkülünk, de Levinek ez lesz az első éjszakája nélkülem.
Én meg itt fogom múlatni az időt: www.szentorban.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Desviki boldog születésnapot!!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Jó reggelt!

Vius!
Köszi a köszöntést!

Aranyos Darinka a sok csokis cuccal!

Czinki!
Itt is gratula a Kis TökiTesóhoz!

Kitartás a névkereséshez!

Nánndi nagyon édes a tigrissel!

Moncsi!
Szep. szorongást sajnálom! :( A keserves felsírásokkal én se nagyon tudtam mit kezdeni.
Lalónak sem kell az apja, ha éjjel kel, csak "anyázik". Reggel is kelt, párom ki akarta venni, de elhúzódott tőle, csak anya volt jó.

Lalót tavaly márciusban írattam be bölcsibe, idén szeptemberre. Már 25. volt a listán. :roll: Szerencsére közel van hozzánk a bölcsi, meg pont félúton a munkahelyemhez.

Denika!
Remélem jól érzitek magatokat anyudnál!

Örülök,h bejött a babylove-os tápi. Visszanéztem, ennyi idősen Laló is cska 2szer ivott már tápit. Sztem később fog majd mennyiségeket inni belőle. Cumisüveget már nem is próbálod meg?

Dita!
Hogy van Miló?

Mi hazautaztunk pénteken, először anuyéknál, majd anyóshoz. Jól éreztük magunkat. Lackóm tanult egy csomó új szót.
20150601134430

Sziasztok!

Viki,
Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
Örülök, hogy jól telt a Húsvét!

Czinke,
Itt is millió gratula az öcsikéhez! :D

Lina,
Aranyos volt Levi a keresztelőn!

Dita,
Sajnálom a betegséget! Jobban vagytok már?

Monic,
Sajnálom a szep.szorongást! Akkor lehet, hogy nálunk is az volt? :roll:

Képzeljétek most már a 4. éjszakát aludta át Réka a saját ágyikójában! :lol: (kopp-kopp-kopp) Igaz, hogy párszor felsír, de nem ébred fel, hogy engem követeljen. Sőt, tegnap napközben 3 órát aludt szintén a sajnát ágyában, és most is még alszik a Drágám. Remélem, nemcsak ez a fránya idő játszik vele!

Vius,
Mennyi nyuszit kapott Darinka! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Vikimami,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Akkor úgy látom, hogy az állami bölcsi kereséssel piszkos módon el vagyok késve.
Lehet, hogy amint Dávidka megszületik már menjek is beíratni?
Mert őneki államiba kellene járnia, mert akkor már megyek vissza dolgozni.
Danci meg szerintem akkor marad a magánban ami pár házzal mellettünk van, úgyis csak fél napra szeretném beíratni, nekem már az is sokat jelent majd a pici mellett, és ő is jólérzi magát majd a gyerekekkel.

Ancsi,

de jó, hogy tudtál jelentkezni, nagyon örülök neki! :lol:
Elhiszem, hogy a 3 gyerek és a munka mellett épp a netezésre nem jut időd :wink: , de nagyon sokat jelent, hogy nem felejtettél el minket és néha legalább az olvasásra jut időd.
Kitartás, te egy szuper anyuka vagy, gondolom megbírkózol az állandó szervezéssel, hogy mindenkinek jó legyen.

Czinki,

Nándus nagyon aranyos lehetett a kutyával :lol:
Hát Danika is mindig ugatva köszönti a kutyáinkat, olyan szinten, hogy párommal azt beszéltük, hogy előbb tanul meg ugatni mint beszélni :oops: Nagyon aranyosak együtt, nagyon tud örülni amikor a kutyák beveszik egy kicsit a játékba.

Vius,

nagyon aranyos Darinka, édes a kacagása :lol:

Linácska,

gratulálok a keresztelőhöz, nagyon szépek vagytok a képeken. Lili nem volt ott?
70 perc mise egy kicsit hosszú szerintem, én a 45-öt is nehezen tudom végigülni :oops:

DIta,

Danika is csinálta ezt a cumi kiköpés dolgot, de leszokott róla hamar szerencsére.
Lehet, hogy neked is azt kellene csinálni, hogy nem adod vissza neki. Ha sír akkor vígasztald meg de ne add oda a cumit. Lehet, hogy az elején üvöltéssel jár majd (szeritnem a párodnak szólj, hogy mire készülsz, hogy jól viselje a sírást) de hosszú távon neked is jó lesz mert végre alhatsz egy nagyot.
Danika mostmár csak az elalváshoz kéri a cumit, ha éjjel nyöszörög és be akarom tenni a szájába akkor kiköpi, nem kéri.
Szerintem nappal is ellenne már nélküle de néha inkább cumit adok neki mint, hogy minden hülyeséget a szájába vegyen, pl virágföld és társai...

Én ma egész nap a védőnőnál leszek, délelőtt és délután is, este pedig terhes torna, úgyhogy lehet csak holnap leszek ismét.
Tegnap Danci volt locsolkodni az apjával, mindketten csinosak voltak és nagyon élvezték, Danikát csak ajándék begyűjtőnek hívja azóta az apja.
Kapott bébitaxit, tegnap egész este abban kellett tologatnom a lakásban.

Kép}
monic80

Nemone,

gratulálok a saját ágyban alváshoz!
Nálunk is ezt szeretném bevezetni, de a kiságyba nem tudok belehajolni a nagy pocak miatt a rács pedig fix...
Úgy vagyok mint CZinki, azt sem tudom hova tegyem ilyenkor a hasamat. Pedig mire a pici megszületik szeretném ha mindkét gyerek már a saját ágyában aludna (vagyis Dancinak veszünk majd új ágyikót mert a kiságy kell az öcsinek)

Kép}
monic80

sziasztok

nagyon jók a képek!

Viki

Isten éltessen sokáig!

Kép

Voltak nálunk vendégek!
Agyon dögönyözték, semmit nem kellett csinálnom, tök jól elvolt és vigyorgott a családra. :)

Anyósoméknál nem igazán érezte jól magát! Majdnem végig hisztizte az egészet, aztán amikor anyósom etetés közben elkezdett üvöltözni a Ricsivel eltört a mécses és alig bírtam megvígasztalni, meg sem ette rendesen az ebédjét. :roll:
Tököm ki van hogy elpofáztam nekik nem szereti a hangos beszédet pláne nem az üvöltözést. Asszem nem megyünk sűrűn.
De anyuéknál remélem jól érzi majd magát, mert végülis most a saját megszokott kis környezetében voltak a vendégek és nem mi mentünk idegen helyre. Majd elválik ha jó idő lesz utazunk :)

Bocsi de mennem kell, csak köszönteni jöttem aztán gondoltam gyorsan leírom pár mondatba a húsvéti történéseket.
Ennyire rövid és tömör még sosem voltam, de rohanás van mert még nem vásároltam be és szinte minden most fogyott el egyszerre.

Szép napot!

dita75

Sziasztok!
Linácska, ennyire komoly egy keresztelő? Nagyon szép lehetett és megható!:) Nekünk kb. júniusban lesz.

Vius, szuperek a képek! Bakker, mekkora nyuszit kapott Darinka!:))))

Nem akarom utánozni Ditát, de valahogy sokszor ugyanazok a dolgok történnek velünk:) Szóval, Dorka is megfázott, beteg. Ma voltunk gyerekorvosnál. Antibiotikumot hál Istennek nem kapott, de orrspray és ilyesmi játszik. Most alszik szegényke. Az orrszívás zseniális találmány, rájöttem. Gyönyörűen kihozta amit kellett, utána vidáman tudott szopizni, végre rendesen kapott levegőt. Jó volt.
Vendég

Most csak gyorsan jövök, mert sajnos kevés időm van.

Beteg babáknak jobbulást.

czinke, monic: Gratulálok a kukisokhoz.

linacska: Szépek voltatok a keresztelőn. Levi már milyen sokat nőtt. Nagyon édes. Én már voltam a Szent Orbánban munkahelyi tréningen, de nagyon szép a szálloda és a környék. Mi is jót sétáltunk.

Mutatok Barbusról képet, már jó sokat nőtt. A születési 2,5 kilóhoz képest már 4 kiló fölött van. És nagyon jó baba, csak kevés a hiszti és már átalussza az éjszakát.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Desviki, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!:)))

Vicky, jó, hogy jöttél, gyönyörű kékszemű hercegnőd van!

Némóka, elhiszem, hogy nagy lépés, hogy saját ágyában alszik Réka, gratula!:)
Vendég

twist: Igen, imádom a szeme színét, de lehet hogy nem marad kék. Csak az anyué kék és a nagyszülőké és a miénk is barna. De én nem bánnám.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki!

Isten éltessen sokáig!

Kép

Némóci!

Hű, de ügyes kislány Réka! Kipihenten valahogy minden rózsaszínebb, nem?

Twist!

Jó lett Dorkának húsvétra a kis ruha? Gyógyuljon meg mielőbb a kis beteg!

Dita!

Jobbulást Milónak!

Denika!

Eszti is a Babylove tápszert issza, és ő is szereti. Ádám mondjuk le nem nyelné, ő a Milupa banánosat komálja :)
Niki babó nagyon okos :)

Linácska!

Grat a keresztelőhöz!

Vicky!

Nagyon szép nagylány Barbus :) Jól vagytok?

Mi is épp betegek vagyunk, szépen családilag :( Kölykök már jobban vannak, most kezdem azt érezni, hogy tán én is megmaradok. Voltunk mi is otthon a húsvét előtti hétvégén, és most sokkal jobban viselték a kicsik is az ott alvást.
Eszti egyre több szót mond, Ádám meg végre eljutott oda, hogy többet jár, mint mászik. Nem siette el ezt a járástanulást :)

És egy kép, hogy el ne felejtsetek:

vad motorosok

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

évi: Nagyon szépek már a gyerekek. Jól vagyunk, csak sajnos már nincs tejem, tápszert kap Barbus. De ez van, eddig is üvegből volt csak hajlandó enni. Már 4 kiló felett van. Kicsit hisztis néha, de egyébként nem rossz baba. És már végig alussza általában az éjszakát és átfordul a hátáról a hasára.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, drukkolok a szép kék szemekhez!:) Nálunk is hasonló a helyzet, most még kék szemei vannak Dorkának, drukkolok neki nagyon. A páromnak kék szemei vannak, nekem barna. A nagyszülők közül mindenféle szemszín van, kék is akad.
Végül is, ha barna szeme lesz, az is aranyos, gesztenyebarna szemek és haj:)
Nagyon sajnálom, hogy nincs már tejcsid, de a tápszer azért is szuper, mert végre azt ehetsz, ami jólesik:) NIncs az, hogy nem ehetsz káposztát és babot, stb. Kávézhatsz is. Nagyobbakat alszik Barbus a tápszertől? Azt olvastam, hogy jobban meg tudják pakolni a pocijukat a babák és tovább alszanak. Az anyatejes babák többször felkelnek éjjel.

Évi, annyira helyes kisgyerekeid vannak!:))
Most kapták a nyuszis motorokat? Gondolom, nagyot száguldoztak velük:) (Milyen ruci volt jó Dorkának húsvétra?)

Boniko, mikor jöttök már haza? Nagyon várlak titeket, a mei tai-os bizniszt összehozhatnánk:)
Vendég

Viki, Isten éltessen sokáig!! Rem buliztok!! Sok puszi Lalónak!!

Kép
pgsuska

twist: Nem igazán tudom hogy többet alszik-e Barbus a táptól, mert kiegészítésnek eddig is kapott. Ha egyszer elalszik akkor végig alussza az éjszakát általában. Egyébként elég sok mindent ettem eddig is, mert Barbusnak nem a kajától fájt a hasa, hanem attól hogy nehezen kakilt. De az is az előnye, hogy nem kell a K-vitamint kapnia. Csak egyet kellett beadnunk neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, csak egy tipp én innen hizlalom Olivért már több hónapja. Jelenleg 14 kg, imádja ezeket!!

http://bookline.hu/search/search.action ... tique=true

Kép
pgsuska

Zsuzska,

én nem is tudtam, hogy a booklineon ilyesmit is árulnak. Én eddig csak könyvet vettem innen :oops:
Ilyenkor mindig gondban vagyok, mert Danci még mindig csak 10 kg, pedig egész nap eszik. Lehet, hogy én is kipróbálom ezeket a termékeket.

Kép}
monic80

Twist, hát arra gondolok, amit tőlem vettél a lila kis csukával együtt.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?