Új privát üzeneted érkezett!

Amikor elmúlt az utolsó mensi, akkor volt pár napig. A hőmet megmértem többször is: digi hőmérővel később, de még felkelés előtt 36,7; higanyossal 36,8; szájban 36,9. Ez mind felkelés előtt (kb 1,5 órát fetrengtem, mert Apu aludt - én meg addig elvoltam a hőmérőimmel).
Vendég

Már megint laptetűm van és itt szerencsétlenkedek.

Küldök nektek! repüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülnek!! Kapjátok el!!!
Vendég

LEti: de nem a 36,9et írtad be a ferti-be! ezek jók, szerintem hőnek! Meg azért nem semmi mennyi hőmérőd van :) :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem azt írtam be, hanem a legpesszimitábbat...annál már csak jobb lehet, azt meg én úgyis tudom :wink:

Ha beírom a magasat, akkor csak elbízom magam (eddig mindig hónaljban mértem, a 36,9 pedig szájban volt).

Egyébként szájban tegnap is annyi volt ám! Úgy tűnik, tényleg megbízhatóbb. Ha ne-adj-Isten új ciklusom kezdődik, tutira szájban fogom mérni.

Mares, ti mit fogtok csinálni? Ma ünnepled a trimeszter-váltást?
Vendég

Sziasztok!

Kinga gratulálok neked :)
Leti jaj látom már feladtad, de még NINCS MENSZI!!! NE ADD FEL!!! Sztem is minden agyban dől el, ezért nem kell feladni... a hőd nem zuhant, bármi lehetséges... Nem hiszem, hogy bajod lenne, különben nem sikerült volna előtte sem, hidd el :)
Kismanó nem tudja még sztem annyira felfogni a húsvétot, tudja, hogy a nyuszi csokit hoz neki, tavaly is keresgéltük a fűben... Idén már egy locsolos verset is megtanultunk... ő inkább a vizipisztolyos locsolás érdekli, meg utána a csoki :D
Feldíszitettük a lakást van csokitojás fűben meg tojáscsipeszes asztaldísz... Mindenkinek sok vizes locsolot :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

---------------------------------------------------------------

Leti, nagyon szép a hőd, most már tesztelhetsz holnap reggel egy szép pozit :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Csatlakozom Csillaghoz és én is Boldog Nyuszit kívánok MIndenkinek!
Meg sok locsolót - és locsolást - így is, úgy is.... :wink: :oops:
Vendég

HAli!

Köszönöm. Nektek is kellemes locsolkodást......

Letti jó a hőd, szorítok hogy holnap is maradjon.
szooorrríííítok
anabana

Sziasztok!!!

Mindenkinek sok sok locsolót mára, ahogy Leti írta így is meg úgy is!!!!! :D

Leti: mi meg akartuk ünnepelni, de jött hülye papír csütörtökön a gyámügytől, majd a hajunk hullott, mert anyuka beadott egy kérelmet a novemberben már gyámügyön lefixált tavaszi és minden láthatásra, de most anyuka a tavaszi szünetet sérelmezte hogy itt van velünk 3 napot ott meg csak 2őt! tiszta ideg lettünk tőle.... aztán volt még itt kavarodás tegnap, jöttek rokonok és párom tesójának felesége a rokonokat nem úgy fogadta már többször is.... és hát a végén anyósom velem kiabált melynek a vége az lett hogy tegnap estét végig bőgtem.. uramat meg persze bántja hogy anyukája miért csinálta de csak tegnap este tudta meg tőlem a történetet amikor már kettesben voltunk....

különben 2 napja már csak émelygés és elviselhető hányinger.... már egész jól megy a kajálás.... persze uram húzza a fejemet hogy nyárra utánfutó leszek :)

mai hőd a buta teszt ellenére jó!!! Ma mennyi volt a hőd??

Baba: pisztoly... ez jó!!! :) jól vagy???

Ana : neked is jó nyusznyuszt

Csillagom: remélem gyerekek meggyógyultak már és élvezik a nyuszikát!!!

Mindenkinek akit kihagytam:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Maresz vigyázz magadra, ne engedd, hogy felhúzzanak!

Letti a hőd tökéletes. Volt már teszt?
Írj! szorítok!!!!!!!!!!!!
anabana

Bocs most látom, hogy igen. De amíg a hőd fent van, addig még mindig van remény.
anabana

ANa: tudom, nyugiba kell lennem, de mondtam páromnak is, hogy én vállalom ha hülyeséget csináltam és elmondják, persze normálisa hangon, de ha nem csináltam semmit hanem más, akkor ne velem kiabáljanak és ne mások előtt!!! (párom kislánya, rokon Kalocsáról és az ő lánya volt ott), mert ugye azt nem illik, főleg nem Húsvétkor családi körben ha éppen vagyunk vagy 13an a lakásban.... ááááá , mindegy.... ma csak urammal, és mindjárt itt a szerda reggel, addig még izgulok kicsit, de mindennek jónak kell lennie, és baba jól van és kész!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Boldog nyulat mindenkinek!
Hogy én mennyire utáloma locsolást! Még csak 6-an voltak szerencsére,de úgy bűzölgök,mint egy tábori wc. Csak a kezemre engedek fújni,de nem tudom lemosni. Kavarog a gyomrom,pedig nem jellemző rám a hányinger.
Nem kell ám drága parfüm,ami nem tartja az illatát,locsolókölni,na az tudja a dolgát! :twisted:

Mares
Te egyébként kijössz az anyósoddal vagy nem nagyon? Én úgy útálom az enyémet,ahogy van!
Tök jó,hogy ebben az állapotban ilyen ökörségeken húznak fel!

Kép
Kép
k_inga

Kinga: anyósom egy álom, mindig mindent megbeszéltem vele, uram nagyon boldog volt hogy ilyen jól kijövünk, anyósom mondta is anyukámnak az esküvőnkön, hogy van már egy menye, de én vagyok neki az igazi... ezért vagyok kúúúúúrvára... ( elnézést a trágár beszéd miatt) kiakadva, hogy uramat imádom ( a kicsi fiát) főzök-mosok-takarítok, rendes munkám van, szeretem az uram kislányát , "prezentálom" az unokát is és ezt kapom! Főleg hogy nem is én tehettem a dologról, amint ő kiakadt!!! Utána meg jött utánam, hogy egyek, meg adjak enni a kicsi gyereknek, de gondolhatod mennyire volt ezek után étvágyam, amikor a leves után kapsz egy ilyen osztást! Na de mindegy, majd uram ha akar beszél vele, de ezek után nekem marad a 3 lépés távolság, engem egyszer kell megbántani, utána már nem vagyok olyan!

kölni, hála ég senki nem jött, nem igen tudják hol lakok ( diákok sem), bátyusom fia jön.... a kis drága, de tőle még a büdöset is elviselem, egy kis hányinger meg mit számít.... :D majd gyors fürdök utána!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Látom, javában tarta a locsolkodás! Nekem nem kell babásnak lennem ahhoz, hogy undorodjam Api locsolókölnijétől. Mást nem engedünk be, tegnap azt hazudtuk mindenkinek ahol locsoló-gyanús egyed van, hogy elutazunk.

Köszönöm a hő-dícséreteket, de ma Piri megmutatta magát (reggel volt 1 kis rózsaszín), aztán bebarnult, de szerintem holnap megjön - naptár szerint is holnap van a napja.
A kis rohadék...pedig ma évforduló van - már bőgtem 1 jó kiadósat. De hát most mit tegyek. Az a durva, hogy ovu óta folyamat görcsöl / szúrkál a jobb petefészkem. Még ma is. :cry:

NYugodj meg, MAres, nem érdemes haragot tartani, az egy rossz érzelem, amit ki kell irtani. Béküljetek meg és legyetek olyan jóban, mint eddig. Úgy látszik, ez a Húsvét Pécsett és környékén el lett b...
A párod kislánya veletek él?

Kinga, inkább a kezeden, mint a hajadban! Vagy nem? Azt ugye tudjátok, hogy aki 12 után jön, azt a lányok locsolják???? Fazék vízzel!!!??? Mi a húgommal csináltunk régen ilyeneket. Általában a fiúk ezt nem tudják...

Ana, a hőm holnap már tutira lemyge. Jövő héten irány az orvos. Megnézetem ezt a 40 napos ciklust...

Csillag, fiaid végiglocsolták a környéket?

baba, volt vízipisztolyos tojáskeresés? Hogy vagy?
Vendég

Leti
Igen,ismerem a szabályt,mi is alkalmaztuka szomszédcsajjal. de itt még mindig hódít a szódásüveg. Szerencsére hideg van,mert biztos kaptam volna a nyakamba,ha nem árulom el a babát,de azt még nem szeretném,főleg holnapig,míg a dokibácsi nem mond semmit. Majd szerdán eláruljuk apunak,mert ő még nem tudja. Nagyon várja az unokát és nem akartuk hiú ábrándokba kergetni,míg nem biztos,nehogy csalódjon! Anyu tudja,mondjuk észre is vette,de mondtam is neki. Kis sasszem!
Aztán be kéne avatnom a munkatársaimat meg a főnökömet. Eztentúl nem emelgetem a nehezebb gyerekeket,meg kb háromszorra viszem be a tányérokat ebédhez,mert jó kis súly egyben.
Kíváncsi leszek mit szólnak majd...

ha megjön a pirid, akkor tényleg menj el dokihoz,aztán nézess utána a dolgoknak.

Kép
Kép
k_inga

Kinga, mit dolgozol?
Vendég

Óvodában dolgozom,dajka vagyok,25 2,5-4 évesem van,de délután a nagyoknál kell lennem,ők meg nem épp könnyűek,bár az enyémek közt is vannak nehezebb gyerekek. Az egyikük bepisil,tehát alvás alatt 2-3-szor ki kell vinni pisilni,mindezt úgy,hogy ölbe veszem,vagy ordít... Na ez most megszűnik.
Mire bekészítek ebédre ennyi tányért,plusz az óvónénikét,az jó egy tréning. utána ágyrakás. Jó sport.

Kép
Kép
k_inga

Hát igen, akkor minél előbb tudatni kell a környezeteddel... Nehogy rossz szemmel nézzék, hogy visszaveszel a melóból, nem? Manapság olyan gázok a munkáltatók...
Vendég

Mi szerencsére jó csapat vagyunk és megérdemlik,hogy tudják,nekem se esne jól,ha nem mondaná el bármelyikük a nagy hírt.
És különben meg,ha nem tetszik,akkor is ez van,nekem a baba a legfontosabb,az fix.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok

Sajnos nem volt tojáskeresés meg ilyenek, nálunk éjjel óta esik az eső, a lakásban eldugtam párat azért, de az nem ugyanaz, most Manó locsolkodni van, remélem azért élvezni fogja, ha hazajön :)
Mares ne idegeskedj, árthat
Leti tuti a piri? Mert barnás folyás menszesz időszakban előfordulhat, amíg nem erős piros, és nem sok, a hőd az egekben van remény...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Leti, szerintem nem egészséges, ha már 4. napja barnázol, a teszt negatív, tehát ha megjön, mindenképpen mondd a nődokidnak, hogy erre megoldást kéne találni. Vagy hormonzavarra utalhat, vagy mivel folyamatosan fájdogál a pocid, talán fertőzés vagy gombásodás áll a háttérben. Ettől is lehet akár vérzészavar pl.

Sajna elég trutyis az idő egész nap, de mi már tegnap kirakosgattuk a nyuszitojta ajikat a fűbe, amikor még szép idő volt. A gyerekek nagyon örültek, mint az őrült keresgélték a tojáskákat, mindenfélét :D
Locsolni ma locsoltak a pasik nálunk, verset persze még a kicsi nem mondott, mert még szégyenlőske, de a nagyfiú már kettőt is kirázott a kisujjából 8) . De csak családon belül locsiztak, meg az ovis kincsem az oviban óvónénit, meg egy kislányt meglocsolt hazafelé az úton. :lol: A szívszerelmét viszont nem tudta meglocsizni, mert a kislány rázta a fejét, hogy neeeem. :P
Ezek a mai kislányok... :lol:

Mares, ne idegeskedj, árt a szépségednek :) , na meg az egészségeteknek a babóval! Bár én szinte minden héten pityogok vmiért, dehát művészlélek révén ez nem csoda. De gyermekkori mivoltomhoz képest már sokat edződtem. :D

Kinga, bizony jobb, ha nem cipekedsz nehéz babákat, de azért jó korai elmondani a mhelyeden.

Puszi mkinek, dupla annak, akinek most nem írtam! Jók legyetek!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Hát igen, a sok jó eső azért jöhetett volna máskor is! Kár, hogy a tegnapi és a mai nap is ilyen szomorkás :(

CSillag: új vonalzó?? :)

Leti: buta piri brrrrrrrrrrrrr :evil: , remélem dokker bácsi majd segít! :evil:

Kinga: igen, hát azért a pici gyereknek is van súlya, ..... meg az ágy sem fél kg..... ma mész dokihoz???

Baba: pockód jól bírta a húsvéti kaját??? vuk család már elköltözött??

én meg nem idegeskedek, csak uram durci a családra, hogy pont engem találtak meg... nem is ment durciból locsolni... pedig sokszor kértem... de hát skorpió a lelkem, őt sem egyszerű kibékíteni

holnap reggel doki bácsi... fulllll para :D :lol: de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi van odabent!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na a vonalzóm meg nem számol, befagyott a húsvét miatt talán !? :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt lányok!

Mares, Piri még nincs... csak barna. A hőm meg reggel kb. 2 órával ébredés után visszament a magasba. Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!

Szorítok neked a dokibácsihoz és hogy azt lásd, amit szeretnél. Biztos így lesz, hisz jól vagytok!
Vendég

Leti: dokihoz mikor mész?????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ma kérek időpontot, szerintem jövő kedden. Ha megjön, akkor azért megyek, ha nem jön meg, akkor főleg. Már 5 napja barnázok. Most is jó a hőm... Passz.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Régebben már jártam ebbe a topikban :)
Most egy ki segítségre, megnyugtatásra lenne szükségem...
Összejött a mi kis csoda babánk a két lombik között spontán (EHCS Lh tesztjének köszönhetően :) )
2 db 10-es Qupido tesztem atom pozitív volt csütörtök és szombat reggel...de tegnap reggel csináltam egy gabriell 25-öst ami éppen hogy pozítív. Na már most , éjszaka pisilés volt így csak kb. 4 órás volt a reggeli pisim, ugye lehet,hogy csak azért halvány a teszt , mert erősebb fajta és gyengébb volt a hormon a 4 órás vizeletben????? EHCS te biztos tudsz nekem segíeni ... :(
ancsyka

ANcsy: bár EHCS az igazi guru ebben, de ha azonossal csinálod azon jobban látod a változást, mert most a Qupido teszthez nehéz a Gabriell-t hasonlítani... egy hasonló Qupido jobb lenne a viszonyításhoz, de ezt csak én gondolom...... de ne aggódj, tuttira ott a babóka :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kfmares

Köszönöm...tudom, életem legnagyobb baromsága volt más fajta tesztet venni :( Most délután megyek a gyógyszertárba és veszek 2 db Qupidot, ami a jól bevált. De nem fogom kibírni reggelig...délután megpróbálok nem vedelni sokat és pisilni órákig ,és remélem ismét az erős csíkomat látom majd délután :) Az a baj, hogy a reggeli vizelet is egy lutri, mert éjszaka minimum 1x ki kell mennem :)
ancsyka

Hali!

Mares, igen, most ilyen vonalzim van :D , csakhogy tudjam, mikor kell pezsgőt vennem az apucival való ünnepléshez. 8)

Ancsyka, valószínű, hogy azért halovány, mert a Qupido 10-es érzékenységű, ha jól tudom, a Gabrielből meg a 25-öset vetted.
Éjszaka meg próbáld meg, ha mindenképpen ki kell menned pipilni, hogy ha nagyon nem bírod ki, pisilj egy pohárkába éjjel, és csinálj abból tesztet. De ne ess kétségbe, ha halovány is a tesztcsík, ilyen korai terhességnél még annyira kevés a HCG a szervezetben, hogy már az is csoda, hogy ilyen tesztek kimutatják :)
Szívesen küldenék neked ingyen is egy 10-es tesztet, de holnapra már nem érne oda. :P

Leti, mélyrepüléses hőd mutatja, hogy most már megjön ma-holnap a büdi mensi, de ne keseredj el! Viszont mindenképpen nézzen meg doki a hosszú barnázás és pocifájás miatt!

Pusza

esthajnalcsillag

EHCS

Köszönöm, voltam v.v-n már a múlthéten, ott 145 volt a HCG-m...
Csak nagyon aggódok a babámért, mert januárban már elveszítettem egyet rögtön az elején :(:(:(
Azért félek ennyire, de a 25-ös tesztet betudom annak, hogy éjjel pipiltem és felhígult :) Ott is ott volt a csík, csak jóval halványabban , mint azt a Qupidon megszoktam :)
ancsyka

Haliho

Lányok nektek volt már olyanotok, hogy az ébredési hőmérséklet után 1 órával már lejjebb ment a hő? Reggel 37,2 volt rá 1 órára rá 36,9.
Ma szabin vagyunk, a párom a hétvégén nyelvvizsgázik, én meg szünetelek egy kicsit.Éjszaka a gyerek hányt, úgyhogy nem sokat pihentem, de már jól van. A párom az órát ébresztésen hagyta 5kor zörgött, így mértem 7:48 kor hőt.

puszi mindenkinek, Letti sajnálom.

Szerintem teljesen nem normális a 40 napos ciklus. Menj orvoshoz.Minél előbb.
anabana

Még mindig nem jött meg, a hőm visszament a magasba... Ez még most durvább, mint maga a 40 napos ciklus. Ma be is jelentkezem.
Vendég

Ana, nekem volt ilyen is, olyan is - reggel volt magas, aztán lement, meg olyan is, hogy reggel volt alacsony és felment "Kenyába". De nekem ilyen 0,5-0,6 fokokat.

Biztos ez is hormon. Unom már a hormonokat. Fogom és nem törődöm többet ezekkel a hülye számokkal. Kinézek egy jó kis futóversenyt, felkészülök, oszt elmegyek, közben széjjel fogom magam diétázni és kész... Már hormonokkal fekszem és kelek...

Az orvosnak is megmondom majd, hogy ne adjon gyógyszert, mondjon valami természetes utat.

Bocs LÁnyok, de néha már tényleg elkap a gépszíj.
Vendég

Letti !

CSak a reggeli hő számít. Az hogy aztán felmegy az azért van mert mozgunk és stb. így hőt termelünk.
anabana

sziasztok lányok :)

remélem mindenkit jól meglocsoltak és nem hervadtok el :lol: :lol:

KépKép
bettike83

Lányok, azt a hőmérőzést, amelyik azt szolgálja, hogy lássuk, mikor vagyunk fogamzóképesek, stb, azt csakis reggel, mindig azonos időpontban kell végezni, mindenféle ficergés előtt. DE minimum előtte 5 órát kell ahhoz aludni, hogy ez hiteles legyen. Én úgy vagyok vele, hogy ha már 3 órát előtte ébredés nélkül alszol, közel megfelelően igaz eredményt kapsz.

Ana, ha éjjel nem aludtál túl sokat, valószínűleg a hőd is jelzi, és nem hiteles a 37.2-es eredmény.

Leti, és Ana, van olyan, hogy az ébredési hőnél később kicsivel már alacsonyabb, vagy pont magasabb lesz a hőmérséklet, de azt már nem kell figyelembe venni, legalábbis annak, aki babatervezésre használja ezt a módszert. Aztért a nappali hőmérséklet is lehet mérvadó, ha pl. a lutheális fázisban túl alacsony, akkor elég valószínű, hogy nem tud megtapadni majd a megtermékenyített petesejt. De ez csakis szigorúan az én véleményem, orvosilag lehet, hogy nem támasztanák alá. :P

Bettike, engem meglocsoltak a fiaim, a férjecském, apukám és apósom, úgyhogy fix, hogy el nem hervadok jövő évig. :lol: Sőt, tegnap Balcsin voltunk egy fürdőben, jól körbelocsoltam magamat a vízzel :lol:
És téged, hányan locsoltak?

esthajnalcsillag

engem csak 4-en,de bőven elég is volt.ezt a részét a húsvétnak szivesen kihagynám.

mától új ciklus,35 napra jött meg....

KépKép
bettike83

Betti, kb. sorstárak vagyunk...:) De én vezetek 40 + x nappal - juhééééj!

EHCS és Bettike, jó, hogy ennyi locsolótok volt! Nekem csak egy, az Apuci, de ő olyan büdösre locsolta a hajamat, mintha 20-an locsolták volna...

Tudom, hogy a reggeli hő számít, de teljesen más az ovu előtti nappali hőm, mint a mostani és ma is 37 felett van, ami szerintem meglehetősen érdekes. Mert ilyenkor már 36,5 - nak kéne lennie - ez csak saját tapasztalati megfigyelés, tudományos alapja nincs, csak az én drága bálna testemre jellemző adat. De fogom, most felhívom a dokibácsit, elviszem a diagrammomat hozzá és majd megmondja a frankót... Bár tartok tőle, hogy csak jövő héten tud fogadni.
Vendég

Halihó!
Most jöttünk a dokitól! Talált uh-n egy 4 mm-es, 5 hetes babót! :D :D :D
3 hét múlva újabb uh, eddig minden ok,méhen belül van a petezsák!
Úgy örülök! Párom tiszta transzban van,2 méterrel a föld felett. Hazafelé hallgatag volt,mire egyszer csak azt mondja: ,,Nem vagyok impotens! Sőt,marha jó vagyok szivem!" :lol:
Aztán egy jót röhögtünk mind a ketten!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, ez nagyon jó!!!!!!!!! Jófej volt a párocskád!
:lol: :lol:
Vendég

Csillag, én ezt tudom, hogy csak a reggeli számít. Én már nem is vezetek görbét, csak kb 5napja mérem reggel kíváncsiságból. De ezt a hónapot már kihagytam. Köszi a választ.
anabana

Letti én értem. Igenis a nappali hő is alacsonyabb mensikor és utána is a pe ig.
anabana

Jó reggelt Lányok!

Megérkezett hozzám PIRI!!! Letett a padlóra rendesen, nem lelkileg hanem úgy görcsölök, hogy fel kellett éjjel kelnem. A lelki része le van rendezve, mert rosszabb lett volna, ha nem jön meg, negatív teszt mellett, nem?

Tehát új hónap új remény alapon most felszívom magam.

Itt Pécsett süt a nap és jó idő lesz, ez is biztosan segít.

Mares, te ma mész orvoshoz, ugye? Szorítok!
EHCS - MÁR MEGINT IGAZAD LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ennek örülök, hogy ennyire képben vagy!

Baba, te merre járkálsz?

Ana, én is gondolkodom, hogy nem vezetek görbét, de olyan jó dolog, valami leglább lefoglal.

Mindenkinek szép napot kívánok innen délrül.
Vendég

Hali!

Hol vagytok csajok?

Maresz mi volt a dokinál? Írj!

Baba: te hogy érzed magad?

Betti: Leletek?

Én tiszta sresszben vagyok, hogy vajon most összjött-e. Vasárnap lesz 11 nap szerintem, csinálni fogok csillagtesztet. Remélem jó csíkosat küldött....

Úgy terveztem, ha most sem jött össze, akkor májusban elmegyek 3 hétre táppénzre, hátha stresszmentesen sikerül. A doki biztos kiír, a főnök meg nem érdekel. Ez mindennél fonosabb.

Puszi mindenkinek..
anabana

Letti!

Hát ez a ciklusod még hosszabb volt 40 nél. Ne keseregj, az orvos pillanatok alatt rendbe fog tenni.

A görbét én azért nem vezetem, mert nem tudtam nyugodtan pihenni tőle. Nekem is tetszett a vezetése és érdekelt is, de teljesen felborított mindent. Mindig azt figyeltem, hogy mikor kell mérni.

szorítok még mindig
anabana

Kinga!

Gratulálok. Ti mióta próbálkoztatok? Hány évesek vagytok?
anabana

Ana
december óta próbálkozunk és a doki azt mondta,hogy kicsi a méhem,tehát nem biztos,hogy egyszerű lesz öszehozni,lehetnek problémák,de az élet másként hozta szerencsére. Nagyon vártuk is!
Én 23 vagyok,a párom 33,tehát ő már benne van a korban,(mondjuk agyban még egy nagy gyerek most is)de akkor is,itt volt azideje,4,5 éve vagyunk együtt, júniusban lesz 2 éve,hogy megvolt az eljegyzés. Ő szeretne lagzit,de én nem igazán,ráér az még,nekem elég lenne a hivatali papír,lagzi meg majd később. de ő rendes nagy,bulis lakodalmat tervez... hát majd meglátjuk mi lesz belőle.
Ti mióta próbálkoztok? nem vagytok idősebbek sokkal ti sem,ugye?
Első baba?

Kép
Kép
k_inga

Hová tüntetek?
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?