Sziasztok!
Leti, szerintem nem egészséges, ha már 4. napja barnázol, a teszt negatív, tehát ha megjön, mindenképpen mondd a nődokidnak, hogy erre megoldást kéne találni. Vagy hormonzavarra utalhat, vagy mivel folyamatosan fájdogál a pocid, talán fertőzés vagy gombásodás áll a háttérben. Ettől is lehet akár vérzészavar pl.
Sajna elég trutyis az idő egész nap, de mi már tegnap kirakosgattuk a nyuszitojta ajikat a fűbe, amikor még szép idő volt. A gyerekek nagyon örültek, mint az őrült keresgélték a tojáskákat, mindenfélét
Locsolni ma locsoltak a pasik nálunk, verset persze még a kicsi nem mondott, mert még szégyenlőske, de a nagyfiú már kettőt is kirázott a kisujjából
. De csak családon belül locsiztak, meg az ovis kincsem az oviban óvónénit, meg egy kislányt meglocsolt hazafelé az úton.
A szívszerelmét viszont nem tudta meglocsizni, mert a kislány rázta a fejét, hogy neeeem.
Ezek a mai kislányok...
Mares, ne idegeskedj, árt a szépségednek
, na meg az egészségeteknek a babóval! Bár én szinte minden héten pityogok vmiért, dehát művészlélek révén ez nem csoda. De gyermekkori mivoltomhoz képest már sokat edződtem.
Kinga, bizony jobb, ha nem cipekedsz nehéz babákat, de azért jó korai elmondani a mhelyeden.
Puszi mkinek, dupla annak, akinek most nem írtam! Jók legyetek!