Sziasztok!
Nem tüntem ám el, de hogy mi soha nem gyógyulunk meg.....
A kicsivel vissza kellett menni a háziorvoshoz, mert amit a kórházba ajánlottak (hideg sós pára, és orrszívás) az nem hatott. Sőt...szerintem ha nem viszem el és a doki néni nem ír gyógyszert még rosszabb is lett volna. Szóval elmentünk a doki nénihez és egy halom gyógyót írt. Amivel csodák csodájára, már klasszisokkal jobban lett. Na utána a nagyot kellett vinni, mert egész hétvégén lázas volt. És hogy a kör teljes legyen hétfő este én is belázasodtam, és nem is nagyon akart lemenni 37,2-3 alá.
És a szoptatáshoz egy újabb gyöngyszeme: felhívtam a védőnőt, aki azt mondta, hogy 39 fok felett és antibiotikummal nem szoptathatok. Ebbe az a csúcs, hogy a kisfiam semmilyen formában nem hajlandó enni, csak az original csomagolásból, vagyis a cickóból. Úgyhogy sírva mentem a dokihoz. Na, az azt mondta, hogy antibiotikum mellett szoptathatok, de míg lázas vagyok nem. Na, gondoltam, akkor felhívom a gyerek orvost, az lesz a tuti, amit ő mond. Ő meg azt mondta, hogy nyugodtan etessem a kis fickót.
Fogyókúra: ki fogtok közösíteni. Ugyanannyival jöttem haza, mint amennyivel terhes lettem. Állandóan ennem kell, hogy legyen tejem, meg mert állandóan éhes is vagyok. De a babócám leeszik rólam mindent, úgyhogy fogytam is. De ez nem az én érdemem, nyilván alkati kérdés. Ja, és nem annyira szeretem a csokit, meg az édességet. Egy tuti: nehezen tudnék fogyózni. Azért, mert a nyers zöldséget sem annyira kedvelem. Éshát ilyenkor azt is meg kell válogatni, hogy a gyereknek mi a jó. A k betűsek ugye alapból kilőve, meg lencse, bab. De engem fúj a pl. gomba is. A múltkor megettem egy darab rántott gombát, és a gyereknek se tett jót. De megviselte a pocakját a fűszeresebb kaja is. Tej, tejtermékek ugye megint csak mértékkel, nekem ez a legfájóbb. Úgyhogy most elég szegényes az étrendem.
Tényleg, Ti mit tudtok most úgy főzni, amit Ti is ehettek, és azért nem egyszer lehet belőle enni? Vagy csak az én kölkömnek ennyire érzékeny a bélése?
Akkor mi legyen a találkozóval? Keressünk időpontot?
Vajon mi van Beával, Tesztivel és a többiekkel?
Adrienn! Nagyon aranyosak a gyerekeid, és gyönyörű a kutyusotok is. Ildóca: meglestem Kincső babát, édes, a békás kép nagyon jó. Kattkat: bejelöllek, és ha lehet hadd nézzem meg én is Domi babát, küldenél nekem is egy képet priviben? Egyébként mostanában sokszor gondolok rád, hogy milyen "combos" lehetsz Domi baba emelgetésétől. Most, hogy már túl vagyunk az 5 kilón, bizony van, hogy bedurranak a karjaim