Új privát üzeneted érkezett!

Hehe, laptető...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:
Jajjjjj Sly! Kicsit hagyhattál volna még sztároltatni magam! :lol: De azért valld be nem volt rossz,rajtad kívül azért a többiek bevették!Tudom,te már reggel óta figyelsz,és várod mit írok,ugye?Csak hogy lebuktathass! :lol:

Mindjárt visszaolvasok,és reagálok,mert délután bunkó módon nem reagáltam sok mindenre...

KépKép
Kép
patricia83

Szintus!
Remélem én is,hogy pár hét latt lekerülhet a kengyel!Szegényke!És csak fürdésre vehetitek le?Fruzsi amúgy szerintem eszméletlenül hsonlít az apukájára,Hanna meg a kisebbkori Frizsira...szerintem! :) És hogy Fruzsi milyen ügyes,hogy mondókázik!Taps-taps!!! Bár Mira is mondókázik...mondja:-Pá.
Ez a Pál Kata Péter,ha esetleg nem jöttetek volna rá! :lol:

Gabus!
Köszi a tegnap esti segítséget,ki is tettem az üzifalamra amit akartam,ha gondoljátok olvassátok el!De elég durva... :(

Csilla!
Boginak jobbulást,nektek nyugodt éjszakákat!!!

Mi visszamentünk a dokihoz a gyerekekkel,Mirától holnap reggeli első vizeletet kell vinni,mert a hirtelen magas láz húgyúti fertőzésre is utalhat! amúgy egész nap semmi baja nem volt,de este 6-kor megint 39 fokos láza lett!
Mennem kell,mert nagyon nyávog,még írjatok,később jövök!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Pat, már megint bevettem, mint a tavalyit!!!:twisted: Pedig reggel direkt gondoltam rá, hogy vigyázzak ma az ilyenekre. Mondd, sokat gondolkodtál rajta?!

Szly, te meg nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél! Talán már benne voltál az április elsejei hangulatban? :)

Réka, reggel én már megint sokáig írtam a hsz-t, te kimaradtál. Pont a pisiszag a gondod, nem lehetne inkább a papayaillat? :) Gyurinak drukk, az autós dolgot sajnálom :(

Kriszti, himba :lol:

KépKép
Kép
el..né

Joli!
He-he,akkor 2:0 nekem! :D Igazából napok óta készültem rá,de arra számítottam,hogy a tavalyi miatt már úgysem hisz nekem senki!Valami komolyabbal akartalak megviccelni titeket,csak nem akartam "kihívni magam ellen a sorsot",így akár hiszed akár nem,abban a pillanatban villant be ez a Megasztár dolog,ahogy bepötyögtem,hogy babanet! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Napokig punnyadás, majd nem győzök olvasni.
Patr!
Én is bevettem volna a Megasztárt ha nem visszafelé kezdek olvasni.
Jó kis áprilisi tréfa!!!

Betegeknek jobbulást kívánok!

Fruzsiék nagyok cukik!!!!!

Joli!
Ne aggódj, Ámin is szűken méri a szavakat. Pár szót használ,de csak ha ő akarja. Ha kérem meg se nyikkan, inkább halandzsázni szeret.

Gabus!De jó lehet a tesódnak, legalábbis innen nézve.
A képeket nézve nem teljesen értem. A Livis képen olyan sötét a másik gyerek, de a másik két képen nem. Most akkor ki kicsoda?

Meg tudjátok nekem mondani (főleg aki szokott utazni gyerekkel szomszédos Uniós országba), hogy a kicsinek ilyenkor is kell útlevél??? Vagy hogy történik ilyenkor ha mi személyivel megyünk?

Kép
havacska

Mariann!
Jó,hogy újra írtál! Ámin is belejön majd a dumálásba,ráadásul ő két nyelven is nyomja majd!
Én úgy tudom attól függ melyik uniós országba mentek!Ha schengeni övezetbe,ahol elvileg megszűnt a határ,elvileg nem kell útlevél,de titeket bármikor igazoltathatnak,és akkor ugye kellene valami papír a gyereknek is,erre találták ki a személyi igazolványt,amit ingyen lehet csináltatni. Azért ha tudsz kérdezz utána,de ha pl. nyaralni mentek messzebbre,akkor kell az útlevél neki is!....Hát ahogy ezt leírtam,kicsit össze is zavarodtam...lehet mégsem így van,és gyereknek mindenhova kell az útlevél!.Óriási segítség voltam,mi?! :oops: Na erre mondják: "Ha nem szóltál volna,bölcs maradtál volna" :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Mariann, becsapós a dolog,mert ha európai gyerekekkel vannak fotózva, pl. Livi, akkor sötétebb bőrűnek tűnnek, mintha a színtiszta feketebőrűekkel vannak egy képen. Ha két ilyen képet egymás alá teszel, akkor csalóka.

Van egy 2,5 éves lánya, Zara, ő van Livi mellett, és az utolsó képen, az apjával. És van egy 14 hónapos, Emily, ő van a második képen.
Éééééééééés, pár órája tudtam meg, hogy szeptemberre várják a harmadikat! :D Ott természetes, hogy sok gyerek van egy családban, meg van egy olyan érzésem is, hogy addig nem állnak meg, míg egy fiú össze nem jön. :roll:

Pat, igen, nekem is borsózott a hátam a sztoritól.

Berniről van valami híre valakinek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hajrá, csapat! Aki nem írt mostanában, az már neki se fog, mert mire végigolvas, addigra megvirrad :)

Mariann, én nem vinném sehová a gyereket útlevél nélkül. Nem éri meg a macera, ha vissza kell fordulni.

Gabi, gratula a család bővüléséhez!

Pat, első olvasásra reálisnak tűnik, hogy mész a megasztárba. Vagy te olyan ügyes! :)

KépKép
Kép
el..né

Gabus,akkor gratula a hugodnak!!!! :D Ti mikor kélszültök hozzájuk?
Bernit én is hiányoltam már!Vajon miért nem jelentkezik?
És Adri is nagyon régen írt,de talán ő a rendelővel foglalkozik,és intézkedéssel mennek a napjai!

KépKép
Kép
patricia83

Óh Joli,de drága vagy...és látszik,hogy nem hallottál még énekelni! :lol: :oops: :lol: :oops: Ezért is örültem,amikor többen elhitték!
Kriszti neked külön köszönet,hogy csak miattam nézted volna a Megasztárt! :lol:
Ja,és előbb akartam még azt is kérdezni,hogy a te mátéd is már így beszél mondatokban? :shock:

Mint már mondtam,vagy talán még nem is mondtam,de a csajom beszélni még nem tud,de már hazudik.Ha már írtam,ugorjatok! :oops: Múltkor a konyhán megfogta a kezem,és odahúzott a hűtőhöz (szerintem már írtam :roll: ),ahol a földön össze volt törve egy tojás,és mutogtott rá,miközben mondogatta: -Má! Má! (=Márk)
Ma meg pukizott egy olyan göndört,míg az ölemben ült,és mikor kérdeztem,hogy ki volt az,szembrebbenés nélkül rávágta:
-Anya!

És remélhetőleg azt még nem írtam,hogy már ő is beéget a vendégek előtt rendesen. Múltkor lejött az étkezőbe vacsora közben,egy tangával a nyakában! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Mátéd!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Patr
Ááááááá..... Pedig a tavalyit is olvastam, és nem esett le. Persze, csak miattad néztem volna meg, egyébként nem. Nekem az április 1. anyós szülinapját jelenti.
Nem beszél mondatokban, csak szavakban. Úgy írtam le, amiket szokott mondani, ahogy kérdezgetni szoktam, és arra válaszol egy szavasan.
Mircsinek jobbulást!
Mira már hazudik? Nem semmi a csaj.

Mi van az üzenőfalon? Gondolom iwiw-re vonatkozik, de én nem vagyok az ismerősöd, meg igazából nem is vagyok iwiw-en, de kíváncsi vagyok.

Gabus
Gratula tesódéknak.
kittina30

Jó reggelt!

Patri! jó kis tréfa volt és jót mulattam,hogy a többiek így bevették! :lol: :lol: Nem is gondoltam a bolondok napjára, csak akkor ugrott be, amikor olvastam a Megasztárt! Meg persze az is megerősített, hogy tavaly is bevettük a tréfát!

Jázmin azt hazudja, hogy megverem. Még azt is megmutatja, hogy hová ütök. A pofiját szokta mutogatni! Pedig tényleg nem szoktam bántani!

Kép
szly27

Mircsi azt akarta sztem mondani, hogy MÁr fel tudom takarítani, add ide a felmosót. :lol:

Mi nem megyünk Mozambikba, egyrészt egy örökkévalóság az út, másrészt egy csomó pénz, harmadrészt nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni a maláriával. Tesóm is állandóan benyalja, ez ott teljesen héköznapinak számít.
Az édesanyja is csak akkor volt kint, mikor Zara született.
Meg képzeljétek, mikor először jöttek haza, jól bevásároltak gyerekcuccokat, mert ott semmi nincs, feladták postán (repcsi + hajó), de a cucc háromnegyedét ellopták a szomáliai kalózok. Erre is azt mondta Nóri, hogy ez benne van a pakliban, minden napos eset. Naná, hogy semmit nem küldök nekik... Sajnos.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nagyon kalandos ország lehet 8) . nem gondolt rá, hogy elköltözzenek? a lányok nagyon szépek.

Pat, Bogi is füllentett már, vagyis inkább viccelődött, mikor bekopogott a wc ajtón. Kérdeztem ki az, mire ő: Én. Kérdem én: Toncsi te vagy? Hallgatás. Bogi te vagy? Nem, apa!
Toncsi, meg egyenesen hazudik és már többször is. Bár ha visszakérdezek, akkor bevallja.

Szerintem én is bevettem volna a megasztárt, ha nem visszafelé olvasok.
Bogi már egyre jobban van, még köhög kicsit, de már a fülét is hagyta piszkálni.
mennem kell

Csilla

Kép

Kép
csillala

Nem is értettük, hogy miért épp ott horgonyoztak le. Angliában bébiszitterkedett tesóm, ott ismerkedtek meg. A srác anyja portugál, az apja való Mozambikba, és egy csomó testvére is van ott. Az ember azt gondolná, hogy ha már egyszer kitört onnan, beilleszkedett az európai életbe, ráadásul oda való a szerelme is, akkor nem akar visszamenni Afrikába. Vagyis nem ott akar letelepedni, a sokkal rosszabb körülmények közé. De mégis visszaköltözött, Nóristól, és az egyik testvérével vezetik azt a kis éttermet. Nem túl sok van belőle arrafelé, legalább nincs konkurencia.
Mikor berendezkedtek a mostani házikójukba nem volt benne se víz, se áram, romantikus, nomád körülmények voltak, de azóta kipofozták.
Arról már ne is beszéljünk milyen rossz nekünk, hogy ilyen messze vannak. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én élnék nomád körülmények között, persze nem örökre. De szívesen megismerném például Indiát, de nem turistaként, hanem például egy faluban ott lakva egy családnál, élve az ők életüket. Nem csak Indiában, sok helyen, akár Szomáliában :) Na, ezért kedvenc számom a "Ha volna két életem" . Az egyikben felneveltem volna a gyerekeimet ott, ahol születtek, vagy mentem volna miattuk, unokáim miatt a világ végére és csak ők lettek volna fontosak. A másikban csak én lettem volna a fontos és mindig oda mennék, ahová kedvem tartja és akkor, amikor kedvem tartja, szóval legalább évenként más helyen laknék :) Bocsi az offért

Lányok, szerintem skandáljuk együtt, hogy Adri, Berni, Ancsa, Bea... , hátha akkor beírnak az érintettek :D

A gyerekek nem hazudnak :) Csak azt játsszák, mi lenne ha... vagy most én vagyok... :wink:

KépKép
Kép
el..né

Na, megszűnt az áradat? Hozok Csanádról egy videót. Sokszor játszik így, de nem mindig énekel :)

http://www.freevlog.hu/video/26972.html

KépKép
Kép
el..né

Joli, akkor már csak a jelszót add meg a videóhoz :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Kriszti,ez vicc vagy anyósodnak tényleg tegnap volt a szülinapja? :lol: Miért nem vagy fenn az iwiw-en?

Sly!
A te lányod se piskóta! :lol: És kinek szokta hazudni,hogy megvered???Ez nagyon vicces! :lol:

Háát Gabus!
Teljesen jogos a felvetés,hogy Mozambik után Anglia,és utána valaki visszamegy oda...számomra érthetetlen!Én pl. Jolival ellentétben abszolút nem vágyom a nomád életbe.Míg kint voltunk,beszélgettünk is erről többször a férjemmel,hogy ő szívesen megnézné azt a "részét" is az országnak,lakna ott,kipróbálná az infrastruktúra hiányát,de ezek szerint én már el elkényelmesedett pi..a vagyok!Nem tudom...amit megszokik az emberahhoz ragaszkdik,és valahogy kényelemmel is így vagyok! :oops: Vizson a "2 élet felvetés" -sel tökre egyetértek,egyet a családnak,egyet csak magunknak!

Joli nekem nem tölt be még az oldal sem,pedig annyira kiváncsi vagyok Csanádra!!!! :x

Joli én veled skandálom,de ma sem kerültek elő a hiányzók!!!!MERRE VAGYTOK CSAJOK???

Asszem nem is írtam,de tegnap (csütörtök) este a férjem hazament Márkkal Egerbe,és ma (péntek) jöttek is vissza. Mikor útközben telfonon beszéltünk,mondtam a f.-nek,hogy Mira megint lázas.Aztán ma mesélte,hogy útközben hallja,hogy Márk sírdogál.Kérdezi tőle:
-Mit csinálsz,Márk?
-Pityergek!
-És miért pityeregsz?
-Mert beteg a Mircsike!Sajnálom!

Olyan kis drága!!!!!Bár a lila köd le is hullt ahogy hazaértek...

És egy Márk-száj,még az utazásunk végéről.Hosszú út,időeltolódás,sok várakozás miegymás miatt kaját is vittünk magunkkal a gyerekeknek.Márk kérdezi a reptéren.
-Anya,van még valami édesség a táskádban?
-Hááát,már csak pudingos péksütemény.Jó lesz?
-Nem!....És KOLBÁSZ????
:lol:

Kriszti,ez volt kint az üzifalon,aki ott is olvasta,attól bocsi,de Kriszti kivi volt! :wink:

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel :
-Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?
Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.
A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!
Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:...
A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket!
Légy ura érzelmeidnek:- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük,
- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belőlük,
- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük,
- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük,
- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!
A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!

KépKép
Kép
patricia83

sziasztok!
vagyok,olvasok,csak vagy kedvem nincs írni,vagy nem tudtam hozzászólni a témához vagy csak elfáradtam,mire elolvastam.

pat!
ez szörnyűűűű történet,bocsi,de utálok ilyeneket olvasni,ezt is csak átfutottam,engem nagyon megráznak :?

nem is tudok reagálni sok másra,annyit írtatok :)

mi meggyógyultunk teljesen,éljük a vidám programokkal teli napjainkat,próbálom 100%ig teljessé tenni a kisemberemnek,merth már tuti,h szeptembertől megyek vissza.olvasva soraitokat,örülök,h van melóm(még) és én döntöttem így,de a szívem azért megszakad 8) :cry:

holnap még jövök kicsit bővebben(remélem),most csak azért jöttem,mert már nagyon zavart pat kiabálása :lol: :lol:

Kép
berni1

Patr!
Köszi az infót, értettem így is.
A történet nagyon megható volt és elgondolkodtató!

Nem is tudtam, hogy ingyenesen személyit lehet csináltatni a kicsiknek. Hou kitalálta egy haverjával, hogy ruccanjunk át Romániába vasárnap egy röpke kirándulásra (bár nekem semmi kedvem), de nekem gyanús a dolog, hogy Áminnak kell valami okmány hozzá. Na mindegy.

Joli!
Nekem is kódot kér, hogy megnézhessem a videódat.

Gabus!
Jobban megnéztem, a képeket és valóban nem olyan sötétek a gyerekek. Apjuk mellett szinte fehérek. Nagyon izgis lehet ott az élet bár én sem szívesen telepednék le ott véglegesen. Azért elmennék pár hónapra.

Kép
havacska

Kedves topictársaimnak és családjuknak
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!!!!
Minden jót,sok sonkást,tojást,kalácsot....

Kép

Szinti

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Most már nincs jelszó a videón, bocsi, az este elszúrtam:)

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

KépKép
Kép
el..né

Csanád tündéri! :D

Berni, megkönnyebbültem, azt hittem azért nem írsz, mert valami gáz van.
Hajrá meló, meglátod, Doriánnak is nagyon jó lesz a kortársai közt, ha megszokja a bölcsit, remélhetőleg hamar meg fogja. Mi is akkor kezdünk, majd bátorítjuk egymást! :wink:

Ezt az ovink mellett fotóztam :lol:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vagyis várj csak Berni, böcsibe megy dorkó? Mintha lett volna valami bizonytalanság vagy keverlek valakivel? :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska Kép

Kép
Kép
szintus

gabi!
jól emléxel,az állami még mindig ugye kérdéses(az jó lenne,mert közelvan,na meg ingye),de beírattuk egy alapítványiba,ami havi 36 körülre jön ki kajával(még olcsónak is számít),de ha felvennék az államiba,akkor az storno.no majd májusban megtudjuk,ha jól tudom,akkor értesítik ki az embereket.

nálunk Dó napról napra újabb dolgokat produkál,mi meg nem győzzük készíteni a videókat,hangfelvételeket,mert hipp-hopp eltűnik az általam annyira imádott halandzsája.a legjobb szövege:megkérdezem:mi lesz anya,ha rossz vagy?ő:pipa. :lol: és hova csap anya?ő:popó :wink: no meg úton útfélen hangoztatja,h okossss. :D a múltkor épp az ikeaban közölte a pénztárossal,aki megkérdezte,h hívnak? :lol: amúgy téyleg az,nem győzök új és újabb fejtörőket kitalálni.nálunk a nyuszi meghozza a tavaszi böngésző könyvet(a télit egyfolytában hurcolja,lapozza,magyarázza),anna,peti-kezdetek könyvet,ugráló labdát és szerszámkészletet(ezek mind megmaradtak karácsonyról :lol: )van egy rakat fotóm,videóm,csak energiám nincs feltölteni a gépre,de isti bizi pótlom.

és most ismét elköszönök,megyek aludni,ma megint csavarogtunk,kertészkedtünk,kipurcantam.mindenkinek kellemes nyuszivárást,sonkázást és persze locsolóhegyeket :lol: :lol:

Kép
berni1

Hófordulós Doriánt jó lenne már látni, Berni, feküdj neki a feltöltésnek. :wink:

Szintus, hogy vagytok? Hanna hogy bírja a kengyelt?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Kellemes Húsvétot kívánok nektek!

Joli! Csanád nagyon édi a videón. Jázmin is versel a maga nyelvén, úgy próbálja hangsúlyozni, ahogy Roli mondja. Sikerül is neki, mert felismerjük a verset!

Na rohanok is készülni, mert ma megyünk állatkertbe. Holnap rossz idő lesz állítólag!

Kép
szly27

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mi is nagyon kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek,sok-sok locsolóval,és rengeteg csokitojással!

Berni!
Végre,hogy jelentkezetél!!!Használd ki az időt Doriánnal,bár azért ilyen szempontból összetehetjük a kezünket,hogy ennyi ideig is itthon lehetünk a gyerekeinkkel!!!Vannak országok,ahol ez csak 6 hét!!!(na mondjuk ott nem is szülnék,csak ha milliomos lennék,és már nem kellene visszamennem dolgozni)
Remélem nincs lekifurdalásod!Biztos nagyon jó lesz neki a gyerektársaság,neked meg a felnőtt!A leírás alapján nagyon ügyes,okos kisfiú,tuti imádni fogják a bölcsiben is!Ja,nem felejtettél el valamit?Képek???

Sly!
Hogy sikerült az álletkerti kiruccanás? Nálatok még tényleg jó idő van ma? Nálunk olyan hideg van,és fúj a szél,nap sehol,addig voltunk kint,míg a gyerekek megkeresték amit a nyuszi elrejtett! :?

Gabus!
Nagyon kemény a kép! :lol: :lol: Be kéne küldened a Blikkbe,mint olvasó-riporter,tuti te kanád a 10.000Ft-ot!

Mindenkitől bocsi a történetért,és megértelek Berni,én se szeretek ilyet olvasni,de ha már belekezdtem,végigolvastam és szerintem nagyon tanulságos,csak szívbemarkolóan szomorú!

Nálunk nagy hír van,Márk azt mondta,hogy ott fog aludni az oviban!Persze ez lehet csak nekem nagy hír,de ha hallottátok volna az eddigi reakcióit,ha csak szóba került az ottalvás,ti is meg lennétek lepve!Elvileg kedden már megy oviba,és mivel kedd délután strandolni készülünk,szerdától tervezem,hogy ottalszik!Majd elválik,elvégre Február 10 óta nem is volt oviban! :roll:

Mira még péntek hajnalban is lázas volt,így dokihoz egyedül mentem,felírt neki antibogyót megint,...pisit természetesen nem tudtam vinni! :?

Csilla?Évi? Bea? Réka?

KépKép
Kép
patricia83

hali!

Pat, nálatok ma jött a nyuszi???
Márk még nem aludt ott az oviban??? Kissé le vagyok maradva. Hát akkor szorítok Márknak az ovihoz! Nálatok egy ovi van csak? Talán egy másik oviba szívesebben járna.

Megfőztem a sonkát, már alig van belőle :wink: , holnap meg kell főzni a másikat is :lol: , még szerencse, hogy kettőt vettem 8) .

Na egyelőre ennyi

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Szuper napunk volt.
Patri! Itt még jó idő volt, kb 18 fok, igaz nem szikrázó napsütés, de sütögetett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Csilla! A sonkát mi is imádjuk! Nem is tudom, miért csak Húsvétkor veszünk!

Patri! Hű, az elég nagy kihagyás az oviból Márknak! Remélem nem lesz vele gond!
Hová mentek strandra? Ausztria?

Gabuska! édik a lányok és a plakátokon is jót mulattam!

Berni! Szerintem ne búsulj a munka miatt. Én pl egyáltalán nem bántam meg, hogy visszamentem! Dorkónak is jó lesz a gyerekek között.

Mariann? Milyen volt a kirándulás Romániában? Remélem nem volt gond Áminnal.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nekünk is jó napunk volt. A reggeli, játszótéri tojáskeresgélés nagyon jól sikerült, azt leszámítva, hogy olyan hideg volt, hogy azt hittem a mikulás fog jönni a nyuszi helyett... Persze a gyerekek nem törődtek a hideggel, hiába, az igazság mindig náluk van. :D

Rejtettünk el egyesével is és csomagjával is édességet, és gipsz figurákat akasztottunk a bokrokra. 6 gyerek volt (plusz a babakocsiból figyelő kistesók), és kb. 40 tojás, gipszfigura, így jutott mindenkinek bőven. Aranyosak voltak, nem volt problémázás, hogy valaki még egyet sem talált, miközben másnak már négy is volt, aki nem volt olyan szemfüles, annak súgtak a felnőttek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mire hazaértem Livivel (Nórit nem vittem el, mert úgysem ehet csokit a kaki gondok miatt, el kellett volna venni tőle, amit megtalál, annak meg mi értelme), addigra itthonra is megérkezett a nyuszi, ebéd után meg Mamához, Keresztszülőkhöz.
Holnap jöttek volna Anyuék, de ő is meg a férje is tök betegek sajnos. Annyi előnye van, ha lehet ilyet mondani, hogy ma egy csomó mindenkitől kaptak ajándékot, nem is baj, ha lesz egy kis pauza...

Mindenkinek további boldog Húsvétolást!

Ja, Csilla, nem úgy van, hogy vasárnap jön a nyuszi és hétfőn a locsolók? Nem tudom, azért kérdem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na mindig elfelejtek valamit.
Pat, Márk szuper pasi, hogy bent fog aludni az oviban! 8)
Mircsinek meg továbbra is jobbulást!

A tanmeséd...
Nekem is rossz ilyeneket olvasni, de sokszor hasznát veszem. Nem árt néha elgondolkodni dolgokon. És - szerencsére - sokfélék az emberek, van, aki egyáltalán nem bír ilyesmiket olvasni, látni a tévében, elhessegeti magától ezeket a szörnyűségeket, van, aki kimondottan szereti, meg van, aki ha ki is rázza a hideg akkor is elolvassa, megnézi a videót stb. Én az utolsó kategória vagyok.
A legutóbbi eset olyan volt, hogy épp jókor láttam, mert valami bagatell hülyeség miatt sajnáltam magam meg mérgelődtem hetek óta, de helyretette az agyamat, hogy mik is az igazi problémák. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!!

Jó nézni a képeket és olvasni a sztorikat. Nálunk semmi Húsvéti hangulat a csoki tojáson kívül.

Szly! Itthon maradtam Áminnal, csak Hou ment el majd holnap jön Nem mertem kockáztatni, hogy nem engedik át Ámint papír nélkül, bár hallottam már olyat is, hogy a születési anyakönyvivel igazolhatom, de mi van ha belekötnek. Inkább maradtunk, de örülök neki.

Kép
havacska

Sziasztok!

Mariann, jól tetted, nem engedték volna át fényképes igazolvány nélkül. Hazafelé beengedik nagy nehezen, ha elveszítetted az útlevelét. Volt nekünk már olyan esetünk. Megnézték a nyilvántartásban , ugye ott benne van a fényképes útlevél és ejnye-bejnyével átengedtek. Kifelé még talán csak-csak elcsúszik, ha nem nagyon ellenőriznek. De Romániából a gyerekcsempészés miatt nagyon ellenőrzik a határt. Onnan a gyerekek csak úgy jöhetnek át, ha mindkét szülő velük van, vagy amelyik nincs velük, az közjegyző előtt beleegyező nyilatkozatot ad az ország elhagyására.

Gabi, Szly, nagyon jók a képek a gyerekek húsvétjáról :) A mienk nagyon csendes volt, semmi ünnepi. Minden nap elvittem Csanádot valamelyik kis kollégával játszani. Kapott végül ajándékokat is, én is előkapartam egy terepjárót és egy homokozókészletet, úgyis oda kellett volna adni nemsokára.

Berni, most már jól haladsz, írtál Doriánról : Várjuk a képeket és videókat is.

Csilla, nálunk maradt sonka, szívesen látunk :)

Pat, Drukkolok Márk ottalvásához. Remélem nem csak a távolság szépítette meg az ovit :)

KépKép
Kép
el..né

Gabuskának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Szinti,Fruzsó és Hannus :D

Kép
Kép
szintus

sziasztok lányok! már nagyon szégyenkezve jövök, remélem még "szóba álltok" velem. sokat gondoltam rátok, de időm nem hogy nulla, kb. minusz volt az elmúlt hónapban. Viszont mostmár a rendelőből irok!!!!!!!!!1 hete nyitottam, még Húsvét előtt, és már volt is pár betegem, de most úgy látszik még a Húsvétot heverik ki, és nem jönnek fülészhez :) .
Csak az utolsó oldalt olvastam el, jól látom, hogy Rékáéknál kistesó lesz???? Hurrrrrrrrrááááááááááááááá :) :) :) :) :) !
Utólag mindenkinek nagyon Boldog Húsvétot.
Mi jól vagyunk, Ártemisz is beállhat a kis füllentők sorába :) .
Elkezd valamiért hisztizni, nem kapja meg, leveti magát a földre, és ha nem megyünk oda vigasztalni, akkor azt mondja, hogy "elesett", hogy megsajnáljuk. ezen kivül rájött, hogyha fáj valamije akkor sajnáljuk, és puszit kap, és mostmár "mindene folyton fáj" :) .
Továbbra is "a Pici"nek hivja magát :) Állandóan felmászna valahova! Ja és egyedül tud bukfencezni előre!!!
Niki még mindig nem alussza át az éjszakákat...volt pár borzasztó éjszakánk, talán a hasa? a foga jön? nem tudom...már mindent kipróbáltam, (homeopátia, borostyánlánc, párna megemelés stb..), és most jobb a helyzet, már csak kb. 2x ébred, szopizik és rögtön visszaalszik. Hasra még mindig nem tud átfordulni, de már nagyon próbálkozik, ő is nagyon mozgékony egyébként.
most röviden ennyit rólunk, nagyon sok puszi mindannyiótoknak, bocsi az eltünésért, most tértem kicsit magamhoz a rohanásból.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Remélem, kellemesen telt a húsvétotok!

Jó végre hallani az eltűntekről is.
Már megint jön :shock: , ahogy lehuppanok a géphez, Bogi mindjárt itt őrjöng.

De most Toncsi lement, így inkább ő is :roll: . (Gondolom, megint a csokistálat keresik :lol: )

Nálunk is eltelt a húsvét, szerencsére megúsztuk locsoló nélkül, hiába is kívántatok ilyen szörnyűségeket 8) . Csokitojások, ajándékok megvannak. Toncsinak levelet is írt a nyuszi, azon írta le, hol találja az édességeket, ha elmond egy versikét a nyuszinak, megtalálja a nyuszifület, kirakja a kirakót, nyusziugrásban ugrál az ágyig, megmondja mi a nyuszi kedvenc eledele. Végül elárulta, hogy a másik szobában vannak még elrejtve édességek meg ajándékok. Annyira cukik, ahogy sikongatnak és tiszta szívből tudnak örülni.

Joli, egy eredménykimutatást hogy kell elemezni :roll: ? Úgy címszavakban :oops: ?

Olyan furi, hogy van akinek a kicsi a nagy, mármint gyerek :lol: .
Adri, gratulálok a saját rendelődhöz. Most már csak sok beteget kívánjunk :lol: :shock: .

GAbus, boldog születésnapot!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Gabinak én is boldog szülinapot kívánok!

Adri, nagyon örülök, hogy írtál végre és hogy ilyen jó dolog miatt nem volt időd ránk :) Hajrá, sok sikert!

Csilla, esetleg átküldhetnéd ami kell elemezz. Valami táblázatra gondolsz, sok számmal? Annyira unták a gyűléseken, amikor ilyen beszámolókat tartottam :)

Nekem végre itthon vannak a nagyfiaim is, nem olyan üres a ház. Locsolóm nem volt, csak ők:) Csanád nagyon rossz szokásokat vett fel a napokban, hisztizik, nem fogad szót. El vagyok keseredve.

KépKép
Kép
el..né

Jaj, lányok, péntekre behívtak próbanapra dolgozni, azt sem tudom sírjak, vagy nevessek. Egyelőre csak a nagy káosz van bennem.

KépKép
Kép
el..né

Joli, ez szuper! A káosz jogos, de fel a fejjel, ez nagyon bíztató!

Gabuska, boldogot!

Máté beteg. Taknyos, köhög, magas a láza tegnap óta. Hörghurut. Tegnap panaszkoott, sírt: mama hehí, háj hej. (Mama, segíts, fáj a fejem) Mutatta is. A szívem szakadt meg. Most benne a lázcsillapító és kisvakondot nézünk. Reggel, kúp beadása után két órával 38,7-tel ébredt, az éjszakát nem jellemezném. Manóm ramaty, én is kezdek betaknyosodni, féltem a kicsit és a még sokkal kisebbet. És a legjobb dolog, hogy Máté még szopizik. Na megyek is, most csak nyekergésre futja...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Jaj.
Nem lehet, hogy a füle fáj? Szegényke.
Gyorsan gyógyuljon meg!

Joli, miért sírnál? Hajrá, hajrá!!!

Köszönöm a szülinapikat!

Én most kicsit frászban, Livi (minden igyekezetem ellenére) beleivott, nem is keveset, egy beteg kisgyerek italába, és a műtétig nem szabadna megbetegednie, most imádkozhatok. Hápé, hogy nem tudtam jobban figyelni. :x

Viszont voltam ma tornázni, nagyon nagyon jól esett, 60 perc nonstop, úgy hogy az elmúlt 5 év alatt a kismamatorna kivételével semmit nem mozogtam, és kibírtam élve! :lol:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helloka!
Gabus!
Cseppet megcsúszva,én is:

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Ejha,de ügyes vagy a tornával!!!Csak így tovább! :wink: Remélem Livi nem lesz beteg,csak megússza!!!HÁPÉ???? :roll: :idea: :?:
A lányok,tündériek együtt,mint mindig!!!!!Olyan jó látni,hogy így szeretik egymást!!! :D

Réka!
Nektek jobbulást kívánok,eléggé rátok jár a rúd mostanában!És a rosszulléteid hogy alakulnak így a 11.hétben?Remélem már múlnak!

Joli!
Természetesen örülj,nevess!!Oda hívtak,ahol legutóljára voltál állásinterjún?Mi nagyon szorítunk!!!! :) Lehet Csanádot ez a hülye időjárás "változtatta meg",meg esetleg befolyásolja őt is,hogy itthon vannak a nagyok,nem?

Jajj Csilla!
Bogi azzal az angyali fejjel őrjöngeni???Mindig túlzol!!!! :lol:

Adri!
Jó hallani felőletek! Gratula a rendelőhöz,én is azt kívánom,hogy fél Görögország (de legalábbis Kréta) süketedjen meg,és gyógyuljon nálad!! :wink: És hány órát fogsz dolgozni? Niki nem fog hiányolni a szopi mitt?Vagy fejsz neki addigra,míg nem vagy vele?Hihetetlen,hogy már több,mint fél éves!!Esetleg kép a csajokról?

Ja, a Húsvéti képek mind nagyon jók!!Sly,örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás, a képek édesek,látszik,hogy a gyerkőceid nagyon jól érezték msgukat! :D Gabus,ez a játszóteres tojáskereső ötlet tök jó!!! :D

Végül strandra csak a fiúk mentek,nekem nem igazán volt kedvem!
Márk rögtön kezdésnél kedden,és ma szerdán is ottaludt az oviban!!Szépen elaludt,jól viselkedett,semmi gond nem volt vele,és én irtó büszke vagyok rá!Ma még kellet is várnom rá jó negyed órát,mert uzsizni is a többiekkel akart! :)

Nagyjából már Mira is meggyógyult,csak még kicsit köhög.Nekem meg megint fáj a torkom,fejem,FOGAM,nyirokcsomóim,nyelőcsövem...el kéne mennem dokihoz!De először fogdokihoz vissza!

KépKép
Kép
patricia83

Hú, Pat, lehet, a fogad miatt fáj a többi is.

Nem volt kedved strandra menni???? Velem ilyen csak akkor fordulhat elő, ha hulla leszek. :lol:

Há pé = hülye picsa

Figyu, nem lehet, hogy Márk becsajozott az oviban, azért ilyen lelkes? :wink:

Játszótéri buli: az egyik család Szabolcs megyéből költözött fel a koszos-büdös fővárosba, és idén valamiért nem tudtak hazautazni, de mindenképp akartak a fiuknak (4 éves) tojáselrejtős mókát, csakhát nem a 4 fal közt a panelban. Pont a játszó mellett laknak, így adódott az ötlet, hogy ott, de akkor már jobb társaságban, így szólt pár anyukának. Reggel kimentünk elrejteni a cuccokat, ő ott maradt őrködni, mi többiek meg hazamentünk a gyerekekért.

Akiket ébresztek is, mert megyünk vendégségbe.

Jók legyetek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Gabuska! Boldog születésnapot! Te nem vagy meg nekem iwiwen? Nem láttam a szülinapodat! A képek nagyon édesek és szuper, hogy ilyen összetartó játszóteres csapat jött össze!

Joli! Drukkolok a napodhoz! Ez már szuper előrelépés! Remélem felvesznek!

Réka! Jobbulást Máténak!

Adri! Jó, hogy jelentkeztél! sikeres munkát kívánok neked!

Patri! Márk nagyon ügyi az ovival!

Ma én is megyek tornázni. Pár éve először! Remélem nem purcanok nagyon ki. Jövő héten kedden meg megyünk a munkatársaimmal sportolni. Konkrétan még nem tudjuk mit csinálunk, de lehet kosarazunk, vagy floorball, röpi! Majd meglátjuk!

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?