Új privát üzeneted érkezett!

Babicsek: Totyim lógófülü kosorrú törpenyuszi, méretre is jóval kisebb, mint a házinyúl, nem nyom két kilót. De vannak extrém kicsik is,ők az úgynevezett mini nyuszik, alig érik el az egy kilót. az enyém az már tonnabébinek minősül,mert az ideális, 1kiló 60-80 deka lenne, de hát imád enni a kincsem.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Csibuc
örülök, hogy a kiscsajal minden a legnagyobb rendben :wink:
néven gondolkodtatok már :?:

Lujzi
édi a vers :wink:

Milyen, ahogy Csibuc is írja, ne merj segíteni, inkább tépked szálanként a hajadat, és röhögj :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!

lujzedli

Szia Lujzi :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Halika.

Mizu betty?

lujzedli

Lujzi, hát nem sok :lol: :lol:

betty615

Nem vagy bőbeszédű. Tudom én sem. DE most pangás van. Jövő héten csak két napot dolgozom, már várom...

lujzedli

Lujzi
Edi vgy..bocsi de elirtam azt akartam mondani,hogy regenyt irtal :arrow: "...Lujziiii elozo oldalon olvastalak es irtal egy kissebb regenyt..." Mert ahoz kepset hogy 1-1sorokat irsz most szepen kitettel magadert :wink:

Milyen
Neked engedelyezett most a delig alvas :lol: de nekem meg nincs ra igazolasom :oops: :lol: :oops: Multkor irtam neked pocihellyel kapcsiban,hogy elfog fogyni 8) :lol: sajnalom a rokakat :roll:

Chrissy
Irtam neked msn-en de mar jo keson :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

betty: megvan már a nevünk, kb. 2-3 héttel ezelőtt dőlt el, amikor voltunk babamoziban és mondték hogy nagy valószínűséggel lánykánk lesz. 2 nevet kap, mert az apja szeretett volna egy különlegeset, én meg inkább az egyszerűbb nevek pártolója vagyok. Így esett a választásunk a Korinna Nóra nevekre.
Nálam még a Fanni és a Tímea volt porondon, Norbinál pedig a Nedda, na ezek özül egyik sem tetszett a másikunknak, így kiegyeztünk a fenti 2 névben. A Korinna amúgy is német név, jól passzol majd a vezetéknévhez, mert az apja vezetékneve echte német ;)

Olyan "pangás" van a fórumon, mi van veletek csajok? Mindenkire rátört a tavaszi fáradtság vagy csak ennyi a teendő?

Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Ajaj, de nehezen keltem, ébresztő után még 75 percig nem bírtam kimászni az ágyból! Hihetetlen. De végül sikerült összekaparnom magam és bejöttem dolgozni... Biztos a tegnapi futás húzott le ennyire, fél órát futottam, tök jól ment, nagyon élveztem, de úgy tűnik, itt a böjtje....

Csibuc, tetszik a név! Különleges, de olyan elegáns is, nem? Legalábbis nekem ez ugrott be először. :wink: Örülök, hogy az uh-on minden rendben volt. Na de hogy a Te kislányod is hosszú combú??? Hát mit csináltatok ti Milyennel? Mi a közös titok?

Milyen, sajnálom vukkékat, remélem átmeneti a rosszullét és hamar jól leszel, bár tény, hogy ez már innentől igazán édes, de azért teher is. Persze Neked megvan a kellő humorod hozzá, nem féltelek! Majd elvicceljük ezt a 2 hónapot! -van egy ismerősöm, az életútja totál, mint a tied... Jó rég nem beszéltem vele, erre kiderül júniusban kislányt szül. :shock: De annyira egyezik a sorsotok, kb egyidősek is lehettek, neki is van egy kisfia, na szóval már komolyan elgondolkodtam, hogy nem Te vagy-e Ő... De persze, hogy nem. :)

Betty, mesélj, hogy telnek a napjaid?

Bri, mindent megbeszéltünk msn-en, majd jelentkezz.

Lujzi, na látod, jövő héten is csak 2 napot kell dolgoznod! Aztán meg már hamarosan ideér az a bűvös 23-a!

Puszi, még mindig nem jössz?

Babi, hogy vagy?

chrissy81

Csibuc
gyönyörű nevek lesznek :!:
A Nedda névről még nem is hallottam, de nekem így első hallásra az is tecccik 8)
Nálam tavaszi fáradtság van :lol: :lol: de azért jövök :lol:

Chrissy
75 percig nem bírtál kikelni az ágyból :?: :shock: :lol:
Napi szinten futsz egyébként :?:
Én nem tudok mit mesélni drága, mert igazából nem sok történik velünk. Tesómékhoz megyünk húsvétolni majd hétfőn, holnap megyek 21 cn.-i v.v.-re, utána 1 hét múlva doki, aztán meg lesznek az eredmények is...........hmm...más nincs igazán :lol:

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell++++++++++++++++++puszilok mindenkit :wink:

betty615

Helló Nagylányok!!

Kéremszépen nem is áll szándékomban segíteni :lol: különben is,akkor min röhögnénk ennyit???Persze,ha benneteket érdekel mi az igazság,szívesen elmondom!

Csibuc

De jó,kiscsaj,na akkor legközelebb ha látok olyan szépséges rucit-tudod az overall,amit mondtam-elhozom Nektek!
Ne legyél biztos a 2-es személyi számban,mert már Kolosé is 3-mal kezdődik :wink:

Betty

Azért viszonylag gyorsan telnek a napok nálatok is,kitartás!!!Ilyen szép babaszoba nem maradhat sokáig üresen :wink:

Chrissy

Te micsoda lusta vagy!!!:lol:

Húha...érdekes sztori,nekem pl a legjobb barátnőmmel is nagyon egyező sorsunk van,talán csak a baba-téma nem egyforma!Még a szülinapunk is csak 1 nappal tér el... :roll:

Lujzi

Egyszer láttunk a férjemmel egy ilyen mini lógófülű vörösszőrű gyönyörűséget,majdnem hazahoztuk ,de akkor még élt a gyermek tengerimalaca.

Bridget

Majd mondom,hogy Te adtál engedélyt a délig henyélésre:lol:
Csomagolsz már?Vagy még futkosás van?

A többi lógós merre van,csókolom???Bár szerintem én is kevesebbet tudok majd jönni a napokban,mert tavaszi szünet van!
Vendég

Jaja, lányok jól értettétek és nem is elírás, 75 percig feküdtem az ágyban, mire összeszedtem magam és felkeltem. Fél7-kor csörgött az óra és 3/4 8 volt, mikor felkeltem... :roll: Egyszerűen mindig visszaaludtam, tudjátok, mint amikor valakinel ólomsúly van a szemén... Egyszerűen nem bírtam kinyitni a szemem.

Betty, nem futok sajna rendszeresen, mikor hogy alakul. Most szeretnék kialakítani valami rendszert, Réka és a futás kombinálásával... A héten mondjuk jó vagyok, már 1x futottam, meg 1x Rékáztam. 8)

Milyen, engem érdekel az igazság! Ki vele!

Pusszantás

chrissy81

Chrissy

Te rékáztál én meg rókáztam :lol:

Egy mondatban a lényeg:hajat festetni terhesen kisebb kockázattal bír,mint a körúton csúcsforgalomban végigmenni... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Chrissy: Kösz a kérdésed, megvagyok. :) Velem sem történik sok minden. De holnap már nem megyek dolgozni és legközelebb csak jövőhét szerdán kell mennem. Ennek nagyon örülök. :D

Holnapra takarítást tervezek, aztán hogy mi valósul meg belőle, nemtom. A kisfiam most úszni jár az ovival, délelőtt oda készülök, hogy sutyiba meglesem. Kiváncsi vagyok mit művel az uszodába. :)

Én most vagyok olyan álmos, hogy majd leragad a szemem.

Egyébként már nemtom írtam e , de dugdosom az utrót. A cicijeim oldala meg fájdogál, mint menzi előtt szokott. :?

Holnap jönnek a sógoromék 3 gyerkőccel, úgyhogy nemtudom hogy lesz időm jönni. De legalább gyorsabban telik az idő.

Lujzedli: A kép alapján olyan nagynak néz ki Totyi. És egyébként barátságos? Mármint igényt tart a szeretgetésre?

Kép
babicsek

Milyen
ezeket a dolgokat én is tudom, már rég utána olvastam orvosok álltal írt válaszoknak a festéssel kapsolatban, ami egyezett a fenti vélemnyeddel is :lol: :lol:
Ha meg mégis valami kérdésem felmerülne esetleg ezzel kapcsiban, akkor hozzád fordulok, hisz neked meg ez a foglalkozásod 8)

Chrissy
futás, meg réka egyben :?: :shock:
extra gyilok :lol: :lol: :lol:

Bri
má megen el vagy tűnve...csak éjjelente lehet elérni itt-ott :lol: Te éjszakai bagoly 8)

betty615

Babi
a cicijeim nekem is fájtak mikor utrot nyomtam, pont úgy, mint piri előtt...úgyhogy nyugi, azt nagy valószínűséggel az utro okozza :wink:
drukk++++++++++++++++++++++++

betty615

Csibuc: Szépen nő a hosszúcombú leányzótok. :D Szép, különleges nevet választottatok. Ez is lesz a sorrend?

Kép
babicsek

Kép
holnap megyek teniszezni de elotte onkormanyzat,meg a toyotahoz benezek,lurdy hazba kell mennem a jotallasinkert is a szamitogephez,es jo lenne a csomagom is osszeallitani amit feladunk mert mindent nem viszek a borondbe :roll: Kicsit szerettem volna csomagolni is,hogy ne uccso nap kelljen(allandoan kapkodas van es mindig uccso nap pakolok :x :oops: )

Milyen
Jo...fogd ram :lol: :lol: vgy tudod a nyuszira :lol: :lol: :lol: Csomagolas odebb van meg futkosok :lol: vicces lehetek de ma is elmentem itthonrol11korul azazfel 11 es este 8kor ertem haza es meg kellett volna mennem masfele is de nem ment :roll: Jaj nem is szeretek beszelni az utazasrol lehet azert meg a hasam mar 3 napja :roll:

Chrissy
Az meg nem is sok...75perc neha en ezt reggeltol csinalom...es del utan tudok kitaplaszkodni :oops: Ez a rendszerkiepites jol hangzik....es ha tetszeni fog tobbet fogod csinalni na meg dalolva 8) en is alig varom mar a holnapi teniszorat 8) :lol:

Babicsek
A cickok nekem is fajtak...meg az elejen...mint fentebb is irtam ne keress jeleket...majd amugy is csak a vege a lenyeg...na meg talalsz ugyis ha keresel :roll:

Betty
Reggel felkelek es max olvasni van idom :oops: furdes keszulodes indulas es este esek haza...szemeim marhara fajnak es gep ele igy nem ulok egybol...na meg tevezunk anyuval meg eszem...ma 8kor estem haza :roll: eeeees meg mennem kellett volna masfele is :x ugyhogy igen olyenkor meg raveszem magam az irasra de egy nap egyszer igy jovok...sajna ez az uccso par nap mar csak ilyen lesz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mai drukkjaim
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jóóóóóóóóóó reggelt!

Bri: megnyugodtam akkor. Végig néztem az elúlt 3oldalt, hogy hol is hagyhattam ki a nekem írt regényedet. :lol: :lol: :lol:

Babi: igazándiból a törpenyuszik közül ez a fajta a legnagyobb. hááát hogy is jellemezzem. Talán mint a tengerimalac 2szer. Na akkora. Bagyon barátságos, igényli a simit, meg a babusgatást. Esténként mielőtt betenném a helyére, a hasamon alszik.
Nem tudom, te láttad-e a videókat róla? Van egy pár
Ha nem szívesen belinkelem,és megnézheted.

Csajok: nekem nem volt pém ebbe a hónapba. Mensi közeleg, és még nem fáj a mellem. Anno azt mondta nekem a nődoki,hogyha ilyen van, akkor nem volt peteérésem. Bevallom,nem nézegettem, mert mondom mivel Norbim úgyis esélytelen arra, hogy csináljon egy babát, így nem foglalkoztam vele.

lujzedli

Jó reggelt ismét!

Bri: éjjeli bagoly :D Úgy elröppentek a hetek, amiket itthon töltöttél, hogy csak kapkodom a fejem. Apácska már biztosan nagyon vár :D

babi: igen, ez lesz a sorrend a neveknél, gyermekem apukája ragaszkodik a Korinnához első névként. Cicfájásról: ez minden ciklusban van Nálad? Nálam tinédzserkorom óta volt mensi előtt 99 %-ban 6-8 nappal cicifájás különböző intenzitással, többynire ebből tudtam hogy hamarosan megjön.

lujzi: nálam is előfordult egy-egy alkalommal, hogy nem volt cicifájás, mégis volt PÉ-m. Bár ha dokid azt mondja, hogy nem vlt, akkor biztosan igaza van :roll:

milyen: róka-réka, na ezen jót röhögtem. Hányival hogy állsz meg a fránya savval?

chrissy: láttam, hogy beköltöztél a PCOS topikba is, biztosan sokat segítenek majd a lányok. :wink: Hajrá futás és testmozgás!

betty: kellemes húsvétolást tesódéknál :) Köszönjük a névdicsit :D

Én ma sütök ezerrel, sem anyukám sem anyósom nem sütögetős típusok, rám bízták a húsvéti süti-ellátmány előállítását, úgyhogy ma az egész napomat ennek szentelem. 4 félét terveztem, meglátjuk mennyi sikerül majd.
Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Bridget! Hát hogy te mikor mehettél aludni! :shock: Tele vagy enerdzsivel? :lol: Én már legkésőbb 9 körül kiütöm magam. :oops:

Csibuc: Kedvet kaptam a sütéshez tőled. :D
Mióta babát akarunk, azóta figyelem magam leginkább, és az esetek többségében álltalában menzi előtt 1 hétel cicfájásom van.

Lujzi: Egyet láttam, amikor rámol le az asztalról. :lol: Tök édi.
HA van még küldjed, megnézem. Imádom az állatokat. Nagyon kicsi lehet, ha 2-szer akkora mint egy tengeri malac. Édi pofi.

Kép
babicsek

Csók!!

Csibuc

Köszöni a savam,állandóra bejelentkezett-a rohadék :D De ha félig ülve alszom,akkor semmi gond :lol:

Lehet,hogy nekünk is megvan a végső babanevünk.... :wink:
Mit sütöttél?Én piskótatekercset tervezek,egy lekvárosat,egy csokisat,meg sütök 2 kalácsot...

Babicsek

Ne parázz,ne keress jeleket,kertészkedj! :wink: Na milyen volt az úszás??

Lujzi

Ne foglalkozz a pé-vel,csak élvezd a dolgot,mert csodák mindig vannak!!!

Bridget

Ne fájjon a hasad-tudod:repülő fent még nem maradt :wink: na jó,nem szemétkedem(jelzem a fel és leszállásnál szemem becsuk és előrehajol,mert úúúúúútálom)

Chrissy

Agyon ne sportold magad! :lol:

Puszi

Merre vagy?

Betty

Nyugodtan kérdezz!!Amúgy meg tartsuk titokban,amit tudunk :lol:

Voltunk ma az IKEÁ-ban,megvettük a függönyt,meg néhány apró konyhai dolgot.Lányok én annyira elfáradtam az utazásban,pedig ugye max 1 óra oda.Baba sem szereti,ha sokat ülök,már nem kényelmes neki.Pedig régebben simán mászkáltam egy napig is-erre most csak célirányosan..hát nem ismerek magamra.

Ja és tegnap megvolt az uccsó hivatalos munkanapom!Fura érzés,mert én nagyon szeretem a munkámat.....de rádöbbentem ,hogy a hátralévő 6-8 hét simán elillan,észre sem veszem.. .szóval bele kell húzni a rendezkedésbe:shock:
Vendég

Milyen
nem is értem miért írtad ki azt az egy mondatot is múltkor.....a végén még lelesik, és segítesz vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap volt az uccsó munkanapod :?: :shock: nem is mondtad....
Hát minyá szülsz, úgyhogy ideje berendezkedni mindenből :wink:

Bri
8)

Chrissy
hun vagy :?:
Ma is 75 percig tunyúúútááá :?: :?: :lol:

Többieknek puszi :!:

betty615

Betty

Kitöröljem azt a mondatot?? :lol: :wink: Hát bizony,most pár hónapig csak a családot és a legközvetlenebb barátnőméket fodrászolom :)

Na jó,még jövő héten a fodrász barátnőm haját is bemelírozom-na persze önző érdek vezérel,mert közben megcsinálja az én hajam is 8)

Csajok komolyan mondom anyósom "megőrült"...egyszerűen kikészít minket,hogy miért nem megyünk fel gyakrabban hozzájuk.
60 km-re lakunk egymástól,ami nem egy nagy táv,csak nekünk más szempontokat is néznünk kell.Pl azt,hogy a fiam 2 hetente van csak velünk ill azt,hogy a férjem minden hónapban 2 teljes hétvégét dolgozik,így nekünk a saját családunkra havi 1 hétvége jut,ami nem valami sok.Többször hívjuk őket,hogy jöjjenek ők,mert mégiscsak kényelmesebb a családi ház,mint az 50 nm-es panel.Ma pl az is baja volt,hogy ugyan a férjem az elmúlt 2 hétben 3x is volt náluk,de miért csak felugrott(fél-egy órára).Na meg már előre parázik,hogy a mi gyerekünk tuti nem fog annyira hozzájuk nőni,mint a másik két unoka-akikkel mellesleg egy házban laknak.(nyilván nem is fog,mert a sógornőmék minden áldott nap ott dekkolnak órákat és én ezt akkor sem tenném,ha közel laknánk,mert van saját életünk is)Kezdem már egy kicsit unni ezt a dolgot,mert nem bírja elvágni a köldökzsinórt.Szóval kezd a van sapka-nincs sapka esetre hasonlítani az ügy....
Azt már meg sem említem,hogy én ma is megszenvedtem az utazást,ezt meg nem veszik figyelembe,hogy nekem egy ilyen egész napos kiruccanás rohadtul megterhelő.

Na bocs,de muszáj volt kiírni magamból,hátha lesz valami ötletetek...
:roll:
Vendég

Betty

Most olvastam a Bmc-s topikot:meghaltak a hármasikrek... :(
Vendég

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, úúúúristen :!: :!: Minyá olvasom jaaaaaaaaaaj istenem :!: :!: :!:
Köszi Milyen....most sírok................. :cry:

betty615

Kép
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!!!

Most már lassan visszatérek,... :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Betty

Én is alig tudtam aludni a döbbenettől.... :(

Puszi

Nem sürgetünk,ahogy Te érzed,de örülök,ha már jössz :)
Vendég

Kedves Barátnőim!!

Békés napokat kívánok Nektek Húsvét alkalmából!!! Kép

(Lujzi,hogy tetszik?? :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Hadd csatlakozzam a többiekhez:

Kép

lujzedli

Sziasztok!

Csajok el vagyok kenődve. :( Egész nap fáj a hasam. Kibírható, de nagyon idegesít hogy miért van. A köldökömtől lefelé érzem a hasamat. Attól félek, nem e valami fertőzést kaptam inszem közben.
Na mindegy majd lesz valahogy. Akinek vlt közületek inszem éreztetek ilyet. Hétfő óta fájna? Egyébként az első 2 inszemnél nem éreztem semmit. Mos meg azóta folyamatosan érzem, hogy van hasam. :?

Mindenkinek én is NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Kép

Kép
babicsek

Babi
ne hergeld magad hülyeségekkel, mert az nem jóóó.
Ne keress tüneteket se, az sem jóóó. Hagyd, hogy a dolgok alakuljanak, hisz még van időd a plussz tesztig...11nap :wink:

Milyen
tegnap este már nem is írtam...rettenetes, és döbbenetes az egész...igazából szólni sem bírtam egész este, és aludni sem nagyon...Ma vettem rá magam, hogy írjak Eszternek privit.

Puszi
örülök, hogy kezdesz visszatérni :wink: ha úgy gondolod, nyugodtan gyere drága

Kellemes ünnpeket mindenkinek :!:

Kép

betty615

Sziasztok lányok!

Nem tűntem el, csak sok a dolgom... Holnaptól már könnyebb lesz, pihizni fogok, csak most még a sütés-főzés-takarítás- mosás-vasalás körforgás elveszi az időmet...

Milyen, anyós témára nincs ötletem, az én véleményem az, hogy egy anyósnak nem lehet megfelelni... Előbb-utóbb úgyis beléd köt... Soha sem lesz olyan a kapcsolat, mint a lányával. Ezen nem is kell sokat rágódni, bár engem eleinte kicsit zavart, de a "megtartom a 3 lépés távolságot" taktika bevált. Más szóval: egy anyóssal időjáráson kívül nem is kell beszélgetni... Na jó, ne haragudjatok, lehet kicsit durva voltam, de ez az én álláspontom. Viszont kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. :roll:
És titkos a nevetek? :oops:

Betty, azért egyszerre még nem merem a futás-Réka kombinációt bevállalni, de felváltva nagyon jól megy!

Lujzi, ne foglalkozz a pé-vel! Csodák igenis vannak!

Puszi, örülök Neked!

Csibuc, még sütögetsz?

Bri, Te mit csinálsz? Csomagoltál már?

Pusszantyú, este jövök, de még jaj, de mennyi dolgom van és futni is jó lenne...

chrissy81

Betty

Én is ma írtam Eszternek!Hihetetlenül erős ez a lány!

Chrissy

Na majd még msn-en kivesézzük ezt a témát!amúgy jó fej az anyósom és érzem,hogy szeret,inkább a sógornőmnek bacca a csőrét,hogy a gyerekemmel együtt szeretettel fogadtak...Csak nem értem miért nem fogadja el,hogy a kicsi fia már elmúlt 30 és bizony már nem óhajt "szopikázni".

A nevünk-még csak így kicsiben írva: Liza :wink:

Babi

Lehet,hogy pont a babát érzed..,.ne gondolkodj drága!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma már jobb, nem érzem úgy a hasam. Ez az én bajom, hogy tiszta hipohonder vagyok. :oops:

Lujzi: Haláli egy nyulad van. Nem is gondoltam volna, hogy egy nyuszi ilyen játékos. Nagyon jópofa. :D

Jó készülődést, sütést-főzést nektek!

Kép
babicsek

Este tudok kicsit majd irni mert rohanas azeletem :oops:

Kép

Vgy 1-2-3 kisnyuszi esetleg? :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most csak egy linkkel jövök, érdemes elolvasni, egy másik topicból hoztam :wink:

Majd bővebben holnap...

Bri
jó utat neked drága :!:
És várom, hogy jelentkezz :!:

http://velvet.hu/sztori/2010/04/04/21_e ... rbe_esett/

betty615

Szép estét lányok!

Holnap már jövök, de ez a pár nap úgy elrepült, nem volt erőm, sem időm ideérni...

Mindenkit pusszantok, jók legyetek! :wink:

chrissy81

Jó reggelt!!

Gyertek,meséljetek,hogyan telt a húsvét??

Én szinte végig feküdtem,annyit keményedett a hasam :( na meg a jó öreg hányás este megint rámtört a rohadt sav miatt.

Itt nálunk rohadt hideg van és borús is az idő.

Képzeljétek a szomszéd csaj e hét péntekre van kiírva szülni.Állítólag a dokija megkérdezte simát akar vagy császárt... :shock: mintha ez kívánságműsor lenne....( mint kiderült,a dokker szombattól elutazik...én nem mondtam neki semmit,de ide a rozsdás bökőt,hogy úgy megpiszkálja a héten,hogy meginduljon a szülés,mert akkor a szülésért még ő kapja a lóvét ) :evil:
Vendég

Hello!

Milyen, sajnálom a rosszullétedet, nagyon remélem, hogy átmegy rajtad és nem így kell töltened a hátralévő heteket...

Áááá, felháborítóak ezek a dokik, ne is mondd... Már tényleg nem tudom, hogy kiben lehet megbízni... Na kíváncsi leszek, hogy mi lesz a szomszédod sorsa... Majd írd meg!

csajok, röhögjetek ki, de engem teljesen letaglóz ez a Daróczi Dávid ügy... Szegény Claudia...

Többiek merre bújtok?

chrissy81

Sziasztok!

Már úgy-ahogy rendben vagyok, úgyhogy igyekszem visszakapcsolódni. :D Köszönöm megértéseteket és türelmeteket! :oops:
További (baba)terveim nincsenek, úgyhogy ezen a témán kívül mindenről beszélgetek! :wink: (Majd ha lesznek, szólok!)

Kicsit pangás volt itt a topicban, de remélem mindenkinek jól telt az ünnep! Nekünk mozgalmas volt nagyon, emiatt fárasztó is,... :?

Bri: ma utazol, jól emléxem? :oops: Jó utat!!!

Chrissy: lh-zol?

Milyen: sok doki emiatt császározik,... a véleményem megegyezik a tieddel! :twisted:

Lujzi: lassan műtét! Gondolok Rátok!

Betty: jól vagy?

Mindenkit cuppantok és most már jövök! 8)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Chrissy

Épp egy másik fórumon olvasgattam és hányni tudnék a sok ócsárolós pics.tól.Liptait kezdték ki,hogy milyen magamutogató volt a Mokkában reggel.
Pedig Ő is csak egy ember,és nyilván nem más volt a célja,mint elejét venni a pletykaáradatnak.A földön fekvőbe még bele is rúgnak. :evil:

Megírom majd a szomszédot természetesen-de szerintem mindnyájan tudjuk,lehet úgy vizsgálni,hogy beinduljon a szülés,repedjen a burok. :roll:

Puszi

Örülök,hogy itt vagy újra!Tiszteletben tartom a kérésedet!
Tanfolyamotok tart még?
Vendég

Milyen,
magamutogató????
Úristen! A jóindulat szólhatott belőlük... Hát aki látta reggel, az mindent mondhat, csak azt nem, hogy magamutogató... Ba....s, az a nő, aki így megjelenik a nyilvánosság előtt, ilyen kisírt szemmel, meg összetörten, hát az minden, csak nem magamutogató! Pont lesz@rta, hogy ki mit gondol róla... Más még az utcára sem megy le ilyen meggyötörten, ő meg bement a tv-be, hogy eloszlassa a pletykákat. Hogy lehet még bele is rúgni egy jó nagyot?

chrissy81

Chrissy

Én pont így gondolom,mint Te!Lehet utálni a LC-t,de emberség is van a világon!!
Vendég

Na de lányok, most tényleg, hol vagytok? :oops:
Csibuc?
Lujzi?
Betty?
Annmari?
Anyci?
Babi?

Bri igazoltan távol, szerdán már jön!
Puszi, örülök, hogy visszatértél. Vártalak már nagyon. 8)

Én meg várom az ovumat, de hát sehol... :roll: Lh tesztem nega...

chrissy81

sziasztok

Jöttem szólni, hogy holnaptól tanfolyamra megyek, este fél 7-ig leszek délelőtt meg dolgozok, úgyhogy nemtudom lesz e energiám gép elé ülni.

Velem annyi van, hogy fura érzéseim szoktak lenni a hasamban, mintha levegő lenne benne, szóvaé érzem hogy nem olyan mint máskor. De az is lehet hogy ez az utrótól van. Majd kiderül hétfőig, mert akkor kellene mennem vérvételre, csak átrakattam szerdára, mert a munkahelyről nemtudok elmenni csak szerdán.

Szóval lehet hogy vasárnap próbálkozok egy tesztel. Magamat ismerve nem fogom kibírni.

Iszonyatosan nehezen telmnek a napok, még így is hogy pörgés volt az ünnepek miatt. De hátha holnaptól felgyorsul az élet. :)

Puszi: Jó hogy jöttél! :wink:

Chrissy: Figyelgessed türelmesen, előbb utóbb ott lesz a pozi LH.

Bri: Jó utat neked! Bár már biztos úton vagy. :oops:

Kép
babicsek

Milyen
az nem jó hogy feküdnöd kellett végig a húsvét alatt, de különben is irtó kaki idő volt :roll: egész nap bírt esni, és ráadásul dög hideg is volt.
Sajnálom a rosszulléted, de már nem sok van vissza :!: :wink:
Tuti, hogy a doki megpiszkálja majd jól.....de majd azért add le a jelentést, hogy mi volt :wink:

Chrissy
nem vagy egyedül, én teljesen ledöbbentem, mikor hallottam, mi történt :roll: érthetetlen :!:
És az igazság, hogy az első gondoltaom az volt, most mi lehet Claudiával, és a kislányával :?: :roll:
Ma reggel volt a mokkában...eszeveszettül szakadt szegény csaj :roll: :!: Sajnálom..... csak az okot tudnánk valójában, de úgy tűnik, azt senki nem fogja tudni...csak Ő...de Ő már nincs, magával vitte az okot is... :roll:
Most olvasom, már közben kibeszéltétek Milyennel ezt a dolgot....
Melyik az a topic :?: Hátha meglátogatom őket kicsit :lol: :lol:

Puszi
örülök, hogy itt vagy körünkben megint :wink:
Öribefogi hol tart :?: Halad az ügy :?: Persze csak akkor válaszolj, ha szeretnél.... :wink:
Mit csináltatok húsvétkor :?: Mert írtad, hogy mozgalmas volt :?: :!:
Én jól vagyok drága, mint mindig :wink:

Bri
itt is írom, ha odaértél jelentkezz, és mesélj :wink:

Babi
drukk a pozi tesztért+++++++++++++++++++++ :wink:

Lujzi :?:
Hogy telt a húsvét :?:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?