sziasztok, én is itt
zuzmooo: gratula a jó eredményekhez, látod, mondtam én, hogy nektek hamarabb össze fog jönni a javulás. Benő nem olyan lusta gyógyulni mint Levi
én onnan tudom, hogyha álmos, hogy akkor a szemoldöke tiszta kis piros szokott már lenni, és persze egy-egy ásítást elkapok. Leteszem a kiságyba és a két szemöldöke között végigsimítom. Ha erre bekábít a kis szemével, akkor tuti álmos
Ildi: borzasztó volt olvasni a soraidat. Én mondjuk tudom, hogy milyen ha csövek állnak ki a gyerekből, de ilyesmire nem lehet lelkileg felkészülni, főleg hogy derült égből villámcsapásként jött nektek.
Tényleg érdekelne hogy hogyan tudott egy ilyet a kis Léni összeszedni? Jobbulást Neki és erőt, kitartást, neked.
Boruska: nagyon szép kis kalácsot sütöttél, és észrevettem a kacsát is
Berci csuda jól néz ki a képen, hatalmasat nőtt.
Hajrá hason alvás
Lara: jó hogy írtad, majd akkor rákérdezek. Egyébként épp néztem, hogy Eszter megkapta a meningococcus ellenit, viszont a Szandi kiskönyvében nem találom
kakti. hát nekem két közösségbe járó is van
bosszantó lehetett ami a képekkel történt, ügyes vagy, hogy rájuk pirítottál
Nóri: apától ez nem szép
Elvégre az ő gyerekével lettél bálna, micsoda duma ez, hogy majd csak akkor ha lefogysz? Ő kockahasú tán? (de akkor is, ha igen...
)
Zsó: írtad, hogy sokadjára van cici mizéria, lehet, hogy ebből is lesz ugyanúgy felfelé megint, ne aggódj
Reni: jó olvasni, hogy jön vissza a tejcsi
Csilla: húsvétolás a halálom, Utálom, hogy az emberek az én kontomra akarnak berúgni és nem azzal foglalkoznak, hogy mi akarjuk-e hogy jöjjenek. De szerencsére nálunk már nem nagyon divat ez a családlátogatósdi
Bettike, én kiszúrtam a húrkákat
Nagyon csini
kattkat: eddig nekem se jött be a pampers,de azt hittem, hogy azért mert levi gizda. Nyakam tettem volna rá, hogy nektek jó, mert Domi olyan jó húsban van. Reméljük azért nem lesz 12 kiló 1 éves korára
ktc: mi is így használjuk a fürdetőt, azóta jobban is szeretem
funky: elég kínos lehetett, néztél egy nagyot mi?
zarja: aranyos lehetett Bulcsú.
bocsánat ha valakit kihagytam