Sziasztok!
Hat, kicsit szomoruan tapasztaltam, hogy nem porog ezerrel a topic. Emlekszem, hogy amikor terhesen utaztam Anyaekhoz ket hetre mellozve a netet, akkor eselyem sem volt visszaolvasni, mert nemtommennyiderengeteg oldal szuletett. Most meg 12 ha jol neztem. Asszem ezt lesz idom bepotolni.
Egyenlore ennyi:
Boruska: az utobbi nehany hozzaszolasodat olvastam es lattam a kacsakalacsot. Annyira orulok, mert ha jol ertelmezem, akkor mar sokkal jobban erzed magad, ugye?
BCG: mar Eriknek is latszik.
Gyarapodas: mint irtam mi belehuztunk rendesen. Heti fel kilo. Mindezt ketszer. Szoval tegnap volt 5080 gramm, ugye 3100zal szuletett, 2900 volt a legkisebb sulya. Hat, durva. Mindezt hat es fel het alatt...
Remelem, hogy az itteni gyerekdoki es vedono nem lebaszos a sok hizas miatt, mert akkor mi fustolni fogunk. Bar en lekakkantanam. En ennek orulok. O diktalja a tempot, nem en tomom. Akkor meg hizzon csak!
Egyebkent mar nulla tejem van, Eriknek sem kell cici, meg jatszocumi sem igazan.
Nyugosseg: a mai napunk nem igazan kiegyensulyozott. Gyanitom koze van ahhoz, hogy a gyermekem osszenott a nagymamam olevel az elmult ket hetben. Alig tudtam estenkent szetfeszegetni oket egymastol.
Ma pedig be kellett ernie velem, akinek tortenetesen nincs napi 24 oraja a kanapen ucsorogni, de most nemi levegozes utan felcsereltem magamat a hintara. Abban most szunyokal.
Kristof meg bealudt az etetoszekben!
Ez jo lenne, csak eppen szegeny sogornom epp most kukkant be hozzank, mivel ket hete nem latta az unokaoccsikeket. Hat, most nezheti, ahogy szanaszet szorva alszanak a nappaliban.
Persze ha nem jonne senki, akkor mindketto porogne.
Nori!
A nem tul hizlalo taplalkozasra en is raalltam. Ez abban nyilvanult meg, hogy a szuloknel igyekeztem nem szetzabalni magam. Igy azt ertem el, hogy nem hiztam.
De ennek is orulok, ugyanis mindig felhizlalnak 2-3 kiloval ennyi ido alatt, most ez nem sikerult.
Tornazni is elkezdtem, elokaptam Rubint R. Add onmagad 2-jet. Hat, sokra ezzel sem mentem. Elso nap buszke voltam, hogy vegig birom csinalni. Masnap ugy mentem, mint aki fel napja szult es minimum homloktol tarkoig tarto gatmetszese van. 3. nap ismet torna, 4. nap totyogas. Igy ment ez ket hetig. Kivancsi vagyok, hogy meddig fog ez ebben az utemben menni.
Jah, amugy ritka lusta is vagyok. Szoval meg orultem is, hogy minden masnap van mire fogni a tornaszunetet.
Milumilt ki hasznal?
Aptamil hianyaban Milumil Ha startot kezdtunk hasznalni. Nincs gond vele. Nem volt a gyogyszertarban, vettem Milumil 1-et. Meg is orultem, mert nagyobb is es fele annyi. Aham, csak eppen agyverzest kapok tole. 1-es cumit totalisan eltomiti, sajnos a 2-est is. Egy oras etkezeseket produkaltunk az allando kidugitas miatt. Azt hittem, hogy kivagom az egeszet. De turtoztettem magam, majd vettem HA startot, felesben kevertem, igy mar csak fele annyira csomosodott.
Az ara kedvezo. Az ize is jobb. Jobban is birta Erik mellette, beallt az evese, ejszaka is jobban aludt. De megis mivel toltsem bele???
Tolcserrel???