Sziasztok!
Ajaj, de nehezen keltem, ébresztő után még 75 percig nem bírtam kimászni az ágyból! Hihetetlen. De végül sikerült összekaparnom magam és bejöttem dolgozni... Biztos a tegnapi futás húzott le ennyire, fél órát futottam, tök jól ment, nagyon élveztem, de úgy tűnik, itt a böjtje....
Csibuc, tetszik a név! Különleges, de olyan elegáns is, nem? Legalábbis nekem ez ugrott be először.
Örülök, hogy az uh-on minden rendben volt. Na de hogy a Te kislányod is hosszú combú??? Hát mit csináltatok ti Milyennel? Mi a közös titok?
Milyen, sajnálom vukkékat, remélem átmeneti a rosszullét és hamar jól leszel, bár tény, hogy ez már innentől igazán édes, de azért teher is. Persze Neked megvan a kellő humorod hozzá, nem féltelek! Majd elvicceljük ezt a 2 hónapot! -van egy ismerősöm, az életútja totál, mint a tied... Jó rég nem beszéltem vele, erre kiderül júniusban kislányt szül.
De annyira egyezik a sorsotok, kb egyidősek is lehettek, neki is van egy kisfia, na szóval már komolyan elgondolkodtam, hogy nem Te vagy-e Ő... De persze, hogy nem.
Betty, mesélj, hogy telnek a napjaid?
Bri, mindent megbeszéltünk msn-en, majd jelentkezz.
Lujzi, na látod, jövő héten is csak 2 napot kell dolgoznod! Aztán meg már hamarosan ideér az a bűvös 23-a!
Puszi, még mindig nem jössz?
Babi, hogy vagy?