Szép estét!
Nálunk délutánra csodaszép idő lett!
Sétáltam is egy jót! De most néztem az időjárást, hogy éjszaka 1 'C lesz! Brrr! Remélem a barackfám az erkélyen nem fagy el! Mert annak nem nagyon örülnék!
Kismami!
Remélem megkaptad amit küldtem, és érthető is volt!
Próbáltam az lenni, de mostanában nem nagyon megy! Tudod, kismami agy!
Pepitanna!
Nem értem nagyon a kérdésedet, hogy hogyan van ennyi időm? Én már nem dolgozom, a gyerekszoba már lassan készen, de szerintem ettől függetlenül nem vagyok sokat itt, csak annyit mint a többiek!
A nagykabátok nekem is a szekrényben vannak, vagyis az enyémet újra elő kellett venni, mert amikor mentem anyuhoz ebédelni, nem szerettem volna megfázni! Örülünk, ha csak napi 1x jössz hozzánk, csak a lényeg, hogy gyere!
Csöpplány!
Elfelejtettem írni, hogy szerintem is szuper a táblázat kiegészítése! Amiket írtál adatokat azok szuperek, de ha lesznek még ötletek szívesen vesszük, és szerintem bővíthetjük a táblázatot nyugodtan.
Kriszta!
Örülök, hogy hazaengedtek! Vigyázz nagyon magadra, és amint tudsz gyere azért egy-egy szóra! Várunk nagyon!
Barbazso!
Hála az égnek pörög a topik rendesen, és nekem is sokszor tökre sok idő mire visszaolvasok, pedig próbálok "rendszeresen" jönni, de így is van, hogy mire oda érek, hogy válaszoljak addig el is felejtem mit is szerettem volna!
Hát ez van! A 12 kg-ot nem nagyon értem! Nekem a doki sosem mondta, hogy a kiinduló súlyomhoz képest mennyinek kéne lennem! Igaz az előző doki akihez jártunk, ő ragaszkodott a 10 kg-hoz, és szigorúan be is tartatta. Ha nem tartottad be leüvöltötte a hajad! Szóval nem értem a Te dokidat sem most! Akkor diéta? Sajnálom! Ígérem megpróbálok majd keveset beszélni a kajáról márcsak miattatok is!
Hibernia!
Remélem sikerül mindent megvennetek a 7végén amit szeretnél! Majd várjuk a beszámolót, hogy miket sikerült beszerezni a listáról!
A hideget én is utálom! De mire haza érsz, addigra már nem fog kelleni a nagykabát, úgyhogy készülj jó kis laza tavaszi és nyári cuccokkal! A lakás felújítás miatt pedig nem irigyellek! Sejtem mi vár rád! De ezen is túl kell lenni!
Most megyek! Megérkeztek a dekorgumiból készült Malackák és még fel szeretném őket "szerkeszteni" a szekrény ajtókra! Bár a párom nem nagyon tudom mit fog ehhez szólni így este 8 után!
Ma lesz pocakfotó, és holnap teszem a g-mail-re!
Legyen szép estétek! Holnapra klassz időt mondanak megint! Használjátok ki!