Új privát üzeneted érkezett!

Beneildi: húú, még a hideg is kirázott. Remélem gyorsan meggyógyultok. Mitől lett neki ez a betegség?

Kakti: jobbulást tesódnak. Kérdezni akartam már tőled, hogy te méred, hogy mennyit eszik Lili egy evéskor?

Kattkat: köszi a linkeket a súlygyarapodásról. :wink:

Reni: 800 g egy hónap alatt az nem sok. Annyira jó, hogy ahány hely annyi szokás mindenben.

Pcd: nálunk is kevés a tejcsi. Ma egész nap bealudt szopi közben, de a másikból nem akart szívni semmit. Most este meg még nyújtogatta a nyelvét kifelé. Hát én megmelegítettem neki a ma lefejt tejecskét és 20 milit evett meg belőle. Nem tudom, ha tápszert kell majd neki kevernem, hogy csináljam, mert ezen a 100 milis adagolás van rajta. Ötletek? Hogy mondjuk csak 50-et hogy tudok csinálni, ne menjen már annyi kárba.

Kirándulni mi is szívesen megyünk. :D
Vendég

Ildi, ezt nagyon rossz volt olvasni. Honnan sikerült összeszedni, tudjátok? Remélem most már jobban van mindkét lányzó. Gyógypuszik nekik!

Betti, hurkailag is meg vagytok dicsérve. Persze, nekik biztosan nem olyan rossz mint a szülőnek látni.

Most megyek, gépet telepítek a gyermeknek. Az új alaplapot a procival meg a videókártyával, memóriával összeeszkábáltam. Nem hagy békén, meg kellett csinálnom. :roll:
Kicsi alszik délután 3 óta (kint voltunk), most már fürdeni fogunk egyből ha felébredt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ildi, jobbulást nektek!!! :( Én is csak ezt tudom kérdezni, hogy hogy tudta ezt elkapni? :( :( :(
Vendég

Ildi ez tényleg brutál, jobbulást.
Szeretgesd nagyon kis tündérkét, az jót tesz neki..

Mi szerencsére most jöttünk ki az oltás utáni álom kórból,
ennek örömére Vivócám ma nem sokat aludt.
Nem baj remélem éjszaka.

Kép
bettike830

Ma levitettem Barbust az apjával egy kicsit sétálni. olyan jó volt itthon úgy hogy nem kellett álladóan a bébiőrzőt nézni hogy ébredezik-e. Megcsináltam legalább a honlapon a képek menüjét. Már zavart benne a káosz.

zsó: Én a mai nappal fejeztem be a tejes táplálást. Nagyon rossz érzés volt eltenni a mellszívót és a melltartó betéteket. :( Azt hittem hogy legalább fél éves koráig tudom etetni, de amikor beszéltem a védőnővel az apasztásról ő azt mondta hogy annak is örül hogy eddig volt tejem. Nálunk az oltásnál "csak" láz volt. Szerencsére a combija nem dagadt be, legalábbis nem vettem észre. A védőnő elég jól elmasszírozta neki. Nálunk is a hajnali etetésnél van vigyorgás ezerrel.

ktc: Örülök hogy hallottam rólatok. Remélem lassan beáll Emő alvása.

kattkat: Nekem is lett egy pár pixeles képem. A fényképezőgépesek jók, de a telefonos képek nem annyira. A Nagy Hajnis képek nekem is nagyon tetszenek, de tényleg elég drága.

boruska: A gyerek is és a kacsa is nagyon szép. :D

bellerreni: Én örülök a mai napig is ha Barbus naponta egyszer kakil.

kismaki: A tápszernél alapból 30 ml/kanál táp. Legalábbis a nestlésnél, mi azt esszük.

csuppancs: Ügyes gépszerelő vagy. :)

beneildi: Olvastam a kórházunk fórumán is hogy mi volt a gyerekekkel. Jobbulást mindkettőnek. Lénánál én is szívrohamot kaptam volna.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok, én is itt

zuzmooo: gratula a jó eredményekhez, látod, mondtam én, hogy nektek hamarabb össze fog jönni a javulás. Benő nem olyan lusta gyógyulni mint Levi :)
én onnan tudom, hogyha álmos, hogy akkor a szemoldöke tiszta kis piros szokott már lenni, és persze egy-egy ásítást elkapok. Leteszem a kiságyba és a két szemöldöke között végigsimítom. Ha erre bekábít a kis szemével, akkor tuti álmos :)

Ildi: borzasztó volt olvasni a soraidat. Én mondjuk tudom, hogy milyen ha csövek állnak ki a gyerekből, de ilyesmire nem lehet lelkileg felkészülni, főleg hogy derült égből villámcsapásként jött nektek.
Tényleg érdekelne hogy hogyan tudott egy ilyet a kis Léni összeszedni? Jobbulást Neki és erőt, kitartást, neked.

Boruska: nagyon szép kis kalácsot sütöttél, és észrevettem a kacsát is :wink: Berci csuda jól néz ki a képen, hatalmasat nőtt.
Hajrá hason alvás :D

Lara: jó hogy írtad, majd akkor rákérdezek. Egyébként épp néztem, hogy Eszter megkapta a meningococcus ellenit, viszont a Szandi kiskönyvében nem találom

kakti. hát nekem két közösségbe járó is van :)
bosszantó lehetett ami a képekkel történt, ügyes vagy, hogy rájuk pirítottál

Nóri: apától ez nem szép :x Elvégre az ő gyerekével lettél bálna, micsoda duma ez, hogy majd csak akkor ha lefogysz? Ő kockahasú tán? (de akkor is, ha igen... :x )

Zsó: írtad, hogy sokadjára van cici mizéria, lehet, hogy ebből is lesz ugyanúgy felfelé megint, ne aggódj

Reni: jó olvasni, hogy jön vissza a tejcsi

Csilla: húsvétolás a halálom, Utálom, hogy az emberek az én kontomra akarnak berúgni és nem azzal foglalkoznak, hogy mi akarjuk-e hogy jöjjenek. De szerencsére nálunk már nem nagyon divat ez a családlátogatósdi

Bettike, én kiszúrtam a húrkákat :) Nagyon csini :)

kattkat: eddig nekem se jött be a pampers,de azt hittem, hogy azért mert levi gizda. Nyakam tettem volna rá, hogy nektek jó, mert Domi olyan jó húsban van. Reméljük azért nem lesz 12 kiló 1 éves korára :)

ktc: mi is így használjuk a fürdetőt, azóta jobban is szeretem :)

funky: elég kínos lehetett, néztél egy nagyot mi?

zarja: aranyos lehetett Bulcsú.

bocsánat ha valakit kihagytam :oops:
stephie

Na, a mi képeink csodálatosak lettek (igaz, telefonos képek nem igazán voltak). :) És délben ott volt a Rossmannban, így még egy tisztességeset balhézni sem tudtam. :lol:

Tesómnak most este 20 percenként vették a vérét, hogy vmi tenyésztésre vigyék. :?

Végezetül egy kép (a fejemet nem kell nézni), mert megkaptuk a Liliputi kendőnket (LILI-puti :lol:):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

boruska: Eszembe jutottál erről a termékről.

http://www.teszvesz.hu/item985806702_fa ... kacsa.html
vicky79
Budapest III. kerület

Boruska Végül honnan rendelted a Nandu kendőt? Mennyi idő alatt jött meg? Ne add fel az első sikertelen kísérletnél! Én lányom is visított az első alkalmakkor. Később pedig nagyon szerette.
pammut

Na, folytatom, csak előbb emberem nyaggatott: menjek fürödni, mert mit csinál, ha felébred a sarj :shock: .
Mi is voltunk Uh-n. Nálunk az a szokás, hogy mikor hazaengednek a kórházból, már a kiskönyvben benne van az előjegyzett időpont. 5 hetes babákat néznek. Levi csípője OK, s mivel kendőben volt a gyermek, doki bá meg is dicsért, hogy ezért olyan jó a csípője :D . Na, viszont egy kis vesemedence tágulata van a gyerkőcnek, 1 hónap múlva kontroll. Remélem elnövi.
pammut

Ildi!
ÁÁÁáááÁÁÁááááááááÁÁÁ...
Hát ez szörnyűség!!!
Én már akkor is képes vagyok bőgni, ha Dominak sírásra görbül a szája :?
Véres buborékok... :cry:
Jajj de borzasztó.
Mielőbbi gyógyulást a Picikének!

Kakti!
Valld be, hogy csak a neve miatt szerezted onnan a kendőt :D
Csippantja Lili?
Na tesókádat jól szerteszét lyuggatják akkor. :evil:
Nekem raktak a Rossmannos képek közé két nagyobbat is, de árban nem lett több. Neked is?
Ja, meg azt néztem, hogy minden képen középtájon van két fehér pöttyöcske ugyanott.
Biztos por volt az előhívóban. :twisted:

Nekem is szerelős napom volt ma.
A férjem milyen büszke volt magára, hogy megreparál bármit itthon aztán kiderül, hogy mindenre alkalmas vagyok, amire őt "tartottuk" ehehe

Nem tud valaki bazi jó áron laptopot?

Pammut!
nálunk még szóba se került semmiféle UH, illetve csak azért, mert rákérdeztem, és azt mondta a dr.nő, hogy előbb kapja meg a gyerök az oltásokat (3 hét múlva) és majd utána ad beutalót. Nem kapkodja el.
Azon mondjuk röhögtem, hogy mikor Domit hasra perdítette, hogy meghallgassa, feltolta a popókáját és majdnem elmászott négykézláb. :shock: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Nem lehet tudni, hol szedtük ezt a szar vírust össze. Nem volt ilyen itthon, nem is voltunk betegek, menni is alig mentünk vele valahova :oops: a kórházban doki néni mindent kikérdezett, terhesség, Lilla betegségek stb... ő szerinte ilyen betegséget bárhol be lehet nyalni :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Kattkat:

http://www.vatera.hu/toshiba_satellite_ ... 77100.html
Ismim hirdeti - az egyetlen baja, hogy Nyíregyházán van. De talán fel tudom hozatni valahogy - ha érdekel. :)

Amúgy kifejezetten örültem a LILIputinak - a MeiTai-unk is onnan való. És eleinte nem volt érte oda Lili, de aztán a tükörben megláttam, hogy miért: nem volt neki kényelmes a lába közt. Gyorsan megigazítottam, és el is aludt! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ildi: uh ez szörnyű, de legalább most már jobban vagytok.

Kismaki: hát én egyszerre bekeverek 200 milit, a hűtőbe teszem és mikor éhes csak mikróban megmelegítem a szükséges mennyiséget. Ha meghagy akkor visszaöntöm, de aznap tutira felhasználom. Tudom, a dobozra az van írva, hogy frissen készítsd, de ahogy egyszer már Juci megjegyezte, annyit nem fog rád a Ded várni, mire elkészül. Így meg 10 mperc. A védőnő szerint is működik így. Szerinted a porban mi romolhat meg? A mikrós verzió gyors, és nincs gond a meleghelyekkel, mert utána úgyis átöntöm, így összekeveredik a cucc.

Betti: helyes a kiscsaj.

Kakti: :D elveszik a Lili a melleid között. :D tök jó, mert oldalról stabilan tart legalább. :D

Ja, Kakti, Nóri, veletek álmodtam az éjjel. Hogy lejöttetek Komlóra, mert itt a legjobb az ortopéd orvos, és együtt mentünk csípőszűrésre. Fáin, még én se oda megyek, mert itt Kváron megcsinálják. Ez aztán a függőség, már a Banyákkal álmodom. :D

Juci: anyu hála égnek elállt az őrült ötletétől, de így továbbra is van egy eladó lakásunk Komlón.

zarja

Zarja: köszi a választ. Én is valahogy így gondoltam, mert nem fogom kiöntözgetni a maradékot, annyira azért nem olcsó ez a tápszer. :?

Nekünk nyűgös éjszakánk volt. Evett ciciből meg még nyújtogatta a nyelvét, de szopizni már nem volt hajlandó, így kapott tápot. Abból 40 milit még megevett és aludt. Most reggel meg csak szopizott és az is elég volt neki. Gyorsan kipasszíroztam magamból még 30 mili körül, így ha éhes lesz este azt fogja megkapni.

Ma megyünk Premier Outletbe vásárolni embernek melegítőt. Ja, meg somlóit kell sütnöm, mert holnap meg vendégségbe megyünk szülinapozni. Remélem a kiscsaj hagyja majd az anyját, bár ma az apja is itthon van, így ő el lesz vele. :D
Vendég

van valakinek gyors, egyszerű kalács receptje?

Kép
bettike830

Bettike:

Nóri ezt mutatta minap:
http://www.macikonyha.com/2010/03/foszlos-kalacs.html
nem tűnik bonyinak, és Nóri szerint nagyon fincsi.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Na, ahogy rettegtem a mai éjszakától (itthon, apával Bucival hármasban) olyan jól sikerült - egy rossz szavam sem lehet apára, én kilenckor etetés után elaludtam, ő átvette a babát, 11-kor meg fél kettőkor ő etette, én meg fél 6kor átvettem, és még utána is sikerült visszaaltatnom - mondjuk én akkor már csak bóbiskoltam vele, de így is rekord alvásmennyiséget sikerült teljesíteni!!!

Most még etetünk, aztán megyünk sétálni

hopp, felébredt, szaladok, kajatime van!!

majd reagálok bővebben!!!

boruska

Szabi tegnap Tankcsapda koncerten volt, most meg másnaposan fetreng. A gyerek fél éjszaka sírt nekem, erre most fél9óta alszik, hogy az apja is aludhasson... :twisted: Piszkos kölök még csak 7 hetes, de már összejátszik az apjával :twisted::twisted: :twisted:
zuzmooo

zuzmooo: :) :D

Zarja, Kakti, Zuzmooo miért döntöttetek a kendő mellett?
Kattkat, Kakti miért van külön mei-tai is?

Bocs a hülye kérdésért, de próbálok rájönni, hogy melyikbe fektessek be, illetve honnan

Levi alszik mint a bunda. (gondolom akkor csak elég neki a tejcsi)

boruska: látod, egyre javul a helyzet. Apát hagyni kell kiélni magát és akkor legalább te is tudsz pihenni, és ő is átérzi, hogy milyen is jó Apának lenni :)
A minap amúgy jót nevettem a megszárítom a pisit dolgon, nem hiába az anyukák nagyon leleményesek tudnak lenni :)

Ildi: Léni nem szörcsögött, vagy a véres buborékolás előtt nem vettél észre valami szokatlant?
stephie

Kedves februári babák anyukájainak,apukájainak,
tesókájaiknak és a babóknak
Kellemes husvéti ünnepeket kívánok!!!
Minden szépet és jót!
:wink: :D Kép

U.I.---én mindég frissen készítem a tápit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2010.04.03 13:06-kor.

Kép
Kép
szintus

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Nektek!!!!
Kép
Vendég

Nóri de aranyos olyan kis kreatív vagy!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Kellemes húsvéti Ünnepekte Kívánunk mi is :)

Máté, Regi, Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Stephie:
Lili nagyon szeret kézben/ölben lenni (persze melyik nem?). Mei Tai volt az egyik karácsonyi ajándékunk, de azt csak kb. 3-4 hós kortól lehet használni. Mivel naponta egyszer rám hárul a kutyasétáltatás, ezt babakocsival nem tudom megoldani (két kutya két pórázon négyfelé megy és mindig összegabalyodnak). Van ugyan egy cybex igo kengurunk kölcsönbe, amiben fekszik a baba (olyasmi, amit egyszer Vicky mutatott) és jó is, de pl kutyagumit felszedni nem tudok vele. Ezzel a rugis kendővel sokkal inkább biztosnak érzem a kötést, és a két kezem is szabad. Most is rajtam lóg a lány és alszik, közben meg takarítunk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Áldott, Békés Húsvéti Ünnepeket Nektek! :)

Kakti, már én is tudom miről beszélsz.. két napja életemben először indultam sétára babakocsival. A párom utánam kiabált, hogy a kutyát nem viszed?? Mondom DE! Utánam küldte a pórázzal a nyakában.. egy kézzel a babakocsi ment össze vissza, a kutya tekeredett köré, rátoltam a lábára.. rohanunk át a villogó zöld lámpán a 11-esen, fúj a szél, elfújja a baba árnyékoló kendőjét, közben egy idióta fáraszt, hogy de aranyos, milyen fajta, hol élnek ezek, és milyen fiatal kiskutyus.. :? :? :? Ja! 12 éves.. nagyon fiatal.. Csak abból gondolta, hogy így össze vissza megy.. :evil: :oops: :oops:
Legközelebb csak erszénnyel!!!!

Nóri, hát tényleg nem vagy semmi! Kezdesz gyanús lenni!! Te mit csinálsz a gyerekekkel, hogy ilyenekre van időd????? :D

Boruska, ilyen hajszárítózást már én is bevetettem. :oops:
Vendég

Na látod, Funky... És én ezt két kutyával adom elő, amelyikből az egyik mindenre kiváncsi, a másik meg ha meglát egy nagyobb kutyát, rögtön rátámad, mert legjobb védekezés a támadás... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita: én amúgy is mindig kendőmániás voltam. Vagy 30 db biztos hever a szekrénybe. Mikor először megláttam beleszerettem. Többféle módón bele tudod tenni a babát. Csak néhány amit mi használtunk:
Elöl fekvő (szopira kész): ezt nem szerette, már idős volt hozzá.
Bölcső: dettó
Elöl zsebes kereszt:Kakti fotója: nagyon szerettük, biztosan tartotta a hátát.
Kenguru: megnyugtatni ezt használom, mert úgy lehet felkötni, hogy nem kell letenni a babát, illetve ha elaludt, könnyű kendővel együtt letenni és nem ébred fel
Sima kereszt: most ez a sláger: kinézelődik belőle, ha meg elalszik a fejére húzom a kereszt egyik szárát és tartja a fejét. Kevesebb anyag kell hozzá mint a zsebeshez
Ha nagyobb lesz benevezük a csípőtartásra és háti batyura is

Van mei-tai-unk. Ez akkor használható, ha már szépen tartja a fejét. Alapvetően Zsoltinak vettük, mert sokkal könnyebb használni, mint a kendőt.

zarja

Eszter!
Te honnan tanultad meg ezeket a kötésmódokat??? Nekem is kell több fajta, mert ezt hamar kinőjük... És valóban macerás ebből letenni a bébikét...! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita!
Nekem úgy ahogy van macerásnak tűnik a kendő. Ami itthon van, az rövid, így bizonyára sikerélmény hiányában feladtam és a MT-os időszakot várom. Szerintem praktikusabb.
A kendő melegnek is tűnik, bár a MT-t kipróbáltam gyerekkel a minap és elaludt benne, úgyhogy magamra fektettem MT-ostul. Úgy összeizzadtunk, hogy csak na. Bár a szobámban 25 fok van nap közben, mert reggel 10-től este 6-ig besüt a nap. :roll:

Kakti!
Köszi a laptop tippet. Az a vicces, hogy a szüleim holnapig Nyíregyházán vannak. :D El is tudnák hozni, de kicsit lassúnak tűnik és nem szeretem a Vistát :oops:
De köszi szépen, hogy foglalkoztál a témával!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Viki, köszi a bókotA géppel, telepítéssel minden okés, a modem viszont kifogott rajtam. Nem találok hozzá 64 bites illesztőprogramot. :roll: Szolgáltató persze nem tud segíteni. :evil:

Kakti, köszi a kérdőívet! :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Mit szóltok tapasztaltabbak ehhez a játszószőnyeghez?

http://www.teszvesz.hu/item984006914_ma ... ml#gallery
vicky79
Budapest III. kerület

Valaki S.O.S.!

Hogy adjátok be a Konakiont????
Az elsőt még sikerült tejcsivel beadnom neki, de most már nem akarja - amit nem csodálok, mert rettenetesen szar az íze! Mit csináljak? Hogy adjam be neki???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: felesleges tejjel hígítani, mert az ízén nem javít, de több lesz a mennyisége. Én evés előtt leöntöm a torkán és aztán azonnal cicire teszem.
zuzmooo

Anita: én eredetileg babaerszényt akartam, de kipróbáltuk és Benőnek nagyon nem jött be, viszont a kendőben te is láttad hogy megnyugszik :) MeiTai-t 3. hónaptól én is szeretnék, mert nem kell több méter anyagot magamra tekerni és elméletileg könnyebb felkötni mint a kendőt (bár én ezt sem találom nehéznek) Az a jó, hogy a babaklubban kipróbálhatom majd több gyártó meitai-ját is, illetve kendőket mielőtt vennék egyet magamnak. :D
zuzmooo

Helloka Csajok!

Jajj, egész nap nem tudtam jönni, mert anyukáméknál voltunk. A drágámnak végre levágták a haját. Már nagyon gáz volt ahogy kinézett. Most olyan nagyon sexi férjecském lett, hogy csuda :lol:

Konakion. Én is ma adtam be neki, de kibukott utána egy adagot. Remélem, hogy attól még maradt benn. A múltkorival is így jártam :?

A kendős hozzászólásokat én passzolom... Semmit nem tudok ezekről, de nekem bonyolultnak is tűnik, meg mivel úgyis jön a meleg tuti úgy összeizzadnánk, hogy az csuda, jah és nekem drága is :oops: úgyhogy én egyenlőre nem tervezem... majd később a kengurut elkérem tesóméktól.

Nah megyek pihikézni.

Kép

bellerreni
Eger

Én már a múltkor írtam, hogy Espumisannal adom be.
Amúgy elég ritkán adom már neki az Espumisant, csak ha tényleg atomul fáj a poci, de ilyenkor abba keverem és simán beissza. Koraeste úgyis menetrendszerű a hascsikarás, így nem érzem gáznak, hogy fölöslegesen döntök le a torkán mindenféle szirupokat. És jobban elnyomja ezt a keserű szar ízt, mint az anyatej (az kb semennyire, ahogy Zuzmó írta, csak több lesz tőle).

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti Én is magában adtam be a konakiont. Kanálba tettem és beletöltöttem szegénybe.
pammut

Anita, egy elszürkülés volt, aztán ez a véres nyál, majd a nyöszörgő szenvedés, majd prüszkölés (ami utólag már tudom, köhögés volt)... semmi több, se láz, se takony, se semmi... azóta sincs ilyen.
A dokik szerint ez a véres nyál nem is a tüdőgyulladástól volt, bár gyanúsan egy időben kezdődött ill. ha nincs az biztos jobban elhúzódik a dolog, ami csak azért baj, mert Léni hihetetlen gyorsan lett felébreszthetetlenül bealvós :cry: :cry: :cry:

Kakti, én fecskendővel a gyors megoldás híve vagyok, aztán szopi. AZ íze szar így is, mi sem keverünk.

KépKép

KépKép
beneildi

Nem tudtam választani, így ezt kapjátok (mindenki válassza ki a neki tetszőt): :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK! SOK VAGY KEVÉS LOCSOLÓT - KI HOGY SZERETI! SOK PIROS TOJÁST A FIÚKNAK! ÉS SOK PIHENÉST A KISMAMIKNAK!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, még annyit, hogy tegnap bazinagyot sétáltunk (Lili kendőben). Majdnem két óra volt, mire az alábbi utat megtettük és a Csibe végigaludta:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: kendőkötések: van amit a kendőt eladó nő mutatott, azért is ragaszkodtam hozzá, mert Bulcsúval együtt elmentünk hozzá, és az új kendőt eleve ott nála kötöttük fel először. Kijavította a hibákat, több kötözést kipróbáltunk. A zsebest meg a kengurut a mamamis klubban mutatták. Most megyünk anyuhoz de ha hazajöttem keresek a neten egy videót a kengurura.

Boldogságos húsvétot mindenkinek!

zarja

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kíván a Tóth család: Zsolti, Reni és Zsubika!!! :lol:

bellerreni
Eger

Kakti!

Szép kör :lol:
Na de 6:40-kor (vagyis előtt) húsvéti képek után kutakodni a neten...
Mé nem alszol?
Ezek szerint bejött a kendő???
Most már én is vacillálok, mert ennyit még kiadnék érte, mint a Liliputi.
Csak nem tudom, hogy S vagy L.
Szerinted?
A 4 m-es rugalmatlan az rövid, az biztos.
Asszem L. Inkább hosszú legyen, mint hogy megcumizzam, hogy nem ér át.
Hány nap alatt kaptad meg?
Keddtől vidéken vagyok kb 1 hétig. Érdemes-é oda rendelni?
Több kérdésem nincs hirtelen :)

Kattkat

Kép
kattkat

Jo reggelt!
Meg volt az elso ataludt ejszakank! Fel 11-tol 5-ig aludt. Tegnap itt voltak a tesomek, egesz nap koketalt a 7 honapos unakatestverevel, semmit nem aludt, gondolom ennek volt koszonheto az ejszaka- meg soha 4 oranal tobb nem maradt ki 2 eves kozott.
Ildi- borzaszto volt meg olvasni is, mi tortent, jobbulast Nektek!
Kakti- remelem minnel hamarabb rajonnek, mi a baja a tesodnak, es hamarosan jobban lesz! Cukik vagytok a kendovel!
Beszereztunk mi is egy jatszoszonyeget, kolok nagyon elvezi, hogy minden csorog, mozog, szines, de csak akkor tetszik neki a jatek, ha ott vagyok mellette es gugyogok, de olyankor legalabb nagyon edin valaszol, mar megy az osszes maganhangzo, a massalhangzokkal ha probalkozik annyira tekeri a nyelvet, hogy habzik a nyala. :lol:
Mi aja-aja-ajaj-t sirunk- meg kell zabalni meg ilyenkor is!
Nalunk szuriba adjak be a K vitamint, ugyhogy nem tudon, milyen az ize.
Anita- nagyon jok a kepek!
Kellees husveti unnepeket indenkinek!
Na, megyek F1-t nezni.
geri79

Sziasztok!

Ildi: szörnyű lehetett!!! :(

Én tegnap is belaudtam 10-kor, és csak 3-kor vettem át a csemetét apjától - utána visszaaltattam, és aludt majdnem 6-ig, viszont azóta nem sokat...

alig evett 6kor, 8kor emiatt már éhes volt, és utána nagyon fájt a hasa, szóval felváltva szórakoztatjuk.

Lassan már ehet, de még nem vonyít érte, nem erőltetem.

Utána séta, és aztán családi ebéd.

Kellemes húsvétot mindenkinek!!

Kép

boruska

csak egy gyors bekukk, félkezű vagyok

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Kép
Kép
molmar

Boldogságos húsvétot mindenkinek!

pusz

Edit

Kép
ézsóné

Kattkat!

Nem bizti, hogy vennék a helyedben rugalmas kendőt. Hosszúrépa Noémi ruhástól szépen 6kg felett van. Olyan 65cm körül lehet. És egyre jobban nyúlik a rugi. Nagyon szorosra kell kössem, hogy ne essen le a hasamig! Úgy már elég nehéz a nőm. Lassan megyek és tanulok még kötésmódokat csípő és oldalhordozásra, mert elég jól tartja magát. Hason hosszú percekig emeli a fejét és néz a szemembe. Ha lesz tali, szívesen továbbadom a dolgot. Amúgy is érdekel a tanfolyamvezetői kurzus. Itt Maros környékén nincs oktató egy sem....
Vendég

Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?