Sziasztok!
Kriszti,ez vicc vagy anyósodnak tényleg tegnap volt a szülinapja?
Miért nem vagy fenn az iwiw-en?
Sly!
A te lányod se piskóta!
És kinek szokta hazudni,hogy megvered???Ez nagyon vicces!
Háát Gabus!
Teljesen jogos a felvetés,hogy Mozambik után Anglia,és utána valaki visszamegy oda...számomra érthetetlen!Én pl. Jolival ellentétben abszolút nem vágyom a nomád életbe.Míg kint voltunk,beszélgettünk is erről többször a férjemmel,hogy ő szívesen megnézné azt a "részét" is az országnak,lakna ott,kipróbálná az infrastruktúra hiányát,de ezek szerint én már el elkényelmesedett pi..a vagyok!Nem tudom...amit megszokik az emberahhoz ragaszkdik,és valahogy kényelemmel is így vagyok!
Vizson a "2 élet felvetés" -sel tökre egyetértek,egyet a családnak,egyet csak magunknak!
Joli nekem nem tölt be még az oldal sem,pedig annyira kiváncsi vagyok Csanádra!!!!
Joli én veled skandálom,de ma sem kerültek elő a hiányzók!!!!MERRE VAGYTOK CSAJOK???
Asszem nem is írtam,de tegnap (csütörtök) este a férjem hazament Márkkal Egerbe,és ma (péntek) jöttek is vissza. Mikor útközben telfonon beszéltünk,mondtam a f.-nek,hogy Mira megint lázas.Aztán ma mesélte,hogy útközben hallja,hogy Márk sírdogál.Kérdezi tőle:
-Mit csinálsz,Márk?
-Pityergek!
-És miért pityeregsz?
-Mert beteg a Mircsike!Sajnálom!
Olyan kis drága!!!!!Bár a lila köd le is hullt ahogy hazaértek...
És egy Márk-száj,még az utazásunk végéről.Hosszú út,időeltolódás,sok várakozás miegymás miatt kaját is vittünk magunkkal a gyerekeknek.Márk kérdezi a reptéren.
-Anya,van még valami édesség a táskádban?
-Hááát,már csak pudingos péksütemény.Jó lesz?
-Nem!....És KOLBÁSZ????
Kriszti,ez volt kint az üzifalon,aki ott is olvasta,attól bocsi,de Kriszti kivi volt!
Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel :
-Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?
Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.
A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!"
A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!
Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:...
A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket!
Légy ura érzelmeidnek:- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük,
- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belőlük,
- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük,
- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük,
- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!
A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!